poker vinnende hender

poker vinnende hender

Rangeringen av hender er den samme uansett hvilken type poker som spilles.

Kort sagt består en pokerhånd av fem kort. Hendene til poker er klassifisert i flere kategorier som farge, stige eller dobbelt par. Spilleren med den mest verdifulle hånden blir vinneren.

En royal flush er en rett flush med en ess som det høyeste kortet.

En rett flush består av en stige med fem kort, alle de samme suitene.

Poker, eller fire like kort, er fire kort av samme rang.

En full eller "full house" er kombinasjonen av en trio og et par forskjellige verdier.

Farge oppnås når det er fem kort, alle de samme suitene.

Fem bokstaver av sekvensiell rangering. En eventuell stige må inneholde en 5 eller en 10.

Tre kort av samme rang.

Dobbeltpar er når du har to kort av en rang og to kort av en annen rangering.

Et par består av to kort av samme rang.

Vinner hånden med det høyeste kortet / kortene.

Ved et slips med fire like, en trio, et dobbelt par eller et par, vinner potten det høyeste individuelle kortet eller "kicker".

Spiller A vinner hånden med kickeren Q.

Noen spill kalles Hi / Lo-spill (for eksempel Stud Hi / Lo til 7 Cards og Omaha Hi / Lo), for å ta potten, trenger du ikke bare å ta hensyn til rekkevidden av hendene som er forklart ovenfor (Hei) , men også den laveste hånden (Lo). Potten deles da mellom de to vinnende hender: den høye og den lave.

Ovenfor har vi forklart de høye hendene. En lav hånd er en hånd som inneholder fem forskjellige kort mindre enn eller lik 8. Eks: A- 2- 4- 7- 8

PartyPoker.es tilbyr to spill hvor potten er delt mellom den høyeste hånden og den beste lave hånden: Omaha Hi / Lo og Stud Hi / Lo til 7 Cards. Hi / Lo-spillene spilles med en "klassifiserende åtte" for den lave hånden, noe som betyr at spilleren må ha fem forskjellige lave kort på åtte for å kunne vinne den nederste delen av potten.

Verken en stige eller et fargetall for den lave hånden og esen betraktes som det laveste kortet. Hender med fem kort av samme rang deler like lavt potten, uansett kostymen.

I Hi / Lo-spillene, som de spilles på PartyPoker.es, er den beste mulige lavhånden en rett til 5, det vil si med et 5 som et høyere kort, også kalt et hjul eller en sykkel. Hvis to eller flere spillere har et hjul / sykkel, er den nedre delen av båten delt. Alle hjul / sykler er de samme uansett hvilken klubb.

Hvis ingen får fem forskjellige kort mindre enn eller lik åtte, så er det ingen lav hånd og bare den høyeste hånden vil bli vurdert når du velger vinneren. Det blir bare én vinner og potten vil ikke bli delt.

Hierarki av hender i Texas Hold'em poker

Poker spilles i en rekke spillrunder som kulminerer når den beste hånden eller den siste stående hånden tar premiepotten. For å forstå betydningen av beste pokerhånd, Du må forstå pokerhenderhierarkisystemet. I de fleste versjoner av poker er den høyeste hånden vinner. Det finnes unntak fra denne regelen i forskjellige versjoner av poker, som gjør vinneren av hele brønnen eller en del av den, den minste hånden.

Pokerspillene varierer i henhold til antall kort som deles til hver spiller og antall "community9rdquo; cards. Men når du snakker om hierarkiet av pokerhender, deler forskjellige versjoner av spillet det samme hierarkiet når du bestemmer hvilken som er den sterkeste hånden. Spillere som har best mulig pokerhånd, bør bruke noen (eller alle) av kortene sine "pocket9rdquo; og noen (eller alle) av bokstavene "comunidad9rdquo;. Dette hierarkiet er gyldig i både Texas Hold'em og Omaha Poker-spill.

Dette er forkortelsene vi bruker i eksemplene vist nedenfor: Som (A); Kong (K); Queen (Q); Jota (J); Spader (e); Hjerter (h); Klubber (c); Diamanter (d). Håndene er bestilt fra høyeste til laveste.

Pokervideoer - funksjoner-vinnere

I delen av videoer av poker i EducaPoker finner du de siste videoene lastet opp av skolens lærere. I tillegg kan du bruke søket til å navigere blant de mer enn 1500 publiserte pokervideoene.

Ser du etter teorien? Få tilgang til listen over teorivideoer

Den gratis poker av Sodagaming! Din samme gamle venner i et nytt gratis pokerspill stabilere, komplett og full av moro!

Gratis sosial poker mer moro

Få 5000 gratis chips for å begynne å spille!

Hvordan er spillet?

Det beste samfunnet av sosial poker uten nedlastinger! Millioner venner og mye moro venter

Når kortene er vendt, vil potten være for spilleren som har det beste poker hånd. Det er nødvendig å vite hvilke hender som er bedre enn andre i et spill av Texas Hold'em. Verdiene av pokerspill de vil definere hvem som vinner potten.

Vi må være klart at en hånd av Texas Hold'em er dannet med kombinasjonen av vår to egne bokstaver og samfunnstegn. Noen ganger bruker vi våre to kort og i andre tilfeller bare en av dem, og noen ganger vil det være de fem kortene i bordet (samfunnet) som vil hjelpe oss til å komponere den beste hånden. I denne siste situasjonen kan vi bare håpe å dele prisen med de andre aktørene. Det vil være så lenge ingen av dem kan forbedre, med noen av de to kortene, spillet vi ser på felleskortene.

Alle dragene i dekk har samme verdi. Det er ingen forskjell mellom en hånd som bruker den og en annen som bruker den. Hvis for eksempel, når du får et par, har spillerne samme hånd, men med kort med forskjellige drag, blir potten delt mellom dem.

HAND RANKING

For å øke verdien, a poker hånd Det er verdsatt på følgende måte:

Når kortene våre ikke kan kombineres for å danne et par, sier vi at det er en høy korthånd. Noen ganger kan hender som et høyt kort vinne en pott hvis det ikke har vært for mye handling.

I disse tilfellene beseirer essene kongene, disse damene og så videre.

Hvis to spillere har samme høye kort, sammenlignes de andre kortene i verdi. Hvis de er like, ville det være det tredje kortet i verdi og så videre. Disse kortene er kjent som tiebreaker-kort eller "Kickers", etter navn på engelsk.

Det høyeste paret vi kan ha i vår hånd, er Aces-paret, Kongen er den beste mulige slipsbryteren.

I dette tilfellet er verdien av par veldig viktig. Selv om dobbeltpar av konger og damer beseirer de doble parene damer og damer, slår begge doble par esser, som ess-tre, begge.

Hvis begge spillerne har samme dobbelte par, bestemmer det femte kortet hvem som får potten.

Tre kort med samme verdi gjør a trio (noen ganger kalt sett, hvis våre to kort eller trips, hvis bare ett av våre brev er kombinert med fellesskapet).

en stige Den består av fem påfølgende kort med forskjellige dragter. I tilfelle at to spillere har en rett, vinner spilleren hvis stige har det høyeste kortet i toppenden.

Fullt (eller fullt hus)

I tilfelle vender mot to, vil vinneren være den som har den høyeste trioen. I tilfelle av like trio, ville tiebreakeren bestemme verdien av paret.

en poker Den består av 4 like kort ledsaget av et annet kort. Hvis to spillere fikk en poker, dette femte bokstaveret ville bestemme vinneren av hånden.

Rett spyling

Fem sammenhengende kort av samme farge danner en farget stige.

Det høyeste spillet som kan oppnås i Texas Hold'em er den fargede trappen til A, også kjent som ...

en royal flush Det er en al trapp med de fem kortene i samme dress. Det er en usedvanlig sjelden hånd, noe som gjør det spesielt ønskelig av spillerne.

DISTRIBUSJON AV BÅTET

Hvis to spillere har to hender med likeverd ved oppvisningen, er mengden av potten delt like mellom dem.

Som vi har nevnt gjennom hele Grunnkurs og vi vil gjøre i løpet av samme kurs, kicker Det er det avgjørende kortet i tilfelle et slips mellom to spillere. Det vil bli brukt til å bestemme vinneren av potten. Det er ikke viktig å oppnå hånden selv, men hvis to spillere har lignende hender, blir det det avgjørende kortet bestemt av vinneren.

Bortsett fra i trapper, den farger, den full og fargede trapper, hvem bruker de 5 mulige kortene til å danne en hånd, den kicker Det er avgjørende i tilfelle uavgjort i resten av spillene.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map