sirkus spill

sirkus spill

Lignende spill til Circus Mario

Velkommen til Circus! Fullfør alle kunstneriske disipliner som du finner i et sirkus. Gjør offentligheten nyt

 • Flytt rundt sfærene uten å skade deg selv! Dette fantastiske spillet utfordrer deg til å samle edelstenene mens du beveger deg raskt fra sirkel til sirkel, og unngår alle typer eksplosiver. Kjøp deg selv nye figurer og prøv å ikke gå gjennom feil side av sirkelen!

 • Kontrollerer en vennlig klovn som heter Charlie i dette klassiske spillet av Konami i 1984 og underholder publikum mens overvinne mange spennende tester. Circus Charlie, må du overvinne seks etapper der du må hente penger poser, utfører farlige triks, unngå fiender og hoppe gjennom ringer av ild. Etter å ha kommet gjennom de 6 stadiene, starter spillet igjen, men med et mye raskere tempo. Få den høyeste poengsummen og nyt denne vakre 80-tallet!

 • Har du et godt mål? Vis det ved å kaste dart på målene rundt de bundet folkene.

 • Sikt nettopp på ballongene og fullfør de 12 nivåene som sparer pannekakekakene. Publikum vil ikke være veldig glad hvis du ødelegger informasjonskapselen.

 • Med det minste antall mulige lanseringer, prøv å introdusere de fargede ballene i de tilhørende fartøyene.

 • Hvis du alltid ville ri et loppesirkus i dette lemmings-typen, kan du trene dem.

 • Denne panda trenger din hjelp til å samle alle stjernene i teltet. Vil du få det uten å falle?

 • Dårlig Mario har en mental kakao, og han vet ikke om det er Mario Bros eller Sonic, her er blandingen. Hjelp ham å samle alle ringene så fort som Sonic Hedgehog ville.

 • Et spill som kombinerer Super Mario og Minecraft er drømmen til enhver spiller! Nyt å skape Mario's verden som du forestiller deg i hodet ditt i minecraft-stil. Test fantasien din og nyt et flott eventyr!

  Cats'n'Fish 2 Circus Escape

  Alle katter elsker fisk! Og disse kattene er ikke noe unntak, de er profesjonelle sirkusartister spesialisert på å utføre akrobatikk. Hjelp kattene til å samle alle fiskene etter å ha overvunnet alle hindringene. Lykke til!

 • James Circus Zebra

  Kontroller denne tettgående sebra og samle alle dyrene som er spredt rundt sirkuset.

 • Gingerbread Circus 3

  Nye nivåer!. Sikt nettopp på objektene som lagrer pepperkakekakene. Publikum vil ikke være veldig glad hvis du ødelegger informasjonskapselen.

 • Gingerbread Circus 2

  Nye nivåer! Sikt nettopp på ballonger og andre gjenstander ved å lagre pepperkakekaker. Publikum vil ikke være veldig glad hvis du ødelegger informasjonskapselen.

 • California Politisk sirkus

  Start sjokoladepudding til ansiktene til disse kjendiser, du må unngå å gi to av dem.

 • The Simpsons Krusty Circus Car Ride

  The Simpsons Krusty Circus Car Ride

  Familien Simpson jobber i Krusty sirkus. Bart har lånt Krustys bil og trenger din hjelp til å kjøre den og holde balansen, slik at den ikke tipper over.

 • Cat Mario er et morsomt plattformspill som ligner Super Mario Bros, men med noen endringer. Nå er hovedpersonen en katt. Prøv å komme så langt som mulig og bli kvitt dine fiender ved å hoppe på dem.

 • Spill den klassiske Tetris med vennen din Mario. Velg musikken du vil lytte til og bakgrunnen til spillet.

  Styr Mario i Circus Charlie spillet, dette klassiske Konami spillet og underholde publikum mens du overvinne mange spennende tester. Samle poser med penger, utfør farlige triks, unngå fiender og hoppe gjennom brannringer. Etter å ha kommet gjennom de 6 stadiene, starter spillet igjen, men med et mye raskere tempo. Få den høyeste poengsummen og nyt denne vakre 80-tallet!

  Sonic neste nivå

  Sonic The Next Level er en morsom hack fra vår elskede Sonic the Hedgehog. Sonic Blast bidrar til å bevege seg gjennom nye tilpassede soner, samle mynter, spurter, pass på eksplosive plattformer og møte farlige fiender underveis. Ha det bra!

 • En Super Mario-ting

  Nyt en ny Super Mario hack denne gangen med en merkelig vesen med ett øye og ingen armer, kalt Raocow. Utforsk en ny verden full av fiender, hindringer mens du samler hauger med gullmynter for å øke poengene dine. Hopp fra side til side, dra nytte av strømforsyningene du finner underveis og fullfør alle nivåer!

  Elsker du retrospill? Vel, prøv dette nye multiplayer-spillet .IO inspirert av det klassiske videospillet Bomberman! Velg din favorittrobot og prøv å drepe så mange fiender som mulig, mens du prøver å unnslippe dem slik at de ikke dreper deg. Samle alle elementene du trenger for å være den beste roboten i rangeringen. Finne nyttige elementer som eksterne bomber, atom eller enda noen spesielle ferdigheter du vil være i stand til å beskytte eller hoppe over hindringer uten å ødelegge dem. Så løp for livet ditt og overlev så lenge du kan!

 • Mortal Kombat 4

  Nyt den fjerde delen av Mortal Kombat, det berømte kampspillet for N64! Velg ditt favorittkarakter og nyt en god kamp mot døden. Gjør de mest voldelige og ødeleggende treffene du vet hvordan du skal gjøre. Slå motstanderne dine og vinn turneringen!

  Great Horror Game for Android - Haunted Circus

  Hei venner, denne gangen bringer jeg deg, et fantastisk skrekkspill for android, jeg håper du liker det.

  Spillet heter Haunted Circus. Vi tar rollen som en jente som er fanget i det som tilsynelatende er å være en garderobe på et forlatt sirkus (som lyn kom?), Alt vi vet er at vi skal kjøre bort derfra så fort som mulig, siden det tilsynelatende Noen sirkusdukker demoniseres. For å overleve har vi en datamaskin der vi kan observere hvor dukkene er, og dermed ikke gå til de stedene de er. Og vi må også mobilisere rundt i området og se etter ledetråder som vil hjelpe oss å forstå historien og resultatet. Vel, det er en kort oppsummering av spillet.

  Jeg håper du liker det, hvis det er så, hjelp meg med din dyrebare og med ditt fantastiske (XD) abonnement.

  Blir en av de klassiske Nintendo of all tid, er dette intet mer og intet mindre enn Circus Charlie, et eventyr tittelen i sirkus hvor du må bevise hvorfor du bør bli kalt til å være en del av karakterene. Du vil håndtere en liten klovn som, om bord dyr som løver og hester må hoppe uten tvetydighet på ulike hindringer du vil møte underveis. På ulike nivåer i dette morsomme spillet vil du overlater oppgaven med å hoppe brann ringer montert på en løve, krysser stram line hopping aper som du passerer gjennom, gjøre stunts i luften faller stående på en ponni, bl.a. . Kort sagt, en morsom tittel som er verdt å huske og nyte igjen i flere timer.

  Slik spiller du: Trykk på U-tasten for å bla gjennom alternativene, til H-menyen velger du en spillmodus, til A, S, W og D-tastene flytter fra et sted til et annet, K for å hoppe. Spiller 2: Bruk piltastene til å flytte og 3 for å hoppe.

  Klikk på 2 eller flere steiner av samme farge for å få dem til å forsvinne fra brettet.

  Bruk musen i dette spillet.

  Trenger du hjelp? Se på vår spillguide.

  Fortell oss hva du synes om Circus Pop. Legg igjen en kommentar eller dele et tips.

  Du må logge inn for å skrive en kommentar!

  Registrer deg eller logg inn

  Spill gratis spill online på Juegos.com!

  Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

  Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

  Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

  Circus Freaks Showdown - Gratis online spill

  Kjør bilen din full av gale klovn nedover denne gaten. Unngå hindringer underveis ved å samle mynter. Vær veldig forsiktig da du kan ødelegge bilen din i Circus Freaks Showdown.

  Torsdag 1. mars 2018

  Jeg er 60 år gammel mann disse spillene minne meg fine ting tale historier som dum ponian en av chino.Alguna gang så i en drøm ideas.Dibujos animerte figurer og nesten reales.CUANDO Gustava ME ET BARN gikk å male alle typer

  DiRT Game Showdown er et spektakulært 3D racing spill. Motstanden til dine motstandere, test modusen for Carmage.

  SpongeBob vil bli med i sirkus som en klovn. Han må imidlertid bestå den endelige testen første sykkelen.

  Kjør gjennom alle gatene mens du samler all sushi du finner på veien. Eliminere alle e.

  Rid og vis ferdighetene dine i dette morsomme Ridesirkuset. Balanse deg selv og unngå å falle. Trykk på baren e.

  Bruk dine ferdigheter og logikk og samhandle med den lille grønne gutten, slik at du kan kaste den i bassenget.

  Kast kniver og andre våpen i forskjellige gjenstander. Unngå pepperkaker folk

  Sirkuset er igjen i byen, og du setter på show-lanseringskniven

  Hvalen må hjelpe båten til å forhindre at båten slår i isfjellene som rager ut fra båtens overflate.

  Spill der vi må skyte på noen metallmål som om det var en rettferdig. Avhengig av vår

  Eksplodere alle ballongene, lagre informasjonskapsel, fullfør alle 12 nivåer

  Zebra James har et hemmelig oppdrag i sirkuset

  Kampen begynner mellom John Cena og Ackbar.

  Ikke svette lenger, det eneste du trenger å flytte er fingrene

  Velg en av de modige krigerne. Hver og en vil ta deg gjennom forskjellige eventyr hvor du kommer til å møte extr.

  Ødelegge alle romvesenene du kan, for å passere nivået du må ødelegge hekkeret.

  Du må registrere deg for å kommentere!

  For å kommentere må du være registrert i vårt Juegosipo-fellesskap. Opprett din konto nå, det er enkelt og raskt.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  76 − 71 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map