strategispill

strategispill

Leter du etter gratis online strategispill? Aktiver hjerneceller og gjør smarte skritt for å mestre våre utfordrere Strategispill her på Silvergames.com, så vel som mange vanedannende krigs spill og konstruksjon som det populære Goodgame Empire. Det er viktig å ha en masterplan eller utvikle den riktige metoden for å nå dine mål og vinne spill. Mange strategispill tilbyr mer enn én måte å vinne kamper og mestre utfordringene. Det er din tur å finne løsninger for å løse forskjellige problemer i fremtiden og fullføre ulike oppgaver.

Det finnes ulike typer online strategispill, og ikke alle prøver å bygge et imperium og tropper for å ødelegge fienden. Men byggespillene og forsvarsturnene er definitivt den mest intense når de spiller. Du må konsentrere seg om mange faktorer som håndtere penger, møte behovene til mennesker eller dine tropper og bygninger som styrken på dine fiender til riktig forsvare sine angrep.

Mange strategispill krever en indre beslutning som tenker på "tre stil". Invester penger og tid til å oppdatere soldater, biler, bygninger og mye mer for å holde tritt med de andre spillerne. Noen ganger er det smart å få venner i en verden full av fiender. Bli med andre spillere for å være sterkere. Strategien du velger, vil være grunnen til din suksess eller din fiasko.

Hva med de klassiske brettspillene? Det er riktig, nå kan du spille populære strategispill på nettet med venner eller spillere fra hele verden, som Slanger og Stiger. I disse turnbaserte spillene må du velge ditt neste skritt klokt å beseire motstanderne dine.

200 strategispill for krig, sivilisasjoner og militær i sanntid og i svinger. Se strategispill nedlasting guide

Et spill der du må kontrollere, hvis du kan, mengden i det antikke Hellas.

Oppdag denne nye avdelen med flere scenarier, våpen og alt du kan spørre spillet.

Forsvaret til de gamle 2 (DotA 2)

Oppfølgeren til det opprinnelige Forsvarets Forsvar kommer, sponset av Valve

Kjemp for seier i kamparenaen med denne direkte konkurrenten til League of Legends

Action og skyting videospill satt i et Zombie tema

Spill som ligner på Warcraft II.

Strategien i sanntid.

Utover Age of Empires, et nytt gratis og gratis spill basert på gammel historie

Spill som ligner på Worms, men med lag av pinnsvin som hovedpersoner

Morsomt spill der vi må bygge våre sivilisasjoner.

Et spill som kombinerer strategi, handling og skytespill, alt i ett

Sikker sletting av konfidensielle filer.

Planter vs. Zombier: Hagekrigføring

En ny avdrag av zombiene mot plantene, hvem vil vinne denne gangen?

Action spill og "Tower Defense" med hundrevis av lojale spillere

Mer enn en oppfølger til Defence Grid: The Awakening.

En original strategi, action og puslespill med terninger

Et godt strategispill i sanntid som du ikke vil kunne stoppe med å spille.

Den avanserte teknologien i et spill.

Leve de lite kjente Napoleonkampene.

Et pirateventyr kledd som et rollespill

Empire Earth er et spektakulært strategispill, som ligger i 15 forskjellige.

Spill som ligner på Warcraft II.

Age of Empires III: The Warchiefs

Utvidelse av det berømte spillet der vi vil ha mer mysterium, handling og eventyr.

Real-time strategi videospill basert på et fantasemiljø

Et spill der du må kontrollere, hvis du kan, mengden i det antikke Hellas.

Spill for å gjenopprette en komplett by.

Spill for å være den beste brobyggeren i verden.

Religion og spionasje kommer til Civilizaton V

Age of Mythology: Extended Edition

Nyt den beste strategien med noen grafikk av de mest oppnådde.

Morsomt program for å lage personlige monstre.

Du har en gruppe på 4 menn for å stoppe fienden.

Command Erobre: ​​Tiberium allianser

Lev kommandostrategien Erobre i nettleseren din

Spill der vi møter romvesen, enten i verdensrommet eller på jorden.

Morsomt spill hvor vi vil leve de beste eventyrene i hånden til en robot.

Utforsk, utvide, eksplodere og utrydde gjennom hele universet

Vokse og trene for å kunne komme ut i live fra kaos

Guide for å laste ned strategispill i PortalPrograms

den strategispill De er veldig populære, og mange brukere foretrekker dem før første person actionspill, skytespill eller kjempe videospill. Denne typen spill har til felles at du ikke legger deg i skoene til noen hovedpersoner heltype, men i hendene på en generell strateg styrer sine tropper, den guvernør i en by, eller leder av en bedrift.

En av de aspektene de liker mest strategispill er muligheten for bygge og organisere til dine smakskompleks byer, fasiliteter og andre kunstige økosystemer av forskjellige dimensjoner. En av konstruksjon strategispill mest kjente er Minecraft. Dette spillet gir deg muligheten til å frigjøre din kreativitet til bygge og organisere din egen verden Selvfølgelig bør du gjøre det med et hode, ta hensyn til din hjelp og vær forberedt på å forsvare deg mot ethvert element som truer oppgjøret ditt.

De er også veldig fasjonable, sannsynligvis fra søknaden Farmville for Facebook, spillene til bygging og forvaltning av gårder. i FarmFrenzy, Du må administrere filialutnyttelsen ved å ta ansvar for a dyr gård. Ikke bare må du holde dyrene, også gjøre forretninger med dem, og handle med produktene du får fra husdyrene dine. I samme linje, Farmerama er et spill å bygge din egen gård, og i tillegg til å heve og fôre griser og kyllinger, må du plante, vokse og høste avlinger av frokostblandinger og grønnsaker.

I kategorien sivilisasjonsspill Du kan laste ned veldig morsomme spill der du må bygge og administrere svært forskjellige lokalsamfunn. Travian Det er en kampspill mellom fellesskapene av Europeiske sivilisasjoner i løpet av tiden av Romerske riket. Hvis du vil vite hvordan du vil være grunnlegger av en by og se hvordan den vokser, bør du laste ned Lincity-NG, et spill der du må bygge byen din fra bunnen av og gjøre det fremgang, unngå arbeidsledighet, hungersnød eller forringelse av miljøet.

med Empire Zoo du vil oppdage hva det føles å være zoologisk. Du må bestemme hvilke dyr du ønsker velkommen i parken din, mate dem og holde dem sunne, og også ansette ansatte og delta på besøkene slik at dyrehagen din har flere og flere suksesser. Til slutt, men ikke mindre nysgjerrig, spillet Spore inviterer deg til å designe søte monstre og få dem til å samhandle i et imaginært univers. bjelke venner eller fiender Monstre og ha det gøy med dem.

Når sivilisasjonsspill de blir seriøse, spill ser ut som Empire Earth. Denne plattformen av Historisk strategi i sanntid har allerede flere utgaver, og tilbyr i hver en mulighet til å etablere din middelalderlig bosetning og ta det til industriell fremgang. Selvfølgelig mulighetene for gjøre krig med sivilisasjoner eller nærliggende samfunn. Noe lignende, og også veldig vellykket blant publikum, er tilfellet av Age of Empires. Det har vært overraskende lenge med nye leveranser og utvidelser. Ditt siste forslag, Age of Empires III Det er det nærmeste direkte en krigskampanje mens du holder en by i forhold som er i stand til å akkumulere hjelp og forbedre i infrastruktur og militær makt. Også her kan du også laste ned to utvidelser, en til å leke med de gamle orientalske dynastier og en annen til å bli tribal sjef av et innfødt amerikansk oppgjør.

I delen av middelalderlige spill du kan finne Middelalder 2 Total krig, et av strategispillene mest trofaste mot historien. I dette spillet vil du kunne kvitte seg kamper i ekte kriger av de lave middelalderen, fra begynnelsen av 10 århundre til litt mer enn oppdagelse av Amerika. Ta med mennene dine korstogene og forsvare sivilisasjonen din i Europa, Asia og Midtøsten.

De er også veldig interessante spill sivilisasjoner og kriger som, selv om de ikke representerer historiske kapitler, er like epos og de er så utviklede og kontekstualiserte at de kanskje til og med ser ut som historie. Det handler om plattformer sanntidsstrategi som Ringenes Herre, Slaget om Middeljorden, hvor du må velge et løp fra den imaginære verden av Tolkien, inkludert helter eller skurker av hver av dem, og utvide horder for å ta kontroll over Middle Earth. Og i delen av futuristiske spill Vi anbefaler strategispillet i sanntid StarWars: Imperiet i krig. Denne multiplayer-plattformen er satt i stadiene av seks filmer av Star Wars lar deg velge mellom rebel siden, Alliansen, eller den mektige Herre Vaders imperium og tilbyr tre spillmoduser, den av strategi, å bygge dine baser og utvikle en god forsvarsmekanisme, kampmodus, når du setter troppene dine foran fienden for å erobre en okkupert planet, og den interessante måten å plass kamp, som lar deg kjempe kamper med den mytiske StarWars fighters. Vil du være i stand til å erobre Dødens stjerne? Hvis du er fan av George Lucas saga, må du laste ned dette spillet.

Alle gratis strategispill er tilgjengelig på vår spillportal, og du kan alltid velge den du liker mest. Denne sjangeren er elsket av alle - gutter og jenter, unge spillere og voksne spillere. I disse spillene kan en militærkampanje implementeres og hele løpet av hendelsene undersøkes i detalj. Middelaldrende riddere og fremtidige roboter er utformet for å beskytte slottet mot å angripe fiender, eller de selv blir erobrere. Mange oppdrag vil gi deg den konstante veksten av ferdigheter og kunnskap som oppnås, vil øke ytterligere med spekteret og åpne opp en mulighet til å diversifisere ditt våpenarsenal. Guttene bryr seg ikke om å organisere en liten kamp med monstre og avvise angrep fra zombier, romvesener og mutanter. Som militærutstyr kan du gjøre de mest utrolige tingene, og selv om du prøver, er grønnsaker til og med et godt våpen i kampen mot terrorisme.

Realistisk krigs- og romodyssey tilbød et alternativ til å spille online strategi aldri kjedelig. Det er uavhengige figurer, små grupper, store hærer og til og med sivilisasjon. I denne retningen er gameplayen lett å føle seg som en veldig kul pepper, fordi det virtuelle livet lett kan gjenopprettes, hvis du drikker en magisk potion, så ikke gå seg vill i oppdagelsen og prøv å plukke den opp. Disse tingene skjer ofte på vei, og det er en del av jobben. Samler dem, typen er ikke bare en spillkonto, men også å skaffe nyttige gadgets som vil hjelpe deg i fremtiden for å håndtere oppgaven.

Byggingen av byer eller individuelle bygninger, utvikling av naturressurser, handel med naboer og ansettelse og ndash; Det er også en del av nettstrategien. Hver handling innebærer å bestemme retningen for fremtidige hendelser, og derfor er det viktig å ta de riktige avgjørelsene, for å sikre velstand og seier. Ofte er dagens strategier for økonomisk styring og akkumulering av ressurser - ndash; en viktig del av spillet. Å ha en stabil finansiell base, vil du kunne kjøpe de manglende elementene, rekruttere hærene, kjøpe potensielle fiender, betale skatt og mye mer.

Det er ikke nødvendig å være en militærstrategi. Som allerede nevnt, er dette området veldig populært og jenter, og de tar sjelden oppmerksomhet til voynushki. De venter på en mer fredelig verdensspill for bygging av byer, disposisjon av selskapene og kommunikasjonen med tegningene i eventyrene. Som barn er det på tide å begynne å lære visdommen i økonomi, og dette vil bidra til online strategi. Jernbaner, flyplasser, hoteller og restauranter, private skoler og barnehager, barnehager for dyr og fairyland liten rastløs oppfinner inviterte til å vise sitt talent som designer, byggherre og leder.

Når du åpner en godteri, blir du små og små et stort og velstående selskap, der vi har alle krav fra kundene. Gjennomføringen av den kommersielle strategien, som er sikker på å lykkes innen næringslivet og bli et sant monopol i bransjen. Vi føler logikken, og den nødvendige oppmerksomheten for virksomheten startet med de forventede resultatene.

Imidlertid vil det svakere kjønet noen ganger vise styrke. I stedet for primitive rifler som foretrekker kraften til magi. Fairies og goblins har vendt seg til gammel kunnskap, vekker naturens krefter for å avvise angrep av goblins, onde tryllekunstnere og andre ubudne fremmede. For å gjenopprette sitt land og gå tilbake til sin verden, er det nødvendig å bære wands, vinger og andre våpen for å straffe skurkene for deres barbariske oppførsel.

Online spill, flash spill, minispill

I denne strategi spilla, målet ditt er å forstyrre fienden ved å eliminere alle dine motstandere. Hver soldat du flytter på brettet, blir i første omgang to kampanordninger. Bruk musen til å flytte rundt bordet.

I dette strategi spill, Du må velge favorittkarakteren og plassere dine kampkammerater på en slik måte at du kan fullføre alle dine fiender. Bruk musen og pilen for å gå videre.

I dette strategi spill du vil være kongen av et vidunderlig rike, men for det må du ødelegge alle tårnene som er på vei. Bruk din oppfinnsomhet.

I denne underholdende strategi spill, du må bygge ditt imperium fra ingenting, først må du begynne med bygningene du kan få, mat, gull og steiner. Fra det øyeblikket kan du få hæren til å forsvare deg mot fiender.

I denne fascinerende strategi spill, Du må drepe alle dine fiender, hvis du vil vinne denne krigen. Du må plassere soldatene dine på de strategiske stedene som er langs veien. Du kan ikke forlate en fiende i live. Bruk musen til å plassere mennene dine.

I dette morsomme strategi spill, Du må få på den ene siden å forsvare landene dine og for dette trenger du all din hær. Bruk musen til å forbedre tårnene og krigerne dine. Du må ødelegge fiender.

I dette strategi spill, Du må sette alle ressursene dine slik at de ikke kan ødelegge basen. Velg våpnene med musen og plasser dem for å beseire fienden din.

I dette eventyrspill, Du må gå til Kina i det tredje århundre, hvor du må hjelpe General Guan Yu med hånd-til-hånd kampene. Bruk til å bla "W, A, S, D". Med "J" kan du angripe og samle objekter, med "K" du kan hoppe, med "U" velger du våpen og med "Jeg" kan du bruke den.

I denne fascinerende versjonen av Angry Bird, Du har mer enn 20 nivåer å overvinne for å oppnå målet ditt, du vet hva du må gjøre for å hjelpe deg med musen. Du må komme til siste nivå, sikte godt og skyte.

Strategi online spill, hvor Baroness Milena har stått foran motstanden, før kong Imkaels fall. Orkene vil ubarmhjertig og med raseri av deres kamp vunnet nådesløst angripe deres fienders redoubts. Bruk musen til å avhende dine ressurser og drepe disse monstrene.

I dette strategispillet er målet ditt å kaste bort fienden ved å eliminere alle dine motstandere. Hver soldat du flytter på brettet, blir i sin første bevegelse.

Dette spillet Mahjong, vil gi deg nye omvisninger, du må vinne alle spillene, og når du går tom for kort, må du oppdage dem. bruk musen

I dette logikkspillet må du sette sammen kubene i samme farge og følge instruksjonene de gir deg. Du vet allerede at i disse spillene er de første skjermbildene enkle.

Klassisk spill hvor ballene er erstattet av frukt og hvor du må skyte og forene for å få dem til å forsvinne fra paneren. Bruk musen til å sikte og skyte.

Strategispill har eksistert lenge, fra de digitale spillene til sjakk og risiko for 1970-tallet og de store militære strategispillene på 80-tallet. Det var imidlertid ikke før 1990-tallet, med fremveksten av undergenre av sanntidsstrategi, ble strategien det vi kjenner og elsker i dag. Siden da har sjangeren ikke stoppet å utvikle seg, produserer flere og flere undergrupper, fra det uformelle Tower Defense (Defensa de la Torre) til den meget konkurransedyktige MOBA og MMORTS. Dette er hvor online strategi nettleser spill kommer inn.

Online strategi nettleser spill tar veteran strategi sjangeren til Internett-æra og lar oss alle oppleve en blanding av klassisk og nyskapende spill uten å måtte laste ned noe til datamaskinen din. Nå kan alle fordype seg i fantasier, myter, krig eller science fiction verdener og bli med hundrevis av millioner av spillere i en kamp for online overherredømme.

Verden av online strategi nettleser spill

Målet med Plarium er å gi våre spillere den beste multiplayer nettleserversjonen på nett. Alle våre online strategispill tar elementer av strategien i sanntid, hvor seier kan avhenge av en beslutning i en brøkdel av et sekund, og kombinere dem med den beregnede utviklingen av turbaserte strategispill for å skape en unik utfordring for vår spillere. I strategispill er tiden alt, og ingensteds er dette mer sant enn i online strategispill, hvor du spiller mot listige menneskelige rivaler i et stadig skiftende miljø.

Plarium-spillene gir en rekke forskjellige opplevelser med forskjellige innstillinger:

  • Viking spill - Mester de dyrebare nordiske rikene i det siste strategifenomenet Plarium Vikings: Klangkrig i nettleser og mobil, eller forene de magiske løpene i Nords: Nordens heltene mot isdronningen og hennes hær av undead.
  • Middelalderlige spill - Kjemp for din førstefødselsrett som den sanne kongen eller dronningen av mobil suksess tittelen Throne: Kingdom at War, eller bli med millioner av Herrer og Checkers i spillerenes favoritt, Stormfall: Krigsalder i nettleseren din, som er også kjent som stormfall: Rise of Balur på mobil.
  • Moderne krig - Ta kontroll over et land ødelagt av krigen som heter Zandia in Soldiers Inc., og samle ressursene dine for deg selv eller opplev krigens fremtid som aldri før i den nye oppfølgeren til Soldiers Inc: Mobile Warfare på mobile enheter.
  • Old Wars Games - Sparta: Krig av imperier tar deg tilbake gjennom historien til tiden til de mektige spartanerne. Led de beste krigerne i det gamle Hellas i en av de blodigste kampanjene i historien.
  • Post Apokalyptisk - Jorden kan være dømt, men menneskeheten kan fortsatt seire med riktig lederskap. Ta menneskeheten til frelse i total dominans i nettleseren din, eller i total dominans: gjenopprettet på en hvilken som helst mobil enhet.
  • Pirates spill - Beskytt buccaneer livsstilen i Pirates: Tides of Fortune. Sett seil for et flott eventyr og reise Karibien på jakt etter skatter mens du kjemper mot den spanske armadaen.

De beste gratis strategispillene (Free-to-play)

Vi har ikke nått den beste delen. Å spille hver eneste Plariums nettleser strategispill er helt gratis. Det er riktig, du kan spille de beste nettleserene i verden når og hvor du vil, uten å måtte laste ned en enkeltbit eller betale en krone.

Du må være forberedt på alt, siden du aldri vet når eller hvor fienden vil angripe. Opprettholde en sterk offensiv kraft og et solid forsvar for din base kan kreve stor innsats og tid; en tid som fienden din vil bruke til å bli enda sterkere. Selv om du kan fortsette å spille alle nettleser spill gratis, kan du også velge å investere i sjeldne og kraftige enheter, eller enda flere ressurser. Dette kan gjøre forskjellen mellom å overleve ved overraskelse til et overraskelsesangrep, eller sende deg hjem med halen mellom beina dine.

Spill våre gratis online strategispill fra en hvilken som helst nettleser på PC og Mac gratis!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 58 = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map