Gratis friv spill for å spille på mobiltelefonen din uten å laste ned

Gratis friv spill for å spille på mobiltelefonen din uten å laste ned

Friv Games-spill for iPhone og Android-telefoner

den Friv online spill De er en av favorittene til voksne og barn. På denne nettsiden finner du mer enn 250 gratis online minispill, klar til å spille dem fra nettleseren din. Faktisk er de akkurat 304 Friv-spill, inkludert skjulte spill.

Men som disse videospill de jobber bare fra nettleseren til PCene, mange av fansen til spillene til friv, De leter etter Apps som tillater dem å nyte Friv spill fra iPhone eller fra Android-telefonen.

Du har sikkert prøvd å få tilgang til Frivs nettside fra mobiltelefonen eller nettbrettet, for å få den ubehagelige overraskelsen at i stedet for den morsomme listen over gratis spill som du likte på din PC eller laptop, vil du bare finne lenker til Apps av gratis spill å laste ned, at mens de kanskje er verdt å prøve (tross alt de er gratis), er sannheten at det ikke er de samme spillene du fant i PC-versjonen.

Å spille på Friv spill fra iPhone, fra en Android-telefon eller nettbrett, hva du trenger er Last ned Friv App. Jeg har funnet to veldig gode som lar deg nyte noen av Friv-spillene fra de mobile enhetene dine. Det er ikke akkurat de 304 spillene du så i PC-versjonen, men i det minste er noe noe, og de er veldig gøy å henge med.

den Friv App for iOS-enheter, det vil si for iPhone, iPod og iPad, kan du laste den ned ved å gjøre det klikk her. Og versjonen for Android-telefoner og -tabler, du kan laste den ned ved å gjøre det klikk her.

Takket være disse appene kan du fortsette å ha det gøy med det beste Gratis Friv-spill på nettbrettet eller smarttelefonen.

Frivillig spill har riktignok fått mye popularitet de siste tre årene. Hver dag koble tusenvis av brukere over hele verden til internett med det ene målet å få full fri tilgang til denne typen strategiske spill, og det er en trend som øker, ifølge statistikken fra de syndikerte media og databaser som er født av markedsføringsstudier.

Personlig er jeg med på den store listen over folk som føler meg veldig interessert i frivillige spill, men Hvor laster du dem gratis?

Det vi alltid anbefaler til brukerne, er at de besøker Google og ser etter noen spillnettsteder som gir gratis nedlasting av denne type spill, og enda bedre som lar deg spille den online fra komforten til ditt hjem eller kontor ...

Versjonen av Minecraft uten nedlasting, som du kan bygge, ødelegge eller reparere husene og farene som er i spillet. Dette spillet er veldig interessant og du kan spille det selv fra mobilen din uten problemer. Minecraft Det er det beste spillet i øyeblikket av konstruksjon ved hjelp av blokker som en base og verktøy som topper for å gjøre det mulig å lage noen bygninger som hus blant mange andre som spillet tillater oss å gjøre. Ikke glem at om natten må du være forsiktig fordi det er farer, og du kan dø uten at du minst forventer det. Ha det gøy med denne flotte frivillig spill.

Uff! Dette spillet fungerer bare på datamaskinen din.

Spillinstruksjoner:

Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon Godta

Cookieinnstillingene på denne nettsiden er konfigurert til å "tillate cookies" og dermed tilby deg best mulig surfingopplevelse. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsel eller klikke på "Godta", vil du gi ditt samtykke til dette.

Gratis friv spill for å spille på mobiltelefonen din uten å laste ned

  • Skriv inn og spill
  • Mer enn 250 spill
  • Morsomme spill
  • Inkluderer ikke informasjon om spill
  • Firefox
  • opera
  • safari
  • Chrome

8/10 (762 stemmer)

Friv er en webportal som inkluderer Mer enn 250 spill i flash-format og det er preget av umiddelbarhet: alt du trenger å gjøre er å gå inn og begynne å spille.

I Friv finner du alle slags spill: bilspill, motorsykler, plattformer, Candy Crush Saga-stil, Pac-Man, Super Mario, puslespill, logikk spill, Tetris. Kataloget over Friv er uutslettelig. Også, vi har ikke prøvd en eneste som ikke var moro.

Bortsett fra listen over spill, inkluderer Friv ikke noe annet. Det er ingen alternativer, eller menyer, eller noe. Her er det viktig å spille

Nettsteder av flash spill er sparket, men nettsteder som direkte som Friv ikke florerer. Bare skriv inn nettstedet og velg spillet du vil spille. Når du svinger over spillet, vil du se navnet på spillet.

Det eneste som kan skyldes er at mange ganger med navnet på spillet, kan du ikke få en ide om spillets tema, og du kaster deg selv til å spille blind. Men hei, det er også en måte å oppdag nye spill

Ønsker du å spille noe og du ikke vet hva? Passerer du sider med reklame? deretter Du vil bli avhengig av Friv fra det første øyeblikk. Du må bare gå inn og begynne å spille, det er så enkelt.

Gratis friv spill for å spille på mobiltelefonen din uten å laste ned

100% trygt beskyttet

21. november 2016

FRIV Review, beskrivelse, egenskaper og sammenligning av alternativer

Friv er en unik gratis online spillplattform! Et trygt sted å spille de beste gratis spillene! online spill, puslespill spill, jenter spill, bil spill, kle seg spill og mer. Online er de største gambling ressursene! Spill de beste 250 online spillene og noen av de gratis morsomme spillene. Nytt nettsted med nye spill, ny mal med Friv de beste online spill.

Utmerket spilltjeneste fokusert på barn

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map