gratis online spill på spansk

gratis online spill på spansk

Gratis online spill på spansk

Vi oppdaterer daglig med de nyeste beste online spillene og laster ned.

Last ned og prøv det nå disse minispillene nedlastbare destintes delux kategorier og sjangre (action, puslespill, strategi, ord, kort og bord, Mysterio, barn, skyting, eventyr, plattformer) gratis.

Nyt gratis online spill

Zylom er den beste gratis online spill siden! Nyt et bredt utvalg av online spill, fra de klassiske 3-i-1-spillene til utrolige Accion-titler. Enjoy your favorite online games on Zylom! Du kan spille t. Les mer »

Zylom er den beste gratis online spill siden! Nyt et bredt utvalg av online spill, fra de klassiske 3-i-1-spillene til utrolige Accion-titler. Enjoy your favorite online games on Zylom! Du kan spille alle online spill gratis, så lenge og så ofte du vil. Online spill kommer med annonser, for å kunne tilby dem gratis.

EVNER

SPILL I NETTVERK

2 SPILLERE

Alle spillene

Sett dine reflekser på prøve og bli den mest fryktede skytten til det gamle Vesten ved å eliminere alle de som står i veien.

Awesome actionspill med siderulling og håndtegnet grafikk. Ditt oppdrag er veldig enkelt: å styre et kampfly og skape kaos når du går over fiendens linjer. Skyt, ødelegge og prøv å ikke sette deg i brannlinjen.

Opprett et rykte som en gangster ved å gjøre jobber for de forskjellige kriminelle gjengene i byen. stjele biler, ødelegge bygninger, rane banker og mye mer.

Jakt de mest etterspurgte kriminelle i forferdelige forfølgelser gjennom hele byen. Når du har øyekontakt med målet, skyter du til han ødelegger bilen. Lykke til

Utstyr deg med våpen og utstyr som passer best til spillestilen din, og fjern deretter alle fiender for å fullføre oppdragene.

I år 3104 truer et ukjent virus som forvandler menn til zombier hele menneskehetens skjebne. Det eneste som kan stoppe denne nye og skremmende horden av zombier fra å ta oss til randen av utryddelse, er SAS spesialstyrker.

En ny versjon av spillet! Men denne gangen trenger du ikke å konkurrere med andre biler. Du må ødelegge dem for å fullføre de forskjellige oppdragene som er pålagt hvert nivå.

Bli en ekspert i kampsport. Velg en spillmodus, velg et tegn og bekjempe motstanderne dine. Bruk din dyktighet og spesielle treff for å beseire dem.

Spill for 1 eller 2 spillere.

Noen terrorister har tatt en skyskraper som gjør et stort antall gisler. Bare Agent Smith kan hjelpe deg. Gå inn i bygningen og gå gjennom alle sine etasjer og slipp gislerene og eliminere fiender.

Du er en del av et soldatslag, og målet ditt er å stoppe fiendens angrep. Angrepet kan komme fra hvilken som helst retning, så vi har snipere plassert på flere steder.

Kamp mot andre spillere fra hele verden på mer enn 15 forskjellige slagmarker. Bruk de monterte våpnene på din flygende bil for å eliminere de andre konkurrentene.

Byen er blitt tatt av fiendens hær. Klatre inn i denne kamphelikopteren og bruk våpenene dine til å fjerne fiendtlige styrker i alle sektorer som er tildelt deg.

Intense førstepersonsskytespill med alle typer kjøretøy og luftkamp. Konkurrer med venner eller spillere fra hele verden ved hjelp av noen av de mest moderne våpen- og kampvognene.

Bruk alle midler du har til disposisjon for å forsvare territoriet og forhindre "Handies9quot; ta flagget. Det er mer enn 12 forskjellige typer fiender. Bygg forsvar og be om støtte når du trenger det. (hvis tilgjengelig).

Spill av handling, rolle og leting der du må overleve i en by infested med zombier. Ikke bare må du fullføre dem, men også samle gjenstander og vite hvordan du bruker dem. I modusen "Survivor9quot; Du bør også bekymre deg for å spise og sove.

I den posnuclear ørkenen til Paramo er olje en skatt. Du er en del av en rebell enhet, du må angripe fiendens konvojer og bli kvitt sjefen din før du kan nå din base. Bruk piltastene å kjøre kjøretøyet og X å skyte.

Multiplayer action nettverk spill. Bli med i et spill med andre spillere, skriv inn slagmarken, finn motstanderne dine og drep dem alle.

Merk: Hvis du har problemer med å se spillet i nettleseren din, kan du prøve FireFox.

Last ned gratis online spill på spansk for Windows

Fotballkamper på nettet og gratis med FIFA World ... FIFA World er en versjon online og gratis av den berømte fotballsimulatoren ... spiller kort og mesterskapet tvist online å vise at du er en sprekk av ...

 • PROS: Enkel og umiddelbar spilling, Fungerer på mindre kraftige datamaskiner, Lets spille med gamepad, Ulike spillmoduser
 • Ulemper: Uovervåket kunstig intelligens, veldig lik FIFAs Ultimate Team-modus, tilkoblingsfeil i online-modus

Den beste Counter Strike i sagaen ... script) er en spill for PC-opptak og -fotografering strengt online (har ingen kampanje ... som kan bli fullstendig oppnådd gratis. Hva er Counter Strike: Source? Counter ...

 • PROS: Essensen av originalen. . men med oppdatert grafikk, moderniserte kart, den beste lagopplevelsen
 • Ulemper: Det er ikke kompatibelt med uoffisielle kart

En av de beste spillene i historien ... oppfølger til den legendariske GTA: San Andreas, spill klassisk hvor de er. Du kommer tilbake ... Dyp. Grand Theft Auto V er den første spill av sin serie, og sandkassen sjangeren ...

 • PROS: Fantastisk grafikk, Flott spill, Rockstar Editor, En levende verden
 • Ulemper: Krever 65 GB plass

Skyt hele verden som Torrente ... dumme arm av loven, har allerede a spill multiplayer i høyden din. Gjennom ... I tillegg er de ulike scenariene til spill de er basert på ekte steder av ...

Spillet som lærer deg å overleve ... Skogen er en spill av terror og overlevelse i den åpne verden som nyter ... popularitet ... Og det er ikke ferdig! den spill Det er i tidlig tilgangsfase og er ...

Dota 2 gjenfødes i sin nyeste versjon ... Dota 2: Reborn er den åpne betaen av det forestående ansiktet i denne utmerket ... Multiplayer i arenaer online). Reborn vil forbedre grafikk, vil endre grensesnittet ...

 • PROS: Alt et massefenomen, Flere muligheter, Intense handling, Kvalitet grafikk
 • Ulemper: Noe komplisert for nybegynnere av sjangeren, vanskelig å mestre

Den opprinnelige slagmarken, nå gratis ... den første avdrag av en saga av spill av handling i den første personen, som sammen ... tilgjengelig fra nå av gratis, å spille i kampanje modus ...

 • PROS: Dens pris, Det handler om originalen, Utvalg av oppdrag, Multiplayer-modus
 • Ulemper: Grafikken har alderen dårlig, overdrevet vanskeligheter

Vold multiplikasjoner ... Kombat X (eller Mortal Kombat 10) er a spill av kamp for PC som tilhører et ... innhold som du burde kunne laste ned gratis) at vi ikke har fullført likhet. Den ...

 • PROS: Massevis av bevegelser, mange moduser, det styrer seg fantastisk, dets grafikk
 • Ulemper: Veldig kompleks, Det virtuelle valutasystemet

5 mot 5 i en klassisk multiplayer ... League of Legends er en spill MOBA (kamp online multiplayer). To lag ... til DotA. Blandingsforslaget gratis av rolle og strategi med penselstrøk ...

 • PROS: Rik og interessant gameplay, Mange nybegynnere, Rollemix, action og strategi, Utviklere oppdaterer det ofte
 • Ulemper: Runesystemet, Oppførselen til noen spillere

Den raskeste og mest intelligente nettleseren ... Med det kan du åpne applikasjoner og spill web i en fin, enkel og ... Chrome Remote Desktop, alle av dem gratis. Chrome, kort sagt, er designet for å ...

 • PROS: Tusenvis av utvidelser og temaer, Eksepsjonell ytelse, Incognito-modus, Integrert oversettelse og PDF-leser, Datasynkronisering, Personvernhåndtering
 • Ulemper: Noen ganger blir passord ikke importert. Noen sider ser dårlig ut, bare blokkerer 10% av skadelig programvare

Artikler om gratis online spill på spansk

Alternativer til YouTube Kids for å unngå dårlige videoer

Triks for Apalabrados, den mobile Scrabble

Comunio og Hattrick: Den virtuelle fotball ligaen har begynt

Softonic-navnet og -logoen er registrerte varemerker for SOFTONIC INTERNATIONAL S.A.

Opphavsrett SOFTONIC INTERNATIONAL S.A. © 1997-2018 - Alle rettigheter reservert

Vi bruker våre egne og tredjeparts cookies for å forbedre våre tjenester og din erfaring. Gjennom dem tilpasser vi annonser, leverer sosiale nettverksfunksjoner og analyserer trafikken vår. Vi deler også informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med våre sosiale medier, annonsering og analysepartnere. Ved å fortsette surfing, vil vi vurdere at du godtar det ovennevnte. Du kan endre informasjonskapselinnstillingene og få mer informasjon her.

Gratis online spill på spansk

Å se på disse TVene kan drepe deg!

En tidsreisende morder slår!

Lagre kirkegårdens fangede sjeler!

En fantastisk ny verden cruise!

Spill et klassisk skjult objektspill med Big City Adventures!

Julen er i hendene!

Det siste Christmas Wonderland-eventyret er her!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 29 = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map