gratis spill på spansk

gratis spill på spansk

Vi oppdaterer daglig med de nyeste beste online spillene og laster ned.

Last ned og prøv det nå disse minispillene nedlastbare destintes delux kategorier og sjangre (action, puslespill, strategi, ord, kort og bord, Mysterio, barn, skyting, eventyr, plattformer) gratis.

EVNER

SPILL I NETTVERK

2 SPILLERE

Alle spillene

Hordes of diabolical creatures har invadert ditt rike. Kjemp mot dem til du ødelegger dem og søk hjelp av nye allierte for å fullføre ditt vanskelige oppdrag.

Kontroller en robot med et kraftig våpen for et scenario fullt av monstre. Skyt alt som beveger seg for å overleve, få poeng og forbedre dine ferdigheter.

Det beskytter menneskene som fortsatt overlever zombiene. Din sniper ferdigheter vil bli testet på flere utfordrende nivåer. Søk i området hvor zombiene kommer og lagre alle overlevende.

Episk multiplayer skyting spill som vil sette dine kamp ferdigheter til testen. Konkurrer med andre spillere fra hele verden i lagslag.

En ny by tatt av zombiene venter på deg. I beslutning 3 finner du allierte som vil hjelpe deg med å fullføre oppdragene dine. Bekjempe, beseire, styrke og beskytte gruppen av overlevende mens du befri metropolen fra denne pesten.

Multiplayer skytespill i 3D som ligner på den berømte Minecraft, med mange kart og våpen for å eliminere dine fiender.

Spennende multiplayer skytespill hvor du vil være en del av et lag, og du må beseire alle motstanderne til motstanderne.

Bruk power-ups til å treffe, skyte og blåse opp dine motstandere. Unngå angrep fra de andre deltakerne og klarer å være den siste karten som er igjen på banen.

Kjør rundt i byen, og fjern alle spammere som krysser veien. Fortsett fremover til du kommer foran og beseire din onde sjef COL-LAB.

Nå kan du spille fra nettleseren til dette legendariske spillet som i 1996 revolusjonerte 3D-sjangeren. Denne online versjonen er en ekte refleksjon av det originale spillet for konsoller og PC.

Du har kommandoen til en romfartøyskvadron dedikert til å gjennomføre militær forskning på fjerne planeter. Skipet har hatt en ulykke, og du er fanget på en forlatt planet. Bebodd bare av roboter forberedt på å eliminere inntrengerne.

Bilen din har brutt ned. Fra nå av er den eneste måten å overleve på å ta baseballbat og løpe. Hvor lenge vil du være i stand til å holde seg i live på en vei full av zombier, krasjet biler og andre dødelige hindringer?

Ditt skip har falt på en planet full av fiendtlige enheter. Rengjør den fra fiender, ødelegge sjefer og forsøk å overleve så lenge du kan.

Merk: Dette spillet har en veldig stor størrelse. Vær tålmodig mens du laster.

Multiplayer skytespill. Eliminere alle fiender som krysser veien, og følg med på å overvåke hva som ligger bak deg, fordi fienden kan dukke opp på hver side.

Multiplayer strategispill som ligner på Worms, og hvor du må slå de andre brukerne med ulike typer våpen.

Igjen må vi møte forferdelige fiender på hjul. Velg ett av kjøretøyene og delta i denne krigen for overlevelse der bare en kan forbli i live.

Led din hær til seier i hver kamp. Den krysser et Europa i krig og fullfører alle kampanjer i dette krigsstrategispillet basert på Første Verdenskrig.

Velg en fighter og delta i dette mesterskapet. Flytt med piltastene, med X du vil slå, med C sparker og med mellomromstast de spesielle treffene.

Skjulte objekter i Castilian uten tidsbegrensning online gratis

Skjulte objekter i Castilian uten tidsbegrensning online gratis

den Skjulte objekter i Castilian uten tidsbegrensning online gratis er lagdelt i fangehullet, må du låse opp for å gå videre til neste trinn, ingen tidsbegrensning finne objekter er fem gjenstander tapt per nivå, kan avsløre spor når du legger den grønne meter 100%.

Jeg elsker denne typen spill fordi mer enn et spill ER SOM EN distraksjon til terapi hjelper SLÅ TIL trene hukommelsen, dine krefter observasjon, konsentrasjon og andre ferdigheter. Jeg vil like dem å ha mye mer GRATIS, ONLINE, SPANSK OG VILKÅR.

Jeg elsker denne typen spill er en terapi og hjelper mye for minnet

 • amparo giraldo
 • 28. mars 2013, 2:20
 • svaret

Jeg elsker Porgue virkelig tankene hjelper minnet "takk

 • amparo giraldo
 • 28. mars 2013, 2:21
 • svaret

Jeg likte veldig mye

De hjelper niesen min til å studere mer

Jeg liker disse spillene, som jeg slappe av og tilbringe en god tid, så hvis skulle var at når man ber dem i kastiljansk sted det i dette språket, noen ganger ut ord på engelsk, og som det er spillet til flaks .

 • maritza pereira
 • 28. februar 2014, 15:23
 • svaret

disse spillene er flotte, man slapper av mye og glemmer problemet Jeg har hardt nesten seks timer å spille hahaha

Jeg liker ikke at det er veldig stygg jejejejejejejjejjjeje

denne stygge er orrible jajajjaajjajajajajjajaja hvem det jajajajajaj

 • josefa vilaplana
 • 8. juni 2014, 10:53
 • svaret

Jeg sier det samme de er veldig underholdende, men de som det er navn på objekter, er på engelsk selv om du spør dem på spansk

 • Juan Eduardo
 • 21. juli 2014, 20:52
 • svaret

veldig bra hjelper en å bli distrahert

utmerket spill av det beste, forbedrer det beste av livet mitt, jeg skal dø av så mye å spille XD, egentlig ikke veldig mye, du må ha en oppfatning at du ikke har det, men jeg anbefaler det for å passere tiden

Vel, det var interessant, men da han ba om å sende tegnsetting stakk han fast ...... likevel, ta ut 6013

Forresten gjorde jeg det som om i 10 minutter ...

Dette er et spill som utvikler observasjon og konsentrasjon. Veldig bra for barna og mye distraksjon for alle.

Disse spillene er fine og morsomme

Fantastisk spill hjelper mye for stress. takk

 • Carmen Tirado
 • 11. august 2016, 19:29
 • svaret

Jeg elsker denne typen spill fordi mer enn et spill ER SOM EN distraksjon til terapi hjelper SLÅ TIL trene hukommelsen, dine krefter observasjon, konsentrasjon og andre ferdigheter. Jeg vil like dem å ha mye mer GRATIS, ONLINE, SPANSK OG VILKÅR.

 • sandra rodriguez
 • 15. januar 2017, 21:07
 • svaret

Det lastes ikke raskt.

Disse spillene underholder mye og hjelper oss å holde fokus, men vi må twener godt syn eller bruke briller ... Porfis, legg mange flere spill som disse.

GRATIS SPILL DOWNLOAD I SPANSK FOR PSX?

Taringa, gratis spill, noen av emulatorer.

http://www.emuparadise.me/roms/psx/ (Jeg liker det mye, du trenger ikke å registrere deg og mange versjoner av spillene kommer)

Å stille kostnader 5 poeng og deretter velge et best svar tjener deg 3 poeng!

Doris og Mike lever i en flott stat med alle sine tjenere. Dessverre stjal noen blant dem et verdifullt stykke smykker natten før. Hvem vil være ansvarlig? Hjelp dem med å finne svaret i dette spennende skjulte objektspillet.

Vitser for de mest populære TV-programmene i dette nye Troll Face Quest-spillet! Det beste vitsspillet nå "atacó9quot; til memes og profesjonelle idrettsutøvere, og nå returnerte han med et nytt offer: TV-show! Med over 50 millioner nedlastinger over hele verden, er Troll Face Quest-franchisen allerede den mest vellykkede blant spøktspillene over hele verden. I Troll Face Quest TV Shows vil du kjempe for å herske i en verden av vitser! Oppdag dumhetene til de gåtefulle oppfinnsomhetsutfordringene og ta det gøy av favoritt-TV-programmene dine! Når du går gjennom de geniale nivåene av Troll Face Quest TV Shows, finner du mange scener og tegn fra kjente drama- og komedieshows, blant andre! Sett Netflix og slapp av? Ikke i dag! Vitsen vil være for deg eller for dem. Når vinteren kommer, vil zombiene være klare til å spille vitser i stedet for å smake på deilige menneskelige hjerner! Så du må være forberedt på disse fantastiske slagene av vitser ved hjelp av gule, antropne aper. Du vil også ønske å ansette en eller to korrupte advokater hvis du trenger å komme ut av fengsel raskt. Det er bare et spørsmål om tid før du kommer gjennom dørene til Det hvite hus og gjør vitser. La oss håpe presidenten har en god sans for humor! Den underlige og vanlige verden av kjedelige puslespill og forvirrende skjulte gjenstander som du finner i hvert nivå av Troll Face Quest TV-programmer, kan få deg til å hoppe til taket. Sørg for at du lærer å spille slik at du ikke får dårlig hodepine. Hvis du ikke kan med disse dementerte nivåene av endeløse vitser, kan du ende opp på et psykiatrisk sykehus! Men hvis du holder deg fokusert og rolig, kan du slå disse uopphørlige pranksters i sitt eget spill! Så gjør deg klar for neste utsendelse av vitser. Du er i ferd med å gå på luften!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − 70 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map