hugo spillet

hugo spillet

Liker du spillet Hugo - Headshooter? Del det med vennene dine.

Legg spillet på sidene

Video instruksjoner - Hugo - Headshooter

"Hugo - Headshooter" - Forsvar ditt territorium når det er mulig, og ikke la en fot av en fiende soldat gå på landet ditt.

Spillkontroll: skudd - mus, bevegelse - W, A, S, D

Telecupón spill: Hugo er stjernen

Skrevet av J. Román Hernández Martín

Husk en sjarmerende troll kalt Hugo Hvem adlyste ordren til tallene som ble ringt fra telefonen vår? Det var en av de første interaktive spillene som var mest berømte (med sin Hugo er stjernen! Ja, ja! Jeg er stjernen!) fra plassen til Telecupón som presenteres Carmen Sevilla igjen da

Spillet handlet om en liten troll som måtte redde familien sin (hans kone Hugolina, hans to barn Trollerit og Trollerat og hans datter Trollerut) kidnappet av en ond hekse, som nysgjerrig hadde flere navn avhengig av landet i spillets lansering (Scylla i England, Hexana i Tyskland, Skulla i Skandinavia, Afskylia i Danmark, Maldiva i Portugal og Grizzelda i Israel).

Spillet ble utviklet i to formater på tre nivåer. I den første, Hugo Den beveger seg skiftevis mellom tre spor hvor du må tegne tog, samle sekker og nå målet ditt. På andre nivå må jeg klatre i et fjell, prøver å få sekker uten å falle i tomrummet, snuble i hull eller knuses av steiner og til slutt nå heksens slott.

I det andre formatet, Hugo Han trakk seg gjennom en dyster skog unngår alle slags hindringer og unngår forbannelser sendt av heksen. På andre nivå må vi komme til heksens slott i et fly, unngå stormen, røde ballonger og anskaffe de blå ballongene uten å bruke bensin før de ankommer.

Det siste nivået, vanlig for begge, tillates ved hjelp av en test, for å frigjøre familien fra Hugo fra buret. Spillet hadde noen veldig fine "kutt" (ganske uvanlig i spillene på den tiden) når du mistet livet eller avsluttet en fase.

En annen nysgjerrighet er at dubbing i Spania av Hugos stemme ble laget av José Carabias, bedre kjent som paven av Cruz y Raya.

For den nostalgiske som meg, to videoer med utviklingen av spillet i sine to formater:

Spillet, kjent utenfor Spania som Hugo TV-trollet og distribuert av selskapet ITE (Interaktiv tv-underholdning) ble brukt på flere fjernsynsnettverk, og inclsuo hadde sitt eget barneprogram kalt Hugolandia hvor barn spilt av stemme, med instruksjoner Jump!, Ned!, venstre, høyre.

Flere spill ble tatt som følge av disse to første formatene (selv for PlayStation og mobil), men aldri gjort så mye oppstyr som den første.

Det er mulig å laste ned det klassiske Hugo spillet (bare format 1), selv om spillet er for MSDOS og ikke fungerer riktig i Windows XP med mindre du bruker en emulator som DosBox, som hvis du synes det er nødvendig, kan jeg skrive en opplæring for bruk snart.

Den 27. juni 1992 presenterte Telecinco første interaktive programmet av spansk fjernsyn. Dette programmet var Telecupón, presentert av Carmen Sevilla. Telekuponen til den ene var da ikke det samme programmet som er kjent i dag, siden det for øyeblikket bare er den delen der jentene tar ballene med det heldige nummeret av ENEN. Programmet varet ca 30 minutter og hadde flere seksjoner. I en av dem kunne tilskueren vinne verdifulle premier ved å kontrollere en vennlig troll som heter Hugo ved å trykke tall fra hjemmetelefonen. Kontrollen ble svært komplisert hvis en hjultelefon var tilgjengelig, som på den tiden var fortsatt vanlig.

den stor suksess av Hugo gjorde det Telecinco han opprettet sitt eget program kalt Hugolandia. Denne plassen dedikert til de små ble presentert av Beatriz Rico (fra One Step Forward) og regissert av Sebastián Junyent.

I 15 år har Hugo format ikke blitt kjøpt igjen av noe spansk nettverk, men likevel fortsetter det å lykkes hvor det er sendt. For eksempel i Venezuela har Venevisión-kjeden kjøpt rettighetene til denne flotte trollen, som debuterte der i 2003.

"Hugo TV-trollet"Er et av de mest kjente formatene i det danske selskapets (Interactive Television Entertaintment). Programmet har blitt tilpasset til TV-apparater på mer enn 40 land og i nesten alle av dem har han hatt en stor suksess.

Selv om spillet var veldig enkelt, hadde jeg litt imponerende grafikk for tiden, veldig lik tegneserier, så mange fans av videospill sukk for å kunne spille hjemme.

Spillet besto av å hjelpe Hugo til å redde familien fra å bli utsatt for en skjønnhetsbehandling av en ond hekse. Med dette typiske argumentet vil Hugo måtte reise gjennom skoger, fjell og elver, alle med fulle farer og ettertraktede ting, for å møte Scylla-heksen og hans minion Don Croco.

Gjennom disse årene har de forlatt mange Hugo-spill for forskjellige systemer, fra Amiga til Playstation 2 gjennom Game Boy Advance, men virkningen på dagens systemer har vært ganske diskret. Spillene tilpasset seg ikke til de nye tider, og de ble værende på tidspunktet for programmet. Den imponerende grafikken han viste i dag har ikke endret seg og er nå middelmådig.

Denne artikkelen er analyse hva gjorde bladet Hobbykonsoller for noen år siden for spillet Hugo som kom ut på Playstation. Og for Hobby Consoles å gi deg en 50 ... spillet må være fryktelig, siden i det "uavhengige" bladet har de vane å begynne å score på 80.

Denne video tilhører den versjonen som kom ut for venn. I 11 minutter Det som varer, bruker spilleren 7 faser hvorav spillet består.

Hvis du har bodd med lyst til å ta et lite spill, kan du Last ned en gratis spillversjon fra følgende lenke:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 86 = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map