sider for å spille gratis spill

sider for å spille gratis spill

Sider for å spille gratis spill

Spilt i dag: 604

Totalt spilt: 26.717.853

Spiller nå: 10

Hei !! Jeg håper du har det gøy å spille gratis spill online på juegos44.com, vi jobber for å ha det bra, og velg oss når du søker etter spill på nettet.

Den klassiske candy crush sagaen er nå på din favoritt nettside! Bruk musen til å spille, samle candies og få dem til å forsvinne! Hvis du legger til mer enn 3 godteri, får du en bonus.

(Spilt: 144.731 ganger)

Still inn Phineas og Ferb-bilen som du vil, og velg deretter kretsen og hopp på løp. Vinn alle nivåer og bli den beste løperen i verden.

(Spilt: 139.190 ganger)

Hjelp Hulken opprettet i form av en lekmann for å forlate byen som ønsker å fange ham. Bruk musen, pilene og mellomromstasten til å spille og vinne dette utrolige spillet.

(Spilt: 21.582 ganger)

3D-spill hvor du må fylle Rubik-kuben på kortest mulig tid og i 3D! Det er mange moduser på 2, 3, 4 og 5 ansikter.

(Spilt: 21.523 ganger)

Hjelp Ben 10 flykte uten å bli sett fra dette skremmende fengselet for romvesener! Bruk piltastene til å bevege seg og unngå å bli berørt av lasere.

(Spilt: 70.473 ganger)

Jenter spill hvor du må komme for å gi den beste hårstilen til denne vakre babyen ariel, før hun blir den lille havfruen. Bruk musen til å spille og få.

(Spilt: 5,882 ganger)

Denne gangen trenger vår gode venn og kokk Sara oss til å hjelpe henne med å få de beste cupcakes til bryllup! Bruk musen og følg instruksjonene.

(Spilt: 41.634 ganger)

Pleie spill hvor du må lage denne vakre katten har sin munn helt fast! Bruk musen, følg instruksjonene og få denne katten til å være ekte.

(Spilt: 4 430 ganger)

Barbie, som en vakker dukke, kommer ut i alle magasiner, men denne gangen er det dekket av en veldig viktig! For det må du gjøre opp, kamme og fikse det som du vil.

(Spilt: 41.935 ganger)

Minnie Mickeys kjæreste trenger deg til å farge henne og alle bildene hennes for å gi dem til Mickey! Bruk musen til å vinne dette flotte spillet.

(Spilt: 21,006 ganger)

Bob Sponge er i en superoppgave, og du må hjelpe ham med å nå sitt mål. Pass alle nivåene og oppdag hvem du må lagre.

(Spilt: 67.106 ganger)

Utmerket Mario Bros spill hvor du må klare å passere alle nivåene ved å hoppe gjennom boksene og ta diamantene. Men vær forsiktig med at boksene brenner og en gang.

(Spilt: 36.873 ganger)

Eventyrspill hvor du må komme gjennom alle nivåene av dette spillet ved å rømme fengslet i hvert nivå ved å samle gullposene og være den ene.

(Spilt: 16.723 ganger)

Utmerket spill og eventyr hvor du må oppnå nivå etter nivå som angriper dine fiender. Bruk bokstavene A, S, W, D til å flytte og J, K, L for å angripe.

(Spilt: 8,071 ganger)

I dette utrolige spillet må du passere hvert nivå som ødelegger fiendens tropper. Bruk musen til å plassere troppene og starte kampen for landet.

(Spilt: 17 534 ganger)

Zombie apokalypsen kommer og du må kjempe mot dem alle med våpnene dine! Bruk musen til å sikte og skyte! Gå gjennom alle nivåene, og du vil være trygg.

(Spilt: 41.307 ganger)

I dette eventyret må du klare å passere alle nivåene av dette spillet ved hjelp av pilene for å flytte og klare å gå gjennom månen uten at aliens fanger deg! .

(Spilt: 17.433 ganger)

Bil racing spill hvor hovedmålet ditt er å komme seg ut i første omgang i hvert løp. Bruk pilene og bokstaven X til å spille.

(Spilt: 11,236 ganger)

Motorsykkel spill hvor du må flytte med full fart ved hjelp av pilene. Hopp med mellomromstasten og med tallene 1,2,3,4 å gjøre pirouetter.

(Spilt: 11 608 ganger)

I denne muligheten må du passere alle nivåene i dette spillet, slik at verden blir i stand til å få tak i mynten og nå baksiden av fuglen din! Bruk pilene til å snurre og vinne.

(Spilt: 6 674 ganger)

Bruk musen til å kaste denne lille grønne gutten inn i bassenget. Bruk dine ferdigheter og tenk før du handler for å oppnå målet ditt.

Gratis spill å spille online!

3151 Gratis spill

Ta vare på planter og dyr og bygg en drømgård!

San Fermines nyte spillet Extreme Pamplona 2 mбs rбpido kjøre som du kan før oksen, haunting Europa gjennom sine forskjellige skjermer, unnvike obstбculos og kjenne adrenalinet av feiringen av San Fermнn.

En flott turnering har blitt organisert for å vite hvem som er den mektigste i kampsport, delta og vise at du er den beste.

Hjelp misjonærene og kannibalerne til å krysse elva, pass på at misjonærene er fortapt hvis de er mindre i antall.

Å nei! Dee Dee har infisert Dexters datamaskin, du må hjelpe ham med å bekjempe viruset ved å lede ham gjennom systemet.

Bytt ut deler mellom medabotten og oppdag ferdighetene til hvert parti.

Vår venn Pancho vil komme til himmelen, men når han prøver å klatre finner han hindringer, han hjelper til med å fjerne hindringer på en logisk måte slik at han kan klatre til skyene.

Spill der deberбs fjerne alle brikkene fra brettet med imбgenes World of Warcraft koble to matchende fliser med et oppdrag på nettet, har du flere nivåer deberбs fullført.

Bekjemp mot fiender av forskjellige nivåer og streber etter å overleve.

Morsomt spill der du og en venn kan konkurrere til hvem som gir den beste poengsummen. Velg SpongeBob eller Patrick og begynn å spille fornøyelsespark og score poeng.

En annen versjon av Tetris.

Flott pokerspill der du må satse klokt og vinne alle pengene du kan. Du vinner spillet når du forlater alle de andre spillerne uten penger.

Bli den beste pokerspilleren i hele regionen, du må vinne alle pokermesterene for å oppnå det.

Veldig vanedannende spill, oppfølger til den klassiske Bomberman som består av 4 moduser og bringer mange nye krefter.

Ta motstanderen din ut av sirkelen og tjene poeng og bli mesteren til Super Sumo.

Målet med spillet er å samle inn energiselene og unngå laseren.

Samle de radioaktive kostnadene for å nå den kritiske massen og ødelegge fiender.

svært vanedannende spill der du er en dinosaur bobler som faller spist, målet serб du spiser noen bobler som mulig, men vær forsiktig så alt er ikke bra.

Kjemp hånden til hånd og slå motstanderen din med de mest dristige online-boksespillene.

Slapp av, ta en dyp pust og skjerpe målet ditt ved å kaste ballen med våre gratis online bowling spill.

Mål avstanden, vinden, hellingen og kast ballen så nøyaktig som mulig i våre golfspill.

Gjør deg klar for dette 2010 og ikke slutte å være super elegant !!

Hjelp disse små prinsessene til å velge deres beste uniform for å starte klasser. Lykke til!

Dette morsomme paret er ikke klar ennå for et super morsomt motorsykkel eventyr. Hjelp dem til å kle med noe virkelig passende!

Hjelp Rosa tilberede en deilig middag å nyte med sin elsker. Gjør deg klar til å se hvor godt du forbereder italiensk mat.

Hjelp Filippo tilberede steker og grønnsaker til grillfestet de vil ha.

Tenk deg at vennene dine kommer hjem og du må lage Lasagne, her vil du lære hvordan det er gjort. Hvis i spillet sommerfugler sommerfugler, bare klikk for å forsvinne dem.

16 flotte gratis spill å spille akkurat nå og uten å laste ned noe

Av Softonic Editorial

18. mai 2017

I mange stiler og med rask tilgang er nettbaserte spill et godt underholdningsalternativ når du ikke vil sette for mye innsats i å installere eller kjøpe mer komplekse spill. For å spille direkte gjennom nettleseren, fortjener disse titlene å bli uthevet som et alternativ for de som bare vil ha en rask overføring.

Å nyte spill som disse. Vanligvis trenger du bare å ha Flash eller Unity installert og gå for dem. Spillene er enkle i de fleste tilfeller, men har fortsatt veldig interessante alternativer som kan få deg til å miste timer uten å stoppe.

Dette valget har spill av svært varierte stiler: puslespill, raser, rollespill, eventyr og mange flere som kan spilles raskt i din egen nettleser. Ta en titt på de 16 spillene vi har skilt og ikke kast bort noe mer tid ... hit "Play" fordi nå er det tid å ha det gøy!

Det første spillet på listen er et puslespill som virker ekstremt enkelt, men det blir mye mer interessant når du begynner å spille. Hvis du var en pølse og du kunne skyte lyn og fly, hva ville du gjøre? Dette er ganske uvanlig premiss for dette spillet. Du må styre en pølse som skyter til alle sider, og ikke la den røre til og med veggene rundt den.

Den minste kontakten med noe objekt i nivået gjør det nødvendig å starte over. Skyv bjelkene for å eliminere de røde blokkene og tjene flere poeng under spillet. Målet ditt er å komme så langt som mulig i nivåene, som er tilfeldige og fulle av forskjellige hindringer. Bruk musen til å styre pølsen, rulle for å rotere den og knappen for å skyte dødens stråle.

Planter vs Monsters er et spill som ble helt inspirert av suksess av Plant vs. Zombier av selskapet PopCap. Forskjellen i dette spillet er at den har mer tradisjonelle elementer for å forsvare tårnet, slik at spilleren må beskytte seg mot en horde av monstrøse vesener fra en annen dimensjon gjennom kampplanter.

For å forsvare hjemmet ditt må du opprette en perfekt kombinasjon av planter, og sørg for at ingen av fiender kommer hjem. Hver av de grønne soldatene har forskjellige egenskaper og forskjellige funksjoner på slagmarken. Oppdag alle artene av monstre og skape et effektivt forsvar.

Plasseringen av hver plante er også viktig for overlevelse, siden det gir deg mulighet til å nå mange flere fiender, dra nytte av brannkraften til hvert tegn du legger i hagen. Ta på flere ekstremt utfordrende nivåer og vis at du er klar til å forsvare din eiendom fra horder av overnaturlige vesener!

Hvis du virkelig liker planter vs. Zombies Dette er et annet spill inspirert av den store suksessen til PopCap. Kampen mellom planter og zombier har nådd et nytt nivå. Nå, disse små plantene har gått inn i rommet for å jakte utøde. I dette spillet er du ansvarlig for å bekjempe disse sultne monstrene i rommet. Prøv å være dyktig nok til å møte denne oppgaven før zombiene når forskningsskipet.

For å gjøre dette må du plassere troppene i henhold til dine behov. For eksempel er det enheter som bare tar vare på reparasjoner, noe som betyr at de ikke trenger å bli kalt hele tiden. Tross alt kan du bare ringe et begrenset antall enheter hver gang.

De som liker actionspill og ønsker å øve sitt mål, bør vite denne utfordringen, som er liten, men veldig godt utført. Er du klar for utfordringene knyttet til å være en jaktrobot? I dette skytespillet må du samle våpen og ammunisjon for å utrydde løp av gigantiske skapninger som kom på jorden i et fremmed skip.

Fly dine hjerner til disse skapningene (eller hva de har inne i disse robotternes skall og finn skjulte objekter på scenen, for eksempel nye våpen, overlevelsesutstyr og ammunisjon.) Vær forsiktig så du ikke blir sett, eller fiender vil starte å skyte deg så snart de oppdager deg.

For de som liker ledelse spill med en stil inspirert av store konstruksjon RPGs, er dette spillet det ultimate. I Goodgame Empire vil du være et sant statshode. Begynn med å bygge din by fra små hus og små og liten, gjør det minste stedet den største nasjonen verden noensinne har sett. Du må registrere deg før du begynner å spille.

Tror ikke at dette spillet er som å spille "i de små husene" eller at det er noe lett, siden hovedmålet er å skape en stor hær og utslette de nærliggende sivilisasjonene. Du må administrere dine eiendeler perfekt og velge klokt hvilke bygninger som bør forbedres først. Bevis å være en dyktig leder og ta ditt imperium til toppen mens dine fiender ber om nåde.

Speed ​​fans på to hjul, gjør deg klar for dette spillet! I denne simulatoren får du muligheten til å kjøre en motorsykkel realistisk. Gå og følg adrenalinen for å kjøre mens du kjører denne ville maskinen på hjul. Testkretsen er tilgjengelig for å bli utforsket etter ønske, med manøvrer, kurver og flere baner å følge.

I 3D Moto Simulator, vil du ha det gøy å krysse øde veier for å teste all kraften til en motorsykkel med 1100 sylindere. Vær imidlertid forsiktig så du ikke mister balansen din og lider en alvorlig ulykke. Hvis dette skjer, er det nødvendig å starte spillet på nytt med "R" -tasten, som "fornyer" motorsykkelen din.

Hva er klokken Det er tid for eventyr! Den kuleste tegningen av fjernsyn kan nå også nytes i en serie spill lansert av Cartoon Network. I dette spillet kidnappet King of Ice prinsessen Jujuba en gang til og låste henne i slottet i midten av Ice Realm. Det er på tide for Jake og Finn, en av de morsomste og underlige duoene på fjernsyn, for å komme til hans redning.

Imidlertid er isverdenen et veldig, svært fjernt sted. Hva er den mest logiske og enkle måten å reise der raskt? Bruke hunden sin som en turbo propeller, og få ham til å sparke rumpa til han når til skurkenes territorium, åpenbart. For å oppnå ønsket avstand må du imidlertid tjene mange poeng for å bytte dem til "forbedringer" som er suspendert i luften. Kjør og hopp så fort du kan for å redde prinsessen!

Et annet spill basert på denne helten, og det fortjener et sted i denne listen for å ha en veldig interessant og differensiert premiss, hvor din rolle er en alchemist som søker å beseire fiender. Jake var så tørst at han endelig aksepterte vannet fra en skummel mummies hånd. Nå har skapningen kidnappet den fattige hunden og har til hensikt å gjøre ham til sin personlige slave.

I dette spillet må du hjelpe den modige Finn til å redde sin trofaste venn. Ikke vær redd for å møte de farlige monstrene som bor i disse grottene, siden du vil få hjelp av dine følgesvenner til å smi på våpen og potioner, veldig viktig for å overvinne utfordringene, som blir stadig vanskeligere.

Ikke glem å sjekke inventar og utstyr før hver kamp, ​​eller du vil være i fare for å motta en enorm slå. Samle alle elementene som faller mot dine motstandere, siden du kan finne viktige objekter og tilbehør for suksessen til oppdraget ditt. Tips: bruk den magiske spinneren til å slå sammen to elementer til en ny, mye kraftigere, men vær forsiktig, fordi denne handlingen ikke er reversibel.

Hvis du trengte de klassiske spillene på denne listen, gjør deg klar til å gjenoppleve flotte øyeblikk fulle av blod og ødeleggelse! Hvis du allerede likte dataspill på 90-tallet, kjenner du sannsynligvis den første Doom. Nå er spillet tilgjengelig i en helt elektronisk versjon, slik at du kan spille historien eller oppdage den.

Alt du trenger å gjøre er å undersøke scenariet der du er og samle beskyttelser for å gjøre rustning og våpen kraftigere. Når du finner et monster av noe slag, skyte til du er død - ellers vil livet ditt være i fare. Grafikken i dette spillet er identisk med originalene, så vær ikke overrasket over å se mange pixelerte objekter på skjermen.

10) Gumball: Tingenes fellesskap

Hvis du kjenner denne serien, vet du at en god dose humor og stor mangel på fornuft er to slående trekk som er tydelig tilstede i dette spillet. Gumball: Fellowship of the Thing er et tegneserie spill som inneholder store doser av opplevelser og utfordringer. Guide Gumball, samhandle med alle de andre tegnene, samle gjenstander som kan være nyttige i fremtiden og ha det gøy.

I denne enkle RPG, må du gå til de farligste hjørner av Elmore å finne objekter som ble skjult av bestemor til Gumball i et forsøk på å beskytte barn. Bli med på dette eventyret og ta med ting hjemme. Spillet krever ikke registrering, siden det ikke har en historie så omfattende som å kreve flere dager for å fullføre den.

Nick Soccer Stars er et spill som tar hovedpersonene laget av Nickelodeon til et fotballkamp. Gjennom et veldig enkelt og morsomt spill må du utføre akrobatiske hopp og sørge for at ballen går inn i motstanderens mål.

I begynnelsen vil du bare ha noen muligheter for å velge spillerne dine. For å låse opp nye tegn må du vinne konkurransen i turneringsmodus, som igjen har flere spill med mange mål som vil teste din evne på banen. Hver karakter har sin spesielle kraft, som kan være å angripe fiender med sterke spark til ballen eller slå dem i en begrenset periode.

Hvis du liker skytespill, men du er på utkikk etter noe annet, vær oppmerksom på dette spillet. Den første versjonen ble produsert om syv dager, og nå kan du nyte dette revolusjonerende spillet direkte i nettleseren din. Spillerens handlinger er direkte knyttet til resten av verden, noe som gjør det mulig å forutse bevegelsene og unnslippe bildene, og huske scenen til den berømte filmen "Matrix".

Målet i hver fase er å drepe alle fiender som ser ut til å skyte deg. Med denne tiden mekaniker, Super Hot ender opp med å bli mer av et puslespill og / eller strategispill, enn i et av bildene selv. Men denne blandingen gjør det til et av de elektroniske spillene!

13) Slenderman må dø: Kapittel 1 - Sanatorium

Hvis du er redd for horror spill, kan du flytte til den neste på listen, siden dette spillet er bare for de som har guts. Slenderman må dø: Kapittel 1-Sanatorium er et av spillene inspirert av den urbane legenden om Slendeman. Han er en slank mann med svært strakte armer og ben som treffer en skog og plager alle de som ved et uhell stopper på deres territorium.

Denne første personskytten følger samme linje som de foregående spillene i denne skapningen av skyggene. Du kontrollerer en etterforsker som ser etter ledetråder om Slendermans mulige opprinnelse og ender opp med å finne bevis på at hele skrekkhistorien har begynt i et sanatorium.

Forbered lommelykt og dine våpen og samle de åtte dokumentene som er spredt rundt forlatt bygning. Hvis legenden bevise sant, ikke nøl med å tømme hele magasinet av kuler for å sende dyret tilbake inn i mørket. Å unngå hindringer er også et av de beste tipsene for å overleve Slenderman-angrepene.

Dette spillet fortjener å være på denne listen for å være en tittel full av nostalgiske og veldig morsomme elementer. DDtank 2 er den andre tittelen i denne strategien og turn-based war franchise. Ved denne anledningen er ideen å bruke våpnene som er tilgjengelige for å fly motstanderne som står i veien, inkludert andre virkelige spillere fra hele verden.

Serien er inspirert av den klassiske Gunbound, og spillets stil er svært lik den av de anerkjente Worms-spillene som ble oppstått mellom 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, men det er fortsatt svært vellykket i dag. I DDtank 2 er kampene enda mer balansert og omstridt, noe som krever at du viser din taktiske intelligens og et godt mål å ødelegge alle fiender som du synes. Så, skal du møte dem?

Hero Zero er et online spill hvor du må anta en superhelts identitet. Faktisk er vakten her laget fra grunnen til deg. Han utvikler seg gradvis for å bli den store beskytteren av et nabolag som tidligere var stille.

I tillegg til å beskytte medborgere fra de onde, kan du også utfordre andre spillere og deres helter i 2 × 2 dueller. Alt dette vil tjene deg til å oppleve poeng og mynter, noe som resulterer i nye nivåer, forbedrede ferdigheter og nytt utstyr for å bekjempe kriminalitet.

Oppdragene som eksisterer i spillet er forskjellige, og det er også andre mulige interaksjoner. Det tar litt tid å forstå alt, noe som gjør Hero Zero til et "sosialt spill" der tålmodighet og kontakt med andre spillere er uunngåelig.

Dette lille spillet er en ekte utfordring for de som liker å bryte hodet med actionpuslespill. Her styrer du et tegn som trenger å nå slutten av fasen ved hjelp av blokker for å kontrollere lysene i byen. Avhengig av hvor lyset treffer, åpner en vegg eller et gulv opp slik at du kan passere.

Bruk blokkene til å slå lysene av og på, men vær forsiktig så du ikke lar dem samle seg nær veggene. Fasene har et minimalistisk blått aspekt, og du kan starte om nivået hvis du oppdager at du har utført noen irreversible handlinger. Vær forsiktig med torner og faller og vær oppmerksom hele tiden for å innse hva ditt neste skritt skal være.

Tilpasning av en originalartikkel i portugisisk utgitt i Tecmundo.

Gratis spill - Spill å spille på datamaskinen

Spill med Doki med de ulike kreative aktivitetene du kan spille med Doki.

Girls Games, Animal Games, Cooking Games, Baby Games, Eventyr Spill, Spill, Doki Games

Eliana har en fest i kveld, men det er et problem med akne, hjelpe henne å slette den ufullkommenheten i ansiktet hennes for å se ut.

spill for å forvandle stygg til pen, smink spill, jente spill

Diana er en jente som går hver dag til treningsstudioet, hun har en personlig trener. Diana liker å leke, chatte, spise; .

Gym Slacking, Gym Slacking Games, Gym Spill, Dress Up Games

Spill, Lekespill Leker, Lekespill, Leker for barn, Disney Junior Games, Animal Games, Disney Games, Movie Games

En ren by I dag skal vi spille offentlig rengjøring, vi må skynde oss å samle avfallet, slik at innbyggerne ikke gjør det.

Morsomme spill, rengjøringsspill

Elsa isdronningen kommer til å bli gift, så hun må gå til spaet. Det trenger en hårbehandling og ansiktsrengjøring. Det gjør.

Elsa Bride Makeover, Elsa Games, Bryllupsspill

Vi skal lage en spektakulær frisyre for denne jenta fordi hun har et veldig spesielt parti for henne. Først vaske håret med.

frisyre spill, skjønnhetssalong spill, frisør spill

Minion babyer som tar vare på å bade vitelos og mer.

Baby spill, Mine favoritt Villain Games, Film spill, Spill, Spill for barn, Minions spill

Jenter Spill, Spill, Dress Up Games

Vis ditt talent for å velge frisyre til disse jentene, du må først vaske håret, tørke det og gjøre litt trenz.

Frisyre spill, skjønnhetssalong spill, frisør spill

Spill med Baby Alive dukken, du må underholde babyen, gi henne melk, bytt bleie. Gjør babyen latter med henne.

baby spill, barnevakt, Baby Alive spill, BABY ALIVE Spilltid

La oss spille, i dette spillet kan du velge om du vil kle på en baby gutt eller en baby jente. Velg plagget mer du liker. .

Dress opp spill, baby spill, Baby ALive spill

Denne søte valpen forbereder seg på å gå tilbake til klasser, du må velge kostymer du vil bruke, i tillegg til ryggsekken du bruker.

Valpespill, kjæledyrspill

Kam og kle seg Lemon Zest med skjørt sko og pinner, truser, hårfarge, øyenfarge, det er veldig gøy å leke med henne.

Lemon Zest spill, Lemon Zest Roller Skates spill, Lemon Zest Roller Skates Style, Dress up spill, Sitron Zest

Vi liker gåter, men denne gangen skal vi leke med gårdens grønnsaker. For eksempel samle grupper av løk, poteter, z.

Spill, tennisspill, kamp 3 spill, tennisspill, gårds spill, bejeweled spill, spill spill, candy crush spill, match 3 spill, HTML5 spill

La oss spille Farm Puzzle Story, det er et spill som ligner Candy Crush. Bli med tomater, løk, gulrøtter i tre grupper.

Spill, Tenkespill, Match 3 Spill, Tenkespill, Gårdspill, Candy Crush Games, Match 3 Spill, HTML5 Spill

La oss spille Candy Rain, dette puslespillet er veldig morsomt. Bli med candies slik at du får flere poeng. Dette spillet er mu.

Spill, Tenkespill, Candy Crush Games, Tenkespill, Block Spill, Puslespill, Bejeweled Games, Candy Crush Games, Match 3 Spill, HTML5 Spill

Hun er en pen jente som jobber hele dagen med sin datamaskin, hun er en ekspert hacking andre PCer, nå må hun kle seg.

motemote spill, kle seg spill moderne jenter

Band One Direction, turnerer Sør-Amerika. De trenger et nytt utseende for hver konsert. Du kan hjelpe dem.

Kjendis spill, sminke spill, kle seg spill

Denne vakre prinsessen er med hennes favoritthest, hun ønsker å gå en tur med hesten hennes gjennom kongerikets felt for det.

prinsessespill, hestespill

Disse flotte cheerleaders er glade fordi skolens lag skal spille finalen, de må være hyggelige i dag for dette eller.

Det forbereder seg på en fest, og du må se pen ut til festen, med sminke og brenne du kan være den beste.

spill for å forvandle stygg til pen, festspill, transformasjonsspill

Dette paret går ut en tur i bilen, du må kle på hver av dem, du må velge utseendet til det.

DressUpWho.com spill, par spill, spill å gå en tur i en bil

I dag skal vi leke med å lage noen deilige pankekes, vær oppmerksom på at du lager dem også.

kake spill, kake matlaging spill, pannekake spill

Barbie har åpnet en skjønnhetssalong, har ansatt deg for å være stjernekretsen. Du må lage vakre frisyrer for.

styling spill, barbie frisør

De 4 Bratz-jentene har fire vakre ponnier, vi skal klare dem og kle dem slik at Bratz går ut på en tur i feltet.

dyr kle seg spill, ponies spill, hest spill

Samanta og hennes venn er i skolens kafeteria, Samanta må være våken for ikke å gjøre vennen sin sint. Hun deg.

Kafeteria Spill Slacking, Servitørspill, Kafeteria Spill

Helligdager er over, det er på tide å gå tilbake til skolen, vi må være veldig hyggelige. Vi skal kle studenten for hva.

Dress opp spill, skole kjole, tilbake til skole spill

Spill som er veldig kompliserte med alle tingene som jentene bruker til å dekorere våre vakre hender, kan du bruke mange breaststroke.

Manikyr spill, dekorere negler spill, dekorere hender spill

Maria er en pen jente, i fjor fikk hun en søt bamse, hun vil leke med sitt favorittfylte dyr, for e.

teddy spill, jenter spill

Vi skal dekorere denne kaken i form av et hjerte, du må sette kaker, og deretter velge kremer slik at du pynter dem.

kake spill, kake spill

Barbie spill, Barbie kle seg spill for hæren, Dress Up Games, Army Games

Legen vil spille.

Dokerspill, Jentespill, Filmspill, Spill, Eventyrspill, Dyrspill, Leketøy Leker, Disney Junior Games

Du forbereder babyens fest og du må kjøpe klær og tilbehør, du har en liste å kjøpe og du har liten.

Shopping spill, Gravid Shopping: shopping

sammen med de samme bildene av tre eller flere for å passere nivå.

Par spill, puslespill, spill for barn, spill, logikk spill, HTML5 spill, dyr spill

Kle jenta med de beste antrekkene slik at hun blir på festen, hjelper henne med å kle henne.

Shopaholic Paris, Dress up spill, klær bender spill i traki

Smink spill, Spill, Smink spill, Dress up spill, Ferie spill, Thanksgiving spill, Spill for jenter

Kizi spill, frie spill, puslespill, yepi spill, spill, logikk spill, spill for barn, jenter spill, match 3 spill, frukt spill, godteri Crush spill

Disney-prinsesser spill, Makeover spill, spill Frosne, Jenter spill, spill kjole og gjøre, disney spill, spill filmer, spill, dressup spill, Elsa, prinsessen kle seg spill, prinsesse spill

Girls Games, spill for barn, se Change Games, baby spill, baby Hazel Games, mote spill, eventyr spill, dress up spill, spill, prinsesse spill

Carmen liker å leke, danse og drikke et glass vann, men for å hjelpe henne trenger hun din hjelp. med mye innsats po.

Liker du hunder? Nå skal du adoptere dette kjæledyret, det er en søt labrador, du må velge hatten og noen.

Valpespill, kjæledyrspill

Det er en vakker dag med et godt klima. Samanta ønsker å være vakker for piknik i sentralparken, du må følge trinnet.

sminkespill

Det er din nye butikk, og du må hjelpe kundene å finne det de vil ha for å være det beste

Prom Shop, lagre spill, bender klær spill i traki

Shenae Grimes er en berømt Hollywood-skuespillerinne, vi skal velge klærne hennes slik at hun ser bra ut i dag at hun skal gå ut på middag med henne.

Shenae Grimes spill, kjendis spill, kjendis spill

Jentespill, Ferdighetsspill, Spill, Boble Skyting Spill, Boble Spill, Arcade Spill, Kizi Spill, Puslespill, Yepi Games, Logic Games, Games for Kids

tre eller flere sammen for å eliminere bitene og vinne spillet.

Puslespill, tankespill, monstre spill, spill, HTML5 spill, frie spill, match 3 spill, logikk spill, par spill

Morsomt spill å handle i supermarkedet. Mens du går ned midtgangen, samle gaver som er der og hold balansen din på.

Spill å shoppe i supermarkedet, handle spill

De 20 beste sidene for å laste ned spill til PC

Vi presenterer de 20 beste sidene for å laste ned gratis alle typer spill for både PCer og konsoller.

Andre elementer som kan interessere deg:

Beste nettsteder for å laste ned spill til PC og konsoller

Selv om denne nettsiden er dedikert til alle slags nedlastinger, har a Spillavdeling. Du kan laste ned spill av handling, skyting spill, bil spill, fotball spill, strategispill, krigsspill, klassiske spill, etc. den Spillnedlastinger er gratis, Du trenger ikke å registrere deg.

På EA-nettsiden finner du alle spillene i ditt firma for å laste ned spillene til Xbox, PlayStation, PC-spill, Iphone-spill, Ipod-spill og Android-spill.

Da har vi et av de beste nettstedene for å laste ned spill. I tillegg til å laste ned videoer og filmer, tilbyr mejortorrent en seksjon for Nedlasting av spill til PC og konsoller. Inkluderer mer enn 2500 spill å laste ned. Tidligere må du ha installert på datamaskinen din, er utorrent.

Her inkluderer vi en annen torrentplattform for nedlasting av spill. Inkluderer nedlasting av spill for WII, spill for PC, spill for MAC, spill for XBOX, etc. Som mejortorrent, du må laste ned Utorrent å laste ned spillene.

Selv om det ikke er de beste sidene for å laste ned spill, er det verdt å gå inn på denne nettsiden fordi vi kan finne spill som vi ikke ville finne på andre nettsteder. Inkluderer hundrevis av spill.

Her har vi en annen nettside for nedlastinger av spill for både PC og konsoller.

Her forlater vi en web av klassiske spill å laste ned. Bortsett fra å kunne laste ned spill til konsoller som PS2, NES, WII, inkluderer den de klassiske spillene for mange år siden av megadrive, nintendo64, supernintendo, nintendo DS og arkadespill. Alle av dem å spille og laste ned.

Dette nettstedet er en plattform for laste ned betalte spill. Det inkluderer ikke gratis spill, men for en svært rimelig pris kan du få tilgang til flere spill.

Her har vi samlet en rekke nettsteder som ikke er veldig populære, men nyttige for å laste ned spill til konsoller og spill til PC.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map