Regler ett spill

Regler ett spill

Målet med spillet er å kvitte seg med alle kortene dine så raskt som mulig. Den første spilleren som går tom for kort i hånden er vinneren av runden.

Ved starten av spillet gir giveren syv kort til hver spiller, legger resten i midten av bordet og returnerer det første kortet for å gjøre det synlig. Dette brevet blir utgangspunktet.

I sin tur, hver spiller, og starter med høyre for giveren må plassere et kort på bordet som er i samme farge, nummer eller symbol som er på toppen av bunken. Noen kort har det privilegium å bli spilt når som helst, mens andre har en bestemt effekt (se nedenfor).

Hvis en spiller ikke kan spille noen av hans kort, må han tegne en fra kortstokken. Hvis det ny stjålne kortet kan spilles, kan du kaste det ved å spille det, ellers slutter din sving og går til neste spiller.

Når en spiller har bare ett kort, bør han advare de andre spillerne som sier "¡uno! ". Hvis du glemmer å si det og en annen spiller merker og melder deg, må du tegne fire straffekort.

Som nevnt ovenfor, har noen bokstaver en spesiell betydning. Noen av dem kan brukes til enhver tid, mens andre utløser en bestemt handling når de spilles.

Når en spiller spiller dette kortet, blir den neste i turne hoppet over, og svingen går videre til neste spiller. Hvis det bare er to spillere, kan spilleren som har spilt kortet, spille igjen umiddelbart.

Når en spiller spiller dette kortet, er meningen med spillet omvendt. Hvis du spiller med urviseren til nå, vil du spille mot klokken til et omvendt eller tilbakestilt kort spilles igjen. Hvis det bare er to spillere, kan spilleren som har spilt kortet, spille igjen umiddelbart.

Når du spiller et +2-kort, må den neste spilleren trekke to kort før du spiller.

Dette kortet kan spilles når som helst og lar spilleren som spiller den, velge farge han ønsker. Den neste spilleren er pålagt å spille et kort av den fargen.

Dette kortet kan spilles når som helst. Spilleren som bruker den, velger fargen som skal spilles senere, og den neste spilleren må ta fire kort før han spiller.

Når en spiller vinner ved å kaste bort alle hans kort, må de andre som fortsatt har kort i hånden, telle sine poeng.

Den endelige vinneren være minst poeng etter en definert n-antall runder, eller når den taper har nådd den definerte grensen (ofte 500 eller 1000 poeng). Her presenterer vi verdien i punkter i hvert brev:

 • De vanlige bokstavene, det vil si de nummererte, er gyldige fra 1 til 9, etter behov.
 • Spesielle kort, (revers, hopp og +2), har en verdi på 20 poeng.
 • Spesielle kort, (wild card og +4) er verdt 50 poeng.

I denne varianten kan en spiller som har tegnet 2 eller 4 kort, i stedet for å stjele spille en +2 eller en +4. Den neste spilleren må stjele summen av alle + kort som har blitt spilt, med mindre du har en to eller fire og så til neste plikten til å stjele. Du kan ikke spille en +2 over en +4 og vice versa.

Hvis en spiller spiller en +2 etter å ha stjålet, må den neste spilleren bare trekke to kort.

Å være veldig populær, har denne varianten mange navn: respons, akkumulering, akkumulering av mer, respons på mer.

I denne varianten, hvis en spiller har flere kort i samme farge og påfølgende verdi, for eksempel 2, 3 og 4 gule, kan spille dem i den samme tur, i stigende eller avtagende rekkefølge. Det må likevel være raskt nok, siden denne retten går tapt i det øyeblikket den neste spilleren har spilt, og sistnevnte har rett til å gjøre det så snart det første kort av sekvensen er plassert.

I denne varianten, hvis en spiller har nøyaktig samme kort som den øverst i stabelen, kan han spille det umiddelbart, selv om det ikke er hans tur. Den som gjorde avlytningen kan spille igjen, så fortsetter spillet med den neste spilleren etter ham. Et visst antall spillere, kanskje alle sammen, har nettopp passert sin tur.

Hvis avlytingen mislykkes fordi spilleren som prøvde det ikke var rask nok eller fordi han gjorde en feil, vil han ha 3 straffespenninger. Vær derfor forsiktig!

Bare vanlige kort kan skilles, spesielle kort kan ikke skilles.

I denne varianten kan du fange opp et kort som har samme nummer eller symbol, uansett farge, i henhold til avlytningsregelen ovenfor.

I denne varianten foreslår vi at vi kun kan spille en +4 når vi ikke har noe annet valg. Spille et pluss 4 er tillatt, men det vil bli betraktet som a lykt (bløffing i den forstand at andre spillere vil tro at du ikke har noe annet å spille, selv om det egentlig ikke er tilfelle).

Spilleren som må stjele på grunn av +4 kan, i stedet for å stjele kort, erklære at eieren av +4 er bløffing. Hvis dette er tilfelle, kan eieren av fire har spilt et annet kort av fire, vil det være lamplighter som stjal de 4 kort pluss to kort Straffe. Hvis du i stedet spilleren tiltalte ble ikke bløffing og nå hadde ikke annet valg enn å spille 4, vil anklageren må trekke 2 kort mer.

Denne regelen er ikke i det hele tatt uforenlig med akkumuleringsregelen. I dette tilfellet kan det være strategisk lurt å trekke forsiktig kortene i stedet for å svare på en fire og bli beskyldt for å bløffe, og dermed trekke flere kort.

Hopp omvendt etter å stjele kort

Denne varianten foreslår plikten til å bruke sin tur etter at de har stjålet kort (etter en +2 eller +4).

I denne varianten får bokstaver 0 og 7 en spesiell effekt:

 • Når en 0 spilles, sender hver spiller sin hånd til den neste, i dagens forstand.
 • Spilleren som legger en 7, kan, selv om han ikke er forpliktet til å gjøre det, bytte hånden med spilleren etter eget valg. Den utpekte spilleren kan ikke nekte den.

I denne varianten har vi innført åtte tilleggsbrev, den summer bokstaver. De kan spilles når som helst, og alt kan spilles etter dem.

Når en spiller setter en summer bokstav alle må trykke bokstaven "b" så fort som mulig, inkludert den som spilte den. Den tregeste å reagere må trekke tre straffekort.

Sammendrag av tastaturkommandoer

 • Piler: Se på kortene i hånden din.
 • Skriv inn: Spill et kort eller start spillet.
 • Space: stjele bokstaver.
 • C: kunngjør brevet som står øverst på stakken.
 • S: kunngjør resultatene.
 • T: kunngjør hvem som har svingen.
 • U: si en eller påpeke at noen ikke sa det.
 • F: Rapporter en bløff (bare hvis denne ekstraregelen er aktivert).
 • B: trykk på summeren (kun hvis denne ekstraregelen er aktivert).
 • Shift + C: viser kortene etter farge.
 • Shift + H: viser bokstavene etter nummer.
 • Shift + D: Deaktiverer bestilling av kortene.
 • Gå til menyene ↑
 • Gå til innhold ↑

Copyright © 2010-2018, QuentinC The Game Room team

Spill og moro for hele familien

Én offisielle regler for kortspillet

Variasjonene av UNO finner du her.

Målet med UNO er ​​å kvitte seg med alle kortene som blir "stjålet" først ved å si ordet "ONE" når det siste kortet er i hånden. Den første til å nå 500 poeng vinner. Poeng er mottatt for alle kortene som de andre spillerne fortsatt har i sine hender (se poeng).

Kortene er blandet og hver spiller mottar syv kort. De resterende kortene er skjult i midten og danner dekk. Det første brevet blir avslørt og plassert ved siden av det. Dette dekket er kaste dekk. En spiller er tegnet og runden begynner.

Den første spilleren legger et kort fra hånden i kassetten. Her er det gyldig: Et brev kan bare legges over på et brev med samme farge eller med samme nummer. Svarte kort er spesielle action kort med spesielle regler (se action kort). Hvis en spiller ikke kan sette riktig kort, må han ta et straffekort fra kortstokken. Du kan spille dette kortet akkurat nå, hvis det er verdt det. Hvis ikke, er det turneringen til neste spiller. Hvem setter det nest siste bokstaver, skal si "ONE" (som betyr "Eins") og påpeker at han bare har ett siste brev i hånden. Hvis en spiller glemmer den og den andre noterer den til tide (før den neste spilleren har tatt eller har falt et kort) må han ta to straffekort. Vinneren av runden er han som legger inn det siste kortet. Poengene legges til og en ny runde begynner.

I spillet er det svart action kort med forskjellige funksjoner, som forklares nedenfor.

Brev ta to

Når dette kortet er plassert, må den neste spilleren ta to kort og kan ikke legge ned noen kort i denne runden. Dette kortet kan kun legges på et kort med riktig farge eller andre "ta to" kort. Hvis det avsløres i begynnelsen av spillet, gjelder de samme reglene.

RETURN BREV

Med dette brevet blir adressen endret. Hvis du har spilt til venstre, spiller du nå til høyre og på baksiden. Brevet kan bare legges på et brev med tilsvarende farge eller på et annet returbrev. Når dette kortet er tatt i begynnelsen av spillet, starter giveren og deretter fortsetter spilleren til høyre.

INTERMEDIATE BRIEF

Etter å ha satt dette kortet, blir den neste spilleren "hoppet over". Brevet kan bare legges på et brev med tilsvarende farge eller på et annet innleveringsbrev. Når dette kortet er tatt i begynnelsen av spillet, går spilleren "hopper" til venstre for giveren og spilleren til venstre for denne spilleren fortsetter spillet.

VALG AV VALG AV FARGER

Med dette kortet avgjør spilleren hvilken farge som fremdeles er i spillet. Også den aktuelle fargen kan velges. Et fargevalgskort kan også plasseres når spilleren kan sette et annet kort. Hvis et fargevalgskort tas i begynnelsen av spillet, bestemmer spilleren til venstre for giveren hvilken farge som skal følges.

Brev til å ta fire farger Dette brevet er det beste. Spilleren bestemmer hvilken farge som fortsatt er i spillet. I tillegg må den neste spilleren ta fire kort. Du kan ikke slippe noe kort i denne runden. Dessverre kan kortet bare plasseres hvis spilleren som har den, ikke har kort i hånden som tilsvarer fargene på haugen. Hvis spilleren har et kort med nummeret eller et handlekort, kan kortet imidlertid ta fire farger.

En spiller som har et kort for å ta fire farger kan bløffe og sette det kortet forbudt. Hvis spilleren fanger visse regler gjelder (se straffekort). Hvis dette kortet er tatt i begynnelsen av spillet, blir det returnert i dekk og et annet kort er tatt.

Hvis en spiller ikke respekterer reglene, må han ta ett eller flere straffekort. Reglene er følgende:

 • Én: Hvis en spiller glemmer å ringe "ONE" etter sitt nærmeste kort og den neste spilleren ennå ikke har spilt sitt kort, må han ta et straffekort.
 • Forslag: Hvem lager forslag til sine spillere, må ta to straffekort.
 • Feil innlegg: Hvem legger et brev, selv om det ikke er der eller et feil brev, må gjenoppta det og i tillegg mottar et straffebrev.
 • +4 kan bare settes når spilleren ikke kan bruke den aktuelle fargen med unntak av andre action kort. Hvis spilleren som har +4 mener at kortet har blitt spilt dårlig, kan han utfordre den forrige spilleren. Han må da rettferdiggjøre ved å vise sine kort at han ikke virkelig kunne betjene fargen riktig. Du kan bekrefte dette, den utfordrende spilleren må nå ta seks kort i stedet for fire. Men han ble overført for å få +4 ulovlig, han må ta de fire bokstavene til seg selv.

Spilleren som har plassert alle sine kort først, mottar følgende poeng for kortene til spillerne som fortsatt er i hånden:

Mange er heldige å finne seg midt i en ferieperiode. Reisetid, sammen med venner og maksimal avslapning.

Innenfor de øyeblikkene av avslapping med venner, er et par kortspill alltid gode, og blant dem, Uno, som utvilsomt er (tilgi redundansen) et av de mest suksessfulle spillene for alle aldre.

Vel, i dag, på CLH, vi, som dessverre ikke har lykken til å ha en ferie, tar vi deg med en opplæring der vi skal lære deg alle reglene og hemmelighetene til dette berømte spillet.

Detaljene, som alltid, etter hoppet.

 1. Et dekk på One (du kan kjøpe den hos en hvilken som helst butikk som selger leker)

Hvis de ikke har et dekk av One ved de tilfeldighetene, og de ikke har hvordan de skal skaffes, gir vi noen alternativer på slutten av denne opplæringen i seksjonen Hva gjør jeg hvis jeg ikke har en?

La oss starte med det grunnleggende:

Ett er et kortspill som ble utviklet på 70-tallet av Merle Robbins, eieren av en frisørsalong i USA. År senere og noen få dekk solgt, ble rettighetene kjøpt av International Games, og for øyeblikket er Mattel ansvarlig for produksjon og distribusjon av spillet.

Spillet har en kortstokk, med egenskaper som er forskjellig fra spansk eller engelsk kort, som inneholder 2 typer kort: vanlige og spesielle eller ville kort. Vi vil detaljere dette senere.

Selv om forskjellige spillmoduser er opprettet, inkludert en som tillater enslig spill, må den klassiske ha 2 eller flere deltakere.

Målet med One er å bli kvitt alle kortene som er "Steal" i utgangspunktet, sier (eller skrik, hvis det er atmosfære) ordet ONE Når det siste kortet er i hånden din.

Dekket eller dekk av Uno er det viktigste og viktigste elementet i spillet. Den består av 108 bokstaver (selv om det er noen versjoner som kan bringe 112). Dekket har 2 typer kort: normal og spesiell eller vill kort.

Denne typen kort er delt inn i 4 farger: Blå, Rød, Grønn og Gul, og hver farge bringer numeriske bokstaver fra 0 til 9 (to av hver).

Spesielle kort eller ville kort

De er en serie kort, som, som navnet antyder, presenterer spesielle egenskaper som tillater normal strøm av spillet å bli endret av visse handlinger. Disse bokstavene er delt inn i flere:

Som det forstås i hans navn, når du spiller ett av disse kortene, er den normale følelsen av spillet omvendt. For eksempel, hvis du opprinnelig spilte med urviseren, når du spiller kortet du spiller mot klokken, til et av disse kortene kastes igjen og du vender tilbake til normal forstand. Som vanlig kort kommer de i versjoner for hver farge.

Når du spiller ett av disse kortene, mister spilleren som kommer neste, sin tur og følger den som kommer neste gang. Som vanlig kort kommer de i versjoner for hver farge.

Når du spiller ett av disse kortene, må personen som kommer neste stjele 2 kort fra dekk eller dekk og miste sin tur. Dette med mindre han har en +2 (av hvilken som helst farge) som kan spille og så er kontoen akkumulert til spilleren som følger. Den første spilleren som ikke har et av disse kortene, må fjerne det akkumulerte kortet fra dekk og miste sin tur. Som vanlig kort kommer de for hver farge.

Ved å spille dette kortet kan du endre spillfargen til en som velger hvem som lanserte den.

5.- +4 eller Tegn 4 kort og skift farge

Dette er det øverste kortet i spillet. Den kombinerer flere egenskaper av de forrige kortene. Ved avspilling må neste spiller tegne 4 kort. I tillegg kan den som kaster den velge fargen som den spilles derfra. Dette brevet har to spesielle regler:

a) Det kan ikke spilles hvis den som kaster den, har i hånden et kort av samme farge som ble spilt i det øyeblikket.

b) Den som følger, kan ikke kaste en annen +4 for å redde seg selv. Det må stjele.

 1. Alle spillere må kaste ett kort per tur, samme farge som blir spilt.
 2. Hvis en spiller ikke har et kort med samme farge, kan han kaste en annen farge som har samme nummer som det siste kortet som spilles. (Hvis det er en gul 4 i stabelen, kan en rød 4 kastes).
 3. Hvis en spiller ikke har et kort med samme farge eller en annen farge med samme nummer eller et spesielt kort som tjener, må han tegne fra dekk til han finner en som han kan sprette. Hvis en spiller stjeler og et kort kommer til ham som tjener ham, kan han bestemme seg for ikke å spille det og fortsette å stjele, så lenge han fullfører sin tur kaster et kort.
 4. Bokstavene til Investerer Sense de kan kastes når som helst i spillet, så lenge det er et kort av samme farge, eller en annen Invests Sense, enten av samme eller annen farge.
 5. Bokstavene til Forby Turn de kan kastes når som helst i spillet, så lenge det er et kort med samme farge, eller en annen forbudssving, enten av samme eller en annen farge.
 6. Bokstavene til +2 de kan kastes når som helst i spillet, så lenge det er et kort med samme farge, eller en annen +2, av samme farge eller en annen.
 7. Bokstavene til +2 er kumulative, det vil si, kan spilleren som mottar to lansere en ny, den samme eller en annen farge, og så videre til den som ikke har en av disse kortene er nødvendig for å stjele en rekke kort lik påløpt.
 8. Bokstavene til Endring av farge de kan spilles når som helst i spillet, uavhengig av hvilken farge som spilles, og selv om det er en annen fargeendring på stakken.
 9. Bokstavene til +4 de kan spilles når som helst, så lenge kortinnehaveren ikke har noe annet kort av fargen som spilles av. I motsetning til +2, kan den ikke akkumuleres.

Til slutt, la oss gå til spillet:

Alt er delt, og velger hvem som skal distribuere kortene. Dette kan gjøres ved gjensidig avtale mellom spillerne eller ved å ta hver en bokstav og se hvem som har høyeste verdi.

Forhandleren vil gi 7 kort til hver spiller og vil sette dekk i midten, og flippe toppkortet, som vil gi mønsteret til fargen som skal spilles.

Den første til å spille vil være hvem som er til høyre for forhandleren. I tilfelle et spesielt kort kommer ut, vil denne spilleren lide effektene, bortsett fra hvis det er a Investerer Sense, hvoretter samme forhandler vil begynne å spille. I tillegg, hvis brevet som vises er a +4 Det må returneres et sted i dekk og spille en annen.

De vil gå rundt og hver spiller vil bli kvitt kortene han har i hånden, i den rekkefølge han foretrekker, og respekterer reglene som er angitt ovenfor.

I det øyeblikket en spiller har 1 kort i hånden, bør han si ONE å varsle resten av spillerne. Hvis han klarer å kaste bort det kortet, vil han bli erklært vinneren av spillet.

Taperne må telle den akkumulerte poengsummen til kortene de har i sin besittelse på tidspunktet for slutten av spillet, basert på følgende verdier:

 • Normale bokstaver: Verdi som tilsvarer bokstavets nummer.
 • Kort +2: 20 poeng hver.
 • Letters Invest Sense: 20 poeng hver.
 • Kort Forby Skift: 20 poeng hver.
 • Letters Change Color: 50 poeng.
 • Bokstaver +4: 50 poeng.

De akkumulerte scoreene til hver spiller er tildelt vinneren av spillet. Den første til å nå 500 poeng, vinner spillet.

Som et hvilket som helst spill, har Uno visse pålegg som vi vil detaljere nedenfor:

 1. Hvis en spiller ikke sier det ONE Når det er ett kort igjen i hånden, og en annen spiller merker det, kan han bli belastet, og han må tegne 2 kort fra dekk. Dette betraktes fra det øyeblikket det nest siste kortet av spilleren berører stakken. Hvis han deretter klarer å si Uno før noen merker eller overgår svingen uten at noen merker det, går straffen ikke.
 2. Hvis noen gjør et forslag til en annen spiller eller er overrasket over å prøve å spille sammen, må han tegne 2 kort fra kortstokken.
 3. Hvis noen spiller et feil kort (spesielt når det ikke samsvarer med eller av en annen farge eller endrer farge med et tall som ikke samsvarer) og er overrasket / anklaget av en annen spiller, må han tegne 2 kort. Hvis ingen merker og passerer svingen, kjører straffen ikke.
 4. Hvis en spiller kaster a +4 på en tid som ikke samsvarer (hvis den har kort av fargen som spilles av) og blir overrasket av en annen spiller, kan utfordres og spilleren som lanserte +4 må vise sine kort til de andre spillerne. Hvis det faktisk ble spilt ulovlig, må du tegne 4 kort, ellers må utfordreren stjele 2.

Og nå har vi alt klart, reglene, straffer og spillmodalitet, vi er klare til å spille ... men før er det lovet gjeld:

Det er flere alternativer, her er noen forslag:

 1. Spille med et engelsk kort og etablere likeverd for spesielle kort (Eks: 8 blir en retningsendring, K er +4 og så videre).
 2. Få noen digitale versjoner av Uno, enten som spillet selv, noe som kan bli funnet ved et enkelt søk på Google, eller programmer designet for Facebook og MSN som tillater oss å spille online med andre.
 3. Få en kopi av Uno. De kan virkelig finnes overalt, enten i sin opprinnelige versjon av Mattel (for ca $ 3990 CLP) eller noen av de ikke-originale versjonene (som kan bli funnet fra $ 1990 CLP). Det er best, siden det gir en bedre opplevelse, og vi kan spille den der vi ikke har Internett til stede.

Og dermed fullfører vi denne lille guiden om hvordan man spiller en, det viktigste er å huske at det vi har dekket her er de offisielle reglene for spillet. Mange ganger kan man introdusere variasjoner, som må avtales med resten av spillerne.

Som alltid har denne opplæringen vært:

Eventuelle spørsmål eller kommentarer som kan ha, inviterer oss til å forlate oss noen få linjer i området aktivert nedenfor.

Vi håper denne opplæringen har vært nyttig for deg.

Tusen takk for at du leser, og det vil bli til neste mulighet.

Nettstedet du prøvde å nå er midlertidig utilgjengelig.

Hvis du er eier av dette nettstedet, vennligst logg inn for ytterligere

informasjon eller kontakt oss så snart som mulig.

* 8 kort +2 (tvinger den neste spilleren til å stjele 2)

* 8 bokstaver på tur

* 8 bokstaver reversert

* 4 wildcards (endre farge)

* 4 wildcards +4 (bytte av farge + tvinger neste spiller å tegne 4)

Spill instruksjoner

Hårkort 2Obligat neste spiller til å tegne 2 kort og tilbringe sin tur. Hvis den spilleren også har et "skyte 2" kort, kan han kaste det bort, og den neste spilleren må tegne 4. Så videre. Hvis det er det første spillkortet, følges de samme reglene for spilleren som starter spillet.

Letter shift hopp

Turn-of-turn-kort Når en spiller ruller dette kortet, hopper han til neste spiller. Hvis dette er det første kortet på bordet, skal spilleren som starter, gå om til neste.

U-sving brev

Endring av retningskort Dette kortet endrer retningen til spillet (fra venstre til høyre og omvendt). Dette er angitt av pilene på bordet. I begynnelsen av spillet går retningen mot klokken. Hvis dette er det første kortet, vil spilleren som begynner å miste svingen, og fortsetter den neste i retning med urviseren.

Wildcard Spilleren som har dette kortet kan kaste det bort når som helst, så lenge den forrige spilleren ikke har tvunget ham til å stjele (for eksempel med et hårkort 2). Ved å trekke dette kortet kan du bestemme hvilken farge du vil fortsette å spille med.

* Hvis regelen er oppfylt, suger spilleren som har sagt "løgn" automatisk 6 kort (4 av det wild card pluss 2 av en bot for å gjøre en feil).

Poeng i spillet

Verdi av kortene Fra 0 til 9 Din egen verdi

vill + 2 20 poeng

Endring av retning 20 poeng

Hopp over 20 poeng

Wildcard 50 poeng

Joker +4 50 poeng

2 spiller spill

* Når en spiller kaster omslagskortet, vil den andre spilleren også hoppe over svingen for seg selv.

kilde: Innholdet i innlegget er av mitt forfatterskap, og / eller, det er en samling av forskjellige kilder.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 89 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map