spill juegos.com gratis spansk

spill juegos.com gratis spansk

Velkommen til JuegosJuegos.com! Du er på et av de mest besøkte nettstedene i Spania av gratis online spill, siden 2003 har vi sporet Internett for deg på jakt etter de beste spillene, vi legger til minst 6 nye spill om dagen, og vi har allerede i vår katalog mer enn 15.000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

I den øvre delen finner du direkte tilgang til din siste spill og din personlige liste over favorittspill, hvor du kan legge til alle spillene du synes mest interessante, og at du ikke vil gå glipp av noe i verden, for dette må du bare trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille eller har passert alle skjermene, kan du enkelt slette den fra listen over favorittspill, for det må du bare klikke på den røde "X" som du vil se til høyre for hvert spill i rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer med søket du vil se på toppen finner alle spill i en praktisk og enkel måte, er det bare å gå ved å skrive det spillet du ønsker, og som ved et trylle du går å se hvordan de er utplassert umiddelbart alle spill gratis match søket bestilt av resultatet så du ikke gå glipp av de beste spillene, vil du også se en snarvei til seksjoner som kan interessere deg mest, og som inneholder søkerelaterte spill.

Vi har gratis spill for alle aldre, fra barnas spill til de små, hvor de kan male og fargene karakterene i deres favorittserie, til massive flerspillerspill for eldre hvor du kan møte spillere fra hele verden i fantasiverdener .

Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde deg selv hvor som helst.

EVNER

SPILL I NETTVERK

2 SPILLERE

Alle spillene

Sett dine reflekser på prøve og bli den mest fryktede skytten til det gamle Vesten ved å eliminere alle de som står i veien.

Awesome actionspill med siderulling og håndtegnet grafikk. Ditt oppdrag er veldig enkelt: å styre et kampfly og skape kaos når du går over fiendens linjer. Skyt, ødelegge og prøv å ikke sette deg i brannlinjen.

Opprett et rykte som en gangster ved å gjøre jobber for de forskjellige kriminelle gjengene i byen. stjele biler, ødelegge bygninger, rane banker og mye mer.

Jakt de mest etterspurgte kriminelle i forferdelige forfølgelser gjennom hele byen. Når du har øyekontakt med målet, skyter du til han ødelegger bilen. Lykke til

Utstyr deg med våpen og utstyr som passer best til spillestilen din, og fjern deretter alle fiender for å fullføre oppdragene.

I år 3104 truer et ukjent virus som forvandler menn til zombier hele menneskehetens skjebne. Det eneste som kan stoppe denne nye og skremmende horden av zombier fra å ta oss til randen av utryddelse, er SAS spesialstyrker.

En ny versjon av spillet! Men denne gangen trenger du ikke å konkurrere med andre biler. Du må ødelegge dem for å fullføre de forskjellige oppdragene som er pålagt hvert nivå.

Bli en ekspert i kampsport. Velg en spillmodus, velg et tegn og bekjempe motstanderne dine. Bruk din dyktighet og spesielle treff for å beseire dem.

Spill for 1 eller 2 spillere.

Noen terrorister har tatt en skyskraper som gjør et stort antall gisler. Bare Agent Smith kan hjelpe deg. Gå inn i bygningen og gå gjennom alle sine etasjer og slipp gislerene og eliminere fiender.

Du er en del av et soldatslag, og målet ditt er å stoppe fiendens angrep. Angrepet kan komme fra hvilken som helst retning, så vi har snipere plassert på flere steder.

Kamp mot andre spillere fra hele verden på mer enn 15 forskjellige slagmarker. Bruk de monterte våpnene på din flygende bil for å eliminere de andre konkurrentene.

Byen er blitt tatt av fiendens hær. Klatre inn i denne kamphelikopteren og bruk våpenene dine til å fjerne fiendtlige styrker i alle sektorer som er tildelt deg.

Intense førstepersonsskytespill med alle typer kjøretøy og luftkamp. Konkurrer med venner eller spillere fra hele verden ved hjelp av noen av de mest moderne våpen- og kampvognene.

Bruk alle midler du har til disposisjon for å forsvare territoriet og forhindre "Handies9quot; ta flagget. Det er mer enn 12 forskjellige typer fiender. Bygg forsvar og be om støtte når du trenger det. (hvis tilgjengelig).

Spill av handling, rolle og leting der du må overleve i en by infested med zombier. Ikke bare må du fullføre dem, men også samle gjenstander og vite hvordan du bruker dem. I modusen "Survivor9quot; Du bør også bekymre deg for å spise og sove.

I den posnuclear ørkenen til Paramo er olje en skatt. Du er en del av en rebell enhet, du må angripe fiendens konvojer og bli kvitt sjefen din før du kan nå din base. Bruk piltastene å kjøre kjøretøyet og X å skyte.

Multiplayer action nettverk spill. Bli med i et spill med andre spillere, skriv inn slagmarken, finn motstanderne dine og drep dem alle.

Merk: Hvis du har problemer med å se spillet i nettleseren din, kan du prøve FireFox.

Revolusjonere motoren og trene rallyet på kretsen!

Kan du med alle disse intense sporene med hindringer? Hver og en er full av krasjet biler, barrierer, sprekker og andre ting som kan ødelegge monsterbilen din. Du vil definitivt ønske å velge en kjempebra lastebil før du starter med de galne utfordringene du finner i dette online racing spillet.

1-36 av 78 spill

Hva skjer, kompis? Er du klar til å gjøre dette? Kom deg inn i bilen din og finn ut om du kan slå politiet mens du kjører i full fart og med stil rundt i byen. Kan du røre alle kontrollpunktene før tiden går ut i dette gammeldags løpsspillet?

Revolusjonere motoren og trene rallyet på kretsen!

Målet med dette utfordrende spillet er veldig enkelt: parker en bil! Bruk knappene med pilene som vises på skjermen for å flytte bilen og manøvrere den på det angitte stedet. Jo raskere stasjoner, desto høyere blir poengene dine på hvert nivå.

Gjør deg i disse bileventyrene for å vinne hjertet av drømmens jente!

Start motoren til din 4x4 og opplev spenningen av å konkurrere i monster trucks rase! Vinn penger, oppgrader og tilpass bilen og prøv å vinne alle troféene!

Han returnerte den mest søte lille bilen av alle. Denne gangen er han på oppdrag på jakt etter kjærlighet.

Gjør deg klar til å teste dine racingferdigheter fullt ut! Du må ta umiddelbare beslutninger i dette intense online spillet. Kjør med full fart mens du tjener mye penger og la motstanderne dine stå bak.

Tror du at du har det som trengs for å være den beste driveren i verden? Konkurrer mot det beste mens du prøver å nå førsteplassen i dette flotte racerespillet, Rally Racer!

Har du det som trengs for å vinne en av disse spennende internasjonale racingturneringene? Raskt fremskritt på noen av Europas mest kjente spor i dette spennende online spillet. Du kan samle inn penger som vil hjelpe deg med å kjøpe forbedringer for bilen din mellom hendelser.

Vis dine ferdigheter for å konkurrere i dette online spillet. Noen street races er i ferd med å starte i denne store metropolen. Ta rattet på denne bilen og oppdag om du kan nå den endelige linjen før motstanderne dine.

Kan du parkere bilen din på disse stedene? Manøvrer forsiktig tilbake og ikke krasjer noe!

Dette paret kjører i full fart nedover en travel motorvei i en fabelaktig konvertibel. Kan du hjelpe dem med å komme til sjekkpunktene før de går tom for tiden i dette fantastiske racing spillet?

Den eneste måten å komme til målstreken på hver av disse intense racerbanene, er å skli. Så fukt dekkene dine og gjør deg klar til å drive på vei til seier i dette racerings spillet.

Fire biler, fire garasjer. Kan du sørge for at disse fargerike kjøretøyene er parkert på de riktige stedene i dette utfordrende spillet med hvite? Gjør ditt beste for å holde dem på riktig vei.

Hva er det perfekte kjøretøyet for denne stiliserte jenta? Du kan hjelpe henne med å bestemme seg i dette online designspillet, du kan også vaske det og dekorere det. Skal du velge en god varebil eller kanskje en elektrisk bil? Det er også mange sportsbiler der du kan velge mellom.

Vil du nå målet i hver av disse intense konkurransene? Samle nitro power-ups mens du går gjennom en skog, ørken og by i dette racing spillet.

Din favoritt tegneseriebil er tilbake; Yep Wheely er kommet tilbake og er klar til å starte med deg til et nytt utfordrende og morsomt eventyr!

Konkurrer mot det beste i verden i det spennende racing spillet, V8 Racing Champion! Bli den beste racingdriveren i V8s historie!

Blondie elsker å løpe. Hjelp henne med å designe den perfekte bilen i dette makeover-spillet. Du kan velge stolene og legge til rase før du velger en flott dress for Blondie!

Hvor langt kommer du på det uendelige løpssporet i dette morsomme lastebilspillet? Samle drivstoff og penger under reisen for å kjøpe forbedringer som vil hjelpe deg med å holde deg i løpet.

Denne skogen er et av de vanskeligste områdene i landet for å levere. Kan du transportere disse boksene til riktig adresse? Finn ut på rattet på en monsterbil i dette kjørespillet.

Vil du være den første føreren å krysse den endelige linjen i dette elektrifiserende racing spillet? Bruk dine virtuelle ferdigheter til å skyve og knuse motstanderne dine.

Hvor mange runder kan du gi uten å krasje inn i de andre driverne i dette racing spillet?

Ting blir komplisert på dette veikrysset. Hvor lenge vil du kunne forhindre at disse kjøretøyene kolliderer med hverandre? Hjelp dem til å akselerere grundig og unngå å krasje i dette racing spillet.

Og du trodde at parkering parallelt var vanskelig! Kan du sette disse hoppende bilene på riktig sted? Hjelp dem å hoppe like over de andre kjøretøyene i dette utfordrende parkeringsspillet.

Streetrace Fury er et raskt spill av biter som holder deg på akseleratoren! Vinn løp og penger for å oppdatere og forbedre bilen din. Gjør deg klar for det grønne lyset!

Kan du med alle disse intense sporene med hindringer? Hver og en er full av krasjet biler, barrierer, sprekker og andre ting som kan ødelegge monsterbilen din. Du vil definitivt ønske å velge en kjempebra lastebil før du starter med de galne utfordringene du finner i dette online racing spillet.

Ary planlegger hva som sikkert vil være en fantastisk tur gjennom Europa. Kan du hjelpe henne med å forberede bilen før du velger en flott musikkliste og pakke noen søte antrekk i dette online spillet for jenter?

Du vil trenge gode ferdigheter til å skyve og beseire disse løpene i målstreken. De er raske, rasende og vil ikke la deg vinne enkelt i dette intense racing spillet.

Dette retro racing spillet er veldig enkelt å lære å spille, men å mestre det kan ta deg en levetid. Prøv å oppnå at ingen av de to bilene, hverken den røde eller den blå, vil treffe barrierer!

Det er på tide å spenne og kjøre på Crazy Road! Dette morsomme racing spillet er en helt ny kjøreopplevelse og teste dine ferdigheter!

Har du noen gang ønsket å kjøre Ghostbusters Ecto-1? Nå kan du gjøre det i dette racing spillet. Velg ditt favorittbil blant noen av de største blockbusters og gjør deg klar til å kjøre.

Ta styr på denne flotte steampunk lastebilen og finn ut om du kan ta lasten til slutten av sporet. Kan du komme til garasjen uten å spyle noe?

I en verden dominert av undead, har disse guttene bare ett alternativ: å knuse dem! Bli med i kampen når du modifiserer denne utrolige racerbilen for å gjøre den til en hensynsløs zombie-drapsmaskin. Du kan hjelpe ham med å velge forbedringene mellom forsøkene på å redde overlevende og drepe så mange monstre som mulig i dette actionspillet.

Alle kan kjøre, men parkering krever mye ferdighet. Kan du komme inn i disse små stedene uten å krasje bilen?

Hot dekk er et nytt racing spill fullt av action og adrenalin. Hva gjør det spesielt? At bilene er utstyrt med maskinpistoler!

1-36 av 78 spill

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

 • Målet med spillet er å kvitte seg med alle kortene dine. Par.

 • Målet med spillet er å kvitte seg med kortene dine før kv.

 • Et strategispill som lar deg og dine venner.

 • Det spilles av fire personer i to par. I begynnelsen

 • Hvem skal du ringe? Nei, disse folkene sikkert.

 • Beskrivelse Det er flere versjoner om opprinnelsen d.

  Spillene for PC, er den mest populære kategorien i CompucaliTV, vår side skiller seg ut for å dele de nyeste PC-spillene i premiere, men ikke bare det vi deler også klassiske pc spill, på samme måte som PC-spill med få ressurser.

  I CompucaliTV kan du Last ned PC-spill på spansk med de mest stabile sprekker og medisiner, oppdaterte versjoner med alle oppdateringene og fikse for at spillene skal fungere optimalt og best av alt eksklusive videoopplæringsprogrammer som lærer deg hvordan du installerer spill, sett dem på spansk og la dem være fullt funksjonelle for å nyte og dele.

  Android på når siste på jorden og som vil være nøkkelen til å redde verden fra cyber apokalypsen Full synthetik PC, en verden forlatt av roboter som ønsker å avslutte den menneskelige rase, kommer en siste håp.

  Du er klar til å vise konkurransen som er sjefen og definere hvem som er den beste pizza selgeren i det nye spillet Pizza Connection 3 PC Full Spanish utviklet av Gentlymad Studios og Assemble Entertainment.

  Forbered deg på å få kontroll så snart du kan erobre noen nasjon i verden i spillet RealPolitics PC Full Spanish. Den styrer den økonomiske tilstanden og reagerer til slutt til de forestående politiske, militære og krigskonflikter i den moderne verden.

  Reis verden for å oppdage en rekke ekstreme og vilde miljøer som vil gi deg en komplett terrengopplevelse i Gravel PC Full Spanish-spillet utviklet av Milestone.

  Turmoil PC Game Español er et simuleringsspill som du må søke gjennom oljenivåer ved hjelp av en dowser, mole eller skanner.

  i Kingdom Come: Levering for PC Fullversjon med tekster på spansk Vi finner et spill som har en ikke-lineær historie, en massiv realistisk åpen verden, utfordrende kamper, historikkens nøyaktighet og mange andre funksjoner som gjør dette til en god PC-levering.

  Ledsage den unike King Evans uventede reise av Ni no Kuni II Revenant Kingdom PC Full Spanish på jakt etter et nytt kongerike og til slutt løp inn i nye venner for å danne en beskyttende gruppe av ondskapene som lurker.

  Orwell uvitende er styrke PC Full er et spill som fokuserer på sannheten og dens validering i den virkelige verden, det vil si hvordan noen nyheter går fra å være ekte til falske.

  Ash of Gods Redemption Full PC dekker et stort antall tegn og historier hvis dialoger er ganske dype i en historie om fantasi og handling.

  Mars Taken PC Full er et spill av kjærlighet, kamp og overlevelse, hvis formål først har vært å reise til Mars for å generere nok penger til å redde en kjære.

  Enoch Underground PC Full er en action-RPG-tittel helt overlegen av de tradisjonelle og er satt i en gammel ødelagt by hvor du vil kontrollere en av de få overlevende.

  Kjærlig og fredelige borgere av en passiv robot planeten vil bli invadert av en ond mørke i The Last Rolling Hero PC Full dermed arbeidet vil hjelpe dem å frigjøre seg fra undertrykkelse og gjenopprette planeten.

  Advance i et våpen system med nye staver som du går i hvert nivå og være veldig klar at Nanoui PC Full Creatures ikke vil være lett å beseire. Utforsk mer enn 10 regioner med et unikt miljø som et resultat av å forsøke å oppfylle målet.

  Spøkelse av en Tale PC Full spansk er et eventyrspill stjernegalleri Tilo, en sjelden mus tappert prøver å finne et sted som den sanne kjærligheten i hans liv, men det bør være forsiktige gitt at store utfordringer venter deg.

  Den lange mørke PC Full er et spill for PC av 2014 Genre Simulering og strategi hvor du bor i kjøttet oppgaven med å overleve i et miljø som blir verre hver dag, på denne måten er det mulig å gi en melding til alle spillere og mennesker som vi må ta vare på alt Hva Gud har satt i veien, Natur og miljø kan ikke vente.

  A Hat in Time PC Full presenterer deg et uforglemmelig eventyr med farlige utfordringer som blander eventyr med utfordringer.

  Først The Escapists 2 PC Full Spanish vil tillate deg å produsere, stjele, kjempe og rømme, det er på tide å flykte fra de farligste fengslene i verden.

  Wealth of Nations, den nye utvidelsen for Europa Universalis IV, som har forskjellige egenskaper for spillet og fokuserer på handel. Med denne nye utvidelsen vil vi ha kapasitet til å provosere kommersielle konflikter for å ansette pirater for å stjele aktiviteten til våre konkurrenter. Vi vil også ha flere måter å kontrollere verdens rikdom på.

  Assault Gunners HD Edition PC Full spansk er et actionspill utviklet av SHADE i en futuristisk historie hvor de gigantiske maskinene kjent som Mechs vil ha styrke til å ødelegge og forsvare.

  Basert på båndene, myter, legender og arrangementer som sendes i filmer, presenterer vi Paranormal Activity The Lost Soul PC Full et videospill som vil fordype deg i enorm terror takket være Virtual Reality-teknologien.

  MUD FIM Motocross VM Sportspill for PC I spansk MUD er det eneste videospillet som eksklusivt omfatter MX1 ​​og MX2-mesterskapet

  Vi presenterer spillet for Driving PC som heter Race Driver GRID Oppdag en fantastisk verden av bilkonkurranser som kommer til liv, fra muskelbil løpene gjennom de merkelige gatene i San Francisco og konkurransen i den legendariske 24 timers Le Mans til å drive langs havna i Yokohama.

  Begrens båndene dine med favorittkarakterene dine og kast deg i kamp i Attack on Titan 2 Full Spanish PC, hvor du også kommer til å samhandle med andre ikoniske tegn i serien i hverdagenes hverdag.

  Rad Rogers Remastered PC Full Spanish er et spill utviklet med Unreal Engine 4, Rad Rogers vedder av en rekke scenarier og veldig fargerik som reflekterer virtuelle verdener av andre dataspill. Humor er et sentralt element i handlingen, og tar som referanse TV-serien Rick & Morty.

  Cruz Brothers PC Full handler om ingenting mer og ikke mindre enn en sen hevn som i sin tur søker å møte de forferdelige fryktene for fortiden å skinne igjen i dette handlingsspillet og fantasien.

  Hvis du er en elsker av retrospill, deler vi en som inkluderer en serie hendelser uten like og kjent som Tower 57 Full Spanish PC, som også er ganske voldelig og lastet med handling.

  Fartøyet er et spill for å stoppe PC på spansk tilgjengelig for nedlasting i 1 Link foreslår en 2D-plattform med en spektakulær kunstnerisk komponent der mekanikkene dreier seg om manipulering av væsker og deres bruk for å eliminere fiender

  Kerbal Space Program PC Full er et PC-spill utgitt først i år 2013 som tar deg inn i en verdensverden full av muligheter for å nå målet ditt, som er basert på å sende en astronaut til rom gjennom en rakett du lager eller designer i denne flotte simulatoren.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  1 + 6 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map