t rex spill

t rex spill

T-Rex Chrome Offline Game "Dino Runner Online

Denne replikken kan spilles på Chrome, FireFox, Safari og mobile enheter.

Trykk Space for å starte spillet og hoppe din Dino, bruk nedpilen (В †) for å dukke.

Hvis du likte T Rex Runner, ikke nøl med å prøve et av disse spillene:

Den fine ekorn returnerer i "Nut Rush 3 - Snow Scramble" med et annet morsomt eventyr omgitt av en helt julestemning. Du må følge vår lille venn og hjelpe henne å hoppe fra en plattform til en annen for å samle alle eikene underveis, til hun når sitt lille bur. Ikke glem å samle de lyse stjernene.

Jumpanda er et veldig fargerikt og morsomt pinballspill som forvandler det opprinnelige spillet til en helt ny og frisk opplevelse. Du må hjelpe pandaen å hoppe veldig høyt og hoppe på de strategiske poengene for å få alle fruktene som er på hver skjerm og dermed åpne døren til neste stadium. Du har 15 nivåer å tilbringe veldig gode øyeblikk i selskap med den fine bjørn.

I "Cave Rush" må du hjelpe Juro å returnere trygt til hjemmet for å være sammen med familien. Jeg sverger ikke å løpe når som helst, og du må få ham til å hoppe til rett tid for å unngå alle farlige gjenstander rundt deg. Du må få øynene dine åpne, eller du vil ikke ha tid til å hoppe akkurat i tide.

En uskyldig liten ulvunge, en eller annen grunn, har endt opp en stor ball av snø som faller fart nedover den snødekte fjellet, og alle objekter som er i nedstigningen av det gigantiske snøball De vil bli limt til det og de vil rulle sammen. Du må hoppe ulven til rett tid slik at objektet ikke presse ham ut og sparket. Ett treff, og du må begynne igjen.

Du må krysse byen som hopper fra en bygning til en annen, holder på et tau. Kast tauet inn i en bygning og la det gå på riktig tidspunkt, slik at impulsen mottatt vil hjelpe deg med å komme til neste bygning. Hvis du ikke beregner godt avstanden og høyden til bygningene, kan du ende opp med å bli knust til bakken, og din karakter vil ikke tåle et så sterkt sjokk. Du har 15 nivåer fulle av utfordringer for å bevise hvilken pasta du er laget av.

For å spille dette spillet må du bruke all din ferdighet og vite hvordan du måler avstander godt. Du må hoppe til rett tid for å komme fra en plattform til en annen, noen ganger vil to hopp være nødvendig for å nå målet ditt. Det er ingen andre sjanser, en liten feil vil få deg til å falle inn i tomrommet.

Bli med den store T-Rex i dette eventyret der han må fly fra alle fiender. Dinosauren løper av seg selv, du trenger bare å bekymre deg for hoppene og gjøre det til rett tid, ikke litt før, ikke litt senere. En liten hit med en av kaktusene eller et annet dyr og du er ferdig med å spille, det er ikke flere muligheter. Prøv å slå din egen rekord.

Todojuegosgratis.es inneholder morsomme spill for hele familien! tusenvis av gratis spill på fingertuppene, uansett hvor gammel du er. Prøv eventyr spill for eventyrere, matlaging spill for kokker, eller alles favoritter som boble shooter, bingo og 3 på rad! Hvis du liker utfordringer, brainstorm med puslespill som Mahjong. Spill lett å forstå spill, men veldig vanskelig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Todojuegosgratis.es! Todojuegosgratis.es har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag! Vinn også premier for å spille

© 2018 TodoJuegosGratis. Alle rettigheter reservert

Denne kraftige dinosauren er løs og det verre har en maskinpistol rundt halsen! Gå over der, spis soldater og ødelegge kjøretøy med våpnene dine i dette morsomme arkadespillet!

Trenger du hjelp? Se på vår spillguide.

Fortell oss hva du mener meksikansk Tyrannosaurus Rex. Legg igjen en kommentar eller dele et tips.

Du må logge inn for å skrive en kommentar!

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

Nyt det hyggelige spillet til Chrome dinosaur, selv med internett

Nyt det vennlige spillet av Chrome dinosaur Selv når du har Internett.

Hvis du noen gang har gått ut av en Internett-tilkobling og bruker Googles Chrome-nettleser, den mest brukte på planeten, har du sikkert funnet den berømte dinosauren, en T-Rex kornete.

Det er ikke lenger en hemmelighet at denne dinosauren blir et minigame ved å trykke på mellomromstasten (Fordi du visste det, ikke sant?), Vil det automatisk begynne å løpe, og vi må hoppe over hindringene ved å bruke samme bar. Nå, hva hvis vi vil spille med en tilkobling?

Det vil si at dette spillet bare vises når vi løper ut av Internett i Chrome, og det er åpenbart en løsning å deaktivere forbindelsen, men selvfølgelig, slik er vi helt frakoblet for alt. Heldigvis finnes det flere nettsteder som tillater oss Spill Chrome T-Rex dinosaur minigame.

Spill Chrome T-Rex med en Internett-tilkobling

På den ene siden kan vi spille den gjennom nettsiden til folkene i The Code Post. Spillet er akkurat det samme, vi trykker bare på plass og klar:

En av de mest savnede alternativene i det opprinnelige Chrome-spillet er imidlertid at når vi har startet spillet igjen, blir poengene tapt, og vi kan ikke se en klassifisering med hensyn til resten av spillerne. Dette er løst takket være T-Rex Runner:

Igjen står vi overfor akkurat det samme spillet, å kunne spille med Internett-tilkobling, men forskjellen er at her finner vi en TOP av de beste resultatene av spillerne i den uken. Ja, jeg bekrefter allerede at det er svært hekta folk og resultatene er brutale.

Spill Chrome's T-Rex Dino fra mobilen din

Hvis du vil ha det enkle T-Rex-spill på mobilen din (uten å fjerne data fra Internett), kan du også laste den ned fra Google Play som et program:

selv google er allerede kjent for å skjule noen spill eller påskeegg, Sannheten er at Google Chrome dinosaur spillet er blant de mest populære. Hvem har ikke møtt den berømte dinosauren når du prøver å laste inn en nettside og ikke har spilt et spill?. Og det er et spill som Google Chrome viser når du prøver å gå til et nettsted, vi er offline og i desperasjon har Google besluttet å underholde problemet med dette vanedannende dinosaur spill eller T-Rex.

Så mye, at enda noen brukere mer enn en gang har koblet fra nettverket for å få spillet til å starte. Noe som ikke er nødvendig å utføre hvis vi vet hvordan du spiller den berømte Google Chrome dinosaur spillet online. Nedenfor viser vi forskjellige måter å spille dinosaur i Chrome på nettet.

De tre beste skjulte spillene til Google

Hvordan spille online T-Rex eller Chrome dinosaur spillet og dets forskjellige versjoner

Siden Google er en åpen kildekode-nettleser og spillet er inkludert i nettleseren, har kildekoden til spillet blitt hentet ut og gjort tilgjengelig for nedlasting fra samme link. Men hvis vi vil spille online hos T-Rex lettere, så bare besøk denne siden av Github hvor en kinesisk utvikler har laget det samme dinosaur spillet for å få tilgang til nettet ved hjelp av samme kildekode.

Og hvis det ikke var nok, har andre utviklere våget å gjøre deres bestemte versjoner av T-Rex med andre tegn og miljøer, som du kan få tilgang til og spille av koblingene som vi legger ned nedenfor.

Fra kilden til nyhetene gir de også en lenke til en versjon av T-Rex skrevet på programmeringsspråket til Scratch, selv om det er nødvendig å ha Flash aktivert for å spille fra nettleseren. Fra knappen Se innsiden eller Se innsiden som er i øvre høyre hjørne av vinduet, kan du få tilgang til kode for spillet for å laste den ned og endre den.

Og endelig spiller det kjente spillet i dinosaur eller T-Rex i nettbasert modus uten at du må slå av WiFi, også hvis vi trykker på Ctrl + Shift + I eller F12 å åpne utviklerverktøyene og fra fanen nettverk, vi deaktiverer cache, vi markerer Frakoblet alternativ og vi prøver å laste inn hvilken som helst side i nettleseren vår. Da ser vi hvordan spillet vises igjen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map