online spill uten nedlasting for å leke med venner

online spill uten nedlasting for å leke med venner

Fenomenet gratis online spill har vært en revolusjon i det elektroniske underholdningsuniverset. Fra spill til å spille gjennom nettleseren, uten å måtte laste ned eller installere noe, til spill for mobiltelefoner og tabletter, inkludert de som er installert på skrivebordet på vår personlige datamaskin. Alle kan være i stand til å spille gjennom nettverket, koble sammen med våre venner i multiplayer-spill fullt av moro.

Flere og flere spillere blir med på nettsamfunn genererte rundt disse spillene, lage klaner og sororities konkurrerer med hverandre om å være den beste, dominerende territorier i krigsspill, strategi og rolle, som er den raskeste gaming motor eller blir de fleste fiender drepe spill av skudd, og det er at de eksisterer så mange sjangre som typer spillere, Velg den du liker og registrer deg gratis for å møte folk og ha det bra.

Den store appell av disse spillene, i tillegg til å være online og konkurrere med spillere rundt om i verden som om vi gjorde neste er at de er gratis, kjent som free2play på engelsk. De fleste av dem de kan spilles i sin helhet uten å måtte betale noe. Og du vil spørre deg selv: hvilken fordel oppnår skaperne? Svaret er systemet med mikropayments, der det er mulig å skaffe forbedringer og utfyllinger i bytte for en mengde penger.

Mikropayments markerte før og etter i bransjen. Gjennom dette alternativet, Brukerne kan spille gratis og nyte innholdet uten å klø i lommene, hva tiltrekker mange mennesker og gjør serverne har mye bevegelse, noe som er grunnleggende til triumfen av online spill. Derfra, muligheten til å betale tilbyr en rekke fordeler hvorfor mange spillere bestemmer seg for å investere penger. Blant disse fordelene er karakterforbedringer og tilgang til nye områder som kan oppnås uten å betale, men tilbringer mye tid. Blant betalingselementene finner du også dekorative og visuelle elementer som kjæledyr, klær eller eksklusive rammer.

Blant de gratis online spillene finner du alle slags sjangere som skal møte og samarbeide med tusenvis av brukere via Internett. Blant de viktigste sjangrene som har mer representasjon kan du finne følgende:

  • Real-time strategispill (MMORTS). De er en klassiker av nettleserspill. Hans vanlige mekanikere er å skape et forlik, samle ressurser og bygge en hær for å forsvare og angripe dine motstandere i en slagmarken lukket. Du kan finne svært forskjellige tider, er det satt i de gamle sivilisasjonene i middelalderen, i andre verdenskrig, i dagens kriger eller i fremtiden, kan forekomme i svært forskjellige steder, det gamle Egypt, Europa, Amerika, Asia eller andre planeter og oppfunnet verdener.
  • Rollespill (MMORPG). En annen klassiker med mange alternativer å velge mellom. I denne typen spill du spiller en karakter med et sett av ferdigheter som vi vil forbedre og utvide etter hvert som spillet utvikler seg, som må møte en rekke oppdrag og utforske store vedvarende verdener som fortsetter å utvikle seg selv når vi ikke er tilkoblet. Vi kan finne andre spillere som styrer sine egne karakterer som vi kan samarbeide for oppdrag eller bekjempe dem å beseire dem.
  • Skytespill. I denne sjangeren vil vi styre et tegn gjennom den første personvisningen, men noen ganger brukes også den tredje personvisningen. Vanligvis spill satt i moderne kriger, som andre verdenskrig, eller i dag, er det noen spill der futuristiske laservåpen er brukt. Hovedmekanikeren er å skyte med alle slags våpen til fiendens spillere.
  • Sportsspill. De trenger ikke mye introduksjon, kan du finne spill online for nesten hvilken som helst sport: fotball, golf, auto racing, motorsykkel, tennis, basketball, etc.
  • Andre sjangere. Det finnes også andre sjangere representert i multiplayer-spill for nettleser uten nedlasting, for eksempel actionspill, simulatorer, samlekortspill, etc. Uansett hvilken smak du har, er det sikkert en slags spill som passer deg og det gjør at du kan nyte med vennene dine.

takk jeg var i duada jeg ønsket å spille forskjellige branner som sherwood fangehull monbase dofus transformice og mer jeg likte ett stykke

16 flotte gratis spill å spille akkurat nå og uten å laste ned noe

Av Softonic Editorial

18. mai 2017

I mange stiler og med rask tilgang er nettbaserte spill et godt underholdningsalternativ når du ikke vil sette for mye innsats i å installere eller kjøpe mer komplekse spill. For å spille direkte gjennom nettleseren, fortjener disse titlene å bli uthevet som et alternativ for de som bare vil ha en rask overføring.

Å nyte spill som disse. Vanligvis trenger du bare å ha Flash eller Unity installert og gå for dem. Spillene er enkle i de fleste tilfeller, men har fortsatt veldig interessante alternativer som kan få deg til å miste timer uten å stoppe.

Dette valget har spill av svært varierte stiler: puslespill, raser, rollespill, eventyr og mange flere som kan spilles raskt i din egen nettleser. Ta en titt på de 16 spillene vi har skilt og ikke kast bort noe mer tid ... hit "Play" fordi nå er det tid å ha det gøy!

Det første spillet på listen er et puslespill som virker ekstremt enkelt, men det blir mye mer interessant når du begynner å spille. Hvis du var en pølse og du kunne skyte lyn og fly, hva ville du gjøre? Dette er ganske uvanlig premiss for dette spillet. Du må styre en pølse som skyter til alle sider, og ikke la den røre til og med veggene rundt den.

Den minste kontakten med noe objekt i nivået gjør det nødvendig å starte over. Skyv bjelkene for å eliminere de røde blokkene og tjene flere poeng under spillet. Målet ditt er å komme så langt som mulig i nivåene, som er tilfeldige og fulle av forskjellige hindringer. Bruk musen til å styre pølsen, rulle for å rotere den og knappen for å skyte dødens stråle.

Planter vs Monsters er et spill som ble helt inspirert av suksess av Plant vs. Zombier av selskapet PopCap. Forskjellen i dette spillet er at den har mer tradisjonelle elementer for å forsvare tårnet, slik at spilleren må beskytte seg mot en horde av monstrøse vesener fra en annen dimensjon gjennom kampplanter.

For å forsvare hjemmet ditt må du opprette en perfekt kombinasjon av planter, og sørg for at ingen av fiender kommer hjem. Hver av de grønne soldatene har forskjellige egenskaper og forskjellige funksjoner på slagmarken. Oppdag alle artene av monstre og skape et effektivt forsvar.

Plasseringen av hver plante er også viktig for overlevelse, siden det gir deg mulighet til å nå mange flere fiender, dra nytte av brannkraften til hvert tegn du legger i hagen. Ta på flere ekstremt utfordrende nivåer og vis at du er klar til å forsvare din eiendom fra horder av overnaturlige vesener!

Hvis du virkelig liker planter vs. Zombies Dette er et annet spill inspirert av den store suksessen til PopCap. Kampen mellom planter og zombier har nådd et nytt nivå. Nå, disse små plantene har gått inn i rommet for å jakte utøde. I dette spillet er du ansvarlig for å bekjempe disse sultne monstrene i rommet. Prøv å være dyktig nok til å møte denne oppgaven før zombiene når forskningsskipet.

For å gjøre dette må du plassere troppene i henhold til dine behov. For eksempel er det enheter som bare tar vare på reparasjoner, noe som betyr at de ikke trenger å bli kalt hele tiden. Tross alt kan du bare ringe et begrenset antall enheter hver gang.

De som liker actionspill og ønsker å øve sitt mål, bør vite denne utfordringen, som er liten, men veldig godt utført. Er du klar for utfordringene knyttet til å være en jaktrobot? I dette skytespillet må du samle våpen og ammunisjon for å utrydde løp av gigantiske skapninger som kom på jorden i et fremmed skip.

Fly dine hjerner til disse skapningene (eller hva de har inne i disse robotternes skall og finn skjulte gjenstander på scenen, for eksempel nye våpen, overlevelsesutstyr og ammunisjon.) Vær forsiktig så du ikke blir sett, eller fiender vil starte å skyte deg så snart de oppdager deg.

For de som liker ledelse spill med en stil inspirert av store konstruksjon RPGs, er dette spillet det ultimate. I Goodgame Empire vil du være et sant statshode. Begynn med å bygge din by fra små hus og små og liten, gjør det minste stedet den største nasjonen verden noensinne har sett. Du må registrere deg før du begynner å spille.

Tror ikke at dette spillet er som å spille "i de små husene" eller at det er noe lett, siden hovedmålet er å skape en stor hær og utslette de nærliggende sivilisasjonene. Du må administrere dine eiendeler perfekt og velge klokt hvilke bygninger som bør forbedres først. Bevis å være en dyktig leder og ta ditt imperium til toppen mens dine fiender ber om nåde.

Speed ​​fans på to hjul, gjør deg klar for dette spillet! I denne simulatoren får du muligheten til å kjøre en motorsykkel realistisk. Gå og følg adrenalinen for å kjøre mens du kjører denne ville maskinen på hjul. Testkretsen er tilgjengelig for å bli utforsket etter ønske, med manøvrer, kurver og flere baner å følge.

I 3D Moto Simulator, vil du ha det gøy å krysse øde veier for å teste all kraften til en motorsykkel med 1100 sylindere. Vær imidlertid forsiktig så du ikke mister balansen din og lider en alvorlig ulykke. Hvis dette skjer, er det nødvendig å starte spillet på nytt med "R" -tasten, som "fornyer" motorsykkelen din.

Hva er klokken Det er tid for eventyr! Den kuleste tegningen av fjernsyn kan nå også nytes i en serie spill lansert av Cartoon Network. I dette spillet kidnappet King of Ice prinsessen Jujuba en gang til og låste henne i slottet i midten av Ice Realm. Det er på tide for Jake og Finn, en av de morsomste og underlige duoene på fjernsyn, for å komme til hans redning.

Imidlertid er isverdenen et veldig, svært fjernt sted. Hva er den mest logiske og enkle måten å reise der raskt? Bruke hunden sin som en turbo propeller, og få ham til å sparke rumpa til han når til skurkenes territorium, åpenbart. For å oppnå ønsket avstand må du imidlertid tjene mange poeng for å bytte dem til "forbedringer" som er suspendert i luften. Kjør og hopp så fort du kan for å redde prinsessen!

Et annet spill basert på denne helten, og det fortjener et sted i denne listen for å ha en veldig interessant og differensiert premiss, hvor din rolle er en alchemist som søker å beseire fiender. Jake var så tørst at han endelig aksepterte vannet fra en skummel mummies hånd. Nå har skapningen kidnappet den fattige hunden og har til hensikt å gjøre ham til sin personlige slave.

I dette spillet må du hjelpe den modige Finn til å redde sin trofaste venn. Ikke vær redd for å møte de farlige monstrene som bor i disse grottene, siden du vil få hjelp av dine følgesvenner til å smi på våpen og potioner, veldig viktig for å overvinne utfordringene, som blir stadig vanskeligere.

Ikke glem å sjekke inventar og utstyr før hver kamp, ​​eller du vil være i fare for å motta en enorm slå. Samle alle elementene som faller mot dine motstandere, siden du kan finne viktige objekter og tilbehør for suksessen til oppdraget ditt. Tips: bruk den magiske spinneren til å slå sammen to elementer til en ny, mye kraftigere, men vær forsiktig, fordi denne handlingen ikke er reversibel.

Hvis du trengte de klassiske spillene på denne listen, gjør deg klar til å gjenoppleve flotte øyeblikk fulle av blod og ødeleggelse! Hvis du allerede likte dataspill på 90-tallet, kjenner du sannsynligvis den første Doom. Nå er spillet tilgjengelig i en helt elektronisk versjon, slik at du kan spille historien eller oppdage den.

Alt du trenger å gjøre er å undersøke scenariet der du er og samle beskyttelser for å gjøre rustning og våpen kraftigere. Når du finner et monster av noe slag, skyte til du er død - ellers vil livet ditt være i fare. Grafikken i dette spillet er identisk med originalene, så vær ikke overrasket over å se mange pixelerte objekter på skjermen.

10) Gumball: Tingenes fellesskap

Hvis du kjenner denne serien, vet du at en god dose humor og stor mangel på fornuft er to slående trekk som er tydelig tilstede i dette spillet. Gumball: Fellowship of the Thing er et tegneserie spill som inneholder store doser av opplevelser og utfordringer. Guide Gumball, samhandle med alle de andre tegnene, samle gjenstander som kan være nyttige i fremtiden og ha det gøy.

I denne enkle RPG må du gå til Elmores farligste hjørner for å finne dine objekter, som var skjult av Gumballs bestemor i et forsøk på å beskytte barna. Bli med på dette eventyret og ta med ting hjemme. Spillet krever ikke registrering, siden det ikke har en historie så omfattende som å kreve flere dager for å fullføre den.

Nick Soccer Stars er et spill som tar hovedpersonene laget av Nickelodeon til et fotballkamp. Gjennom et veldig enkelt og morsomt spill må du utføre akrobatiske hopp og sørge for at ballen går inn i motstanderens mål.

I begynnelsen vil du bare ha noen muligheter for å velge spillerne dine. For å låse opp nye tegn må du vinne konkurransen i turneringsmodus, som igjen har flere spill med mange mål som vil teste din evne på banen. Hver karakter har sin spesielle kraft, som kan være å angripe fiender med sterke spark til ballen eller slå dem i en begrenset periode.

Hvis du liker skytespill, men du er på utkikk etter noe annet, vær oppmerksom på dette spillet. Den første versjonen ble produsert om syv dager, og nå kan du nyte dette revolusjonerende spillet direkte i nettleseren din. Spillerens handlinger er direkte knyttet til resten av verden, noe som gjør det mulig å forutse bevegelsene og unnslippe bildene, og huske scenen til den berømte filmen "Matrix".

Målet i hver fase er å drepe alle fiender som ser ut til å skyte deg. Med denne tiden mekaniker, Super Hot ender opp med å bli mer av et puslespill og / eller strategispill, enn i et av bildene selv. Men denne blandingen gjør det til et av de elektroniske spillene!

13) Slenderman må dø: Kapittel 1 - Sanatorium

Hvis du er redd for horror spill, kan du flytte til den neste på listen, siden dette spillet er bare for de som har guts. Slenderman må dø: Kapittel 1-Sanatorium er et av spillene inspirert av den urbane legenden om Slendeman. Han er en slank mann med svært strakte armer og ben som treffer en skog og plager alle de som ved et uhell stopper på deres territorium.

Denne første personskytten følger samme linje som de foregående spillene i denne skapningen av skyggene. Du kontrollerer en etterforsker som ser etter ledetråder om Slendermans mulige opprinnelse og ender opp med å finne bevis på at hele skrekkhistorien har begynt i et sanatorium.

Klargjør lommelykt og våpen og samle de åtte dokumentene som er spredt rundt den forlatte bygningen. Hvis legenden viser seg å være sant, ikke nøl med å tømme hele kulebladet for å sende skapningen tilbake i mørket. Å unngå hindringer er også et av de beste tipsene for å overleve Slenderman-angrepene.

Dette spillet fortjener å være på denne listen for å være en tittel full av nostalgiske og veldig morsomme elementer. DDtank 2 er den andre tittelen i denne strategien og turn-based war franchise. Ved denne anledningen er ideen å bruke våpnene som er tilgjengelige for å fly motstanderne som står i veien, inkludert andre virkelige spillere fra hele verden.

Serien er inspirert av den klassiske Gunbound, og spillets stil er svært lik den av de anerkjente Worms-spillene som ble oppstått mellom 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, men det er fortsatt svært vellykket i dag. I DDtank 2 er kampene enda mer balansert og omstridt, noe som krever at du viser din taktiske intelligens og et godt mål å ødelegge alle fiender som ser ut til deg. Så, skal du møte dem?

Hero Zero er et online spill hvor du må anta en superhelts identitet. Faktisk er vakten her laget fra grunnen til deg. Han utvikler seg gradvis for å bli den store beskytteren av et nabolag som tidligere var stille.

I tillegg til å beskytte medborgere fra de onde, kan du også utfordre andre spillere og deres helter i 2 × 2 dueller. Alt dette vil tjene deg til å oppleve poeng og mynter, noe som resulterer i nye nivåer, forbedrede ferdigheter og nytt utstyr for å bekjempe kriminalitet.

Oppdragene som eksisterer i spillet er forskjellige, og det er også andre mulige interaksjoner. Det tar litt tid å forstå alt, noe som gjør Hero Zero til et "sosialt spill" der tålmodighet og kontakt med andre spillere er uunngåelig.

Dette lille spillet er en ekte utfordring for de som liker å bryte hodet med actionpuslespill. Her styrer du et tegn som trenger å nå slutten av fasen ved hjelp av blokker for å kontrollere lysene i byen. Avhengig av hvor lyset treffer, åpner en vegg eller et gulv opp slik at du kan passere.

Bruk blokkene til å slå lysene av og på, men vær forsiktig så du ikke lar dem samle seg nær veggene. Fasene har et minimalistisk blått aspekt, og du kan starte om nivået hvis du oppdager at du har utført noen irreversible handlinger. Vær forsiktig med torner og faller og vær oppmerksom hele tiden for å innse hva ditt neste skritt skal være.

Tilpasning av en originalartikkel i portugisisk utgitt i Tecmundo.

GameRanger: Verktøy for å spille med venner på nettet

GameRager er en multiplayer online spilltjeneste, et gratis program som tillater det Spill mer enn 600 spill over internett med venner og motstandere fra hvor som helst i verden. Den tilbyr funksjoner som profiler, vennelister, direktemeldinger, talekommunikasjon mens du spiller og konkurrerende spillerenes rangeringer.

Game Ranger er kompatibel for både PC og Mac. Med dette verktøyet kan du samle en gruppe venner og opprett multiplayer spill i forskjellige spill. Listen over spill som er kompatible med GameRanger er fra 667 titler.

Hvordan spille multiplayer spill online med GameRanger

Den første tingen å gjøre for å spille gjennom GameRanger er åpenbart Last ned og installer programmet. Den kjørbare filen av installasjonen veier omtrent 112 KB.

Etter installasjonen vil programmet gi forslag til Opprett en konto i tjenesten eller bruk en eksisterende hvis du har det Du må skriv inn en e-postkonto váida, helst den du bruker mest og kjenner vennene dine. Du vil motta en bekreftelses-epost i din epost til aktiver kontoen din av GameRanger.

I menyen "fellesskapet", Vil det være alternativer for inviter vennene dine til å prøve GameRanger eller for å finne ut om vennene dine har GameRanger-kontoer. Selv uten kjente eiendeler i tjenesten, kan du se listen over personer som bruker GameRanger som host (vert) når som helst, sortert etter de forskjellige spillene de bruker; Du kan bli med i spillrommene hvis du tillater det, legger til spilleren i vennelisten din, sender meldinger og blokkerer brukere.

til bli med i et eksisterende spill, du må velge et rom (rom) av nevnte liste og klikk på knappen "Bli med". Hvis rommet har en stor grønn prikk til høyre, betyr det at spillet allerede er startet; Noen spill tillater ikke oppføring hvis de allerede er startet.

En annen måte å spille på er vær vert eller vert for et spill, med muligheten "Vert spill ".

GameRanger fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 eller Mac OS X.

Det må holdes oppmerksom på at for å kunne spille multi-party spill via Internett med GameRanger, er det nødvendig å ha sagt spillet installert i systemet.

Tjenesten har også sølv og gull betalingsalternativer som øker funksjonalitetene, for eksempel: en bredere venneliste, mer personalisering av kontoer og brukerprofiler, tilgang til eksklusive chatrom, mulighet for å chatte stemme under spill osv.

Mer enn 7000 gratis online spill å spille uten å laste ned

I Febero i år 2013 begynte vi å publisere daglige spill som du kan spille online gratis uten å laste ned noen filer ... og I dag har vi overskredet de 7000 gratis online spillene som ble publisert.

I tillegg til de 24 faste spillet klassifiseringer:

Vi har gjort valg av spill som vi vet at folk ser ut som:

Vi vil fortsette å gjøre denne typen samlinger av gratis online spill, men hvis du vil at vi skal gjøre et spesifikt utvalg, ikke nøl med å gi oss beskjed, kommenterer de samme nyhetene.

Fem Android-spill å spille online med dine venner

Android har mange spill av alle typer temaer, der vi kan bruke timer og timer nedsenket, men ikke alle av dem tillater oss å konkurrere mot andre brukere. Men Det er mange spill med en online multiplayer-modus som lar oss samhandle med våre venner Vi er i stedet for verden som vi er.

I dag har vi en enorm katalog å velge noen spill som passer inn i våre preferanser og smaker når det kommer til å ha en god tid, men ikke alle av våre favorittspill har en flerspillermodus som tillater oss å nyte det med våre venner.

Det er imidlertid mange alternativer av samme tema som vi kan velge. Mange av disse alternativene har to typer multiplayer, standard, 'pass and play', som bare må passere telefonen til vår motstander for å gjøre hans tur, eller online flerspillermodus, hvor vi kan spille med dem uansett hvor vi er, hver fra sin enhet.

Noen veldig interessante er Super Strike Golf 2, Kritisk Strike Portable, Rivals at War: 2084, Tekken Card Tournament og Total Conquest; et spill av sport, strategi, førstepersonsskytespill eller kamp, ​​alt i multiplayer-modus og i sanntid.

Dette er et spill av golf i to dimensjoner der vi kan nyte denne sporten på alle typer overflater, der vi finner oss mer enn ett problem å flytte til neste nivå.

Vanskelighetene ikke bo i det enkle motvind og busker, men på et visst nivå, vil vi begynne å kjempe portaler, fargede gels og lage labyrinter som vi må bestrebe seg til det neste.

Vi kan konkurrere direkte med alle registrerte brukere, gjennom statistikkpanelet som reflekterer de beste resultatene til spillerne på hvert nivå, selv om vi også kan leke med vennene våre gjennom samme enhet og konkurrere om å se hvem som får færre trekk.

Last ned Super Stickman Golf 2 på Uptodown

Dette er et første person action spill som ligner på Counter Strike som vil tillate oss å spille spill som ligner de som vi ville finne i det spillet.

I den kan vi utføre oppdrag mot våre gambling-venner eller aktivt samarbeide med dem å bekjempe terrorister og ulike fiender og til tross for kompleksiteten i bruk som synes å ha i begynnelsen på grunn av det store antall knapper, barer og statistikken viser oss på en gang i løpet av spillet, er kritisk Strike svært enkel å bruke.

Det er helt tilpasset spillmodusen til berøringsskjermene, og er en av de beste alternativene til sjangeren som vi finner i Android.

Last ned Kritisk Strike Bærbar på Uptodown

Dette er mer enn et interessant strategispill der Vi kan styre en hel gruppe soldater som vi må rette mot fienden for å erobre hele galaksen.

Vi kan konkurrere mot soldater kontrollert av kunstig intelligens eller mot fiendens horder av våre Facebook-venner.

Spillet er basert på ordrer og strategier som vi foreslår gjennom våre soldater og de objekter og kortene vi utsteder dem, siden vi ikke kan styre soldatene direkte, men å lede dem på en eller annen måte.

Last ned Rovals at War: 2084 på Uptodown

Tekken alltid, men med den særegne at vi ikke trenger å trykke på knappene på spark og slag, men velg angrepet eller blokkeringskortet som vi lager i rett tid. For dette må vi konfigurere oss et kortkort som passer til det vi leter etter i kamp.

Vi kan konkurrere mot andre brukeres dekk, og å forbedre vår egen dekk, kjøpe nye kort eller slå sammen de vi allerede har.

En veldig vanedannende strategi og kampspill.

Last ned Tekken Card Tournament på Uptodown

Dette er et sanntidsstrategispill der vi må lage vår egen romerske by fra grunnen av. Vi må bygge bygninger og forbedre dem, samt legge fram en hær som beskytter den mot våre rivaler og være i stand til å håndtere den på best mulig måte.

Vi kan konkurrere mot våre Facebook-venner i multiplayer-modus, hvor Vi kan vise hvem som er den beste strategen ved å ødelegge fiendens byer.

Det ligner på Age of Empires Online, og har et veldig behagelig grensesnitt å spille.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map