online spill for

online spill for

Ta alle barn til riktig leirområde!

Design et sett, følg trender og kle på modellen din i byene på moteshowet. Dekorer butikken mens kundene kjøper dine kreasjoner.

Fyll sidene i din egen utklippsbok med tegnene til Soy Luna!

Etterkommerne - Haute Couture

Spill Haute Couture, utgave av The Descendants! Hjelp til å renovere Mal og Evies garderobe, kjøp klær og design det perfekte settet!

The Lodge - Dette hotellet er en kake

Hjelp Skye redning The Lodge! Du bør holde kundene glade og få gode anmeldelser ... Kan du gjøre det?

Velg ditt favorittland og deretter 3 tegneserier i dette flotte tegneserie sportspillet, ToonCup 2016! Kontrollene er enkle å lære og 2D-grafikken er ganske enkelt vakker! Gjør deg klar til å ha det gøy med fotball!

Den nyeste bølgen av Bobs forbrytelser tar ham til Russland. Bli med som han stjeler smykker, tar sjeldne dukker og tar andre verdifulle varer fra en av de sikreste bygningene i Moskva. Bob trenger hjelp for å unngå sikkerhetskameraer, høyteknologiske alarmer og noen av de sterkeste sikkerhetsvakterne på planeten.

1-36 av 109 spill

Bob kom tilbake med sine gamle triks, men denne gangen har han noen nye gadgets! Hjelp ham å infiltrere hemmelige laboratorier og andre maksimale sikkerhetsbygg i dette mobile spillet. Du må holde det trygt mens du unngår forskere, vakter, sikkerhetskameraer og mer.

Du kan utforske denne fantastiske skogen mens du kobler hundrevis av kaker og andre desserter i dette 3-i-rad-puslespillet. Kan du pakke dem opp i de riktige gruppene før tiden går ut?

Velg ditt favorittland og deretter 3 tegneserier i dette flotte tegneserie sportspillet, ToonCup 2016! Kontrollene er enkle å lære og 2D-grafikken er ganske enkelt vakker! Gjør deg klar til å ha det gøy med fotball!

Disse boblene er mer dårlige enn pesten. Gjør dem forsvinne så raskt som mulig.

Disse fargerike ballene vil forårsake mange problemer når de er ferdig synkende på skjermen. Du må håndtere kanonen for å ødelegge dem! Kan du eliminere dem alle i dette unike 3-i-rad-spillet?

Velg ingrediensene i din magiske oppskrift for kjærlighet.

Du er den eneste som kan hjelpe denne modige bilen til å redde kjæresten sin. Løs alle gåter og overgå nivåene. Det er for gøy! Spill gratis

Det lille grønne monsteret Om Nom har returnert og er sulten enn noensinne! Bli med Professor, en gal vitenskapsmann (ikke ond!) Bestemt for å studere grunnen til at Om Nom elsker kjærester gjennom en rekke eksperimenter. Oppdag skjulte premier og låse opp nye nivåer!

Nyt et fargerikt magisk eventyr med dette online spillet. Det er mange bilder i denne boken for virtuell farging. Vil du lage en grønn snømann; eller dekke en snøfnugg med hundrevis av forskjellige farger? Du kan la fantasien fly!

Gjør deg i disse bileventyrene for å vinne hjertet av drømmens jente!

Utforsk verden av mandala i dette unike og åndelige fargespillet. Mal designene med rød, gul, grønn og andre farger.

Er du klar for denne utfordringen? Finn ut hvor raskt du kan samle disse berømte byene i dette puslespillet. Du kan selv velge hvor mange brikker du vil ha hvert puslespill.

Disse to prinsessene elsker dagens mote, men de er sent for å gå til klasser i morges. Kan du hjelpe dem med å sette på et flott antrekk før de går til campus i dette kle seg spillet?

Cassie og hennes mor går til en bursdagsfest. Bli med dem mens du velger søte kostymer å ha på deg i dette kle seg spillet for jenter. Du kan også velge leker som Cassie kan bære.

Tror du at du kan designe en egendefinert kjole til denne unge moteklæren? Du må ta vare på målingene før du velger et elegant stoff og begynn å gjøre det i dette mote spillet.

Er du god til å kombinere? Tjene penger i denne flotte matchen 3 spill som ligner på Diamond Dash! Ha det gøy med ekstravagante tegn og få dem til å smile. Kombiner mer enn tre ansikter for å tjene flere poeng! Aktiver spesiell kraft for å eliminere hele raden. Spill mot klokken eller med en begrenset mengde bevegelser. Ha det gøy med mer enn tretti nivåer av Inside Pudding Land!

Hvor mange av disse komplekse matematiske problemene kan du løse? Gjør ditt beste for å oppdage løsningene til hver enkelt før tiden går ut i dette online pedagogiske spillet.

Din favoritt tegneseriebil er tilbake; Yep Wheely er kommet tilbake og er klar til å starte med deg til et nytt utfordrende og morsomt eventyr!

Kan du slå dine virtuelle motstandere i dette morsomme og utfordrende kortspillet? De har fantastiske evner. Spill kortene dine på riktig tidspunkt og gå hjem vinner.

Kan du fullføre alle disse kompliserte puslespillene av bilder av ulv og andre ville dyr i deres naturlige habitater? Du kan velge å dele bildene fra minimum 16 stykker til maksimalt 100 i dette online spillet.

Disse to søstrene designer sin egen dukkehus. Du kan hjelpe dem med å velge møbler, dekorasjon og mer i dette spillet for jenter.

Sery har en date med en kjekk fyr i kveld. Hjelp henne med å finne noen søte antrekk og vakre tilbehør i alle disse gavekassene. Det er opp til deg å forlate henne vakkert i dette spillet for jenter.

Alle disse skilpaddene er veldig skitne. Kan du rydde dem i dette bedårende actionspillet? Gi dine skall en god skrubbe!

Disse syv vennene lever i et fantastisk rike fullt av magi og skal til å handle på deres favorittbutikk. Kan du hjelpe hver enkelt velge et fantastisk antrekk i dette herlige kle seg spillet?

Disse søte kjæledyrene er alle blandet! Kan du bli med i dette unike og morsomme match-3-spillet? Grupper alle ponniene, delfiner og mer slik at de kan være sammen igjen.

Barbara besøker den nyeste butikken i byen, men kan ikke bestemme hva han skal kjøpe. Hjelp henne til å prøve flotte antrekk og velge mange tilbehør i dette kle seg spillet for jenter.

Det klassiske brettspillet er i ferd med å ta en ny sving. Bokstavelig talt! Finn ut om du kan kombinere slangene og trappene i spilleautomaten mens du nyter dette spennende kasinospillet.

Kids Tangram er et morsomt puslespillløsende spill som krever få ferdigheter, men kan spilles i flere timer. Lær å bruke figurer som passer til dyrs konturer uten å bekymre deg om tid.

Så mange ingredienser og så lite tid! Hvor fort kan du hjelpe alle kunder i dette travle pizza stedet? Ta dine bestillinger og lag dine pizza så fort du kan i dette vanlige matspillet.

Dette boutiqueet håndteres på en litt annen måte. Noen av klærne er enkle å finne, men andre er gjemt i gavepakker. Bli med Eliza mens du ser etter pakker, og noen søte antrekk, i dette spillet for jenter. Hun vil gjerne finne noen ting for henne og også for hennes baby.

Et herlig spill av Pou der du bør bidra til å bade barnet ditt etter instruksjonene trinn for trinn. Spill gratis på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet eller hvilken som helst mobil enhet.

Kan du koble alle disse nummererte ballene i riktig rekkefølge? Prøv å oppnå en høy poengsum mens du blir med i dette utfordrende spillet med vits.

Hvor lenge vil du kunne holde tritt med klokken i dette spennende matte spillet? Løs likningene så fort du kan, mens du legger til, subtraherer og mer!

1-36 av 109 spill

Juegos.com er hjemmet til ideelle spill for hele familien. Spillene du finner her passer for barn i alle aldre. Noen er enkle å underholde de små og andre er designet for eldre barn. Utover nivået av kompleksitet ble disse spillene spesielt utviklet for barn. Det vil si at innholdet er egnet for hele familien. Enda bedre: Mange av spillene ble utviklet for utdanningsformål. Dine barn kan leke med tegnene i favorittfilmene, for eksempel minionene til My Favorite Villain og de frosne prinsessene. De kan lage musikk, tegne og male på nettet, designe sine egne kjæledyr og stjerne i episke eventyr. De kan til og med lære alt fra interaktive quizzer, fra geometriske former til flaggene i verdens land. Disse barnas spill er den morsomste måten å lære for både de små og de eldre! Hvis barna dine liker pistol spill, er det ikke bedre at de i det minste lærer matte på samme tid?

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

Velkommen til JuegosJuegos.com! Du er på et av de mest besøkte nettstedene i Spania av gratis online spill, siden 2003 har vi sporet Internett for deg på jakt etter de beste spillene, vi legger til minst 6 nye spill om dagen, og vi har allerede i vår katalog mer enn 15.000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

I den øvre delen finner du direkte tilgang til din siste spill og din personlige liste over favorittspill, hvor du kan legge til alle spillene du synes mest interessante, og at du ikke vil gå glipp av noe i verden, for dette må du bare trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille eller du har passert alle skjermene, kan du enkelt slette den fra listen over favorittspill, for det må du bare klikke på den røde "X" som du vil se til høyre for hvert spill i rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer, med søkemotoren du vil se i overskriften finner du alle spillene på en komfortabel og enkel måte, du må bare skrive inn spillet du leter etter, og som om du vil se hvordan alle spillene vises øyeblikkelig gratis for å matche søket ditt sortert etter score, slik at du ikke går glipp av de beste spillene, vil du til og med se en snarvei til de seksjonene som er mest interessante for deg, og som inneholder spill relatert til søket ditt.

Vi har gratis spill for alle aldre, fra barnas spill til de små, hvor de kan male og fargene karakterene i deres favorittserie, til massive flerspillerspill for eldre hvor du kan møte spillere fra hele verden i fantasiverdener .

Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde deg selv hvor som helst.

Få tilgang til de populære Pocoyo-spillene!

Bli med i fellesskapet vårt!

Pocoyo World er det mest underholdende internett samfunnet å spille. Du kan nyte med mange online spill du kan oppdage nye verdener og venner med karakterene til din favoritt tegneserie serie:

Lag din Pocoyizado-avatar

Få en versjon av deg selv eller vennene dine Pocoyo stil. Lag dine personlige figurer i 3D og få dem til , 959euro;

Spill med Pocoyo og hans venner

I denne plattformen vil du kunne bedre kjenne tegnene til din favoritt tegneserie-serie, dele en ettermiddag med hjemmekino med Pocoyo, eller nyt øyeblikk med morsomt å nyte underholdende spill for barn.

Oppdag de nyeste spillene for barn og babyer fra Pocoyo

Samle de skremmende elementene i Halloween

Finn matparene.

Lag fine melodier ved å klikke på objektene

Plasser hvert objekt når det er hensiktsmessig

Hit ballen for å sette den i hullet

Ha det gøy å identifisere lyden av dyr

Morsom, pedagogisk og didaktisk spill å lære mens du spiller

Med spill for barn fra Pocoyo vil de små tilbringe mange øyeblikk av underholdning og moro hjemme med sine beste venner, Pocoyo, Eli, Loula, Pato og Pajaroto.

I denne delen finner du et stort mangfold av morsomme, pedagogiske og pedagogiske spill slik at husets konger lærer og utvikler sitt intellekt mens de spiller.

I tillegg, Pocoyo pedagogiske spill De er interaktive, noe som gjør at barnet kan vekke sin interesse og lære bruk av ny teknologi, stadig mer tilstede i vårt samfunn, som sikkert vil være grunnlaget for deres fremtid.

De er morsomme og pedagogiske spill rettet mot å stimulere kreativitet og gi frihet til barnas fantasi mellom 0 og 4 år, selv om de er så underholdende at de har god aksept blant barn og tenåringer. Selv de eldste vil ha det bra å spille spill for barn med Pocoyo og resten av karakterene.

Du kan nyte morsomme og pedagogiske spill av forskjellige temaer; maleri spill, coloring spill, hoppe spill, dyktighet eller sikte spill, fiske spill, blant mange andre spill for barn online.

Er du klar til å spille? Begynn å lære de små med didaktisk og pedagogisk spill fra Pocoyo. Du må bare velge hvilken av spillene for barn du skal begynne og få tilgang til den gjennom koblingene som vises i denne delen.

Har du allerede spilt alle morsomme spill fra Pocoyo og leter du etter nye erfaringer?

Hvis du vil ha tilgang til flere spill til Pocoyos barn, kan du registrere deg på nettet og være en del av vennskapets venner av Pocoyo. Når du er registrert, kan du få tilgang til Mundo Pocoyo, nettsamfunnet dedikert til de små, hvor du selv kan lage din egen avatar av Pocoyo som har det gøy i utallige aktiviteter og spill for barn som er tilgjengelige.

Aktivitet subsidiert av utdannings-, kultur- og idrettsdepartementet Pocoyo ™ ® logo, serier og tegn & © 2003 Zinkia Entertainment, S.A. Det opprinnelige lydsporet eies av Zinkia Entertainment, S.A. Alle rettigheter reservert.

Siste oppdatering av personvernregler og / eller vilkår for bruk 10/18/2013

  • De mest populære Free Games of Minigames

  • Min lille by er den siste match-3-utfordringen for ambisiøse arkitekter. Bystyret har pålagt din bedrift å forberede utallige byggeplasser for bygging. De trenger deg til å sørge for at byggeprosjektene utvikles i henhold til planen! Det leverer byggematerialer som steiner, vinduer, vann, elektrisitet og mange andre ting! Gjør byen fargerik og fri for gamle vegger, tørre gulv og ødelagte gjerder. Samle nok byggematerialer og verktøy. For å fullføre oppgavene i tide, har du flere impeller som klubber, dynamitt eller malingbomber til din disposisjon. Komplett oppdrag å tjene belønninger eller teste dine utfordringer!

  • Den umulige dash

   The Impossible Dash er en online versjon av den berømte Geometry Dash som du kan spille uten å måtte laste den ned. Er du klar til å overvinne en nesten umulig utfordring? Sett dine ferdigheter til grensen og hoppe gjennom farlige hindringer og spisse feller. Hvor langt vil du kunne komme uten å dø i forsøket?

   Tanki Online er et MMO krigs spill hvor du må tilpasse tanken din og legge inn PvP kampene i sanntid. Lag rasende kamper i tank mot ekte mennesker. Vinn erfaring med å ødelegge fiendtlige tanker og forbedre din personlige tank for å gjøre deg respekt blant andre brukere. Start kampen, soldat!

  • Color Pixel Art Classic

   Slapp av og slipp artisten inne i deg! Nyt å fargelegge de mest morsomme bildene piksel med piksel! Du må bare velge fargen og plassere markøren over pikslene i riktig farge. Ha det bra!

  • Kogama: Clash Royale - Jungle Arena

   Kogama: Clash Royale - Jungle Arena

   Gjør alt du kan for å vinne! Samarbeide med andre brukere, se etter meget kraftige våpen og slåss for seieren din. Bruk ditt sverd og ta de mest voldelige fiender i et nytt Kogama eventyr!

  • Snow Storm Online

   Kryss et veldig farlig snø terreng på en stor snøscooter og gjør deg klar for det store løp. Start motoren, kjøre med full fart og unngå alle hindringer for å krysse målstreken i første posisjon. Lykke til!

   Wheely 7: Detective

   På en solrik dag går Wheely til banken for å ta ut penger, men på vei hjem er banken blitt stjålet. Hjelp Wheely, den lille røde bilen, i sin jobb som en detektiv mens de prøver å finne ut hvem som stjal banken. Løs mysteriet!

  • I dette spillet må du drepe alle de andre stickmans ved å kaste javelins. Sikt og skyte med riktig styrke og tilbøyelighet og ha det gøy å forintre dine fiender. Vil du være raskere enn dem og drepe dem før livet ditt er i fare? Lykke til!

  • Velkommen til den ultimate virtuelle universet drevet av fantasi. Bli med i det største fellesskapet av gaming generert av brukere og nyte tusenvis av juegosdesde oppslukende multiplayer spill og konkurranser til interaktiv eventyr hvor du kan forestille deg hvordan det ville være en dinosaur, en gruvearbeider i et steinbrudd eller en astronaut i verdensrommet leting. Her vil du se alle innspilt av de mest berømte YouTube gameplays!

  • Ekstrem drift 2

   Andre del! Velg ditt favorittbil, juster det på din fritid og gjør deg klar til å gå på akseleratoren. Demonstrere det du er i stand til med en bil med ekstreme hastigheter og unngå å komme deg bort fra veien. Lykke til!

  • Nyt med Doomed 2 et episk multiplayer spill hvor du må samle ressurser og elementer som å bygge vegger og våpen for å forsvare deg selv. Utfordre sult, ville dyr og skremmende monstre. Bygg en stor festning og bekjempe fiendtlige klaner!

  • Gjør deg klar til å delta i et spennende hinderkurs! Hopp gjerder, unngå de flere elementene som hindrer deg fra å bevege deg fremover og samle mynter for å kjøpe nye forbedringer og tegn. Hvor langt vil du kunne få?

  • Racing Battlegrounds kombinerer to typer svært populære spill: Kampen og løpene. Hvis du har hatt titler som Super Mario Kart, vil du elske Racing Battlegrounds. Fang alle Power ups du finner på veien og bruk dem mot dine motstandere. Kan du bevise din evne som pilot og erobre slagmarken?

  • 3D Parkering Thunder Trucks

   Vil du jobbe som lastebilsjåfør? Vis dine ferdigheter som fører og parker trucken i det angitte stedet for hvert nivå. Sett nerver til side og gjør det på kortest mulig tid. Enjoy!

   Bouncy Golf er en morsom kombinasjon av golf og fysikk! Målet ditt er å kaste ballen og prøve å strekke den inn i hullet i så få berører som mulig. Det er feller som du bør unngå. Samle så mange stjerner som mulig for å få bedre karakterer. Kan du fullføre alle nivåene perfekt?

  • Din overordnede har ringt deg til å kjempe mot fienden! Det vil være en lang reise, og bare hvis du overlever, vil du kunne komme hjem med familien din. Ta våpenet ditt for å kjempe mot alle fiender som krysser veien og bruk pengene du tjener til å kjøpe kraftigere våpen som dominerer slagmarken. Det er på tide å vise dine fiender den harde trening du har blitt utsatt for!

  • I den reneste Fortnite-stilen, fallskjerm fra et militærfly og forberede seg til å møte bølger av farlige zombier og fiender som er klar til å drepe deg. Få nok ressurser til å overleve, samle våpen og ammunisjon for å øke sikkerheten din og gjør deg klar til å skyte uten å tenke to ganger til hundrevis av blodtørste motstandere. Lykke til!

  • Sonic neste nivå

   Sonic The Next Level er en morsom hack fra vår elskede Sonic the Hedgehog. Hjelp Sonic Blast flytte gjennom nye tilpassede soner, samle mynter, løp med full fart, pass opp for eksplosive plattformer og ta farlige fiender underveis. Ha det bra!

  • Clashed Metal Drifting Wars

   I dag har du muligheten til å kjøre et utrolig kjøretøy og kjempe mot andre i et bilkamp! Bruk maskingeværene som er koblet til bilen for å starte dødelige missiler og ha det gøy å ødelegge dine rivaler. Ha det bra!

  • Øv med ballen og slå den uten å stoppe for å holde den fra å røre bakken! Du bør prøve å få maksimalt antall berører og samle alle poengene du kan. Slå din egen rekord og ha det bra!

  • Foody Avenue er et morsomt administrasjonsspill hvor du vil bli eier av flere hotellvirksomheter. Du må bygge mange restauranter på en travel gate for å tjene mye penger. Prøv å fylle opp aksjer for å sikre at kundene dine får det de ønsker og ansetter profesjonelle kokker for å låse opp nye oppskrifter som vil gi mer variasjon til menyen. Hold stjernenivået fullt ut!

  • Velkommen til rommet der spillere fra hele verden kjemper ombord på romskip! Hovedformålet med spillet er å ødelegge alle fiendens skip. For å gjøre dette, velg skipet du liker og favorittfarge, flytte raskt gjennom rommet og skyv motstanderne dine ukontrollabelt for å oppnå seier. Enjoy!

  • Dragon Ball Z: Online

   Dragon Ball Z Online kommer du inn den verdensberømte animeserien Dragon Ball Z for å kjempe sammen mytiske figurer, og du enfrantarás de mest populære skurkene mens du legger ut på søk etter de Dragon Balls.

  • Ha det bra med et morsomt kjørespill hvor du vil kjøre alle typer kjøretøy, mens du tjener poeng som utfører skids og stunts på fantastiske ramper. Lås opp mange kjempebra biler for å føle hastigheten. Lykke til!

  • Adam og Eva: Love Quest

   Hjelp Adam i et nytt og spennende eventyr, der han må krysse verden på jakt etter sin elskede Eva. Løs alle slags gåter som lar deg overvinne de forskjellige nivåene til du når ditt mål sikkert. Lykke til!

  • Liker du vertikale skytespill? Så skyte opp! Det er perfekt for deg! I dette flotte og vanedannende gratis online spillet kan du styre en liten tank gjennom en endeløs sti full av blokker. Hva er målet ditt? Få så langt som mulig ved å skyte så mange blokker som mulig. Motstanden til blokkene er vist med et tall i dem, så skyv dem bare til du når null for å rydde veien, eller bare for å tjene poeng. Bruk poengene dine for å forbedre kraften og hastigheten til bildene dine til du ikke kan stoppe dem. Nyt skyte opp!

   Tegn og gjett ordene så fort du kan! Bli med på rom med andre brukere eller lag din egen for å nyte en morsom konkurranse. Vis din fantastiske fantasi og demonstrere din ferdighet med blyanten!

  • Kjør en kraftig tank og slåss mot spillere fra hele verden! Unngå kulene og unngå å dø mens du prøver å vokse litt etter litt, drepe fiender og samle fargede partikler. Bli den største tanken på skjermen i sann Agar.ioo stil!

  • Street Hoops 3D

   Gjør deg klar til å kaste noen få kaster til kurven! Tenk nøye på styrken og tilbøyelighet til kastet og få sjansen til å score så mange ganger som mulig for å slå rekorden. Hvor mange poeng vil du kunne få? Lykke til!

  • Fernanfloo Saw Game

   Fernanfloo har blitt kidnappet av den onde Pigsaw! Hjelp ham å samle mange gjenstander gjennom de ulike nivåene og få gjennom alle slags tester for å unnslippe dette underlige stedet i live. Lykke til!

  • Gloomy Hangars er en flott første person shooter med fantastisk 3D-grafikk basert på overlevelse. Du er en elit soldat og har blitt betrodd oppgaven med å undersøke noen merkelige forstyrrelser i et enormt lager. Når du går inn i bygningen, oppdager du at den er blitt invadert av hundrevis av farlige mutanter og deres unge. Bruk våpnene du finner til din disposisjon for å eliminere denne mutante trusselen og sørg for å overvåke ammunisjonen din før du går tom for kuler. Overlev så lenge som mulig og utrydde invasjonen!

  • Super Neon Ball Jump

   Super Neon Ball er et morsomt spill hvor målet ditt er å styre hoppet på en neonball mens du dodger alle slags hindringer og hopper på mobile plattformer som forsvinner med kontakt. Unngå å falle i tomrommet med all del! Hvor lenge vil du kunne overleve i Super Neon Ball?

  • Drop Kick: VM 2018

   Delta i 2018 Fotball VM i Russland! I stedet for å spille en full fotballkamp, ​​konkurrerer du mot andre land i en straffespark. I hvert spill vil du ha 9 skuddforsøk, prøv å score minst 4 mål for å gå videre til neste runde. Ha det gøy!

   Dragon vs Murstein

   Versjon av Snake VS Block! Flytt en kraftig drage gjennom skjermen og samle nye fargede kuler som gjør at du kan forlenge lengden. I mellomtiden ødelegge mange murstein for å komme så langt som mulig. Men vær forsiktig! Unngå å løpe ut av fargede baller, eller du vil ikke ha nok styrke til å gå gjennom blokkene og gå videre. Lykke til!

  • Ny versjon med flotte forbedringer i spillet! Nyt en klone av Minecraft, bygge og ødelegge for å gjøre din egen plass din egen mens du fullfører en serie komplekse daglige oppdrag mens du står overfor farlige fiender. Besøk spillet hver dag og nyt!

  • Resident Evil 7: Kapittel 1 - Mia

   Resident Evil 7: Kapittel 1 - Mia

   Resident Evil 7 er et fantastisk spill av action, eventyr, terror og puslespill der du må prøve å løse det skjulte mysteriet bak din kones forsvunnelse. Sett deg i skoene til Ethan som har mottatt en video av sin kone og ber om hjelp etter å ha vært savnet i 3 år. Skriv inn et mystisk miljø og konfrontere ekstreme situasjoner for å redde din kone fra en merkelig situasjon. Kan du oppdage sannheten og komme seg trygt fra det farlige stedet?

  • Colorzzle er et flott spill av gåter og gåter der du må blande forskjellige farger for å lage de nødvendige tonen i hvert nivå. Vis din visuelle smidighet og dine mestre over fargen. Er du klar til å overvinne denne store utfordringen?

  • Big Hunter Online

   Hjelp denne modige indiske jägeren til å kaste spydet mot en stor og robust mammut. Beregn styrken og tilbøyeligheten til kaste og bli drept før du kommer til den første og avslutt livet.

  • Nyt et spennende spill av NBA fra datamaskinen din med denne klassikeren i år 2000! Velg ditt favorittlag og vis dine ferdigheter som basketballspiller mens du kaster ballen til lagkameratene dine og prøv å score i motstandernes kurv. Hvor mange poeng vil du kunne få?

  • En Super Mario-ting

   Nyt en ny Super Mario hack denne gangen med en merkelig vesen med ett øye og ingen armer, kalt Raocow. Utforsk en ny verden full av fiender, hindringer mens du samler hauger med gullmynter for å øke poengene dine. Hopp fra side til side, dra nytte av strømforsyningene du finner underveis og fullfør alle nivåer!

  • Hjelp de sultne duene til å fortære alle kornkornene og ormene på hvert øre på alle nivåer. Men vær forsiktig! Du må ta hensyn og unngå å bite på feil sted, eller du vil miste spillet. Ha det bra!

   Pilot et skip gjennom en tunnel i full fart unngår alle slags hindringer. Prøv å reise så langt som mulig og gå inn i rangeringen av de beste piloter.

  • Empire: Millennium Wars

   Den nye romgullstarten har begynt! Led ditt forretnings imperium på Mars! Utvikle din base, trene enheter og lede dem i actionfylte kamper. Utfør undersøkelser, trekk ut årtusenet, en knapp og eksotisk ressurs, og send så mye som mulig til Commercial Federation of Mars. Se bevegelsene til dine fiender på verdenskartet og angre på lasten eller plyndre sine baser og raffinaderier. Har du det som trengs for å dominere dem alle?

  • Bueskyting World Tour

   Det er på tide å demonstrere dine ferdigheter som en bueskytter! Finjuster målet ditt, vær oppmerksom på styrken og retningen til vinden når det gjelder lansering og få et mål å flytte til neste nivå. Lykke til!

  • Zombie Siege Outbreak

   Zombie Siege Outbreak er et fantastisk førstepersonsskytespill der du må forsvare byen mot invasjonen av en farlig gruppe dødelige zombier. Du befinner deg inne i en barrikade, og du kan bare flytte fra venstre til høyre. Prøv å skyte ned zombiene så fort som mulig! For hver zombie du dreper, vil du tjene penger til å kjøpe forbedrede våpen og utstyr for å hjelpe deg i kampen. Gjør deg gjennom hvert nivå og forsøk å forsvare byen for enhver pris!

  • Klar til å spille en spennende online sjakk kamp? Velg hvitt eller svart og vis hva du er i stand til, mot multiplayer mot mennesker fra alle verdenshjørner.

  • Angry Gran Run Mexico

   Hjelp den galte gamle kvinnen til å unnslippe fra den vanvittige asylen hun er intern i denne tiden i Mexico City. Unngå hindringer uten å stoppe, hoppe, skyve og samle alle mynter du finner underveis for å kjøpe nye kostymer. Ikke la dem fange deg!

   Bygg en rekke forskjellige skytevåpen og skriv inn designmodusen for å lage dine egne kreasjoner. En gang bygget, teste operasjonen ved å skyte direkte på målene som vil vises på slutten av hvert nivå. Eksporter og importer dine kreasjoner for å dele din kreative side med vennene dine!

  • En ny og spennende karriere venter på deg! Kjør i full fart mens du løper bort fra bølger av fiender som vil fortære deg. Overvinne alle hindringer med utrolig akrobatikk, samle alle stjernene du kan og fullføre alle oppdragene.

  • Star Trek Online

   Basert på det populære Star Trek-universet, må du skaffe rollen som en kaptein i Forbundet av United Planets eller Klingon Empire, for å møte oppdrag av leting, forsvar og stjernekamp. Ta kapteinens stol og kjøre ditt eget stjerneskip og mannskapet ditt!

  • CrazySteve.io er et utrolig multiplayer spill basert på den ikoniske Steve fra Minecraft. I dette spillet må du hjelpe Steve samle alle edelstener og røde bomber du kan, mens du prøver å drepe andre brukere ved å plassere TNT underveis. Med krystallene får du Steve til å vokse og du kan plante 6 bomber samtidig, og skyve dem i den retningen du vil ha. Kan du bli en stor Steve og regjere som Blast Turnering-mester? Pass på at du husker dine egne bomber og prøver å eliminere de andre spillerne ved å fange dem og ødelegge dem med TNT. Hvor stor kan du vokse? Kan du bli en stor Steve og regjere som mesteren av blast turneringen?

  • Bow Master Stickman Hero

   Vis ditt fantastiske mål med dette spennende bueskytespillet. Målet ditt er å skyte ned alle de hengende stickmans som du kan for en viss tid. Kan du bli en ekte mester i bue og få de 6 stjernene?

  • Utforsk en ny verden i Minecraft-stil, men i 2D og få stor innsats for å bygge slottet av drømmene dine! Samle alle slags råvarer, bygg nye verktøy, våpen og gjenstander som du kan fremme i konstruksjonen din, og forsvare dine land fra de farlige fiender som vil hindre deg i å oppfylle oppdraget ditt. Få til å overleve i denne ville verden!

  • Mad Boss er en flott første person shooter tittel der du har blitt betrodd til å fullføre en rekke vanskelige oppdrag. Når du har fullført treningen, vil du kunne komme inn i den øde byen og møte terroristerne i siste kamp! Test ditt mål med et kraftig langrennsvåpen og unngå å dø i full kamp. Nyt flott grafikk og ha det bra!

  • Cannon Basketball 4

   Plukk opp ballen! For dette må du finne en måte å fjerne banen og samle alle stjernene med minst mulig lanseringer. Når nivået øker, blir spillet mer spennende og komplisert.

  • Scribble Party er et morsomt flerspiller tegnespill der du må gjette hva motstanderne dine tegner. Svært lik Pinturillo 2, velg fra et bredt spekter av forskjellige kategorier og tegne bilder og former relatert til det valgte ordet. Vent på å trekke, sette ferdighetene dine til test og ha en flott tid mot spillere fra hvor som helst i verden!

  • Gå inn i slagmarken og få ballen til å vokse så mye du kan når du flytter fra ett sted til et annet, og prøv å slå motstanderne dine. Samle de fargede boksene for å øke størrelsen og bli den sterkeste!

  • Eggys ​​Big Adventure

   Eggys ​​Big Adventure er et plattformspill basert på livet til et egg som hopper uten å stoppe. Utforsk verden av egg og lagre vennene dine fra et grusomt monster mens du fullfører mer enn 22 spennende nivåer. Overlev et unikt sted fullt av hindringer og svært ustabile plattformer! Lykke til

  • Bli med Shaggy og Scooby i et nytt og dristig eventyr! Gli gjennom et gammelt tempel mens du blir jaget av en Zatari kriger. Samle deilige smørbrød og unn deg alle feller du finner underveis. Hvor langt vil du kunne komme til live?

  • Snowboarding Supreme 2

   Sett på snø støvlene og hodet til bakkene for å øve dine ferdigheter på snowboardet ditt. Prøv å fullføre hvert kurs å skaffe så mange poeng som mulig mens du gjør gode stunts uten å bryte beinet ditt! Ha det gøy.

  • Våre mest etterspurte spill, hva venter du på å prøve?

   Fem netter på Freddy's

   Oppdag en av de mest skremmende casual spillene, den berømte Five Nights at Freddy's (også kjent som FNAF 1) utviklet av Scott Cawthon.

   Du er en sikkerhetsvakt som heter Mike Schmidt, og du starter en ny jobb på Freddy Fazbear Pizza Pizza, hvor det er ryktet at noen animatronikk, som dekorerer restauranten, går om natten til ro. Målet ditt i spillet er å overleve i arbeidstiden fra midnatt til 6 am (6 minutter i spilletid) uten å bli angrepet av noen av tegnene. Få tilgang til et nettverk av sikkerhetskameraer installert i hele pizzeriaen for å spore bevegelsene dine. Vi anbefaler at du slår på lysene på begge sider av sikkerhetsposten for å se om det er en animatronic i nærheten, og kan lukke dørene.

   Er du klar til å være redd?

   Oppdag det siste kapitlet i denne skremmende sagaen: Fem netter på Freddy's 4 (FNAF 4)

  • To bassengspill i en, den typiske for alle stolpene, den såkalte 8-ballen og Straight Pool. Spill for en eller to spillere.

  • Du må velge et tegn og starte kampen. Målet er at bare en kan bli igjen. Vis at du er den beste ved hjelp av våpen. Spill for en eller to spillere.

  • Idrettshodet: Fotballmesterskap

   Idrettshodet: Fotballmesterskap

   Også kjent som de store fotballspillene. Velg ditt favoritt engelsk fotballag og vinn ligaen ved å lage så mange mål som mulig. Spill for en eller to spillere.

  • Super Mario World Online

   Online versjon av den klassiske Super Mario World for Super Nintendo-konsollen! Gå gjennom de forskjellige nivåene samle alle mynter og eliminere dine onde fiender. Hopp og unngå farlige hindringer!

   Parchees de Playspace er et klassisk multiplayer bordspill hvor du kan spille og utfordre vennene dine. Som du forbedrer i spillet kan du låse opp prestasjoner og premier som du kan dele med vennene dine. Det vil bli spesielle premier for vinnerne av rangeringen hver uke.

   1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
   Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 45 = 47

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map