Jeg spiller en gratis

Jeg spiller en gratis

Her finner du enkelt kategorier av Minispill. Vi håper du liker dem;)

Her finner du enkelt kategorier av Minispill. Vi håper du liker dem;)

Spillet vil begynne etter videoen

Målet med dette spillet er å kvitte seg med alle kortene dine før motstanderen. I sin tur må hver spiller legge inn et kort med samme farge eller samme verdi som det siste kortet. Hvis en spiller ikke kan spille, må han tegne et kort. Når en spiller bare har ett kort igjen, må han trykke på "Siste kort" -knappen, ellers vil han motta to straffekort.

Det klassiske kortspillet One å spille fra PC eller på mobilen. Nyt et turbasert kortspill hvor målet er å bli kvitt alle kortene før motstanderen din! For å gjøre dette må du plassere når du berører et kort med samme farge eller samme verdi for å fortsette spillet. Få motstanderen til å tegne kort før han løper ut av dem og si en når det bare er ett kort igjen for å kaste. Ha det gøy!

 • Flagstaff: Kapittel En

  I Kingdom of Flagstaff kalles fire helter til kongeslottet. Ditt oppdrag er å gå inn i kongerike fangehuller for å avslutte en liten skjelettpest. Flytt troppene dine i svinger (RPG), få ​​erfaring og nye ferdigheter.

 • Powerpuff Girls Unordinary Week

  Powerpuff Girls Unordinary Week

  Velg din favoritt Supernena og gjør deg klar til å møte alle slags onde roboter som er villige til å ødelegge deg. Ta ut supermaktene dine og vis hva du er i stand til. Lykke til!

 • Forberedt for Halloween, kast deg selv en kabal med dette nysgjerrige dekket av skremmende tegn.

 • Nyheter! Kortspill som ligner på Magic The Gathering der du må bygge et slott og ødelegge motstanderen. Velg riktig kort i hver tur.

 • La Brisca er et spill med kort av nederlandsk opprinnelse som spilles med spansk dekk. Du kan spille to, fire (to par møtt) eller seks (to lag med tre spillere møtt), men spillet på fire er det vanligste. For å vinne dette spillet må en spiller få så mange poeng som mulig, og vinne rundene. Ved bestilling er de høyeste til laveste verdi kortene esset, de tre, kongen, hesten og jacken. Lykke til!

 • Solitaire Spider spilles med 2 dekk, det vil si med 54 kort, det består av å plassere laveste verdi kortene på høyeste verdi i samme dress i rekkefølge, som alle andre Solitaire spill. Kortene fordeles i 10 kolonner og seks kort i de første fire, og fem kort i de resterende. Målet er å bygge åtte trapper i en nedadgående retning, i samme farge, for å flytte dem til sine respektive celler når de er ferdige. Den ensomme Spider har blitt en av favorittspillene til millioner av fans av disse spillene rundt om i verden. Vær veldig heldig og fremfor alt tålmodighet.

 • Du må plassere kortene i midtstakken før motstanderen din, du må være rask nok til å overvinne de forskjellige nivåene.

 • Konger av hjerter

  Konkurrer mot 3 andre motstandere i dette morsomme kortspillet! Før du starter spillet, må spillerne bytte ut 3 kort med sin partner ved siden av dem. Start spillet som har de to kløverne. Score noen poeng mens du unngår hjerter og spesielt dronningens dronning. Jo høyere verdien av kortet, jo mer sannsynlig vil du være å ta dem! Tenk hva du mister på bordet og nyt mye.

 • Solitaire Solitaire Online

  Hvis du er en fan av den klassiske Windows-kabelen, kan du nå misunnes av kontoret med denne versjonen.

 • Card Mania Tripeaks Solitaire

  Fullfør 12 solitaires som du foreslår i dette spillet. Prøv å få den høyeste poengsummen i hver av dem.

 • Eter of Magic Cards

  Lag ditt kortkort og bekjemp mot andre tryllekunstnere i stilen Magic The Gathering. Bestem riktig når du skal bruke staverne dine

 • Det gjør aldri vondt for å starte dagen med en kabal, det hjelper med å rense sinnet og sjelen.

 • Du har $ 2000 å satse, hvis du er ekspert på dette kortspillet, kan du enkelt tredoble beløpet. Flaks.

 • Lær spillets regler ved å lese instruksjonene. Trikset prøver å få de tre kortene i samme dress.

 • Oppdag en annen måte å spille poker på. Bli kvitt kortene du ikke vil ha og få mer enn et enkelt dobbelt par.

 • Veldig morsomt kortspill, du må plassere kortene dine i midthullet før motstanderen din, så fort du kan.

  Dette spillet har ingen mobil versjon. Vennligst prøv en annen!

  Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon Godta

  Cookiealternativene på denne nettsiden er satt til "tillat cookies" for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre alternativene dine eller klikke på "Godta", vil du samtykke til informasjonskapslene på dette nettstedet.

  En, er det fantastiske kortspillet der vi møttes med alle våre venner da vi var små, og som vi brukte timer uten å innse det.

  Hvis du er en av dem som vil huske disse øyeblikkene igjen, nå kan du få det, fordi Last ned Uno gratis Det er veldig enkelt og raskt siden du har dem tilgjengelig for mobile versjoner, samt for datamaskinen.

  Det er en kortspill, og de gjør alle sammen totalt 108, med fire forskjellige farger som er rød, gul, grønn og blå. De er mer enn 2, spillerne at det må være, og å vinne du kan prøv å lage noen strategi, siden selv om det virker veldig enkelt, er det et vanskelig spill å vinne. En gratis Det er et morsomt spill for samle hele familien eller venner med hvem du kan utfordre dem, men også ha det bra.

  Reglene i spillet er veldig enkle å følge: du må gi slipp på brevene dine, og for det, når din tur kommer, må du kaste på bordet ett av kortene dine som enten har samme nummer eller, samme farge den siste bokstaven som har blitt kastet på bordet.

  Hvis du ikke kan skyte noen fordi den ikke oppfyller noen av de ovennevnte kravene, må du tegne et kort og du mister din tur.

  For å vinne spillet, målet er å kvitte seg med alle kortene du har i hånden, men du må være forsiktig, fordi når du bare har en til å spille, må du si ordet "ett", fordi hvis du glemmer og en annen spiller innser, må du stjele 11 kort fra dekk.

  Som du vil se spill Uno gratis Ikke bare underholde deg, men du vil også le mye hver gang du spiller et spesielt kort.

  Kortspillet One, er endelig tilgjengelig for nedlasting på mobiltelefonen din. Dette kortspillet, som vi pleide å leke som barn med venner, har endelig blitt oppdatert, og nå kan vi ta det overalt, siden spillet En for Android , Iphone, eller PC, blant annet, kan du Last ned enkelt og raskt å ta det hvor som helst.

  Målet med dette morsomme spillet er prøv å bli kvitt alle bokstavene, og rop "One" når du bare har en i hånden din. Innenfor typer bokstaver som vi finner, kan vi reversere betydningen, forby en spilleres tur, endre farge eller tegne kort. Som du kan se, er spillet Uno morsomt, med noen veldig enkle regler, selv om det beste er at det er online, kan du utfordre venner eller familie.

  En, er det brettspillet hvor du bør prøve bli kvitt alle brevene dine. Hvis du vil spille fra datamaskinen, kan du laste ned Uno til PC fra flere steder, selv om du har en Mac, har du også muligheten til å spille dette morsomme spillet.

  Det finnes flere typer One-kort, det er normal type og spesiell type. Normaler er de som har tallene på dekk fra 0 til 9 og spesialene endrer reglene under spillet, for eksempel endring av retning eller endring av farge som skal følges i runden.

  For å nyte denne kortklassiske kan du gjøre det ved å bruke noen av Android emulatorer for datamaskin, som Bluestacks eller YouWave. Disse alternativene er helt gratis, slik at du ikke mister noe ved å laste dem ned og installere dem på datamaskinen din, til Nyt ikke bare dette kortspillet men av alle spill eller applikasjoner for Android som du vil ha.

  Dette kortspillet har alltid endelig nådd sosiale nettverk! En for Facebook Til slutt er det tilgjengelig! Dette fantastiske og morsomme kortspillet, ikke bare vi har det i dette sosiale nettverket, men vi kan også laste ned One for Samsung-telefoner, Nokia, PC, Mac og til og med Ipad, men du kan også finne den for Game Boy Color , Play Station Network eller til og med Xbox Live.

  Som du kan se, er det et spill som den har aldri sluttet å utvikle seg siden sin global suksess har økt betydelig gjennom årene, på en slik måte som i dag tusenvis av fans av Uno.

  Takket være dette sosiale nettverk er det mange spill som de har gjort seg kjent igjen og at de har a stor suksess mellom mennesker som er tilfelle av Candy Crush, Pet Rescue Saga eller også Fruktninja, blant annet. Hver og en av dem er ganske vanedannende, men veldig morsomme spill, som du vil bruke timer på å spille uten å innse det. I tillegg, når du arbeider med sosiale spill, Du må invitere vennene dine for å få flere liv og ekstra bonuser, og mange flere ting du vil sjekke når du spiller.

  Den ene er det morsomme kortspillet hvor vinneren er den som blir kvitt alle kortene i hånden. Hvis du vil last ned Uno for Mac , du må bare følge en rekke svært enkle trinn, men hvis du foretrekker det, kan du laste ned Uno på din iPhone, iPad, Blackberry, til din datamaskin, Samsung eller andre mobiltelefoner.

  En, består av 108 kort totalt, med fire forskjellige farger. I dekk kan du finne noen som er spesielle fordi de har forskjellige regler som endre farge for å følge i spillet, hoppe på sving av noen spiller eller endre retning.

  For å spille, trenger du bare å ha 4 spillere og selvfølgelig, at alle kjenner regler for One. Dette spillet har vært kjent i mange år nå, og reglene har variert litt, selv om Mattel, hvem er eierne av spillet, Det gjenkjenner dem ikke som de virkelige reglene, men de har spredt seg så mye at de fleste bruker dem som om de var ekte. For eksempel, når en spiller ikke har et gyldig kort for å fortsette runden, må han stjele et brev av bunken. Dette er den gyldige regelen, men folket hva det gjør er å stjele alle nødvendige bokstaver til de får en gyldig en til å kunne spille.

  Hvis du ikke kan vente lenger å ha En for Samsung , Du kan endelig gjøre det veldig raskt og enkelt. Dette spillet er også tilgjengelig for Nokia-telefoner, for Iphone, Ipad, og også for datamaskiner.

  Dette spillet ble utviklet i 1971 i Ohio av Merle Robbins, men siden året 1992 er et produkt av Mattel. Merle, begynte å selge kortspillet hennes i sin egen frisørsalong, og endte opp med å ha en verdensomspennende suksess.

  Med noen enkle regler, Uno, har gått rundt om i verden selger tusenvis av kopier, og har nå tatt et nytt skritt ved å introdusere sosiale nettverk, betyr som har revolusjonert En og flere og flere er tusenvis og tusenvis av mennesker som bestemmer seg for å laste ned en enten for deres datamaskin eller mobiltelefonen din.

  Den ene er et kortspill som vi spilte da vi var små, men du kan nyte det igjen. Siden du kan laste ned Uno for Iphone , men også for Samsung, Mac eller Nokia er andre mulige enheter der du kan installere kortspillet Uno.

  Lett å lære, dette spillet kan du nyte det enkeltperson eller med venner, også utfordrende spillere fra hele verden. I tillegg du kan tilpasse den, sette et bilde til din avatar, farger og bakgrunner du velger.

  I løpet av spillene kan du også sende noen meldinger til resten av spillerne slik at det er mer ekte og morsomt, så du kan utfordre dem til å prøve å vinne. Å bli en flott spiller en god strategi Det er alt hvis du vil være nummer ett i alle spillene du spiller.

  Hvis du alltid har likt dette spillet, har du nå muligheten til å Last ned en for Blackberry , selv om du også har den tilgjengelig for datamaskiner, Mac, eller for Nokia-telefoner, blant andre.

  Hvis du spilte Uno som barn, er jeg sikker på at du nå vil prøve igjen å huske barndommen, og nå kan du nyte dette kortspill forbedret, fordi det bringer med seg noen utrolige nyheter som strøm dele karakterer, utfordre andre mennesker eller tilpasse avataren din.

  Hvis du vil Last ned en for Ipad . Du kan gjøre det i ett enkel og enkel måte siden dette spillet allerede er lastet ned av tusenvis av brukere, og er også tilgjengelig ikke bare for Ipad, men også for Blackberry, telefoner som Nokia eller Samsung og også for datamaskinen.

  Dette spillet har alt fordi selv om spillet selv har de samme reglene og de samme kortene som skal spilles, har det mange nye funksjoner som strøm tilpasse avataren din, eller også, da det er et spill som du samhandler med andre mennesker, kan du send meldinger under spillene. Dette og mange andre ting er forbedringene som Uno bringer oss!

  Innenfor 108 bokstaver av hva som gjør opp dekkene, vil du finne det De har forskjellige farger, siden totalt er det 4, den grønne, gule, røde og blå. For å spille et spill, må du bare følge en viktig regel: Når din tur kommer, må du se på det siste kortet som motstanderen din har kastet bort, og du må kaste bort en som har samme farge eller samme nummer som den motstanderen din kastet til bordet. Hvis du ikke har noen kort å følge spillet er når du må stjele en fra dekk.

  Dette utrolig kortspill av alt liv, er endelig tilgjengelig ikke bare for Android, Mac, PC, men også for andre mobile enheter som Nokia, fordi nå kan du Last ned en til Nokia . Ved å installere denne applikasjonen, vil du kunne nyte dette fantastiske online spillet som du alltid har likt.

  Hovedmålet med dette spillet er å bli kvitt alle bokstavene du har, og når du bare har en i hånden din, må du si ordet "ett" høyt, så motstanderne dine vet hvordan du har bare det kortet igjen for å spille.

  Reglene for One er veldig enkle og raske å lære siden når det er din tur til å spille, kan du bare forlate de kortene som kan følge den siste som er igjen på bordet, det vil si at du må bli kvitt bokstaver med samme farge eller med samme nummer som sist Det har vært igjen på tavlen, selv om spillet blir morsomt, vil det være spesielle bokstaver som gjør reglene forandre noen ganger.

  Hvis du er interessert i å få En til Nokia Først må du finne ut operativsystemet til mobiltelefonen din, siden det kan være Windows Phone eller Symbian:

  Spill det berømte kortspillet UNO, i denne nye versjonen med kort med bilder av dyr. Spill og vinn det er ditt motto i dette ONE kortspillet.

  Delta i denne formel ett løp hvor du må slå alle andre konkurrenter. Fremskynde til bunnen.

  Delta i dette High Speed ​​Formula One Race. Velg sporet du vil vinne denne konkurransen.

  Du er en undercover agent tone og du må møte alt det onde i gatene. Vis hvor bra du kan.

  Vis dine matematiske ferdigheter i dette enkle, men utrolig matematiske spillet som tar deg til testen

  Hei, det er Meatwad

  Vinn dette Formel 1-løp i tre dimensjoner som kjører i full fart gjennom forskjellige kretser overalt.

  Velg din favoritt Teen Titans karakter og engasjere deg i en One on One kamp.

  Historien om et barn, historien om en jente, historien om de to og en historie, et spill om kjærlighet,.

  Den populære Monsterland-serien er tilbake for en fantastisk fjerde avtale Løs de interessante gåtene p.

  Lås opp boksen ved å krysse de fargede symbolene en etter én

  En kort Dunderous.

  Hvordan man kjører

  En av de mest spektakulære

  Fotballkamp en på en, hvor du kan spille to spillere eller mot datamaskinen

  Freden som var på din planet Mars er over på grunn av terricolas, eliminere dem en etter en

  Du må registrere deg for å kommentere!

  For å kommentere må du være registrert i vårt Juegosipo-fellesskap. Opprett din konto nå, det er enkelt og raskt.

  En - SPILL GRATIS ONLINE SPILL

  Gratis spill> Flash spill, klassiske spill> Uno

  Eventuelt problem med ett vennligst kontakt oss: [email protected] (fjern xxx)

  FOC SPILL - GRATIS SPILL SPILL www.FocGames.com - www.FreeOfChargeGames.com

  Spill en online (gratis spill online). Spill spill En gratis på verdens største gratis spillområde. Flash spill, klassiske spill

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  45 − = 38

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map