gratis online spill på spansk

gratis online spill på spansk

Gratis online spill på spansk

Å se på disse TVene kan drepe deg!

En tidsreisende morder slår!

Lagre kirkegårdens fangede sjeler!

En fantastisk ny verden cruise!

Spill et klassisk skjult objektspill med Big City Adventures!

Julen er i hendene!

Det siste Christmas Wonderland-eventyret er her!

Gratis online spill på spansk

Vi oppdaterer daglig med de nyeste beste online spillene og laster ned.

Last ned og prøv det nå disse minispillene nedlastbare destintes delux kategorier og sjangre (action, puslespill, strategi, ord, kort og bord, Mysterio, barn, skyting, eventyr, plattformer) gratis.

LOGICA

EVNER

SPORTS

KARRIERE

ACCION

CASINO

SPILL I NETTVERK

2 SPILLERE

Alle spillene

Når kyrene blir sint tyrene begynner å skjelve. Finjustere målet ditt og hjelpe dem å bli kvitt alle oksene, og ikke la dem være på målene.

En ny og mye mer utførlig versjon av dette gode spillet. Oppdag den riktige rekkefølgen der du må åpne og lukke dørene for å få terningen til stillingen den opptar. X.

Velg mellom ulike typer løp, lag ditt eget lag, spill alene eller utfordre andre spillere online. Gjør akrobatikk for å tjene så mange poeng som mulig.

Byen er din SkatePark. Reise sine gater samle hjul og utføre triks på din skateboard.

Bli med kommandoen ansvarlig for å forsvare jorden fra angrepet av en fremmed hær. Tilpass din karakter, forbedre dine ferdigheter og samle våpnene og skjoldene du finner på slagmarken.

Jacksmith er den mest dyktige smeden i hele regionen. Det er i stand til å utvikle et bredt spekter av våpen for alle typer krigere. Kvaliteten på våpnene vil spille en avgjørende rolle i konfrontasjonene mot monstrene som har til hensikt å invadere regionen.

Plasser brikkene som vises nederst i spillet på brettet for å danne fulle rader fliser horisontalt eller vertikalt.

Racing Cars 3 Riving Derby

Rayo McQueen har blitt utfordret til en rekke løp på de farligste sporene i verden. Han stiller spørsmål om sitt mot til å delta i disse brutale kjørekampene, siden han fortsatt ikke har mye erfaring. Hjelp ham og led ham med suksess til målstreken.

Gå ned på skiene på bakkene uten å signalere, blant trærne og med den eneste referansen til noen flagg som du må gå rundt.

Du blir angrepet av skapninger skapt av din egen artist. Gjør ditt beste og kjempe mot dem så lenge som mulig!

Neon Void Runner vil teste reaksjonstiden din i en rask virtual reality karriere. Mange hindringer, flere nivåer som åpner når du går framover og selvfølgelig venter utrolige hastigheter på deg.

Borgmesteren i denne byen har gitt deg en vanskelig oppgave. Du må bygge veiene for å koble til institusjoner, butikker og tjenester. Gjør det raskt før tiden er oppe og du vil sikkert bli belønnet for din innsats.

Kjør en SUV i det tøffeste løp i verden, konkurrer mot de beste driverne for å nå målstreken i første posisjon. Lag hopp, akrobatikk, samle mynter for å kjøpe forbedringer og nye biler.

Spill fotball montert i en kraftig Monster Truck. Den bruker all kraften i motoren og dens store hjul til å introdusere ballen i motsatt mål.

Kast Shurikens til motstanderne som vises før det er for sent. Oppgrader din ninja og shurikens med pengene du tjener.

EVNER

SPILL I NETTVERK

2 SPILLERE

Alle spillene

Sett dine reflekser på prøve og bli den mest fryktede skytten til det gamle Vesten ved å eliminere alle de som står i veien.

Awesome actionspill med siderulling og håndtegnet grafikk. Ditt oppdrag er veldig enkelt: å styre et kampfly og skape kaos når du går over fiendens linjer. Skyt, ødelegge og prøv å ikke sette deg i brannlinjen.

Opprett et rykte som en gangster ved å gjøre jobber for de forskjellige kriminelle gjengene i byen. stjele biler, ødelegge bygninger, rane banker og mye mer.

Jakt de mest etterspurgte kriminelle i forferdelige forfølgelser gjennom hele byen. Når du har øyekontakt med målet, skyter du til han ødelegger bilen. Lykke til

Utstyr deg med våpen og utstyr som passer best til spillestilen din, og fjern deretter alle fiender for å fullføre oppdragene.

I år 3104 truer et ukjent virus som forvandler menn til zombier hele menneskehetens skjebne. Det eneste som kan stoppe denne nye og skremmende horden av zombier fra å ta oss til randen av utryddelse, er SAS spesialstyrker.

En ny versjon av spillet! Men denne gangen trenger du ikke å konkurrere med andre biler. Du må ødelegge dem for å fullføre de forskjellige oppdragene som er pålagt hvert nivå.

Bli en ekspert i kampsport. Velg en spillmodus, velg et tegn og bekjempe motstanderne dine. Bruk din dyktighet og spesielle treff for å beseire dem.

Spill for 1 eller 2 spillere.

Noen terrorister har tatt en skyskraper som gjør et stort antall gisler. Bare Agent Smith kan hjelpe deg. Gå inn i bygningen og gå gjennom alle sine etasjer og slipp gislerene og eliminere fiender.

Du er en del av et soldatslag, og målet ditt er å stoppe fiendens angrep. Angrepet kan komme fra hvilken som helst retning, så vi har snipere plassert på flere steder.

Kamp mot andre spillere fra hele verden på mer enn 15 forskjellige slagmarker. Bruk de monterte våpnene på din flygende bil for å eliminere de andre konkurrentene.

Byen er blitt tatt av fiendens hær. Klatre inn i denne kamphelikopteren og bruk våpenene dine til å fjerne fiendtlige styrker i alle sektorer som er tildelt deg.

Intense førstepersonsskytespill med alle typer kjøretøy og luftkamp. Konkurrer med venner eller spillere fra hele verden ved hjelp av noen av de mest moderne våpen- og kampvognene.

Bruk alle midler du har til disposisjon for å forsvare territoriet og forhindre "Handies9quot; ta flagget. Det er mer enn 12 forskjellige typer fiender. Bygg forsvar og be om støtte når du trenger det. (hvis tilgjengelig).

Spill av handling, rolle og leting der du må overleve i en by infested med zombier. Ikke bare må du fullføre dem, men også samle gjenstander og vite hvordan du bruker dem. I modusen "Survivor9quot; Du bør også bekymre deg for å spise og sove.

I den posnuclear ørkenen til Paramo er olje en skatt. Du er en del av en rebell enhet, du må angripe fiendens konvojer og bli kvitt sjefen din før du kan nå din base. Bruk piltastene å kjøre kjøretøyet og X å skyte.

Multiplayer action nettverk spill. Bli med i et spill med andre spillere, skriv inn slagmarken, finn motstanderne dine og drep dem alle.

Merk: Hvis du har problemer med å se spillet i nettleseren din, kan du prøve FireFox.

Vi har alle brukt datamaskinen til å spille et PC-spill, ikke sant? Enten som en hobby eller som en vanlig aktivitet, spill for PC De er flaggskipet i en programvareportal, og vårt kan ikke være et unntak. Vi har samlet for deg et stort utvalg av spill for Windows av alle kjente genrer og varianter. Vi vet om populariteten som videospill har blant dere, kjære brukere, og det var derfor vi ville ikke gå glipp av en.

Er du en fan av Super Mario Bros-spill? Leter du etter å laste ned gratis spill for en sportscomputer? Er du interessert i de typiske online PC-spillene som du aldri vet hvordan du kan nyte på datamaskinen din i stedet for i skyen? Vel alt dette og mye mer er det du kan få i vår PC-spill-seksjon.

Her kan du laste ned de beste gratisspillene, rollespill, krigs spill, motorsykkel spill, flotte eventyr, skytespill, spill for barn. alt hva du forestiller deg og mange flere. En katalog som oppdateres daglig for å kunne imøtekomme alle nyheter, oppdateringer og vurderinger som vises i markedet. Ikke bekymre deg om kompatibilitet eller operativsystemet, enten: vi har spill for Windows 7, Gratis spill for Vista, spill for Windows 8, og mye mer.

Så det jeg sa: Hvis du vil Last ned gratis spill en tutiple, du trenger ikke å lete etter mer. En jugarrrr!

Konami fotball saga er tilbake i tid for å spille sesongen 17/18.

Vårt utvalg for PC-spill kategorien

 • Counter Strike: Global Offensive

 • Nyheter fra andre PC-spill

 • Nyheter om PC-spillprogrammer

  Hva venter du på å vite GTA 5?

  Gatene i San Andreas venter på deg i denne PC-versjonen.

  The Sims kjenner en ny dimensjon. Hva venter du på å møte henne?

  Nyt standard videospill av online spill.

  Følg Beatrix i hennes oppgaver som oppdretter av søte Slime-skapninger.

  Nye scenarier, flere zombier å eliminere og mye action i Left 4 Dead 2.

  En av de mest anerkjente delene av Capcoms overlevelseshorror-franchise.

  Ikke bli lurt av utseendet, skriv inn dette originale horror spillet.

  Det klassiske kortet Solitaire nå også for Windows 10.

  Tre morsomme minispill for de små i huset.

  Gjenta de klassiske Neo Geo-spillene.

  Ville du overleve i en skog full av farer?

  En virtuell verden består av tusenvis av online spill.

  Karnevine planter som vender mot zombier!

  Endre din måte å spille fotball på.

  En fin gjengivelse av et av de beste spillene i hele historien, med maksimal troskap til originalen.

  Warcraft III: Den frosne tronen gratis

  Erobre istronen med denne Warcraft 3-utvidelsen.

  Playstation 2 Emulator 1.00.48 gratis

  En fantastisk emulator for Sony Playstation 2-konsollen.

  Det største eventyret til Sonic, den raskeste pinnsvinet i videospill.

  Reis de store amerikanske veiene ombord på lastebilen din.

  Den mest realistiske versjonen av Pro Evolution Soccer.

  Brettspillet foretrekkes av sjakkens titaner.

  Nyt det autentiske og revolusjonerende spillet The Sims 2 og gi liv til alle tegnene.

  Trøtt av naboens handlinger? Tiden er kommet for å ta kontroll.

  Led de slag som smidde verdens største imperium.

  Nyt med FIFA 14 den mest ekte fotballen noensinne har sett.

  Kjemp i kamp med hjelp av mytologiske skapninger.

  Bli med et lag ormer, villige til å ta ned fienden med bomber.

  Ikke la Machiavellian Raccoon ødelegge høsten din!

  Oppdag hvorfor den eneste Carta Blanca er så populær.

  Gå tilbake til å spille det klassiske spillet med omsorg for kjæledyret ditt!

  For flere år siden, for å kunne nyte en god spill, vi burde ty til en rekreasjonsmaskin. Kort tid etter kom spillene inn i våre liv på en mye mer direkte måte, gjennom spillkonsoller eller konsoller. Hvem vet ikke det klassiske Nintendo NES (Nintendo Entertaiment System) eller det berømte Sega Master System? Det kan ikke være de første konsollene spill som tilbys til markedet, men de mest populære.

  På grunn av den store mottakelsen som de fleste av spill laget for videospillkonsoller, begynte de store videospillerne å publisere sin egen versjon for spille på PC, gi opphav til versjoner av den klassiske PacMan eller Pac-Man, Arkanoid, Puzzle Bubble, Asteroid, Pang eller Bomberman for PC.

  I dag, bortsett fra disse klassiske spill for PC, Vi kan laste ned en rekke spill for PC av alle de forskjellige temaene og typene.

  Du trenger ikke å være veldig smart å vite at spill for PC de er spill utviklet for å kunne installeres og kjøre under Windows. Spill som gjør at vi kan leve morsomme, spennende og forstyrrende opplevelser, uten å måtte stå opp fra stolen vår og fordype oss i en rekke forskjellige verdener.

  Mange er i dag spillutviklingsselskapene som, i tillegg til publiseringsspill for forskjellige enheter, også slipper sin egen versjon for å kunne spill i Windows. Ikke alle har en toppmoderne spillkonsoll, og i tillegg til å bruke datamaskinen til å jobbe, kan vi også bruke den til å ha en flott tid å fordyre oss i ulike eventyr, konkurrere mot andre spillere eller demonstrere hvem som er best til å utfordre våre venner.

  Vil du ha det Last ned spill til PC? Velg hvilken type spill du liker mest og gjør deg klar til å fullføre samlingen din av spill for PC med et stort utvalg av titler.

  Når vi snakker om PC-spill, Vi har foran oss et veldig bredt spekter av spill.

  Det er mange typer spill for PC, fra tilpasninger av de klassiske spillene til fritidsmaskiner fra Atari, Neo-Geo eller Sega, går blant annet gjennom klassikerne Windows-spill, de som kom som standard i operativsystemet, som Minesweeper, Card Solitaire eller sjakk-spillet Chess Titans, for å komme til neste generasjons spill av ulike temaer: grafiske eventyr, spill av intelligens og ferdigheter, spillskyttere, spill av strategi, racing spill, plattformspill eller horror spill, blant andre.

  Vi kan ikke glemme dem spill for Windows så populære som Counter Strike, Super Mario Bros-spillene, Grand Thelft Auto gaming sagaen med GTA San Andreas med flagg, Need for Speed-motorsykkel-saga eller fotballtitler som FIFA eller Pro Evolution Soccer (PES) for sporten elskere konge.

  I tillegg til disse store spill for PC, Vi tilbyr også muligheten for Last ned gratis spill for jenter, lekeplasser, pedagogiske spill, romspill som gir oss muligheten til å spille pool, dart, bowling eller pinball, fra skjermen til datamaskinen vår eller store simulatorer av lastebiler, fly eller bybyggere .

  Hvis det du leter etter, er å gjenoppleve de gode øyeblikkene du brukte sammen med vennene dine i arkaden, trenger du bare å laste ned en spillemulator. I tillegg til de klassiske Nintendo- eller Sega-videospillkonsollene, er det også emulatorer av neste generasjons konsoller som Wii, Wii U, PlayStation, Xbox, og så videre.

  Leter du etter Last ned gratis spill til PC? I vår kategori av PC-spill vil du sikkert finne spillet du leter etter. Det vanskeligste vil være å velge bare en. Hvorfor ikke laste ned alle spillene du liker mest?

  Fordeler med å installere spill for PC?

  Last ned spill til PC Det gir oss et stort antall fordeler. Logisk vil vi ikke nummerere alle, men hvis vi skal fortelle deg hva som er noen av fordelene ved laste ned gratis spill på din PC.

  Den første og største fordelen med Last ned gratis spill til PC er det, vil du ha tilgang til en bred samling av spill som du kan spille gratis uten å bruke penger. Gjennom vår nettside har du tilgang til hundrevis av spill av forskjellige temaer. Du kan Last ned spill til PC av forskjellige typer og for alle typer spillere, fra de yngste i huset, til de som elsker handling, til de eldre som ser etter måter å bruke tid på å utøve deres minne eller ferdigheter.

  Har du noen gang kjøpt et spill og har du angret kjøpet ditt for ikke å oppfylle dine forventninger? Ved mange anledninger er vi skuffet etter å ha kjøpt et spill. Av denne grunn er det best å laste ned en demoversjon eller prøveversjon av spillet gratis som gjør det mulig for oss å sjekke hva som skjer, hvordan å spille eller om det virkelig ligner ideen vi har i hodet vårt.

  En annen fordel med Last ned gratis spill til PC er det, du kan laste ned så mange spill som du vil, å kjenne nye spill eller de med samme tema eller type spill som ligner på de du liker.

  Alle gratis spill finner du i denne delen av spill for PC, De vil invitere deg til å fordype deg i varierte opplevelser uten å måtte flytte fra stolen din og med det praktiske å spille direkte på skjermen, gjennom tastaturet, musen eller gamepad.

  Hvorfor laste ned PC-spill fra Programmer-GRATIS?

  Nå som du vet fordelene med Last ned gratis spill til PC, kanskje du lurer på hvorfor du gjør det fra vår nettside.

  Det er mange nettsteder som tilbyr muligheten for å laste ned gratis Windows-spill eller som inviterer oss til å spille forskjellige spill online. Men ikke alt sider for å laste ned PC-spill De er pålitelige. Mange av sidene for å laste ned gratis PC-spill inkluderer skadelig programvare eller installere på datamaskinen din eller skadelig programvare for å gjenopprette informasjon om hvilke aktiviteter du utfører foran datamaskinen.

  Ved andre anledninger finner vi sider av online spill for PC nedlasting gratis som ikke fungerer eller som gir oss innhold som egentlig ikke er det vi leter etter.

  Ja, når du ser etter en Spill å laste ned gratis, du ønsker ikke å kompromittere sikkerheten til datamaskinen din, det er best å gjøre det gjennom en pålitelig nettside, for eksempel Programas-GRATIS.net, hvor du har til disposisjon en stor samling av spill for Windows.

  Bak vår Programmer-GRATIS side er et team av profesjonelle redaktører ansvarlig for å kontrollere funksjonen til alle eksisterende spill på vår nettside. I tillegg til å sjekke deres korrekte operasjon, analyseres de også med kraftige antivirusprogrammer.

  I Programas-GRATIS.net blir det bare publisert spill for PC som har gått gjennom en prosess med utvalg og kvalitet.

  Vet ikke hvordan du laster ned spill til PC i Windows? Gjennom Programas-GRATIS.net gjør vi det veldig enkelt for deg. Du trenger bare å få tilgang til den kategorien spill du liker, få tilgang til filen til spillet du vil laste ned for Windows, og trykk på "Last ned" -knappen.

  Etter at nedlastingsprosessen starter, begynner spillinstallasjonen på noen få sekunder på PCen. Det er bare et spørsmål om sekunder for å kunne spille det valgte spillet gratis.

  nedlasting gratis PC-spill Det er ganske enkelt og raskt. Hva venter du på å laste ned de spillene for Windows du liker?

  Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse innholdet og annonseringen vi tilbyr på nettet, samt få statistikk og analysere trafikk. Vi deler informasjon om bruken av nettstedet vårt med våre annonserings- og webanalysepartnere. De kan kombinere slik informasjon med andre data du tidligere har gitt dem, eller at de har samlet inn fra din aktivitet i andre tjenester. Når vi leser eller bruker tjenestene våre, forstår vi at du godtar bruken av informasjonskapsler.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map