vestlig union form

vestlig union form

Velkommen til United States v Western Union Remission Website

Innleveringsfristen i dette tilfellet har blitt utvidet til 31. mai 2018.

OPPDATERING: Remisjonsprosessen for Western Union-saken har nå startet. Over 500.000 petisjoner har blitt sendt til identifiserte ofre og inneholder instruksjoner om hvordan å sende inn en petisjon. Framtaket kan arkiveres elektronisk ved hjelp av Krav-ID og PIN-kode som er inkludert i brevet, eller sendt til adressen som er oppført på petisjonen. Hvis du ikke mottar et krav i posten, kan du sende inn på nettet her.

Et eksempel på Remission Form og konvolutt sendt er tilgjengelig her.

Den 19. januar 2017 ble Western Union Company (Western Union), en global pengeforretningsvirksomhet med hovedkontor i Englewood, Colorado, enige om å miste $ 586 millioner og inngå avtaler med justisdepartementet og Federal Trade Commission. I sin avtale med justisdepartementet innrømmet Western Union at den overtrådte U.S. lover - Lov om bankvern og bekjempelse av svindel - ved å behandle hundrevis av tusen transaksjoner for Western Union-agenter og andre som er involvert i et internasjonalt forbrukerbedriftsprogram. Som en del av ordningen kontaktet svindlere ofre og falskt utgjorde som familiemedlemmer i nød eller lovte premier eller jobbmuligheter. Svindlerne ledet offeret til å sende penger gjennom Western Union for å hjelpe deres slektning eller hevde sin pris. Justisdepartementet ansatt Gilardi & Co., LLC for å tjene som remisjon administrator i denne saken.

Hvis du tror du var offer for svindelen beskrevet ovenfor, og du har gjort en overføring via Western Union mellom 1. januar 2004 og 19. januar 2017, kan du være berettiget til ettergivelse.

For å bli vurdert for tilbakebetaling, vil du bli bedt om å sende inn en remisjonsskjema sammen med all tilgjengelig støttedokumentasjon. Din forespørsel må sendes elektronisk her eller poststemplet innen 31. mai 2018, og sendes til:

USA v. Western Union Company

Louisville, KY 40233-4027

Hvis du trenger petisjonen på spansk, vennligst klikk her.

Begynn å motta vårt beste 1 overføringsgebyr * i butikken med Western Union ® søknaden for å sende penger på 2 minutter for kontant betaling.

Konfigurer din pengeoverføring i søknaden. Betal på et deltakende Western Union-byrå.

Nyt bekvemmeligheten til Western Union mobilapplikasjon og fordelene med å betale for overføring av penger på et deltakende Western Union-byrå, for mindre.

Den mobile mobilapplikasjonen Western Union lar deg få tilgang til fordelene og funksjonene i My WU®, for eksempel overføringssporing og å finne et byrå. Western Union-byråer tillater deg å betale kontant. I tillegg kan du nå få den beste prisen i butikken på overføringer som oppfyller kravene.

Spar tid og penger, og unngå skjemaet; Western Union gjorde sending av penger enda mer praktisk.

Starter er enkelt

Bruk WU ® -programmet til å starte overføringen.

Sett opp din pengeoverføring og velg «Betal i kontanter».

Gå til en deltakende Western Union-byrå og presentere pengene dine overføringsnummer og "total" betaling i kontanter for å fullføre transaksjonen din.

* Western Union tjener også penger med valutavekslingen. Når du velger en pengeoverføring, må du nøye sammenligne både overføringsrater og valutakurser. Utenlandske priser og valutakurser kan variere etter merke, kanal og beliggenhet, avhengig av en rekke faktorer, og kan endres uten varsel. Skattebelastningen kan variere avhengig av merke, kanal og plassering.

1 Den beste overføringshastigheten er basert på en sammenligning av frekvensen for å starte og avslutte en pengeoverføring i minutter fra en deltakende Western Union-byrå for kontant betaling.

2 For internasjonale overføringer over $ 15, vil datoen pengene blir tilgjengelige, vises på kvitteringen. Tilgangen på tjenester og midler avhenger av visse faktorer, inkludert den valgte tjenesten, valget av forsinkede leveringsalternativer, de spesielle vilkårene som gjelder for hver tjeneste, beløpet som sendes, mottakerlandet, tilgjengeligheten av valutaen, regulatoriske problemer , forbrukerbeskyttelsesproblemer, identifikasjonskrav, leveringsbegrensninger, tidsplaner for Western Union-byråer og forskjeller mellom tidssoner (kollektivt "Begrensninger").

Western Union Financial Services, Inc., NMLS # 906983, er lisensiert av GEORGIA INSTITUTT FOR finans og bank og lisensiert som Money Transmitter av New York State Department of Financial Services.

Siden 1871 tilbyr Western Union (WU) en pengeoverføringstjeneste hvor det ikke er nødvendig for brukeren å ha en bankkonto.

På den tiden ble telegrafnettverket brukt - i dag, internett. Det som forblir det samme er at mottakeren av pengene kan trekke tilbake øyeblikkene etter at betalingen er gjort ... og siden 1980, selv om det er på den andre siden av verden!

Western Union har blitt brukt hovedsakelig av vandrende arbeidstakere. De jobber på den "vestlige" siden (for eksempel i Tyskland) og sender regelmessig penger til sine familier i deres opprinnelsesland. I 2004 (siste informasjon) ble overføringer tilsvarende ca 8 milliarder euro sendt til utlandet, bare fra Tyskland.

Migrantarbeidere bruker ofte betalingstjenesten på WU-minibankene. I Tyskland ligger disse minibankene i Reisebanken, Postbanken og de fleste ganger i Internett-kafeer.

Noen reisebyråer eller spesialforretninger, som er grunnlagt av innvandrere, fungerer som steder å sende og motta fra Western Union. Enhver bedriftseier kan be om å være medlem av Western Union og åpne et "datterselskap".

I tillegg har Western Union Bank noen grener i Tyskland.

Behandle en WU online konto!

Hvis du trenger å gjøre en enkelt forsendelse penger i utlandet, trenger du ikke Western Union online konto (som ikke er en bankkonto). Men hvis du må foreta overføringer regelmessig, anbefaler vi at du tar en konto på nettet fordi

  1. du du sparer ruten til Western Union Fast Cashier (sparer tid og i alle fall transportkostnader),
  2. Du kan spare adresser og data på nettet og så, du trenger ikke å fylle ut skjema igjen og igjen,
  3. Kostnadene per overføring er mer gunstig (online provisjoner er lavere).

Die Einrichtung eines Online-Kontos ist kostenlos:

Tips: Du kan ta ut kontoen din ved første pengeoverføring. For den tredje transaksjonen er det nødvendig med legitimasjon. Men prosedyren er veldig enkelt!

Ny observasjon: Hvis du er i begynnelsen av internasjonale overføringer, ta en titt og gå gjennom TransferWise-alternativet. I vår siste test var resultatene av TransferWise mye bedre enn Western Union.

Før du foretar overføringen, trenger du ikke å belaste Western Union-kontoen, men beløpet som vil bli sendt, vil bli hentet fra din bankkonto eller kredittkort.

Historisk sett har Western Union-provisjonene vært målet for kritikk. Selv Weltbank har viet tid til dette problemet.

Western Union vinner fra 2 områder:

av overføringsgebyr

Det er veldig klart, fordi nettkalkulatoren alltid viser dem oppdatert. Utgifter i små mengder kan utvilsomt utgjøre opptil 15% av det overførte beløpet, og for større beløp, bankprovisjoner (selv om de tar litt lengre tid), er gunstigere på grunn av bedre valutakurs.

Sammenlignet med banker pålegger Western Union veldig dårlige valutakurser på sine kunder. Slik fungerer det: WU bytter en valuta til en engrospris, men det belaster kunden en sterk ekstra prosentvis provisjon.

Før du foretar overføring på nettet, selv om valutakursen for transaksjonen er vist, er pristillegget uklart. I vår test (artikkel på tysk) av alternativer for å sende penger til USA til en gunstig pris, var overprice for valutakurs med hensyn til bankoverføringen fortsatt rundt 3,85% prosent!

Western Union, markedsleder til tross for kritikk!

Til tross for kritikk av høye provisjoner brukes Western Union daglig av millioner av mennesker og er markedsleder i pengeoverføring internasjonalt.

Tre poeng spiller en avgjørende rolle:

For å bruke Western Union trenger du bare et identifikasjons- og pengedokument (som sender), samt et identifikasjonsdokument og Money Transfer Control Number (MTCN) (som mottar). En bankkonto er ikke nødvendig. Dermed kan nesten alle i verden bruke Western Union.

Noen få sekunder etter at betalingen er gjort, er pengene klar til å bli plukket på betalingsstedet.

Overføring av penger med Western Union er en av de sikreste måtene å sende penger på. Hver forsendelse mottar et unikt Money Transfer Control Number (MTCN). Med dette nummeret kan forsendelsen spores når som helst. Ring kundeservice og prøv det!

Pengene kan kun samles av den personen avsenderen har utpekt. Den som samler pengene må legitimere sin identitet med et identifikasjonsdokument og må kjenne MTCN, samt antall og navn på personen som sender.

Slik fungerer pengeoverføring med Western Union (online-alternativ):

Hvis du allerede har en konto hos Western Union, må du først logge deg på. Hvis du ikke har en konto enda, start med funksjonen Geld sofort senden (send penger nå). Din konto vil bli opprettet med den første forsendelsen.

Online overføringsskjema åpnes

Fylling av skjemaet for overføring på nettet er nesten selvforklarende. På neste side er betalingsinformasjonen for bankkontoen eller kredittkortet skrevet (det vises ikke i dette bildet). Den elektroniske kontoen har også en versjon på spansk.

Noen få minutter etter overføringsprosessen mottar du en bekreftelse via e-post fra Western Union.

Du sender denne informasjonen til mottakeren for å samle inn pengene:

  1. Pengerovergangskontrollnummer (MTCN)
  2. kvantitet å plukke opp
  3. i noen land et passord

Mottakeren må også kjenne hans navn og kontaktinformasjon!

Så snart du sender informasjonen for å samle pengene, kan mottakeren gå til en rask Western Union-minibank (i en bank, en internettkafé eller et annet etablissement) og motta pengene. For å ta ut beløpet må du presentere et identifikasjonsdokument og fylle ut et skjema Overføring av penger (motta overføring av penger) (som den som er vist her).

Western Union betaler beløpet til mottakeren uten å være tilbakeholdende. For levering av betalingen utstedes kvittering (bilde inne i bildet).

Tips: I noen land tilbyr Western Union muligheten for å sette inn pengene direkte på en bankkonto.

I virkeligheten er Western Union ikke det gunstigste alternativet, men uten tvil er det den raskeste og en av de sikreste! Hvis du lager mer enn en overføring, anbefaler vi at du oppretter en online-konto: www.westernunion.de.

PD: Du kan supplere dette nettstedet med dine egne erfaringer med Western Union - for eksempel noen overføring av penger fra Tyskland til Spania, Amerika eller omvendt. Takk!

Nytt: Et billig alternativ til Western Union

Takket være menneskets oppfinnsomhet, utvikler vår verden mer og mer og gir oss nye produkter og tilbud. Disse, mesteparten av tiden, er billigere, bedre eller raskere enn etablert.

Dette er også tilfellet med TransferWise, en ny leverandør av svært billige utenlandske overføringer.

Slik betaler du på AliExpress med Western Union

Liker du dette? Gi oss en applausrunde!

Det er mulig kjøp på aliexpress uten kredittkort når du betaler med Western Union. For å hjelpe deg med å finne gode AliExpress-avtaler, har vi laget denne detaljerte veiledningen der vi viser deg Slik betaler du på AliExpress med Western Union på en trygg og pålitelig måte.

Innholdsfortegnelse

Hvordan kjøpe på AliExpress og betale med Western Union

Betal på AliExpress med Western Union Det er lettere enn du tror. Hvis du vil kjøpe online og du ikke har kredittkort, vil Western Union hjelpe deg (for en liten provisjon) å kjøpe i Kina gjennom denne butikken til svært lave priser.

MERK: Som vi har anbefalt i vår guide: Hvordan kjøper du på AliExpress, bruker den beste måten å betale for kjøpet ditt med et kreditt- eller debetkort. Når du betaler av Western Union på AliExpress.com, vil bestillingen ta 1 eller 2 ekstra dager å behandle (tiden det tar å behandle betalingen gjennom dette pengeoverføringsselskapet).

Ikke gå glipp av våre guider:

AliExpress: Hvordan betale med Western Union

MERK: AliExpress har etablert et minimumsbeløp som skal betales av Western Union. Dette beløpet er vanligvis tilsvarer $ 20 dollar eller mer (eller tilsvarende i din lokale valuta) opp til $ 5000 dollar.

Hvorfor betale på AliExpress med Western Union?

Det er flere grunner til å betale på AliExpress gjennom Western Union. Noen av grunnene kan være:

  • Du har ikke kreditt- eller debetkort
  • Du vil ikke angi kortinformasjonen din via Internett
  • Du har et kreditt- eller debetkort, men banken tillater ikke forbruk i utlandet

Fremgangsmåte for å betale på AliExpress med Western Union

Å ha produktene som vi vil kjøpe i handlekurven (ikke glem å se de beste tilbudene i øyeblikket i AliExpress) og etter å ha bekreftet bestillingen, tar systemet deg for å velge betalingsmetode. Velg kategorien Western Union. Klikk på fortsette.

På neste skjerm vil du se et sammendrag av informasjonen du må fylle ut. Det er viktig å skrive eller skrive ut denne informasjonen, siden du trenger den til å sende betalingen din riktig til AliExpress på Western Union-kontoret.

Å betale på AliExpress med Western Union, bare ta betalingen din i kontanter (i din lokale valuta) til nærmeste Western Union-kontor. Du finner agenturet nærmest deg ved å bruke denne siden

Når du er der, må du bare fylle ut betalingsformularen eller "QUICK PAY" (vanligvis er dette blått). Dette er skjemaet du må bruke når du betaler på AliExpress med Western Union:

Noen få minutter etter at betalingen er sendt, vil du motta et varsel om at betalingen din er fullført. Western Union vil kreve en liten provisjon for denne tjenesten. Vanligvis er gjennomsnittlig provisjon mellom 5% og 10% av kostnaden av bestillingen.

Du kan sannsynligvis bruke et bankutkast til å betale en faktura, og du kan muligens lade oppkastet ditt hos banker og andre forhandlere (dagligvarebutikker, sjekke innkjøpsbureauer og andre butikker hvor du har kunnet samle inn sjekker før). I noen tilfeller kan banken eller forhandleren belaste deg for å betale for bankoppkastet ditt. Kanskje du også kan sette inn bankutkastet på bankkontoen din.

Hvis du vil ha informasjon om stjålet bankforslag eller annen informasjon, klikk her eller ring 1-800-999-9660.

Hvis du mister eller rob bankens utkast og holder kvitteringen:

Skriv ut og fullfør klientbankens utkast til forespørselsskjema og returner kvitteringen pluss 15 USD av avgiften som ikke kan refunderes til den ovennevnte adressen.

Hvis du mister eller bankens utkast blir stjålet og du ikke beholder kvitteringen:

Skriv ut og fullfør søknadsskjemaet for bankutkast og send det sammen med 30 USD av den ikke-refunderbare prosedyreavgiften til adressen ovenfor.

Hvis utkastet til banken ikke er innbetalt, vil du motta tilbakebetaling. Hvis det er blitt innbetalt, vil du motta en kopi.

Du kan også sende skjemaene og kvitteringen per faks til 1-720-864-0477 eller via e-post til [email protected]

Har du flere spørsmål om bankutkast?

Besøk vårt kundesenter eller ring 1-800-999-9660.

* Utstederen av kortet kan søke om kontantavgift og tilhørende rentekostnader. Bruk et debetkort for å unngå disse gebyrene.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − 21 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map