spille trikset med maskinen

spille trikset med maskinen

Hvordan lære å spille trikset

Tricket er et veldig morsomt kortspill. Det tar timer med erfaring å vite og leke med intelligens. Vi forteller deg det grunnleggende for å lære å spille triks.

Trikset er et av de tradisjonelle spillene i Sør-Amerika. Lære å spille det, i sine lover, er enkelt, men det krever mye list og praksis å bli ekspert på feltet.

"For å vinne en knep må du vinne to runder, og for å vinne runden må du plassere det høyeste kortet, i henhold til verdittabellen."

Trikset spilles med spansk dekk, uten 8, 9 og uten jokere. Hver spiller får 3 kort, og de andre blir "kassert" fra spillrunden. Du kan spille en mot en eller i to lag med opptil 3 spillere hver, som setter vekselvis på spillbordet.

En spiller i sin tur blander og avtaler tre kort til hver spiller, en etter en, i runder til høyre. Den første spilleren er "hånden", og er den som vinner i tilfeller av tegning av kort eller poeng. Hvis de spilles i lag, kommuniserer lagene sine brev ved å signere "foten" av laget, som er det siste laget i runden. Det er en fot i hvert lag, og han er den som styrer og kommandoer spillmetoden til laget sitt i hånden (spillet sving).

til vinn en lurehånd du må vinne to runder, og for å vinne runden må du plassere det høyeste kortet, i henhold til verdien tabellen som vi vil se senere.

I hånden (kun to spillere ved bordet) spiller hånden først (som ikke håndterer kortene), så må den andre spilleren "slå" ham og sette et nytt kort for å gjenta prosedyren. I tilfelle av lag begynner den andre runden med den som har plassert det høyeste kortet av runden.

Verdien av kortene i trikset

I synkende rekkefølge er bestillingen:

- 1 av spader ("macho")

- 1 av klubber (den "kvinnelige" eller "mann av klubber")

- Alle 12 ("konger")

- Alle 11 ("hester")

- Alle 10 ("sotas")

- 7 kopper og 7 av grove

Envido er en av de to spill eller måter å tjene poeng i trikset. Det "synger" på en hånd i hånd, av noen av spillerne, og i lag av "føttene" til hvert lag. Når en spiller synger envido, den andre spilleren kan svare:

1.- "Jeg vil ikke ha": Den som sang tjener 1 poeng

2.- "Jeg vil ha": Det spilles av 2 poeng.

3.- "Envido": Her øker du innsatsen ved å gjenta "envido". Det spilles av 4 poeng. Du kan synge opptil 3 ganger sendt, spiller for totalt 6 poeng.

Motstanderen kan øke enda mer med:

3 A.- Real Envido: Det er verdt å dobbelte den første sangen. Du kan svare med opptil tre "Reales Envido"

3 B.- "Manglende envido": Det vil bli spilt av mengden poeng som den mest velstående spilleren trenger å nå 15.

Når stemmen høres og aksepteres, synger "hånden" sine poeng. For å gjøre dette må du legge til kortene i samme dress:

- De 10, 11 og 12 har en verdi på 10 poeng

- 1 til 7 har sin egen verdi

- Det legger til 10 poeng for å ha kombinasjonen av kortene.

Således, hvis vi har en 12 gull, en 6 gull og en 3 av klubber, vil vi synge totalt 26 poeng for misunnelsen. Den laveste verdien er 0 (når du har tre svarte kort -10, 11 eller 12- uten matchende farge eller dress, er det de som mener at i dette tilfellet ville du ha den høyeste kortverdien, det vil si 12).

Du kan ha 1 til 7 poeng (i tilfelle du ikke har fargekamp og bare nummererte kort), eller opptil 33, som er summen av en 7 og 6 i like kul, den høyeste kombinasjonen.

Vinneren er den som har høyeste poengsum, og i tilfelle av et slips, vil "hånd" -spilleren være vinneren.

Det er de som de spiller Trick with Flower, som er envido som legger til tre kort i samme dress. Bare svar med Contraflor, spiller for 3 og 6 poeng.

Selv om envido ikke ble sunget, spilles hver runde med minst 1 poeng, automatisk tildelt den som vinner to runder. Etter sendingen eller første runde kan du synge trick (2 poeng), som du kan svare på:

1.- "Jeg vil ikke ha": Den som sang vinner 1 poeng og runden slutter

2.- "Jeg vil ha": Det spilles for 2 poeng, og det kjempes med kortene

3.- "Quiero Retruco": Det spilles for 3 poeng, det kan avvises eller aksepteres. Når du svarer:

A - "Jeg vil ikke ha": Den som sang det, tjener 2 poeng og runden ender

B - "Jeg vil ha": Det spilles av 3 poeng. Da kan motstanderen motvirke:

B1 - "Jeg vil ha Vale Cuatro": Vil spilles av 4 poeng. Du kan svare:

B1-a - "Jeg vil ikke". I dette tilfellet tjener den som sang den 3 poeng

"Spilleren som har høyeste poeng vinner kampen, og i tilfelle av et slips, spilleren."

B1-b - "Jeg vil ha": Det spilles av 4 poeng.

I trikset er det verdt å lyve og jukse, så du bør alltid huske at i slutten av hånden og før du returnerer kortene til dekk, må du vise kombinasjonen av poeng til vinneren eller vinnerkortet.

Spill sjakk mot maskinen

Spill sjakk mot datamaskinen på noen av de ti vanskelighetsnivåene. For å begynne, velg fargen på brikkene du vil spille med. For å flytte et stykke, velg det og dra det til sin nye boks. I den nedre menyen kan du endre vanskelighetsgraden når som helst i spillet uten å måtte starte på nytt.

Som de gjør for å vinne ham, vinner jeg ikke engang

Jeg er et barn og jeg har et sjakkmesterskap denne dagen er fint å øve.

sjakk kube jeg anbefaler det

Hei, ville noen spille mot meg i zocalo?

Fordi de endret brettet, blir jeg ikke vant til denne, noe som er ganske trist. Sett det andre alternativet

Han kaster to ganger på rad ... la oss få det også

Jeg ser at du bare legger kommentarene som er faborable for deg

Endringen av brettet og tilsynelatende noen annen forandring skadet spillet, forblir stoppet, svarer ikke INITIASJONEN. for meg var det et godt spill ... litt enkel, men underholdende

dette easyboboos .. men jeg vil guaradar på pc og ikke e podiido.

Når tårnet er flyttet i L, hvis bevegelse bare hører til hesten, så hvis tårnet gjør det, er programmet feilaktig ved å jukse. Til programmeren eller til hvem den tilsvarer, å vinne må gjøres med HONESTY. Jeg er ikke lenger interessert i et spill som

motstanderen min unngår ved å jukse.

Hvordan flytter brikkene på en iPhone?

Det er vanskelig, men jeg vant nesten ham en konge og to bønner, og jeg var en konge og en bonde til slutt ble maskinens peon forsøkt. Jeg trenger fortsatt å lære nooooo:>

han er veldig far hahaha

Hei, hvordan går det med slottet?

Hei, Bunker. Du trenger bare å flytte kongen til hans siste avstøpningstorg (2 mellomrom til venstre eller høyre), tårnet vil bevege seg alene.

Mange ganger, når datamaskinen har problemer med nivå 10, svarer ikke programmet. Det er veldig bra å trene, men ingeniører bør prøve å overvinne denne ulempen.

Uavhengig av nivå, hver bevegelse du gjør blir sendt over Internett til en server som beregner responsen og sender det tilbake til datamaskinen (vanligvis 3 sekunder), derfor en stabil forbindelse gjennom hele spillet er nødvendig. Sjakkeserveren har ikke hatt noen forstyrrelser nylig, så det er sannsynlig at Internett-tilkoblingen din feiler.

Takk for avklaringen. Programmet og tjenesten er gode

hei til deg spillere

Jeg har trent med spillet, men kan ikke bestemme når et spill er tegnet.

For øyeblikket oppdager bare tabeller når det er en drukningsposisjon, er det nødvendig å legge til tabeller ved trippel gjentagelse av posisjon og regel for femti bevegelser.

Så snart jeg har tid, vil jeg legge til disse reglene.

husk at når det er biskop og hest, er minst 54 bevegelser etablert som jeg husker.

men det er et godt program, for de av oss som elsker dette kunstspillet.

takk for svaret ditt

endelig har jeg vunnet 1 spill til maskinen, hilsener for alle elskere av sjakk som fred og ikke-voldelig

bitene forvirrer det som gjør dette programmet ufeilbart, men likevel har det vunnet på nivå ti av hver 40 spill i gjennomsnitt, men problemet er forvirring. Brikkene er designet for det.

Godt bilde å ikke trette øynene. Akseptabelt nivå Mot den en liten detalj; du har ikke mulighet for tilbakevending.

gode ettermiddagspillere.

Jeg tror at muligheten for sikkerhetskopiering ville være levedyktig, siden i noen tilfeller musen slippes ut og brikken blir utsatt.

Mangler også deteksjon av tabeller ved evigvarende.

men det er et godt program for oss tilhengere av dette fantastiske spillet. Takk

Triks for å tømme spilleautomater

Mange mennesker som jeg har møtt, har vært på jakt etter triks for å tømme maskinene spilleautomater, ikke for interesse, men for nysgjerrighet. En dag jeg søkte på Internett og fant noen som overrasket meg, og best av alt, jobbet de. Jeg vet ikke hva din grunn til bruk vil være, men jeg vil forlate deg det beste triks til tomme spilleautomater slik at de kan øve det og rydde alle sine tvil.

Metode 1: Trick med gnisten

Triks til tomme spilleautomater

Når de har brikken i sine hender, må de legge inn noen mynter i maskinen for å forlate dem med 5 studiepoeng, og deretter trykke innsamle og gi den innsamlingen, i det øyeblikket må de utføre gnisten på alle fire sider av maskin som vil bli spesifisert i bildet nedenfor. Hvis trikset lykkes, begynner du å tømme maskinen, men det kan gå ut under prosedyren. Hvis dette skjer, slå av og slå på det, og hvis det går ned, må de forlate lokalene.

Hvis du er i tvil om hvordan du gjør det, vil jeg legge igjen en video som forklarer trinnvis:

Metode 2: Fjernkontroll i Pinball.

Dette trikset er enklere og billigere å få, siden mange kan ha det hjemme. Instrumentene som trengs er følgende:

  • En fjernkontroll for fjernsyn av noe merke
  • Tålmodighet, siden trikset ikke alltid starter umiddelbart.

Når du har alt dette, kom deg nær Pinball-maskinen og trykk på tasten for å gå inn i menyen for å se videoer på DVDen. Trykk på denne tasten til du kommer i kontakt med Pinball-spilleautomaten, og for å innse dette, vil maskinen slå på lys eller noe vil skje med deg utenom det vanlige.

Når de kommer i kontakt med maskinen, er det bare å utvikle trick. Husk at hvert nummer du trykker på er som å sette inn en ball i hvert hull.

Kode for spilleautomater

Når de har en full rad, trykker du på kontantknappen, og du er ferdig.

Metode 3: Fjernkontroll i andre spor

I tilfelle av spilleautomaten gambling, kunsten er å slå den samme som i de flipperspill, dvs. med DVDr-knappen på en TV-fjernkontroll. Når de har kontakt med maskinen, er alt de trenger å gjøre ved å angi antall kreditter som skal belastes talltastene.

Det har vært alt. Før jeg lukker denne artikkelen, vil jeg gjerne gjøre det klart for brukerne at det ikke er noe søknad til tomme spilleautomater, så prøv ikke å laste ned falske programmer eller annen programvare, siden alt du får, er virus.

Hvis du har problemer eller tvil om triksene som diskuteres, kan du legge igjen en kommentar i delen nedenfor.

 • mobiltelefon kode for spilleautomater
 • koder til tomme spilleautomater
 • kode for spilleautomater
 • tomme bluetooth spilleautomater
 • koder til tomme spilleautomater med mobil
 • hvordan å slå spilleautomater med en mobiltelefon
 • hvordan å hacke spor
 • hack spilleautomat for å få penger
 • Last ned enheten til tomme spilleautomater
 • Hvordan tømme en pinball maskin med mobil kode
 • hvordan å stjele spilleautomaten
 • triks med smartphone pinball slots
 • kode for pinball spilleautomater
 • nøkler uten dispositibo å ta penger i frutilla makina
 • Last ned en nøkkel for å få mynter til maskinene
 • hvordan du får penger ut av spilleautomater med en mobiltelefon
 • triks for å tømme pinball spilleautomater
 • tomme spor med mobiltelefon
 • hvordan å jukse maskiner svelge mynter

Forfatter av nyheter og mobile applikasjoner, mobiltelefoner og tabletter med Android operativsystem, kan du finne alt du trenger for mobilen din i Android OS.

Instruksjoner for å spille Argentine Truco

Trikset er et populært kortspill av spansk dekk og selv om det har sin opprinnelse i Spania, har populariteten spredt seg til mange land i Latin-Amerika, hovedsakelig i Uruguay og Argentina, men det er også den versjonen av den brasilianske triks og Truco Venezolano men sikkert Den mest populære og utbredte er versjonen av det argentinske trikset. Hvis du vet hvordan du spiller og ønsker å praktisere dine ferdigheter, kan du spille Argentino Trikset her direkte online og gratis.

Klikk på bildet nedenfor for å spille eller velge menyalternativet.

Spillet består av å bruke de tre kortene som er besatt på best mulig måte for å vinne minst to av de tre delene som utgjør hver runde.

Når bare to spillere møter hverandre, kalles det "hånd til hånd". Spillet i lag er mellom to par eller mellom lag med tre spillere, en modalitet kalt «tips og øks», «pica pica» «tre poeng» eller «sjette». Det er også en måte å spille det argentinske trikset mellom tre personer, kalt "crow's foot" (i referanse til sine tre hovedfinger).

 1. Lag av to (samme modus). De møter den "fot" - som stokker og deler ut kortene - Motta de 'fot' fire kort, hvorav tre må velge utelukke før starten av spillet.
 2. Hånden spiller som et lag med ham før "fot", begge med tre kort hver.

Etter at hånden endrer «foten» og utstyret, opprettholder strukturen og tidligere modus beskrevet.

Respekter de generelle regler for trikset, men i tavlemodus blir poengene som er oppnådd av laget (så mange) scoret individuelt i samme antall poeng oppnådd. Poenget som er oppnådd av «foten» (enslig spiller) er deres egen og legger ikke opp til den andre spilleren når de roterer i spillet som et lag. Spillet slutter når et av de to lagene når 30 poeng.

Trikset spilles med en spansk dekk uten åter, nines eller jokere. Kortene har et bestemt hierarki, og kan bare slå et lavere rangeringskort. I tillegg har kortene en viss poengsum, som brukes i sendingen. Poenget på et kort samsvarer med den nominelle verdien unntatt de ti, oser og doces. Verdien av disse tre kortene er null. Poenget som ble oppnådd ved å legge de to kortene i samme dress, ble lagt til 20 poeng.

Dette er de viktigste tegnene til å spille det argentinske trikset

I triksespillet er det forskjellige uttrykk som kalles tegn som har noen verdi i spillet. Deretter velger du verdien av kortene i trikset i hierarkisk rekkefølge.

For forsendelsen, så vel som for blomsten, beregnes beløpet på en bestemt måte. Ved sending, velger du to bokstaver, og i tilfelle av blomsten, beregnes den på følgende måte: sendt, sendt, ekte sendt uønsket er et halvt punkt. Hvis du har to eller flere kort av like dress, er beløpet lik summen av poengsummen på to kort i samme dress valgt av spilleren pluss tjue poeng. Hvis målet ble vunnet, må spilleren på slutten av hånden vise at han har poengene uttrykt. Hvis han ikke viser det, og noen fra motstanderne peker ut, vil poengene til sangen gå tapt. Hvis poenget til envido er dårlig sang, vil det automatisk miste alle målene som har blitt spilt i hånden. Hvis du har tre kort med forskjellige farger og spillet er uten blomst, svarer kampen til kortet med høyeste verdi. Hvis du har tre kort i samme dress, vil verdien være lik to kort som gir mer verdi. Hvis de to spillerne har samme sendepoeng, vinner den spilleren som hånden, det vil si den nærmeste på dekk til høyre.

Hvis motstanderen synger triks, kan motstanderen synge, send 2 poeng blir spilt

Spilleren med ansvar for å distribuere, blander kortene og distribuerer - en om gangen og fremover mot høyre - tre kort til hver spiller.

Start med å spille håndspilleren, hvem som kan laste ned et kort, eller synge Envido, Real Envido, Manglende Envido, Flor eller Trick. Den består av å vinne en serie av tre konfrontasjoner. Når personen som er en hånd kaster et kort til bordet, må motstanderen kaste en på toppen. Siden hver spiller har 3 kort, oppstår dette fenomenet tre ganger, og den som vinner to av de tre regnes som vinneren. Nå må selve trikset gjøres eksplisitt, siden ellers vinderen av den konfrontasjonen vil ta et enkelt punkt. Trikset kan bli sunget av den personen som er en hånd eller av motstanderen når det første kaster et brev uten å si noe. Når trikset er akseptert, kan du ikke bruke e-posten. I det usannsynlige tilfelle av et slips, fortsett som følger:

Hvis hånden blir sendt til overgivelse, er den første spilleren som sier hånden sin håndens hånd. Den neste spilleren til å synge er det nærmeste motstanderlaget, om ikke overvunnet det burde si "er god" og la den neste spilleren sang henne så mye; makt over det, viser poengsummen din, eller du kan si "min er bedre" og tilsvarer overgå sine rivaler i orden. Etter hvert vil foten av et av lagene må synge sine mange og hvis du ikke kan overvinne den konkluderer med at "er bra". Hvis det er et slips mellom 2 spillere, vil laget som spiller er hånden være den som vinner. For eksempel, med fire spillere i følgende rekkefølge og så mange i parentes følgende: Jugador1Mano (7), Player2 (7), Player3 (26), Player4 (25). Den PLAYER1 synger først har 7 poeng, så Player2 svarer at for er gode (og knytte med spilleren hånd), så Player4 synger 25 (synger før Player3, som spiller med PLAYER1 og blir stadig mer interessante øst) og synger endelig Player3 26. Som det er ingen andre lagspillere for å prøve å slå den 26 Player3, de (laget: Player3 og PLAYER1) envido tjene poeng. På slutten av sendingen dersom spilleren ligger og vinner, må kortene vises hvis eller hvis.

For den eneste gangen kan en sending gjentas etter at en annen sender. Hvis envido vil, tjener vinneren poeng akkumulert på innsatsen, med mindre "Envido mangler" ble sunget, og da tjener bare antall poeng som mangler rival til å vinne over mangelen envido den kan synge enhver spiller av bordet så lenge første runde ikke er fullført. Hvis envido ikke er ønsket, og hvis ikke spillet på en gang ble økt, tjener vinneren et poeng. Men hvis spillet ble reist på et tidspunkt, vinner vinneren de akkumulerte poeng av alle spill bortsett fra den siste.

Regler for å spille blomsten i det argentinske trikset.

* Hvis du synger blomst uten å ha det.

* Hvis det etter sang går det til dekk uten å vise det. (I trikset er det ikke nødvendig å vise det siden maskinen sjekker dette automatisk)

a) Hvis en spiller synger Flor, scorer han 3 poeng.

b) Hvis en spiller har Flor og den andre siden synger "med blomst krymper jeg", tar det 4 poeng.

c) Hvis de to sidene synger blomst, koster den som vinner med høyere poengsum 6 poeng.

d) Hvis en spiller synger blomst og de synger for ham "Kontraflor til resten", den som vinner med høyere poeng vinner gutten.

kilde: Innholdet i innlegget er av mitt forfatterskap, og / eller, det er en samling av forskjellige kilder.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map