spill å spille på internett uten å laste ned

spill å spille på internett uten å laste ned

Vi har alle brukt datamaskinen til å spille et PC-spill, ikke sant? Enten som en hobby eller som en vanlig aktivitet, spill for PC De er flaggskipet i en programvareportal, og vårt kan ikke være et unntak. Vi har samlet for deg et stort utvalg av spill for Windows av alle kjente genrer og varianter. Vi vet om populariteten som videospill har blant dere, kjære brukere, og det var derfor vi ville ikke gå glipp av en.

Er du en fan av Super Mario Bros-spill? Leter du etter å laste ned gratis spill for en sportscomputer? Er du interessert i de typiske online PC-spillene som du aldri vet hvordan du kan nyte på datamaskinen din i stedet for i skyen? Vel alt dette og mye mer er det du kan få i vår PC-spill-seksjon.

Her kan du laste ned de beste gratisspillene, rollespill, krigs spill, motorsykkel spill, flotte eventyr, skytespill, spill for barn. alt hva du forestiller deg og mange flere. En katalog som oppdateres daglig for å kunne imøtekomme alle nyheter, oppdateringer og vurderinger som vises i markedet. Ikke bekymre deg om kompatibilitet eller operativsystemet, enten: vi har spill for Windows 7, Gratis spill for Vista, spill for Windows 8, og mye mer.

Så det jeg sa: Hvis du vil Last ned gratis spill en tutiple, du trenger ikke å lete etter mer. En jugarrrr!

Konami fotball saga er tilbake i tid for å spille sesongen 17/18.

Vårt utvalg for PC-spill kategorien

 • Counter Strike: Global Offensive

 • Nyheter fra andre PC-spill

 • Nyheter om PC-spillprogrammer

  Hva venter du på å vite GTA 5?

  Gatene i San Andreas venter på deg i denne PC-versjonen.

  The Sims kjenner en ny dimensjon. Hva venter du på å møte henne?

  Nyt standard videospill av online spill.

  Følg Beatrix i hennes oppgaver som oppdretter av søte Slime-skapninger.

  Nye scenarier, flere zombier å eliminere og mye action i Left 4 Dead 2.

  En av de mest anerkjente delene av Capcoms overlevelseshorror-franchise.

  Ikke bli lurt av utseendet, skriv inn dette originale horror spillet.

  Det klassiske kortet Solitaire nå også for Windows 10.

  Tre morsomme minispill for de små i huset.

  Gjenta de klassiske Neo Geo-spillene.

  Ville du overleve i en skog full av farer?

  En virtuell verden består av tusenvis av online spill.

  Karnevine planter som vender mot zombier!

  Endre din måte å spille fotball på.

  En fin gjengivelse av et av de beste spillene i hele historien, med maksimal troskap til originalen.

  Warcraft III: Den frosne tronen gratis

  Erobre istronen med denne Warcraft 3-utvidelsen.

  Playstation 2 Emulator 1.00.48 gratis

  En fantastisk emulator for Sony Playstation 2-konsollen.

  Det største eventyret til Sonic, den raskeste pinnsvinet i videospill.

  Reis de store amerikanske veiene ombord på lastebilen din.

  Den mest realistiske versjonen av Pro Evolution Soccer.

  Brettspillet foretrekkes av sjakkens titaner.

  Nyt det autentiske og revolusjonerende spillet The Sims 2 og gi liv til alle tegnene.

  Trøtt av naboens handlinger? Tiden er kommet for å ta kontroll.

  Led de slag som smidde verdens største imperium.

  Nyt med FIFA 14 den mest ekte fotballen noensinne har sett.

  Kjemp i kamp med hjelp av mytologiske skapninger.

  Bli med et lag ormer, villige til å ta ned fienden med bomber.

  Ikke la Machiavellian Raccoon ødelegge høsten din!

  Oppdag hvorfor den eneste Carta Blanca er så populær.

  Gå tilbake til å spille det klassiske spillet med omsorg for kjæledyret ditt!

  For flere år siden, for å kunne nyte en god spill, vi burde ty til en rekreasjonsmaskin. Kort tid etter kom spillene inn i våre liv på en mye mer direkte måte, gjennom spillkonsoller eller konsoller. Hvem vet ikke det klassiske Nintendo NES (Nintendo Entertaiment System) eller det berømte Sega Master System? Det kan ikke være de første konsollene spill som tilbys til markedet, men de mest populære.

  På grunn av den store mottakelsen som de fleste av spill laget for videospillkonsoller, begynte de store videospillerne å publisere sin egen versjon for spille på PC, gi opphav til versjoner av den klassiske PacMan eller Pac-Man, Arkanoid, Puzzle Bubble, Asteroid, Pang eller Bomberman for PC.

  I dag, bortsett fra disse klassiske spill for PC, Vi kan laste ned en rekke spill for PC av alle de forskjellige temaene og typene.

  Du trenger ikke å være veldig smart å vite at spill for PC de er spill utviklet for å kunne installeres og kjøre under Windows. Spill som gjør at vi kan leve morsomme, spennende og forstyrrende opplevelser, uten å måtte stå opp fra stolen vår og fordype oss i en rekke forskjellige verdener.

  Mange er i dag spillutviklingsselskapene som, i tillegg til publiseringsspill for forskjellige enheter, også slipper sin egen versjon for å kunne spill i Windows. Ikke alle har en toppmoderne spillkonsoll, og i tillegg til å bruke datamaskinen til å jobbe, kan vi også bruke den til å ha en flott tid å fordyre oss i ulike eventyr, konkurrere mot andre spillere eller demonstrere hvem som er best til å utfordre våre venner.

  Vil du ha det Last ned spill til PC? Velg hvilken type spill du liker mest og gjør deg klar til å fullføre samlingen din av spill for PC med et stort utvalg av titler.

  Når vi snakker om PC-spill, Vi har foran oss et veldig bredt spekter av spill.

  Det er mange typer spill for PC, fra tilpasninger av de klassiske spillene til fritidsmaskiner fra Atari, Neo-Geo eller Sega, går blant annet gjennom klassikerne Windows-spill, de som kom som standard i operativsystemet, som Minesweeper, Card Solitaire eller sjakkspillet Chess Titans, opp til den nyeste generasjonen spill av ulike temaer: grafiske eventyr, spill av intelligens og ferdigheter, spillskyttere, spill av strategi, racing spill, plattformspill eller horror spill, blant andre.

  Vi kan ikke glemme dem spill for Windows så populære som Counter Strike, Super Mario Bros-spillene, Grand Thelft Auto gaming sagaen med GTA San Andreas med flagg, Need for Speed-motorsykkel-saga eller fotballtitler som FIFA eller Pro Evolution Soccer (PES) for sporten elskere konge.

  I tillegg til disse store spill for PC, Vi tilbyr også muligheten for Last ned gratis spill for jenter, lekeplasser, pedagogiske spill, romspill som gir oss muligheten til å spille pool, dart, bowling eller pinball, fra skjermen til datamaskinen vår eller store simulatorer av lastebiler, fly eller bybyggere .

  Hvis det du leter etter, er å gjenoppleve de gode øyeblikkene du brukte sammen med vennene dine i arkaden, trenger du bare å laste ned en spillemulator. I tillegg til de klassiske Nintendo- eller Sega-videospillkonsollene, er det også emulatorer av neste generasjons konsoller som Wii, Wii U, PlayStation, Xbox, og så videre.

  Leter du etter Last ned gratis spill til PC? I vår kategori av PC-spill vil du sikkert finne spillet du leter etter. Det vanskeligste vil være å velge bare en. Hvorfor ikke laste ned alle spillene du liker mest?

  Fordeler med å installere spill for PC?

  Last ned spill til PC Det gir oss et stort antall fordeler. Logisk vil vi ikke nummerere alle, men hvis vi skal fortelle deg hva som er noen av fordelene ved laste ned gratis spill på din PC.

  Den første og største fordelen med Last ned gratis spill til PC er det, vil du ha tilgang til en bred samling av spill som du kan spille gratis uten å bruke penger. Gjennom vår nettside har du tilgang til hundrevis av spill av forskjellige temaer. Du kan Last ned spill til PC av ulike typer og for alle typer spillere, fra de yngste i huset, til de som elsker handling, for å nå de eldre som ser etter måter å bruke tid på å utøve deres minne eller ferdigheter.

  Har du noen gang kjøpt et spill og har du angret kjøpet ditt for ikke å oppfylle dine forventninger? Ved mange anledninger er vi skuffet etter å ha kjøpt et spill. Av denne grunn er det best å laste ned en demoversjon eller prøveversjon av spillet gratis som gjør det mulig for oss å sjekke hva som skjer, hvordan å spille eller om det virkelig ligner ideen vi har i hodet vårt.

  En annen fordel med Last ned gratis spill til PC er det, du kan laste ned så mange spill som du vil, å kjenne nye spill eller de med samme tema eller type spill som ligner på de du liker.

  Alle gratis spill finner du i denne delen av spill for PC, De vil invitere deg til å fordyre deg i varierte opplevelser uten å måtte flytte fra stolen din og med komforten av å spille direkte på skjermen, gjennom tastaturet, musen eller gamepad.

  Hvorfor laste ned PC-spill fra Programmer-GRATIS?

  Nå som du vet fordelene med Last ned gratis spill til PC, kanskje du lurer på hvorfor du gjør det fra vår nettside.

  Det er mange nettsteder som tilbyr muligheten for å laste ned gratis Windows-spill eller som inviterer oss til å spille forskjellige spill online. Men ikke alt sider for å laste ned PC-spill De er pålitelige. Mange av sidene for å laste ned gratis PC-spill inkluderer skadelig programvare eller installere på datamaskinen din eller skadelig programvare for å gjenopprette informasjon om hvilke aktiviteter du utfører foran datamaskinen.

  Ved andre anledninger finner vi sider av online spill for PC nedlasting gratis som ikke fungerer eller som gir oss innhold som egentlig ikke er det vi leter etter.

  Ja, når du ser etter en Spill å laste ned gratis, du ønsker ikke å kompromittere sikkerheten til datamaskinen din, det er best å gjøre det gjennom en pålitelig nettside, for eksempel Programas-GRATIS.net, hvor du har til disposisjon en stor samling av spill for Windows.

  Bak vår Programmer-GRATIS side er et team av profesjonelle redaktører ansvarlig for å kontrollere funksjonen til alle eksisterende spill på vår nettside. I tillegg til å sjekke deres korrekte operasjon, analyseres de også med kraftige antivirusprogrammer.

  I Programas-GRATIS.net blir det bare publisert spill for PC som har gått gjennom en prosess med utvalg og kvalitet.

  Vet ikke hvordan du laster ned spill til PC i Windows? Gjennom Programas-GRATIS.net gjør vi det veldig enkelt for deg. Du trenger bare å få tilgang til den kategorien spill du liker, tilgang til fanen til spillet du vil laste ned for Windows, og trykk på "Last ned" -knappen.

  Etter at nedlastingsprosessen starter, begynner spillinstallasjonen på noen få sekunder på PCen. Det er bare et spørsmål om sekunder å spille det valgte spillet gratis.

  nedlasting gratis PC-spill Det er ganske enkelt og raskt. Hva venter du på å laste ned de spillene for Windows som du liker mest?

  Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse innholdet og annonseringen vi tilbyr på nettet, samt få statistikk og analysere trafikk. Vi deler informasjon om bruken av nettstedet vårt med våre annonserings- og webanalysepartnere. De kan kombinere slik informasjon med andre data du tidligere har gitt dem, eller at de har samlet inn fra din aktivitet i andre tjenester. Når vi leser eller bruker tjenestene våre, forstår vi at du godtar bruken av informasjonskapsler.

  16 flotte gratis spill å spille akkurat nå og uten å laste ned noe

  Av Softonic Editorial

  18. mai 2017

  I mange stiler og med rask tilgang er nettbaserte spill et godt underholdningsalternativ når du ikke vil sette for mye innsats i å installere eller kjøpe mer komplekse spill. For å spille direkte gjennom nettleseren, fortjener disse titlene å bli uthevet som et alternativ for de som bare vil ha en rask overføring.

  Å nyte spill som disse. Vanligvis trenger du bare å ha Flash eller Unity installert og gå for dem. Spillene er enkle i de fleste tilfeller, men har fortsatt veldig interessante alternativer som kan få deg til å miste timer uten å stoppe.

  Dette valget har spill av svært varierte stiler: puslespill, raser, rollespill, eventyr og mange flere som kan spilles raskt i din egen nettleser. Ta en titt på de 16 spillene vi har skilt og ikke kast bort noe mer tid ... hit "Play" fordi nå er det tid å ha det gøy!

  Det første spillet på listen er et puslespill som virker ekstremt enkelt, men det blir mye mer interessant når du begynner å spille. Hvis du var en pølse og du kunne skyte lyn og fly, hva ville du gjøre? Dette er ganske uvanlig premiss for dette spillet. Du må styre en pølse som skyter til alle sider, og ikke la den røre til og med veggene rundt den.

  Den minste kontakten med noe objekt i nivået gjør det nødvendig å starte over. Skyv bjelkene for å eliminere de røde blokkene og tjene flere poeng under spillet. Målet ditt er å komme så langt som mulig i nivåene, som er tilfeldige og fulle av forskjellige hindringer. Bruk musen til å styre pølsen, rulle for å rotere den og knappen for å skyte dødens stråle.

  Planter vs Monsters er et spill som ble helt inspirert av suksess av Plant vs. Zombier av selskapet PopCap. Forskjellen i dette spillet er at den har mer tradisjonelle elementer for å forsvare tårnet, slik at spilleren må beskytte seg mot en horde av monstrøse vesener fra en annen dimensjon gjennom kampplanter.

  For å forsvare hjemmet ditt må du opprette en perfekt kombinasjon av planter, og sørg for at ingen av fiender kommer hjem. Hver av de grønne soldatene har forskjellige egenskaper og forskjellige funksjoner på slagmarken. Oppdag alle artene av monstre og skape et effektivt forsvar.

  Plasseringen av hver plante er også viktig for overlevelse, siden det gir deg mulighet til å nå mange flere fiender, dra nytte av brannkraften til hvert tegn du legger i hagen. Ta på flere ekstremt utfordrende nivåer og vis at du er klar til å forsvare din eiendom fra horder av overnaturlige vesener!

  Hvis du virkelig liker planter vs. Zombies Dette er et annet spill inspirert av den store suksessen til PopCap. Kampen mellom planter og zombier har nådd et nytt nivå. Nå, disse små plantene har gått inn i rommet for å jakte utøde. I dette spillet er du ansvarlig for å bekjempe disse sultne monstrene i rommet. Prøv å være dyktig nok til å møte denne oppgaven før zombiene når forskningsskipet.

  For å gjøre dette må du plassere troppene i henhold til dine behov. For eksempel er det enheter som bare tar vare på reparasjoner, noe som betyr at de ikke trenger å bli kalt hele tiden. Tross alt kan du bare ringe et begrenset antall enheter hver gang.

  De som liker actionspill og ønsker å øve sitt mål, bør vite denne utfordringen, som er liten, men veldig godt utført. Er du klar for utfordringene knyttet til å være en jaktrobot? I dette skytespillet må du samle våpen og ammunisjon for å utrydde løp av gigantiske skapninger som kom på jorden i et fremmed skip.

  Fly dine hjerner til disse skapningene (eller hva de har inne i disse robotternes skall og finn skjulte gjenstander på scenen, for eksempel nye våpen, overlevelsesutstyr og ammunisjon.) Vær forsiktig så du ikke blir sett, eller fiender vil starte å skyte deg så snart de oppdager deg.

  For de som liker ledelse spill med en stil inspirert av store konstruksjon RPGs, er dette spillet det ultimate. I Goodgame Empire vil du være et sant statshode. Begynn med å bygge din by fra små hus og små og liten, gjør det minste stedet den største nasjonen verden noensinne har sett. Du må registrere deg før du begynner å spille.

  Tror ikke at dette spillet er som å spille "i de små husene" eller at det er noe lett, siden hovedmålet er å skape en stor hær og utslette de nærliggende sivilisasjonene. Du må administrere dine eiendeler perfekt og velge klokt hvilke bygninger som bør forbedres først. Bevis å være en dyktig leder og ta ditt imperium til toppen mens dine fiender ber om nåde.

  Speed ​​fans på to hjul, gjør deg klar for dette spillet! I denne simulatoren får du muligheten til å kjøre en motorsykkel realistisk. Gå og følg adrenalinen for å kjøre mens du kjører denne ville maskinen på hjul. Testkretsen er tilgjengelig for å bli utforsket etter ønske, med manøvrer, kurver og flere baner å følge.

  I 3D Moto Simulator, vil du ha det gøy å krysse øde veier for å teste all kraften til en motorsykkel med 1100 sylindere. Vær imidlertid forsiktig så du ikke mister balansen din og lider en alvorlig ulykke. Hvis dette skjer, er det nødvendig å starte spillet på nytt med "R" -tasten, som "fornyer" motorsykkelen din.

  Hva er klokken Det er tid for eventyr! Den kuleste tegningen av fjernsyn kan nå også nytes i en serie spill lansert av Cartoon Network. I dette spillet kidnappet King of Ice prinsessen Jujuba en gang til og låste henne i slottet i midten av Ice Realm. Det er på tide for Jake og Finn, en av de morsomste og underlige duoene på fjernsyn, for å komme til hans redning.

  Imidlertid er isverdenen et veldig, svært fjernt sted. Hva er den mest logiske og enkle måten å reise der raskt? Bruke hunden sin som en turbo propeller, og få ham til å sparke rumpa til han når til skurkenes territorium, åpenbart. For å oppnå ønsket avstand må du imidlertid tjene mange poeng for å bytte dem til "forbedringer" som er suspendert i luften. Kjør og hopp så fort du kan for å redde prinsessen!

  Et annet spill basert på denne helten, og det fortjener et sted i denne listen for å ha en veldig interessant og differensiert premiss, hvor din rolle er en alchemist som søker å beseire fiender. Jake var så tørst at han endelig aksepterte vannet fra en skummel mummies hånd. Nå har skapningen kidnappet den fattige hunden og har til hensikt å gjøre ham til sin personlige slave.

  I dette spillet må du hjelpe den modige Finn til å redde sin trofaste venn. Ikke vær redd for å møte de farlige monstrene som bor i disse grottene, siden du vil få hjelp av dine følgesvenner til å smi på våpen og potioner, veldig viktig for å overvinne utfordringene, som blir stadig vanskeligere.

  Ikke glem å sjekke inventar og utstyr før hver kamp, ​​eller du vil være i fare for å motta en enorm slå. Samle alle elementene som faller mot dine motstandere, siden du kan finne viktige objekter og tilbehør for suksessen til oppdraget ditt. Tips: bruk den magiske spinneren til å slå sammen to elementer til en ny, mye kraftigere, men vær forsiktig, fordi denne handlingen ikke er reversibel.

  Hvis du trengte de klassiske spillene på denne listen, gjør deg klar til å gjenoppleve flotte øyeblikk fulle av blod og ødeleggelse! Hvis du allerede likte dataspill på 90-tallet, kjenner du sannsynligvis den første Doom. Nå er spillet tilgjengelig i en helt elektronisk versjon, slik at du kan spille historien eller oppdage den.

  Alt du trenger å gjøre er å undersøke scenariet der du er og samle beskyttelser for å gjøre rustning og våpen kraftigere. Når du finner et monster av noe slag, skyte til du er død - ellers vil livet ditt være i fare. Grafikken i dette spillet er identisk med originalene, så vær ikke overrasket over å se mange pixelerte objekter på skjermen.

  10) Gumball: Tingenes fellesskap

  Hvis du kjenner denne serien, vet du at en god dose humor og stor mangel på fornuft er to slående trekk som er tydelig tilstede i dette spillet. Gumball: Fellowship of the Thing er et tegneserie spill som inneholder store doser av opplevelser og utfordringer. Guide Gumball, samhandle med alle de andre tegnene, samle gjenstander som kan være nyttige i fremtiden og ha det gøy.

  I denne enkle RPG, må du gå til de farligste hjørner av Elmore å finne objekter som ble skjult av bestemor til Gumball i et forsøk på å beskytte barn. Bli med på dette eventyret og ta med ting hjemme. Spillet krever ikke registrering, siden det ikke har en historie så omfattende som å kreve flere dager for å fullføre den.

  Nick Soccer Stars er et spill som tar hovedpersonene laget av Nickelodeon til et fotballkamp. Gjennom et veldig enkelt og morsomt spill må du utføre akrobatiske hopp og sørge for at ballen går inn i motstanderens mål.

  I begynnelsen vil du bare ha noen muligheter for å velge spillerne dine. For å låse opp nye tegn må du vinne konkurransen i turneringsmodus, som igjen har flere spill med mange mål som vil teste din evne på banen. Hver karakter har sin spesielle kraft, som kan være å angripe fiender med sterke spark til ballen eller slå dem i en begrenset periode.

  Hvis du liker skytespill, men du er på utkikk etter noe annet, vær oppmerksom på dette spillet. Den første versjonen ble produsert om syv dager, og nå kan du nyte dette revolusjonerende spillet direkte i nettleseren din. Spillerens handlinger er direkte knyttet til resten av verden, noe som gjør det mulig å forutse bevegelsene og unnslippe bildene, og huske scenen til den berømte filmen "Matrix".

  Målet i hver fase er å drepe alle fiender som ser ut til å skyte deg. Med denne tiden mekaniker, Super Hot ender opp med å bli mer av et puslespill og / eller strategispill, enn i et av bildene selv. Men denne blandingen gjør det til et av de elektroniske spillene!

  13) Slenderman må dø: Kapittel 1 - Sanatorium

  Hvis du er redd for horror spill, kan du flytte til den neste på listen, siden dette spillet er bare for de som har guts. Slenderman må dø: Kapittel 1-Sanatorium er et av spillene inspirert av den urbane legenden om Slendeman. Han er en slank mann med svært strakte armer og ben som treffer en skog og plager alle de som ved et uhell stopper på deres territorium.

  Denne første personskytten følger samme linje som de foregående spillene i denne skapningen av skyggene. Du kontrollerer en etterforsker som ser etter ledetråder om Slenderman's mulige opprinnelse og ender opp med å finne bevis på at hele skrekkhistorien har begynt i et sanatorium.

  Klargjør lommelykt og våpen og samle de åtte dokumentene som er spredt rundt den forlatte bygningen. Hvis legenden viser seg å være sant, ikke nøl med å tømme hele kulebladet for å sende skapningen tilbake i mørket. Å unngå hindringer er også et av de beste tipsene for å overleve Slenderman-angrepene.

  Dette spillet fortjener å være på denne listen for å være en tittel full av nostalgiske og veldig morsomme elementer. DDtank 2 er den andre tittelen i denne strategien og turn-based war franchise. Ved denne anledningen er ideen å bruke våpnene som er tilgjengelige for å fly motstanderne som står i veien, inkludert andre virkelige spillere fra hele verden.

  Serien er inspirert av den klassiske Gunbound og gameplay er veldig lik som den anerkjente Worms - spill som oppsto mellom 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, men er fortsatt svært vellykket dag. I DDTank 2 kamper er enda mer balanserte og omstridt, at du må vise taktisk intelligens og gode mål å ødelegge alle fiender som vises. Så, skal du møte dem?

  Hero Zero er et online spill hvor du må anta en superhelts identitet. Faktisk er vakten her laget fra grunnen til deg. Han utvikler seg gradvis for å bli den store beskytteren av et nabolag som tidligere var stille.

  I tillegg til å beskytte medborgere fra de onde, kan du også utfordre andre spillere og deres helter i 2 × 2 dueller. Alt dette vil tjene deg til å oppleve poeng og mynter, noe som resulterer i nye nivåer, forbedrede ferdigheter og nytt utstyr for å bekjempe kriminalitet.

  Oppdragene som eksisterer i spillet er forskjellige, og det er også andre mulige interaksjoner. Det tar litt tid å forstå alt, noe som gjør Hero Zero til et "sosialt spill" der tålmodighet og kontakt med andre spillere er uunngåelig.

  Dette lille spillet er en ekte utfordring for de som liker å bryte hodet med actionpuslespill. Her styrer du et tegn som trenger å nå slutten av fasen ved hjelp av blokker for å kontrollere lysene i byen. Avhengig av hvor lyset treffer, åpner en vegg eller et gulv opp slik at du kan passere.

  Bruk blokkene til å slå lysene av og på, men vær forsiktig så du ikke lar dem samle seg nær veggene. Fasene har et minimalistisk blått aspekt, og du kan starte om nivået hvis du oppdager at du har utført noen irreversible handlinger. Vær forsiktig med torner og faller og vær oppmerksom hele tiden for å innse hva ditt neste skritt skal være.

  Tilpasning av en originalartikkel i portugisisk utgitt i Tecmundo.

  Mer enn 7000 gratis online spill å spille uten å laste ned

  I Febero i år 2013 begynte vi å publisere daglige spill som du kan spille online gratis uten å laste ned noen filer ... og I dag har vi overskredet de 7000 gratis online spillene som ble publisert.

  I tillegg til de 24 faste spillet klassifiseringer:

  Vi har gjort valg av spill som vi vet at folk ser ut som:

  Vi vil fortsette å gjøre denne typen samlinger av gratis online spill, men hvis du vil at vi skal gjøre et spesifikt utvalg, ikke nøl med å gi oss beskjed, kommenterer de samme nyhetene.

  Velkommen til verden av gratis kasinospill

  På vårt CasinoGames77-nettsted har du et utvalg av de beste gratis online kasinospillene du kan spille. Vårt tilbud inkluderer gratis kasinospill fra ledende leverandører i spillmarkedet som Net Entertainment, Betsoft og Aristocrat. Dens rykte i produksjon og distribusjon av kvalitets online spill, med toppmoderne grafikk, er uten sidestykke. Gratis spill på vår side inkluderer video slots, roulette, keno, pokerspill, andre kortspill og mange andre spill. Vårt nettsted er det perfekte stedet for både nybegynnere og erfarne spillere. På denne måten kan de øve og forbedre sine ferdigheter i spillet gratis før de spiller på kasinoets nettsteder for ekte penger. Det er derfor, hvorfor ikke sitte komfortabelt og nyt din Vegas spillopplevelse på vår side fra komforten i ditt eget hjem!

  De beste online kasinoene hvor vi spiller

  Spill gratis og uten registrering

  Som vi tidligere har nevnt, kan alle kasinospillene på vår nettside spilles gratis. Derfor gir vi det perfekte stedet å lære og øve dine ferdigheter uten å investere penger og dermed maksimere potensiell fortjeneste når du spiller for ekte penger på kasinoene. Også den typiske online kasino og andre spillsteder som tilbyr gratis kasinospill, spør ofte deg om å registrere deg og legge inn personlig informasjon på nettstedet, for eksempel e-postadressen og postadressen din, før du begynner å spille, selv om du vil spille gratis. Men på vår side trenger du ikke å registrere deg for å spille noen av kasinospillene. Du kan konsentrere, nyte og praktisere disse gratis kasinospill online i fullstendig anonymitet og absolutt privatliv.

  Tilleggsinformasjon / Nyheter

  Spill å spille i nettleseren uten å laste ned

  Alle kasinospillene som tilbys på nettstedet vårt, er spesialdesignet for å tilfredsstille selv de mest krevende spillerne. På denne måten spilles disse gratis kasinospillene øyeblikkelig i nettleseren din ved hjelp av teknologi. Du trenger heller ikke å kaste bort tid mens du venter på kasinospill å laste ned og installere. Du må bare klikke på spillet du vil spille, og du vil begynne å nyte det øyeblikkelig gjennom nettleseren din. Dette betyr teknisk at du vil nyte alle våre gratis kasinospill på en hvilken som helst type enhet der du kan bruke flash spill i nettleseren, og du må også ha en Internett-tilkobling. Derfor kan du spille disse Gratis kasinospill umiddelbart på din PC hvis du har et operativsystem eller en smart mobiltelefon som har flash-støtte.

  Hvordan spille gratis kasinospill på nettstedet vårt

  Alle disse gratis kasinospillene som finnes på nettstedet vårt, er blitt utviklet av spillleverandører for å bli lastet umiddelbart i nettleseren uten å måtte laste ned programvare. Du velger bare spillet du vil spille, og deretter klikker du på "spill" -knappen. Kontrollene for disse kasinospillene er enkle å bruke og forstår selv for nybegynnere. Hver kontroll vises nederst på hvert kasinospill. Hvis du ikke er sikker på spillets regler, er det et symbol på spørsmålene i kontrollpanelet i hvert av kasinospillene. Bare klikk på det merket og spillets regler, samt forklaringene på funksjonene og funksjonene til det samme vil bli vist. Også på nettstedet vårt kan du øve og prøve alle de gratis kasinospillene og deres funksjoner helt gratis, uten begrensninger eller restriksjoner.

  Spill online spilleautomater

  Vår side presenterer gratis online spilleautomater Mer spennende og mest spilt for å holde deg fanget og fengslet. Disse videosporene som kan spilles gratis, og som er blant de mest populære gratis kasinospillene, har høyeste kvalitet visuell grafikk i 3D, så vel som i full HD, eller til og med i standard 2D-video. Vårt eksklusive utvalg av spilleautomater kommer i en rekke attraktive temaer med fantastiske animasjoner, effekter og flotte funksjoner. Begge nybegynnere og veteran spillere vil nyte gode tider som de lærer, trener og forbedrer sine spor før de spiller på ekte penger kasinoer. Alle spilleautomater kan betjenes med en mus eller en pekefelt, og med alle kontrollknappene som er veldig enkle å bruke (de er plassert nederst på spillets spilleautomat).

  Roulette regnes som en av de mest anerkjente og spilt gratis kasinospillene i verden. Du kan velge mellom de nyeste versjonene av online roulette eller nyte de klassiske alternativene. For eksempel kan du spille tradisjonell fransk rulett, som bare har et nummer 0, og rekkevidden av tall går fra 0 til 36. Den gir den beste fordelen av huset (av kasinoet) og favoriserer vanligvis spilleren. På den annen side kan du velge å spille europeisk rulett som har samme husfordel på 2,7% (som fransk roulette) og er også veldig populær blant spillerne. For de som ønsker å prøve lykken med høy fart, er det beste alternativet den amerikanske rouletten Det gir reduserte odds for å vinne hva som er en ekte utfordring for fansen din, og gjør spillet til et ekte eventyr i roulette-spill.

  Video poker er et av de gratis kasinospillene som kan spilles med bruk av vår tjeneste. Dette spillet regnes som en av de mest populære i verden av gratis kasinospill, spesielt på grunn av de globale pokerturneringene med sine store premier som tiltrekker seg mer oppmerksomhet hvert år rundt om i verden. På vår nettside tilbyr vi et komplett utvalg av gratis online pokerspill, fra de mest moderne variantene til de klassiske, som gjør at pokerspilleren kan velge sine beste alternativer som Jacks or Better, Tens or Better, Jokers Wild og Double Down Stud, og gratis strip poker, med en kortstokk eller dobbel dekk er bare noen av spillene som er tilgjengelige. Det er derfor du har mulighet til å oppdage gratis, hvorfor online poker har skapt så mye spenning blant spillere rundt om i verden.

  Vårt nettsted tilbyr de beste kortspillene på nettet. Blackjack, Craps, Baccarat og Bingo kort med skrapelodd er bare noen av spillene som er tilgjengelige her. Prøv lykken på nettet gratis gjennom gratis blackjack spillet, og bli med millioner av fans som spiller dette spillet rundt om i verden. Blackjack krever ikke spesielle ferdigheter, men store premier kommer vanligvis for de som trener ofte og blir kjent med oddsen. Online terninger og baccarat krever ikke bare flaks å vinne, men også matematiske og analytiske ferdigheter. Derfor er disse kortspillene ofte spilt gratis, nybegynnerne kan nyte og trene uten risiko. De elektroniske skrapeloddene representerer et nytt spill og krever litt lykke til å vinne. Men selvfølgelig er det ikke nødvendig å bekymre seg for flaks, siden det er et av de gratis kasinospillene som er tilgjengelige på vår nettside.

  De beste Android-spillene uten internett

  Tenk deg at du er i en situasjon hvor du kjeder seg som en østers, ta ut smarttelefonen din og du er forferdet for å se at du ikke har en Internett-tilkobling. Før du gråter, kan Android spare deg. Her finner du de beste spillene for Android som du kan spille uten at du trenger en Internett-tilkobling (offline).

  Utvalg av de beste Android-spillene uten Internett-tilkobling

  De fleste spillene i denne listen er kompatible med "Spill av spill", men de trenger ikke en konstant tilkobling til serveren. Dette betyr at de kan synkroniseres med spillserverne for å huske evolusjonen deres, dele sine poeng og få blant annet ekstra innhold.

  Et abstrakt spill litt som Badland. I dette tilfellet er hovedmålet å nå en portal for å unnslippe problemet. Problemet er at du må tvinge tyngdekraften ved å trykke på "Freeze" -knappen og dreie på hjulet. Det er ganske morsomt, den første fasen inneholder 25 nivåer og har et lydspor som er verdig til flotte animerte filmer.

  Vil du være litt redd? Sitt på et mørkt sted, koble hodetelefonene og start "Into The Dead". I denne tittelen er spilleren nedsenket i en post-apokalyptisk verden hvor de utøde er kongene. Du må bare gjøre en ting, prøv å unnslippe så mye som mulig, men hvor lenge kan du holde fast?

  Hvis du noen gang har spilt Monument Valley, vil Mekorama også like deg. Denne gangen må vi hjelpe en liten robotautomat til å nå toppen av tårnet, som selvsagt ligger i en verden med tre dimensjoner.

  Vi må angi måten og forberede forutsetningene før den kommer slik at den kan passere. En blanding mellom dine puslespillløsningsevner og din romlige visjon vil være nøkkelen til å ikke svette mye med dette spillet.

  Dette er en interessant blanding av sjangere. Den har et snev av grafisk eventyr blandet med noe som Candy Crash, og målet med alt er å gjøre med en god båt. Ja det kan virke litt surrealistisk, men sannheten er at kombinere alt dette, det eneste som gjør det, er å øke graden av avhengighet.

  Gå til områdene i tide og hold bilen i ett stykke. Dette er hemmeligheten for ikke pendle, men det er ikke så enkelt som det virker. Dynamikken i spillet ville kvalifisere det Dejavu, siden du må gjenta igjen og igjen til du får det. Alt er perfekt synkronisert igjen og igjen.

  Warship Battle: 3D World War II

  Stille er ikke ekte simulering. Det er et actionspill med kontroller som er ganske intuitive, der du vil styre et krigsskip under væpnet til tennene. Sværheten er fokusert på å få kontroll over skipet for å hindre at du synker, men samtidig forsøke å synke fienden. God kurs og godt mål er nøkkelen til å synke motstanderens skip.

  Tuning din bil og kjøring på stranden, kan du trenge noe annet? Kretsene er spektakulære, spesielt utsikten som noen ganger gjør at du mister din oppmerksomhet på veien. Pass på hindringene på kantene på sporet og med glidene i hjørnene, velg vel når du skal slippe rakettene, og du kommer alltid til å komme først.

  Alle ønsker å drepe zombier når som helst, det er en ubetinget betingelse for Huaman-rase. Historien som omgir spillet har også en viss berøring av aktualitet. I en moderne sivilisasjon som den nåværende synker økonomien i en dyp krise og befolkningen opprør mot politikerne, som har tømt lommene. Og til slutt avsluttes et smittsomt virus til transportøren i et dyr som du må utslette.

  Minecraft er ikke en nyhet for noen, men ikke lenge siden, dette kjære spillet for spillere hadde sin Android-versjon under pseudonym Pocket Edition (pocket edition). Optimalisert for smarttelefoner, kan du opprette en pixelert verden eller nyte steder som er opprettet tilfeldig. Fra enkle hytter til flotte slott eller forsvare mot farlige skapninger med våpen og rustning.

  Den klassiske Plants vs Zombies fornyes med noen forbedringer i sin andre utgave. Nyheter på både siden av plantene og zombiene. Hva er målet ditt? Beskytt hjernen din! Velg plantene og en god strategi for å overvinne. Lås opp faser og utforske forskjellige verdener i dette eventyrspillet.

  Anbefalt av en av våre lesere, Valiant Hearts er et spill som kombinerer puslespill, eventyr og action. Det er en blanding av leting, puslespill og eventyr, satt i første verdenskrig, hvor du vil kjempe med fire anonyme helter som vil ta deg til en annen tid for å gjenoppleve noen kamper.

  Vi startet med en tidløs klassiker: Temple Run 2. Det er et "uendelig løp" -spill, en av de som skal begynne å løpe og aldri fullføre. Du må reise jungelen og unngå eller hoppe hindringer langs lengden og bredden av veien.

  Dra fingeren opp, ned eller sidene du kan rotere, hoppe eller hakke, avhengig av rutenes problem. Hvis du feiler, vil du falle til tomrommet, eller du vil bli fanget av monstrene som jager deg. Konseptet av spillet er enkelt, men super effektivt og vanedannende.

  Stack er et spill med selvforbedring. De første spillene varer bare noen få sekunder, men styret biter deg fort. Den har en læringskurve og en gameplay som ligner på Flappy Bird. Designet og grafikken er veldig forsiktige, og i hvert spill endres det av solor.

  I utgangspunktet består det av stabling av blokker, som er i kontinuerlig bevegelse, og når du berører skjermen de faste. Hvis et stykke er igjen utenfor den ene under, blir det automatisk slettet og for å plassere neste stykke vil du ha mindre overflate. Bygg ditt eget tårn av babel og konkurrer i verdensrangeringen (verdensrekordet passerer allerede 3000 blokkene). Å dele dine beste spill hvis du trenger internett, men ikke å spille.

  Faktisk er dette spillet ganske enkelt, men absolutt slipper det den knyttede aggressiviteten vi har noen dager (jeg vet ikke om jeg har lagt merke til dette spillet fordi jeg jobber). Mekanismen i spillet er enkel. Det består av å slå alle objekter på kontoret på en bestemt tid. Du starter med en amerikansk kriger stil bat. Jo raskere du ødelegger, jo flere poeng får du, og med deg får du nye våpen med større destruktive kraft. Jeg tror det er det ideelle spillet for de endeløse møter med sjefen.

  Ubisoft bringer oss med dette piratopplevelsen. Med utrolig grafikk, som utvikleren han vanligvis gjør, gjør spillet oss en fransk pirat av spanske navn, Alonzo Batilla du må navigere havene, slåss været og mot onde pirater, synker båter til fullys og få store skatter. Et episk spill som virkelig garanterer timer med moro.

  Bedre asfalt 8 enn Real Racing? Vel for smaker farger. Asfalt 8 tilbyr veldig god grafikk i et spill som er ren fart, sammen med et lydspor som gjør spillopplevelsen fantastisk. For den galne kjøringen vil alle tilgjengelige racerbiler glede de som kjører dem gjennom de smale gatene i spillet, og nyter HD-grafikken. Prøv det!

  Jeg har alltid trodd at det enkle er det gode, og det er det som skjer med prikker, med et enkelt utseende som inneholder mange timers underholdning. I dette spillet må du kombinere så mange poeng av samme farge som mulig på 60 sekunder, eller med så få trekk som mulig. Det er en form for lokal multiplayer å leke med vennene dine og uten behov for en internettforbindelse.

  Et eventyrspill som belønner deg hver handling er synonymt med å bli hekta på den. Med Badland må du kontrollere et lite skogdyr gjennom mørke og sverdete områder med skygger og hindringer. Personlig, minskar scenariet av spillet meg om plattformspillene fra 2000-tallet. Det finnes en singleplayer-modus, men også lokal multiplayer-modus. Den gratis versjonen har 40 nivåer, og hvis du betaler for hele programmet, vil du få ytterligere 40 å overvinne.

  Det er et rollespill med vintage estetikk og ligner veldig på de gamle spillene av fangehuller og labyrinter. Du vil kontrollere en gruppe små barn gjennom spillet, hver med en annen personlighet, typisk for RPG. Tegnene til Knights of Pen & Papir +1 er alltid i samme del av skjermen, og hvilke endringer er bakgrunnen, med forskjellige monstre og huler. Det er morsomt å spille en RPG med folk som, i spillet, spiller en RPG. Interessant og strålende spill.

  Fortsetter med fantasy spill, Sorcery! 2 er en blanding mellom "Velg ditt eget eventyr" og et rollespill. Du vil spille som en ridder, og forskudd vil avhenge av svarene dine på bestemte spørsmål. Det er mye å lese inne i spillet, kanskje mer enn bare et spill, men det turbaserte systemet er morsomt og godt arbeidet. Grensesnittet er enkelt, og middelalderstilen gir en interessant berøring. Absolutt er det verdt å prøve dette spillet.

  Vi snakker fortsatt om RPGs, og det er at Shadowrun Returns er et spill med veldig god 3D-grafikk, og hvor du finner et stort utvalg av våpen, magi og forskjellige evner. Det gir deg en spillopplevelse som du nesten ikke finner i andre spill. Det handler om et mystisk drap som fant sted i et futuristisk Seattle.

  Grafikken har mye dybde, veldig godt arbeidet mekanikk, samt effektene når du skyter med våpen eller staver er veldig interessant. En av de beste spillene på Android, uten tvil.

  En av de store spillene, se hvor du ser ut. World of Goo er briljant designet, fantasifull og intelligent, til tross for å ha et par år bak, er fortsatt et av de beste spillene på Google Play. Det har noen likhet med det gamle spillet "Lemmings", hvor du må lede mange skapninger gjennom en skjerm uten at mange av dem dør.

  Problemet er å kunne skape strukturer som gjør at du når slutten av nivået, unngår feller og hindringer. Hvert nivå smaker som seier, og det er på grunn av innsats, og ikke fordi du kjøper noe i app som hjelper deg. Kombinasjonen av farger, visuelle effekter og lyd gjør dette spillet til en god opplevelse.

  Du skal spille som Billy, fiskeren, hvis jobb er ingen andre enn å fange fisk, som synes åpenbart. Men ikke bare fange dem, men i Ridiculous Fishing må du gjøre det takket være en rekke forskjellige våpen som maskinpistoler, bazooker eller pistoler. Enhver fisk du får får deg til å tjene penger for å utvikle våpnene dine, men vær forsiktig med blekksprutene, de vil prøve å stjele deg. Det er veldig underholdende, og kontrollene er flotte og grafikken nysgjerrig jo mindre. Du finner ingen type kjøp i appen. Anbefalt spill.

  Dumm måter å dø 2 følger i fotsporene til forgjengeren, men nå er det mye raskere. Korte spill, som en makabere OL, der vi må overvinne en serie tester for å unngå å dø. Dens gore-naive design virker fantastisk for meg. Jo mer du spiller, jo raskere det fungerer, betyr det at overlevelse ikke blir lett, og det blir mer og mer komplisert. Vær forsiktig når du er offentlig, er dette spillet så engasjerende at du kanskje savner et rop fra tid til annen!

  Dette spillet er et puslespill-stil plattformspill med en viktig vekt på historien. Thomas var alene har en minimalistisk design, de mange flash stil lysene og dens enkle skygger design er ikke altfor sett på Google Play.

  Spillet består av å lede Thomas (et rødt rektangel) og andre tegn gjennom serienivåer som venter på deg. Du må, med forskjellige kontroller, fullføre hvert nivå, ja, i samarbeid med venner for å lage lagdeler som hjelper deg med å overvinne oppgavene.

  Hvis du er ute etter noe dypere, med mer grafisk og følelsesmessig opplevelse, er dette ikke spillet ditt, men for enkelheten er det verdt å prøve.

  Denne artikkelen vil bli oppdatert med flere og flere offline spill. Hvilke er dine favoritter?

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map