laste ned friv spill gratis

laste ned friv spill gratis

Laster ned Friv Games 3.0.0

Hold Friv Games oppdatert med Uptodown APP

Brukere som har lastet ned Friv Games, har også lastet ned

Tilgang eller registrering

Tilgang eller registrering

Hold Friv Games oppdatert med Uptodown APP

Frivillig spill har riktignok fått mye popularitet de siste tre årene. Hver dag, tusenvis av brukere over hele verden kobler ofte til Internett med det eneste formål å få helt fri tilgang til denne typen strategiske spill, og er en trend som er økende, ifølge statistikk levert av syndikerte medier og databaser født markedsføringsstudier.

Personlig er jeg med på den store listen over folk som føler meg veldig interessert i frivillige spill, men Hvor laster du dem gratis?

Det vi alltid anbefaler til brukerne, er at de besøker Google og ser etter noen spillnettsteder som gir gratis nedlasting av denne type spill, og enda bedre som lar deg spille den online fra komforten til ditt hjem eller kontor ...

Friv Games, Last ned PC-spill

Last ned Plants vs Zombies for Android

Last ned Plants vs Zombies gratis

Hvis det du leter etter er en vanedannende spill og ganske morsomt, fordi i dag kan du nyte det Planter vs Zombier for Android et veldig interessant spill hvor du må kunne fullføre alle zombier før de når hjem og hjernen din vil spise, men du lurer på hvordan du må stoppe og for som går alle plantene i hagen din på spill siden de har plikt og hvordan å stoppe dem så du må lær veldig godt hver plante for å kunne fullføre zombie, Last ned Plants vs Zombies gratis.

Grafikken til Planter vs Zombier er det beste og er det mens det er sant at det er optimalisert for PC, er det også og med god kvalitet for nåværende smarttelefon så du vil ikke ha noen form for problem; Planter vs Zombier Det er en av de beste spillene i henhold til de samme spillerne for det faktum at det holder noen som spiller i timevis, Last ned Plants vs Zombies for Android.

Last ned Drakensang Online gratis

Last ned Drakensang Online gratis

Hvis det du leter etter er et spill hvor du har alt du trenger for å møte spillere med høy kvalitet, for i dag kan du gjøre det takket være Drakensang Online et veldig interessant spill som det kan sies at du vil kunne demonstrere alle dine ferdigheter i øyeblikket for å lage førsteklasses strategier, i Drakensang Online Den mest interessante tingen er at du kan spille hele dagen hvis du vil siden det er helt gratis, men det beste er at mange mennesker blir online og deler sine interesser.

Grafikken og spillingen av Drakensang Online er på høyden av et veldig interessant spill, så vi kan si at vi har et flott spill som vi ikke kan gå glipp av når som helst, her finner du en verden full av fantasi der du må overleve drager, fangehuller og mange andre ting som er tilgjengelige, slik at du kan avdekke et flott eventyr.

Last ned Mark of the Ninja gratis

Mark of the Ninja er et spill der vi har alt nødvendig for å oppfylle de oppdrag som vi vil nå dypt og det er ikke for ingenting, fordi der det er en katana så er det alltid et oppdrag på liv og død der alt avhenger av hvordan du bruker og hvor stille du er, her kan du vise hvor god du er en elite ninja, i Mark of the Ninja du legemliggjør en ninja som hvert oppdrag overskrider grenser og hvor du må gjøre det umulige å kunne realisere oppdragene du er involvert i, Mark of the Ninja går inn i oppdrag der ikke alle kan gjøre, men klare hvor dette ansvaret veier tungt.

Ikke tro det blir enkelt å komme inn i verden av Mark of the Ninja og gjøre det som er nødvendig for å vinne, men heller må kjempe med all din styrke, husk at kraften i en ninja ikke måles av sine styrker, men snarere i sin stealth å dykke dypere inn i fiendens territorium, husk at ingen har å se deg og best av alt, det kan være litt av en morder og ingen vil legge merke til i alle fall ikke i begynnelsen av noe som vil hjelpe mye, fordi du vil gi mye fordel, for å Last ned Mark of the Ninja gratis Vel, du må bare følge linken som jeg vil presentere under, selv om det for øyeblikket Mark of the Ninja er en DEMO.

Last ned Slenderman's Shadow: Hospice gratis

For elskere av klassisk terror Jeg snakker til deg i dag litt om Slendermans skygge: Hospice hvor du må gå gjennom forferdelige scenarioer som er fulle av forstyrrende lyder som vi kan si at mange har mareritt og klare bilder vi kan sette pris på, fordi vi har nerver av stål fordi det ikke vil være lett å glemme, i lang tid legenden om Slenderman har hjemsøkt Internett og godt nå kan du leve historien din fra et helt annet perspektiv.

Det er verdt å nevne det Slendermans skygge: Hospice Det har mye terror og ikke bare i lyden, men vi må være svært oppmerksomme hvis vi ikke ønsker å skremme som vi må forlate spillet, kan vi også si det Slenderman hans jobb er å skremme folk, men det er de som søker å fange ham, og det er her du må unnslippe for å kunne fortsette å gjøre det normale, Slendermans skygge: Hospice Det forblir i profilen til profesjonelle spillere siden du må løse store gåter som ikke alle kan gjøre.

Last ned Pro Evolution Soccer 2013 gratis

Hvis du er en elsker til fotballspill Vel, du vil ikke forlate DEMO av Pro Evolution Soccer 2013 siden det er en av de beste spillene som er planlagt til slutten av dette året, har Konami gjort alt som er mulig for å ha et høykvalitetsspill mer enn noe som er en simulator for å gi en god forventning og god klar spilling dette, så du vet litt fordi Pro Evolution Soccer 2013 Det er et betalingsspill, men i dag kan du prøve den respektive DEMO som er helt gratis, og du kan spille så mange ganger du vil, selv om det selvfølgelig med noen begrensninger.

Så ikke bli uten å være i stand til å prøve DEMO av Pro Evolution Soccer 2013 i dette viktige øyeblikket siden du kan være en av de beste spillerne for når du vil møte de andre spillerne som vet hvordan de skal tilpasses raskt, men nå er det mye mer komplisert på grunn av at deres håndteringsproblemer økte betydelig og det er derfor Du må samhandle raskt med dette spillet som gir mye problemer på alle måter, for Last ned Pro Evolution Soccer 2013 gratis Du må bare følge linken som jeg vil forlate på slutten.

Friv er en webportal som inkluderer Mer enn 250 spill i flash-format og det er preget av umiddelbarhet: alt du trenger å gjøre er å gå inn og begynne å spille. Se full beskrivelse

Det er veldig bra, men jeg kan ikke spille det på min nettbrett, og jeg vil at det skal være bedre hvis du kan spille ved bordet .. Mer.

analysert 30. november 2015

av eli burbujitha

puff de spillene er fantastikos ii muuii dibhertidhos. unikos. Mer.

analysert 24. august 2014

  • Skriv inn og spill
  • Mer enn 250 spill
  • Morsomme spill
  • Inkluderer ikke informasjon om spill

Friv er en webportal som inkluderer Mer enn 250 spill i flash-format og det er preget av umiddelbarhet: alt du trenger å gjøre er å gå inn og begynne å spille.

I friv finner du alle typer spill: Spill av biler, motorsykler, plattform, stil Candy Crush Saga, Pac-Man, Super Mario, puslespill, logikk spill, Tetris. Kataloget over Friv er uutslettelig. I tillegg har vi ikke testet ikke en som ikke var morsomt.

Bortsett fra listen over spill, inkluderer Friv ikke noe annet. Det er ingen alternativer, eller menyer, eller noe. Her er det viktig å spille

Nettsteder av flash spill er sparket, men nettsteder som direkte som Friv ikke florerer. Bare skriv inn nettstedet og velg spillet du vil spille. Når du svinger over spillet, vil du se navnet på spillet.

Det eneste du kan bebreide er at ofte navnet på spillet du ikke kan få en idé om temaet for spillet, og du stresser for å spille blind. Men hei, det er også en måte å oppdag nye spill

Ønsker du å spille noe og du ikke vet hva? Passerer du sider med reklame? deretter Du vil bli avhengig av Friv fra det første øyeblikk. Du må bare gå inn og begynne å spille, det er så enkelt.

Bubble Shooter vil koble deg fra de første boblene du banker ned. Det er et klassisk spill som fortsatt er en utfordring. Selv om det virker lett nok for barn, fortsetter dette attraktive spillet å fokusere oppmerksomheten til spillere i alle aldre. Målet er å eliminere alle boblene på skjermen ved å peke på boblen din for å nå og slå ned et sett med tre eller flere bobler av samme farge. Tilpass dine vinnende strategier i hvert spill! Jo flere bobler du eliminerer med et enkelt skudd, jo flere poeng får du, og jo nærmere blir du til skuespilleren på skytebobler!

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

1-36 av 231 spill

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

Geometri Neon Dash World 2

Er du klar for et eksplosivt eventyr? La bombingen begynne!

Ødelegg fiender i nye verdener, med nye metoder, i denne oppfølgeren til den populære Bomb it!

Miguelita er fast bestemt på å bli den beste cantineraen til dette tropiske hotellet. Hjelp henne til å forbedre sine ferdigheter mens du forbereder enkle og mer komplekse drinker som det flotte svømmebassenget. Kan du hjelpe Miguelita til å bli den beste mixeren i dette simuleringsspillet?

Dette er en av våre favoritt racing spill og hinder spill. Fordyp deg i moroa av Uphill Rush sagaen i sin syvende versjon nå på et badeland: Uphill Rush 7 Waterpark. Hopp, akselerere, gjør triks i vannet, konkurrer og vinn. For morsomt!

Hjelpe denne slimete, men energiske sneglen komme hjem lyst!

Denne bartenderen vet alt det er å vite om tropiske drinker. Kan du imponere ham med din mixologi ferdighet? Finn ut om du vil vinne deres godkjenning og respekt i dette simuleringsspillet.

På ditt første besøk i Los Angeles må du gå til stranden, se attraksjonene. Og spis lokalbefolkningen!

Gå tilbake til det gamle arabia for et annet eventyr av oppfinnsomhet. Denne gangen vil Sinbad gå med deg.

Hvordan kommer Vex ut av denne kompliserte situasjonen? Ledsage ham i dette nye plattformeventyret.

Bli med Dr. Von Hutten og hans team på en ekspedisjon til de sydamerikanske tropene i The Legend of El Dorado Deluxe. Conquistadores kartet viser deg veien til Solens templer. Er det virkelig El Dorado gull, eller er det bare en legende? Bruk all din ferdighet og strategi for å finne gull i dette eventyret!

Prøv å kombinere disse mystiske edelstener i denne spennende tropiske reisen.

Sneglen Bob ble oppfordret til å komme ut av skallet sitt, men veien til å elske er vanskelig og tortuøs.

Bubble Shooter vil koble deg fra de første boblene du banker ned. Det er et klassisk spill som fortsatt er en utfordring. Selv om det virker lett nok for barn, fortsetter dette attraktive spillet å fokusere oppmerksomheten til spillere i alle aldre. Målet er å eliminere alle boblene på skjermen ved å peke på boblen din for å nå og slå ned et sett med tre eller flere bobler av samme farge. Tilpass dine vinnende strategier i hvert spill! Jo flere bobler du eliminerer med et enkelt skudd, jo flere poeng får du, og jo nærmere blir du til skuespilleren på skytebobler!

Kan du parkere bilen din på disse stedene? Manøvrer forsiktig bakover og ikke krasj noe!

Det er tusenvis av gratis online spill, men har du vært på utkikk etter en som virkelig gjør tankene dine? Hvis ja, bare spill MahJongCon. Det spiller ingen rolle om du skriver "Mahjong" eller "Mahjongg", dette klassiske kinesiske bordspillet har vært utfordrende spillere i flere tiår. På MahJongCon kan du nyte fargerik grafikk og et lydspor som blander tradisjonell musikk med moderne arrangementer. Du kan til og med finne deg selv å spille musikkens rytme med føttene mens du skynder deg for å forene alle symbolene på flisene! Selvfølgelig må du være rask. En bar nederst på skjermen, under mahjongbordet, vil kontrollere tiden, og du har ikke mye å kaste bort. Spesielt når du når de mest kompliserte nivåene. I MahJongCon er det dusinvis av nivåer, hver med større problemer med hensyn til chipsettene. Men ikke bekymre deg for mye, hvis du sitter fast, kan du alltid trykke på Spor-knappen for å få råd som kan hjelpe deg med å gå videre. Kan du fusjonere alle flisene før tiden går ut? Det er bare en måte å finne ut, og det er ved å klikke på Play-knappen!

Er du forelsket? Skriv ditt navn og finn ut om du er laget for hverandre.

Denne jenta ønsket å ha det gøy på fornøyelsesparken, men hennes planer sparte opp! Hjelp henne å komme av denne dementerte bergruten.

Vel, lege. La oss ta pasienten til operasjonen.

Vitser for de mest populære TV-programmene i dette nye Troll Face Quest-spillet! Det beste vitsspillet nå "atacó9quot; til memes og profesjonelle idrettsutøvere, og nå returnerte han med et nytt offer: TV-show! Med over 50 millioner nedlastinger over hele verden, er Troll Face Quest-franchisen allerede den mest vellykkede blant spøktspillene over hele verden. I Troll Face Quest TV Shows vil du kjempe for å herske i en verden av vitser! Oppdag dumhetene til de gåtefulle oppfinnsomhetsutfordringene og ta det gøy av favoritt-TV-programmene dine! Når du går gjennom de geniale nivåene av Troll Face Quest TV Shows, finner du mange scener og tegn fra kjente drama- og komedieshows, blant andre! Sett Netflix og slapp av? Ikke i dag! Vitsen vil være for deg eller for dem. Når vinteren kommer, vil zombiene være klare til å spille vitser i stedet for å smake på deilige menneskelige hjerner! Så du må være forberedt på disse fantastiske slagene av vitser ved hjelp av gule, antropne aper. Du vil også ønske å ansette en eller to korrupte advokater hvis du trenger å komme ut av fengsel raskt. Det er bare et spørsmål om tid før du kommer gjennom dørene til Det hvite hus og gjør vitser. La oss håpe presidenten har en god sans for humor! Den underlige og vanlige verden av kjedelige puslespill og forvirrende skjulte gjenstander som du finner i hvert nivå av Troll Face Quest TV-programmer, kan få deg til å hoppe til taket. Sørg for at du lærer å spille slik at du ikke får dårlig hodepine. Hvis du ikke kan med disse dementerte nivåene av endeløse vitser, kan du ende opp på et psykiatrisk sykehus! Men hvis du holder deg fokusert og rolig, kan du slå disse uopphørlige pranksters i sitt eget spill! Så gjør deg klar for neste utsendelse av vitser. Du er i ferd med å gå på luften!

Hvor mye kan professor Jones løpe i eventyret til Tomb Racer? Kjør, hopp, unn deg og surf gjennom et mylder av hindringer i templer, eksotiske landskap, broer og undergrunner, mens du samler edle steiner, spesielle krefter og mynter. Lås opp fantastiske figurer, som Lara Bones, mumien, agenten 99, Disco danseren og mange flere! Uendelig morsomt!

Å sette pistoler sammen kan være veldig komplisert. Kan du bygge alle disse farlige våpnene og skyte målene? Bare vær sikker på å ta disse skytevåpene seriøst og vær forsiktig når du spiller dette online actionspillet.

Vinn alle troféene til dette opprinnelige mesterskapet som blander pachinko og fotball.

Hva slags jente er du? Ta denne morsomme testen og oppdag svaret.

På denne tropiske øya sner det. Nyt været mens du kombinerer alle disse julepyntene.

Disse aper elsker å hoppe så mye at de nesten glemmer bananer. Bli med i et annet gal eventyr.

Denne kjendisen vet ikke hva jeg skal ha for å gå i rødt teppe i kveld. Men du vet det, ikke sant?

Kombiner ornamenter mens du reiser dette fantastiske vinterlandet.

Hvor lenge vil du være i stand til å motstå i dette fine spillet io? Guide denne lille musen mens du prøver å få mat og vann. Kan du holde det trygt fra andre gnagere, så det blir stort og sterkt?

Prøv dette testspillet for å finne ut hvilket par sko som er mest komfortable for deg.

Oppdag dette morsomme spillet hvor du må hjelpe O'Malley til å fikse huset til sine drømmer! Til tross for en varm velkomst, avslører noen naboer snart sin sanne natur. Emily og Patrick må møte mange vanskeligheter for å unngå å bli kastet ut! Kan du hjelpe dem å gjøre dette huset til et ekte hjem? Nyt Delicious - Emily Home Sweet Home i dag!

Bli med disse ulledyrene igjen i et annet utrolig morsomt eventyr.

Hvilken prinsesse representerer best din personlighet? Svar denne morsomme quizen for å finne ut!

Hva slags jente tror du er i dag? Det vil avhenge av de tingene du liker mest!

Ødelegg undeadene i denne sørgende skytingen. Det er kampen for livet etter døden!

1-36 av 231 spill

Friv kommer fra lunefull og er det nye buzzwordet i spillsteder. Men å ha så mange spill å velge mellom, å bestemme seg for å investere din tid er alt annet enn ubarmhjertig. Når beslutningen er gjort, kan du enkelt nyte ditt valgte spill. Det er en fin måte å slappe av. Hundrevis av spill fant sitt hjem i Friv. Disse spillene spenner fra den mindre kalt Toffy Cat, et boksespill mellom overnaturlige katter, til de mest populære i verden på dette tidspunktet, for eksempel Angry Birds. Vi har så mange Friv spill som det er hele nettsteder viet til å utforske vår katalog. Du har det her, hvor du kan kombinere det med dine favoritt sosiale applikasjoner og se hvordan dine ferdigheter sammenligner med dine venners og andre spillere. I denne kategorien er det alle slags overraskelser av sjangre og stiler, slik at alle kan finne noe de liker. Vi har en rekke spill fra humoristisk til seriøst, og både elskere av sport og skyting og fremtidige fashionistas vil finne sitt ideelle spill.

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map