spill å leke med venner uten å laste ned

spill å leke med venner uten å laste ned

Fem Android-spill å spille online med dine venner

Android har mange spill av alle typer temaer, der vi kan bruke timer og timer nedsenket, men ikke alle av dem tillater oss å konkurrere mot andre brukere. Men Det er mange spill med en online multiplayer-modus som lar oss samhandle med våre venner Vi er i stedet for verden som vi er.

I dag har vi en enorm katalog å velge noen spill som passer inn i våre preferanser og smaker når det kommer til å ha en god tid, men ikke alle av våre favorittspill har en flerspillermodus som tillater oss å nyte det med våre venner.

Det er imidlertid mange alternativer av samme tema som vi kan velge. Mange av disse alternativene har to typer multiplayer, standard, 'pass and play', som bare må passere telefonen til vår motstander for å gjøre hans tur, eller online flerspillermodus, hvor vi kan spille med dem uansett hvor vi er, hver fra sin enhet.

Noen veldig interessante er Super Strike Golf 2, Kritisk Strike Portable, Rivals at War: 2084, Tekken Card Tournament og Total Conquest; et spill av sport, strategi, førstepersonsskytespill eller kamp, ​​alt i multiplayer-modus og i sanntid.

Dette er et spill av golf i to dimensjoner der vi kan nyte denne sporten på alle typer overflater, der vi finner oss mer enn ett problem å flytte til neste nivå.

Vanskelighetene ikke bo i det enkle motvind og busker, men på et visst nivå, vil vi begynne å kjempe portaler, fargede gels og lage labyrinter som vi må bestrebe seg til det neste.

Vi kan konkurrere direkte med alle registrerte brukere, gjennom statistikkpanelet som reflekterer de beste resultatene til spillerne på hvert nivå, selv om vi også kan leke med vennene våre gjennom samme enhet og konkurrere om å se hvem som får færre trekk.

Last ned Super Stickman Golf 2 på Uptodown

Dette er et første person action spill som ligner på Counter Strike som vil tillate oss å spille spill som ligner de som vi ville finne i det spillet.

I den kan vi utføre oppdrag mot våre gambling-venner eller aktivt samarbeide med dem å bekjempe terrorister og ulike fiender og til tross for kompleksiteten i bruk som synes å ha i begynnelsen på grunn av det store antall knapper, barer og statistikken viser oss på en gang i løpet av spillet, er kritisk Strike svært enkel å bruke.

Det er helt tilpasset spillmodusen til berøringsskjermene, og er en av de beste alternativene til sjangeren som vi finner i Android.

Last ned Kritisk Strike Bærbar på Uptodown

Dette er mer enn et interessant strategispill der Vi kan styre en hel gruppe soldater som vi må rette mot fienden for å erobre hele galaksen.

Vi kan konkurrere mot soldater kontrollert av kunstig intelligens eller mot fiendens horder av våre Facebook-venner.

Spillet er basert på ordrer og strategier som vi foreslår gjennom våre soldater og de objekter og kortene vi utsteder dem, siden vi ikke kan styre soldatene direkte, men å lede dem på en eller annen måte.

Last ned Rovals at War: 2084 på Uptodown

Tekken alltid, men med den særegne at vi ikke trenger å trykke på knappene på spark og slag, men velg angrepet eller blokkeringskortet som vi lager i rett tid. For dette må vi konfigurere oss et kortkort som passer til det vi leter etter i kamp.

Vi kan konkurrere mot andre brukeres dekk, og å forbedre vår egen dekk, kjøpe nye kort eller slå sammen de vi allerede har.

En veldig vanedannende strategi og kampspill.

Last ned Tekken Card Tournament på Uptodown

Dette er et sanntidsstrategispill der vi må lage vår egen romerske by fra grunnen av. Vi må bygge bygninger og forbedre dem, samt legge fram en hær som beskytter den mot våre rivaler og være i stand til å håndtere den på best mulig måte.

Vi kan konkurrere mot våre Facebook-venner i multiplayer-modus, hvor Vi kan vise hvem som er den beste strategen ved å ødelegge fiendens byer.

Det ligner på Age of Empires Online, og har et veldig behagelig grensesnitt å spille.

16 flotte gratis spill å spille akkurat nå og uten å laste ned noe

Av Softonic Editorial

18. mai 2017

I mange stiler og med rask tilgang er nettbaserte spill et godt underholdningsalternativ når du ikke vil sette for mye innsats i å installere eller kjøpe mer komplekse spill. For å spille direkte gjennom nettleseren, fortjener disse titlene å bli uthevet som et alternativ for de som bare vil ha en rask overføring.

Å nyte spill som disse. Vanligvis trenger du bare å ha Flash eller Unity installert og gå for dem. Spillene er enkle i de fleste tilfeller, men har fortsatt veldig interessante alternativer som kan få deg til å miste timer uten å stoppe.

Dette valget har spill av svært varierte stiler: puslespill, raser, rollespill, eventyr og mange flere som kan spilles raskt i din egen nettleser. Ta en titt på de 16 spillene vi har skilt og ikke kast bort noe mer tid ... hit "Play" fordi nå er det tid å ha det gøy!

Det første spillet på listen er et puslespill som virker ekstremt enkelt, men det blir mye mer interessant når du begynner å spille. Hvis du var en pølse og du kunne skyte lyn og fly, hva ville du gjøre? Dette er ganske uvanlig premiss for dette spillet. Du må styre en pølse som skyter til alle sider, og ikke la den røre til og med veggene rundt den.

Den minste kontakten med noe objekt i nivået gjør det nødvendig å starte over. Skyv bjelkene for å eliminere de røde blokkene og tjene flere poeng under spillet. Målet ditt er å komme så langt som mulig i nivåene, som er tilfeldige og fulle av forskjellige hindringer. Bruk musen til å styre pølsen, rulle for å rotere den og knappen for å skyte dødens stråle.

Planter vs Monsters er et spill som ble helt inspirert av suksess av Plant vs. Zombier av selskapet PopCap. Forskjellen i dette spillet er at den har mer tradisjonelle elementer for å forsvare tårnet, slik at spilleren må beskytte seg mot en horde av monstrøse vesener fra en annen dimensjon gjennom kampplanter.

For å forsvare hjemmet ditt må du opprette en perfekt kombinasjon av planter, og sørg for at ingen av fiender kommer hjem. Hver av de grønne soldatene har forskjellige egenskaper og forskjellige funksjoner på slagmarken. Oppdag alle artene av monstre og skape et effektivt forsvar.

Plasseringen av hver plante er også viktig for overlevelse, siden det gir deg mulighet til å nå mange flere fiender, dra nytte av brannkraften til hvert tegn du legger i hagen. Ta på flere ekstremt utfordrende nivåer og vis at du er klar til å forsvare din eiendom fra horder av overnaturlige vesener!

Hvis du virkelig liker planter vs. Zombies Dette er et annet spill inspirert av den store suksessen til PopCap. Kampen mellom planter og zombier har nådd et nytt nivå. Nå, disse små plantene har gått inn i rommet for å jakte utøde. I dette spillet er du ansvarlig for å bekjempe disse sultne monstrene i rommet. Prøv å være dyktig nok til å møte denne oppgaven før zombiene når forskningsskipet.

For å gjøre dette må du plassere troppene i henhold til dine behov. For eksempel er det enheter som bare tar vare på reparasjoner, noe som betyr at de ikke trenger å bli kalt hele tiden. Tross alt kan du bare ringe et begrenset antall enheter hver gang.

De som liker actionspill og ønsker å øve sitt mål, bør vite denne utfordringen, som er liten, men veldig godt utført. Er du klar for utfordringene knyttet til å være en jaktrobot? I dette skytespillet må du samle våpen og ammunisjon for å utrydde løp av gigantiske skapninger som kom på jorden i et fremmed skip.

Fly dine hjerner til disse skapningene (eller hva de har inne i disse robotternes skall og finn skjulte gjenstander på scenen, for eksempel nye våpen, overlevelsesutstyr og ammunisjon.) Vær forsiktig så du ikke blir sett, eller fiender vil starte å skyte deg så snart de oppdager deg.

For de som liker ledelse spill med en stil inspirert av store konstruksjon RPGs, er dette spillet det ultimate. I Goodgame Empire vil du være et sant statshode. Begynn med å bygge din by fra små hus og små og liten, gjør det minste stedet den største nasjonen verden noensinne har sett. Du må registrere deg før du begynner å spille.

Tror ikke at dette spillet er som å spille "i de små husene" eller at det er noe lett, siden hovedmålet er å skape en stor hær og utslette de nærliggende sivilisasjonene. Du må administrere dine eiendeler perfekt og velge klokt hvilke bygninger som bør forbedres først. Bevis å være en dyktig leder og ta ditt imperium til toppen mens dine fiender ber om nåde.

Speed ​​fans på to hjul, gjør deg klar for dette spillet! I denne simulatoren får du muligheten til å kjøre en motorsykkel realistisk. Gå og følg adrenalinen for å kjøre mens du kjører denne ville maskinen på hjul. Testkretsen er tilgjengelig for å bli utforsket etter ønske, med manøvrer, kurver og flere baner å følge.

I 3D Moto Simulator, vil du ha det gøy å krysse øde veier for å teste all kraften til en motorsykkel med 1100 sylindere. Vær imidlertid forsiktig så du ikke mister balansen din og lider en alvorlig ulykke. Hvis dette skjer, er det nødvendig å starte spillet på nytt med "R" -tasten, som "fornyer" motorsykkelen din.

Hva er klokken Det er tid for eventyr! Den kuleste tegningen av fjernsyn kan nå også nytes i en serie spill lansert av Cartoon Network. I dette spillet kidnappet King of Ice prinsessen Jujuba en gang til og låste henne i slottet i midten av Ice Realm. Det er på tide for Jake og Finn, en av de morsomste og underlige duoene på fjernsyn, for å komme til hans redning.

Imidlertid er isverdenen et veldig, svært fjernt sted. Hva er den mest logiske og enkle måten å reise der raskt? Bruke hunden sin som en turbo propeller, og få ham til å sparke rumpa til han når til skurkenes territorium, åpenbart. For å oppnå ønsket avstand må du imidlertid tjene mange poeng for å bytte dem til "forbedringer" som er suspendert i luften. Kjør og hopp så fort du kan for å redde prinsessen!

Et annet spill basert på denne helten, og det fortjener et sted i denne listen for å ha en veldig interessant og differensiert premiss, hvor din rolle er en alchemist som søker å beseire fiender. Jake var så tørst at han endelig aksepterte vannet fra en skummel mummies hånd. Nå har skapningen kidnappet den fattige hunden og har til hensikt å gjøre ham til sin personlige slave.

I dette spillet må du hjelpe den modige Finn til å redde sin trofaste venn. Ikke vær redd for å møte de farlige monstrene som bor i disse grottene, siden du vil få hjelp av dine følgesvenner til å smi på våpen og potioner, veldig viktig for å overvinne utfordringene, som blir stadig vanskeligere.

Ikke glem å sjekke inventar og utstyr før hver kamp, ​​eller du vil være i fare for å motta en enorm slå. Samle alle elementene som faller mot dine motstandere, siden du kan finne viktige objekter og tilbehør for suksessen til oppdraget ditt. Tips: bruk den magiske spinneren til å slå sammen to elementer til en ny, mye kraftigere, men vær forsiktig, fordi denne handlingen ikke er reversibel.

Hvis du trengte de klassiske spillene på denne listen, gjør deg klar til å gjenoppleve flotte øyeblikk fulle av blod og ødeleggelse! Hvis du allerede likte dataspill på 90-tallet, kjenner du sannsynligvis den første Doom. Nå er spillet tilgjengelig i en helt elektronisk versjon, slik at du kan spille historien eller oppdage den.

Alt du trenger å gjøre er å undersøke scenariet der du er og samle beskyttelser for å gjøre rustning og våpen kraftigere. Når du finner et monster av noe slag, skyte til du er død - ellers vil livet ditt være i fare. Grafikken i dette spillet er identisk med originalene, så vær ikke overrasket over å se mange pixelerte objekter på skjermen.

10) Gumball: Tingenes fellesskap

Hvis du kjenner denne serien, vet du at en god dose humor og stor mangel på fornuft er to slående trekk som er tydelig tilstede i dette spillet. Gumball: Fellowship of the Thing er et tegneserie spill som inneholder store doser av opplevelser og utfordringer. Guide Gumball, samhandle med alle de andre tegnene, samle gjenstander som kan være nyttige i fremtiden og ha det gøy.

I denne enkle RPG, må du gå til de farligste hjørner av Elmore å finne objekter som ble skjult av bestemor til Gumball i et forsøk på å beskytte barn. Bli med på dette eventyret og ta med ting hjemme. Spillet krever ikke registrering, siden det ikke har en historie så omfattende som å kreve flere dager for å fullføre den.

Nick Soccer Stars er et spill som tar hovedpersonene laget av Nickelodeon til et fotballkamp. Gjennom et veldig enkelt og morsomt spill må du utføre akrobatiske hopp og sørge for at ballen går inn i motstanderens mål.

I begynnelsen vil du bare ha noen muligheter for å velge spillerne dine. For å låse opp nye tegn må du vinne konkurransen i turneringsmodus, som igjen har flere spill med mange mål som vil teste din evne på banen. Hver karakter har sin spesielle kraft, som kan være å angripe fiender med sterke spark til ballen eller slå dem i en begrenset periode.

Hvis du liker skytespill, men du er på utkikk etter noe annet, vær oppmerksom på dette spillet. Den første versjonen ble produsert om syv dager, og nå kan du nyte dette revolusjonerende spillet direkte i nettleseren din. Spillerens handlinger er direkte knyttet til resten av verden, noe som gjør det mulig å forutse bevegelsene og unnslippe bildene, og huske scenen til den berømte filmen "Matrix".

Målet i hver fase er å drepe alle fiender som ser ut til å skyte deg. Med denne tiden mekaniker, Super Hot ender opp med å bli mer av et puslespill og / eller strategispill, enn i et av bildene selv. Men denne blandingen gjør det til et av de elektroniske spillene!

13) Slenderman må dø: Kapittel 1 - Sanatorium

Hvis du er redd for horror spill, kan du flytte til den neste på listen, siden dette spillet er bare for de som har guts. Slenderman må dø: Kapittel 1-Sanatorium er et av spillene inspirert av den urbane legenden om Slendeman. Han er en slank mann med svært strakte armer og ben som treffer en skog og plager alle de som ved et uhell stopper på deres territorium.

Denne første personskytten følger samme linje som de foregående spillene i denne skapningen av skyggene. Du kontrollerer en etterforsker som ser etter ledetråder om Slenderman's mulige opprinnelse og ender opp med å finne bevis på at hele skrekkhistorien har begynt i et sanatorium.

Klargjør lommelykt og våpen og samle de åtte dokumentene som er spredt rundt den forlatte bygningen. Hvis legenden viser seg å være sant, ikke nøl med å tømme hele kulebladet for å sende skapningen tilbake i mørket. Å unngå hindringer er også et av de beste tipsene for å overleve Slenderman-angrepene.

Dette spillet fortjener å være på denne listen for å være en tittel full av nostalgiske og veldig morsomme elementer. DDtank 2 er den andre tittelen i denne strategien og turn-based war franchise. Ved denne anledningen er ideen å bruke våpnene som er tilgjengelige for å fly motstanderne som står i veien, inkludert andre virkelige spillere fra hele verden.

Serien er inspirert av den klassiske Gunbound og gameplay er veldig lik som den anerkjente Worms - spill som oppsto mellom 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, men er fortsatt svært vellykket dag. I DDTank 2 kamper er enda mer balanserte og omstridt, at du må vise taktisk intelligens og gode mål å ødelegge alle fiender som vises. Så, skal du møte dem?

Hero Zero er et online spill hvor du må anta en superhelts identitet. Faktisk er vakten her laget fra grunnen til deg. Han utvikler seg gradvis for å bli den store beskytteren av et nabolag som tidligere var stille.

I tillegg til å beskytte medborgere fra de onde, kan du også utfordre andre spillere og deres helter i 2 × 2 dueller. Alt dette vil tjene deg til å oppleve poeng og mynter, noe som resulterer i nye nivåer, forbedrede ferdigheter og nytt utstyr for å bekjempe kriminalitet.

Oppdragene som eksisterer i spillet er forskjellige, og det er også andre mulige interaksjoner. Det tar litt tid å forstå alt, noe som gjør Hero Zero til et "sosialt spill" der tålmodighet og kontakt med andre spillere er uunngåelig.

Dette lille spillet er en ekte utfordring for de som liker å bryte hodet med actionpuslespill. Her styrer du et tegn som trenger å nå slutten av fasen ved hjelp av blokker for å kontrollere lysene i byen. Avhengig av hvor lyset treffer, åpner en vegg eller et gulv opp slik at du kan passere.

Bruk blokkene til å slå lysene av og på, men vær forsiktig så du ikke lar dem samle seg nær veggene. Fasene har et minimalistisk blått aspekt, og du kan starte om nivået hvis du oppdager at du har utført noen irreversible handlinger. Vær forsiktig med torner og faller og vær oppmerksom hele tiden for å innse hva ditt neste skritt skal være.

Tilpasning av en originalartikkel i portugisisk utgitt i Tecmundo.

Google Play har så mange applikasjoner og spill som vi kan få opptatt i en lengre periode. Tidligere så vi de beste spillene i 2015 ifølge Google, i dag spiller de de beste spillene å leke med kameratene dine.

Vi lever for tiden i tiden hvor videospill lykkes, og mer hvis du kan dele med venner. ha et multiplayer-alternativ har blitt nesten uunnværlig i enhver tittel som ønsker å lykkes. Det er klart at en godt utformet historie er nytes, men du må også huske på at moroa multipliserer ved å leke med andre mennesker.

For dette, i denne listen tar vi med deg 9 multiplayer spill som du må prøve å ha det bra med klassekameratene dine:

avhørt Det regnes som en av de beste programmene for å utfordre vennene dine til en kamp om kunnskap og se hvem som vet mer om et emne. Systemet er enkelt, du kan utfordre noen gjennom ditt brukernavn.

Når vi spiller, finner vi oss selv en spinner som roterer velger temaet, hvor vi kan finne spørsmål som spenner fra historie og vitenskap til sport eller film. Hvis vi svarer på spørsmålene, vil de gi kronen til temaet. For å oppnå seier må vi få alle kronene og hold dem alle samtidig.

EvoCreo dette er det perfekte spillet for alle Pokémon-fans som venter på Pokémon Gå fram, det første spillet i sagaen for smarttelefoner, som vi så tidligere.

Det er veldig typisk at i Android-emulatorer brukes til å kjøre spill av denne stilen, men hvis du er en av de som foretrekker spill fullt tilpasset plattformen, er EvoCreo en av de beste alternativene, om ikke det beste. Systemet er det samme som alltid, Målet vårt er å bli den beste Evoker i verden, starter som en komplett fremmed. Men i multiplayer-delen, Vi vil kunne kjempe mot spillere fra andre plattformer og møte dem med mer enn 130 forskjellige skapninger. Derfor blir det et mer enn anbefalt spill.

Tic Tac Toe Online Det er et spill vi alle vet, men kanskje med navnet Tre på rad. Denne applikasjonen er perfekt for gratis øyeblikk der vi ikke har mye å gjøre, å kunne spille mot en bot eller en online spiller.

En av fordelene når det gjelder multiplayer med venner er muligheten for Koble til via Bluetooth med noen nær, å kunne unngå utgifter i datahastigheter.

Kommuniser meg det er et program basert i Comunio, men polering veldig bra detaljer det flop i denne Dessuten kan du spille i nettleseren, og kunne koble fra flere enheter. Et sterkt poeng er det faktum at Du kan importere din aktive liga fra Comunio og fortsett den her.

Dens operasjon er som følger: en liga er opprettet, spillerne legges til og hver vil danne en gruppe av ekte spillere som vil få poeng i forhold til deres prestasjoner i kampene med sine respektive lag. Målet er å vinne ligaen, ta flere poeng enn konkurrenten, Vi må også gjøre signeringer for å forbedre vår campus.

Asfalt 8 det er en av de beste leveringene som muligens er det mest kjente racer spillet på Google Play. Hovedpunktet i favør er gratulasjonen, som vi dessverre ikke kan se i alle andre versjoner av spillet.

Med høy frenetisme i løpene som finner sted og muligheten for å vinne mynter til å bruke på forbedringer eller nye biler, kan vi nyte en god en-spillermodus og en god multiplayer-modus. Blant de typer karrierer vi finner tilgjengelig er: klassisk, ansikt til ansikt, eliminering, slør, infeksjon og riving.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette fantastiske spillet, har vi i Andro4All analysert Asfalt 8 og den siste flotte oppdateringen.

Clash av klaner, Hva å si om ham, er et av de mest nedlastede spillene i Android-historien, bortsett fra å være for mange, en uunnværlig i mobilen til enhver spiller. Med tanke på antall spillere rundt om i verden (som ikke er liten), kan vi finne et utrolig samfunn i multiplayer.

Brukeren må bygge et fellesskap, trene tropper og gjøre staver til å angripe andre spillere online eller single player kampanjer mot goblins. Målet er enkelt: angrep, få ressurser og forbedre basen din. Et poeng til fordel for hvilke vi kan nyte mye med våre venner er klanene, grupperinger av baser av forskjellige brukere som de vil utføre kriger mot andre klaner.

Gjett sangen! Det er det perfekte komplementet til vennemøter der god musikk blir hørt. Vis dine klassekamerater at du vet mer om musikk enn de gjør, Du må identifisere navnet på sangene du hører. 2-spillermodusen er perfekt for a pique blant kolleger, sammenligne resultatene.

Den beste delen av denne applikasjonen er sett i din flott bibliotek med sanger, hvor vi kan finne fra de siste treffene til treffene på 70-tallet eller den beste rocken i historien. Nå trenger du bare å laste den ned og vise venner som kjenner mest om musikk.

ONE & venner, det populære UNO kortspillet, i sin digitale versjon og for alle. Kontoer med mesterskap med par eller individuelle og personlige spill å leke med vennene du vil ha.

Den har Funksjoner som samarbeid, vender mot venner eller deler objekter, som vil trenge en pålogging i sosiale nettverk som Facebook eller Google Plus. For å spille må vi bruke noen sjetonger som vil bli lastet opp med tiden eller betaler. Å dele, kan tilpasses fra dekk til bunn gjennom mynter som du vil tjene under spillene dine.

Last ned appen app android, iphone, windows phone, tablet, pc.

Last ned Retrica gratis for mobiltelefon, mobil, smarttelefon.

10 De beste gratis Android Multiplayer-spillene for å leke med venner

Å spille spill på smarttelefoner har blitt en favoritt tidsfordriv for mange av oss. Når vi har ledig tid eller ønsker å slappe av, har vi nettopp åpnet noen av våre favorittspill og begynner å spille. Det er imidlertid morsommere å leke med venner eller å utfordre dem. Det er mange multiplayer Android-spill hvor du kan utfordre vennene dine eller et lag med dem for å utfordre andre. Hvis du er ute etter de beste multiplayer android spill å spille med venner, her er vår liste over de 10 beste multiplayer spill som arbeider med Internett, Wi-Fi eller Bluetooth, selv, og kan lastes ned gratis på telefonen eller Android-nettbrett.

Asfalt 8: Luftbåren

Asfalt 8 er et av de beste bilspillene for Android. Dette spillet har utmerket grafikk og fantastiske bilspill. Den kan kjøre på forskjellige stasjoner og spor, manøvrere gjennom luften og utføre stunts i et løp. Airborne tilbyr multiplayer-modus med opptil 8 motstandere. Det beste er at du kan spille dette spillet på LAN-forbindelsen med vennene dine. Det er også spøkelsesutfordringer hvor venner kan utfordre sin beste tid på et spor og konkurrere med et spøkelse av deg uten at du blir tvunget til å være der. Spillet er tilgjengelig gratis på Google Play. Word Chums

Hvis du liker ordspill, bør du gi Word Chums et forsøk. Dette spillet er veldig bra gjort med morsomme grafikk og lyder, og multiplayer-modusen er som ingen andre, og tilbyr tilpassbare tegn, en komplett ordbok og et løfte om god tid med venner. Dette spillet består av 3-4 spillere, og du kan spille mot dine venner, fremmede motstandere eller Chumbots. Real Basketball

Real Basketball er et vanedannende spill designet for basketball fans, som har blitt et av de mest verdsatt og mest nedlastede basketballspillene på Google Play. Grafikken er virkelig fantastisk, og det er få morsomme spillmoduser der du kan vise dine basketball ferdigheter. Dette spillet er fullt av mange elementer for å bygge en vakker personlighet, for eksempel figurer, basketballer, uniformer og domstoler. Du får en resultattavle som viser deg spillstatistikk, Spillet tilbyr to individuelle og multiplayer-moduser. Online multiplayer-modus som lar deg spille med venner og andre virkelige spillere. Hvis du er en basketball fan, vil du sikkert nyte den virkelige basketballopplevelsen av Real Basketball. GT Racing 2: Real Cars Exp

GT Racing 2 er et annet beste racing spill utviklet av Gameloft. I likhet med Asphlat 8 tilbyr GT Racing 2 hundrevis av biler og spor med tilpassinger. Men dette spillet er den mest realistiske fysikken, og det replikerer i spillet med så nær autentisk dynamikk som mulig. Den har superrealistiske 3D-versjoner av 71 ekte lisensierte biler på 13 spor, samt forskjellig tid og vær, mens du tester dine ferdigheter, samt multiplayer-modus. I multiplayer kan du utfordre vennene dine eller ekte spillere fra hele verden via Internett. Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5 er den femte utgaven av den populære action-RPG Gameloft. Ta med fantastisk grafikk, episk historie og hack n slash spillmekanikken. Som den siste oppfølgeren til Dungeon Hunter-serien, introduserer den nye fangehull, ferdighets- og håndverkssystemer, samt våpenforbedringssystemet. I tillegg til soloeventyr, har spillet også en populær flerspillerkomponent inkludert samarbeidsmodus hvor du kan spille med venner, til PVP modus kjempe mot andre mennesker, og du kan også danne et lag og konkurrere i kamper død.

Blitz Brigade er et online FPS (første person-skytespill) spill som ligner på det populære PC-skytespillet, Team Fortress 2 eller Battlefield Heroes. Spillet har en fargerik 3D tegneserieaktig grafikk og et flott lydspor. I Blitz Brigade kan du delta i multiplayer-kamper med opptil 12 spillere og velge å være en del av en av de fem forskjellige klassene; Soldat, Gunner, Medic, Sniper og forsiktighet. Hver av dem har et unikt lag og spesielle funksjoner, men du må låse dem opp, unntatt soldat, som du har til disposisjon fra begynnelsen. Du kan bruke 3 forskjellige kjøretøy i kampen og kjempe med mer enn 100 kraftige våpen. Blitz Brigade er den beste og største slagmarken for Android i dag. Last ned Blitz Brigade gratis nå, og nyt de største online multiplayer skytespillene på Android-enheten din. Pistol Bros Multiplayer

Pistol Multiplayer Bros er et dobbeltspilt skytespill som den klassiske Contra. I spillet må du gå fra planeten til planeten for å frigjøre planeten fra inntrengerne. Det er et stort arsenal av våpen å velge mellom, og spillet har et utrolig grensesnitt. Som navnet antyder, er spillet designet for å leke med andre spillere. Det er også et alternativ å legge til en favorittspiller i vennelisten din slik at du kan spille sammen når begge er online.

Re Volt 2: Multiplayer

Re-Volt 2: Multiplayer er et enkelt bilspill som vil gjøre deg vanedannende. Det er en gjengivelse av den klassiske Re-Volt 2, med tillegg av en multiplayer-modus. I denne nye utgaven av Re-Volt 2 kan spilleren møte opp til 4 spillere fra hvor som helst i verden. Det finnes flere typer biler du kan velge mellom, som inkluderer racerbiler, formelbiler og jevne monsterbiler, du kan tilpasse bilen i henhold til dine behov. Under løp kan spillerne bruke forskjellige typer krefter som missiler, olje, vannballonger, etc. Det er 4 spillmoduser og mer enn 264 faser. I hvert trinn finner du forskjellige scener og tegninger der du må konkurrere mot noen av motstanderne som styres av datamaskinen eller mennesket. Re-Volt 2: Multiplayer er et eksepsjonelt 3D racing spill med veldig god grafikk og vil sikkert holde deg underholdt i flere timer.

Nye ord med venner

Nye ord med venner er et sosiale ordfritt spill utviklet av Zynga with Friends (tidligere Newtoy, Inc.). Det ligner på det klassiske Scrabble brettspillet, hvor du må spille mot en motstander, og plassere ordene på bordet av et valg på 7 bokstaver på hyllen din. Opptil 20 spillere kan spille samtidig med push notifications for å varsle spillere når det er deres tur. Du kan invitere vennene dine til å spille øyeblikkelig via Facebook, Twitter eller tilfeldig matchende motstander. Det er ikke et chat-spill, så hvis du har lyst til å snakke med din multispiller-partner, kan du gjøre det gjennom chat-alternativet. QuizUp

QuizUp er et trivia spill som lar deg konkurrere med dine venner eller andre spillere fra hele verden, i ulike trivia spill. Før hver kamp er du parret med en ekte person, og de to av dere går hodet til hodet i en konkurranse. Det er over 550 temaer å velge mellom, alt fra kunst til historie, utdanning til bedrift, og til og med spill og Android, så du trenger ikke å bekymre deg for at du aldri går tom for tester for å teste din kunnskap om. Utenfor spørreskjemaaspektet kan du snakke om favorittemner i fellesskapsfora, følge personer med lignende interesser, oppnå prestasjoner, etc. Når du kommer inn i spillet og begynner å bruke alle disse funksjonene, gir den en ganske rik opplevelse. Det er også en konfigurasjonsmeny hvor du kan spille med ting som varsler og lyder.

Morsomme spill å leke med venner på Valentinsdag

Hvis du ikke har en partner på Valentinsdag, lurer du sikkert på hvorfor du må feire denne ferien. Men hvis du har noen enkle venner, er det ingen grunn til at du ikke liker denne dagen. Du og dine venner kan nyte en liten fest eller et møte som inkluderer noen tema spill av Valentinsdag.

På flere stykker papir eller papp tegner du flere vertikale og horisontale linjer, og lager firkanter på et rutenett. Du kan lage antall firkanter du vil ha, avhengig av hvor stor du vil ha bingokortet til å være. I hver boks av kortene skriver du noen erklæring som har å gjøre med Valentinsdag. Noen eksempler kan være "Jeg er alltid singel på Valentinsdag" eller "Roser er overvurdert."

Gi hver en et bingokort. Få vennene dine til å sirkulere og få andre til å signere med navnene i rutene som de identifiserer. Den første personen til å sette sammen en rad signerte firkanter er vinneren.

Improvisasjon av kjærlighetsbrev

Skriv ut noen klassiske og historiske kjærlighetsbrev (se Ressurser) der flere søkeord mangler. La nok plass være der du fikk ordene slik at personen kan skrive en ny. Gi hver en bokstav eller danner par eller lag hvis du har mange gjester. Få gjestene til å fylle ut blankene med de morsomste ordene som kommer til tankene. Når alle er ferdige, les kortene og stem for den morsomste å velge en vinner.

Få hver venn å ta med bilder av deres eks-partner til festen. Hvis noen av vennene dine ikke har bilder, spør en annen venn å låne deg en av deres. Bruk maling eller markører for å slå disse bildene til morsomme kunstverk og deretter stemme på det beste.

Skriv ut bilder av kjendiser som du og vennene dine liker, så gi hver en leppestift. Start en stoppeklokke og finn ut hvem som kan kysse bildet så mange ganger om 30 sekunder. Når tiden er opp, telle leppestiftkarakterene på hvert bilde for å erklære en vinner.

Trivia av sanger og filmer

Skriv fragmenter av populære kjærlighetstekster eller linjer fra en romantisk film. Gjør vennene dine prøver å gjette tittelen på filmen eller sangen. Som et alternativ kan du spille charades. Gi hver venn tittelen på sangen eller filmen, og få dem til å utøve tittelen slik at alle andre kan gjette.

Skriv på papirbitene navnene på tradisjonelle Valentinsdagobjekter, som Cupid, blomster og vin. Stå en tavle eller et stort bord på et easel eller skrivebord. Har hver venn ta et stykke papir fra haugen og tegne objektet. De andre skal prøve å gjette hvilket objekt det er. Den første personen å korrekt gjette vinner runden. Den som har flest treff på slutten av kampen, er vinneren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map