Jurassic park spill

Contents

Jurassic park spill

Jurassic Park er en saga av videospill laget av flere, med titler i vår database siden 2001 og som for tiden har totalt 13 spill for Wii U, PSVITA, Nintendo 3DS, PS4, Xbox One, Android, iPhone, Xbox 360, PS3, PS2, Xbox, PC, Game Boy Advance.

På denne siden finner du full liste med alle Jurassic Park spill som eksisterer, sortert etter utgivelsesdato slik at du kan vite det hva er det siste spillet av Jurassic Park som har blitt annonsert eller allerede har gått i salg, og hva var det første spill av alt som sagaen begynte.

I tillegg viser vi deg notatet som våre analytikere har gitt til alle leveransene som har kommet ut, så du vet Hva er det beste spillet av Jurassic Park av hele historien.

Lignende spill til Jurassic Park

Jurassic Park: The Lost World

Nyt en annen filmklassiker som er tilpasset for nå til datamaskinen din og lansert av SEGA i 1997! Du er en berømt jeger sendt til Sorna Island av InGen-firmaet for å fange opp noen dinosaurer. Samle all ammunisjonen du finner, forsvare deg mot fiendens angrep og hjelpe deg med en SUV for å flytte rundt på øya. Vær forsiktig med minefelt, feller og eksplosive fat og fullfør alle oppdrag. Finn Ian og Sarah for å unnslippe øya og få en baby Tyrannosaurus rex. Ha det gøy!

 • Terminator 2: Dommedag

  Jeg liker en spennende arcade spill basert på filmen "Terminator 2: Judgement Day" utgitt av Sega i 1992. Lagre lederen for den menneskelige motstands, John Connor og hans mor Sarah T-1000 en mimetisk robot fast i kroppen av en politimann bøyd på å drepe begge av dem. Kontroller Terminator og redd verden fra en farlig og cybernetisk fiende!

 • Robocop versus Terminator

  Nyt et annet klassisk spill tilpasset datamaskinen og opprettet for Sega Mega Drive i 1993. Det ble tildelt som den blodigste spillet av tiden. Sett deg i skoene til Robocop eller Terminator, og lag deg for å skyte i kaldt blod alle fiender som krysser veien. Lykke til!

 • Shock Troopers 2nd Squad

  Et stort armeringsfirma har falt i hendene på en hærgeneral med et ønske om makt! Etter flere år med å jobbe for regjeringen, bryter han uventet forholdet og truer med å lansere et atomfelt i en amerikansk by, med mindre han får absolutt makt over det landet. Det er på tide å ringe kreftene Shock Troopers for å redde verden igjen fra en forferdelig trussel!

 • Mot Hard Corps

  Nyt en PC-tilpasning av en Sega Mega Drive-klassiker fra 1994. I år 2641 AD. Etter invasjonen, begynner Jorden å gjenoppbygge seg. Et sikkerhetssystem brytes, noe som fører til at noen roboter rømmer og forårsaker kaos i byen. Men det er bare en distraheringsmanøvre av oberst Bahamut, som aspirerer til verdensherredømme ved hjelp av en fremmedcelle. Gjør deg klar til å forsvare planeten din til døden!

 • Jurassic Park 2: Chaos fortsetter

  Jurassic Park 2: Chaos fortsetter

  Nyt en ny datamaskin tilpasning av den andre delen av det klassiske spillet utgitt av Sega i 1994 som følge av filmen Jurassic Park 2. Nyt et spill hvor du må hjelpe hovedpersonen å overleve angrep bølger av dinosaurer. Bli med Alan Grant i et flott eventyr, skyt de små dinosaurene som prøver å angripe deg, samle ammunisjon, førstehjelpspakker og løpe bort fra de største.

 • Metal Slug Advance

  Hjelp Marco, hovedpersonen i den klassiske Metal Slug å eliminere alle hans fiender. La ingen unnslippe! Flytt gjennom farlige scenarier strødd med feller og fiender, skyte, hopp og kast granater for å overleve.

 • Resident Evil: Ultratomb 3D

  Hundrevis av zombier nærmer seg, og du har bare en pistol for å overleve. Skyt i hodet for å redde kuler. Trykk på mellomromstasten når våpenet er fastkjørt og "R" for å laste på nytt.

 • Metal Slug 4 ble utgitt til Neo-Geo-konsollen den 1. juni 2002 med stor suksess. Nå kan du spille den fullstendige versjonen fra nettleseren din! Denne fjerde avgiften inkluderer nye tegn, samt våpen og kjøretøy som ikke er inkludert i senere spill. Opprøret som ledet av General Morden for å oppnå et nytt verdensregime er nå over vann, og orden og fred har begynt å komme tilbake til verden. Morden, satt i makten, forsøker et nytt kupp, men regjeringens styrker planla en slik handling og står foran det forestående overfallet. Ha det bra!

 • Forhistorisk Isle 2

  Forsvar byen din fra angrep av farlige og rasende dinosaurer av alle slag og størrelser. Styr en kraftig, velbevart helikopter og brann etter eget skjønn for å drepe dem alle!

 • Madness vil det skjære

  Madness-serien returnerer! denne gangen å troze i stykker til disse hatefulle zombiene. Bevæpnet med en kraftig laser med forskjellige skudd, del i stykker til zombiene for å sikre at de aldri står opp igjen.

 • De har gjort nye forbedringer i Special Strike, og nå er det mye mer flytende. Bruk ulike typer våpen for å skyte fiendens spillere og prøv å få høyeste poengsum på slutten av hver runde for å vinne! Gjør deg klar for handlingen i denne versjonen av Counter Strike for nettleseren din, og nyt et fantastisk 3D-miljø.

 • Metal Slug 3 Det ble premiere for Neo-Geo konsollen 1. juni 2000 med stor suksess. Nå kan du spille fullversjonen fra nettleseren din. Denne tredje delen inneholder nye tegn, samt våpen og kjøretøy. Nye fiender blir også lagt til, for eksempel må du kjempe mot zombier, bløtdyr og gigantiske insekter, terrorister etc. Opprøret som ledet av General Morden for å oppnå et nytt verdensregime er nå over vann, og orden og fred har begynt å komme tilbake til verden. Morden, satt i makten, forsøker et nytt kupp, men regjeringens styrker planla en slik handling og står foran det forestående overfallet.

 • Slik ble det spilt på 80-tallet, kan du forestille deg hva moro med denne lineære grafikken? Kos deg med Star Wars, en av de klassiske spillene for MS-DOS mest populære av all tid, produsert og utgitt av Atari i 1983. Play med en plass simulator, tar rollen som Luke Skywalker og føle fart og adrenalinet kjører en X-Wing. Opplev angrepet på Death Star i den første personen!

 • Super Star Wars

  Super Star Wars er et actionvideospill utviklet av LucasArts og opprettet for Super Nintendo-konsollen i 1992. Spillet er basert på episode IV i Star Wars-filmserien. Hjelp Luke Skywalker, Han Solo og Chewbacca kjempe mot bølger av onde og monstrøse fiender og beseire den store sjefen på slutten av hver scene. Er du klar for handlingen? Enjoy!

 • Det vil ikke være nok å skyte Zombies, du må ta dem. Plasser feller på veien og drep dem. La slakteriet begynne!

 • The Boxhead kommer tilbake med mer handling! Lås opp nye figurer, våpen og nivåer mens du går videre i kampen mot zombier.

 • Sift Heads 1 Remasterized

  Ny Remake of Sift Heads med bedre grafikk! Hjelp Vinnie, den beste snikskytteren som eksisterer så langt, for å fullføre alle oppdragene.

  De beste Jurassic Park-spillene

  Med Jurassic World-traileren som fortsatt brent på våre retinaer, gir vi deg et utvalg av de beste Jurassic Park-spillene som har gått gjennom en konsoll. Titler opprettet av genteknologi, at selv om de ikke skryter av å være gode gjerninger, har de gjort oss til å passere veldig gode tider.

  Den mest berømte "zoo" av all tid gjenåpner sine dører: Nublar Island Velkommen nå en Jurassic Park mer global enn noensinne, der seerne liker å se på dinosaurer som styrte jorden for 65 millioner år siden. Selvfølgelig, og etter katastrofehendelsen av den første leveransen, er sikkerheten maksimal og alt er under kontroll. Eller ikke? den Første offisielle trailer på spansk av Jurassic World Det er allerede her og har ikke forlatt noen likegyldige, hevede lidenskaper og gjener like. Men vi, som hver uke, og etter å ha vurdert nøklene til tilhengeren, tok vi muligheten til å ta oversikt over beste spill av Jurassic Park. Dessverre har sagaen aldri hatt glede av høy kvalitet spill. Men hei, underholdt er en stund, og på den tiden, med alle "hype" av filmene som slår hardt, fikk de oss til å tilbringe uforglemmelige øyeblikk. Imidlertid er det uunngåelig å omskrive Dr. Malcolm før du starter rapporten: ofte, masse lur.

  10. Warpath: Jurassic Park (Black Ops Entertainment, 1999, PlayStation)

  Kampene mellom dinosaurer var ikke noe nytt (hvem husker ikke den apokalyptiske Primal Rage?), Men Warpath: Jurassic Park Han benyttet seg av lisensen for å tilby brutale sammenstøt mellom disse kolossale forhistoriske skapningene: T-Rex, Velocirraptor, Spinosaurus, Ankylosaurus. Vi kan velge mellom en rekke dinosaurer som å kjempe i steder av filmene. Men det morsomtste er at vi kan gjenopprette helse i midten av kamp ved å mate på mennesker som flyr i skrekk på slagmarken.

  9. Jurassic Park: Trespasser (DreamWorks Interactive, 1998, PC)

  Jurassic Park: Trespasser Det er det klare eksempelet at det å peke for høyt ikke alltid er den beste ideen. Tittelen setter oss i skoene til Anne, en ung jente som, på grunn av skjebnes skjønn, ender opp Sorna Island, ett år etter hendelsene til Den tapte verden. Det er et eventyr i den første personen med en veldig realistisk tilnærming. Kanskje også: det er ingen HUD, så for å vite hvor mye ammunisjon igjen for et våpen må veie henne og høre hva han sier Anne ( "Det er full!" Eller "Jeg har åtte kuler"). For å finne de resterende helse, må du se ned og se en hjerteformet tatovering som ser hovedpersonen i brystet, som er å miste farge som du lider skade. Og snakker om våpen. Glem synspunkter og andre hjelpemidler: her er det skrevet "bareback". Men kanskje den mest "innovative" funksjonen var Anne arm, som vi ikke har full kontroll: kan flytte og rotere i alle retninger, grip, kaste og slipp objekter, balansere den. På papir kan alt dette høres veldig bra ut, men i praksis kaller det "den mest tunge kontrollen hele tiden", vil du gjøre en tjeneste. Hvis vi legger til dette at spillet i sin tid krevde en kraftig datamaskin til å operere. Slå av og la oss gå. En virkelig synd, fordi den presenterer svært interessante ideer som, hvis de hadde blitt polert, kunne ha gjort det til en av de beste spillene i Jurassic park.

  8. Jurassic Park (Sega, 1993, Mega-CD)

  I det reneste punktet, klikk på 'stil' og med et argument nærmere den opprinnelige boken Michael Crichton, kom til de små av Mega-CD dette grafiske eventyret som fikk oss til å kjempe mot kronoen (vi hadde 12 timer å oppfylle målene) mens vi utforsket øya på jakt etter dinosaur egg. Kampene som eventyret presenterer er faktisk kamuflerte puslespill, der vi må bruke vidd og våpen på en bestemt måte for å overleve.

  7. Jurassic Park 2: Chaos fortsetter (Ocean Software, 1994, Super Nintendo / Game Boy)

  Før det Den tapte verden ankom i teatre, Ocean ga oss en videreføring av den fantastiske tittelen på Super Nintendo, men denne gangen, som tilbyr en 'run' n gun 'stil, sideskroll og eksplosiv handling for to spillere. Det er noe som bastard sønn av Contra og Jurassic Park. En skjult perle, kom igjen.

  6. Den tapte verden: Jurassic Park (DreamWorks Interactive, 1997, PlayStation / Sega Saturn)

  Ved å bruke argumentet til den andre filmen som en unnskyldning, Den tapte verden: Jurassic Park setter oss i skoen med fem tegn: en Velociraptor, en menneskelig jeger, en T-Rex, forskeren Sarah Harding og. En liten Compsognathus. For å få tilgang til det mest interessante må du fullføre nivåene i rekkefølge. Og dessverre er "compi" den første. Alle nivåer er utviklet i horisontal rull, og selv om det ikke vil gå ned i historien som det beste spillet av Jurassic park, Mangfoldet av tegn gir det en viss sjarm.

  5. Jurassic Park: Spillet (Telltale Games, 2011, PS3 / 360 / PC / IOS)

  Guttene til Telltale Games de er kjent av magistralet The Walking Dead, det ikke mindre imponerende Ulven blant oss, og for å være involvert i det grafiske eventyret av Spill av troner Det har oss alle som drømmer som en T-Rex foran en geit. Men hans tilpasning av universet Jurassic Park han nådde ikke det høyeste nivået av sine senere verk: det er i utgangspunktet en interaktiv film, med et kast av karakterer uten karisma og moralske valg som nesten ikke endrer historiens historie. Likevel, og hvis du ignorerer disse små feilene, vil det få deg til å ha det bra.

  4. Jurassic Park (BlueSky Software, 1993, Mega Drive)

  Dette eventyret med mye action og mye hopping er ikke bare en fantastisk tilpasning av filmen (og en annen del av romanen), det gir også muligheten for å bli ferdig med. En velociraptor! Managing Alan hadde sin nåde, for å forårsake kaos med klørne av en Raptor vil aldri gå ut av stil. Kort tid etter ble en slags oppfølger navngitt Rampage Edition med mye mer handling og generelt, mye mer gal: du kan fly i koblingene til en Pteranodon eller bruke en Velociraptor som et fjell, nesten som Chris Pratt i tilhenger av Jurassic World.

  3. Den tapte verden: Jurassic Park (Appaloosa Interactive, 1997, Mega Drive)

  Dette er imidlertid den virkelige oppfølgeren til Jurassic Park for Mega Drive. I tillegg til å være sammen med FIFA 98, ble det siste spillet markedsført i Europa for plattformen. Og et lite farvel! Kontrollerende jager Rolan Tembo eller Dr. Ian Malcolm (hvis vi spiller dobler), er vår plikt å utforske Sorna Island fra et luftperspektiv ved hjelp av våpen, objekter og kjøretøy. I tillegg er de siste stadiene av hvert nivå utfordringer som forandrer spillestilen og gir et friskt pust, for eksempel en rafting eller motorsykkeljakt. Hemmeligheten din suksess? Bytt hopp og sideskroll av den første leveransen av samme stil som brukte spillet som kommer neste.

  2. Jurassic Park (Ocean Software, 1993, Super Nintendo)

  En klassiker blant klassikerne, den første Jurassic Park for Super Nintendo Det er fortsatt en sikker innsats hvis du vil gjenoppleve hendelsene i filmen. Og utvide dem. Dr. Grant må oppnå en rekke mål i hele Nublar Island, mens han står overfor alle forhistoriske skapninger som kommer sin vei. Noen av disse målene er å samle egg fra Velocirraptor, forbinde parkens elektriske energi, eller et spennende møte med en T-Rex for å overleve, vi må være oppmerksom på den gylne regelen: "Din visjon er basert på bevegelse" . I tillegg er innredningen av bygningene vist i første person i reneste Doom-stil, og tilbyr en vri som brakte ut Nintendo-maskinens tekniske evner. Den eneste feilen som vi kan kaste i ansiktet hans er at den ikke har et lagringssystem, så vi må avslutte eventyret av pull, men. Er det en bedre plan for en søndag ettermiddag?

  1. Jurassic Park: Operation Genesis (Blue Tongue Entertainment, 2003, PS2 / Xbox / PC)

  Hvem ville ha forestilt seg det? den beste spillet av Jurassic Park det inviterer oss ikke til å ødelegge dinosaurer med et rent skudd eller å så kaos med kjeftene til en T-Rex. nei, Operasjonsgenesis Han foreslår at vi oppfyller drømmen om John Hammond: å skape den endelige Jurassic Park. Vi har 25 dinosaurarter, samt muligheten til å heve vår egen ved hjelp av fossiler eller ekstrahere DNA fra frosne amber mygg. Målet vårt er å holde skapningene godt matet, ikke lider stress (blir dinosaurene stresset?) Eller lider av sykdommer og, selvfølgelig, hindrer dem i å rømme og så kaos hos besøkende. Selv om det i virkeligheten var den morsomste delen av denne flotte "Jurassic Park simulatoren".

  Vurder glasset med vann som du har til fingertuppene. Ser du små vibrasjoner i vannet? Hvis ikke, ta nytte av anledningen og fortell oss hvilke er dine favorittspill av Jurassic Park, eller som tror du fortjener et sted i listen. Nå, hvis vannet skjelver. Kjør tåpelig!

  Jurassic Park Builder spill for Android og iPhone gratis

  Med spillet Jurassic Park Builder du kan bygge din egen Jurassic Park fra bunnen av, kan du gjenoppleve din egen interaktiv eventyr på den mystiske øya clouding, men denne gangen du kommer til å være eier av parken, nå er spørsmålet, skal du reparasjonskostnader?

  Bygg din egen Jurassic Park med Jurassic Park Builder spillet

  I spillet Jurassic Builder også bygge din egen Jurassic Park du vil heve forskjellige arter av dinosaurer, og du må plassere dem i deres habitat kan være vann, brevandring eller land, en gang plassert en prioritet vil hjelpe dem med å nå voksen alder for dette må du mate dem med kjøtt, planter, krepsdyr eller fisk i henhold til sine arter, men pass opp fordi en annen faktor kontroll er forsynings forsendelser til havnen for å alltid ha nok mat for dinosaurer.

  Nå trenger vi bare å bringe besøkende og turister til parken for å tjene en inntekt, for det må vi bygge veier slik at de kan beundre alle dine kreasjoner.

  Som viktige data er det nødvendig å detaljere det for å bygge en Actuatico Park og så vel oppdage nye arter er det nødvendig å nå nivået 10 og å kunne bygge isbreen parken 20.

  Under turen vil du se mytiske tegn fra Jurassic Park-filmer som John Hammond eller Dr. Ian Malcolm som vil hjelpe deg med å komme videre ved å foreslå forskjellige oppdrag å utføre.

  Kollisjoner og episke kamper mellom dinosaurer

  Jurassic Park Builder vil du også møte episke slag til forskjellige typer dinosaurer, de vil vokse sterkere og nivå opp, toppen av det inkluderer multiplayer sanntid modus som lar deg spille mot dine venner eller andre fans av spillet .

  Nedenfor er den offisielle video trailer som viser episke kamper og konfrontasjoner mellom dinosaurer.

  Da har du mer informasjon og nedlastingslenker i offisielle butikker i Google Play for Android og iTunes eller App Store for iPhone, nyte en av de beste spillene Jurassic Park for mobiltelefoner og nettbrett Android og iOS.

  DescripciпїЅn: Jurassic Park er et spill av action (action og eventyr) utviklet av Telltale Games og distribuert av Universal Studios for PC. Utgivelsesdatoen for dette videospillet er 15. november 2011.

  Jurassic Park: Utviklingsdagbok 1

  Alle triksene

  Den fysiske versjonen av Jurassic Park for Xbox 360 er kansellert

  Kaylpso Media vil kun publisere PC-spillet i fysisk format.

  31. januar 2012 | 33 kommentarer

  Telltale Games finner europeisk utgiver å publisere Xbox 360-versjonen av Jurassic Park

  Kalypso Media vil være ansvarlig for å distribuere spillet på vårt kontinent.

  8. desember 2011 | 9 kommentarer

  En Deluxe Edition for Jurassic Park Video Game kunngjort

  Et kart over øya, kopi av logoen, lydsporet og de fire episodene på en plate.

  28. oktober 2011 | 16 kommentarer

  Jurassic Park: Spillet. den "Spielberg stil" vil være avgjørende for TellTale Games

  "Vårt babyspill utelukkende fra filmene9.

  29. september 2011 | 15 kommentarer

  Jurassic Park: Spillet vil bli utgitt 15. november i USA

  Dine fire kapitler under forberedelse kommer ut samtidig.

  21. august 2011 | 30 kommentarer

  Telltale Games vil delta på E3 med The Walking Dead og Jurassic Park

  De vil også vise de nye episodene Back to the Future og Puzzle Agent 2.

  12. mai 2011 | 25 kommentarer

  Annonser og del din erfaring med de andre spillerne som gjør din egen analyse etter å ha spilt Jurassic Park for PC. Dine vurderinger og meninger vil bli publisert i magasinet og vil bli lest av mange brukere. пїЅLпїЅcete!

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  95 − = 87

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map