visum elektronkort

visum elektronkort

Ibercaja Visa Electron-kortet lar deg Betal med debet i minibanker, selvbetjeningsmaskiner og i butikker som gjør betaling av varer og tjenester.

Dette kortet tilbyr gode fordeler siden det inkluderer spesielle forsikringer, fordeler i skibakker ...

 • Det er et middel til Betaling over hele verden akseptert.
 • Selve kortet har assosiert forsikring.
 • Dette kortet tilbyr egne rabatter av et debetkort av Ibercaja: Forsikring inkludert gratis, fordeler i skibakkene i Aramón.
 • I tillegg tilbyr den deg komfort av å ikke måtte bære penger når det gjelder shopping.
 • Visa Electron-kortet tillater deg kontrollutgifter Å ha tilgang til alle bevegelsene som reflekteres i heftet ved minibanker, mobilapp eller ibercaja directo.
 • Få ytterligere informasjon og kampanjer på Visa og EURO 6000 sider.
 • En debet: Beløpet belastes alltid umiddelbart.
 • En debet: fra € 150 / dag til € 1500 / dag (i avdrag på € 150).
 • Begrenset ansvar ved kjøp.
 • Veibeskrivelse til kjøretøy.

1 Kortbetalinger som gjelder per 1. desember 2016. Halvårlig betalingssystem for kortavgift. Hvert semester vil bli belastet 50% av beløpet av årsavgiften på hvert kort.

2 Fordeler og dekning som er underlagt de krav og vilkår som er inkludert i politikken som var i kraft ved ulykkesperioden.

De spesifikke økonomiske karakteristikkene for hvert kort vil bli bestemt i hvert enkelt tilfelle etter avtale mellom partene

Finansielle forhold som gjelder på datoen for konsultasjonen.

I ANDRE VALUTAER

Avsetningen av kontanter på kreditt ved tellere eller på teller-vinduet er ikke tilgjengelig.

Disse provisjonene gjelder for egne kort, provisjonene som belastes i operasjoner med utenlandske kort i våre minibanker, er opprettet av utstedelsesenheten til kortet.

1 unntatt CaixaBank og andre selskaper som eies (Caja Navarra, Caja Canarias, Caja Burgos, Cajasol, Caja Guadalajara, Banco de Valencia og Barclays Bank). CaixaBank Minibanker kan identifiseres som minibanker i EURO 6000 eller Servired-nettverket. Uansett deres identifikasjon, satsen på en reintrego å debitere CaixaBank avgjør som ikke behøver å svare til den hastighet som er angitt i EURO 6000 nettverk.

Ta kontakt med fritakspolitikken, etter kortutstedelsessoner og ATM-plassering.

Nåværende satser for kort som er inngått fra 21.12.2015

Innehavere av et Ibercaja kort med alder fra 26 ha minst en oppreisning debet (umiddelbar belastning kontoen) gratis per måned i minibanker i EURO 6000 nettverk (bortsett CaixaBank), Bankia og Sabadell i det hele tatt spansk territorium (unntatt Aragon, La Rioja og provinsene Guadalajara, Burgos og Badajoz, hvor det er et bredt nettverk av minibanker Ibercaja).

Ibercaja Banco S.A. - IBERCAJA - NIF. A-99319030 R.M. av Zaragoza (T.3865.F.1, H.Z.-52186, Inscript.1º)

Kredittinstitusjon registrert i Den spanske bankens spesialregister

Forskjellen mellom VISA og VISA Electron

På tidspunktet for leie av bil, er jeg pålagt å forlate et VISA eller kredittkort som depositum. De forteller meg at de ikke godtar noen VISA Electron. Jeg bodde på bilder. Vet noen virkelig hvilken forskjell det er mellom VISA Electron og normal VISA?

Jeg har også hatt problemer noen ganger å kjøpe flybilletter med et Visa Electron, spesielt med Iberia og noen andre husker ikke, det var bare mulig med kreditt. Jeg tror forskjellen er at elektronet visa er en "capada" eller at kortet som har alle funksjonene til normal belastning som medfører mange virksomheter ikke kan sjekke om du har penger på kontoen din når transaksjonen og avvis det, som hvis det skjer med vanlig debet, som også lar deg overskride kontogrensen. Wikipedia forteller det bra, men i engelsk-pitinglish:

Helt gratis og med 9 500 minibanker til din disposisjon.

VISA Electron-kort gratis

Visa kort uten provisjoner eller avgifter

Dette kortet er gratis for alle innehavere av en sjekkkonto eller egenbank lønn konto. Både det første året og de følgende.

9 500 minibanker til din disposisjon og uten provisjoner

Du kan få gratis penger å debet i de 9 500 CaixaBank-minibankene, det mest omfattende nettverket i landet. Finn kasserer i programmet tilgjengelig for iPhone og Android

Betalings teknologi ved kontaktløs

Kortbetalingen din er mer fleksibel og komfortabel, men med det høyeste sikkerhetsnivået i operasjoner, siden du må skrive inn din PIN-kode.

Gjør dine betalinger trygt

Self Protect © er en ekstra gratis tjeneste til ditt kort som du vil ha størst garanti for sikkerhet mot enhver svindeloperasjon.

Link til din Paypal-konto

Du kan koble kortet ditt til PayPal-kontoen din for å foreta betalinger av dine online kjøp i total sikkerhet.

Vi håper du ikke trenger å bruke den, men hvis du mister eller kortet ditt blir stjålet, kan du ringe

Du må vite at å be om noen av våre kort er det nødvendig ha en skattemessig bosted i Spania.

Å oppfylle kravene til en slik forespørsel garanterer ikke den endelige konsesjonen.

Visa debetkort gratis elektron hvis du har en sjekke eller lønn konto

Åpne kontoen din bare i 4 trinn

Den 100% digitale måten å åpne din første konto på Self Bank

Angi dine personlige opplysninger

Identifiser deg selv med videokamera

Koble til nettet med tastene dine

Tegn elektronisk, og du vil få kontoen aktiv

Og hvis du ikke har et webkamera eller foretrekker å gjøre det på en annen måte, har du muligheten uten selv nå.

Ta ut maksimal ytelse av dette produktet

902 888 888/914 890 888

Timer: 8:00 til 10:00 p.m.

Fra mandag til fredag ​​(peninsular timetable)

Vi ringer deg

Fortell oss din telefon, og vi ringer deg gratis på mindre enn 48 timer.

Kanskje også du er interessert disse produktene.

Kredittinstitusjon underlagt tilsyn av Bank of Spain og registrert i National Bank of Spains kredittinstitusjoner med nummer 1490.

CIF A-85597821 Innskrevet i handelsregisteret Madrid, volum 26409, folio 1, § 8, Page M-475925, Inscription 1, Protokoll 353.

Gjør innkjøpene dine komfortabelt og alltid kontroller utgiftene dine.

Vi presenterer Visa Electron db-kortet, som gjør at du kan betale for kjøpene dine komfortabelt, alltid å kontrollere dine utgifter.

 • Avsetninger fra kontanter til debet helt gratis på en hvilken som helst Deutsche Bank Minibank og med fortrinnsforhold i a bredt ATM-nettverk av Banco Popular, Bankinter, Banco Pastor og Targobank.
 • Betalingsmetode: alle dine kjøp og kontanter du trekker fra minibanker vil bli belastet umiddelbart på kontoen din, og får mer kontroll over utgiftene dine.
 • Med kontaktløs teknologi, som du kan betale uten å sette inn kortet i terminalen, i bedrifter som har denne teknologien, vil det være nok til å ta kortet nærmere. Ved kjøp av mindre enn € 20 trenger du ikke å taste inn PIN-koden din.
 • Godtatt i et stort antall nasjonale og internasjonale virksomheter og minibanker, Du trenger ikke å bytte valuta på dine reiser til utlandet.

I tillegg, i tilfelle tap eller tyveri på kortet ditt, må du kun varsle Deutsche Bank og vi skal ta vare på avbestillingen

kontakt

Kontakt telefon:

900 80 11 94 (Minibanker / kort blokkering)

Vær oppmerksom på følgende merknader og bruksbetingelser.

Copyright © Deutsche Bank, spansk aksjeselskap, Paseo de la Castellana, 18 - 28046 Madrid. NIF A-08000614. Registrert i Mercantile Registry of Madrid, Volume 28100, Book 0, Folio 1, Seksjon 8, Side M506294, Inscription 2.

Kredittinstitusjon underlagt tilsyn av Bank of Spain og registrert i spesialregistret med nummer 0019.

Forskjellen mellom VISA Electron og Visa Debit

v.luna92 VISA ELECTRON: En debet, når du kjøper beløpet, blir belastet din nåværende konto. Du kan foreta innbetalinger til balansen er € 0 eller nær dette.VISA DEBIT: En debet når du kjøper.

Hvilket kort å velge, VISA eller Mastercard? Hvilken type kort bruker hver bank?

Lorena Romero Visa og MasterCard er de fleste leverandørene av kort. De er utstedt av banker, så disse er de som bestemmer egenskapene til hvert kort. Hvilke forskjeller er det mellom en.

Hvordan overføre penger fra Paypal til en bankkonto?

Borja Cañete Hvis du foretar kjøp online eller jobber online, er det normalt å spørre deg selv hvordan du kan overføre penger fra Paypal til en bankkonto. Enten du bruker Paypal-kontoen til å gjøre.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 43 = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map