spill å underholde

spill å underholde

Spillets land, for å underholde deg selv å spille på Internett

Ikke bare barn, men også mange unge og voksne blir underholdt med å spille. Jeg refererer til bruken av spill i nettleseren. På Internett er det mange mellomrom som tilbyr dem. I denne listen er det et fremtredende sted, The Country of Games, et nettsted som er gruppert i forskjellige kategorier, og en stor del av disse elementene er klare til å spille. Det er et veteran nettsted, som har vært på scenen i mer enn 10 år.

Hva kan vi finne i spillets land?

Vi har sagt at det er spill for enhver smak, gruppert i ulike kategorier, forberedt for alle typer brukere. Dermed finner vi Action spill, jenter, logikk, eventyr, bord eller racing. Hvis du får tilgang til hjemmesiden finner du, anbefalte spill for deg, den mest spilt spill, med MMO spill eller med nye spill. I den andre gruppen kan du lage ditt eget valg basert på tid, fra de mest spillte i dag for å gruppere hele tiden, gjennomgått den siste uken eller den siste måneden.

Det store antallet gratis online spill vil tillate alle de som tør å spille, å gå fra eventyr til handling, å øve sport på dataskjermen, eller å kle på forskjellige tegn. Ferdigheter, tålmodighet, presisjon eller fortsatt praksis, vil oppnå de foreslåtte målene, nå målet, unngår alle ulemper og beseire alle fiender.

Transformice, et actionspill

Selv om vi kunne fokusere på noen av spillene, lager vi et spesielt forslag, et actionspill som heter Transformice. Hvis du tør å spille, vil du oppdage at du er blitt en mus, at blant dine utfordringer er å ta osten du finner til hullet som fungerer som ditt hjem. For å oppnå dette må du kjempe mot flere fiender, andre mus som ønsker å oppnå det samme. Du må bevege seg fritt over rom hvor hindringer plassert på forskjellige plattformer hersker. Du vil oppdage at å gå fra en plattform til en annen gir visse vanskeligheter.

Vi har allerede notert, siden vokser stadig, og dermed dens nye forslag. De som er ansvarlige for nettet, tilbyr kontinuerlig oppdateringer med nye spill. Mange av dem er fortsatt i utvikling, men når de kommer til lys, vil de vises på sidens plass. For dette må du bare være oppmerksom.

10 spill for å underholde barn i bilen

En fantastisk ferie start kan bli et mareritt i øyeblikket når bilen starter og vi er klare til å reise med barn. "Hvor mye mangler?" eller "når stopper vi?" er noen av de mest gjentatte barna fordi deres tålmodighet reise er ganske begrenset, om ikke ikke-eksisterende setninger. For å gjøre reisen mye mer moro, gir vi deg noen ideer om spill for å underholde deg i flere timer.

Hvem har ikke lidd det skjebnefulle øyeblikket der barn ikke kan stå lenger i bilen, og turen som teoretisk åpnet døren til din idylliske ferie, blir et mareritt? «Mor, hvor mye er igjen?» "Har vi kommet ennå?" "Er det mangler mye?" Denne situasjonen er ikke bare irriterende for barna, men selvfølgelig også for foreldrene; spesielt for sjåføren siden spenningsmiljøet øker til tider og kan til og med være farlig. Av denne grunn anbefaler vi deg å telle til 10 og for å hjelpe barna oppføre seg under hele reisen, tilbyr vi noen få ideer om spill til bilen som du klarer å underholde dem i flere timer. De vil ha en blast, og det vil du også!

I tillegg vil du finne ut hva slags spill aksepterte beste, noe som de liker best, vil du hjelpe dem å utvikle sine fantasifull kapasitet og Du vil generere et større bånd i ditt fars-sønn-forhold.

Når det gjelder barn som allerede vet hvordan å skille ord etter stavelser, kan dette spillet være veldig lærerikt. Det er et spørsmål om å starte med et ord og knytte slutten med begynnelsen av en ny. Hvis det handler om yngre barn kan spille ved å se på lydene av terminering og begynnelsen av ordene.

Barnas fantasi er enorm, så det er en av de beste ideene du kan ha å dra nytte av en lang biltur. Alle vet det hvordan en historie begynner "en gang.". Start formelen når du allerede er i full gang, og la hvert familiemedlem legge til et par setninger hver gang det er deres tur. De kommer ut av de mest originale historiene. Selvfølgelig, det er regler: forbudt å returnere tilbake tomten, husk at det viktigste her er å tilpasse seg det du sa tidligere spiller. Og selvfølgelig bestemmer du bare når er "og de var glade og spiste partridges".

Det er en av de morsomste spillene. Det handler om gjett den berømte karakteren der hver av spillerne tenker og svarene er begrenset til en "Nei", "Ja" eller "Noen ganger". Fotballspillere, skuespillere, tegneseriefigurer, sangere. Dette spillet vil få barn til å trene seg og prøver å gjette hvem tegnet er.

Det er den mest klassiske, men det er ufeilbart. Etter generasjoner og generasjoner som spiller dette morsomme og enkle spillet som Teresa Rabal lærte oss tilbake på 80-tallet, fortsetter vi i dag å bruke det som en av de mest tilbakevendende når det gjelder underholdende barn i bilen.

5. Følg tekstene til sangen!

Barn som kjenner hele sangene, eller i det minste avstår, kan spille dette spillet som også vil sette hele familien i godt humør. Bare en av spillerne kan starte med en sanges første setning og resten av deltakerne må fullføre den.

Med dette spillet barna de må utøve sitt minne fullt ut. Det er at hver av deltakerne i spillet må huske hva den forrige sier. For eksempel, hvis den første spilleren sier: "I går gikk jeg på markedet og kjøpte egg", den neste på hjulet skulle si: "I går gikk jeg på markedet og kjøpte egg og kjøtt". Og så må vi legge opp maten til den siste som feiler, noe som vil resultere i vinneren.

Og så praktiserer de også mental beregning en av spillene som ikke kan gå glipp av når vi reiser med barn, er. Legg til registreringen! De må legge til hvert nummer av registreringen og den første som sier det riktige resultatet vil få et poeng.

Det er mange gåter (du kan se på nettet på nettet eller kjøpe en bok) som du kan spille for en stund med barna dine. Det er et annet morsomt spill for deg hjelpe dem å trene seg i tillegg til å begynne å introdusere dem til litteraturverdenen.

Du kan til og med ha spiltStopp!, selv om det var i sin papirutgave. Det er 4 klassifikasjoner: navn, dyr, sted og ting. En av beboerne i bilen sier et bokstav i alfabetet tilfeldig, og en av spillerne må si et navn, et dyr, et sted og et objekt som begynner med det brevet. For eksempel, med C: Carlos, krokodille, Cuenca og hjemme.

Det er ingenting mer rolig og fantasifull enn å lete etter figurer i himmelens skyer. En hest, en iskrem, en bil. Barnas fantasi vil overraske deg og sikkert vil turen flyr av. I tillegg Å være så absorbert i å lete etter skjemaer, vil de begynne å gå inn i drømmen.

Selvfølgelig, ikke nøl med la barna lære deg forskjellige spill som de har lært i skolen eller at de selv har oppfunnet. Imitasjonene til kjente tegn, barnesanger eller til og med recitere deres favoritthistorier, er andre tiltak flott for en rolig familie tur og den mest sjarmerende.

10 spill for å underholde katten min

Spiller med katten din Det er like viktig å holde det godt matet og gi en komfortabel seng å sove, siden det vil bli dyrt, vil det ende opp med stress, angst eller depresjon. For dette er det tilrådelig å sette en tidsplan for spill om dagen, og følg alltid samme rutine for å etablere et mønster.

Hvis du ikke vet hvordan du skal leke med din hårete partner eller hvilke spill du kan øve med ham, viser vi i denne artikkelen fra ExpertoAnimal deg 10 spill for å underholde katten din hjemme, enkelt og veldig morsomt.

Betydningen av spillet hos katter

Katter er nysgjerrige dyr av natur, og derfor tilbyr elementer som holder oppmerksomheten opp, nesten forpliktende for oss hvis vi vil ha sunne og glade dyr. En god måte å oppnå dette på er gjennom spillet, siden gjennom det vil vi kunne dekke behovet for moro og jenters instinkt. den mangel på spill genererer kjedsomhet i katten, som igjen kan utvikle seg stress og problemer utledet som ødeleggelse av møbler.

Som du kanskje har lagt merke til om du bor med en feline, er det en av dine favorittaktiviteter å jage potensielt bytte for å jakte dem. Hvis dette instinktet dekker det med gjenstander, skjer ingenting så lenge det ikke innebærer ødeleggelse av ting som er relevante for oss, for eksempel undertøy, tøfler, etc., og forårsaker ingen skade på dyret, for eksempel kabler. Problemet ligger når det for oss er byttet oss eller andre dyr, som prøver å angripe våre hender og føtter eller bringe hjem døde dyr. Som vi sier, er det en del av deres instinkt, og det er ikke et problem med atferd, men en feil utdannelse fra vår side. Når vi bestemmer oss for å leke med valpen vår, beveger vi oss stadig uten å innse at det er leketøyet som skal bite, noe som resulterer i konstante angrep i voksen alder. På denne måten ser vi hvordan spillet er avgjørende for katten, men måten å spille og utdanne riktig på, er også relevant.

Det mest tilrådelige er å tilby leker som garanterer kattenes sikkerhet, flyr fra de med små biter som kan løsne seg lett og sitte fast i halsen, og unngå de som kan produsere frustrasjon i dyret. ¿Qu9eacute; produserer frustrasjon hos katter? Spillene de ikke kan vinne eller lekene de ikke kan fange. Et klart eksempel på dette er laseren. Selv om det kan virke gøy å se vår feline forfølge et lys som aldri vil fange, til det samme faktum, produserer frustrasjon, stress og angst, lidelser som kan generere alvorlige helsekonsekvenser.

Vi vil velge leker som gjør at vi kan underholde katten og la ham spille alene, og for de som også involverer samspillet vårt for å styrke båndet mellom dem og forbedre kommunikasjonen. Generelt er katter selektive dyr, slik at vi ved å ikke få de dyreste leketøy garanterer at vår furrige følgesvenn vil elske den. Derfor, å kjenne vår feline, er deres smak og preferanser avgjørende for å gi akkurat det du trenger.

Spill for katten min skal bli underholdt alene

Noen katter er mer uavhengige enn andre, og foretrekker å ha det gøy alene eller ikke vil bruke fritidsspillet med bare deres menneskelige følgesvenner. Derfor er idealet å blande begge typer spill og tildele timer på dagen for å underholde katten alene og andre å leke med den. For det første alternativet må vi være tydelige at felines er dyr som har en tendens til å trette lett av ting. Dette betyr at sannsynligvis noen få uker, noen like dager, vil katten slutte å leke med det nye leketøyet som han elsket så mye, fordi det har sluttet å virke nytt og nysgjerrig. Husk hva vi sa i begynnelsen av forrige avsnitt: De er nysgjerrige i naturen og trenger å oppdage nye lukter, teksturer, etc., hele tiden. For å hjelpe deg med dette, anbefaler vi deg å ha en boks med flere leker og spill, og tilby dem alternativt. På den måten vil en stund det leketøyet som kjedet ham, se igjen interessant.

En pappkasse, mange muligheter!

Noe så enkelt som en tom pappkasse kan være det beste spillet for å underholde katten din hjemme, og det er derfor det gjemmer uendelige muligheter! Du har muligheten til å legge det i hånden, slik at han kan bestemme når man skal gå inn eller spille, eller introdusere andre stimulerende elementer inni, for eksempel leker, søtsaker, etc. På denne måten vil du ikke bare få oppmerksomheten din til å starte spillet, men du vil også få til å knytte den med positive stimuli.

Og hvis du vil gjøre spillet til å underholde katten din enda morsommere, få deg tre eller fire bokser og lag en labyrint med dem, Sammen med dem og skape forskjellige åpninger, slik at du kan gå inn og ut. Ikke glem å distribuere ulike godbiter og leker for å veilede deg! Spesielt hvis du planlegger å reise i et par timer, og katten skal være alene, vil dette spillet holde deg underholdt for en stund.

Skraper med flere gulv og leker

For ingen er en hemmelighet at katter elsker å arkere neglene, og hvilken bedre måte å gjøre det enn i en skrape som også gir moro. Vi kan tilby den tradisjonelle skraperen som bare har ett blad for å legge naglene på, eller få en som har mer enn en etasje, til og med ha en liten messe, fjær som byttedyr og andre leker for å holde katten underholdt. For dette, ikke gå glipp av følgende artikkel hvor vi lærer deg hvordan du lager en hjemmelaget skraper, lett og økonomisk: "Hjemskraper for katter trinn for trinn".

Å si at det ikke virker som et spill å underholde katten din, er veldig stimulerende, men å vite at katter elsker å skjule og legge inn noe tomrum de ser tomme, begynner du ikke å få litt mer interesse? En papirpose kan være et veldig morsomt spill for dyret hvis vi vet hvordan vi skal motivere det. Så, vi foreslår deg introdusere flere godbiter eller kast en av favorittlegene dine inni, gå raskt i søket og begynn å underholde med posen. Og hvis du forlater papirposen med overraskelse i en pappkasse. Moroa er mer enn garantert!

Kong, perfekt for å underholde katten

Kongen er en mat dispenser leketøy ideelt for å underholde katten mens vi er hjemme eller alene. I denne forstand er det en svært effektiv metode for å behandle separasjonsangst, slik at å få en er mer enn anbefalt. For at katten skal starte sitt spill, er det tilstrekkelig å introdusere mat eller søtsaker inni den, trykk lett på det for å gjøre utvinning vanskelig, og gi den kongen. Den feline vil raskt lukte maten og starte spillet for å prøve å få det ut, holde det underholdt og motivert.

Foreløpig er det mange merker som satser på lekemiddagene av mat, så du trenger ikke nødvendigvis å få merke til kong. Selvfølgelig anbefaler vi at du vurderer materialet og velger en motstandsdyktig. På den annen side har du også muligheten til å lage en hjemmelaget en ved å følge instruksjonene i videoen vår: "Hvordan lage en hjemmelaget kong".

Finn godteri, et spill med papprør

Kaster du vanligvis kartongrørene av toalettpapiret? Vel, slutte å gjøre det! De er perfekte for å lage spill til katter morsomme, enkle og billige. En av dem er den som er laget med rør og lokket på en pappkasse. For å gjøre det, vi følger de neste trinnene:

  1. Vi tar lokket på en middels liten pappkasse, ca 20 cm lang.
  2. Klipp rørene i halv, siden i slutten av spillet presenterer vi søtsaker inni.
  3. Fyll innsiden av lokket med rørene plassert vertikalt og hold deg fast i basen med et motstandsdyktig lim.
  4. La limet tørke.
  5. Vi har flere candies inne i noen rør og henger spillet på en eller annen vegg, på kattens høyde, slik at den følger lukten av maten og prøver å fjerne den.

Som du kan se, er det enkelt, raskt, og du vil kunne underholde katten din og holde øye med det. Og hvis du har litt mer tid, kan du med et eske og papprør forberede et spill som denne: "Krets med boks og papprør".

Det er godt å la katten leke alene, men det er fortsatt bedre at vi deltar i spillet. Når vi lekte med våre feline klarte vi å holde det underholdt samtidig Vi styrker vår lenke, Vi øker tilliten og holder seg unna det lidelser og forhold som stress, kjedsomhet, ensomhet eller angst. Nedenfor viser vi de mest morsomme, enkle og økonomiske spillene å leke med katten hjemme:

Vi sa at katter er jakere av natur, og derfor må vi dekke dette behovet hvis vi ønsker å unngå byttejakt alene. En god måte å oppnå dette på er gjennom samtalen "fiskestenger for katter"I markedet finner vi dem i forskjellige farger og former, med fjær, leketøysmus og andre dyr som fungerer som byttedyr og fanger kattens oppmerksomhet. Velg den som din lure følgesvenn liker mest, sett en time spille en dag og nyt en god tid med ham å flytte stangen og få ham til å jage.

Husk at ikke å vinne kan generere frustrasjon hos katter, slik at la meg fange byttet fra tid til annen for å forhindre at dette skjer og ikke hindre spillet overdrevet.

Søk og ta med ballen er ikke bare et spill med hunder, katter liker også disse lekene. Å lære deg denne øvelsen, følg de neste trinnene:

  1. Finn ballen som din partner liker mest og lansere den slik at den går i søket.
  2. Samtidig ga jeg "søk" for å knytte handlingen med å søke med ordren og belønne den når den når den.
  3. Når dette er oppnådd, kan du fortsette å lære ham hvordan å ta med leketøyet. For å gjøre dette, når du har ballen i munnen din, ring katten din for å komme til deg, fjern leketøyet forsiktig og gi ham en godbit slik at han forstår det når du gir ham en premie.
  4. Litt etter litt introduserer han "løs" rekkefølgen når han forlater leketøyet, og praktiserer til han gjør det selv.

Og hvis du er en av de som foretrekker å lage hjemmelagde leker, kan du lage deg en ball med esparto tau som i tillegg vil tillate katten å legge på neglene med den. Ikke gå glipp av denne videoen og oppdag trinnene for å lage hjemmelaget ball og fiskestang: "3 hjemmelagede leker til katter".

Skjulestedet, en klassiker som aldri svikter

Husker du hvor bra du brukte det som et barn som leker gjemmer seg? Du kan gjøre det igjen med katten din! Å starte dette spillet og underholde katten din alene Du må gjemme, ring din partner og la ham finne deg. I det øyeblikket løp, skjul igjen og utfør det samme ritualet. Og hvis det er katten din som gjemmer seg, før du starter søket ditt, si "Hvor er (kattens navn)?", Slik at dyret forbinder disse ordene med begynnelsen av spillet.

Et annet spill å leke med katten din i et enkelt hus som minner oss om vår barndom er den som heter "gjeninnhenting"Du bør nok ikke lære katten din å spille, fordi han vil være den som vil kreve deg å gjøre det." Har du noen gang sett katten din som kjør rett foran deg? Du kommer til det, det vil nok løpe vekk igjen, slik at du igjen jager det.

Med disse to spillene for katter, holder de ikke bare underholdning, men vi får dem til å trene, noe som er helt nødvendig for å unngå overvekt.

Ta et par gamle sokker, bli med dem med en sterk knute og ta kutt i hver ende for å lage en slags frynse. Når leketøyet er produsert, fanger det kattens oppmerksomhet og starter spillet. For å gjøre dette, flytt sokkene energisk på bakken for å jage etter dem og la dem fange dem fra tid til annen.

Det berømte spillet kjent som "trile" kan ikke bare praktiseres blant folk, vi kan også utføre det med dyrene våre. Det er like enkelt som å ta tre plastkopper eller papp og en søt tann med mye lukt. Vi plasserer ett av brillene på candy og de to andre på sidene av det, og holder de tre i kø. Deretter begynte vi med vår forventningsfulle katt å flytte brillene og la lukten av glasset som inneholdt prisen gjennom lukten. Dette spillet er perfekt for å underholde vår katt, styrke bindingen med oss ​​og ha en morsom tid sammen.

Hvis du vil lese flere artikler som ligner på 10 spill for å underholde katten min, anbefaler vi at du går inn i vår del av lek og moro, og vi oppfordrer deg til å laste ned ExpertoAnimal app, der du kan lære og dele det daglige livet til dyrene.

Aktiviteter og spill å gjøre med barn hjemme

Foreldre og barn har det gøy med et brettspill i stuen.

Helger, broer, sommerferie, jul, påske. Noen ganger har familien ikke en planlagt tur, eller tiden følger ikke og føles ikke som å forlate hjemmet. den barn De er fulle av energi og er vant til å okkupere mesteparten av tiden mellom skolen, etter skolens aktiviteter, lekser, tv, spill. Når de har 24 timer i døgnet fri, er det nødvendig for voksne å håndtere fritid, ikke bare for å unngå kjedsomhet, men å søke alternativer til tv og videospill, og å distribuere tiden slik at hele familien kan nyte av ferien.

Foreldre føler seg skyldig hvis de ikke tar barna ut av huset (til parken, på kino, til dyrehagen, til landsbygda, til svømmebassenget.), Men hjemme kan du også nyte veldig gode tider og dra nytte av fritiden å være i familie, uten rush og problemer i arbeidsdager. Dette vil gi dem muligheten til å bedre kjenne barnas smak og behov og nyte en stille samtale som selv med de små gir hyggelige overraskelser (de er mye mer modne enn vi tror og har en visjon om livet som fortjener verdt å vite).

Her gir vi deg noen ideer, slik at du kan tilbringe dagen hjemme og bli en fest for de små. Diverse aktiviteter, og også mye spill av hele livet for de som ikke engang trenger leker.

10 gratis spill å underholde på internett

Mange ganger på jobb eller studie fant vi noe lei av rutine, men vi har for hånden en datamaskin med Internett som vi kan ha det gøy, men dette spillet har ikke installert mer enn den klassiske kabal. Derfor ønsker vi i dag å dele en kompilasjon med deg 10 morsomme gratis spill å underholde på internett

I denne listen finner du spill av forskjellige sjangre, så hvis du er en elsker av logikkspill eller tvert imot blir du slått av actionspillene du kan underholde deg på samme måte. Personlig har jeg spilt flere av disse spillene i flere timer og timer, og jeg har hatt mye moro. Noen er veldig kompliserte for deg å underholde for en stund, og andre er enkle og korte for at du skal ha det gøy i noen minutter.

Noen av spillene er i Flash og andre i HTML5, slik at de kan spilles fra mobilenheten, enten en mobiltelefon eller en nettbrett. Andre har en sosial faktor slik at du kan ha det gøy å konkurrere med vennene dine på sosiale nettverk. Generelt håper jeg denne listen vil være til stor hjelp, og du har det bra å spille mer enn ett av disse underholdende videospill.

Det er et 2D Casual Video Game, dets mekanikk er veldig enkelt. Målet er å eliminere mye av pirajaer før disse øya hvor Kainy har uverdig ape led en flystyrt og havnet i sjøen er spist. Du må få høyest poengsum før øya blir ødelagt.

Spillet er ganske vanedannende og lover mye, for nå er det i en beta-versjon, i HTML5, så det fungerer uten problemer i en hvilken som helst nettleser uten å installere noen tillegg. I tillegg, hvis du har en mobilenhet som en mobiltelefon eller en nettbrett med en skjermoppløsning på over 1024 × 640, kan du spille den derfra og nyte opplevelsen fra berøringsskjermen.

Du kan spille fra det offisielle nettstedet til Piranha Attack! , spillet er utviklet av Pivot Studio, et colombiansk selskap dedikert til utviklingen av indie videospill for mobile og web-enheter.

Dette logikkspillet utnytter perfekt temaet for reisen gjennom tiden. Målet med spillet er å nå et objekt som unngår hindringer ved hjelp av samme karakter som kan multiplisere reiser i tide, det vil si at hver gang vi gjør en handling med det første tegnet og går inn i tidsmaskinen, kommer et annet tegn fram men den første vil gjøre de handlingene vi har gjort.

Det er et ganske morsomt spill, dets vanskelighet øker gradvis, slik at vi finner nivåer som tar lang tid å løse uten å skape et paradoks. Den er utviklet i Flash, og til tross for at den ble utviklet i 2008 for sin gode grafikk og moro mekanikk, kan det ta lang tid kjedelig.

Du kan spille Chronotron i sin Flash-versjon lastet opp til siden av Kongregate er utviklet av selskapet Scarybug Games som jobber på en iOS-versjon av Chronotron.

Det populære mobile spillet Angry Birds kan også spilles fra Internett. Rovio utviklet en eksklusiv versjon for nettleseren Google Chrome, men hvis du bruker Internet Explorer, Mozilla eller annen nettleser trenger ikke å bekymre deg fordi den versjonen av spillet er i HTML5 og kjører jevnt fra hvilken som helst nettleser, er den eneste forskjellen Det å ha det offline når du må installere tillegget ved hjelp av Chrome.

Spillet er ganske enkelt og morsomt, ikke forgjeves har fått mye anerkjennelse i denne kontoen over 100 nivåer versjon, og hvis du registrerer deg med din Gmail-konto får tilgang til mange tema nivåer.

Du kan spille Angry Birds direkte fra sitt offisielle nettsted Angrybirds.com.

I dette spillet er handlingen perfekt kombinert med overlevelse. Under en zombieapokalypse må vi beskytte en barrikade og eliminere horder av sultne zombier. I de timer vi har igjen kan vi finne overlevende, våpen eller reparere skaden som zombiene har forårsaket vår barriere. Den har nok nivåer i hver og en, det øker vanskeligheten betydelig, slik at timene vi har investert i hver oppgave, blir reflektert så snart vi kan overleve.

Videospillet er utviklet i Flash by Armor Games, og vi kan spille den på sitt offisielle Armorgames.com-nettsted. Sterkt anbefalt å ha det gøy mens du laster ned noe eller bare ikke har noe bedre å gjøre.

Dette enkle spillet med logikk og ferdigheter har blitt svært populært i sosiale nettverk i disse dager. Etter å ha hundrevis av versjoner, er mekanikken ganske enkel, alt vi trenger å gjøre er å bli med likeverdige torg, som multipliserer til vi når figuren 2048. Spillet er over når vi klarer å bli med på torgene som er nødvendige for å nå frem til figur 2048, men du kan også miste om før du når en slik figur, er spillskjermbildet fylt med firkanter.

Spillet er utviklet i HTML5, slik at det kan spilles på mobile enheter. Du kan spille direkte på siden av skaperen sin: 2048. Det anbefales på det sterkeste for elskere av logikkspill.

Følg litt med logikkspillene, vi har det klassiske sjakk, som kan spilles online med andre mennesker som er over hele verden og deltar i turneringer og maratonmuligheter globalt. Spillet er godt oppnådd, og det er ikke veldig tungt, så du kan ha det gøy å leke med andre mennesker raskt. Du må bare registrere deg på den offisielle Chesslive.com-siden.

Det beste med dette spillet er at det er hundrevis av mennesker som er koblet klar til å starte et spill, noen er veldig gode spillere og vil være en utfordring for de som fortsatt starter. Du kan imidlertid lære mye med det beste online sjakk.

Det velkjente spillet med konsoller og PC, har en gratis versjon som kan spilles online med tusenvis av mennesker som er tilkoblet når som helst. Når du har registrert deg, kan du spille hundrevis av hendelser i en åpen by, du kan også leve de klassiske politiets jakter. Alt dette med noen veldig gode grafikk. Så hvis du er en elsker av racing spill og ønsker å underholde deg selv en stund på internett kan du velge å spille den.

Du finner mer informasjon om dette videospillet og lenken for å spille den i dette innlegget om Need For Speed ​​World

Et annet populært spill i disse dager, er den populære Flappy Bird, lansert for mobile enheter, og det oppnådde en god mottak takket være det enkle, men frustrerende gameplayet. Spillet ble fjernet fra de virtuelle butikkene av skaperen fordi han var lei av den berømmelsen han hadde oppnådd. Imidlertid tok hundrevis av utviklere ikke lang tid å få utallige kopier og tematiske versjoner, men ingen av dem nådde samme vanskeligheter og frustrasjon som den opprinnelige versjonen. Etter min mening er det en online versjon som ligger svært nær det opprinnelige spillet.

Denne versjonen er i HTML5, slik at den også kan nytes på mobile enheter der mekanikkene tar mye mer styrke og er enda mer komplisert. Så hvis du ikke har spilt det eller bare leter etter en måte å unburden deg selv og få en ekte utfordring, prøv Flappy Bird.

Spillet kan spilles direkte fra et nettsted opprettet av en fan Flappybird.io

Denne populære videospillet oppnådde berømmelse i 2012, men selv i dag er det fortsatt ganske underholdende. Jeg anbefaler det veldig mye for de som elsker musikk og kjenner mange sjangere og sanger. Målet med spillet er ganske enkelt, spillet presenterer deg med 5 sanger av en bestemt sjanger som du tidligere har valgt, og du må nevne hva navnet på sangen er på kortest mulig tid, da må du utfordre en venn og vise hvem som har mer musikalsk kunnskap.

Spillet er vert på Facebook, men kan også nytes i mobilversjon. Du kan finne mer informasjon om dette spillet og lenken for å spille den i dette innlegget om det berømte sosiale nettverkspillet.

Hvis du er en fan av fotball og strategispill, denne siste spillet i listen oppfyller målet å underholde en veldig god tid. Hattrick finne tusenvis av lidenskapelige fotball brukere, alle administrere sine egne lag, er som å være leder av en ekte datamaskin, må du administrere treningstimer, listen over spillere, blant mange ting å huske på utstyr profesjonell fotball, hvis laget ditt er bra og forvalter en utmerket strategi du kan selv komme til å vinne verdenscupen.

Du kan spille spillet ved å registrere deg på den offisielle nettsiden Hattrick.org og nyte opplevelsen av å være en fotballtrener, foruten som i disse dager er om verden som forventet.

Jeg håper dette innlegget har vært nyttig for deg og at du nyter flere av titlene som er nevnt her. Hvis du vet andre morsomme spill som tjener til å ha det bra, ikke nøl med å anbefale dem.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 14 = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map