laste ned gratis videospill

laste ned gratis videospill

Last ned de beste gratis og gratis spillene til din PC, alle spillene som tilbys er lovlige og med fri opprinnelse. Alle gratis spill er direkte nedlasting, du vil også finne utrolige Open Source videospill.

Vi legger også stor vekt på å frigjøre spill som lar deg spille spillet gratis og i sin tur legger til betalt innhold som ikke er avgjørende for å spille, bare de beste du finner på Free All websiden.

Merk: Hvis du er utvikler, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet og aktivere et direkte kontaktmiddel, du kan sende oss koder og materialer for kampanjer av spillet både PC og Xbox-plattformen.

Last ned gratis spill til PC

 • Titanic Honor and Glory spill for PC

 • Verden av Tanks Free, Multiplayer Online Tank Game

 • War Thunder Free for PC, Mac, Linux og PS4

  War Thunder er en imponerende militær MMO spill der du skal delta i store kamper på land, sjø og luft kjemper med spillere fra hele verden, for at du har til disposisjon et stort antall pansrede kjøretøyer, fly og skip av andre Verdenskrig og ...

  Verden av Tanks Free, Multiplayer Online Tank Game

  World of Tanks er et online multiplayer-krigshandlingsspill som gir deg ansvaret for din egen krigstank på en stor slagmark hvor du møter hundrevis av spillere.

  H1Z1 (King of the Kill) er spillet som fødte og kjønn ble moderne Battle Royale i 2016, og gjorde også hånd skaperen av PlayerUnknown er Battlegrounds, er det best at fra nå blir gratis , spesielt gratis å spille, for ...

  Gratis spill i måneden med Xbox Live Gold

  Hver måned gir Microsoft bort gratis spill til alle brukere med Gold-abonnement på Xbox Live, i denne seksjonen kan du bli informert om de gratis spillene til Xbox Live hver måned.

  Fable Fortune er en collectible kort spill basert på demper saga av RPG Microsoft, i sitt flaggskip verden kombinert med karakterene og heltene i Albion med en rask og strategisk som mekanikere vil holde [email protected] videospill .

  Gratis Warframe for PC, PS4 og Xbox One

  Warframe er en førstepersons multiplayer shooter utviklet av Digital Extremes, den er multiplatform, så den er tilgjengelig for PC med Windows, Xbox One og Playstation 4, best av alt er at det er gratis.

  Paladins Gratis til PC, Xbox One og PS4

  Paladins er et gratis multiplayer skytespill MOBA typen som konkurrerer direkte med en av storheter som Watch, to spill som selv ved første øyekast kan virke som har sine egne særtrekk og forskjeller som gjør hver mann ha sin identitet en unik identitet og egen.

  StarCraft II er spillet som forutbestemte strategiens sjanger i sanntid og et av dagens beste PC-strategispill, som om den store utvikleren Blizard har slått spillet til Free To Play. av ...

  Fornite Battle Royale er et morsomt multiplayer spill med en jcj spillmodus med 100 online spillere og et stort kart med destruerbare miljøer hvor du også kan lage dine egne konstruksjoner som vil være til stor hjelp for å lykkes i kamp. Den siste av 100 ...

  Titanic Honor and Glory spill for PC

  Utviklingsteamet Fire piper Entertaiment postet en imponerende spillbar demo av spillet Titanic Honour and Glory, er dette et spill der vi kan utforske Titanic innvendig og utvendig før og under synker etter kollisjon med den fatale isfjellet den ...

  Last ned og installer gratis PC-spill 2016-2017

  Last ned og installer gratis PC-spill 2016-2017

  ● Topper av beste apper og spill til Android: http://goo.gl/jasbUe

  ● Beste spillplagg til PC: http://goo.gl/CcVLF1

  Oppmerksomhet hvis du vil laste ned spill som er betalt, må du gå til Google Play eller din offisielle butikk https://play.google.com/store Denne veiledningen er perfekt for nedlasting av spill som er gratis. Formålet med denne videoen er fullt informativ og på ingen måte fremmer piratkopiering.

  Husk å DOWNLOAD KUN INNEHOLD AT DU HAR EIERENS RETTIGHETER.

  Plattformer, hopp og frenetisk fart.

  Puzzle of Exchange of Pieces

  Løs dette søte puslespillet ved å bytte ut brikkene på kortest mulig tid.

  Kjenner du alle rasehundene? Bevis det i dette spillet!

  En original arkade i 3D: styrer en gigantisk ball gjennom konvolutte kretser.

  Det klassiske slangespillet i Windows PC-versjon.

  Liker du horror spill? Blinding Dark vil overgå alle dine forventninger.

  Vri flippene og slå alle svarte i hvitt.

  Nyt all den forfedre essensen av den mytiske MahJong.

  Torden, lyn og fotografier forenet i et unikt spill av presisjon.

  En Motocross simulator med svært lite konkurranse i sin sjanger. Oppsiktsvekkende!

  Rollespill på spansk som foregår i et konversasjonsmiljø.

  Et attraktivt multiplayer online rollespill som lar deg vinne ekte penger.

  Alt spenningen av terningspill direkte på din PC.

  Telle sauene av hjorden din og ikke bli lurt av ulvene i forkledning.

  En frenesi av fargerike diamanter som du må gjøre forsvinne for å score poeng.

  Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse innholdet og annonseringen vi tilbyr på nettet, samt få statistikk og analysere trafikk. Vi deler informasjon om bruken av nettstedet vårt med våre annonserings- og webanalysepartnere. De kan kombinere slik informasjon med andre data du tidligere har gitt dem, eller at de har samlet inn fra din aktivitet i andre tjenester. Når vi leser eller bruker tjenestene våre, forstår vi at du godtar bruken av informasjonskapsler.

  2.466 spill for datamaskin. Alle typer spill, fra klassiske spill til de siste nyhetene. Komplett spill av pc og å spille på Internett. Se spill nedlasting guide

  Opplev episk eventyr av Squall og Rinoa

  Den mest komplette Pinball-simulatoren med det mest varierte

  En spektakulær action rpg

  Klar til å fusjonere i mørket igjen?

  Kjør rundt i byen med full fart

  Finn gjenstander og gjenopprett magien i Disney-verdenene

  Lev den andre verdenskrig ombord på et jagerfly

  Dynamisk spill for å løse matematiske operasjoner så fort du kan.

  Lær å flytte med tall og mates, med et spill inspirert av Tetris.

  Oppdatering av en av de beste bilspillene på 90-tallet

  Gratis første person actionspill som følger veien til Quake.

  Endre verden rundt deg som om det var et lerret

  Ta kontroll over bystaden

  De mest berømte tyvene kommer tilbake

  Et annet klassisk spill Shoot'em opp med god gameplay og moro.

  Telleren fra et nytt perspektiv, men med alle sine attraksjoner.

  Master himmelen med mytiske jagerfly

  En klubb hvor du spiller er å leve eller dø.

  Kjør rundt i byen med full fart

  Umulige hopp i grønne landskap

  Hopp mellom steinete fjell med Trackmania 2

  Spill der vi kan simulere radiokontroll av vår favorittbil.

  Kjører i full fart i et online spill med spektakulær natur.

  Emulere regissører, ingeniører og piloter i F1 World Championship!

  Utvid zombie-viruset og erobre verden

  Overlev som du kan til zombieapokalypsen

  Resident Evil 4 - Ultimate HD Edition

  En død klassiker stiger igjen på din PC

  Følg historien om The Walking Dead by Telltale

  Minecraft og zombie overlevelse?

  DayZ blir et uavhengig spill

  Brødre i våpen: Road to Hill 30 Demo

  Erobre med troppen Hill 30, hjelpe hæren din til å vinne andre verdenskrig

  Strategisk kommando: WWII Global Conflict Gold

  Fra andre til tredje verdenskrig.

  Til slutt er du den dårlige fyren i videospillet.

  Utmerket nytt kampspill for datamaskinen din

  Action-shoot videospill satt i andre verdenskrig

  Krigssimulator med realistisk grafikk og høy spillbarhet

  Guide til nedlasting av spill i PortalPrograms

  Dataspill er svært vellykkede. Selv om flertallet av publikum består av tenåringer og unge, er sannheten at det ikke er noen alder å ha det gøy med noen av spillene på den lange listen som du finner i PortalProgramas. Det er dem for enhver smak. Hvis du liker handling, kan du spille som en soldat i krigsspill som Operation 7 eller bekjempe terrorisme med den siste avdrag av Counter Strike. Vi har også en del dedikert til elskere av skyttere, skyte spill her og der og deres tilbehør, som noen perler av GTA sagaen. Og hvis din er den militære strategien, fordyp deg i andre verdenskrig med Commandos.

  En annen type spill som er veldig vellykkede er racing spill. Biler og motorsykler vil nå toppfart på datamaskinen med spill som Need For Speed ​​Underground eller Moto GP. Og hvis du liker å gjøre pirouetter, kan du velge mellom flere spill av prøve og akrobatikk.

  Men det er klart at et godt spill ikke trenger å være voldelig. Du har mange byggespill tilgjengelig, som den berømte MineCraft eller de intense spillene av Bubble, som for eksempel Zuma. Hvis det du leter etter er klassiske spill å spille på PCen, her finner du forskjellige versjoner av spill bokstaver, tetri, sjakk eller den mytiske PacMan, blant mange andre.

  Mange "spillere" liker tanken på å være i stand til å bygge din egen virtuelle imperium erklære krig mot rivaliserende sivilisasjoner og terrorisere seg gjennom byene. Det er ingen tvil om at de mest populære spillene i dette feltet er Warcraft, en av de Rolle spill mest utbredt i historien og Age of Empires, hvis det du liker er kriger fra middelalderen og kolonisering.

  Emulatorer av Play Station og Super Nintendo

  Den nostalgiske finner her en god vene, du kan velge mellom et bredt utvalg av emulatorer å gjenoppleve spillene til Super Nintendo eller, ikke så langt unna, av Play Station 2. Men du trenger ikke en emulator til å spille spillene som gjorde historien i din tid. I seksjonen plattformspill Du kan nyte eventyrene til Super Mario eller Link i den klassiske Zelda. Husker du Mortal Kombat? Det var en før og etter i kampspill. Nå kan du spille en versjon med alle tegnene veldig sanne til originalen, det handler om Mortal Kombat Project som også er gratis.

  Og glem det fruktbare markedet for sports spill, Det er en for hver idrettsutøver. Hvis din styrke er fotball, har du en viktig beslutning før du: FIFA eller Pro Evolution Soccer (PES). Eller kanskje du er mer interessert i å se spillene fra benken, i så fall er spillet ditt det Fotball Manager. Men det er også plass til andre typer idrettsutøvere, for eksempel gratis og gratis spill BillardGL, New Star Tennis, for elskeren av racketen, eller Tiger Woods PGA å nyte litt utendørs golf.

  Til slutt, i vår kategori av spill finner du også verktøy som Steam, viktig for å laste ned spill fra huset Valve Corporation, programmer til rediger spill, og triks for å komme seg ut av veien når du sitter fast på et svært komplisert nivå. På den annen side, hvis du har en lang samling av spill og bruker datamaskinen som en videospillkonsoll, anbefaler vi at du bruker programmer for optimalisere ytelsen til PCen din for videospill, som for eksempel Game Booster.

  Minecraft: Pocket Edition for Android

  Minecraft: Pocket Edition er navnet på Minecraft versjonen for.

  Lisens: Kommersiell OS: Android Språk: ES Versjon: Varierer etter enhet

  Minecraft er et sandkassespill som du kan designe stort.

  Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: ES Versjon: 1.7.4

  Grand Theft Auto: San Andreas for Android

  Grand Theft Auto: San Andreas for Android er et actionspill som danner.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 1.08

  Clash of Clans er et flott strategispill der du blir den ene.

  Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: ES Versjon: 2016

  Minecraft: Pocket Edition for iPhone og iPad

  Minecraft: Pocket Edition er tilpasningen av Minecraft for enheter.

  Lisens: Gratis OS: iPhone iPad Språk: ES Versjon: 0.11.1

  Merk: for øyeblikket er filen som inneholder GTA-installatøren, ikke til stede.

  Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Språk: EN Versjon: 1

  Subway Surfers er et eventyrspill for mobile enheter som.

  Lisens: Gratis OS: Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: ES Versjon: 1.65.0

  Merk: Dette spillet er ikke lenger tilgjengelig på Electronic Arts-serverne.

  Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 2000 Windows 7 Windows 8 Språk: ES Versjon: 2

  Zuma's Revenge er et klassisk arkadespillspill utviklet av.

  Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows 7 Windows 8 Språk: ES Versjon: 1.0.5.600

  Pou er et underholdende spill for mobile enheter, veldig vanedannende og apt.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 1.4.67

  Planter vs. Zombier 2 for Android

  Planter vs. Zombies 2 er fortsettelsen av det klassiske og morsomme spillet av.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 4.1.1

  GTA Tricks er en app som gir deg enkel tilgang til koder.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 2.1.12

  Happy Wheels er et side-scrolling spill basert på fysikk i.

  Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: NO Versjon: 13.6456.7497

  Min Talking Tom er et populært spill hvor du må adoptere katten Tom.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon:

  Looney Tunes kjører! for Android

  Looney Tunes kjører! er et kontinuerlig racing spill inspirert av.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: Varierer etter enhet

  Chavo Kart er et kart racing spill med hovedrollen.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 1.7

  Planter vs. GRATIS zombier for Android

  Planter vs. Zombies er et klassisk handlings- og strategispill som.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 1.1.16

  Solitaire er et Android-program for å spille det berømte kortspillet.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 4.1.1

  Gangstar Vegas er et actionspill i Las Vegas, og hvor.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: EN Versjon: 2.1.0q

  Clash Royale for iPhone og iPad

  Clash Royale er et real-time strategispill med elementer av.

  Lisens: Gratis OS: iPhone iPad Språk: ES Versjon: 1.2.2

  Pet Rescue Saga er et morsomt puslespill full av farge og i.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 1.58.10

  Pou er et underholdende spill for iOS, Android og mobile enheter.

  Lisens: Gratis OS: iPhone iPad Språk: ES Versjon: 1.4.66

  Candy Crush Soda Saga for Android

  Candy Crush Soda Saga er neste kapittel av Candy Crush-franchisen.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 1.50.9

  slither.io er et vanedannende massivt multiplayer online spill som ligner på.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon:

  PS4 Remote Play er et program for PC og Mac som lar deg kontrollere.

  Lisens: Gratis OS: Windows 8 Windows 10 Språk: ES Versjon: 1.0.0.15

  GTA triks for iPhone og iPad

  GTA Tricks er en app for iOS og Android som gir deg en enkel en.

  Lisens: Gratis OS: iPhone iPad Språk: ES Versjon: 2.1.12

  Mario Forever er en remake av den klassiske Super Mario. De er nye verdener som.

  Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 2000 Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: NO Versjon: 5.8b

  Strawberry Shortcake: Berry Rush for Android

  Strawberry Shortcake: Berry Rush er et uendelig racing spill der.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: 1,2,2

  Yandere School er et voldelig videospill med hovedrollen.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: EN Versjon: 079tea

  Alfabet i spansk Abecedario for Android

  Alfabet i spansk Abecedario er et søknad om at barn skal lære.

  Lisens: Gratis OS: Android Språk: ES Versjon: Varierer etter enhet.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  38 + = 40

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map