Jeg vil laste ned spill

Jeg vil laste ned spill

Jeg vil laste ned spill stasjon 2 spill som er gratis?

bare satt "ps2 spill" eller navnet på spillet i søkemotoren og klar til nedlasting og gi deg instruksjoner om å gjøre

uten fullstendig virus 100% gratis

Å stille kostnader 5 poeng og deretter velge et best svar tjener deg 3 poeng!

Plattformer, hopp og frenetisk fart.

Puzzle of Exchange of Pieces

Løs dette søte puslespillet ved å bytte ut brikkene på kortest mulig tid.

Kjenner du alle rasehundene? Bevis det i dette spillet!

En original arkade i 3D: styrer en gigantisk ball gjennom konvolutte kretser.

Det klassiske slangespillet i Windows PC-versjon.

Liker du horror spill? Blinding Dark vil overgå alle dine forventninger.

Vri flippene og slå alle svarte i hvitt.

Nyt all den forfedre essensen av den mytiske MahJong.

Torden, lyn og fotografier forenet i et unikt spill av presisjon.

En Motocross simulator med svært lite konkurranse i sin sjanger. Oppsiktsvekkende!

Rollespill på spansk som foregår i et konversasjonsmiljø.

Et attraktivt multiplayer online rollespill som lar deg vinne ekte penger.

Alt spenningen av terningspill direkte på din PC.

Telle sauene av hjorden din og ikke bli lurt av ulvene i forkledning.

En frenesi av fargerike diamanter som du må gjøre forsvinne for å score poeng.

Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og reklame som vi oppgir på nettet, samt innhente og analysere trafikkstatistikk. Vi deler informasjon om bruken av nettstedet vårt med våre annonserings- og webanalysepartnere. De kan kombinere slik informasjon med annen informasjon du har gitt til dem før, eller som har samlet sin aktivitet på andre tjenester. Når vi leser eller bruker tjenestene våre, forstår vi at du godtar bruken av informasjonskapsler.

Vennligst lim inn youtube video url i feltet under:

Takk! Jeg har prøvd å finne ut dette i uker!

100% løsning. Fantastisk råd. Takk!

Du er et absolutt geni. Takk!

Tusen takk, min venn. Du reddet meg!

OMG! Takk så mye! Du har ingen anelse!

Dette er IKKE fornærmende. Jeg presset denne knappen ved et uhell.

Det er spam / selvforfremmelse.

Det er støtende eller skadelig.

Den inneholder ikke nok informasjon.

Den inneholder eller ber om ulovlig informasjon.

Et spill som du vil elske!

Last ned spill for å tenke er veldig enkelt, herfra kan du få tilgang til spillet og begynne å spille nå:

En Pensar er et ordspill som har hektet millioner av mennesker allerede. Det er de mest nedlastede gratis ordspillene, nummer 3 i USA!.

Hvordan spiller spillet å tenke?

På hvert nivå av Apensar vil du se fire bilder og noen bokstaver for å danne et ord. Spillet består i å gjette elementet som de har til felles de fire bildene som vil vises til deg.

Her har du et eksempelnivå

I dette tilfellet kan du se at løsningen ville være et ord med fem bokstaver, fordi fem bokser vises under bildene. Under disse boksene hvor løsningen skulle gå, har du en rekke bokstaver, som er det du har tilgjengelig for å danne ordet.

Og hvis et nivå er svært vanskelig, er dette et triks: A-Pensar.org (her er alle svarene til å tenke)

Dette er noen av anmeldelsene som andre spillere har igjen å tenke:

Danny Pérez: Det er veldig underholdende og sannheten som gjør at du tenker mye. Jeg elsker det!

Guillepi21: "Utmerket !! - Det beste spillet jeg har lastet ned! Veldig vanedannende! Gratulerer

Jinflin: Endelig et spill uten behov for en nettverkstilkobling. Det er veldig underholdende. Ideell for å vente.

Juanmarco83: Bra spill - Jeg liker designen og det er veldig vanedannende.

Hvis du ikke har prøvd det, last det ned nå og begynn å ha det gøy, du vil elske det!

Hvis du allerede kjenner ham, kan du legge igjen anmeldelsen av spillet her, du vil hjelpe andre mennesker, din mening er veldig viktig. Takk for samarbeid!

Kom tilbake hver gang du sitter fast i et ord, her vil Nubita vente på deg med alle svarene ... hun er veldig smart!

Gi oss dine kommentarer nedenfor, likte du spillet? Hvordan møtte du ham?

Spillene for PC, er den mest populære kategorien i CompucaliTV, vår side skiller seg ut for å dele de nyeste PC-spillene i premiere, men ikke bare det vi deler også klassiske pc spill, på samme måte som PC-spill med få ressurser.

I CompucaliTV kan du Last ned PC-spill på spansk med de mest stabile sprekker og medisiner, oppdaterte versjoner med alle oppdateringene og fikse for at spillene skal fungere optimalt og best av alt eksklusive videoopplæringsprogrammer som lærer deg hvordan du installerer spill, sett dem på spansk og la dem være fullt funksjonelle for å nyte og dele.

Slå på den siste Android på jorden, og hvem vil være nøkkelen til å redde verden fra den cybernetiske apokalypsen i SYNTHETIK PC Full, en verden som er forlatt av roboter som søker å avslutte menneskeheten, oppstår et siste håp.

Du er klar til å vise konkurransen som er sjefen og definere hvem som er den beste pizza selgeren i det nye spillet Pizza Connection 3 PC Full Spanish utviklet av Gentlymad Studios og Assemble Entertainment.

Forbered deg på å få kontroll så snart du kan erobre noen nasjon i verden i spillet RealPolitics PC Full Spanish. Den styrer den økonomiske tilstanden og reagerer til slutt til de forestående politiske, militære og krigskonflikter i den moderne verden.

Reis verden for å oppdage en rekke ekstreme og vilde miljøer som vil gi deg en komplett terrengopplevelse i Gravel PC Full Spanish-spillet utviklet av Milestone.

Turmoil PC Game Español er et simuleringsspill som du må søke gjennom oljenivåer ved hjelp av en dowser, mole eller skanner.

i Kingdom Come: Levering for PC Fullversjon med tekster på spansk Vi finner et spill som har en ikke-lineær historie, en massiv realistisk åpen verden, utfordrende kamper, historikkens nøyaktighet og mange andre funksjoner som gjør dette til en god PC-levering.

Ledsage den unike King Evans uventede reise av Ni no Kuni II Revenant Kingdom PC Full Spanish på jakt etter et nytt kongerike og til slutt løp inn i nye venner for å danne en beskyttende gruppe av ondskapene som lurker.

Uvitenhet er styrke Orwell Full PC er et spill som gir en tilnærming til sannheten og gyldigheten i den virkelige verden, det vil si, som noen nyheter skje for å være tro mot falske.

Ash of Gods Redemption Full PC dekker et stort antall tegn og historier hvis dialoger er ganske dype i en historie om fantasi og handling.

Mars Taken PC Full er et spill av kjærlighet, kamp og overlevelse, hvis formål først har vært å reise til Mars for å generere nok penger til å redde en kjære.

Enoch Underground PC Full er en action-RPG-tittel helt overlegen av de tradisjonelle og er satt i en gammel ødelagt by hvor du vil kontrollere en av de få overlevende.

Den kjærlige og fredelige robotenes borgere på en passiv planet vil bli invaderet av et ondt mørke i The Last Rolling Hero PC Full. Derfor vil din jobb være å hjelpe dem å frigjøre seg fra undertrykkelse og gjenopprette planeten.

Advance i et våpen system med nye staver som du går i hvert nivå og være veldig klar at Nanoui PC Full Creatures ikke vil være lett å beseire. Utforsk mer enn 10 regioner med et unikt miljø som et resultat av å forsøke å oppfylle målet.

Ghost of a Tale Full spansk PC er et eventyrspill spilt av Tilo, en uvanlig mus som dristig prøver å finne den virkelige kjærligheten i livet hans, men han må være forsiktig da store utfordringer venter på ham.

Den lange mørke PC Full er et spill for PC av 2014 Genre Simulering og strategi hvor du bor i kjøttet oppgaven med å overleve i et miljø som blir verre hver dag, på denne måten er det mulig å gi en melding til alle spillere og mennesker som vi må ta vare på alt Hva Gud har satt i veien, Natur og miljø kan ikke vente.

A Hat in Time PC Full presenterer deg et uforglemmelig eventyr med farlige utfordringer, blande eventyr med utfordringer.

Først The Escapists 2 PC Full Spanish vil tillate deg å produsere, stjele, kjempe og rømme, det er på tide å flykte fra de farligste fengslene i verden.

Wealth of Nations, den nye utvidelsen for Europa Universalis IV, som har forskjellige egenskaper for spillet og fokuserer på handel. Med denne nye utvidelsen vil vi ha kapasitet til å provosere kommersielle konflikter for å ansette pirater for å stjele aktiviteten til våre konkurrenter. Vi vil også ha flere måter å kontrollere verdens rikdom på.

Assault Gunners HD Edition PC Full spansk er et actionspill utviklet av SHADE i en futuristisk historie hvor de gigantiske maskinene kjent som Mechs vil ha styrke til å ødelegge og forsvare.

Basert på båndene, myter, legender og arrangementer som sendes i filmer, presenterer vi Paranormal Activity The Lost Soul PC Full et videospill som vil fordype deg i enorm terror takket være Virtual Reality-teknologien.

MUD FIM Motocross VM Sportspill for PC I spansk MUD er det eneste videospillet som eksklusivt omfatter MX1 ​​og MX2-mesterskapet

Vi presenterer spillet for Driving PC som heter Race Driver GRID Oppdag en fantastisk verden av bilkonkurranser som kommer til liv, fra muskelbilene racing gjennom San Francisco-særegne gater og konkurransen i den legendariske 24 timers Le Mans for å drive gjennom bryggene i Yokohama.

Begrens båndene dine med favorittkarakterene dine og kast deg i kamp i Attack on Titan 2 Full Spanish PC, hvor du også kommer til å samhandle med andre ikoniske tegn i serien i hverdagenes hverdag.

Rad Rogers Remastered PC Full Spanish er et spill utviklet med Unreal Engine 4, Rad Rogers vedder av en rekke scenarier og veldig fargerik som reflekterer virtuelle verdener av andre dataspill. Humor er et sentralt element i handlingen, og tar som referanse TV-serien Rick & Morty.

Cruz Brothers PC Full handler om ingenting mer og ikke mindre enn en sen hevn som i sin tur søker å møte de forferdelige fryktene for fortiden å skinne igjen i dette handlingsspillet og fantasien.

Hvis du er en elsker av retrospill, deler vi en som inkluderer en serie hendelser uten like og kjent som Tower 57 Full Spanish PC, som også er ganske voldelig og lastet med handling.

Fartøyet er et spill for å stoppe PC på spansk tilgjengelig for nedlasting i 1 Link foreslår en 2D-plattform med en spektakulær kunstnerisk komponent der mekanikkene dreier seg om manipulering av væsker og deres bruk for å eliminere fiender

Kerbal Space Program PC Full er et PC spill utgitt første gang i 2013 som tar deg inn i et rom fullt av muligheter til å nå målet ditt basert på å sende en astronaut i verdensrommet med en rakett som vil skape eller ville designe i dette store simulator.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map