Spill Zuma gratis uten å laste ned

Spill Zuma gratis uten å laste ned

Spill zuma gratis uten å laste ned

Zuma er et puslespill med et Aztec-miljø der spilleren må eliminere de fargede kulene som danner grupper av identiske farger før de fullfører reisen.

Den Гdolo formet stein frosk er den avgjørende faktoren i Zuma: Dette er som dispararГЎ fargede kuler for å danne grupper og gå rydde stien områdene som er å få fotfeste gradvis. Dette argumentet sirviГі PopCap spillet til å lansere et vanedannende og svært underholdende for mange plattformer (datamaskiner, mГіviles og nettlesere) spill. Siden 2003 har Zuma underholdt folk i alle aldre.

Opphavsrett Alle rettigheter reservert zuma.descargar.es- Vilkår og betingelser Hjelp Kontakt

Zuma er et produkt utviklet av PopCap. Dette nettstedet har ingen forbindelse med PopCap. Alle varemerker, registrerte varemerker, produktnavn og firmanavn eller logoer nevnt i dette dokumentet tilhører deres respektive eiere. Vår nedlastingsbehandling distribuerer den opprinnelige umodifiserte programvaren, hentet direkte fra PopCap-nettstedet, og endrer det ikke på noen måte.

Last ned Zuma Deluxe Free, Zuma Game

Last ned Zuma Deluxe

Du vil vite av den berømte, morsomme og populære dette spillet kalles Zuma Deluxe, et spill som gleder seg stort og lite av den ferdigheten det krever, og det enkle med kontrollene for å kunne spille uten komplikasjoner.

Det er også et veldig lett spill, som ikke tar opp for mange ressurser på datamaskinen din, bare å ha en flash-spiller installert på PCen, kan du Spill Zuma Deluxe og passere alle nivåene som venter på deg i dette flotte spillet.

Hvis du ikke vet, spillet prøver å gå å kaste fra en sentral frosk fargede kuler og bringe dem sammen med andre av samme farge for å eliminere dem (dette skjer for å matche 3 eller flere kuler). Effekten skjer ved å bli poengsum og krymper avhengig av hvor raskt du gjør det med hundrevis av par kuler vises, noen til pop dem har noen spesielle evner for kommandosentralen er frosken.

Spillet er utviklet av PopCap Games, Jeg vet flere andre som vi senere vil samle inn i denne bloggen.

Spillet fungerer perfekt på Windows 2000 og Windows XP-plattformer.

Skyt baller for å danne sett med tre, men hvis du lar dem nå den gyldne skallen, vil du dø! Dette er Zuma.

Kontroller idolen til stein frosken i den gamle Zuma i denne spennende gåtehandlingen. Skyt baller for å danne sett med tre, men hvis du lar dem nå den gyldne skallen, vil du dø! Slik presenteres denne versjonen av Zuma Deluxe, som du kan laste ned gratis på din PC.

Og det er at Zuma er så enkelt, men samtidig kan det være svært vanedannende. Vi kan si at Zuma er en klone spillet Puzzle Bobble, med ideen om å bli med tre eller flere kuler av samme farge, men i stedet for å ha et omfang på 180 °, leder av frosk (som er hva spyd) roterer 360º. Selv om denne gangen, beveger de fargede ballene seg gjennom forskjellige labyrinter. Zuma Deluxe For å vinne må eliminere alle de fargede baller før det er for sent. Du taper hvis de fargede ballene når skallen på slutten av labyrinten.

Hvordan kan du sjekke? Etter å ha lastet ned Zuma Deluxe gratis for PC, starter spillet fra en veldig enkel startside, men du vil se hvordan, når du overvinter hvert nivå, blir spillets vanskelighet utvidet, til det blir en utfordring. Alt dette gjør Zuma til et godt omsorgsspill i sitt grafiske og lydaspekt, i tillegg til spesielle baller, som eksploderer til de rundt, de gjør ryggen tilbake, de senker rækken. Zuma er en avhengighet som vil få deg tilkoblet lange timer. Innkallingen er gitt.

Mange har hørt om legenden om Quetzalcoatl og dens utallige skatter skjult i en av de 20 gamle aztek-templene. Men til nå har ingen vært i stand til å nærme seg skattene.

Som en modig skattejeger bestemmer du deg for å sette på et farlig jungeleventyr for å søke skatt. Med hell har du en spesiell artefakt, Zuma, en steinavgud i form av en frosk, som vil hjelpe deg i søket.

Bruk dine krefter for å oppnå ønsket mål. Kan du overleve de gamle aztekiske templene? Spill Zuma online, et gratis skytespill, nå!

Finn gratis zuma spill [Lukket]

KAN DU Fortell meg hvor å finne det gratis ZUMA-spillet uten å være i en testmodus, slik at det ikke faller på 30 eller 60 minutter?

Selv om det ikke er den samme versjonen, er det godt copado

Jeg forlater linken:

Hvis du har svar, er min msn [email protected]

hei kan du laste ned zuma spillet gratis uten at det tar 30 eller 60 sekunder, kan du hjelpe meg

Vi tar kontroll over Zuma-toad-idolet, som vi vil bruke for å gå videre gjennom de forskjellige templene. Disse templene vil oppføre seg som vanskelighetsgrader, slik at vi i hver enkelt må overvinne et visst antall faser før vi går videre til neste. Med hvert trinn vi tar vil vi legge til nye elementer i spillet, enten de er flere farger i ballene eller en høyere hastighet i bevegelsen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − 19 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map