hvordan å spille bingo

hvordan å spille bingo

Velkommen til Mybingo.es, Dette er en av de beste bingo nettstedene i Spania, vi holder deg informert om all nasjonal bingo informasjon. Dette innebærer de beste rommene både ekte og online, så vel som de beste tilbudene. Vi velger de beste båtene hver uke. Vi har også et abonnementssystem der vi kan holde deg informert om de forskjellige nyhetene om bingo.

Her kan du se de beste rommene online bingo. Hver og en av dem er helt lovlig og har et spill lisens (Generaldirektoratet for organisering av spillet) i Spania. I noen av dem kan du spille online bingo og nyte de beste tilbudene og tilbudene de tilbyr.

Hvis du vil spille online bingo velg et bingo rom og trykk enter for å gå direkte til rommet, du må bare registrere deg og du kan starte spille bingo.

Gavekort 200%

Casino og spill

Gavekort 200%

Vi tilbyr alt du trenger til spille bingo online og vi vil løse enhver tvil du måtte ha. Hvordan du kan åpne en konto, hvordan du samler premier eller hvordan du spiller, er noen av de vanligste spørsmålene, og vi løser dem, du må bare kontakte oss.

Hvert rom har sine egne velkomstbonuser som er underlagt vilkårene og de juridiske vilkårene til hver av dem. Derfor må du velge den som passer best for deg.

Nedenfor har vi en liste over de siste vinnerne, som du kan se kan du vinne store mengder penger som spiller bingo.

Skriv inn chattene for å kommunisere med andre spillere og synge bingo eller linje. Vi anbefaler at du spiller bingo ansvarlig.

Se på utmerkelser som har blitt delt, vil du være den neste?, hvem som ikke spiller, vinner ikke og den neste båten kan spille i et hvilket som helst rom. Bare registrer deg i et av rommene, og du kan begynne å spille.

Vet du ikke fortsatt om tapping? er en av de beste online bingo hallen på spansk. Det tilbyr velkomstbonuser på opptil 200 euro for å spille bingo fra første oppføring, noe som ingen tilbyr i dag.

otemania distribueres hver dag premier på opp til 500 000 euro (de høyeste jackpots landsomfattende i dag) som tilbyr et bredt utvalg av spill. De er kjent for Boteman-kampanjen på fjernsyn, og de tilbyr 10 euro hvis du registrerer deg, Botemania er bingo og bingo er botemania.

Har du ikke sett annonsen til boteman på TV?

Du tar € 20 * som gave hvis du setter inn € 10!

Hvis du åpner en konto i Botemania med et innskudd på 10 euro for kjøp av kort, gir boteromania deg ytterligere 20 euro å spille. Men hvis du legger et depositum på 20 euro, vil de gi 40 euro ekstra, og så gradvis opp til maksimalt 200 euro. Du må bare registrere og gjøre et innskudd på 10 euro for kjøp av kort, og du vil få det ekstra å spille. Instruksjonene er følgende:

 • Klikk på knappen PLAY NOW.
 • Innen Botemania klikker du PLAY NOW.
 • Fyll ut informasjonen din og legg inn 10 euro. Botemania vil gi deg 20 euro.

* underlagt vilkår og betingelser

Jeg har alltid likt på bingo og jeg har alltid spilt ansvarlig, jeg liker å kaste et spill om ettermiddagen til online bingo, det slapper av meg og tillater meg å sosialisere med andre mennesker. Mange tror at jeg kaster pengene mine, men å spille er den eneste måten du kan legge igjen med mer penger enn du har angitt, hvis vi sammenligner det med å gå til en bar og bare bruke pengene dine uten å motta noe.

For en stund siden oppdaget jeg online bingo. Jeg har alltid vært en ekte spiller, men sannheten er at jeg også bruker internett mer og mer og spiller online, sannheten er at den også har sitt poeng med chat. Det er derfor hver gang jeg liker å spille bingo online mer. Jeg likte velkommen bonusen, men jeg måtte informere meg først, så hvis du er i tvil om hvilke rom som er best eller hvordan du åpner en konto, spør oss hva du vil. Vi håper du vinner mye penger og har mye moro å spille, noe som også er viktig.

Bingo App for mobil å spille bingo spill online

Card Bingo App bruker mobilen din som om det var et bingokort.

Bingospill til møter med venner og familie

¿Cu9aacute, har mange ganger noen ønsket å spille bingo på en familiegjenforening eller med venner, og du kan ikke fordi du ikke kunne finne hype, hadde mistet noen av baller av din gamle spill eller hadde ingen kort å spille?

Derfor, fordi vi vet at du har lyst til å spille bingo mange ganger, tilbyr Bingo.es deg et spill å leke med venner og / eller familie.

Bingo spillet er veldig enkelt å bruke, det er designet slik at det kan brukes av alle, inkludert folk som ikke er veldig kjent med datamaskiner. Å spille bingo med venner har aldri vært så enkelt! :)

For å begynne å spille, trykk på knappen "play9quot; å starte utvinning av baller. Når du trykker på knappen "play9quot; bingo programmet vil begynne å synge ballene kontinuerlig. For å sjekke om en linje eller bingo har vært riktig, trykk på knappen "pause9, slik at spillet stopper, og du kan sjekke om linjen eller bingo er riktig ved å konsultere panelet tallene som har kommet fram til da.

Hvis du etter å ha kontrollert linjen eller bingo ønsket å gjenoppta spillet, må du trykke på knappen "play9quot; igjen, og ballene vil fortsette å komme ut. Hvis bingo er riktig eller du vil avslutte spillet, må du trykke på knappen "stop9quot;.

For å begynne å spille bingo, klikk på knappen

2. Skriv ut bingokortene dine

Hvis du tenker: "Perfekt, jeg har allerede et bingo-program, men nå trenger jeg bingokort til å spille. Hvor kan jeg få dem?" Svaret er også i Bingo.es, skriv ut bingokortene dine ved hjelp av vår bingokortgenerator. Du kan generere kartonger som dette:

DETALJERTE KARAKTERISTIKKER FOR BINGO-PROGRAMMET

Bingo programmet har:

 • Fire knapper for å styre spillet; knapp "play9rdquo ;, button" pause9rdquo;, button "stop9rdquo; og lydknappen på / av.
 • Bass tromme med bingo baller.
 • Kule utvunnet.
 • Siste fem baller trukket.
 • Informasjon om statusen til spillet.
 • Informasjon om antall baller utvunnet.
 • Panel hvor de ringer tallene mens de kommer ut.

Instruksjoner av programmet for å spille bingo:

 • For å begynne å spille bingo, trykk "play9quot; å starte bingospillet.
 • For å sjekke om en linje eller bingo har vært riktig, trykk "pause9, og ballen utvinning vil stoppe.
 • For å fortsette et pauset spill trykk "play9quot;.
 • For å avslutte et spill, trykk "stop9quot;.

Bingospillet gir mulighet for å aktivere / deaktivere lyden. Lyden er aktivert som standard, hvis du vil spille bingo uten lyd, må du bare klikke på lydknappen.

Nå er også Bingo spillet tilgjengelig for nedlasting til mobilen din. I anledning av julen har vi lansert mobilapplikasjonen til vårt bingospill. Søknaden er en forbedret versjon av PC Bingo spillet. Mobilspillet støtter to typer Bingo: Bingo 90 og Bingo 75.

Bingo for Mobile-applikasjonen er nå tilgjengelig i Google Play for Android-telefoner og i Apple App Store for iPhone.

Velkommen til Bingo Hjelp! For å begynne å spille må du huske reglene i spillet.

START ET SPILL:

Når du går inn i spillet, kan du velge mellom to typer spillmoduser:

Bingo 90: hvor du kan spille bingo av livet og synge linje, 2 linjer og bingo.

Tombola 90: hvor du kan spille Tombola og synge duplo, terna, fjerde, femte, tombola og tombolino

Bingo 75: (kun tilgjengelig for mobile enheter) kan du lage spill med maksimalt 4 kort og manuelt ringe tallene ved hjelp av de nye forsterkerne.

Spillet vil begynne når forrige kamp avsluttes. Husk at for å spille et spill må du kjøpe minst ett kort.

Du kan også spille med vennene dine ved hjelp av ett av disse trinnene:

Velg en spiller blant de som er koblet til i chatten. Du vil åpne profilen din og du kan velge alternativet "Retar".

Velger en av dine Facebook-venner i bunnmenyen der du vil se "Retar" -knappen.

DATA PÅ BINGO CRAZY ROMENE:

Maks antall kort du kan kjøpe.

Pris på hver kartong

Antall spillere på rommet

Båt til neste kamp

Antall prestasjoner

Bingo er et sjansespill for flere personer som spilles med 90 nummererte baller og minst ett kort per person.

Bingokortene har 15 tall, delt inn i 3 linjer med 5 numre hver.

Målet med spillet er å være den første til å fullføre hver av premiene for å fylle alle pappene (kalt Bingo i Bingo 90 og Tombola i Tombola 90).

For å begynne å spille må du kjøpe kartonger. I følge rommet kan du kjøpe mer eller mindre antall kort per spiller. Jo flere kort du kjøper, jo mer sannsynlig er du å vinne. Prisen per papp er angitt i egenskapene til rommet.

I tillegg vil du også ha mulighet til å kjøpe to spesielle baller:

Lucky ball: Du kan velge nummeret du liker mest, og når det blir sunget i spillet, vil du vinne en premie.

Ekstra ball: Denne spesielle ballen hjelper deg med å synge Bingo ved å gi deg et ekstra nummer.

Et spill må ha minst 3 spillere å starte. Hvis du forlater rommet for å kjøpe kort, vil du fortsette å spille i spillet med dine kjøpte kort, og du kan når som helst gå inn på nytt. Så du kan spille i flere rom samtidig.

Hvert rom har en nedtelling som angir hvor lenge det vil være før neste kamp starter. Hvis du har kjøpt minst 1 kort og det er nok spillere, vil du begynne å spille.

Du kan gi kort til alle som spiller med deg for å fortsette å spille!

For å gjøre klikk på knappen "Gift Kartonger" (1) som tar deg til et vindu der du kan velge hvem som gir kartonger (4) og noen regalaras hver (3).

For å bruke kortene som er gitt til deg, klikk på knappen "Gratis kort" (2), og du vil automatisk bruke alle kortene du har, eller tillate deg å maksimere rommet. Men bare i kjøpsfasen!

UTVIKLING AV SPILLET

Når spillet har startet, vil nummererte baller vises etter hvert

Hvis noen av tallene som vises samsvarer med et hvilket som helst antall kortene dine, blir det automatisk merket (så lenge du har aktivert automatisk oppringingsmodus).

Kortene blir sortert automatisk, slik at de som er nærmere å bli tildelt alltid vil bli plassert øverst.

Kortene som mangler et nummer for å få en premie vil bli uthevet i en annen farge.

Prisnumre

I tillegg kan tilfeldigvis i stedet for å legge et vanlig nummer i pappa, komme med en spesiell premie i form av et bryst. Når du forlater brystnummeret, vil du motta en spesiell premie. Disse priser kan være erfaringspoeng, Playspace-kreditter eller mynter.

Jo flere kort du kjøper, jo mer sannsynlig er du å få spesielle premier!

BINGO MODALITY 90

Syng linjen, 2 linjer, bingo og gal bingo

Hvis vi i noen av kortene våre kan markere alle tallene på en horisontal linje (totalt 5), vil spillet synge linje automatisk, og dermed få prisen som tilsvarer linjen i det øyeblikket.

Det samme skjer med prisen på 2 linjer (10 tall) og med Bingo (Alle tall merket).

Når noen i rommet synger Bingo, slutter spillet og kjøp av kort for neste runde begynner.

Til nå, når du spiller Crazy Bingo, kan du synge de tre premiene du allerede vet: linje, dobbel linje og bingo. Med den nye Bingo 90-modaliteten får du nå en ny mulighet til å vinne en ny premie: Loco Bingo-superprisen.

Hvordan kan du få det? Hvis du krysser alle tallene på kortet ditt, før du når nummeret på den markerte ballen.

El Loco Bingo er en spesiell premie som erstatter Bingo premien i tilfelle du spiller. Denne premien består av en akkumulert pott av de forrige spillene, inkludert Bingo av dagens spill.

TOMBOLA MODALITY 90

Syng doble, tredoble, fjerde, femte, tombola, tombolino og gal bingo

I tilfelle du spiller modaliteten til Tombola 90, vil du kunne synge mange flere premier:

Duplo: ring 2 nummer på samme linje

Terna: ring 3 nummer på samme linje, unntatt linjer med dobbel pris

Fjerde: Merk 4 tall på samme linje, unntatt linjene med en trippelpris

Femte: Merk 5 tall på samme linje, unntatt på linjer med en fjerde premie

Tombola: Merk alle tallene på papp.

Tombolino: Merk alle tallene på det andre kortet. Spillet fortsetter når en spiller allerede har merket alle tallene på kortet sitt.

Crazy Bingo: Kryss ut alle tallene på kortet ditt før du når nummeret til den uthevede ballen.

BINGO MODALITY 75

1 linje, 1 kolonne, 1 diagonal eller 4 hjørner er mulige kombinasjoner for å synge bingo og vinne en premie.

De bingovinnende kortene deltar i runden for den akkumulerte potten. Potten akkumulerer i hvert spill hvis ingen får mønsteret før den angitte ballen. Mønstrene på den akkumulerte potten varierer avhengig av hvilket rom som er valgt.

Hjelp deg selv til å kunne synge før premiene. Les hver forsterker godt for å velge den som passer best for deg.

Nå som du vet regler for bingo kan du allerede synge premier uten å stoppe.

Hvis du liker Playspace Bingo, ikke glem å prøve alle spillene vi har tilgjengelig for deg, som Domino, Parcheesi eller Toma 2.

Innholdsfortegnelse

Vil du vite hvordan å spille bingo? Det første du må vite er at det er 4 variasjoner eller modaliteter av Bingo spillet: Bingo 90, Bingo 80, Bingo 75 og Bingo 30. I tillegg kan bingo spilles online med andre spillere eller på en tradisjonell måte. I denne forklaringen på hvordan man spiller bingo, vil vi fokusere på Online Bingo. Dessuten er det andre typer typisk Bingo Casino som videobingo, mer som spilleautomater eller spilleautomater modus, og du kan ikke spille med andre spillere og spill er flere snapshots.

Bingo som sådan består av en tromme med nummererte baller (i tilfelle av online Bingo er et virtuelt element) og kort med tilfeldige tall. For å spille et spill må du trekke ut de tilfeldige ballene en etter en og synge nummereringen som er trykt på ballen. Som spillere må vi markere tallene som er sunget og det vi har i papp eller kartonger som vi tidligere har kjøpt. Derfor, før du starter spillet, kan vi kjøpe så mange kort som grense har blitt etablert i spillet, noen ganger er grensen etablert i online bingo rommet på forhånd. I tillegg er verdien av kortene tidligere etablert i rommet.

Målet med spillet er å merke alle tallene på kortene våre eller fullføre en linje før noen andre. Dermed, hvis vi er de første til å fullføre en linje, synge og vi ta linje kumulativt for linjen båt, og hvis vi gjør alle tallene i en kartong, så vi kan ta kumulativt for Bingo jackpot. Husk at du bare kan synge en gang Line og Bingo per spill, så bare en eller to personer vil ta båtene. Når Bingo er sunget, vil spillet være over. Husk at spillet Tómbola er forskjellig hovedsakelig i dette aspektet, så ikke forveksle spillets regler. Det er mulig at det skjer at når et visst nummer blir sunget, og to eller flere spillere er de som fullfører en linje eller bingo med det nummeret, blir potten delt blant spillerne.

Angående varianter Bingo er nevnt i begynnelsen (Bingo 90, Bingo 80, Bingo 75 og Bingo 30), refererer det til å begrense kuler med hvilken spillet spilles, hvor bingospill 90 vanligvis raskere.

Bingo med 90 baller, også kalt "Bingo Británico", er modaliteten som har fått flest tilhengere i hele verden, og er den foretrukne i Spania.

90 ball bingo kartonger

I denne modusen spilles med en kartong med 27 bokser fordelt på 3 rader og 9 kolonner, har hver rad 5 tilfeldige tall fra 1 til 90, og over hele linja er det totalt 15 tall vi må score hvis vi ønsker å vinne starter. Resten av boksene er tomme.

I denne typen spill kan vi kjøpe kartongene i strimler, som hver inneholder 6 påfølgende kartonger. Å være sammenhengende betyr at de 6 kortene inneholder 90 bingo tallene spredt tilfeldig blant dem.

I 90 ball bingo er det tre typer premier. Den første er "1 linje", som vi får når vi krysser alle tallene i samme rad. Den andre av premiene er "2 linjer", som vi vil vinne hvis vi krysser ut alle tallene på to av rader av papp. Hvis vi spiller med mer enn ett kort, er det mulighet for å vinne "2 linjer" i forskjellige kort. Endelig er den store prisen på spillet når vi kommer til å krysse alle kortnummerene, og vi må rope med kraft BINGO!

80-ball bingo er muligens den typen bingo som folk liker mest, dette er av flere grunner: På den ene siden er det lettere og raskere å bli spilt; På den annen side fordeler den høyere premier.

80 ball bingo kartonger

Hver kartong består av 4 linjer og 4 kolonner for totalt 16 tall. Hver kolonne har en annen farge enn de andre og har antall grenser. Det vil si, i den første kolonnen tall som varierer fra 1 til 20, i den andre kolonnen i området fra 21 til 40, i det tredje avstandsbestemmelses 41-59 er gruppert, og i den sistnevnte som er 60 til 80

I 80 ball bingo er det flere typer premier. Hovedpremien, som du kan forestille deg, er Bingo, og det er når vi kommer til å krysse ut alle tallene på pappa, det vil si 16 tall; På den annen side kan du også vinne premier ved å fylle horisontale, vertikale linjer, det sentrale torget i pappene eller de fire hjørnene.

Det er derfor så mange mennesker liker denne typen bingo, fordi det er mange flere muligheter for å vinne premier, selv om du må huske på at beløpene av premiene vil variere avhengig av hvilket.

75 Ball Bingo regnes som den mest tradisjonelle bingo-modaliteten til alle. Også kalt "American Bingo" er kjent for å lage figurer i pappa for å få forskjellige typer premier.

75 ball bingo kartonger

75-ball bingo kortene består av 24 tall fordelt på et rutenett på fem rader med fem kolonner (Sentralplassen har ingen tall). Over rutenettet er det en horisontal rad som inneholder ordet BINGO, hvor hver av de 5 bokstavene tilsvarer hver av de 5 kolonnene.

For hver av bokstavene finner vi fem tall gruppert vertikalt, som er organisert som følger:

 • I brevet "B" Vi finner tallene som går fra 1 til 15.
 • I brevet "I" de som går fra 16 til 30.
 • I brevet "N" Vi finner de som går fra 31 til 45.
 • I brevet "G" de som går fra 46 til 60.
 • I brevet "O" Vi finner de som går fra 61 til 75.

75 Ball Bingo, som 80, tilbyr mange muligheter til å spille. Som i noen av modaliteter er den største prisen når vi krysser ut alle kortnummer, 24 i dette tilfellet, og vi synger BINGO. Andre måter å vinne premier på er å fullføre hver av kolonnene, danner figurer som et brev i boksen, en firespissstjerne, et kryss, en firkant og en lang etc.

Denne typen bingo er bedre kjent med det engelske uttrykket "Speed ​​Bingo", som på spansk betyr "rask bingo". Hovedkarakteristikken for denne bingo er den som heter sitt navn, hvor raskt et spill er utviklet.

Det er et spill designet for et stort antall spillere å spille i samme spill, og følelsen og spenningen er mye større enn i andre modaliteter.

Det er en av de mest moderne Bingo-modaliteter som eksisterer, og har blitt spesielt opprettet for online bingospillet.

30 ball bingo kartonger

Denne typen Bingo spilles med en papp bestående av 9 tall mellom 1 og 30 fordelt i et rutenett på 3 rader med 3 kolonner. Av den grunn kalles det "Speed ​​Bingo", fordi når du spiller med så få numre, blir premiene hentet raskere. Det er den hastigheten som øker sjansene for å vinne, siden vi kan vinne flere spill på kortere tid.

I den grunnleggende versjonen av 30 Ball Bingo er den eneste måten å vinne å krysse ut de ni tallene på kortet, så det er bare en mulig premie: BINGO. Det er ingen premier for horisontale, vertikale eller diagonale linjer; heller ikke for å få til å lage figurer som vinkler, firkanter eller hjørner.

I online-modus, for å gjøre spillet enda raskere og mer interessant, har noen bingooperatører lansert en ny versjon av denne modaliteten som inkluderer to nye vinnerkombinasjoner, bortsett fra den tradisjonelle. En av varianter av premien er å krysse ut den første horisontale linjen, og den andre varianten er å krysse ut den første og den andre.

I tillegg er det mange muligheter at flere spillere får noen av disse utmerkelsene samtidig, så premiene blir delt blant dem.

Lett å forstå, ikke sant? Nå som du vet hvordan du spiller bingo, er du klar til å prøve, ta en titt på kasinoene som er tilgjengelige i Spania:

SETT DEN GRATIS BINGO GRATIS PÅ DIN WEB ELLER I BLOGGEN

Vil du sette dette spillet gratis på din nettside eller blogg? Kopier denne koden og lim den inn mellom kodene <body9gt; og </ body9gt; av kildekoden til weben din i html.

Spill gratis bingo og prøv å lage bingo. Ballene kommer ut og du må skrive ned tallene som vises på kortene, hvis de er på kortet ditt. Kan du synge Bingo før noen andre og vinne spillet? Det gode er at du ikke mister penger her. Bare spill for spill En ny måte å spille Online Bingo på med PCen som om du var i et ekte rom uten å tape penger. 2 kartonger kommer ut, din er den til venstre, den til høyre er maskinen. Øye skriv ned tallene til venstre og ikke glem noen. Instruksjoner 3 Spillmoduser: Vanlig: få en bingo fylt fem bred, ned eller diagonalt, det som kalles en linje. Modus X: Tegn en X på kortet ditt for å få begge diagonaler. Full Card Mode: fyll hvert hjørne av kortet ditt, fra de beste gratis bingi spillene.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 + = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map