spill å spille online

spill å spille online

Gå til skytespilldelen for å spille de beste skytespillene på internett. Spill som snikskytter eller soldat og fjern dine fiender med en rekke våpen. Eliminere zombier og fiendtlige soldater før de når deg.

Spill gamle og klassiske spill som markerte en epoke i historien om videospill. Disse spillene var en suksess i sin tid og er fortsatt populære blant de som spilte dem i barndommen.

Pac mann

Sonic the Hedgehog

Street Fighter

Spill av Tamaсo

Spill etter stil

Sokoban 3

Fotball 2

Space Invaders

Warp 1.5

Hexxagon

Boulder

Ta ut bilen

Isblokk

Mahjong

Tux på kjøre

Maniac Racers

Space Masters

Gravd ut

Finn spilleren, velg styrken på skuddet, deretter retningen og. Tell kurvene.

Med et museklikk kan du generere nye spill, med alle mulige variasjoner, basert på det typiske kortet med 52 kort.

Spill for å fullføre farger som tetris med regnorm

Anti-luftkrigsspill med 3D-bilder av Bryce

Rask spill av blokker for å bygge lukkede linjer.

Det klassiske arkadespillet som ikke trenger noen introduksjon

Solitaire spill for å eliminere like par chips

Av de klassiske to-spillers bordspill

Orientalsk spill av bord og chips

Flash spill av strategi og erobring

Spill for to spillere stil "worms9quot;

Med hvilket flagg skal du spille olympisk fotball?

- På siden av "Liste etter spillstørrelse" spillene er sortert etter størrelsen på deres filer; Denne siden lar deg teste hastigheten på modemet i en komparativ måte: Hvis for eksempel en 25k-fil tar 5 sekunder å laste ned til systemet ditt, er et sett med 250K forsinket 50 sekunder å laste i nettleseren din. Flere faktorer påvirker denne tiden i tillegg til modemet ditt, Internett-tilkoblingstjeneste, plassering etc. Denne siden lar deg organisere tiden din.

De fleste spill krever en nettleser med JAVA; hvis nettleseren din er gammel, prøv hvis du har java lastet ned mindre spill. Hvis det ikke virker, trenger systemet ditt en ny nettleser!

Versjon 5 og nyere nettlesere, raske tilkoblinger; kabel, DSL, etc., har ikke noe problem.

- Spillene er oppført etter stil eller kategori på siden "Liste etter stil".

- På siden av favoritt spillene er oppført i preferanse rekkefølge; De mest interessante og best designet er i de første stedene. Selvfølgelig endres preferanser med alder, kjønn, utdanning, etc. og alle ville bestille dem på egen måte.

- den "java spill" de fungerer som et annet vindu vindu; husk det markøren må gå inn i området av spillet og dette må aktiveres ved å klikke med venstre museknapp . På denne måten aktiveres spillet og vil reagere på tastaturkommandoer eller musebevegelser. Flash Games krever "plug-in9quot; Flash som kan lastes ned gratis fra Macromedia.com-nettstedet; Nylige nettlesere kommer allerede med Flash installert.

- Når spillene ikke brukes i henhold til instruksjonene, kan de slutte å jobbe, og til og med blokkere nettleseren. Hvis du oppdager at spillet ikke fungerer som det skal, legger du til vinduet ved hjelp av det tilsvarende valget i nettlesermenyen (Oppdater).

- Noen spill krever mye minne og / eller systemressurser; Hvis du har problemer med et spill, lukk andre programmer for å frigjøre ressurser. Du kan også øke hastigheten på nettleseren din ved å slette midlertidige filer og rense navigasjonsloggen i menyen - Verktøy (Verktøy) - Valg (Internettalternativer).

- Alle spillene ble testet og jobbet med Internet Explorer 5, og sikkert jobbe med nyere nettlesere.

- Hvis din preferanse er engelsk, så spill gratis spill på freegames.ws som inkluderer videospill, online spill, kort, arkade, brett, barn, datamaskin og andre PC-spill å spille på Internett.

Dette nettstedet vises best med en oppløsning på 3200 x 2400 på en plasmaskjermer på 42" ; o).

Spilt i dag: 797

Totalt spilt: 26.718.046

Spiller nå: 12

Hei !! Jeg håper du har det gøy å spille gratis spill online på juegos44.com, vi jobber for å ha det bra, og velg oss når du søker etter spill på nettet.

Den klassiske candy crush sagaen er nå på din favoritt nettside! Bruk musen til å spille, samle candies og få dem til å forsvinne! Hvis du legger til mer enn 3 godteri, får du en bonus.

(Spilt: 144.731 ganger)

Still inn Phineas og Ferb-bilen som du vil, og velg deretter kretsen og hopp på løp. Vinn alle nivåer og bli den beste løperen i verden.

(Spilt: 139.190 ganger)

Hjelp Hulken opprettet i form av en lekmann for å forlate byen som ønsker å fange ham. Bruk musen, pilene og mellomromstasten til å spille og vinne dette utrolige spillet.

(Spilt: 21.582 ganger)

3D-spill hvor du må fylle Rubik-kuben på kortest mulig tid og i 3D! Det er mange moduser på 2, 3, 4 og 5 ansikter.

(Spilt: 21.523 ganger)

Hjelp Ben 10 flykte uten å bli sett fra dette skremmende fengselet for romvesener! Bruk piltastene til å bevege seg og unngå å bli berørt av lasere.

(Spilt: 70.476 ganger)

Jenter spill hvor du må komme for å gi den beste hårstilen til denne vakre babyen ariel, før hun blir den lille havfruen. Bruk musen til å spille og få.

(Spilt: 5,882 ganger)

Denne gangen trenger vår gode venn og kokk Sara oss til å hjelpe henne med å få de beste cupcakes til bryllup! Bruk musen og følg instruksjonene.

(Spilt: 41.634 ganger)

Pleie spill hvor du må lage denne vakre katten har sin munn helt fast! Bruk musen, følg instruksjonene og få denne katten til å være ekte.

(Spilt: 4 430 ganger)

Barbie, som en vakker dukke, kommer ut i alle magasiner, men denne gangen er det dekket av en veldig viktig! For det må du gjøre opp, kamme og fikse det som du vil.

(Spilt: 41.935 ganger)

Minnie Mickeys kjæreste trenger deg til å farge henne og alle bildene hennes for å gi dem til Mickey! Bruk musen til å vinne dette flotte spillet.

(Spilt: 21,006 ganger)

Bob Sponge er i en superoppgave, og du må hjelpe ham med å nå sitt mål. Pass alle nivåene og oppdag hvem du må lagre.

(Spilt: 67.107 ganger)

Utmerket Mario Bros spill hvor du må klare å passere alle nivåene ved å hoppe gjennom boksene og ta diamantene. Men vær forsiktig med at boksene brenner og en gang.

(Spilt: 36.873 ganger)

Eventyrspill hvor du må komme gjennom alle nivåene av dette spillet ved å rømme fengslet i hvert nivå ved å samle gullposene og være den ene.

(Spilt: 16.723 ganger)

Utmerket spill og eventyr hvor du må oppnå nivå etter nivå som angriper dine fiender. Bruk bokstavene A, S, W, D til å flytte og J, K, L for å angripe.

(Spilt: 8,071 ganger)

I dette utrolige spillet må du passere hvert nivå som ødelegger fiendens tropper. Bruk musen til å plassere troppene og starte kampen for landet.

(Spilt: 17 534 ganger)

Zombie apokalypsen kommer og du må kjempe mot dem alle med våpnene dine! Bruk musen til å sikte og skyte! Gå gjennom alle nivåene, og du vil være trygg.

(Spilt: 41.311 ganger)

I dette eventyret må du klare å passere alle nivåene av dette spillet ved hjelp av pilene for å flytte og klare å gå gjennom månen uten at aliens fanger deg! .

(Spilt: 17.436 ganger)

Bil racing spill hvor hovedmålet ditt er å komme seg ut i første omgang i hvert løp. Bruk pilene og bokstaven X til å spille.

(Spilt: 11 239 ganger)

Motorsykkel spill hvor du må flytte med full fart ved hjelp av pilene. Hopp med mellomromstasten og med tallene 1,2,3,4 å gjøre pirouetter.

(Spilt: 11 609 ganger)

I denne muligheten må du passere alle nivåene i dette spillet, slik at verden blir i stand til å få tak i mynten og nå baksiden av fuglen din! Bruk pilene til å snurre og vinne.

(Spilt: 6.675 ganger)

Bruk musen til å kaste denne lille grønne gutten inn i bassenget. Bruk dine ferdigheter og tenk før du handler for å oppnå målet ditt.

Friv Games: Hundrevis av spill for å spille online gratis

Det er spørsmålet: Vet du hva Frivillige spillene er? Inntil nylig hadde jeg ingen anelse om hva de var, og en dag begynte jeg å se og finne dem. Hva en oppdagelse.

Friv er en nettside der vi kan finne et godt antall spill for å holde oss underholdt i noen timer ... Ifølge Friv har de mer enn 700 spill, alle gratis. Vi trenger tålmodighet og en god del av vår tid for å prøve dem alle. Kom igjen, det er perfekt for en kjedelig søndag ettermiddag på en regnfull dag.

Friv.com har forskjellige typer spill, inkludert puslespill, bilspill, spill for jenter og gutter, actionspill, Shoot Em Up, sport, Puslespill ...

Friv er spesielt populært blant barn, tenåringer og til og med voksne, siden spillene er enkle å bruke, og er tilgjengelige på alle datamaskiner. Du må bare være foran en skjerm og ... Spill!

I begynnelsen kan det virke gal å bestemme hvilken som skal bestemme seg, spesielt med tanke på at den bare gir oss en skjerm med mini-kvadrater som representerer hvert spill:

Alle er laget i Flash, så vi må ha den nyeste versjonen av Adobe Flash Player installert på datamaskinen vår for å fungere bra.

Blant Friv-spillene finner vi ansikter som er kjent for alle som Svampebob, eller de onde svinene av Angry Birds. Du må bare klikke med markøren på en av dem, og en skjerm som dette vil vises:

Der kan vi se noen instruksjoner om hvordan du håndterer musen, og et par kontroller for å starte spillet. Jeg ville ta bort lyden ...

Friv.com endrer hele tiden spillskjermbildet, noe som kan gjøre det vanskelig å finne spillet som du liker mest.

Noen av de mest populære spillene i Friv er:

  • Angry Birds Rovio: Det populære spillet av fugler mot griser som dukket opp fra Apple Store.
  • Red Driver 2: Vi kjører bilen vår rundt flere racerbaner i en rød bil som konkurrerer mot andre drivere.
  • Demolition Monster Truck - Vi kjører en lastebil og vårt oppdrag er å finne og ødelegge.
  • Panda Tactical Sniper 2 - Vi ble den beste panda snikskytten som fullførte de ulike nivåene av oppdraget.
  • Super Mario Strikers - Vi spiller fotball med Mario.
  • Dibbles - Den berømte Lemmings.

Hvordan kan vi finne de mest populære spillene på Friv.com?

Vi kan finne en liste over de mest populære Friv-spillene på FrivTown-nettstedet.

Side hvor vi også vil kunne se flere spesifikke lister etter kategorier med de mest populære og mest populære titlene.

Så hvis vi ser spesifikt ut for noe spill, er det best å gå til denne siden.

Hva er din favoritt Friv-spill? La oss lage vår egen liste blant alle.

Mange av oss søker stadig etter spill uten tidligere nedlastinger, spill fra Internett Du trenger ikke å laste ned spillet til datamaskinen vår, for å unngå lange timer med nedlasting. Nå hvor kan jeg finne slike spill? Vel i dag vil vi lage en enkel samling om spill av forskjellige kategorier og spesielt fri for motorsykkel spill, acciГіn, friv spill , MMORPG, etc. Uten mer eller mindre begynner vi og vi påminner deg om at du må klikke på bildet av det for å gå til spillet.

Spill som ifølge sitt utseende er litt barnslig på grunn av sine farger og zombier som ved første øyekast ikke virker veldig stort, har dette spillet skapt en plass i dette markedet, og i dag har tusenvis av spillere i alle aldre. Selv om det er et spill som er tilgjengelig for mobiltelefoner og må betales, er det gratis demoer, og du kan prøve det.

Vanligvis er det et spill som kommer i noen datamaskiner, og når vi slipper Internett, er det eneste underholdningsmediet. Zuma er et enkelt og vanedannende spill, der du må eliminere de fargede ballene for eksempel, hvis du har en grønn, må du kaste den til en grønn, og når du legger to sammen, må du bare kaste en annen av samme farge og eksplodere.

Hvis du er en av folkene som lærer engelsk, kan dette spillet være veldig hjelpsomt, i teorien er spillet veldig enkelt, du må finn forskjellige ord på engelsk, for dette må du bruke hjernen din siden det er snill puslespill, Du kan ikke velge ord, men danner dem i henhold til den sparte ordren.

Utvilsomt er det en av de mest populære spillene i disse tider, som er som en enkel mobiltelefon spill og i dag er den tilgjengelig på ulike enheter og til og med sosiale nettverk. Spillet er relativt enkelt, du må bare prøve å slå ned pyramidene og steinformene og andre materialer, selv om du må studere hvordan du kaster alt siden du har ubegrenset mengde ammunisjon (fugler).

Det er et spill MMORPG som i sin tid førte til mye fornemmelse, har for øyeblikket ikke en ekstraordinær boom, selv om du kan prøve den på nettet og dele med tusenvis av spillere. Det handler om å skape karakteren din og velge et yrke for dette (Trollmann, trollmann, bueskytter eller ridder). Du må øke nivåene for å være den sterkeste og gå til å oppdage kartet.

Settlers Den har flott grafikk og fremfor alt er det et veldig intuitivt spill, så du trenger ikke mye dokumentasjon til lær å spille. Selve spillet, er av konstruksjon og med en veldig spesiell karakteristisk real time, dette betyr at å bygge noen type bygning vil ta minutter og enda timer.

Ekstremt populært spill med et veldig stort publikum, bare i det sosiale nettverket har Facebook mer enn 16 millioner spillere, bortsett fra konsoller, datamaskiner og mobile enheter. Målet med spillet er å ha et dobbeltliv (cybernetisk) hvor du får mulighet til å samhandle med andre mennesker og utføre ulike daglige handlinger (arbeid, spise, sove, feste osv.).

Sikkert du ser spillet og sier "det ser ikke ut til å være attraktivt", men ikke trekk hastige konklusjoner og prøv spillet, du vil sikkert like det. Oppdraget er veldig enkelt, men vanedannende, du må ta ditt sverd og begynne å kutte fruktene som kommer på skjermen, husk å være forsiktig da du kan kutte en bombe og miste liv.

Selv om det grafisk er et enkelt spill, er det en av de populære friv spill hvor du må ta dine ferdigheter som motorsykkeldriver og prøve å få den beste poengsummen, vinnende først. Husk at du alltid må være oppmerksom da du finner flere kurver som ikke holder deg og mister løpet.

Pac-Man er et klassisk spill som uten tvil markerer begynnelsen på en stor generasjon av videospill. Siden begynnelsen i 1980 ble det et totalt fenomen som nådde millioner i salg og oppnådde til og med en Guiness Récord. Hvordan spilles det? Vel, det er egentlig ikke mye å forklare, hovedspilleren er en gul sirkel og oppdraget er spis alle hvite prikker og alltid unnvike de fargerike spøkelsene.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map