gratis nye spill

gratis nye spill

Velkommen til JuegosJuegos.com! Du er på et av de mest besøkte nettstedene i Spania av gratis online spill, siden 2003 har vi sporet Internett for deg på jakt etter de beste spillene, vi legger til minst 6 nye spill om dagen, og vi har allerede i vår katalog mer enn 15.000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

På toppen finner du snarvei til sist spilte og din personlige liste over favoritt spill, hvor du går og legger alle spillene du finner mest interessant, og du ønsker ikke å gå glipp av det for verden, for at du bare trenger å trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille, eller du har passert alle skjermene, kan du enkelt fjerne den fra listen over favorittspill, for dette er det bare å klikke på "X" røde du ser på høyre side av hvert spill på rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer med søket du vil se på toppen finner alle spill i en praktisk og enkel måte, er det bare å gå ved å skrive det spillet du ønsker, og som ved et trylle du går å se hvordan de er utplassert umiddelbart alle spill gratis for å matche søket ditt sortert etter score, slik at du ikke går glipp av de beste spillene, vil du til og med se en snarvei til de seksjonene som er mest interessante for deg, og som inneholder spill relatert til søket ditt.

Vi har gratis spill for alle aldre, fra barneleker for barn, hvor de kan male og farge tegnene dine favorittserier, til massive flerspillerspill for voksne der du kan utfordre spillere fra hele verden i fantasiverdener .

Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde deg selv hvor som helst.

  • De mest populære Free Games of Minigames

  • Min lille by er den siste match-3-utfordringen for ambisiøse arkitekter. Bystyret har pålagt din bedrift å forberede utallige byggeplasser for bygging. De trenger deg til å sørge for at byggeprosjektene utvikles i henhold til planen! Det leverer byggematerialer som steiner, vinduer, vann, elektrisitet og mange andre ting! Gjør byen fargerik og fri for gamle vegger, tørre gulv og ødelagte gjerder. Samle nok byggematerialer og verktøy. For å fullføre oppgavene i tide, har du flere impeller som klubber, dynamitt eller malingbomber til din disposisjon. Komplett oppdrag å tjene belønninger eller teste dine utfordringer!

  • Kampen blir mer intens! Det er ingen kjent Youtuber som ikke slutter å spille på Fortnite. Her kan du se hundrevis av spill. Battle Royale av Fortnite er en PvP-modus med 100 GRATIS spillere. Et stort kart. En kampbuss. Konstruksjonsekspertisen og Fortnites ødelagte miljøer ble lagt til intensiteten av PvP-kampene. Den siste stående vinner.

  • Den umulige dash

   The Impossible Dash er en online versjon av den berømte Geometry Dash som du kan spille uten å måtte laste den ned. Er du klar til å overvinne en nesten umulig utfordring? Sett dine ferdigheter til grensen og hoppe gjennom farlige hindringer og spisse feller. Hvor langt vil du kunne komme uten å dø i forsøket?

   Tanki Online er et MMO krigs spill hvor du må tilpasse tanken din og legge inn PvP kampene i sanntid. Lag rasende kamper i tank mot ekte mennesker. Vinn erfaring med å ødelegge fiendtlige tanker og forbedre din personlige tank for å gjøre deg respekt blant andre brukere. Start kampen, soldat!

  • Color Pixel Art Classic

   Slapp av og slipp artisten inne i deg! Nyt å fargelegge de mest morsomme bildene piksel med piksel! Du må bare velge fargen og plassere markøren over pikslene i riktig farge. Ha det bra!

  • Kogama: Clash Royale - Jungle Arena

   Kogama: Clash Royale - Jungle Arena

   Gjør alt du kan for å vinne! Samarbeide med andre brukere, se etter meget kraftige våpen og slåss for seieren din. Bruk ditt sverd og ta de mest voldelige fiender i et nytt Kogama eventyr!

  • Snow Storm Online

   Kryss et veldig farlig snø terreng på en stor snøscooter og gjør deg klar for det store løp. Start motoren, kjøre med full fart og unngå alle hindringer for å krysse målstreken i første posisjon. Lykke til!

   Wheely 7: Detective

   På en solrik dag går Wheely til banken for å ta ut penger, men på vei hjem er banken blitt stjålet. Hjelp Wheely, den lille røde bilen, i sin jobb som en detektiv mens de prøver å finne ut hvem som stjal banken. Løs mysteriet!

  • I dette spillet må du drepe alle de andre stickmans ved å kaste javelins. Sikt og skyte med riktig styrke og tilbøyelighet og ha det gøy å forintre dine fiender. Vil du være raskere enn dem og drepe dem før livet ditt er i fare? Lykke til!

  • Velkommen til det ultimate virtuelle universet drevet av fantasien. Bli med i det største fellesskapet av gaming generert av brukere og nyte tusenvis av juegosdesde oppslukende multiplayer spill og konkurranser til interaktiv eventyr hvor du kan forestille deg hvordan det ville være en dinosaur, en gruvearbeider i et steinbrudd eller en astronaut i verdensrommet leting. Her vil du se alle innspilt av de mest berømte YouTube gameplays!

  • Ekstrem drift 2

   Andre del! Velg ditt favorittbil, juster det på din fritid og gjør deg klar til å gå på akseleratoren. Demonstrere det du er i stand til med en bil med ekstreme hastigheter og unngå å komme deg bort fra veien. Lykke til!

  • Nyt med Doomed 2 et episk multiplayer spill hvor du må samle ressurser og elementer som å bygge vegger og våpen for å forsvare deg selv. Utfordre sult, ville dyr og skremmende monstre. Bygg en stor festning og bekjemp mot fiendtlige klaner!

  • Gjør deg klar til å delta i et spennende hinderkurs! Hopp hindringene, unngå de mange elementene som hindrer deg i å bevege seg fremover og samle mynter for å kjøpe nye forbedringer og tegn. Hvor langt vil du kunne få?

  • Racing Battlegrounds kombinerer to typer svært populære spill: Kampen og løpene. Hvis du har hatt titler som Super Mario Kart, vil du elske Racing Battlegrounds. Fang alle Power ups du finner på veien og bruk dem mot dine motstandere. Kan du bevise din evne som pilot og erobre slagmarken?

  • 3D Parkering Thunder Trucks

   Vil du jobbe som lastebilsjåfør? Vis dine ferdigheter som fører og parker trucken i det angitte stedet for hvert nivå. Sett nerver til side og gjør det på kortest mulig tid. Enjoy!

   Bouncy Golf er en morsom kombinasjon av golf og fysikk! Målet ditt er å kaste ballen og prøve å strekke den inn i hullet med så få berører som mulig. Det er feller som du bør unngå. Samle så mange stjerner som mulig for å få bedre karakterer. Kan du fullføre alle nivåene perfekt?

  • Din overordnede har ringt deg til å kjempe mot fienden! Det vil være en lang reise, og bare hvis du overlever, vil du kunne komme hjem med familien din. Ta våpenet ditt for å kjempe mot alle fiender som krysser veien og bruk pengene du tjener til å kjøpe kraftigere våpen som dominerer slagmarken. Det er på tide å vise dine fiender den harde trening du har blitt utsatt for!

  • Den reneste fortnite, Lánzate stil fallskjerm fra et fly hær og forberede seg til å møte bølger av zombier farlige og fiender er villige til å drepe. Få nok ressurser til å overleve, samle våpen og ammunisjon for å øke sikkerheten og forberede seg til å skyte uten pensártelo 2 ganger hundrevis av blod tørst motstandere. Lykke til!

  • Sonic neste nivå

   Sonic The Next Level er en morsom hack fra vår elskede Sonic the Hedgehog. Hjelp Sonic Blast flytte gjennom nye tilpassede soner, samle mynter, løp med full fart, pass opp for eksplosive plattformer og ta farlige fiender underveis. Ha det bra!

  • Clashed Metal Drifting Wars

   I dag har du muligheten til å kjøre et utrolig kjøretøy og kjempe mot andre i et bilkamp! Bruk maskingeværene som er koblet til bilen for å starte dødelige missiler og ha det gøy å ødelegge dine rivaler. Ha det bra!

  • Øv med ballen og slå den uten å stoppe for å holde den fra å røre bakken! Du bør prøve å få maksimalt antall berører og samle alle poengene du kan. Slå din egen rekord og ha det bra!

  • Foody Avenue er et morsomt administrasjonsspill hvor du vil bli eier av flere hotellvirksomheter. Du må bygge mange restauranter på en travel gate for å tjene mye penger. Prøv å fylle opp aksjer for å sikre at kundene dine får det de ønsker og ansetter profesjonelle kokker for å låse opp nye oppskrifter som vil gi mer variasjon til menyen. Hold stjernenivået fullt ut!

  • Velkommen til rommet der spillere fra hele verden kjemper ombord på romskip! Hovedformålet med spillet er å ødelegge alle fiendens skip. For å gjøre dette, velg skipet du liker og favorittfarge, flytte raskt gjennom rommet og skyte motstanderne dine ukontrollabelt for å oppnå seier. Enjoy!

  • Dragon Ball Z: Online

   I Dragon Ball Z Online kommer du inn i verden av den berømte anime-serien Dragon Ball Z for å kjempe sammen med mytiske tegn, og du vil konfrontere de mest populære skurkene mens du går i gang med søket etter drage baller.

  • Ha det bra med et morsomt kjørespill hvor du vil kjøre alle typer kjøretøy, mens du tjener poeng som utfører skids og stunts på fantastiske ramper. Lås opp mange kjempebra biler for å føle hastigheten. Lykke til!

  • Adam og Eva: Love Quest

   Hjelp Adam i et nytt og spennende eventyr, der han må krysse verden på jakt etter sin elskede Eva. Løs alle slags gåter som lar deg overvinne de ulike nivåene til du når ditt mål sikkert. Lykke til!

  • Liker du vertikale skytespill? Så skyte opp! Det er perfekt for deg! I dette flotte og vanedannende gratis online spillet kan du styre en liten tank gjennom en endeløs sti full av blokker. Hva er målet ditt? Få så langt som mulig ved å skyte så mange blokker som mulig. Motstanden til blokkene er vist med et tall i dem, så skyv dem bare til du når null for å rydde veien, eller bare for å tjene poeng. Bruk poengene dine for å forbedre kraften og hastigheten på bildene dine for å være ustoppelig. Nyt skyte opp!

   Tegn og gjett ordene så fort du kan! Bli med på rom med andre brukere eller lag din egen for å nyte en morsom konkurranse. Vis din fantastiske fantasi og demonstrere din ferdighet med blyanten!

  • Kjør en kraftig tank og slåss mot spillere fra hele verden! Unngå kulene og unngå å dø mens du prøver å vokse litt etter litt, drepe fiender og samle fargede partikler. Bli den største tanken på skjermen i sann Agar.ioo stil!

  • Street Hoops 3D

   Gjør deg klar til å kaste noen få kaster til kurven! Tenk nøye på styrken og tilbøyelighet til kastet og få sjansen til å score så mange ganger som mulig for å slå rekorden. Hvor mange poeng vil du kunne få? Lykke til!

  • Fernanfloo Saw Game

   Fernanfloo har blitt kidnappet av den onde Pigsaw! Hjelp ham å samle mange gjenstander gjennom de ulike nivåene og få gjennom alle slags tester for å unnslippe dette underlige stedet i live. Lykke til!

  • Gloomy Hangars er en flott første person shooter med fantastisk 3D-grafikk basert på overlevelse. Du er en elit soldat og har blitt betrodd oppgaven med å undersøke noen merkelige forstyrrelser i et enormt lager. Når du går inn i bygningen, oppdager du at den er blitt invadert av hundrevis av farlige mutanter og deres unge. Bruk våpnene du finner til din disposisjon for å eliminere denne mutante trusselen og sørg for å overvåke ammunisjonen din før du går tom for kuler. Overlev så lenge som mulig og utrydde invasjonen!

  • Super Neon Ball Jump

   Super Neon Ball er et morsomt spill hvor målet ditt er å styre hoppet på en neonball mens du dodger alle slags hindringer og hopper på mobile plattformer som forsvinner med kontakt. Unngå å falle i tomrommet med all del! Hvor lenge vil du kunne overleve i Super Neon Ball?

  • Drop Kick: VM 2018

   Delta i 2018 Fotball VM i Russland! I stedet for å spille en full fotballkamp, ​​konkurrerer du mot andre land i en straffespark. I hvert spill vil du ha 9 skuddforsøk, prøv å score minst 4 mål for å gå videre til neste runde. Ha det gøy!

   Dragon vs Murstein

   Versjon av Snake VS Block! Flytt en kraftig drage gjennom skjermen og samle nye fargede kuler som gjør at du kan forlenge lengden. I mellomtiden ødelegge mange murstein for å komme så langt som mulig. Men vær forsiktig! Unngå å løpe ut av fargede baller, eller du vil ikke ha nok styrke til å gå gjennom blokkene og gå videre. Lykke til!

  • Ny versjon med flotte forbedringer i spillet! Nyt en klone av Minecraft, bygge og ødelegge for å gjøre din egen plass din egen mens du fullfører en serie komplekse daglige oppdrag mens du står overfor farlige fiender. Besøk spillet hver dag og nyt!

  • Resident Evil 7: Kapittel 1 - Mia

   Resident Evil 7: Kapittel 1 - Mia

   Resident Evil 7 er et fantastisk spill av action, eventyr, terror og puslespill der du må prøve å løse det skjulte mysteriet bak din kones forsvunnelse. Sett deg i skoene til Ethan som har mottatt en video av sin kone og ber om hjelp etter å ha vært savnet i 3 år. Skriv inn et mystisk miljø og konfrontere ekstreme situasjoner for å redde din kone fra en merkelig situasjon. Kan du oppdage sannheten og komme seg trygt fra det farlige stedet?

  • Colorzzle er et flott spill av gåter og gåter der du må blande forskjellige farger for å lage de nødvendige tonen i hvert nivå. Vis din visuelle smidighet og dine mestre over fargen. Er du klar til å overvinne denne store utfordringen?

  • Big Hunter Online

   Hjelp denne modige indiske jägeren til å kaste spydet mot en stor og robust mammut. Beregn styrken og tilbøyeligheten til kastet og bli drept før du kommer til den første og avslutt livet.

  • Nyt et spennende spill av NBA fra datamaskinen din med denne klassikeren i år 2000! Velg ditt favorittlag og vis dine ferdigheter som basketballspiller mens du kaster ballen til lagkameratene dine og prøv å score i motstandernes kurv. Hvor mange poeng vil du kunne få?

  • En Super Mario-ting

   Nyt en ny Super Mario hack denne gangen med en merkelig vesen med ett øye og ingen armer, kalt Raocow. Utforsk en ny verden full av fiender, hindringer mens du samler hauger med gullmynter for å øke poengene dine. Hopp fra ett sted til et annet, dra nytte av strømforsyningene du finner underveis og fullfør alle nivåer!

  • Det hjelper sultne duer sluke all mais og ormer fra hvert øre på alle nivåer. Men vær forsiktig! Du må ta hensyn og unngå å bite på feil sted, eller du vil miste spillet. Ha det bra!

   Pilot et skip gjennom en tunnel i full fart unngår alle slags hindringer. Prøv å reise så langt som mulig og gå inn i rangeringen av de beste piloter.

  • Empire: Millennium Wars

   Den nye romgullstarten har begynt! Led ditt forretnings imperium på Mars! Utvikle din base, trene enheter og lede dem i actionfylte kamper. Er prospektering, trekker årtusenskiftet, en knapp og eksotisk ressurs, og sender så mye som mulig for å Trade Federation of Mars. Observere bevegelsene dine fiender på verdenskartet og angripe deres last eller plyndrer sine baser og raffinerier. Har du det som trengs for å dominere dem alle?

  • Bueskyting World Tour

   Det er på tide å demonstrere dine ferdigheter som en bueskytter! Skjerpe mål, vurdere styrken og vindretning på tidspunktet for lanseringen og mål for å komme til neste nivå. Lykke til!

  • Zombie Siege Outbreak

   Siege Zombie Outbreak er et fantastisk spill førstepersons skytespill hvor du må forsvare byen mot invasjonen av en farlig gruppe av dødelige zombier. Du befinner deg inne i en barrikade, og du kan bare flytte fra venstre til høyre. Prøv å skyte ned zombiene så fort som mulig! For hver zombie du dreper, vil du tjene penger til å kjøpe forbedrede våpen og utstyr for å hjelpe deg i kampen. Gjør deg gjennom hvert nivå og forsøk å forsvare byen for enhver pris!

  • Klar til å spille en spennende online sjakk kamp? Velg hvitt eller svart og vis hva du er i stand til, mot multiplayer mot mennesker fra alle verdenshjørner.

  • Angry Gran Run Mexico

   Hjelp den galte gamle kvinnen til å unnslippe fra den vanvittige asylen hun er intern i denne tiden i Mexico City. Unngå hindringer uten å stoppe, hoppe, skyve og samle alle mynter du finner underveis for å kjøpe nye kostymer. Ikke la dem fange deg!

   Bygg en rekke forskjellige skytevåpen og skriv inn designmodusen for å lage dine egne kreasjoner. En gang bygget, tester den operasjonen ved å skyte direkte på målene som vil vises på slutten av hvert nivå. Eksporter og importer dine kreasjoner for å dele din kreative side med vennene dine!

  • En ny og spennende karriere venter på deg! Kjør i full fart mens du løper bort fra bølger av fiender som vil fortære deg. Overvinne alle hindringer med utrolig akrobatikk, samle alle stjernene du kan og fullføre alle oppdragene.

  • Star Trek Online

   Basert på den populære Star Trek-universet, må du få rollen som kaptein for United Federation of Planets eller Klingon Empire å møte leteoppdrag, forsvar og fantastisk kamp. Ta kapteinens stol og kjøre ditt eget stjerneskip og mannskapet ditt!

  • CrazySteve.io er et utrolig multiplayer spill basert på den ikoniske Steve fra Minecraft. I dette spillet må du hjelpe Steve samle alle edelstener og røde bomber du kan, mens du prøver å drepe andre brukere ved å plassere TNT underveis. Med krystallene får du Steve til å vokse og du kan plante 6 bomber samtidig, og skyve dem i den retningen du vil ha. Kan du bli en stor Steve og regjere som Blast Turnering-mester? Pass på at du husker dine egne bomber og prøver å eliminere de andre spillerne ved å fange dem og ødelegge dem med TNT. Hvor stor kan du vokse? Kan du bli en stor Steve og regjere som mesteren av blast turneringen?

  • Bow Master Stickman Hero

   Vis ditt fantastiske mål med dette spennende bueskytespillet. Målet ditt er å skyte ned alle de hengende stickmans som du kan for en viss tid. Kan du bli en ekte mester i bue og få de 6 stjernene?

  • Utforsk en ny verden i Minecraft-stil, men i 2D og få stor innsats for å bygge slottet av drømmene dine! Samle alle slags råvarer, bygg nye verktøy, våpen og gjenstander som du kan fremme i konstruksjonen din, og forsvare dine land fra de farlige fiender som vil hindre deg i å oppfylle oppdraget ditt. Få til å overleve i denne ville verden!

  • Mad Boss er en flott første person shooter tittel der du har blitt betrodd til å fullføre en rekke vanskelige oppdrag. Når du har fullført treningen, vil du kunne komme inn i den øde byen og møte terroristerne i siste kamp! Test ditt mål med et kraftig langrennsvåpen og unngå å dø i full kamp. Nyt flott grafikk og ha det bra!

  • Cannon Basketball 4

   Plukk opp ballen! For dette må du finne en måte å fjerne banen og samle alle stjernene med minst mulig lanseringer. Når nivået øker, blir spillet mer spennende og komplisert.

  • Scribble Party er et morsomt flerspiller tegnespill der du må gjette hva motstanderne dine tegner. Svært lik Pinturillo 2, velg fra et bredt spekter av forskjellige kategorier og tegne bilder og former relatert til det valgte ordet. Vent på å trekke, sette ferdighetene dine til test og ha en flott tid mot spillere fra hvor som helst i verden!

  • Dykk inn i slagmarken og få ballen til å vokse så mye du kan når du flytter fra den ene siden til den andre og prøver å slå motstanderne dine. Samle de fargede boksene for å øke størrelsen og bli den sterkeste!

  • Eggys ​​Big Adventure

   Eggys ​​Big Adventure er et plattformspill basert på livet til et egg som hopper uten å stoppe. Utforsk verden av egg og lagre vennene dine fra et grusomt monster mens du fullfører mer enn 22 spennende nivåer. Overlev et unikt sted fullt av hindringer og svært ustabile plattformer! Lykke til

  • Bli med Shaggy og Scooby i et nytt og dristig eventyr! Gli gjennom et gammelt tempel mens du blir jaget av en Zatari kriger. Samle deilige smørbrød og unn deg alle feller du finner underveis. Hvor langt vil du kunne komme til live?

  • Våre mest etterspurte spill, hva venter du på å prøve dem?

   Fem netter på Freddy's

   Oppdag en av de mest skremmende casual spillene, den berømte Five Nights at Freddy's (også kjent som FNAF 1) utviklet av Scott Cawthon.

   Du er en sikkerhetsvakt som heter Mike Schmidt, og du starter en ny jobb på Freddy Fazbear Pizza Pizza, hvor det er ryktet at noen animatronikk, som dekorerer restauranten, går om natten til ro. Målet ditt i spillet er å overleve i arbeidstiden fra midnatt til 6 am (6 minutter i spilletid) uten å bli angrepet av noen av tegnene. Få tilgang til et nettverk av sikkerhetskameraer installert i hele pizzeriaen for å spore bevegelsene dine. Vi anbefaler at du slår på lysene på begge sider av sikkerhetsposten for å se om det er en animatronic i nærheten, og kan lukke dørene.

   Er du klar til å være redd?

   Oppdag det siste kapitlet i denne skremmende sagaen: Fem netter på Freddy's 4 (FNAF 4)

  • To bassengspill i en, den typiske for alle stolpene, den såkalte 8-ballen og Straight Pool. Spill for en eller to spillere.

  • Du må velge et tegn og starte kampen. Målet er at bare en kan bli igjen. Vis at du er den beste ved hjelp av våpen. Spill for en eller to spillere.

  • Idrettshodet: Fotballmesterskap

   Idrettshodet: Fotballmesterskap

   Også kjent som de store fotballspillene. Velg ditt favoritt engelsk fotballag og vinn ligaen ved å lage så mange mål som mulig. Spill for en eller to spillere.

  • Super Mario World Online

   Online versjon av den klassiske Super Mario World for Super Nintendo-konsollen! Gå gjennom de forskjellige nivåene samle alle mynter og eliminere dine onde fiender. Hopp og unngå farlige hindringer!

   Parchees de Playspace er et klassisk multiplayer bordspill hvor du kan spille og utfordre vennene dine. Som du forbedrer i spillet kan du låse opp prestasjoner og premier som du kan dele med vennene dine. Det vil bli spesielle premier for vinnerne av rangeringen hver uke.

   Det er riktig tidspunkt å spille denne versjonen av det kjære kortspillet. Du kan prøve forskjellige og utfordrende måter. Hvis du aldri har spilt solitaire spider før, kan du prøve den enkle modusen som bare bruker en pinne. Mens de mer erfarne spillerne vil elske den vanskelige modusen, som spilles med de fire suitene.

   Ellie utfordret seg til å skape en ny stil som er unik og helt i stil. Men du trenger råd. Kan du hjelpe henne med å velge noen flotte sminke og søte antrekk for å lage en ny stil som imponerer hennes venner?

   Cindy skal premiere i et moteshow hennes siste samling inspirert av mange av de antrekkene som brukes av skuespillere i Academy Awards gjennom årene. Kan du hjelpe henne og vennene sine til å forberede seg? De må velge noen spektakulære kjoler og tilbehør før paraden begynner!

   Denne forenklede versjonen av det utfordrende brettspillet er perfekt for både nye spillere og eksperter. Du bør ikke bekymre deg om tidsgrensen eller tjene bonuser mens du går med i sjetongene. I stedet kan du nøye planlegge hver bevegelse før du gjør det.

   Liker du manga? Denne jenta elsker det! Nå er det klart å gjenskape noen stiler og trender av favorittkarakterene dine. Du kan hjelpe henne med å designe noen flotte antrekk inspirert av noen av Japans mest populære tegneserier i dette kle seg spillet for jenter.

   I dette elegante bryllupet må alle gjestene kle seg i lyse antrekk. Derfor vil disse to prinsessene sørge for at kjolen deres brudepiker glir som stjerner i himmelen. Kan du hjelpe dem med å velge de perfekte kjolen før du begynner å sette på sminke i dette bryllupsspillet for jenter?

   Jessie's hender og negler trenger litt velvære. Kan du hjelpe henne med en beroligende manikyr i hennes eksklusive neglesalong i dette online makeover spillet? Du må fukte huden, klippe neglene og velge noen fantastiske farger med neglelakk.

   Våren er kommet og disse prinsessene skal oppdatere sine garderober med noen nye og fabelaktige antrekk. De er ivrige etter å dele den i sin videofilm, men de er ikke sikre på hva de skal legge inn først. Kan du hjelpe dem med å bestemme seg mens de velger fra hundrevis av levende kjoler, tilbehør og mer?

   Kan du flytte denne grønne blokken i riktig retning? Slett veien i dette utfordrende spillet med vits. Jo raskere du gjør det, desto høyere blir poengsummen din.

   Denne lille giganten er ikke så stor eller sterk som de andre gigantene i hans rike. Enda verre, de gjør narr av ham hele tiden! Derfor bestemte han seg for å gå på et episk eventyr for å bevise sin verdi, og at andre hadde feil om ham, i dette utfordrende online spillet. Kan du hjelpe ham med å unngå farene mens du utforsker et mystisk land?

   I dette vanlige kjøre spillet kan du utføre hundrevis av flotte akrobatikker. Hopp på ramper og gå gjennom 360-graders krøller som kjører fra gamle varebiler til militære kjøretøy. Men hvis du virkelig vil vise frem dine ferdigheter, kom deg på den kraftige bilen på 70-tallet eller en mer moderne sportsbil.

   Disse to jentene begynte å delta i en spennende utfordring av stiler. Kan du hjelpe dem med å bruke sine moteferdigheter for å lage noen fabelaktige stiler? De må velge sminke og de perfekte antrekkene for å demonstrere sin feminine kraft i dette online dress up spillet.

   Hver av disse beste vennene har forskjellige planer for helgen. Man vil ha en avtale mens en annen vil bare slappe av og hente på lesingen din. Kan du hjelpe dem alle til å tilbringe noen avslappende dager og helt gøy i dette online spillet for jenter?

   Ting blir helt gal i denne butikken. Kan du raskt finne steder for alle disse blokkene før det er for sent? Du vil også konkurrere mot spillere fra hele verden i dette spillet. Finn ut om du er i stand til å forhindre at situasjonen blir en total katastrofe.

   Innenfor dette tempelet er det hundrevis av gull- og diamantmynter. Men det er også mange zombie soldater med utrolig skarpe sverd. Uansett, det vil ikke stoppe denne modige ridderen villig til å ta den dyrebare skatten. Ønsker du å bli med ham i sitt galte oppdrag i dette eventyrspillet?

   Det er en vakker ettermiddag for et tefest i dette online spillet for jenter. Hjelp disse prinsessene til å la alt være klart i hagen deres. Hva slags kjoler skal de ha på seg og hvordan skal de kaste håret sitt? De må også bestemme hvilke smørbrød som skal tilberedes og hvilken dekorasjon som skal brukes.

   Ellie lager en stil inspirert av to av hennes favoritt animerte figurer i dette online dress up spillet. Hun er ganske pegasister veldig fanatisk om hennes TV-show. Kan du hjelpe henne med å velge en fargerik parykk og noen helt magiske plagg og tilbehør som kombinerer?

   I dette online design spillet, kan du lage din egen manga karakter. Hva slags nese vil det ha? Vil det være en lykkelig eller mystisk karakter? Og viktigst, hva slags klær vil du ha på deg? Du bestemmer alt dette og mer.

   Blondie har nettopp kommet til Europa for å tilbringe det som sikkert vil være en perfekt ferie. Men hva skal jeg ha på i dette kle seg spillet for jenter? Hjelp henne til å starte sin første dag med moro og eventyr med en fabelaktig sminke og et flott antrekk.

   Hvor mye vet du om verden og alle sine mest interessante steder og ting? Ta en titt på hver av disse internasjonale byene, aktivitetene, kjøkkenene og mye mer. Så se om du kan montere chips navn i denne morsomme og utfordrende spill av generell kunnskap som vil teste dine staveferdigheter.

   Stå på frispissen og finn ut om du kan skyte flere baller enn andre spillere rundt om i verden. Vil du score flere poeng enn dine motstandere før tiden går ut i dette spennende spillet?

   Hvilken av disse prinsessene er bestemt til å bli den mest populære diva på universitetet? De har nettopp registrert seg i det første året og ønsker å starte sin nye scene med noen fabelaktige antrekk som imponerer sine klassekamerater. Kan du hjelpe dem med å velge de riktige antrekkene i dette kle seg spillet for jenter?

   Denne kjendisen har en uke for opptatt og kan ikke tenke på hva klær skal ha på seg. Kan du forberede noen antrekk for dagen, og fort, i dette kle seg spillet for jenter? Du trenger en som er perfekt for en rød teppehendelse onsdag kveld og andre flotte antrekk for å overnatte på dine favoritt nattklubber på fredag.

   Denne sultne katten ønsker ikke smørbrød eller kattemat. Når det gjelder sardin, ikke engang nevne det! Det eneste denne katten ønsker å spise er deilig sjokolade! Kan du hjelpe ham til å fortære mange godteri i dette søte og vanlige spillet?

   Ellie leter etter en ny jobb, men vet ikke hvilken som er riktig for henne. Skal jeg være en moteblogger, interiørdesigner eller noe annet? Kan du hjelpe henne å velge i dette online spillet for jenter? Han vil prøve forskjellige løp før han bestemmer seg for hvilken drøm han har.

   Liker du Mahjong? I så fall er det hundrevis av utfordrende nivåer og dusinvis av forskjellige kort som venter på deg i denne gigantiske versjonen av det klassiske spillet. Bli med sjetongene så fort du kan, og finn ut om du kan slå klokken.

   I et hav plaget av grumpete maneter og andre farer er det farlig å være en veldig liten fisk. Derfor beveger seg raskt og med venner er så viktig. Hjelp denne modige fisken til å holde seg trygg i dette søte og utfordrende actionspillet.

   Disse prinsessene elsker å reise og er ivrige etter å besøke de beste destinasjonene i verden. Men de vil trenge din hjelp til å bestemme hvilke klær du skal ha på deg. Kan du velge tre søte antrekk som er fantastiske for din neste ferie i dette kle seg spillet for jenter?

   Denne lille blokken vil ha et spennende eventyr i en hule full av lava og H2O. For å overleve disse farene må du bli en blink. Kan du hjelpe ham med å ta kontroll over brann- og vannkreftene i dette utrolig intense handlingsspillet og løp?

   Gjør deg klar til å gruppere kortene så fort du kan i denne fantastiske og utfordrende versjonen av det populære kortspillet. Det er to forskjellige moduser du kan prøve.

   Våren er den perfekte sesongen for å gå til parken, ha en romantisk date eller slappe av i din favoritt kaffebar. Kan du hjelpe disse tre stilige prinsessene til å nyte våren i dette kle seg spillet? Alle leter etter en fin antrekk og noen vakre tilbehør som er perfekte for våren.

   Hun er modig, ond og til og med en blogger! Internett vil ikke vite hva som skjedde da denne stilige skurken deler sitt neste online-eventyr. Du vil reise rundt i verden for å delta på fantastiske arrangementer som Fashion Week i Paris. Kan du hjelpe henne med å planlegge turer og bestemme hva de skal ha i hver hendelse i dette spennende kle seg spillet for jenter?

   En av de tingene som denne kjendisen liker mest i verden, er selfies, og han elsker å dele dem på internett med sine fans! Kan du hjelpe henne med å ta det perfekte bildet med smarttelefonen din i dette kle seg spillet for jenter? Du kan velge en ny frisyre for henne, den perfekte sminke og også et helt fantastisk antrekk!

   Denne enøyne skapningen prøver å bryte gjennom en rekke farlige grotter. Kan du holde det trygt i dette utfordrende eventyrspillet? Du må bryte barrierer og unngå skarpe pigger som kan stikke øynene dine!

   Ta en tur tilbake i tid og utforske den mest populære mote i det gamle Egypt i dette online dress up spill for jenter. Cleopatra selv vil være din guide, og hun er ivrig etter å dele sine favorittstiler med deg. Hun vil lære deg å kle seg som en kraftig og majestetisk hersker, og vil også hjelpe deg med å velge en hårklipp over skuldrene som er perfekt som din.

   Disse beste vennene bestemte seg for å bli hjemme i kveld, men det betyr ikke at de bare skal sitte og se på filmer. I stedet vil de gjøre en morsom quiz, prøv litt sminke og kjole med noen av deres favorittutstyr. Du kan bli med i dette online spillet for jenter.

   1-36 av 4471 spill

   Spill gratis spill online på Juegos.com!

   Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

   Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

   Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

  • Målet med spillet er å kvitte seg med alle kortene dine. Par.

  • Målet med spillet er å kvitte seg med kortene dine før kv.

  • Et strategispill som lar deg og dine venner.

  • Det spilles av fire personer i to par. I begynnelsen

  • Hvem skal du ringe? Nei, disse folkene sikkert.

  • Beskrivelse Det er flere versjoner om opprinnelsen d.

   Velkommen til JuegosJuegos.co.ve! Du er på et av de mest besøkte nettstedene i Spania av gratis online spill, siden 2003 har vi sporet Internett for deg på jakt etter de beste spillene, vi legger til minst 6 nye spill om dagen, og vi har allerede i vår katalog mer enn 15.000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

   I den øvre delen finner du direkte tilgang til din siste spill og din personlige liste over favorittspill, hvor du kan legge til alle spillene du synes mest interessante, og at du ikke vil gå glipp av noe i verden, for dette må du bare trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille eller har passert alle skjermene, kan du enkelt slette den fra listen over favorittspill, for det må du bare klikke på den røde "X" som du vil se til høyre for hvert spill i rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

   Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer med søket du vil se på toppen finner alle spill i en praktisk og enkel måte, er det bare å gå ved å skrive det spillet du ønsker, og som ved et trylle du går å se hvordan de er utplassert umiddelbart alle spill gratis match søket bestilt av resultatet så du ikke gå glipp av de beste spillene, vil du også se en snarvei til seksjoner som kan interessere deg mest, og som inneholder søkerelaterte spill.

   Vi har gratis spill for alle aldre, fra barnas spill til de små, hvor de kan male og fargene karakterene i deres favorittserie, til massive flerspillerspill for eldre hvor du kan møte spillere fra hele verden i fantasiverdener .

   Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde deg selv hvor som helst.

   1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
   Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  38 + = 39

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map