spill som kan spilles online

spill som kan spilles online

Denne online versjonen av det populære UNO-kortspillet sikrer at du kan spille ditt favorittkortspill når som helst! Som du vet, er målet å bli kvitt alle kortene dine før motstanderne dine. Når du bare har ett bokstav igjen, ikke glem å trykke på ONE-knappen. UNO er ​​et registrert varemerke for Mattel. Ikke glem å kjøpe den fysiske versjonen av spillet hvis du liker den elektroniske versjonen.

ONE spilles i tre runder. Prøv å bli kvitt alle kortene i hånden før motstanderne dine. Når det er din tur, må du kaste et kort som passer til kastehullet, enten etter nummer, farge eller symbol.

Hvis du ikke vil spille kortet du grep med grepboksknappen, kan du gå på passeknappen for å avslutte din tur uten å spille kort.

Hvis du ikke har et matchende kort, må du ta et kort fra kortstokken. Hvis kortet du grep kan spilles, kan du gjøre det samme i samme runde. Ellers er det turneringen til neste spiller.

Når du bare har ett bokstav igjen, må du trykke på ONE-knappen. Hvis du ikke gjør det, straffes 2 ekstra kort fra dekk.

Det er riktig tidspunkt å spille denne versjonen av det kjære kortspillet. Du kan prøve forskjellige og utfordrende måter. Hvis du aldri har spilt solitaire spider før, kan du prøve den enkle modusen som bare bruker en pinne. Mens de mer erfarne spillerne vil elske den vanskelige modusen, som spilles med de fire suitene.

Ellie utfordret seg til å skape en ny stil som er unik og helt i stil. Men du trenger råd. Kan du hjelpe henne med å velge noen flotte sminke og søte antrekk for å lage en ny stil som imponerer hennes venner?

Cindy skal premiere i et moteshow hennes siste samling inspirert av mange av de antrekkene som brukes av skuespillere i Academy Awards gjennom årene. Kan du hjelpe henne og vennene sine til å forberede seg? De må velge noen spektakulære kjoler og tilbehør før paraden begynner!

Denne forenklede versjonen av det utfordrende brettspillet er perfekt for både nye spillere og eksperter. Du bør ikke bekymre deg om tidsgrensen eller tjene bonuser mens du går med i sjetongene. I stedet kan du nøye planlegge hver bevegelse før du gjør det.

Liker du manga? Denne jenta elsker det! Nå er det klart å gjenskape noen stiler og trender av favorittkarakterene dine. Du kan hjelpe henne med å designe noen flotte antrekk inspirert av noen av Japans mest populære tegneserier i dette kle seg spillet for jenter.

I dette elegante bryllupet må alle gjestene kle seg i lyse antrekk. Derfor vil disse to prinsessene sørge for at kjolen deres brudepiker glir som stjerner i himmelen. Kan du hjelpe dem med å velge de perfekte kjolene før du begynner å sette på sminke i dette bryllupsspillet for jenter?

Jessie's hender og negler trenger litt velvære. Kan du hjelpe henne med en beroligende manikyr i hennes eksklusive neglesalong i dette online makeover spillet? Du må fukte huden, klippe neglene og velge noen fantastiske farger med neglelakk.

Våren er kommet og disse prinsessene skal oppdatere sine garderober med noen nye og fabelaktige antrekk. De er ivrige etter å dele den i sin videofilm, men de er ikke sikre på hva de skal legge inn først. Kan du hjelpe dem med å bestemme seg mens de velger fra hundrevis av levende kjoler, tilbehør og mer?

Kan du flytte denne grønne blokken i riktig retning? Slett veien i dette utfordrende spillet med vits. Jo raskere du gjør det, desto høyere blir poengsummen din.

Denne lille giganten er ikke så stor eller sterk som de andre gigantene i hans rike. Enda verre, de gjør narr av ham hele tiden! Derfor bestemte han seg for å gå på et episk eventyr for å bevise sin verdi, og at andre hadde feil om ham, i dette utfordrende online spillet. Kan du hjelpe ham med å unngå farene mens du utforsker et mystisk land?

Disse to jentene begynte å delta i en spennende utfordring av stiler. Kan du hjelpe dem med å bruke sine moteferdigheter for å lage noen fabelaktige stiler? De må velge sminke og de perfekte antrekkene for å demonstrere sin feminine kraft i dette online dress up spillet.

I dette vanlige kjøre spillet kan du utføre hundrevis av flotte akrobatikker. Hopp på ramper og gå gjennom 360-graders krøller som kjører fra gamle varebiler til militære kjøretøy. Men hvis du virkelig vil vise frem dine ferdigheter, kom deg på den kraftige bilen på 70-tallet eller en mer moderne sportsbil.

Hver av disse beste vennene har forskjellige planer for helgen. Man vil ha en avtale mens en annen vil bare slappe av og hente på lesingen din. Kan du hjelpe dem alle til å tilbringe noen avslappende dager og helt gøy i dette online spillet for jenter?

Ting blir helt gal i denne butikken. Kan du raskt finne steder for alle disse blokkene før det er for sent? Du vil også konkurrere mot spillere fra hele verden i dette spillet. Finn ut om du er i stand til å forhindre at situasjonen blir en total katastrofe.

Innenfor dette tempelet er det hundrevis av gull- og diamantmynter. Men det er også mange zombie soldater med utrolig skarpe sverd. Uansett, det vil ikke stoppe denne modige ridderen villig til å ta den dyrebare skatten. Ønsker du å bli med ham i sitt galte oppdrag i dette eventyrspillet?

Det er en vakker ettermiddag for et tefest i dette online spillet for jenter. Hjelp disse prinsessene til å la alt være klart i hagen deres. Hva slags kjoler skal de ha på seg og hvordan skal de kaste håret sitt? De må også bestemme hvilke smørbrød som skal tilberedes og hvilken dekorasjon som skal brukes.

Ellie lager en stil inspirert av to av hennes favoritt animerte figurer i dette online dress up spillet. Hun er ganske pegasister veldig fanatisk om hennes TV-show. Kan du hjelpe henne med å velge en fargerik parykk og noen helt magiske plagg og tilbehør som kombinerer?

I dette online design spillet, kan du lage din egen manga karakter. Hva slags nese vil det ha? Vil det være en lykkelig eller mystisk karakter? Og viktigst, hva slags klær vil du ha på deg? Du bestemmer alt dette og mer.

Hvor mye vet du om verden og alle sine mest interessante steder og ting? Ta en titt på hver av disse internasjonale byene, aktivitetene, kjøkkenene og mye mer. Så se om du kan montere chips navn i denne morsomme og utfordrende spill av generell kunnskap som vil teste dine staveferdigheter.

Blondie har nettopp kommet til Europa for å tilbringe det som sikkert vil være en perfekt ferie. Men hva skal jeg ha på i dette kle seg spillet for jenter? Hjelp henne til å starte sin første dag med moro og eventyr med en fabelaktig sminke og et flott antrekk.

Stå på frispissen og finn ut om du kan skyte flere baller enn andre spillere rundt om i verden. Vil du score flere poeng enn dine motstandere før tiden går ut i dette spennende spillet?

Hvilken av disse prinsessene er bestemt til å bli den mest populære diva på universitetet? De har nettopp registrert seg i det første året og ønsker å starte sin nye scene med noen fabelaktige antrekk som imponerer sine klassekamerater. Kan du hjelpe dem med å velge de riktige antrekkene i dette kle seg spillet for jenter?

Denne kjendisen har en uke for opptatt og kan ikke tenke på hva klær skal ha på seg. Kan du forberede noen antrekk for dagen, og fort, i dette kle seg spillet for jenter? Du trenger en som er perfekt for en rød teppehendelse onsdag kveld og andre flotte antrekk for å overnatte på dine favoritt nattklubber på fredag.

Denne sultne katten ønsker ikke smørbrød eller kattemat. Når det gjelder sardin, ikke engang nevne det! Det eneste denne katten ønsker å spise er deilig sjokolade! Kan du hjelpe ham til å fortære mange godteri i dette søte og vanlige spillet?

Liker du Mahjong? I så fall er det hundrevis av utfordrende nivåer og dusinvis av forskjellige kort som venter på deg i denne gigantiske versjonen av det klassiske spillet. Bli med sjetongene så fort du kan, og finn ut om du kan slå klokken.

Ellie leter etter en ny jobb, men vet ikke hvilken som er riktig for henne. Skal jeg være en moteblogger, interiørdesigner eller noe annet? Kan du hjelpe henne å velge i dette online spillet for jenter? Han vil prøve forskjellige løp før han bestemmer seg for hvilken drøm han har.

I et hav plaget av grumpete maneter og andre farer er det farlig å være en veldig liten fisk. Derfor beveger seg raskt og med venner er så viktig. Hjelp denne modige fisken til å holde seg trygg i dette søte og utfordrende actionspillet.

Disse prinsessene elsker å reise og er ivrige etter å besøke de beste destinasjonene i verden. Men de vil trenge din hjelp til å bestemme hvilke klær du skal ha på deg. Kan du velge tre søte antrekk som er fantastiske for din neste ferie i dette kle seg spillet for jenter?

Denne lille blokken vil ha et spennende eventyr i en hule full av lava og H2O. For å overleve disse farene må du bli en blink. Kan du hjelpe ham med å ta kontroll over brann- og vannkreftene i dette utrolig intense handlingsspillet og løp?

Gjør deg klar til å gruppere kortene så fort du kan i denne fantastiske og utfordrende versjonen av det populære kortspillet. Det er to forskjellige moduser du kan prøve.

Våren er den perfekte sesongen for å gå til parken, ha en romantisk date eller slappe av i din favoritt kaffebar. Kan du hjelpe disse tre stilige prinsessene til å nyte våren i dette kle seg spillet? Alle leter etter en fin antrekk og noen vakre tilbehør som er perfekte for våren.

Hun er modig, ond og til og med en blogger! Internett vil ikke vite hva som skjedde da denne stilige skurken deler sitt neste online-eventyr. Du vil reise rundt i verden for å delta på fantastiske arrangementer som Fashion Week i Paris. Kan du hjelpe henne med å planlegge turer og bestemme hva de skal ha i hver hendelse i dette spennende kle seg spillet for jenter?

En av de tingene som denne kjendisen liker mest i verden, er selfies, og han elsker å dele dem på internett med sine fans! Kan du hjelpe henne med å ta det perfekte bildet med smarttelefonen din i dette kle seg spillet for jenter? Du kan velge en ny frisyre for henne, den perfekte sminke og også et helt fantastisk antrekk!

Denne enøyne skapningen prøver å bryte gjennom en rekke farlige grotter. Kan du holde det trygt i dette utfordrende eventyrspillet? Du må bryte barrierer og unngå skarpe pigger som kan stikke øynene dine!

Ta en tur tilbake i tid og utforske den mest populære mote i det gamle Egypt i dette online dress up spill for jenter. Cleopatra selv vil være din guide, og hun er ivrig etter å dele sine favorittstiler med deg. Hun vil lære deg å kle seg som en kraftig og majestetisk hersker, og vil også hjelpe deg med å velge en hårklipp over skuldrene som er perfekt som din.

Disse beste vennene bestemte seg for å bli hjemme i kveld, men det betyr ikke at de bare skal sitte og se på filmer. I stedet vil de gjøre en morsom quiz, prøv litt sminke og kjole med noen av deres favorittutstyr. Du kan bli med i dette online spillet for jenter.

1-36 av 4471 spill

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

Kan du spille online med piratkopierte spill på Xbox 360?

Selvfølgelig kan de banearte konsollen hva de sier er en myte, og som bærer et år å spille med piratkopiering er en metira av folk som vet om det, forbyr Microsoft en konsoll som hvert spill er produsert enten rockstar, Sega, ea, etc. har et ID-nummer når du kjøper og spille på konsollen er registrert og piratspill er kopier av samme plate bein når du du går for eksempel å spille gears of war i levende med en pirat din du er ikke den eneste som pirat spillet og det er ca 50 eller flere kopier med samme ID-nummer, slik at de utestenge deg og konsollen er utdatert anbefaler det ikke

asi min bror laget for å miste 3 konsoller er muxo penger bedre et spill xD men ingenting er sammenlignet med 360: S ta vare på muxo og ikke spill pirat: D

haha noen venner designet et skjema som encerio fungerer og jeg ble overrasket! Selvfølgelig er de fra et nett!

og det er følgende: de kjøper et enkelt originalt spill .. de har 8 konsoller og i 7 spiller de i live .. det de gjør er at hver gang de ser at det er en oppdatering for spillet vil de spille for eksempel Geasr of war2 oppdatere den med det originale spillet og klar .. i den konsollen ta originalen og legg en kopi og fortsett å spille uten å bli utestengt konsollen encerio som fungerer .. Jeg forblir slik: O

men øye! ikke gå for å begå sluget med å sette en shag først!

se alltid med originalen! hvis det ikke finnes noen tilgjengelige oppdateringer av spillet som du skal spille fordi for eksempel Halo Reach og Gears of War er spill som hver 3. eller 5. dag tar oppdatering!

Tema Du kan spille uten online. - Behov for fart (PS4)

Behavior Guide / Regler / Hjelp

moderatorer: Demerzel, Evarist, Jonaplay3, Rolemodel og S-15HD

Om Play Games

Drepe deg selv ?? Ajajajaja gjorde en innsats.

Jeg går gjennom nivå 55

Jeg kiero orijinal

Stå ut! ARBEID 8 HOURS! OBEYE MYNDIGHETEN! INGEN IMAGINATION.

wtf Jeg vil ikke spille det selv om jeg ikke vet xqe mellom

ikke at det ikke fungerer i tillegg, foretrekker jeg ikke å spille og mindre med kodene som du skal drepe deg selv med. sleipe QE

Spillet dreper er ikke en urban legende Hvis du ikke kan sove bare si i tankene dine Fader vår, du som er i himmelen, helliget vorde ditt navn, cuidame at spillet er en demon salvame behage Gud, og du kan sove fredelig er bare en ilucion det fra den jeugo !!

kom til å lese, drepe deg selv, arbeid 8 timer og adlyd autoriteten. Jeg forstår ikke spillet bra for å spille det. Hvis noen vet, fortell meg. Jeg er interessert i å undersøke

Hvis jeg også leser det, så jeg også de rare ansikter og psykedeliske farger, spillet blir repeterende etter den røde spirallinjen.

bølge, men hvordan det skyter

Jeg er alene, jeg ble tapt, du mistet

godt spill, men. Der kan du ikke engang spille nesteni :(

Det eneste jeg sier er at dette spillet bare forteller meg # 3, du mistet 'Mother Ya Me Marie med dette spillet

Jeg spiller ikke igjen dette aldri ((det gjør meg gal)))

Ami ga meg lyst til å pumpe, jeg ble sittende fast i 6 timer og jeg døde, men nå er jeg bedre, jeg spiller aldri spillet igjen.

DIIOS GAVE ME MEGET SUSSSTO JUGER ESOO Jeg ser LUCESIITAS JEG ER MEGET MARIADA. IKKE SPILL ESOO. DET ER FARLIG

Jeg vet ikke engang hvordan de skal skyte de dreper meg

ikke elske å leke og mindre med det de sier

haha Noma er Ovio q hvis t vises tapt hver utfordring t bli avhengige jeg spiller oftere som q forårsake svimmelhet og hvis t la påtegning med på q si d mareritt og alle tendras xq hu bevissthet er esforsara for det! !

Aaah så q 'sier bare mat. LOSE er rene mmdas.

¬ ¬ ahaha naas sier drep! og du mistet

hahaha mames omee. hva må jeg skyte?

Hoygan ikke bekymre deg og bare hans løgn Jeg skal nihay med dette Jeg spiller det som 5 ganger og ingenting yevo to dager og na da jeje

drepe deg selv? ingen fantasi? adlyd autoriteten? balla porkeria xD

ja jeg ser det nomal xD bare ke noc shoot U.u

som mie *** skutt. xDDD

Jjajaja OG kjøre ut og er ren TACTICA TE Vaas ASTA opp og ikke slutter å bevege seg med tastaturer øvre eller venstre og rette opp de UNIOCO sier er FØRSTE Matate etter arbeid 8 timer, deretter UBEDECE ALA AUTHORITY, og deretter ingen fantasi jajaja K RISA spill som er alt?

jjajajajaja DETTE ER IKKE ORIGINALT SPILLET ORIGINALEN HAR FLERE GRAFIKKER Å VITE Å VÆre veldig gamle

qmoo xuxaaa se dispaaaarrraaaaaa porfaaa qn sabeee laa weaaa sinicqaaa hvis det står MATATEE jskajsakjksja

og tilsynelatende hvordan å spille.

skjul videoen før du spiller dette

Ostia jeg ikke lider noe jeg bare løp å trykke opp og vei Matate ord, fungerer 8 timer og OBEDESE myndighet så la meg Abia rene farger besvimte 2 timer og 9 Anios hvorfor jeg har spilt det bare melk

For en merkelig ting var det. Og et ansikt og et IpNosis-tegn

de er geys med tillatelse jeg skal drepe meg selv

Uuuuuy ja .___. hvilke dårlige ting ¬ ¬

det fra oven er ikke det opprinnelige spillet.

dette er siden >9gt; 9gt; http://www.sinnesloschen.com/1.php

Last ned den pakke ut den i en mappe og dobbeltklikk på programmet

men jeg vet ikke hvordan jeg skal spille det ved å sette hvordan dette spillet blir spilt q knappene strammes plizzzz urege

gutter og jenter eller voksne som skal spille dette spillet, ikke spille dette spillet, vær så snill, dette er dårlig jeg har ikke spilt dette spillet, men det er dårlig fordi jeg så det i ekstranormal og jeg kunne provosere deg til å drømme om dårlige ting, og du kan begå selvmord og forestill deg at de ikke vil dø, men vær så snill å ikke spille

Jeg er med deg

Dette spillet gjør ingenting hvis c de ønsker å gjøre den modige spille denne versjonen er ikke verdt q de prøver quisas har epilepsi x fargen er normalt det er som de simpsons kapittel q dra til Kina eller Japan og tilbringe robotito i TV og kastet i bakken og rulle. Det er derfor fargene. Petes

Haha lla lo juge, men hadde øynene serrated jajajajaj XD

Aora-tillatelse Jeg må kombinere og sir pendejadas alalaa flytte unna

som jeg ikke skjønte

dette er mitt 5 liv x spill denne chingaderaen

Som de grep meg for å drepe (nei løgn, noen vet hvordan man skal spille? Fordi jeg ikke forstår noe

Jeg vet ikke hvordan jeg skal spille det bra, men når jeg spiller det, skjer ingenting, det er en løgn, en farce

Nivå 11 Wachoo

HVIS DU GÅ TIL HØYRE VENSTRE NED SEG EN ANNEN SING, MEN IKKE FORSTÅR ​​OG EFTER EN RATHO SALTS COLOURS. JUEGENLOOOO

nei det var håret mitt xD

Illo tio n sier: ingen fantasi eller noe sånt?

Taqe Jeg forstår ikke hvordan dette spillet er. Jeg blir bare dummet og tapt. ALAAA BEDRE MEG KEDO MED MY GUNBOUND ..XD.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Matate jajajajja

Jeg ser ikke de subliminale meldingene med tillatelse jeg skal kaste opp

Jeg spiller med øynene mine åpne og. ingenting skjer med meg ingenting hvis du går til arriva og til venstre du aparse matate

interessant. veldig veldig interessant

Jeg tar et skudd med banan.

Jeg skal spille det: det er peoooooor! det forlot meg svimmel og hallucinerende: / Jeg kunne ikke sove: c og musikken er veldig merkelig .. Sicodelica o.o

eller ikke la den myten min venn døde i 1989 ikke la den bli lastet ned eller hvis de ikke lager mallows og mindre barn

Hvis du ikke hører på det han sier, eller tror noe skjer med deg, kan du spille så mye du vil.

aaaaaaaaaaaa skremme meg såååå

XD det jævla

Se på kunsten er veldig enkelt bare gå med piler tecinicamente arribaaa mast mast der det ikke kan være mer og se resten av kampen Obian noen ord og deretter drikke appelsinjuice og ingenting vil skje frkis¡¡¡ anbefale det;)

styggt spill D =! Jeg spilte det, hodet mitt skadet: / og jeg skjønte at jeg sa matte D =

Spill 30 sekunder og jeg er kvalm og svimmel. Hva et galt spill: /

Jeg kommer ikke til å spille baksiden av nakken min lenger xqe Jeg hadde mine verste mareritt og de forteller meg MATATE MATATE = (

Ikke flytt og så fortsetter spillet

siden jeg spilte det, kan jeg ikke blinke

Hvordan skyter du?

aaaaaaaaaaaaay vær så snill dumhet. Hvis de virkelig tror at det kan påvirke sinnet, har de feil. Det er for folk med svakt sinn. pfff det dumeste jeg har spilt. bra hvis du kan ringe spillet dette bisarre.

Hva lur, de skjønner ikke det "det virkelige spillet" er ikke tilgjengelig ??

Vel, jeg kjøpte den i det svarte markedet, men da stoppet politiet meg for å ha ulovlig spill og gjorde meg gal i armhulene ha ha

De er myter, men det ville være fint for en film, og at mennene i svart eksperimenterte med endringer gjennom visuelle stimuli.

Adlyd presidenten? D: xdddd

det er ikke spillet originalen er lastet ned her http://www.sinnesloschen.com/1.php

og at det er en kopi av originalen kommer 100 prosent ikke lenger solgt eller eksisterer fordi en perona døde å spille den

hvordan kan du skyte i polybius online

vennligst svar!

de subliminale meldingene er

2 ° virker 8 timer

3 ° overholder myndigheten

4. ingen fantasi

fra 4 dager siden spilte jeg det og 2 ble tatt til sykehuset for spillet og bueenooooooooooo gud hjelpe dem

DET SPILLER DET OG DET LYGGER KRAZY FYLLER DOMKENDE IDIOTA Jeg vet ikke hva det forårsaker!

Jajajaaj at vrangforestillinger er re-trucho. og dere alle redd. Det er åpenbart en billig kopi ..

DET SEGER MATATE TRUTH OG DET ER RARE SANN

Du kan sende meg nedlastingskoblingen til det opprinnelige spillet

Så dette spillet er å begå selvmord eller slik at m ×××× a tjener ??

Klar herrer, og jeg spilte og en halv igjen idiot, og som min intellekt er bedre enn for de som så meldingene, med din tillatelse, fullt bevisst, vil jeg drepe meg selv, så vil jeg adlyde autoritet og til slutt vil jobbe 8 timer og gi opp min fantasi.

JAJAJAJAAJAJAAJAJAJ QUE GRANDE

dette spillet sier drepe deg fra hverandre lov mange rare ting i dette spillet jeg hørte at etter å ha spilt det du er traumatisert for livet fra hverandre dette spillet er et eksperiment av

med pilene

Jeg skadet henne en stund, men det gjorde vondt mye, og da gikk jeg tilbake til å spille og loven dreper kkkeeeee

spilles med de små pilene

er riktig @salvador

dette spillet har ingenting .. det har 4 subliminale meldinger .. MATTE, ARBEID 8 HOURS OBEY THE MYUTHORITY OG NOT IMAGINATION.

Jeg spilte 5 minutter og jeg kunne lese disse tingene .. på toppen av det ble jeg merket etter at jeg forlot skipet og gjentatt igjen og igjen ser du det samme. jajaj

Jeg kom til bildene av farger og de drepte meg ikke eller aparesio du mistet

Dette spillet, i henhold til beskrivelsen ovenfor og min forskning, er et spill som forsøker å traumatisere barna og representere hevn # 3; ' fra spilleren # 3; ' men dette er ikke det opprinnelige spillet, det er bare en oppfinnelse av fansen av dette spillet, som informasjon, er beslektet med dette spillet. Jeg vil anbefale at du har nok skjønn og omsorg (eller rettere sagt, jeg anbefaler ikke å spille) når du spiller spillet; Broren til min BFF (som allerede har lovlig alder) var en fan av dette spillet. Men. Som de alle sier, er det sant; Han har hatt epilepsi og var blind og dekomponert, han ble halvt stilig og. Han suicided, hans familie visste ikke at spillet var forbannet. IKKE PLAY DET, DE VIL REPENTERE. Dette kan, men IKKE den opprinnelige.

det er sant dette spillet er jævla, jeg sier det x egen opplevelse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map