maskin av sjanse

maskin av sjanse

full fart i full fart

sy noe maskin til å sys sth

skriv inn maskinen for å gå til trykk

→ type for å skrive

→ skrivet skrevet, skrevet

→ maskinfremstillet maskin

→ send noe til maskinen for å skrive sth (opp)

MODISMER tvinge maskinen (= gå fort) å gå full damp fremover (= misbruk av muligheter) å trekke ut alle stopp

#&830; kopimaskin kopimaskin, kopimaskin

#&830; kombinere maskin skurtreskere, kombinere

#&830; barbermaskin barberhøvel, barberhøvel

#&830; elektrisk barbermaskin elektrisk barbermaskin, barbermaskin

#&830; beregningsmaskin kalkulator

#&830; regnskapsmaskin legger til maskin

#&830; symaskin symaskin

#&830; skrivemaskin skrivemaskin

#&830; frankeringsmaskin frankeringsmaskin

#&830; strikke maskin strikke maskin

#&830; vaskemaskin vaskemaskin

#&830; legger til maskin legger til maskin

#&830; strikke maskin, strikke maskin strikke maskin

#&830; gravemaskinen mekanisk gravemaskin, dampskovl (USA)

#&830; salgsautomat salgsautomat

#&830; frankeringsmaskin frankeringsmaskin

#&830; maskinverktøy maskinverktøy

#&830; melke maskin melke maskin

#&830; snøplogmaskin snowplough, snowplow (USA)

#&830; kasseapparat (LAM) kasseapparat

#&830; vevemaskin strikke maskin

#&830; spilleautomat fruktmaskin, enarmet bandit , (Com) salgsautomat

Hvordan skjerpe hårklipperen

De fleste hårklippere har en mekanisme som skarmer bladene automatisk, men de kan fortsatt slites ut raskt hvis de ikke blir oljet og rengjøres regelmessig. Unngå uregelmessige kutt og flettet hår ved å knipse knivene på barbermaskinen din når du oppdager et problem. Rengjør først bladene for å fjerne hår og rust, ellers kan bladene ikke være skarpe.

Rengjør maskinen for å klippe håret Rediger

русский oversettelse: Игровой автомат

Logg inn eller registrer deg (gratis og tar bare noen minutter) for å delta i dette spørsmålet.

(eller er lidenskapelig om dem). Deltakelse er gratis og nettstedet har en streng fortrolighetspolicy.

Buss / finans - zzz Другая тематика zzz

(2 uten gyldige svar)

(2 lukket uten vurdering)

Lokal tid: 21:12

Lokal tid: 21:12

Родные языки: русский, украинский

Очков ПРО в категории: 8

Syracuse, NY 13201

Calle 14 nro. 622 1/2 mellom 44 og 45

La Plata (B1900AND), Buenos Aires

Copyright © 1999-2010 ProZ.com - Alle rettigheter reservert. Personvern - Gi tilbakemelding

Ideer sendt av samfunnet

Dine ideer til ProZ.com

Fremme eller demote ideer

Se forum uten å registrere på UserVoice.

Du har morsmål som kan verifiseres

Du kan be om bekreftelse for morsmål ved å fylle ut et enkelt program som tar bare et par minutter.

Gå gjennom kontrollprosedyrer for morsmål som er forelagt av dine jevnaldrende. Gjennomgang av applikasjoner kan være morsomt og tar bare noen få minutter.

Opprett Linux og Windows virtuelle maskiner om noen sekunder

Utforsk virtuelle maskiner:

Velg språk, arbeidsbelastning og operativsystem

Azure Virtual Machines, kompatibel med Linux, Windows Server, SQL Server, Oracle, IBM og SAP, tilbyr et bredt spekter av virtualiseringsfleksibilitet for et bredt spekter av IT-løsninger: utvikling og testing, applikasjonsutførelse og utvidelse av datasenteret. Lar deg konfigurere åpen kildekodeprogramvare i henhold til dine behov, med full frihet. Det brukes som om det var et annet rack av datasenteret som gir mulighet for å implementere et søknad på bare noen få sekunder, i stedet for uker.

Velg hva som passer best for dine virtuelle maskiner. Velg Linux eller Windows. Velg om du vil ha en lokal installasjon, i skyen eller begge deler. Velg ditt eget virtuelle maskinbilde eller last ned et sertifisert forhåndskonfigurert Azure Marketplace-bilde. Med Virtual Machines er kontrollen din.

Kombiner ytelsen til en supercomputer med skalerbarheten til skyen. Skala fra en til tusenvis av forekomster av virtuelle maskiner. Med det økende antallet regionale Azure datasentre kan du skala over hele verden og være nærmere dine kunder.

Hold deg til budsjettet med billig fakturering per minutt. Du betaler bare for behandlingstid brukt.

Forbedre sikkerhet og overholdelse

Krypter konfidensiell informasjon, beskytt virtuelle maskiner mot virus og malware, beskyt nettverkstrafikk og tilfredsstille forskriftsmessige og samsvarskrav.

Lag virtuelle maskiner om noen sekunder. Velg ett av bildene våre eller bildene som tilbys av våre medarbeidere og samfunnet.

Kjenn potensialet til hybridskyen

Opprett virtuelle maskiner for lokale servere eller skala vertikalt til skyen for å balansere ressurser og øke tilgjengeligheten av applikasjonen. Virtuelle maskiner kan integrere funksjonaliteten til Azure-skyen i datasenteret for å oppnå en global belastningsbalanse når det er nødvendig eller få tilgang til autentiske høyytelses databehandlingskapasiteter på etterspørsel i skyen.

Opplev åpen kildekode, med alternativer

Implementere et bredt spekter av åpen kildekode og fellesskapsprogramvare løsninger. Velg blant et bredt spekter av Linux-distribusjoner, for eksempel Red Hat, Ubuntu og SUSE, og fellesskapsløsninger, for eksempel Kokk, Marionett og Docker. Implementere virtuelle maskiner for andre produkter, for eksempel Oracle Database og Oracle WebLogic Server. Azure tilbyr mange alternativer.

Kjør Microsoft-forretningsprogrammer med førsteklasses støtte

Implementering av Microsoft-forretningsprogrammer i virtuelle maskiner er veldig enkelt. Fra Microsoft SharePoint og Dynamics, til SQL Server, Machine Learning Server og System Center, får du god stabilitet, ytelse og hjelp når du kjører på Azure. Vårt verdensklasse supportteam er der for å hjelpe deg, og våre fleksible tekniske støtteplaner dekker alt fra Microsoft-applikasjoner til sky infrastruktur.

Nok strøm til enhver bedrift

Konfigurer størrelsen og ytelsen til din virtuelle maskin for å møte de mest krevende forretningsbehovene. GS-serien virtuelle maskiner bruker ytelsen til Azure Premium Storage-disken og gir rask I / O-ytelse med ekstremt lave ventetider. De virtuelle maskinene i Dv2-serien er ideelle for applikasjoner som krever raskere CPUer, bedre lokal diskytelse eller høyere minnekapasitet.

Sikre og godt administrerte virtuelle maskiner

Følg en enkel prosess for å holde Azure-miljøet ditt trygt og godt administrert. Beskytt virtuelle maskiner, applikasjoner og arbeidsbelastninger med Azure Security Center. Beskytt dataene dine mot ransomware og menneskelige feil med Azure Backup. Overvåk vedlikeholdsstatusen og ytelsen til skyen din med Azures overvåkningstjenester, for eksempel Azure Log Analytics og Azure Application Insights.

Reserver virtuelle maskiner på forhånd og spar penger

Spar opptil 82% ved å kombinere de reserverte forekomster av den virtuelle Azure-maskinen med fordel for hybrid bruk av Azure for Windows Server, eller opptil 72% i alle virtuelle maskiner. Bare velg regionen, den virtuelle maskinserien og begrepet. Lag bedre budsjetter og prognoser med en enkelt forskuddsbetaling, samtidig som du opprettholder fleksibilitet dersom bedriftens behov endres. Endre eller avbestille reserverte forekomster av Azure virtuelle maskiner enkelt og når som helst.

"For å være en av de beste e-handelsdestinasjonene i USA, må vi håndtere millioner av kunder .... Det krever et førsteklasses e-handelssystem bygget på en fleksibel, åpen skyplattform. Det er akkurat det vi fikk med Azure."

"Med Azure har vi fleksibiliteten og fleksibiliteten til infrastrukturen som vi trenger for å lykkes."

"Bruke Microsoft Azure hjelper oss med å bringe nye løsninger til markedet raskere, skalere opp og ut, og møte de unike behovene til våre kunder over hele verden."

"Vi kan distribuere servere når vi trenger dem og slå dem ned når vi er ferdige med dem."

Få forhåndsdefinerte bilder og topologier av produksjonsskalaen

Se etter Linux- og Windows-bilder av sertifisert programvare fra ledende programvareleverandører og Microsoft på Azure Marketplace.

Kjære, god morgen.

Foreløpig har jeg en virtuell maskin i Azure, den ligger i Øst for EE. UU., Og størrelsen er Standard DS2 v2 (2 vcpu, 7 GB minne).

Innenfor den virtuelle maskinen har jeg installert et program, som jeg kobler direkte via en VPN til.

Problemet er at når jeg bruker programmet via VPN-tilkoblingen, virker det sakte, det tar litt tid å laste inn noen filer, vise noen vinduer, å hente data fra databasen etc.

Men hvis jeg kobler direkte til den virtuelle maskinen, via en ekstern tilgang, fungerer programmet perfekt, så jeg utelukker at operasjonen er treg på grunn av størrelsen på den virtuelle maskinen.

Jeg vil også utelukke et problem med internett-hastighet, siden jeg prøvde tilkoblingen på forskjellige steder, og til og med med 50 MB hastighet, men det fungerer fortsatt sakte.

Hva tror du det kan være? Hvordan kunne jeg løse problemet mitt? På et tidspunkt tenkte jeg på å endre serverens plassering til en nærmere en (jeg er fra Argentina) for å se om det forbedrer hastigheten. Kan det være av den grunn? Er det mulig å endre serverplasseringen?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 25 = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map