typer spill

typer spill

Opprett mobile spill: Typer app spill

Som i tilfelle av videospill, kan utviklingen av spill eller mobilspill bli delt inn i sjangere eller typer spill. Avhengig av strategiene vi bruker til å lage spill, vil våre være av en eller annen type. I hver prosess for å lage apper må vi ta hensyn til forretningsmodellen. Men når det gjelder å lage spill for mobil, går det også hånd i hånd med muligheten til å forstå spillets spill.

Det er klart at ikke alle typer spill vil ha samme utviklingskompleksitet. Spillstrategien i seg selv vil være den som definerer om å skape et spill blir mer komplisert, scenariene mer varierte og komplekse, eller ikke. I denne artikkelen har vi satt opp for å identifisere ulike typer appspill som kan opprettes for mobile enheter, og definere hva som kjennetegner hver enkelt av dem.

Det finnes hundrevis av actionspill for mobil, som for enhver annen kategori. I dette tilfellet krever disse spillene bruk av spillerens reflekser, hans mål og ferdighet, vanligvis i en sammenheng med handling for å overvinne farer. Gode ​​eksempler kan være kampspill, arkade eller plattformer.

Kampspill inkluderer kamp mellom spilleren og enheten. I noen tilfeller kan du til og med tillate spillet eller kampen mellom to spillere. Et godt eksempel ville være Real Steel-appen, basert på filmen med samme navn.

Arcade-stil mobile spill er preget av enkel og repeterende spill, i tillegg til å være rask å spille. For tiden er Angry Birds en av de gode referansene til denne typen spill.

I tilfelle av plattformspill, viralisert i videospillkonsoller, og nå utvidet til mobile enheter. Den består av et tegn som utvikler seg i forskjellige scenarier som kjører, hopper, etc. Et eksempel på konsollspill som nås til mobile enheter, kan være Rayman.

Eventyrspill kan blandes og slås sammen med andre kategorier av appspill. Faktisk er de vanligvis plattform eventyr spill, eller skyting eventyr, etc. Selv om det understreker at i denne typen spill finnes en mer definert historiehistorie, hvor spilleren samhandler med ulike personligheter og objekter i spillet. I mobile enheter finner vi alle slags eventyrspill, fra Minecraft opp The Walking Dead.

Denne kategorien er en av de mest etterspurte i mobile enheter. Selv om den første investeringen i utviklingen av apper er ganske høy, er det mulig at det er en av appene med høyest investeringsavkastning.

Å lage appspill av denne typen krever tid og mye arbeid fordi mange variabler håndteres. Og det er også mer komplisert for spilleren, som må benytte seg av strategiske og planlegge ferdigheter for å overvinne utfordringene i spillet.

Et klart og svært vellykket eksempel på disse strategispillene på mobile enheter er Clash av klaner eller til og med Planter vs. Zombies.

Dette er utvilsomt en av de mest utbredte kategoriene i dataspill, og det har endte med å strekke seg til mobile enheter. Fra konstruksjon, kjøring eller simulering av livet til en by for å ha din egen gård.

Mange klassiske dataspill har sett muligheten til å nå mobilen og har opprettet mobilspill som er identiske eller liknende datamaskinversjonene. Noen eksempler er The Sims eller Simcity.

Men forbudet er også åpnet for svært spesifikke simuleringsspill. som Farm Ville som simulerer livet på gården. den Truck Simulator simulerer livet til en lastebilsjåfør. Eller den berømte Geit simulator hvor du kan spille som en geit.

En annen klassisk spillapp er sport. Hvis du har i tankene utviklingen av apper, for eksempel hvordan du lager ditt eget spill, kan det være et godt alternativ å satse på sports spill. Fra fotball, til golf, tennis, petanque, skøyter, basketball, curling, etc. Tenk på en sport, og det er sikkert å være mobile spill for å spille det.

I mellomtiden virker det som om å lage racing spill er begrenset til biler hvis du ser på butikkene. Vi har også funnet noen motorsykler eller en hvilken som helst type motorisert kjøretøy. Noen av de mest kjente er: Behov for fart, F1 Challenge, Cars, Sonic.

Det er mange andre typer spill, det store flertallet er mye enklere og enklere enn de som er nevnt ovenfor. De fleste er gratis og de fyller applikasjonsbutikkene.

Disse spillene er preget av en mer intens og dyp samhandling av spilleren i spillmiljøet og en mer kompleks historie om spillet. Final Fantasy eller Star Wars de er bare noen kjente eksempler. Men det er utallige historier og temaer.

Vi har snakket om denne type pedagogiske applikasjoner ved en eller annen anledning, som vi nevnte i artikkelen Opplæringsprogrammer for barn. Høydepunktet i denne typen spill er at de kombinerer spilltaktikk med målet om å undervise brukere, uansett alder. Selv om mange er for barn, er det pedagogiske spill for alle aldre.

Vi har allerede snakket om musikkapplikasjoner i artikkelen om musikkapplikasjoner. Men de musikalske spillene går litt videre og introduserer gameringsteknikker. Et klart eksempel kan være MusicQuiz eller Epic Party Clicker.

Vi inkluderer her alle puslespillene (LaLiga Puzzle), av ordspill (Apalabrados), spørsmål og svar (Atríviate). Det er en uendelig spill av denne typen, og det beste er at de triumfer på grunn av deres høye tilkoblingsmuligheter i sosiale nettverk og deres høye sosialitet, siden du kan leke med og mot vennene dine.

Vi kan også finne andre kategorier i Google Play som uformell, Casino eller Kort, som inkluderer andre typer appspill. Det finnes også programmer som ikke er strengt spill, men er apper for å forbedre kreativiteten, etc. og katalogisert i denne kategorien.

Spillene er de rekreasjonsaktiviteter hvor en eller flere personer deltar, og hvis hovedmål er moro og underholdning for deltakerne og, selv i noen tilfeller utdanne, noe som gjør dem til et veldig nyttig verktøy, spesielt i de tidlige årene av å undervise barn.

(Spillene er fritidsaktiviteter)

En klassifisering av spillene

Avhengig av funksjonene og funksjonene kan spillene klassifiseres i:

Av innsatser: i denne typen spill på deltakere satse et bestemt objekt eller sum penger som vil bli gjenvunnet, langt av de som vinner, mens de som er beseiret, vil miste dem. Noen betting spill er bingo, poker, roulette, slots, blant andre.

Tabell: spill som disse er de de innebærer ikke fysisk innsats, de spilles rundt et bord og involverer oppfinnsomhet, sjanse eller bruk av strategier. Innenfor bordet er spillene for eksempel den av terninger, som generala eller slanger og trapper. den av brev, enten fransk eller spansk, og det inkluderer spill som poker trick eller kurv. Det er også kortspill, som dominoer. Spillene av styret i hvilke damer er inkludert, sjakk, ludo eller gå er en annen variant innenfor denne gruppen.

Til sjanse: Denne kategorien inneholder alle de spillene hvor deltakerne triumf eller nederlag det er ikke avhengig av dine evner eller fakulteter men, som navnet antyder, er "tilfeldig" blant gambling, noen av de mest fremtredende er bingo, craps, betting, lotteri, rulett, spilleautomater eller lotto, blant andre. Som sett, er alle disse spillene vanligvis satser, som er mer motiverende for noen spillere.

Av strategi: i motsetning til gambling, i strategi intelligens er en avgjørende faktor. Jo bedre deltakeren planlegger og jo flere ferdigheter deltakeren har, desto større er sjansene for å vinne eller plassere seg i topplasseringene. Strategispill kan bestå av å erklære kriger, tjene penger, administrere ressurser, blant andre aktiviteter, for å oppnå målsettinger fastsatt. I tillegg kan denne typen spill inneholde noe element Chancy, som kan forholde seg til de endelige resultatene. På den annen side kan de være spill som et lag eller som enkeltpersoner og inkludere et bord, kort, terninger, chips, blant andre.

abstrakt: Under dette navnet er identifisert de spillene som de mangler enhver atmosfære eller tema punkt. De bruker brett, sjetonger eller terninger som ikke ser ut til å være dyr, steder, mennesker eller noe bestemt element som er produktet av fantasien. Blant dem kan du finne generalen, gå eller de kinesiske damene. I tillegg er abstrakte spill preget av å ha ganske enkle regler, noe som ikke betyr at det i enkelte tilfeller ikke er nødvendig å være dyktig og intelligent for å hilse en vinner.

simulering: i motsetning til de abstrakte spillene, i de tematiske er det en viss atmosfære, som oppnås ved å lage en brikke, bord eller terning representerer noe objekt, være eller imaginært sted. Også kjent som spill tematisk, I disse spillene er det veldig spesifikke regler, så det å lære å spille dem tar vanligvis en viss tid og innebærer å lese instruksjonene for å få vite alle funksjonene og bevegelsene som eksisterer. Innenfor simuleringsspillet kan blant annet T.E.G. (Taktisk og strategisk plan for krig), Monopolet eller Livets lek, blant andre.

rolle: Som navnet antyder, må hver deltaker i denne typen spill oppfylle en viss rolle og er en del av brettspillkategorien siden det innebærer ikke å gjøre fysiske aktiviteter. Innenfor kategorien av rollespill var den første som rammet markedet på 70-tallet Dungeons & Dragons. I spill som disse er det ingen spesifikke regler, men det blir tilfeldig til spillerne, som skal legemliggjøre forskjellige imaginære tegn, engasjere seg i dialoger og oppfunnet samtaler for øyeblikket.

kognitiv: Denne typen spill er de som er utviklet for oppmuntre kognitive evner av sine spillere, så de er et veldig nyttig verktøy i de tidlige årene av barns liv og har en tendens til å bli innlemmet i skolemiljøet. I denne kategorien kan du inkludere teglstein for å bygge forskjellige elementer, spill av minne eller aktivitet som fremmer ferdigheter som minne og oppmerksomhet.

Videospill: også kjent som "videospill", er disse preget av å være e. De består av samspillet mellom deltaker og en serie bilder tatt på en skjerm, gjennom en kontroll eller en enhet. Videospill kan utformes for datamaskiner, spillkonsoller, arkademaskiner eller til og med mobiltelefoner. Innenfor videospill kan du finne forskjellig varer.

Noen av dem kan være de som eventyr, i hvilke spillere må gå gjennom en historie, der de samhandler med andre tegn og hindringer, før de når målet. Spillene til strategi er de som deltakerne må klare å kontrollere en rekke tegn, data eller elementer for å oppnå et mål.

Spillene til shots, På den annen side er de basert på det faktum at deltakeren må oppnå et bestemt mål, men for dette trenger han å bruke et skytevåpen som gjør at han kan kvitte seg med de som hindrer ham. Videospill sport er de der plottet og handlingen har å gjøre med en sport, for eksempel tennis, basketball eller fotball.

De av racing de er en av de vanligste og består av fartskonkurranser med en eller flere motstandere. Løpene kan være av biler, motorsykler eller sykler, blant annet varianter. En annen veldig nåværende sjanger er den av kampen, som består av konfrontasjonen til deltaker med andre tegn, kropp til kropp, der det kan være en eller flere motstandere.

Typer spill, de er aktiviteter opprettet for å nyte og ha det gøy.

De kan brukes som en del av det pedagogiske didaktiske materialet, med spill det er mulig å lære.

Til tross for å være underlagt visse regler, regnes det også som en rekreasjonsøvelse.

Oldtiden eksisterte før Kristus, som de er til stede i alle kulturer og alle sosiale nivåer, gitt deres mangfold som populære, tradisjonelle, spedbarn, psykomotorisk, kognitiv og følelsesmessig affektive.

Typer av spill, affektive følelsesmessige

Typer av spill, affektive følelsesmessige

Hvilke typer spill er emosjonell affektive eller dramatisk rolle der barnet blir hjulpet til å representere situasjoner og mestre dem, eller kan også uttrykke ønsker bevisst eller ubevisst, og selv lære problemløsning eller konflikt.

De er de som utføres i en gruppe og tillater samhandling med andre barn, og det hjelper derfor barnet å sosialisere og bli akseptert i en sosial gruppe.

Typer spill, kognitiv

De er de som hjelper kognitiv utvikling som bygging, oppdagelse eller utforskende, minne og de som trenger oppmerksomhet.

Typer spill, psykomotorisk

Typer spill, psykomotorisk

De er de som tillater barnet å utforske seg selv og å kjenne sin egen kapasitet. Blant dem de av sensoriske spill, de av korporell kunnskap og de av fysisk tilstand.

Typer spill, barn

Typer spill, barn

De er delt inn i øvelser eller funksjonelle og de utenfor.

Den første er rettet mot babyer opptil 5 år og har også rettet mot utvikling og stimulering av motorapparatet. De er de som tvinger gjentakelsen av handlinger hvis resultat blir umiddelbar.

De er de av sensorisk utvikling, forflytting, koordinering, utvikling av dynamisk og statisk likevekt, selvforbedring, samspill med voksne og forståelse for deres miljø.

Eksteriørene er de som finnes i rekreasjonssentre eller parker, og grupperer flere barn med spill for barn i alderen produsert i plast, metall og tre og med et stort mangfold av farger. (Les plasttyper)

Typer spill, tradisjonelle

De er de som overføres fra generasjon til generasjon, hvis opprinnelse tilhører fjerntider, vanligvis innenfor samme region eller land.

Mens de kan bli avslørt for andre, vil hver av dem ha etablert egne regler og navn.

Typer spill, Populære

De populære er også knyttet til historien til en by eller en region og dens aktiviteter. Også beskrevet fra generasjon til generasjon, men opprinnelsen er ikke kjent med sikkerhet.

De er motiverende og fritidsaktiviteter uten behov for regulering. De er spontane spill skapt for å tilfredsstille moroa.

Ifølge deres funksjon kan de motta en annen klassifisering. Det er i henhold til frihet til å velge spillet, i henhold til antall deltakere er nødvendig for å spille, kan stedet bli spilt der materialet skal brukes til utvikling og sosial dimensjon som teller spillet.

Typer spill, videospill

Videospill er de som trenger en elektronisk enhet, en datamaskin eller mobiltelefon, og i tilfelle av en datamaskin vil det også være behov for et tastatur, en mus eller en joystick for å kontrollere handling og bevegelse.

Deres sjangere er varierte og kan være eventyr, oppfinnsomhet, sport, kamp, ​​etc. De spilles av de fleste barn og voksne. Faktisk er det mesterskap av forskjellige videospillmaskiner.

den spill er definert som a rekreasjonsaktivitet, hvis formål er underholdning og distraksjon av deltakerne, selv om det i mange tilfeller brukes til en pedagogisk rolle.

Spillet krever at en eller flere personer deltar for utviklingen. Det finnes forskjellige typer spill:

TRADITIONALE SPILL: de er de som overføres fra generasjon til generasjon. De kommer fra et bestemt land eller en region, men reglene ligner uavhengig av territoriet der de utføres. Tradisjonelle spill har den særegne at deres begynnelser er knyttet til historien og kulturen i opprinnelsesstaten, slik at materialet som brukes til å utvikle dem, er spesifikt for regionen der den praktiseres. For eksempel kanariske brytning, typisk sport av de homonymske øyene.

POPULÆRE SPILL: Opprinnelsen til denne typen spill er vanligvis ukjent, siden de pleier å passere fra generasjon til generasjon muntlig. Reglene varierer i henhold til land eller regioner der det praktiseres og mange ganger forskjellige navn refererer til samme spill. Populære spill er ikke institusjonalisert, men deres praksis er begrenset til underholdning og moro. Et eksempel er den skjulte.

NAIPES SPILL: de er de som bare trenger ett dekk (kan være spansk eller fransk) for utviklingen av spillet. I de fleste av disse er det nødvendig med deltakelse av to eller flere spillere, men det er noen som kan praktiseres av en enkelt deltaker, for eksempel solitaire. Andre kortspill er: syv og et halvt, triks, blackjack, kurv, etc.

VIDEO SPILL: Dette begrepet omfatter det spillet som er visualisert og spilt gjennom en enhet med en grafisk skjerm. For å spille av et videospill, er det nødvendig å bruke en joystick, mus, tastatur eller et hvilket som helst element som styrer handlingen du vil utføre.

Videospill inkluderer forskjellige sjangere som eventyr, strategi, kamp, ​​pedagogisk, blant andre. Eksempler på videospill er Heavy Rain, Age of Empires, Street Fighter, etc.

ROLLE SPILL: refererer til de spillene hvor deltakerne spiller en viss rolle, i følge spillets tegn. I løpet av handlingen må spillerne representere dialoger eller handlinger utført av deres karakter uten behov for et bestemt skript, som vil føre til improvisasjon ved flere anledninger. Noen eksempler er: Stranger, Gothic, Neverwinter Nigths, etc.

Hvis du er ute etter et spill som er morsomt og bærbart og av middels varighet, er kortene et passende alternativ. I tillegg er de veldig dynamiske spill der det er umulig å kjede seg, de er ideelle for de fleste situasjoner, uansett sted, turen eller typen familiegjenforening.

Det er mange typer kortspill, vi viser deg de viktigste:

Typer av klassiske kortspill

Poker er et klassisk kortspill som spilles med spill. Selv om det er et veldig populært spill i kasinoer, pokerturneringer og andre spillsteder, kan du også spille i familiemiljø eller med venner. Dekket på 52 kort spilles med et kort kort, og det finnes et stort utvalg av pokerspill, som Texas Hold'em.

Det spilles med en spansk dekk på 40 kort, som er delt inn i fire drakter: Pentacles, sverd, klubber og kopper. Hver klubb har 10 kort, hvorav bare 5 har verdi og er de som scorer.

 • Ess: Esset har en verdi på elleve poeng
 • De tre: Tallet tre har en verdi på ti poeng
 • Kong: Kongen, eller nummer tolv har en verdi på fire poeng
 • Hesten: Hesten, det vil si tallet elleve har en verdi på tre poeng
 • Jacken: Jacken, eller tallet ti, har en verdi på to poeng

Kortene er blandet og plassert på bordet. Når dette er gjort, blir det første kortet vendt om, og drakten som bærer kortet, vil være den dominerende drakten eller trompetrakten til spillet. Når dette er gjort, deles tre kort til hver spiller og dekket settes med forsiden ned.

Kortene som korresponderer med trompetrakten eller dominerende drakt vil være kortene som har større vekt enn resten.

Men hvem får kortene?

Hvis de to kortene er av samme type, bæres kortene av den personen som har kastet høyeste verdikortet på bordet.

Hvis de er av forskjellige dragter, men ingen av dem er av den dominerende drakten, vil kortene være den som har kastet kortene med størst verdi.

Hvis de er av forskjellige drag, men ett av de to kortene er av den dominerende drakten, blir kortene tatt av personen som har kastet kortet av den dominerende drakten.

Hvis begge kortene er den dominerende drakten, vil også kortene med høyeste verdi trekkes.

Etter hver runde må hver spiller tegne et kort. Spilleren som har vunnet forrige runde, vil være den første til å stjele og den første til å kaste sitt kort.

For å spille legeneren, vil en spansk dekk bli brukt (selv om det ikke er helt nødvendig) og alle kortene blir behandlet blant spillerne.

Fremgangsmåte for å spille løgnen:

 1. Når kortene er utdelt, legger spilleren som starter spillet ett, to eller tre kort på bordet og forteller alle spillerne en kombinasjon av kort, alle samme nummer (for eksempel to deuces, tre kort, to åtter) .
 2. Spilleren som umiddelbart har rett har to muligheter: å tro på ham eller ikke å tro på ham. Hvis du tror på ham, vil han kaste ett eller flere kort, men med samme nummer som forrige spiller (for eksempel "ytterligere åtte flere" eller "ytterligere to åtte flere").
 3. Hvis på den annen side ikke spilleren til høyre ikke tror på det, vil han heve kortene som er innskrevet av partneren. I tilfelle at spillet er sant, vil spilleren som har hevet kortene, ta all den hopen som har så langt. I så fall er det en løgn, vil spilleren som har kastet kortene ta hele bunken.
 4. Spilleren som er plassert til høyre for spilleren som tok haugen i siste runde, begynner å ta kortene i neste runde.
 5. Den første spilleren som løper ut av kort, vil vinne.

Foolen er et klassisk kortspill og består av noen ganske enkle regler:

 1. Personen som handler kortene tar et brev og gjemmer det
 2. Deretter deles kortene like mellom alle de som spiller
 3. Etterpå må spillerne prøve å lage par.
 4. Når dette er gjort, tar alle spillere et kort fra spilleren til venstre
 5. Med kortene som har fjernet spilleren fra venstre, blir de igjen laget
 6. Så de er laget par til en person får det siste kortet, idiot, som er den personen som mister spillet.

Trikset: Når du innser at et kort ikke engang, begynner å mistenke at dette kortet er dåren og inkludere det blant kortene du har i hånden, slik at spilleren på venstre side stjeler den og dermed slipper dåren raskest mulig

Dette spillet, som navnet antyder, er ment å bli spilt "solo". For å spille kabal må du ha et kort kort som består av 52 kort. Senere plasseres 28 kort på bordet i 7 rader, stigende.

I den første kolonnen vil det være et brev, i de andre to bokstavene og så videre til de 7 radene er fullført. Bare det siste bokstaven er igjen med forsiden opp. Målet med spillet er å bestille kortene fra laveste til høyeste (det vil si fra ess eller en til kongen).

Andre typer kortspill

Det er en av de mest kjente og mest spilt kortspillene i verden. Den består av noen regler som gjør det ideelt for å spille i en stor gruppe mennesker, og det anbefales faktisk å spille fra to til ti personer.

Målet er å kvitte seg med alle kortene så raskt som mulig, selv om det ikke blir enkelt. Den første som har et enkelt brev burde si høyt: ONE! Ellers vil du få en straff.

Det er et spill designet slik at selv de minste av huset kan spille. Hovedmålet er å få så mange sett med fire kort som mulig. Det spilles med et felles dekk på 52 kort, selv om det er dekk som er spesielt utviklet for barn.

Dette spillet tar også sikte på å kvitte seg med alle kortene i hånden så raskt som mulig. Det er et spill som ligner på en.

Ønsker du å vite hvordan du spiller gale åtter? Se følgende video:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − 30 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map