Russisk roulette spill

Russisk roulette spill

I dette spillet med russisk roulette som møter forskjellige mennesker i en duell. Juster med mellomromstasten markøren i ikke-truende feltet, og senk den røde knappen med musen.

Konkurranse og spillet Russian Roulette (Russian Roulette Trivia)

Russisk roulette spill i flerspillermodus

Spill russisk rulett med en revolver

Virtuell russisk roulette

Russisk Roulette - Roulette Mr.

Gratis russisk roulette spill

Spill russisk roulette med barn som spiller Stone, Paper and Scissors

Morsomt garantert med våre russiske roulette spill! De beste gratis russiske roulette spillene venter på deg på Miniplay, så. 3. 2. 1. spill!

Dømt for å være i et hellistisk fengsel, er en desperat oransje tvunget til å delta i et grusomt spill, og håper å få frihet. Velg nøye!

 • Spill livet med det forbudte spillet av russisk rulett, last pistolen, bli med hodet og skyte for å se om det er hell.

  Dømt for å være i et hellistisk fengsel, er en desperat oransje tvunget til å delta i et grusomt spill, og håper å få frihet. Velg nøye!

 • Spill livet med det forbudte spillet av russisk rulett, last pistolen, bli med hodet og skyte for å se om det er hell.

  Dømt for å være i et hellistisk fengsel, er en desperat oransje tvunget til å delta i et grusomt spill, og håper å få frihet. Velg nøye!

 • Spill livet med det forbudte spillet av russisk rulett, last pistolen, bli med hodet og skyte for å se om det er hell.

  Russisk Roulette: Ankommer nederst på sylinderen

  Russisk roulette tilhører en av legendariske spillhistorier fra det nittende århundre, som forteller at russiske fanger ble tvunget til å spille roulette med vaktene som forutslo resultatene. Andre historier forteller historien om russiske hæroffiserer som spilte russisk roulette for å imponere hverandre.

  Standarden side våpen distribuert til polititjenestemenn i den russiske hæren 1895-1930 var Nagant revolver dobbeltvirkende, som var svært fordelaktig når det gjelder å spille russisk rulett. Selv om mange nevner om skammelig oppførsel av offiserer og suicidale tendenser når du spiller den russiske og lignende Roulette, eksperter historikere fortsatt hevder at opprinnelsen til spillet ikke bør gi kreditt til russerne siden det er ingen dokumenterte tekster prøv dette.

  Russian Roulette, en potensielt dødelig sjansespill krever spillerne å plassere en eller flere runder med ammunisjon i kamrene av en revolver, slik at spillerne ikke kan fastslå hvilke av avdelingene kulen ligger, snu sylinder og lukker. En etter en, svinger spillerne seg med revolveren mot hodene sine og trekker avtrekkeren. Åpenbart kjører alle risikoen for å dø når en av dem mottar skuddet.

  Russisk Roulette, basert på det som vises på TV og i filmer, to spillere som tar svinger, setter sylinderen og skyter revolveren, begge har 17% sjanse til å bli skutt. Denne varianten av spillet betyr at spillet kan fortsette på ubestemt tid, og du kan satse på hvilken spiller som vil motta skuddet, og som ikke vil, eller forsøk å forutsi antall svinger spillet vil vare. En annen variant av russisk roulette kan gjøres når spillerne bare svinger, uten å snu sylinderen. I dette tilfellet har begge 50% sjanse for suksess eller fiasko, og en av spillerne vil sannsynligvis dø innen 6 svinger:

  • Russisk Roulette, simulert versjon. Selv om det er mindre spennende for de som spiller spillet av russisk roulette for spenningen av det, er bruk av leketøypistol eller andre simuleringer en god måte å spille spillet ikke dødelig på. Man kan velge å bruke en revolversimulator, en lyspistol for videospill, en Nerf-riffel eller det japanske leketøyet som bruker en ballong og et kamera i sylinderen har pinnen som vil sprekke den.
  • Den russiske rouletteversjonen av øljegeren er å leke med venner. Bob og Doug McKenzie populariserte denne versjonen på deres album The Great White North. I denne varianten av russisk roulette blir en boks fjernet fra seks-pakken og rystet kraftig. Den samme boksen er plassert i seks-pakken. Selvfølgelig vil den uheldige spilleren bli strøet med øl når han plukker kanen, mens resten av spillerne forblir tørre.
  • Russisk roulette med fyrverkeri kan spilles med spillerne ved å plassere små raketter i munnen. Vinneren er spilleren som tar lengre tid å spytte raketten. Selvfølgelig tennes rakettskuddene når de plasseres i spillernes munn.

  Russisk Roulette i Dart. I 2000-årene ble en ny versjon av russisk roulette oppfunnet i Russland. Her i stedet for å sikte mot menneskets hode, bruker spillerne målet med dartene. De svinger skudd på målene i tre omganger på rad, den som får flest poeng vinner på slutten av spillet.

  Russisk roulette er et dødelig sjansespill i hvilket en "spiller" tar en enkelt patron i et våpen, er sylinderen roteres, plasserer cañ9oacute, n mot hodet og trekker avtrekkeren. "Russland" refererer til det antatte opprinnelseslandet, og roulette refererer til det sjansespillet som er involvert i spillet. Fra en Hvordan vi vil forklare hvordan du spiller dette spillet, så bør du selvfølgelig ikke leke med ekte våpen, men med en plastpistol. Det kan være et morsomt spill å drikke eller teste med vennene dine. Dette spillet, selv en vits, bør bare spilles av voksne.

  • Plastpistol
  • Plast kuler

  Det første du bør gjøre er å sette deg ned med vennene dine rundt et rundbord og definere prisen for den siste som "overlever" rouletten og straffen for den som mister. Ett alternativ er å lage en runde med skudd og den ene vinn den russiske rouletten ikke drikk

  Deretter tar du pistolen, leketøy og laster den med en kule.

  Så snu vi trommelen av pistolen et par ganger for å miste posisjonen til pistolen. Det er viktig at kulen ikke er synlig gjennom sporene på pistoltunnelen.

  Den som har lastet pistolen, må forlate pistolen horisontalt på bordet og i rekkefølge vil hver av spillerne ta pistolen fra midten av bordet.

  Etter å ha tatt pistolen vil vi peke på templet og vi vil trekke avtrekkeren. Hvis kulen er sparket, vil spilleren bli eliminert, ellers vil han forlate pistolen på bordet og spillet fortsetter med neste Russisk roulette spiller.

  Til slutt er vinneren av den russiske rouletten den som forblir på bordet med "livet".

  Hvis du vil lese flere artikler som ligner på Slik spiller du russisk roulette, Vi anbefaler deg å legge inn vår vennskapskategori.

  Russisk roulette, det farlige spill av døden

  den selvmordsspill kjent som "russisk rulett" eller "død game" innebærer å ta en pistol, fjerne flere patroner til bare ett (eller flere ganger), roterer trommelen tilfeldig og deretter vises spiller mål pistolen til sitt tempel og skyte!

  Dette dementerte og selvmordsspillet er anerkjent på en kjent måte som "russisk roulette", men det er motsigende ikke av russisk opprinnelse. Selv om det virker motstridende, er det nevnt for første gang i utgivelsen av en vestlig historie

  Når ble uttrykket "russisk roulette" først vist?

  Dette uttrykket oppstår i 1937 for første gang, i en kort historie skrevet av George Surdez, Nord-Amerika, publisert i Colliers Magazine. I denne historien, i tillegg til spill av russisk rulett, referanser til andre farlige spill, som skrevet, praktisert av soldatene i den franske fremmedlegionen er også laget for takle kjedsomhet.

  Ifølge historien lærte soldatene det spillet gjennom et brev fra en tysk leiesoldat som forklarte en vedvarende dialog med en russisk sersjant i 1917.

  I samtalen ble det forklart at når de russiske offiserene så alt som smuldret rundt dem, hadde de følelsen av det det var ikke bare prestisje, penger, familie eller lander det som var tapt, men ære for sine fiender. Da, da de møtte et sted, var det en kafeteria, satt sammen med venner eller alene ved et bord, uten advarsel, tok de en revolver og fjernet alt annet enn en av patronene, pekte på hodet og trakk avtrekkeren. På denne måten hadde personen over seks sjanser til å dø på stedet. Det sies at noen ganger skjedde og noen ganger ikke.

  Sannheten er det Det var aldri det spillet mellom soldatene Russere, da er det ingen dokumentasjonsbevis eller rapporter som bekrefter det. Inntil øyeblikket historien var skrevet, hadde det ikke vært i USA eller i noen annen del av verden noen gang blitt hørt eller kjent om et spill som det.

  Faktisk kom Surderz (forfatter av boken) til å bli kalt "mannen som oppfant russisk roulette", og han motsatte seg aldri et slikt krav.

  I USA dør de 50 personer i året som spiller til russisk roulette. Derimot er det ikke registrert dødsfall i Russland i dette spillet.

  Forresten, til spillet "russisk roulette", i Russland kalder de det "amerikansk roulette".

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  9 + 1 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map