spill spill spill

spill spill spill

Velkommen til JuegosJuegos.co.ve! Du er på et av de mest besøkte nettstedene i Spania av gratis online spill, siden 2003 har vi sporet Internett for deg på jakt etter de beste spillene, vi legger til minst 6 nye spill om dagen, og vi har allerede i vår katalog mer enn 15.000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

I den øvre delen finner du direkte tilgang til din siste spill og din personlige liste over favorittspill, hvor du kan legge til alle spillene du synes mest interessante, og at du ikke vil gå glipp av noe i verden, for dette må du bare trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille, eller du har passert alle skjermene, kan du enkelt fjerne den fra listen over favorittspill, for dette er det bare å klikke på "X" røde du ser på høyre side av hvert spill på rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer med søket du vil se på toppen finner alle spill i en praktisk og enkel måte, er det bare å gå ved å skrive det spillet du ønsker, og som ved et trylle du går å se hvordan de er utplassert umiddelbart alle spill gratis for å matche søket sortert etter score, slik at du ikke savner de beste spillene, vil du til og med se en snarvei til de seksjonene som interesserer deg mest, og som inneholder spill relatert til søket ditt.

Vi har gratis spill for alle aldre, fra barneleker for barn, hvor de kan male og farge tegnene dine favorittserier, til massive flerspillerspill for voksne der du kan utfordre spillere fra hele verden i fantasiverdener .

Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde fra hvor som helst.

Denne superherten skal snart føde! Ta henne til sykehuset i en hast i dette spillet for jenter. Kan du forsikre deg om at du har alt du trenger? Han burde bære sin mobiltelefon og alle ting for babyene.

Ice Queen er i ferd med å ha to babyer i dette online spillet for jenter! Kan du sørge for at hun er avslappet og komfortabel til ambulansen kommer til slottet sitt? Du vil også trenge hjelp til å pakke alle tingene du må ta til sykehuset.

Denne superherten skal snart føde! Ta henne til sykehuset i en hast i dette spillet for jenter. Kan du forsikre deg om at du har alt du trenger? Han burde bære sin mobiltelefon og alle ting for babyene.

Disse tre unge prinsessene har sin første pyjamasfest og ønsker å nyte det med stil. Hjelp dem til å velge noen flotte antrekk før de bestemmer hvilke aktiviteter som skal gjøres først. Kan det være et tefest, ta selfies eller karaoke? Du bestemmer deg for dette online spill for jenter.

Det er på tide for denne unge prinsessen å ta et bad! Sørg for at vannet er ved den angitte temperaturen før du velger hvilken type boblebad du vil bruke i dette spillet for jenter online.

Noe kan være veldig galt for denne superhelten og hennes baby. Ta henne raskt til sykehuset! Kan du finne ut hva som forårsaker problemet i dette onlinemedisinspillet?

Denne superhelten vil når som helst ha en baby. Gå med henne til legenes kontor for å sikre at alt er bra. Kan du hjelpe deg med din medisinske kontroll i dette online spillet?

Den lille søsteren til denne havfruen er veldig kresen i ettermiddag. Kan du hjelpe deg med å finne ut hva som er galt med dette spillet for jenter? Kanskje han ønsker å bli matet eller bleen ble endret.

Denne magiske babyen foretrekker snøstorm heller enn å bade, men hun trenger virkelig et bad. Vi skal rengjøre det i dette simuleringsspillet. Fyll badekaret med varmt vann, velg en såpe og gjør deg klar til å skrubbe!

Denne unge moren er dekorere et rom for hennes nyfødte baby. Hjelp henne å velge en barneseng, en garderobe og mye mer i dette spillet med å dekorere rommet.

Dette boutiqueet håndteres på en litt annen måte. Noen av klærne er enkle å finne, men andre er gjemt i gavepakker. Bli med Eliza mens du ser etter pakker, og noen søte antrekk, i dette spillet for jenter. Hun vil gjerne finne noen ting for henne og også for hennes baby.

Denne søte unge jenta bor på en tropisk øy og ble skadet mens han klatret på et tre på jakt etter kokosnøtter. Kan du hjelpe henne å helbrede hennes sår i dette søte medisinske simuleringsspillet?

Denne unge moren pusser om babyens rom. Hjelp henne til å velge nye møbler og mye mer i dette dyre dekorasjonsspillet.

Denne nye moren har problemer med hennes nyfødte baby i ettermiddag, da hun er veldig opprørt. Kan du hjelpe henne med å roe babyen i tide for henne å lure seg i dette online spillet for jenter? Du vil også trenge hjelp til å velge de riktige klærne for en spilldato.

Denne moren er i ferd med å få sin baby, som hun vil ringe Sofia. Kan du hjelpe henne ta vare på denne vakre baby jenta i dette spillet for jenter?

Denne lille havfruen liker ikke hennes barnepike fordi hun ikke lar henne spise en hel krukke med informasjonskapsler. Kan du tro det? Hjelp havfruen til å spille triks på hennes grusomme barnepike i dette galne simuleringsspillet.

Ice Queen er i ferd med å ha to babyer i dette online spillet for jenter! Kan du sørge for at hun er avslappet og komfortabel til ambulansen kommer til slottet sitt? Du vil også trenge hjelp til å pakke alle tingene du må ta til sykehuset.

Denne barnepike hjelper hennes venn å feire ankomsten av sin nye baby. Kan du hjelpe henne med å designe en invitasjon til festen og ta vare på denne vakre babyen i dette online spillet?

Det er tid for et bad for denne babyen med gyldent hår. Kan du forsikre deg om at du har alt du trenger i dette nettpleiespillet for jenter? Fyll badekaret, velg noen såper og en søt leke å underholde.

Denne bestemoren gjør ikke en god jobb med å ta vare på denne unge isdronningen. Kanskje, noen vitser hjelper henne til å komme tilbake til jobb i stedet for å spille med telefonen. Hjalp dronningen mens hun irriterer bestemoren hennes i dette morsomme online spill.

Denne babyen er fast bestemt på å spise så mye godteri som han kan, og gå tilbake til sin barneseng før foreldrene oppdager det! Hjelp ham å ta tak i alle disse deilige desserter når han går gjennom rommet fullt av farlige leker i dette puslespillet.

Marias far ble fremmet i sitt arbeid, og familien vil feire med en god middag. Bli med mens mamma hjelper deg med å forberede deg til å gå til butikken for å kjøpe masse deilig mat i dette shoppingspillet.

Å nei! Denne babyen har på en eller annen måte klart å få en medisinsk lisens og jobber nå som en tannlege i denne lille byen! Kan du bidra til å forhindre at det blir en katastrofe og forårsaker mye smerte og lidelse for sine uheldige pasienter? Både hun og de vil takke deg i dette galne forsiktighetsspillet.

Definitivt, Baby Emily er en problempike. Tror du at du kan ta vare på henne for en ettermiddag? Du må sørge for at hun spiser og at hun har mange ting å underholde seg i dette spillet for jenter.

Denne tryllekunstneren støter på en stave for å skape hundrevis av utrolig søte ginseng-babyer. Bli med ham mens du høster sin magiske hage i dette mobile spillet.

Dette nydelige ekte paret må ombygge et rom og ønsker at du skal gjøre det. Bruk din kreativitet i dette fantastiske og morsomme dekorasjonsspillet, Queen Miranda: Baby Princess Room Decor.

Dress opp denne dyrebare babyen i dette morsomme spillet for jenter, min fasjonable baby. Velg mellom mange klæralternativer for å få denne babyen til å se unik!

Disse to superheltene er de beste vennene. De er også gravide! Nå er de på sykehuset for en anmeldelse. Kan du sørge for at de har god helse, og at deres graviditet er bra i dette online medisinske spillet?

Baby Mia leder til startlinjen for en episk gjennomgangskonkurranse. Kan du nå slutten av dette sporet? Alt avhenger av deg! Du må fjerne alle lekene og bilene som blokkerer din vei mens vennene dine og familie oppmuntrer deg!

Det er en vakker ettermiddag og det perfekte tidspunktet å ta en tur i parken. Denne moren ønsker å slappe av med barnet, men har ingen anelse om hva klær skal ha på seg. Hjelp henne å velge en kul antrekk for å ta et morsomt steg i dette kle seg spillet for jenter.

Disse to kvinnene er beste venner, og begge er gravide! De vil sørge for at alt er bra med sine babyer, så de gikk til legen for en anmeldelse. Kan du være sikker på at både de og deres babyer er sunne og glade i dette herlige sykehusspillet?

Å bade en baby havfrue er definitivt en utfordring. Kan du hjelpe denne lille havfruen til å være skinnende i dette spillet med omsorg for jenter? Gjør ditt beste for å være glad og dermed unngå å gråte.

Ally er ofte veldig sint når det er tid for hennes bad. Kan du hjelpe deg med å gjøre det mer underholdende for henne i dette online-omsorgsspillet? Velg noen fargerike badskum og leker for å gjøre badet ditt mer underholdende.

Ellie har nettopp lært at hun er gravid! Nå har han mange ting å gjøre. Han må fortelle alle de gode nyhetene, slå et av hans rom til et barnehage og mye mer! Selvfølgelig trenger Ellie din hjelp i denne online design og maternity spill for jenter.

Gratis Online Girls Games

Tusenvis av spill for jenter online som du vil elske! Bli din egen stylist med stylist spill, kle seg spill og sminke spill, eller leve en vill opplevelse med våre hestespill eller andre dyre spill. JuegosChicas.com er full av gratis jente spill! Føles som et palass med prinsessespill, perfeksjonere dine kulinariske ferdigheter med matlagingsspill, eller la kreativiteten flyte med våre flotte musikkspill! Spill online jentespill med vennene dine for å slå toppscorer og del dine kreasjoner! Hvis du leter etter morsomme jenter spill, har du dem på JuegosDeChicas.com! Vi legger til gratis jente spill hver dag!

Juegosdechicas.com har den største samlingen av gratis online spill. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

Iron Snout er et veldig interessant kampspill. Hvem er vinneren? Grisen eller ulven? Bli med i Iron Snout for å kontrollere grisekampen mot ulvene. Ha det gøy!

Et morsomt spill om VJLink Papich Knukles og Gachimuchi. Det er 4 nivåer. Unngå Hazardstouch = jumpdouble-touch = dobbelt jumprun og unngå farer

blir en ninja og prøver å krysse til farlig innsjøKONTROLLER: RUM: KickE: ShieldSpace-bar KickKey E Shield

Mais lengere sikt eller at Puder, enquanto pigtail du foguetes Ctrl + Play Utviklet av: Gabriel Fornari RidolfiLuis Paulo Braga Lopes MachadoMarcel ------------------------- -------------------------------- Kjør så langt som yo.

SPEED² er en multidireksjonell collider! Din størrelse, farge og fiender er i forhold til din fart! Når du ikke er i bevegelse, blir du usynlig og uskadelig. Så hvis et objekt er blått betyr det at det er tregere en.

Deadpool perdeu krefter og agora tem SEUS venn foi um sequesrado ajude Deadpool for å fullføre en sua dag Direita sopp :! vai pra direitaseta esquerda: vai pra esquerdabarra av espaço: Atira å arrow

Velkommen til krigen av stridsvogner! Kjør tanken din til det farlige feltet. Ditt oppdrag er å forsvare din base. Du må angripe fiender med våpenet ditt. Unngå å bli angrepet av andre. Kan du vinne kampen? Lykke til!

Funksjoner: - Unik gameplay- 15 Oppgraderinger 25 nivåer i fullversjonen (10 - i demoversjonen) - Cool grafikk og sounds- Spillet er optimalisert for alle mobile og stasjonære browsersYou kan kjøpe dette spillet lisens: hereDra.

Under flyet må Bob samle 2 typer mynter og unngå bomber. I tillegg er det 3 typer kapsler som du kan aktivere ved å samle dem: Power, Shooting og Shield. - Strøm får deg mer.

Unnslippe med hjelp av klonene dine. TENSEC.WASD og plass til å flytte. R for å gå tilbake.

Dette spillet ble laget for spillestopp "10 hendelser", så det inneholder bare 10 hendelser. Ja, 5 uendelige spill på bare 10 hendelser. Jeg tror dette spillet viser hvor kult Construct 2 er! Det er 5 uendelige spill. I hvert spill.

Dette er ikke et spill, det er demoversjonen av min mal, som du kan kjøpe på Scirra store.Controls: A - leftD - rightW - jump

eller min venn (Botinha) fica pulando infinitamenteuse ace sopp av tastaturet som gjør jogo

joseph rycrofts super mario brothers

samle mynter når du går, og si også hei til dadcollect-mynten for å nå slutten

Vær den første som følger MC BRUNKKERS historie. Finn ut hvorfor et sted i Amerika begynte en nattkamp. Bruk retningsknappene på skjermen for å flytte tegnet. Bruk knappen opp for å skyte opp høyt, vær oppmerksom på.

Böse Bienen für mobilgeräte und pc

Skaffe dø nivåer 1-4 om en bonus nivå. Allerdings musst Du dazu erstmal genügend Gold sammeln !! Anleitung findest Du jeweils im Level. Finner du en smarttelefon eller en Tablet-spiller.

Gå på surfebrett, ta tak i å bøye og ødelegge de onde skjelettene før de dreper deg!

Dette er spillet jeg jobbet for GAMEE + SCIRRA konkurranse. Jeg slipper det her på samme dag det blir sendt inn der. (Egentlig noen minutter tidligere for scirra arkade, men hvem bryr seg) Ikke sikker på hva dette spillet fortjener.

Ball Demo Bounce.Please skrive en kommentar, eller bare en Mangler Angi tilbakemeldinger Om spillet, er det svært important.Email: [email protected] du for playing.Mouse kontroll .----------- ------------ Управление мышкой.

Dette spillet ble opprettet ved hjelp av Construct 2. Målet med spillet er å navigere spilleren (Mr Tomato) ved hjelp av W, A, S, D-taster. Spilleren kan skyte ved å trykke på S-knappen og ved å trykke på mellomromstasten, kan spilleren pl.

Drep røde men ikke rør dem Hold venstre museknappMoveRight clickDash Attack

Plattform spill - Samle mynter, finne nøkler for å låse burene, og samle all frukten å gjøre det gjennom til neste level.Jump, Punch, og skyt (Gun Cocoon Only Når utstyrt)

Ødelegg så mange monstre som mulig før de ødelegger deg! Bruk piltastene til å flytte spilleren. For å ødelegge nærliggende monstre, sikte og klikk musen på monsteret. Du vil få ett poeng per hvert monster dest.

Fang de hvite ballene og unngå den røde, ellers vil tiden gå tom! Lilla baller hjelper også. Vennligst gi råd om dette spillet! Jeg tror du vil like det :) Bruk berøringsskjermkontrollene for å manøvrere den hvite mursteinen

Um jogo tilfeldig å joke pois é o først det eu fiz .anda til direita e esquerda, alem de você poder pular também.

Du er i ferd med å ta livet av livet i en krabbe! Skygge opp og ned på stranden som snakkende vittles som de vasker i land, hele tiden å være årvåken til å unnvike de uforgivelige tidevannene! I denne.

Et eksempel på en top-down skytespill fra JGC LevelUP team.WASD å moveArrow Keys å kaste vann balloonsDestroy alle gytefisk for å gå videre til neste nivå

Spill for moro :) kontroll med piltastene og mellomromstasten med piltastene og mellomromstasten

Hakk druen før den får deg! Venstre / høyre for å flytte til hoppe for å hogge

Um bem louco er å styre en bil eller en gasspedalator for å passere

Kjør, og unngå å falle i lava! Plass til å hoppe! Piltastene for å flytte midt i luften.

Bobbin Hood er et 2D arkadespill i arkadstil. Skyt epler for å score poeng, samle gull, og bruk ulike powerups for å oppnå høy score og låse opp nye temaer med forskjellige visuelle og modifiserte spill.

"Maneter Warrior" Om en manet er fredelige maneter blant annet brukes til å leve fredelig (ved hjelp av ikke-stikkende tentakler) som må svi tentakler å gjenopplive sin kamp mot en gruppe fremmede.

Jonah Hill Spoderman: OriginsUse WASD å flytteClick for å skyte webWeb kan brukes til å gripe. Målet for de store nettene spredt gjennom hele spillet Din angrepskraft har blitt deaktivert. Du kan bare flykte fra kamp, ​​s.

車子 再 繼續 往前開 就會 輾 到 自己 親愛 的 蛋 了, 快 一起 阻止 他們 Stoppe bilen for å beskytte våre egg --- https :! //zixisun.blogspot.tw/Up arrow_ Yellow FlyRight arrow_ Yellow Lay eggDown arrow_ BlueSnell Retre.

Dette er et spill jeg laget. du bruker WASD til å flytte, og du må skyte det store skipet mens du unngår det.

du er en romfartøy på reisen for å ødelegge infeksjonen ved å ta ut kildeholdet ned musen for å bevege seg for å skyte raketter

Spill for moro :) kontroll med piltastene og mellomromstangen Spill for moro :) kontroll med piltastene og mellomromstasten

Spill for moro :) kontroll med piltastene og trykkkontrollen ha det gøy :) kontroll med piltastene og trykkkontrollen ha det gøy :)

Global Game Jam Curitiba 2018. Du er en mygg og målet ditt er å infisere alle i verden. Nyt! Piltastene til å flytte. Det er alt

Running jumping game platformer

Platformer Hopp løp spill Automatisk løp Trykk på skjerm for å hoppe holde deg på plattformer så lenge du kan Velg din karakter og begynne å løpe samle mynter og gaver Uendelig spill med skiftende sceneTap på noen karakter.

3 Color Brick Breaker spill for moro :)) spillkontroll med venstre museknapp og høyre museknapp3 Color Brick Breaker spill for moro :)) spillkontroll med venstre museknapp og høyre museknapp

Velkommen til Arcade Classic Games

Spill det klassiske gratis Pacman spillet her. Pac-Man var en milepæl i arkadespill, det skapte massemedia og ble en stor suksess i USA. Dens suksess skyldes hovedsakelig sin enkelhet, spillet og etableringen av en ny sjanger. På den tiden var det bare skipsgrep og noen sports spill (som pong).

Classic flash spill Street Fighter 2. Spill som Ryu for å slå Sagat. Spill Street Fighter 2 her gratis. Street Fighter 2 var en enorm arkadesuksess rundt om i verden.

Mot det klassiske spillet ble berømt av NES og arkaden. I mot deg spiller du som soldat og du må skyte utlendinger og galne soldater. Med navnet Gryzor ble Contra født i 1987 i den japanske arkaden.

Klassisk spill Kung Fu Remix. En ny versjon av klassikeren for NES.

Final Game Fight kan spilles gratis. Spill som gutten som reddet sin jente. Historien om Final Fight handler hovedsakelig om redning av borgmesterens datter. Final Fight skulle bli Street Fighter 89, men det ble Final Fight da Capcom bestemte seg for å lage Street Fighter 2.

Den nye versjonen av spillet i Flash of Megaman Polarity. Megaman er konodisk som Rockman i Japan. Megaman ble opprettet og endret av Dr. Light for å kjempe Wily og ble berømt av NES / SNES.

Spill dette klassiske flashspillet med mega mannspill i sin nye Mega Man Project X-versjon.

Rick Dangerous det klassiske Amiga Atari ST spillet.

Klassisk arkadespill King of Fighters. Målet er å slå motstanderen din.

Spill dette adaptaciуn av Double Dragon, videospillet clбsico arrasу i 1987. Dette har blitt inspirert av en portбtil versjon av spillet og følger historien om Billy og Jimmy Lee, til tvillingbrødre som er ansvarlig for Black krigere redde Marian.

Tilpasning av Commando-spillet til Commodore 64. Presentert av TAV

Diviйrtete med clбsico spillet The King of Dragons, en av de første spillene i sideveis forskyvning av 90. I spillet kan du velge å spille som en veiviser, en alv, en fighter, en clйrigo eller dverg og aventъrate å travйs riket av Malus å kjempe mot monstrene og deres leder.

Oppdag hvor lenge du kan overleve å kjempe mot horder av zombier i flashspillet, Metal Slug Zombie.

Dynasty Wars, kjent som Tenchi wo Kurau i Japуn i en retro arkadespillet nærkamp de aсos 80. I spillet du spiller en hйroe i tre kongedømmene i det gamle Kina. Det var et av de første spillene som tillot deg å velge et tegn.

Ruff n Tumble er et klassisk Amiga Commodore-spill. I denne flash-versjonen av spillet kan du bruke forskjellige hoder fra andre spill. Dessverre oppnådde Ruff n Tumble aldri den anerkjennelsen han lette etter, men han er fortsatt en favoritt av mange gamle Amiga-fanatikere.

Klassisk arkadespill Frogger. Spill Frogger her. Få padden som går forbi gaten uten å løpe over.

Space spill Moon Patrol. Unngå kratrene og skyte på veien til problemene i denne klassiske spillet atari-typen бrcade. Det ble utgitt i 1982 av Irem.

Jupiter Lander er et spill utgitt av Commodore i 1982. Hensikten med Jupiter Lander kommer til å lande med den måne i kontrollerte utpekte blokker mole ved hjelp av akselerator og ikke går tom for drivstoff, å bruke brensel påfyll.

Klassisk spill Kaboom av Atari 2600 og ble utgitt i 1981. I spillet må du stoppe eksploderende bomber som fienden faller.

Nyt gratis online Battle City, den klassiske for NES. I dette må du ødelegge i hvert nivå fiendens tanker, som prøver å ødelegge din base (representert på kartet med en eagle, fugl eller fynix), så vel som din egen tank. Hvert nivå er fullført når du fjerner 20 fiendtlige stridsvogner, men spillet er over hvis basen din er ødelagt.

Ny versjon av det klassiske spillet Berzerk Atari 2600. Skyt roboter for å score poeng. Berzerk ble først utgitt på Atari 2600 konsollen i 1982. Du spiller med en figur som representerer en '' humanoid ''.

Spill Candy Crush online, ferdighetsspillet, gratis i flash-versjon. Lag en linje med 3 eller flere samme søte og få poeng. Å sette sammen 4 eller flere lignende godteri gir deg spesielle overraskelser.

Pac-Xon er en moderne versjon av det klassiske Arcadia-spillet; I dette spillet må du dele skjermen med forsiktighet for å unngå spøkelsene.

Juveler er et klassisk fingerferdighetsspill. Bytt tilstøtende juveler for å rette opp grupper på 3 eller flere juveler. Du vinner når du klarer å stille opp tre juveler eller mer. Kombiner og fosser gir deg en bonus.

Dette er et kjent puslespill og strategispill hvor du må mestre styret med steinene dine. Andres stykker blir din når du flytter stykket ditt ved siden av dem.

I utgangspunktet er et basseng / basseng som rammer ballene i hullene eller lommene, sannsynligvis det beste å spille på datamaskinen i dette tilfellet.

Spill spillet i Flash of Mini putt golf gratis. Mini putt var kjent i SEGA master system og noen andre konsoller av samme tid. Målet med Mini putt er å få den gyldne ballen inne i hullet.

Ny versjon av det klassiske spillet Hang on. Kjør på motorsykkelen for å vinne løpet. Hang on ble utgitt og ble berømt av SEGA.

Flash spill av IK + (Intermational Karate Plus) spillbar gratis online. International Karate Plus ble utgitt i 1988 og var en stor suksess på Commodore 64, Amiga og Atari ST.

Husk Mike Tysons Punchout eller Seconds Out. Dette spillet er lik, slå motstanderen din.

Spill Micro Machines Racing. Han ble kjent for Genesis / Mega Drive-konsollen.

Klassisk spill av Neo Geo League Bowling. Slå ned bowlingpinnene.

Spill dette klassiske fotballspillet gratis. Mange fotballspill har blitt opprettet for flere konsoller, inkludert megadrive, snes, neo-geo. Dette er sannsynligvis det beste online fotballspillet jeg har spilt.

Spillet Track and Field II ble populært på NES i 1988. Spillet var kjent som Track and Field II i Japan og som Konamik Sports i Seъl. Du kan spille fekting, hindringer eller svømming.

Spill Flash spill av Sonic The Hedgehog her gratis. Spill som Sonic eller Knuckles, trykk start for å spille. Sonic The Hedgehog startet i 1991 på Genesis (mega drive) og ble raskt det ledende spillet av Sega.

Spill i Flash Metal Slug. En av de beste spillene i Flash rundt.

Flytt Q * bert mellom rutene som hopper for å unngå de slemme gutta. Q * bert er en skapning med lang nese. Dette spillet var et av de første puslespillene og hadde stor suksess i Apple.

Klassisk arkadespill Bubble Bobble. Spill Bubble Bobble her gratis. Bubble Bobble ble konvertert til å spille i Nes, Atari St, Amstrad og Amiga. Fang Monsters i boblene og deretter blåse dem opp.

Gratis flash spill av Ghosts N Goblins. Spill som ridder Arthur for å redde prinsessen din fra spøkelser og goblins. Samle inn og bruk ekstra panser av rustning og nye våpen. Ghosts and Goblins ble lansert i 1985 av Taito Corporation. Det er ofte sagt å være en av de vanskeligste spill og konsoller av alle tider på grunn av det høye vanskelighetsgraden.

Inspirert av Mortal Kombat, det berømte spillet på nittitallet

Spill Doom, det klassiske individuelle skytespillet utviklet av id Software. DoomGuy-tegnet må skyte gjennom horder av demoner fra helvete. Det er anslått at 10 millioner mennesker har spilt Doom. Dette spillet er allment betraktet som et av de viktigste videospillene hele tiden for å ha popularisert den enkelte skytingsgenre.

Spill en ny flash-versjon av det klassiske Joust-spillet. Reis på toppen av en struts for å slå ut strutsens fiende. Hit fienden din på toppen av hodet for å slå dem til egg, få eggene før flere fiender blir produsert.

Quake nyte spillet clбsico enkelt skudd som ble utgitt av id Software i 1996. I spillet, må du finne veien til travйs av et middelaldersk labyrint, mens han kjempet med en rekke monstre som bruker mye våpen.

Spill en tilpasning av Castlevania (AKA, kjent som Akumajō Drácula i Japan), en plattform som ble kjent i mange konsoller.

Spill Boinggg online og i flash-versjonen, det klassiske retro spillet av fingerferdighet. Hopp og prøv å nå utgangen.

Tron var en film laget av Disney i 1982 som hadde en moderat suksess på kassekontoret, det var en programmerer som er involvert i datamaskinen sin og det er i den elektroniske verden. Filmen fokuserer på et spill hvor spillerne må kutte hverandre med bruk av motorsykler, som etterlot en linje bak dem.

Spillet ble også utgitt med filmen og kan spille likt spillet i Tron's Flash

Det klassiske arkadespillet Puzzle Bobble. Spill som Bub og Bob for å koble 4 bobler av samme farge til å briste dem før tiden går ut. Puzzle Bobble er også kjent som Bust a Move i USA og noen ganger i Europa. Puzzle Bobble ble utgitt i 1994.

Flash arkadespill Tetris. Målet med Tetris er ganske enkelt å rotere de fallende blokkene for å danne en horisontal linje uten tomt rom.

Arkadespill Space Invaders. Spill Space Invaders her gratis.

Pac Man er et arkadespill produsert av Midway som en oppfølger til Pac Man. Dette inneholder en labyrint forskjellig fra det vanlige Pac Man-spillet.

Triqui eller Noughts og Crosses. Få tre på nettet og du vil vinne.

Pong ble utgitt av Atari i 1972. Det regnes som det første populære arkadespillet til hjemmekonsollen. Det ble et konsollspill for Atari i det siste året. Pong er basert på bordtennis. Spill som Arkanoid og Breakout var basert på Pong.

Flash arkadespill av Arkanoid. Arkanoid spill Breakout stil.

Gratis online spill av Prince of Persia. Prince of Persia er kjent for sitt gjennombrudd i kunsten å animere.

Det klassiske arkadespillet Don Pepe og hans ballonger, og det ble kjent i nintendo. Spill som en bomberman å kaste bomber for å fange motstanderen din.

Styr Snake Game, guide slangen rundt lekeområdet ved å unngå veggene og slå sin egen hale. The Snake Game er populært i en rekke mobiltelefoner.

Bubble Bobble 2 er ved siden av Bubble Bobble. Du spiller som bub og bob og målet ditt er å fange monstrene i boblene du skyter og eksplodere dem.

Arcade spill Bomb Jack. Få bomber ved å unngå de slemme gutta.

Klassisk arkadespill Marble Madness. Få marmor inne i hullet uten å forlate siden av kartet. Også kjent som gyroball.

Curve Ball er et 3D pong spill.

Det klassiske Connect 4 bordspillet spilles online i flash. Link 4 av brikkene dine for å vinne spillet enten online eller diagonalt.

The Breakout-spillet hvor du treffer mursteinene med studsekulen.

Lunar Lander er et spill utgitt av Atari i 1979. Målet med Lunar Land er å gå til landet med molen i de utpekte blokkene som styrer månen ved å bruke akseleratoren og ikke løpe ut av drivstoff ved å bruke drivstoffpåfyllingene. Spill Simon minne spill gratis her. Simon er et minne spill som bruker farger og lyder for å huske mønsteret. Atari utgitt en bærbar versjon av Simon i 1978.

Flash spill av Jet Set Willy spilles online. Jet Set Willy ble utgitt for ZX Spectrum i 1984. Historie: Jet Set Willy hadde en fest, og du må sette huset ditt for å få tilgang til habitaciуn å sove.

Guide Nebulus frosken rundt tårnet i det klassiske puslespillet Amiga. Spill Nebulus online gratis.

Det klassiske brikkers brettspill. Målet med spillet er å hoppe over datamaskinens brikker.

Spill den klassiske puslespillet Minesweeper. Velg plottet der det ikke er noen gruver å vinne.

Angry Birds er en av de mest suksessfulle mobiltelefon spillene hele tiden. Det ble populært på iPhone og solgte mer enn 12 millioner eksemplarer, senere utvidet til andre mobiltelefoner, konsoller og datamaskiner. Nyt dette spillet gratis i Arcade Classic Games (Classic Games Arcade)

Gjør den løse fuglen fly mellom de grønne rørene for å tjene poeng. I dette flash spillet må du trykke på mellomromstasten for å lage fuglene.

Lansert i 1982 som et arkadespill spiller du rollen som kokk Peter Pepper, og du må samle hamburgerdelene for å sette sammen en komplett.

Chopper Drop er et spill som har vært til stede i mange hjemmedatamaskiner, konsoller og bærbare datamaskiner. Det har hatt mange forskjellige navn, men målet var alltid det samme: å kaste bomber for å ødelegge bygninger.

Solitaire, det klassiske spillet som består av å organisere kortene i serie.

Spill gratis og online Chess, det klassiske brettspillet. Dette har eksistert i ca 1500 aсos mens datamaskinen versjon apareciу omtrent aсos sytti-tallet da data sjakk spill begynte å dukke opp, være egnet for mange konsoller.

Spill Mahjong, det klassiske puslespillet.

Du spiller som 3 vikinger som blir kidnappet av Tomator, keiseren av det fremmede Crutonian imperiet, blir tatt til en intergalaktisk dyrehage og mister seg på forskjellige tidspunkter.

Spill gratis online Sudoku, det klassiske puslespillet, i Arcade Classic Games (Classic Games Arcade.). Målet er å fylle et 9x9 rutenett med sifre, slik at hver rad, kolonne og delmengde av 3x3 som komponerer den, inneholder alle tallene fra 1 til 9.

Spill gratis Classic Poker, som gjennom årene har vært tilgjengelig på mange konsoller og datasystemer. Du trenger ikke penger til å spille. Klikk på Bet 1 for å begynne å spille.

En ny Flash-versjon av det klassiske Chuckie Egg-spillet som var populært på Micro BBC, ZX Spectrum, Amiga, Atari, Amstrad og Acorn-datamaskiner. Før tiden teller når null, må du få de tolv eggene plassert på hvert nivå. Spis frøhullene for å forsinke tid og få poeng.

Klassisk online tilpasning av Chuckie egg spillet, som var populært på BBC Micro-datamaskiner, ZX Spectrum, Amiga, Atari, Amstrad og Acorn. Før en tidtaker når null må du samle de tolv eggene som er plassert i hvert nivå. Spis haugene med frø for å forsinke klokken og få poeng.

Cyberbox er et klassisk spill for PC DOS. Målet er å komme til utkjørselen ved å fjerne bokser fra veien og løse puslespillet. For instruksjoner om hvordan du spiller, se på kontrollene

Bay-matas, - og Dukken. Malice starter og Calm idn. Så du kan beskrive alt som skal skje nå. Det er en

Ideelt skytespill for barn. Laget av et lag av deg og dataspillere. Det er nødvendig å ta tak i våpenet og prøve å

Den forbedrede versjonen av Orion Sandbox-spill! Du må overleve i verden ved å samle materialer, utvikle

I dette spillet med navnet "AZ Tank 4 - Problem" må du være forsiktig. Det eneste spillet i to eller tre spillere. Hovedmål c

I dette 3D-spillet vil ditt eneste mål være å overleve i en verden full av horder av zombier. Prøv å samle nyttige objekter, hvilke

"Fotballlegenden av 2016" - morsomt spill i flash, i to, essensen er ekstremt lett: skriv ned rival i puer

De fleste barn og menn foretrekker dataspill, noen av dem elsker flere forskjellige konkurranser og spill av d

Lag din egen konfigurert bil og kjøre, som du eier en kjære!

En av de få skytespillene fortjener oppmerksomhet. Til tross for enkelheten i grafikken, får spillet en spesiell sjarm, g

Lag din karakter med en sjel, øk og gå inn i Arena flash av slag! Lås opp nye ferdigheter, kjøp nye våpen

Nye sofistikerte metoder for tortur representert i spillet. Mens vi søker etter første del, teller vi i det andre. Historien

Veldig kul spillet der du må kjempe. Bli sjefen i denne kampen. Fuglbukten nesten til døden, for å utvise

i sanden for 1 eller 2 barn. Flash-versjonen av skytespillene - er veldig egnet når du spiller med den andre. Velg din person

Dette er et spill, og det returnerer deg til den farlige 1944, hvor Frankrike i krig! Du kan velge mellom 3 spillmoduser - Kampanjen, gjør

Denne gangen spilles den i to av helter, kjører dem med tastaturet samtidig. Det kan sies at det er et spill for to

Spillet i stil med den gamle skolen

Her er dette spillet ligner denne pro!

Hjelp det lille stedet hvor jeg så lys og vann i dette nye eventyret! Episode 2 - "Tempelet av Lys". Ta kontroll over

Det berømte spillet Plants against zombies er nå tilgjengelig i flash-versjonen. Spill gratis på game01.ru! For dette er det ikke nødvendig å desca

I dette online spill for barn er det nødvendig å skape soldater og forsvare seg mot angriperne av deres base. Det er enkelt og forhold for dommerne

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map