spill å spille på mobiltelefonen

spill å spille på mobiltelefonen

Morsomme spill å spille på WhatsApp eller tekstmeldinger

Mange ganger befinner vi oss i situasjoner der vi ikke vet hva de skal gjøre og vi vil dele et øyeblikk med en annen person, men det er ikke mulig å gjøre det personlig, derfor ser mange etter gode alternativer spill å spille på WhatsApp eller tekstmeldinger og i dag skal vi bare anbefale 4 spill at de ikke kan slutte å leke med sine venner.

  • Første spill: "Bygg et tittel"

Bygg et tittel er et spill som kan spilles av enten 2 personer eller flere venner, eller du kan til og med spille spill i WhatsApp grupper.

Spillmodus: Den første deltakeren vil skrive navnet på en film, et TV-program eller en bok, den neste deltakeren må nevne en annen film, TV-show eller bok som starter med det siste ordet i forrige film, program eller bok eller ender med det første bokstaven. Vinneren av spillet vil være den siste til å nevne en riktig tittel

For eksempel hvis filmen er What Step i går, bør den neste starte med ordet "i går" eller avslutte med ordet "hva".

Dette spillet er veldig lik den forrige, forskjellen er at en spiller må skrive et navn og det neste andre navnet med den siste bokstaven til den forrige.

For eksempel, hvis den første spilleren skriver Gimena, må den neste spilleren skrive et navn som begynner med bokstaven "A".

Som spillet "Build a title", er det hensiktsmessig for Spill multiplayer og i WhatsApp grupper.

Dette er et av de morsomme spillene som spilles på WhatsApp mellom venner og spesielt for spill i WhatsApp grupper.

Spillet består i å ta et fotografi av et objekt så abstrakt som mulig, slik at objektet ikke er synlig for det blotte øye, blir bildet sendt til gruppen eller vennen som den spilles av, og den som gjetter objektet vil være neste ved å sende et fotografi.

den sannhet eller utfordring for WhatsApp Det er lik sannheten eller utfordringen i person. En spiller må velge mellom sannhet eller utfordring, og i tilfelle at valget er en utfordring, må han eller hun sende et fotografi eller en video som bekrefter at utfordringen var behørig oppfylt.

Gratis spill for datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett

+1 Like Tweet Pin den

De aller fleste er helt gratis.

Alt på en eller annen måte spilte vi eller nevnte Candy Crush, Plants vs. Zombies, FIFA, Texas Holdem, Angry Birds, Minecraft, Call of Duty, World of Warcraft, GTA, etc.

Det er strategispill, komplekse og veldig attraktive for en eller flere spillere.

Andre er enkle, men veldig egnede til å bare underholde oss eller passere tiden, uten fare for avhengigheten.

Det er spill for alle smaker og aldre, inkludert de minste.

I denne delen av nettstedet vårt snakker vi om dem, vi deler koblinger til online spill og for å laste ned andre til teamet.

Indeks av sider på videospill

For å kunne utføre spill opprinnelig laget i 16 bits (MSDOS) eller konsoller (Nintendo, Atari, Xbox) er det nødvendig å bruke et program som heter "emulador9quot;.

Eksempler er DOSBox for gamle spill i MSDOS, Snes9x for Super Nintendo konsollspill, Project64 for Nintendo 64-spill, Dolphin for Nintendo GameCube, Wii og Triforce, etc.

For andre spill som er opprinnelig på disk, er et bilde som er nødvendig, opprettet og distribuert "montar9quot; i en virtuell enhet for å kunne utføre dem.

For det er programmer som DaemonTools eller Virtual CloneDrive brukt, selv om ISO-bilder kan monteres på Windows uten noe program.

Spillene som er opprettet for Windows, kan være enkle kjørbare programmer (som det underholdende detektiv) eller programmer som må installeres, og som noen ganger forbruker flere Gigabyte plass.

MSDOS online spill på Archive.org

Spillene MSDOS er de første som er laget for bruk i konsoller og senere tilpasset til datamaskinen.

De jobber i 16 biter, og for noen kan de være veldig enkle og sakte, men mange vil fremkalle øyeblikk av barndommen.

Alternativet tilbys av Archive.org, et stort lager eller gratis internettbutikk.

For å spille spillene EM-DOSBOX er brukt, en emulator for nettleseren, så det er ikke nødvendig å bruke eller installere noen applikasjoner, bare velg spillet og begynn å spille.

Samlingen inneholder mer enn 2000 actionspill, strategi, eventyr og andre sjangere.

Gå til siden der alle spillene er oppført, der du også kan søke etter navnet på den forespurte:

Flash spill for nettleseren

De bruker små interaktive flash-filmer som lastes inn i nettleseren fra en ekstern nettside.

Logisk er det ikke nødvendig å installere noen applikasjoner, bare for å ha flash-plugin i nettleseren.

Google Chrome-nettleseren inneholder som standard den.

Les mer informasjon i en annen artikkel og prøv dem fra nettleseren:

Online spill for Google Chrome nettleseren

De er som de forrige spillene i flash-format.

Av disse fungerer noen offline, det vil si at du bare trenger å installere programmet i nettleseren, og senere for å spille, er det ikke nødvendig å være koblet til nettverket.

Bare noen av dem er følgende:

Boksing og air hockey.

Du må slå sekskantede sjetonger som ser ut til å kunne bygge en kontinuerlig bane og sende en streng der.

En godbit bør transporteres til munnen av et lite monster.

Du må ta en kakeformet karakter fra ett sted til et annet underveis, og unn deg å spise monstre.

Prøv å oversvømme hele brettet med en enkelt farge.

Den har hundrevis av Sudoku og skiller seg ut for sin elegante design.

Spill for nettleseren i HTML5

De trenger ikke Flash, så de er kompatible med en hvilken som helst enhet eller enhet, og bruker minimum ressurser, som om det var en enkel nettside.

Bruken av dette nye språket begynner, men du kan allerede se noen eksempler på nettet som det populære spillet Nintendo utgitt i 1985 Super Mario Bros, med alle nivåer.

For å prøve det og spille full skjerm trenger du bare å bruke følgende kobling med nettleseren: Super Mario Bros Game

Kontrollene er enkle siden spillet fungerer med piltastene for å flytte og med SHIFT å akselerere.

De som vil kunne bruke den offline, kan laste ned filen fra Github.

Spill for Android-enheter

De kan installeres på to måter:

2- Last ned APK-filene fra Internett med en datamaskin, og kopier dem senere til enheten og installer dem med en filbehandling.

Gratis mobile spillnedlastinger

Counter Strike: Sniper Mission - få en sniper rifle og begynn å fullføre oppdrag. Eliminer farlige fiender og redd gisler.

Robo Boy - en liten robot som løser vanskelige gåter i en stor romstasjon. Teleportasjon, spak, lasere og tyngdekraft vil hjelpe deg med å finne veien ut selv fra de mest kompliserte stedene

Limbo King - den største helten i spillet var fanget på en ørkenøya. Hit de flygende fuglene med spesielle kniver som gjør dem til burgere. Prøv å holde det maksimale antall dager i live.

Dette spillet ble opprettet med deltakelse av sauens populære karakter og hennes kjærlighet kalt Meerlin. En gruppe av sorte, svarte sauer har stjålet en vakker sau, som bryter den pastorale idyllen til de elskende. Jan begynner et søk for å redde Meerlin fra sin fangenskap.

Ta tak i diamantene og følg stien! IncГіmoda et eventyr for spilleren: Tibetanske stalaktitter fallende ovenfra, den tykke skoger Angora, ± araГ giftige som bayerske slott og andre omskiftninger i livet acompaГ ± arГЎn deg på hvert trinn. For å overleve og berike deg, må du ikke bare ha fart og list. Intuisjon og sinn vil bli testet, gjennom oppløsning av mange gåter og mysterier fra gamle sivilisasjoner

Ferrari GT: Evolution er et racing spill hvor spilleren kan velge mellom maksimalt 33 forskjellige biler, alle produsert av Ferrari. Løpet har funnet sted i Fiorano Circuit og syv andre imaginære kretser, hver basert på en ekte by.

Pokemon-versjonen av gullet er den andre delen av Pokémon-serien av rollespill som er utgitt av Nintendo for Game Boy. Spillene ble senere forbedret av hans etterfølger, Game Boy Color, og markedsført for den nyeste konsollen.

Street Fighter Alpha: Warrior's Dream

Street Fighter er et av de mest populære kampspillene, blant annet mobiltelefoner. I Java-spillet er det 11 fighters, som kom fra hele verden til en ny Street Fighter-turnering. Hver fighter har unike evner og kjemper med sine egne metoder.

Dette er det originale Nintendo Gameboy Pokemon Yellow-spillet som kjører på JMEBoy Game Boy-emulatoren for Java-telefoner.

Etter mange år med uendelige tvister og konflikter, kommer de 13 amerikanske koloniene til slutt sammen for å få uavhengighet. Denne gangen genererer en ny helt hvor hans sti starter i asken til hans urbefolkning.

Konnor, innfødt av Mohawk-stammen, vil kjempe for frihet og rettferdighet.

Pokémon Crystal for mobile er den samme versjonen av Game Boy, og er det syvende spillet i serien Pokémon videospill i Japan, og den sjette i Nord-Amerika og Europa. Plot- og spillmodusen til Pokémon Crystal er stort sett den samme som i gull og sølv, selv om den har nye funksjoner.

Kjemp gjennom 28 nivåer og 7 spillmoduser. Kontroller en enkelt orm og start en uendelig kamp med fiender i Body Count-modus, eller forsørg posisjonen din i sterk modus. Med en fin spillinnstilling og en butikk for å oppgradere dine våpen, slutter handlingen aldri.

Vi tar med Mincraft klonen for vanlige mobiltelefoner. Prosjektet er fortsatt i utvikling.

Spider Man knuste dimensjoner

Spidey vender tilbake til nivå-for-nivå-tilnærmingen, og rammer de onde i lineære områder som kulminerer i en nivåbase. Noen kan vurdere dette en Back spranget, men sving med telaraГ ± som travГ © s skyline New York sikkert vil føle deg så ГЎgil В og mismГsimo rГЎpido som Spider-Man.

Test deg selv i street races over hele verden. Vinn raser, få penger, og forbedre poengene dine.

Kom til bunnen av verden av drift med Juiced 2 3d - det eneste stedet hvor superstjerner driver, og de beste bilene kommer i kontakt.

Sint losВ deВ overlevelse BirdsВ estГЎ i juego.В VГ © ngate deВ grisene verdesВ robaronВ den huevosВ av aves.В bruk losВ krefter ødeleggerne losВ ГєnicosВ sint arrasarВ BirdsВ for castillosВ av griser.

Er du fan av Grand Theft Auto-sagaen? GTA 4-spillet i PC-versjonen er mye bedre, for sine beste 3D-grafiske funksjoner, men nå kan du også spille dette spillet på mobiltelefonen din.

Sonic Unleashed er en versjon av Sonic Unleashed for bruk i mobiltelefoner. Den inneholder 11 nivåer og beholder Sonics evne til å transformere til en Werehog. В В All grafikk kommer i form av sprites (polygoner blir ikke brukt). В В I motsetning til sine brødre i den klassiske konsollen har Sonic muligheten til å gå under vann uten å dø.

Electronic Arts Need for Speed ​​har vært mange flotte racing spill på Гєltimos bakgrunns ± os.В

Undergruppe av serien, kjent som Need for Speed ​​Underground har gjort en god jobb i å fange emociГіn av ulovlig gateløp natt inkludert alle deler og personalizaciГіn. Nå leder EA sin nitrogallerrid for mobiltelefoner med dette spektakulære spillet.

Last ned spill for LG mobiltelefoner. Handlingsspill, kamper, sport, fotball, simulatorer og andre for telefoner i serien Cookie, Prada, etc. Spill for Android eller Java, avhengig av modellen.

Morsomt hai spill for din Android-telefon og iPhone.

Innenfor kategorien morsomme spill, men fremfor alt merkelig, kommer Hungry Shark World inn i flat og sterk. Et spill ...

Morsomt fotballspill for din Windows Phone mobiltelefon. Last ned dette spillet til din favorittplattform gratis.

Dream League Soccer er et fotballspill hvis hovedmål er konstruksjonen ...

Last ned dette spillet til din Android-mobiltelefon og Lumia Windows Phone gratis. Utmerket gratis eventyrspill for begge plattformene.

Tiki Monkeys er et spill av dyktighet, hvor vi må kontrollere ...

Last ned og spill det nyeste Batman spillet gratis på telefonen. Arkham Origins er et utmerket action- og spenningsspill.

Nok en gang, nattens ridder, Batman, ...

Klassisk arkadespill som kommer til Android cellular tau og iPhone. Mot: Evolusjon er et av de mest anerkjente spillene i sin generasjon.

Mot Evolution for Android er et arkadespillspill, ...

Spill en av de beste mobile fotballspillene. FIFA 15 kommer for iOS iPhone og Android telefoner gratis og med mange nye funksjoner.

Fotball sesongen begynner og ...

Hvis du vil ha et kjæledyr på mobiltelefonen, er My Talking Tom et av de mest populære alternativene i dag; Ta denne lille kattunge i din ...

Last ned spillet til mobiltelefonen din: Asked. Fra hånden til utviklerne av Apalabrados kommer et annet puslespill opp basert på din kunnskap, med en interessant utfordringsfaktor og ...

Rabbidene kommer tilbake i et morsomt puslespill for din Android-telefon, Windows Phone eller iPhone. Full av humor, lettvint og ganske underholdende.

Rabbids Big Bang er et spill av mekanikk ...

De vender tilbake til favorittfuglene, men denne gangen beveger de seg bort fra formelen av hele livet som gjør veien i sjangeren Rol.

Igjen kan du bli med i Angry Birds-gruppen, ...

En av de mest tradisjonelle spillene er å flytte ballen på en overflate for å ta den langs en bestemt sti, enten løsningen til en labyrint eller en ...

Last ned dette gode spillet for din mobiltelefon. Roboter Love Ice Cream er en enkel, men vanedannende arcade som du kan nyte gratis.

Det beste av Robots Love Ice Cream, no ...

Bubble Shooter vil koble deg fra de første boblene du banker ned. Det er et klassisk spill som fortsatt er en utfordring. Selv om det virker lett nok for barn, fortsetter dette attraktive spillet å fokusere oppmerksomheten til spillere i alle aldre. Målet er å eliminere alle boblene på skjermen ved å peke på boblen din for å nå og slå ned et sett med tre eller flere bobler av samme farge. Tilpass dine vinnende strategier i hvert spill! Jo flere bobler du eliminerer med et enkelt skudd, jo flere poeng får du, og jo nærmere blir du til skuespilleren på skytebobler!

Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

Dypt i havet ligger en fantastisk skatt som venter på å bli funnet! Juster tre like symboler ved å endre dem til de tilstøtende fliser. Samle forskjellige typer magiske effekter for å frigjøre dem i spillområdet. Oppdag skatten til Mystic Sea!

Gjør deg klar for en kabalopplevelse i Shanghai!

Match de samme fliser for å rydde brettet.

Et spennende eventyr av vitt venter på deg i dette magiske riket. Hvor fort kan du gruppere alle disse lyse gjenstandene i dette 3-i-rad-spillet? Du må velge nøye. Du har bare et visst antall bevegelser i hvert nivå!

Fjern bildet av disse mørke bildene og kom til slutten av nivået.

Tender dyr, godteri eller frukt - kombinere identiske celler for å rydde brettet før tiden går ut i dette morsomme spillet med å koble Mahjong fliser!

Reise nesten til en tropisk øy i dette utfordrende puslespillet. Hvor fort vil du kunne delta i alle blokkene i riktig rekkefølge?

Fladre og ha det gøy med fantastiske prestasjoner av par!

Nyt denne deilige versjonen av det kjære brettspillet. Hvor fort kan du kombinere alle deilige burgere, frites og andre matvarer fra spillets chips?

Ingenting er søtere enn denne morsomme, kjente boblespilleren, Candy Bubble! Mål og skyt boblen i riktig farge for å få dem til å forsvinne og tjene mange poeng. Du trenger ikke å være avhengig av godteri for å nyte dette spillet!

Tiden går tom! Kan du forene alle disse søte dyrene? De venter på deg i denne fine online-versjonen av det klassiske kortspillet: Mahjong.

Hvor langt kan du gå før du går tom for plass i dette nye puslespillet? Oppdag det nå i TenTrix!

Det er ingen tilfeldighet at kabal er det mest populære kortspillet i verden. Klar for noen hender?

Alle disse vakre sommerfuglene er rotete! Ta del i denne virtuelle verden og omarrangere dem i dette utfordrende spillet med vits.

Nyt det beste match 3-spillet! Kombiner edelstenene, aktiver spesielle krefter og løse gåter i dette spektakulære nye match-3-spillet! Jewel Academy er et spill fullt av edelstener og action med mange nivåer å fullføre.

Hvor mange poeng kan du vinne i dette utfordrende spillet med vits? Legg bitene på brettet og danner så mange linjer som mulig. Du må gjøre ditt beste for å unngå å gå tom for plass.

Det er på tide å komme tilbake til verdens rikeste og søteste gelatinematchende spill!

Det er lett å gå seg vill i hvert av disse fantastiske gåtene. Utforsk en majestetisk beite eller en pittoresk ås i dette online spillet. Du kan sette sammen puslespillene i tre ulike moduser, i henhold til din evne.

Du kan prøve tre forskjellige versjoner av Sudoku hver dag i dette online spillet. Hver tabell har et annet vanskelighetsnivå. Finn ut om du kan fullføre enkel modus før du går videre til mellomstore og vanskelige moduser.

Samle sunkne skatter, eksotiske og verdifulle, i dette fantastiske nye kombinasjonsspillet 3: Treasures of Atlantis. Match 3 eller flere identiske edelstener for å finne skatter i hvert nivå.

Gjør deg klar til å ta en spennende reise til stjernene med dette spillet for mobiltelefoner. Reis galaksen når du løser utfordrende puslespill og forene alle juvelene.

Gjør deg klar til å vise frem din dolphins siste stunts. Din neste utstilling i akvariet skal begynne. </ br9gt; </ br9gt; IOS <en stil ="farge: # 438afe; tekst-dekorasjon: understreke;" href ="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d9amp;adgroup=%7bMDS7%7d9quot;9gt;link9lt;/a9gt;9lt;/br9gt; Google Play <en stil ="farge: # 438afe; tekst-dekorasjon: understreke;" href ="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d9amp;adgroup=%7bMDS7%7d9quot;9gt;link9lt;/a9gt;

Wrap up, fordi vår hårete helt er på vei til Arktis for å redde sine furrige, små venner!

Få applaus av publikum!

Velkommen til paradiset for akvatiske dyr! Dette populære showet har 126 nivåer og 6 forskjellige verdener. Gjør fantastiske triks som hoppende hoops, sprut publikum og til og med scoring mål med en fotball! Spill flere minispill for å motivere din delfin. Er du klar til å dykke inn i en verden av moro med din søte delfin? Splash for moro!

Hopp gjennom hoops, kjære delfiner!

Gå tilbake til akvariet for en annen dag med spektakulære hopp, akrobatikk og delfintricks.

Kan du ordentlig samle disse papirdyrene? La oss starte med en enkel svane.

Dynamoner er små skapninger som du kan ta vare på og trene i Pokemon-stil. De liker å kjempe hverandre utfordrende andre trenere til å reise verden og vinne alle slags slag. Spill gratis på din PC, mobiltelefon eller nettbrett!

Vel, lege. La oss ta pasienten til operasjonen.

Hopp gjennom hoops, kjære delfiner!

I ettermiddag forbereder Sara en flott gresk matrett. Gå til kjøkkenet og gi henne en hånd.

Det er på tide å komme tilbake til verdens rikeste og søteste gelatinematchende spill!

Hmm ... seieren var aldri så søt!

Disse oppgavene vil fylle deg med en julesange.

Når du går tilbake til Candyland, vil du aldri gå igjen!

Løs alle disse tingene av oppfinnsomhet når du går videre til et slott laget av candy canes.

Gå tilbake til det magiske landet med søtsaker og reis bakkene til chocomonta.

På denne tropiske øya sner det. Nyt været mens du kombinerer alle disse julepyntene.

Kombiner ornamenter mens du reiser dette fantastiske vinterlandet.

Gå på en mystisk øy i fortsettelsen av dette eventyret.

Kan du gjøre denne lille gården til en blomstrende bedrift? Du må plante og høste kornet, mens du tar vare på mange andre oppgaver. Test dine virtuelle oppdrettsevner i dette morsomme og utfordrende simuleringsspillet.

Tender dyr, godteri eller frukt - kombinere identiske celler for å rydde brettet før tiden går ut i dette morsomme spillet med å koble Mahjong fliser!

Nyt denne deilige versjonen av det kjære brettspillet. Hvor fort kan du kombinere alle deilige burgere, frites og andre matvarer fra spillets chips?

Tiden går tom! Kan du forene alle disse søte dyrene? De venter på deg i denne fine online-versjonen av det klassiske kortspillet: Mahjong.

Alle disse vakre sommerfuglene er rotete! Ta del i denne virtuelle verden og omarrangere dem i dette utfordrende spillet med vits.

Det er lett å gå seg vill i hvert av disse fantastiske gåtene. Utforsk en majestetisk beite eller en pittoresk ås i dette online spillet. Du kan sette sammen puslespillene i tre ulike moduser, i henhold til din evne.

I et glemt hjørne av denne merkelige øya er det en rekke magiske hemmeligheter. Bli med Alexis mens han prøver å oppdage mysteriene i dette sjarmerende skjulte objektspillet.

Kan du ødelegge motstanderne dine i alle de galne duellene du finner i dette actionspillet? Plasser bomber, samle power-ups og finn ut om du kan blåse dem opp før bomber går av!

Alt kommer ned til dette. Kan du score noen få vinnende mål?

Disse modige buccaneers satte seg for et episk eventyr over havet. Men de leter ikke etter en skatt. De har allerede nok! Kan du hjelpe dem til å koble alle juvelene i kistene i dette spillet med å bli med 3?

Noen ganger har du ingen muligheter: du må kutte tauet.

Det lille grønne monsteret Om Nom har returnert og er sulten enn noensinne! Bli med Professor, en gal vitenskapsmann (ikke ond!) Bestemt for å studere grunnen til at Om Nom elsker kjærester gjennom en rekke eksperimenter. Oppdag skjulte premier og låse opp nye nivåer!

Great! Om Nom går tilbake til de gamle måtene i Cut the Rope 2! Med nye figurer, en ny spillmekanikk og svært vanskelige oppdrag, setter du god sammen har det aldri vært så morsomt! I dette uventede eventyret rømmer Om Nom fra boksen sin og reiser gjennom tette skoger, store byer, deponier og underjordiske tunneler, og alt på jakt etter et enkelt mål. Konfekt! Underveis vil Nommies følge deg, den mest vennlige candy collector hjelperne som et grønt monster kunne ønske seg!

Bli med Om Nom på en morsom reise gjennom tid på jakt etter deilige godbidder for sine forfedre.

Fordyp deg i dette flotte spillet som kombinerer det beste av plattformspill med all spenningen til en MMO. Design fangehuller, stjel skatter og oppdag om du har tyvtre i King of Thieves.

CRUA-CRUA! Har du det du trenger for å hjelpe Frøen hoppe, male og lage en spacewalk til kjæresten hans? Alle favorittfrogene er tilbake i Tap the Frog, og denne gangen er hans oppdrag å bli en froskprins! Bli med i frosken i et eventyr som tar henne fra vannliljer fra dammen til hennes hjem til den fjerne enden av verdensrommet. Lett å spille, men vanskelig å mestre, Trykk på Frøen vil holde deg underholdt for alltid. La oss se hvor fort du virkelig er!

Croac! Alle favorittfrog ønsker å være prins! Trykk på frosken: doodles underholde deg i flere timer med minispill fullt av morsomme øyeblikk og mange prestasjoner! Hjelp den mest vennlige frosken til å hoppe, male og nå sin kjærlighet og følge henne i et eventyr som vil ta henne fra lundene fra dammen til de mest avsidesliggende plassene!

Gjør deg klar til å ta noen av de galeste sporene og veiene i Russland. Ta del i et kort løp, test dine parkeringsferdigheter eller prøv en av de andre modiene i dette spennende racing spillet.

Du kan konkurrere mot tid eller mot en venn i dette spennende 3D-spillet. Bare velg en bil og gå til startlinjen. Snart vil neste løp begynne.

Disse to syklistene vender seg veldig fort til byen, men veien er full av barrierer, busser og andre ting som du ikke ønsker å krasje inn i. Kan du hjelpe dem til ikke å falle av sine sykler og hindre dem i å bli skadet i dette racing spillet?

Er du klar til å ta denne fantastiske bilen for en tur? Hvis ja, nyt dette flotte 3D-racing spillet. Med litt øvelse bør du kunne utføre alle slags fantastiske manøvrer som skids.

Gjør deg klar til å gå på jakt etter en hjort i dette realistiske jaktspillet. Men vær forsiktig, du vil møte vanskelige situasjoner. Kan du finne ditt bytte i snøen eller i mørket?

Handlingen er intens i dette multiplayer online spillet. Utfordre motstandere fra hele verden mens du kjemper for å finne kraftige våpen og ta dem en etter en.

Du finner tre forskjellige spor i dette spennende motorsykkel racing spillet. Kom på motorsykkel og demonstrer dine ferdigheter i hver av de omfattende 3D-verdenene.

Gå ut i gatene i denne fantastiske byen og gjør deg klar til å gjennomgå en prøvekjøring i alle eller en av disse sportsbilene. Du kan utforske alle kroker og kran når du når høye hastigheter og gjør uventede svinger i dette kjøre simuleringsspillet.

Kan du reise de tøffeste og farligste ruter i verden for å transportere disse lastene? Kom deg på denne lastebilen og kjør gjennom skummel veier og mørke stier i skoger, ørkener og andre forræderiske steder i dette intense simuleringsspillet

Du kan utføre hundrevis av flotte akrobatikker og sommerresultater på denne virtuelle trampolinen. Finn ut hvor mange acrobatics du kan gjøre i dette realistiske simuleringsspillet. Bare vær sikker på at du ikke faller på magen eller ansiktet fordi det er så vondt!

Spill for når du er i bevegelse!

Vi passer til spillene!

Kanskje disse mobile spill De er i liten størrelse, men likevel er de fulle av utfordrende gåter, uforglemmelige tegn og episke eventyr. De kan være små, men tro oss, de er flotte inne!

Vil du bruke noen få minutter av din daglige pendling med et morsomt puslespill for å matche 3 elementer? Det er mye i denne kategorien. ¿Qu9eacute; Et slikt dress up spill eller en virtuell tur til et travelt bakeri eller kafé? Du vil sannsynligvis elske at du vil være bak disken og hjelpe dem med å betjene sine kunder i dusinvis av tidsstyring og simuleringsspill.

Du kan vite hvordan det føles å designe hele byene eller lage flotte frisyrer i en skjønnhetssalong. Hvis du leter etter et spill som har skarpere blad enn et saks, er det også mange eventyr- og actionspill i denne kategorien. Du kan bruke en sabel eller en tryllestav i eldgamle rollespill som er inspirert av populære spill på Nintendo eller Sega-konsollene på 80- og 90-tallet.

Hvis du foretrekker å bruke en laserutløser, kan du også lage et dykk i kosmos i et romskip og kjempe mot en hær av romvesener. Hvis du vil ha en enda dypere interstellar nedsenking, er det Valerian: City of Alpha. Det er et mobilspill basert på Valerian og City of a Thausand Planets, Luc Bessons sciencefiction-film. Alpha er en gigantisk storby som flyter i verdensrommet og desperat trenger noen til å håndtere alle sine ressurser, fremmede innbyggere, skip og mye mer. Tror du du kan med alt dette? Hvis ja, bli med i kommandosenteret og gjør deg klar til å begynne å sende Alpha-agenter på spennende oppdrag som tar dem til hvert hjørne av galaksen og utover.

Det er mye action og følelser i disse spill tilsynelatende liten. De vil hjelpe deg å tilbringe noen minutter eller til og med timer.

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map