spill å spille nå

spill å spille nå

Gratis spill, Mini-spill, Flash spill

Målet ditt er å reparere de sunkne ubåtene. (veldig wenos grafikk)

Action Spill

Det mest spilt online spillet Counterstrike er nå tilgjengelig på denne nettsiden for å spille det i sin flash-versjon. Et spill med mye tiltak.

Action Spill

Beveg ditt skip gjennom rom med forsiktighet for å unngå problemene som oppstår i de deler av universet.

Action Spill

Samle alle beinene som er på bakken, men pass opp for hundene.

Eventyr Spill

En veldig god blanding mellom en klassiker og en erotisk nå hvis du ikke blir lei av å spille kabal.

Erotiske spill

Ta ut lasersverdet og avbøy laserstrålene som robotene skyter på deg.

Action Spill

Du er en elit soldat som har falt i fallskjerm i fiendens territorium.

Action Spill

AQui Du kan stille ditt mål og gjøre spill med dine venner eller venner for å se hvem som gjør flere poeng.

Action Spill

Drep så mange zombier som mulig for å unnslippe byen i live.

Action Spill

I dette målet må du bare skyte på noen terroristmistenkt som er i stand til å utføre et angrep.

Action Spill

Dobbelt Dragon Street Street Fight. Bruk A, S, D og piltastene til å flytte og lage dine slag.

Action Spill

Gå ned til helvete med disse tegnene for å kjempe mot Hitler. Du vil legge merke til at mange av tegnene er kjent for deg.

Eventyr Spill

Spill av eventyr og action type Megaman bare for rusmisbrukere veldig bra. anbefales.

Eventyr Spill

Utmerket Action Spill eliminerer alt som er plassert foran deg, slik at du kan legge til mange poeng.

Action Spill

Hopp fra plattform til plattform, samle nøkkelen for å åpne døren til hvert nivå. Hvor mange flere plattformer får du?

Ferdighetsspill

Hvis du har puls til å stjele tamburiner uten oppstyr, er dette ditt spill. Prøv å forlate labyrinten uten å berøre noen av veggene.

Ferdighetsspill

Divertigo-spill hvor du må ta den gule ballen til det hvite hullet, hjelpe deg med trekanter som beveger deg for å gjøre banen.

Ferdighetsspill

Målet ditt er å sette kua i maskinen for å bestille den. Fun.

Ferdighetsspill

Behandle denne ormen med musen og begå alle insekter som du kan for å gjøre deg større hver gang.

Ferdighetsspill

Ren får mye gass, målet ditt er å plugge hullene slik at Stimpy er avixed.

Ferdighetsspill

Morsomt spill for en eller to personer hvor du vil kjempe mot de mest krigereggene du kan forestille deg: P, veldig morsomt :)

Kamp spill

Du er i et basseng, og du må ta fienden din ut av sirkelen for å tjene SUMO type kamppoeng.

Kamp spill

Trekk vingen så mye som mulig for å kunne gå sammen med andre motstandere.

Kamp spill

Et underholdende spill tennis, her spiller du fronton. Du vil ikke slutte å spille.

Sports spill

Tenk nøye på bevegelsene du gjør for å ta ut kubene og sortere dem.

Ferdighetsspill

Morsomt spill Andas i en bisicleta du må gjøre merkelige svinger for å lage poeng.

Ferdighetsspill

Søk på sykehusrom for sykepleier, medisin og penger for å gjenopprette.

Ferdighetsspill

du må ordne stykkene riktig for å bygge vei for molen for å nå kjøleren.

Ferdighetsspill

Du kjører en bombefly og ditt oppdrag vil være å hindre at fiendens paratroopers når frem til fastlandet.

Ferdighetsspill

Du er utenfor et hus besatt av spøkelser, du må eliminere dem med noen capes som de vil gi deg å kaste.

Похоже, еще никто не присоединился к дискуссии, вы можете оставить первый комментарий!

Проверять кусты вслепую очень опасно, так же как и вслепую разгуливать по интернету. Другие сайты не так хорошо защищены, как наш, поэтому проявляйте бдительность, когда переходите по неизвестным ссылкам.

Вы переходите на:

Вы покидаете LeagueofLegends.com

Проверять кусты вслепую очень опасно, так же как и вслепую разгуливать по интернету. Другие сайты не так хорошо защищены, как наш, поэтому проявляйте бдительность, когда переходите по неизвестным ссылкам.

Spilt i dag: 636

Totalt spilt: 26.717.885

Spiller nå: 9

Hei !! Jeg håper du har det gøy å spille gratis spill online på juegos44.com, vi jobber for å ha det bra, og velg oss når du søker etter spill på nettet.

Den klassiske candy crush sagaen er nå på din favoritt nettside! Bruk musen til å spille, samle candies og få dem til å forsvinne! Hvis du legger til mer enn 3 godteri, får du en bonus.

(Spilt: 144.731 ganger)

Still inn Phineas og Ferb-bilen som du vil, og velg deretter kretsen og hopp på løp. Vinn alle nivåer og bli den beste løperen i verden.

(Spilt: 139.190 ganger)

Hjelp Hulken opprettet i form av en lekmann for å forlate byen som ønsker å fange ham. Bruk musen, pilene og mellomromstasten til å spille og vinne dette utrolige spillet.

(Spilt: 21.582 ganger)

3D-spill hvor du må fylle Rubik-kuben på kortest mulig tid og i 3D! Det er mange moduser på 2, 3, 4 og 5 ansikter.

(Spilt: 21.523 ganger)

Hjelp Ben 10 flykte uten å bli sett fra dette skremmende fengselet for romvesener! Bruk piltastene til å bevege seg og unngå å bli berørt av lasere.

(Spilt: 70.476 ganger)

Jenter spill hvor du må komme for å gi den beste hårstilen til denne vakre babyen ariel, før hun blir den lille havfruen. Bruk musen til å spille og få.

(Spilt: 5,882 ganger)

Denne gangen trenger vår gode venn og kokk Sara oss til å hjelpe henne med å få de beste cupcakes til bryllup! Bruk musen og følg instruksjonene.

(Spilt: 41.634 ganger)

Pleie spill hvor du må lage denne vakre katten har sin munn helt fast! Bruk musen, følg instruksjonene og få denne katten til å være ekte.

(Spilt: 4 430 ganger)

Barbie, som en vakker dukke, kommer ut i alle magasiner, men denne gangen er det dekket av en veldig viktig! For det må du gjøre opp, kamme og fikse det som du vil.

(Spilt: 41.935 ganger)

Minnie Mickeys kjæreste trenger deg til å farge henne og alle bildene hennes for å gi dem til Mickey! Bruk musen til å vinne dette flotte spillet.

(Spilt: 21,006 ganger)

Bob Sponge er i en superoppgave, og du må hjelpe ham med å nå sitt mål. Pass alle nivåene og oppdag hvem du må lagre.

(Spilt: 67.106 ganger)

Utmerket Mario Bros spill hvor du må klare å passere alle nivåene ved å hoppe gjennom boksene og ta diamantene. Men vær forsiktig med at boksene brenner og en gang.

(Spilt: 36.873 ganger)

Eventyrspill hvor du må komme gjennom alle nivåene av dette spillet ved å rømme fengslet i hvert nivå ved å samle gullposene og være den ene.

(Spilt: 16.723 ganger)

Utmerket spill og eventyr hvor du må oppnå nivå etter nivå som angriper dine fiender. Bruk bokstavene A, S, W, D til å flytte og J, K, L for å angripe.

(Spilt: 8,071 ganger)

I dette utrolige spillet må du passere hvert nivå som ødelegger fiendens tropper. Bruk musen til å plassere troppene og starte kampen for landet.

(Spilt: 17 534 ganger)

Zombie apokalypsen kommer og du må kjempe mot dem alle med våpnene dine! Bruk musen til å sikte og skyte! Gå gjennom alle nivåene, og du vil være trygg.

(Spilt: 41.311 ganger)

I dette eventyret må du klare å passere alle nivåene av dette spillet ved hjelp av pilene for å flytte og klare å gå gjennom månen uten at aliens fanger deg! .

(Spilt: 17.435 ganger)

Bil racing spill hvor hovedmålet ditt er å komme seg ut i første omgang i hvert løp. Bruk pilene og bokstaven X til å spille.

(Spilt: 11 239 ganger)

Motorsykkel spill hvor du må flytte med full fart ved hjelp av pilene. Hopp med mellomromstasten og med tallene 1,2,3,4 å gjøre pirouetter.

(Spilt: 11 608 ganger)

I denne muligheten må du passere alle nivåene i dette spillet, slik at verden blir i stand til å få tak i mynten og nå baksiden av fuglen din! Bruk pilene til å snurre og vinne.

(Spilt: 6 674 ganger)

Bruk musen til å kaste denne lille grønne gutten inn i bassenget. Bruk dine ferdigheter og tenk før du handler for å oppnå målet ditt.

16 flotte gratis spill å spille akkurat nå og uten å laste ned noe

Av Softonic Editorial

18. mai 2017

I mange stiler og med rask tilgang er nettbaserte spill et godt underholdningsalternativ når du ikke vil sette for mye innsats i å installere eller kjøpe mer komplekse spill. For å spille direkte gjennom nettleseren, fortjener disse titlene å bli uthevet som et alternativ for de som bare vil ha en rask overføring.

Å nyte spill som disse. Vanligvis trenger du bare å ha Flash eller Unity installert og gå for dem. Spillene er enkle i de fleste tilfeller, men har fortsatt veldig interessante alternativer som kan få deg til å miste timer uten å stoppe.

Dette valget har spill av svært varierte stiler: puslespill, raser, rollespill, eventyr og mange flere som kan spilles raskt i din egen nettleser. Ta en titt på de 16 spillene vi har skilt og ikke kast bort noe mer tid ... hit "Play" fordi nå er det tid å ha det gøy!

Det første spillet på listen er et puslespill som virker ekstremt enkelt, men det blir mye mer interessant når du begynner å spille. Hvis du var en pølse og du kunne skyte lyn og fly, hva ville du gjøre? Dette er ganske uvanlig premiss for dette spillet. Du må styre en pølse som skyter til alle sider, og ikke la den røre til og med veggene rundt den.

Den minste kontakten med noe objekt i nivået gjør det nødvendig å starte over. Skyv bjelkene for å eliminere de røde blokkene og tjene flere poeng under spillet. Målet ditt er å komme så langt som mulig i nivåene, som er tilfeldige og fulle av forskjellige hindringer. Bruk musen til å styre pølsen, rulle for å rotere den og knappen for å skyte dødens stråle.

Planter vs Monsters er et spill som ble helt inspirert av suksess av Plant vs. Zombier av selskapet PopCap. Forskjellen i dette spillet er at den har mer tradisjonelle elementer for å forsvare tårnet, slik at spilleren må beskytte seg mot en horde av monstrøse vesener fra en annen dimensjon gjennom kampplanter.

For å forsvare hjemmet ditt må du opprette en perfekt kombinasjon av planter, og sørg for at ingen av fiender kommer hjem. Hver av de grønne soldatene har forskjellige egenskaper og forskjellige funksjoner på slagmarken. Oppdag alle artene av monstre og skape et effektivt forsvar.

Plasseringen av hver plante er også viktig for overlevelse, siden det gir deg mulighet til å nå mange flere fiender, dra nytte av brannkraften til hvert tegn du legger i hagen. Ta på flere ekstremt utfordrende nivåer og vis at du er klar til å forsvare din eiendom fra horder av overnaturlige vesener!

Hvis du virkelig liker planter vs. Zombies Dette er et annet spill inspirert av den store suksessen til PopCap. Kampen mellom planter og zombier har nådd et nytt nivå. Nå, disse små plantene har gått inn i rommet for å jakte utøde. I dette spillet er du ansvarlig for å bekjempe disse sultne monstrene i rommet. Prøv å være dyktig nok til å møte denne oppgaven før zombiene når forskningsskipet.

For å gjøre dette må du plassere troppene i henhold til dine behov. For eksempel er det enheter som bare tar vare på reparasjoner, noe som betyr at de ikke trenger å bli kalt hele tiden. Tross alt kan du bare ringe et begrenset antall enheter hver gang.

De som liker actionspill og ønsker å øve sitt mål, bør vite denne utfordringen, som er liten, men veldig godt utført. Er du klar for utfordringene knyttet til å være en jaktrobot? I dette skytespillet må du samle våpen og ammunisjon for å utrydde løp av gigantiske skapninger som kom på jorden i et fremmed skip.

Fly dine hjerner til disse skapningene (eller hva de har inne i disse robotternes skall og finn skjulte gjenstander på scenen, for eksempel nye våpen, overlevelsesutstyr og ammunisjon.) Vær forsiktig så du ikke blir sett, eller fiender vil starte å skyte deg så snart de oppdager deg.

For de som liker ledelse spill med en stil inspirert av store konstruksjon RPGs, er dette spillet det ultimate. I Goodgame Empire vil du være et sant statshode. Begynn med å bygge din by fra små hus og små og liten, gjør det minste stedet den største nasjonen verden noensinne har sett. Du må registrere deg før du begynner å spille.

Tror ikke at dette spillet er som å spille "i de små husene" eller at det er noe lett, siden hovedmålet er å skape en stor hær og utslette de nærliggende sivilisasjonene. Du må administrere dine eiendeler perfekt og velge klokt hvilke bygninger som bør forbedres først. Bevis å være en dyktig leder og ta ditt imperium til toppen mens dine fiender ber om nåde.

Speed ​​fans på to hjul, gjør deg klar for dette spillet! I denne simulatoren får du muligheten til å kjøre en motorsykkel realistisk. Gå og følg adrenalinen for å kjøre mens du kjører denne ville maskinen på hjul. Testkretsen er tilgjengelig for å bli utforsket etter ønske, med manøvrer, kurver og flere baner å følge.

I 3D Moto Simulator, vil du ha det gøy å krysse øde veier for å teste all kraften til en motorsykkel med 1100 sylindere. Vær imidlertid forsiktig så du ikke mister balansen din og lider en alvorlig ulykke. Hvis dette skjer, er det nødvendig å starte spillet på nytt med "R" -tasten, som "fornyer" motorsykkelen din.

Hva er klokken Det er tid for eventyr! Den kuleste tegningen av fjernsyn kan nå også nytes i en serie spill lansert av Cartoon Network. I dette spillet kidnappet King of Ice prinsessen Jujuba en gang til og låste henne i slottet i midten av Ice Realm. Det er på tide for Jake og Finn, en av de morsomste og underlige duoene på fjernsyn, for å komme til hans redning.

Imidlertid er isverdenen et veldig, svært fjernt sted. Hva er den mest logiske og enkle måten å reise der raskt? Bruke hunden sin som en turbo propeller, og få ham til å sparke rumpa til han når til skurkenes territorium, åpenbart. For å oppnå ønsket avstand må du imidlertid tjene mange poeng for å bytte dem til "forbedringer" som er suspendert i luften. Kjør og hopp så fort du kan for å redde prinsessen!

Et annet spill basert på denne helten, og det fortjener et sted i denne listen for å ha en veldig interessant og differensiert premiss, hvor din rolle er en alchemist som søker å beseire fiender. Jake var så tørst at han endelig aksepterte vannet fra en skummel mummies hånd. Nå har skapningen kidnappet den fattige hunden og har til hensikt å gjøre ham til sin personlige slave.

I dette spillet må du hjelpe den modige Finn til å redde sin trofaste venn. Ikke vær redd for å møte de farlige monstrene som bor i disse grottene, siden du vil få hjelp av dine følgesvenner til å smi på våpen og potioner, veldig viktig for å overvinne utfordringene, som blir stadig vanskeligere.

Ikke glem å sjekke inventar og utstyr før hver kamp, ​​eller du vil være i fare for å motta en enorm slå. Samle alle elementene som faller mot dine motstandere, siden du kan finne viktige objekter og tilbehør for suksessen til oppdraget ditt. Tips: bruk den magiske spinneren til å slå sammen to elementer til en ny, mye kraftigere, men vær forsiktig, fordi denne handlingen ikke er reversibel.

Hvis du trengte de klassiske spillene på denne listen, gjør deg klar til å gjenoppleve flotte øyeblikk fulle av blod og ødeleggelse! Hvis du allerede likte dataspill på 90-tallet, kjenner du sannsynligvis den første Doom. Nå er spillet tilgjengelig i en helt elektronisk versjon, slik at du kan spille historien eller oppdage den.

Alt du trenger å gjøre er å undersøke scenariet der du er og samle beskyttelser for å gjøre rustning og våpen kraftigere. Når du finner et monster av noe slag, skyte til du er død - ellers vil livet ditt være i fare. Grafikken i dette spillet er identisk med originalene, så vær ikke overrasket over å se mange pixelerte objekter på skjermen.

10) Gumball: Tingenes fellesskap

Hvis du kjenner denne serien, vet du at en god dose humor og stor mangel på fornuft er to slående trekk som er tydelig tilstede i dette spillet. Gumball: Fellowship of the Thing er et tegneserie spill som inneholder store doser av opplevelser og utfordringer. Guide Gumball, samhandle med alle de andre tegnene, samle gjenstander som kan være nyttige i fremtiden og ha det gøy.

I denne enkle RPG må du gå til Elmores farligste hjørner for å finne dine objekter, som var skjult av Gumballs bestemor i et forsøk på å beskytte barna. Bli med på dette eventyret og ta med ting hjemme. Spillet krever ikke registrering, siden det ikke har en historie så omfattende som å kreve flere dager for å fullføre den.

Nick Soccer Stars er et spill som tar hovedpersonene laget av Nickelodeon til et fotballkamp. Gjennom et veldig enkelt og morsomt spill må du utføre akrobatiske hopp og sørge for at ballen går inn i motstanderens mål.

I begynnelsen vil du bare ha noen muligheter for å velge spillerne dine. For å låse opp nye tegn må du vinne konkurransen i turneringsmodus, som igjen har flere spill med mange mål som vil teste din evne på banen. Hver karakter har sin spesielle kraft, som kan være å angripe fiender med sterke spark til ballen eller slå dem i en begrenset periode.

Hvis du liker skytespill, men du er på utkikk etter noe annet, vær oppmerksom på dette spillet. Den første versjonen ble produsert om syv dager, og nå kan du nyte dette revolusjonerende spillet direkte i nettleseren din. Spillerens handlinger er direkte knyttet til resten av verden, noe som gjør det mulig å forutse bevegelsene og unnslippe bildene, og huske scenen til den berømte filmen "Matrix".

Målet i hver fase er å drepe alle fiender som ser ut til å skyte deg. Med denne tiden mekaniker, Super Hot ender opp med å bli mer av et puslespill og / eller strategispill, enn i et av bildene selv. Men denne blandingen gjør det til et av de elektroniske spillene!

13) Slenderman må dø: Kapittel 1 - Sanatorium

Hvis du er redd for horror spill, kan du flytte til den neste på listen, siden dette spillet er bare for de som har guts. Slenderman må dø: Kapittel 1-Sanatorium er et av spillene inspirert av den urbane legenden om Slendeman. Han er en slank mann med svært strakte armer og ben som treffer en skog og plager alle de som ved et uhell stopper på deres territorium.

Denne første personskytten følger samme linje som de foregående spillene i denne skapningen av skyggene. Du kontrollerer en etterforsker som ser etter ledetråder om Slendermans mulige opprinnelse og ender opp med å finne bevis på at hele skrekkhistorien har begynt i et sanatorium.

Klargjør lommelykt og våpen og samle de åtte dokumentene som er spredt rundt den forlatte bygningen. Hvis legenden viser seg å være sant, ikke nøl med å tømme hele kulebladet for å sende skapningen tilbake i mørket. Å unngå hindringer er også et av de beste tipsene for å overleve Slenderman-angrepene.

Dette spillet fortjener å være på denne listen for å være en tittel full av nostalgiske og veldig morsomme elementer. DDtank 2 er den andre tittelen i denne strategien og turn-based war franchise. Ved denne anledningen er ideen å bruke våpnene som er tilgjengelige for å fly motstanderne som står i veien, inkludert andre virkelige spillere fra hele verden.

Serien er inspirert av den klassiske Gunbound, og spillets stil er svært lik den av de anerkjente Worms-spillene som ble oppstått mellom 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, men det er fortsatt svært vellykket i dag. I DDtank 2 er kampene enda mer balansert og omstridt, noe som krever at du viser din taktiske intelligens og et godt mål å ødelegge alle fiender som ser ut til deg. Så, skal du møte dem?

Hero Zero er et online spill hvor du må anta en superhelts identitet. Faktisk er vakten her laget fra grunnen til deg. Han utvikler seg gradvis for å bli den store beskytteren av et nabolag som tidligere var stille.

I tillegg til å beskytte medborgere fra de onde, kan du også utfordre andre spillere og deres helter i 2 × 2 dueller. Alt dette vil tjene deg til å oppleve poeng og mynter, noe som resulterer i nye nivåer, forbedrede ferdigheter og nytt utstyr for å bekjempe kriminalitet.

Oppdragene som eksisterer i spillet er forskjellige, og det er også andre mulige interaksjoner. Det tar litt tid å forstå alt, noe som gjør Hero Zero til et "sosialt spill" der tålmodighet og kontakt med andre spillere er uunngåelig.

Dette lille spillet er en ekte utfordring for de som liker å bryte hodet med actionpuslespill. Her styrer du et tegn som trenger å nå slutten av fasen ved hjelp av blokker for å kontrollere lysene i byen. Avhengig av hvor lyset treffer, åpner en vegg eller et gulv opp slik at du kan passere.

Bruk blokkene til å slå lysene av og på, men vær forsiktig så du ikke lar dem samle seg nær veggene. Fasene har et minimalistisk blått aspekt, og du kan starte om nivået hvis du oppdager at du har utført noen irreversible handlinger. Vær forsiktig med torner og faller og vær oppmerksom hele tiden for å innse hva ditt neste skritt skal være.

Tilpasning av en originalartikkel i portugisisk utgitt i Tecmundo.

i Jeg vil spille spill Du har hundrevis av gratis spill. Spill spillet du vil uten å betale og fortsett å spille flash, arkade, retro og konsoller.

Prøv de forskjellige kategoriene og begynn å spille gratis spill for hele tiden du vil ha. Du kan kommentere, spille, dele og oppdage nye spill du aldri har spilt.

Vi har 558 spill å spille gratis.

Forsvar mens flere dager angrep av zombie soldater og overleve det maksimale antall dager. Når du går på nivå, ser du hvor mange overlevende du fant, nye våpen og andre ting som vil gi deg en fordel. Prøv å slå hodet på zombiene, men det er ikke lett.

Fred må løpe gjennom stier full av feller, og du må hindre ham i å bryte i stykker! Hver gang spillet starter, er banen annerledes, du har dusinvis av feller for å lære å gjenkjenne og unngå dem.

Samle din slåssdrage og slå deretter med de andre drager for å beseire dem. Først må du montere din drage, dra brikkene til der de burde være, når dragen er ferdig kan du kjempe. Bruk musen til å velge om du vil forsvare deg selv eller en av de tre typer angrep.

3D-versjon av en av de mest populære kampspillene noensinne, Dragon Fist. Trene opplæringen først for å lære sparken og slå kontrollene, du har dusinvis av forskjellige figurer å velge mellom, noen av dem er bare låst opp når du går gjennom spillet.

Ny versjon av dette spillet med luftkamp med biplanene i første verdenskrig med flere faser. Kjør flyet ditt mens du kjemper med motstandere og ødelegge målene på bakken med bomber, utfør spesielle manøvrer for å bli et ess av luftfart.

Spill og slåss med fyren gjennom de farlige gatene i byen. En god blanding av eventyr med horisontale action kampspill hvor du må kjempe mot dine motstandere og mot sjefene som lar deg flytte fra nivå til slutt av spillene.

Et godt actionspill i Sonic-stilen. Utforsk verden av spill med en litt surrealistisk og morsom karakter. Mobilen i dette eventyret er veldig bra, så vel som hopp og bevegelsene mens du utforsker nivåene.

Spill online kabal, det mest populære kortspillet noensinne. Målet er å bestille ess-kortene til kongen fra topp til bunn. Men du må bytte svart med rødt. Du kan bruke de øverst til venstre.

En fotballkamp i 3D der du kan velge spillerne dine. Ved starten av spillene velger du spillerne å spille på laget ditt, du velger også fargen på laget og så starter spillet. Drypp de andre spillerne og skyt mål.

Eventyrspill og Indiana Jones-handling, med mange farer og fallgruver for å unngå. Gå med denne helten gjennom de ulike nivåene av spillene, unngå piler og hoppe på plattformene for å overleve og nå slutten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 + = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map