gratis, frie spill å spille på mobiltelefonen

gratis, frie spill å spille på mobiltelefonen

Gratis Zuma deluxe spill å spille online

den Zuma deluxe Det er en av de beste og mest populære puslespill som eksisterer, er denne spillestilen allerede år gammel, men den har alltid kjent hvordan man skal være i kraft takket være sin enkelhet og dynamikk som gjør at enhver type spiller raskt kan lære å leke og underholde. Tidligere var det nødvendig Last ned Zuma deluxe til PC å spille det, men denne gangen vil vi gi linken slik at du kan bruke den uten å laste ned noe.

For de som fortsatt ikke kjenner spill puslespill zuma deluxe Vi hadde en veldig enkel mekanikk for læring, må du mestre en tribal padde kaster fargede baller, det er plassert i midten av skjermen, sider rader med fargede baller som går skyve slip opp punktet, er din plikt å kombinere de samme farger for å gjøre dem forsvinne og så unngå å komme til poenget med ankomst. Spillet er enkelt, men som nivåene fremgang i spillet blir stadig mer komplisert.

Ikke gå glipp av muligheten til å gå tilbake til spill Zuma deluxe, denne gangen i flash-versjonen, den nye fornyede versjonen av den store klassikeren, nå tilgjengelig for å spille gratis og umiddelbart.

Frivillig spill har riktignok fått mye popularitet de siste tre årene. Hver dag, tusenvis av brukere over hele verden kobler ofte til Internett med det eneste formål å få helt fri tilgang til denne typen strategiske spill, og er en trend som er økende, ifølge statistikk levert av syndikerte medier og databaser født markedsføringsstudier.

Personlig er jeg med på den store listen over folk som føler meg veldig interessert i frivillige spill, men Hvor laster du dem gratis?

Det vi alltid anbefaler til brukerne, er at de besøker Google og ser etter noen spillnettsteder som gir gratis nedlasting av denne type spill, og enda bedre som lar deg spille den online fra komforten til ditt hjem eller kontor ...

Friv Games: Hundrevis av spill for å spille online gratis

Det er spørsmålet: Vet du hva Frivillige spillene er? Inntil nylig hadde jeg ingen anelse om hva de var, og en dag begynte jeg å se og finne dem. Hva en oppdagelse.

Friv er en nettside der vi kan finne et godt antall spill for å holde oss underholdt i noen timer ... Ifølge Friv har de mer enn 700 spill, alle gratis. Vi trenger tålmodighet og en god del av vår tid for å prøve dem alle. Kom igjen, det er perfekt for en kjedelig søndag ettermiddag på en regnfull dag.

Friv.com har forskjellige typer spill, inkludert puslespill, bilspill, spill for jenter og gutter, actionspill, Shoot Em Up, sport, Puslespill ...

Friv er spesielt populært blant barn, tenåringer og til og med voksne, siden spillene er enkle å bruke, og er tilgjengelige på alle datamaskiner. Du må bare være foran en skjerm og ... Spill!

I begynnelsen kan det virke gal å bestemme hvilken som skal bestemme seg, spesielt med tanke på at den bare gir oss en skjerm med mini-kvadrater som representerer hvert spill:

Alle er laget i Flash, så vi må ha den nyeste versjonen av Adobe Flash Player installert på datamaskinen vår for å fungere bra.

Blant Friv-spillene finner vi ansikter som er kjent for alle som Svampebob, eller de onde svinene av Angry Birds. Du må bare klikke med markøren på en av dem, og en skjerm som dette vil vises:

Der kan vi se noen instruksjoner om hvordan du håndterer musen, og et par kontroller for å starte spillet. Jeg ville ta bort lyden ...

Friv.com endrer hele tiden spillskjermbildet, noe som kan gjøre det vanskelig å finne spillet som du liker mest.

Noen av de mest populære spillene i Friv er:

  • Angry Birds Rovio: Det populære spillet av fugler mot griser som dukket opp fra Apple Store.
  • Red Driver 2: Vi kjører bilen vår rundt flere racerbaner i en rød bil som konkurrerer mot andre drivere.
  • Demolition Monster Truck - Vi kjører en lastebil og vårt oppdrag er å finne og ødelegge.
  • Panda Tactical Sniper 2 - Vi ble den beste panda snikskytten som fullførte de ulike nivåene av oppdraget.
  • Super Mario Strikers - Vi spiller fotball med Mario.
  • Dibbles - Den berømte Lemmings.

Hvordan kan vi finne de mest populære spillene på Friv.com?

Vi kan finne en liste over de mest populære Friv-spillene på FrivTown-nettstedet.

Side hvor vi også vil kunne se flere spesifikke lister etter kategorier med de mest populære og mest populære titlene.

Så hvis vi ser spesifikt ut for noe spill, er det best å gå til denne siden.

Hva er din favoritt Friv-spill? La oss lage vår egen liste blant alle.

Bubble Shooter vil koble deg fra de første boblene du banker ned. Det er et klassisk spill som fortsatt er en utfordring. Selv om det virker lett nok for barn, fortsetter dette attraktive spillet å fokusere oppmerksomheten til spillere i alle aldre. Målet er å eliminere alle boblene på skjermen ved å peke på boblen din for å nå og slå ned et sett med tre eller flere bobler av samme farge. Tilpass dine vinnende strategier i hvert spill! Jo flere bobler du eliminerer med et enkelt skudd, jo flere poeng får du, og jo nærmere blir du til skuespilleren på skytebobler!

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

1-36 av 231 spill

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

Geometri Neon Dash World 2

Er du klar for et eksplosivt eventyr? La bombingen begynne!

Ødelegg fiender i nye verdener, med nye metoder, i denne oppfølgeren til den populære Bomb it!

Miguelita er fast bestemt på å bli den beste cantineraen til dette tropiske hotellet. Hjelp henne til å forbedre sine ferdigheter mens du forbereder enkle og mer komplekse drinker som det flotte svømmebassenget. Kan du hjelpe Miguelita til å bli den beste mixeren i dette simuleringsspillet?

Dette er en av våre favoritt racing spill og hinder spill. Fordyp deg i moroa av Uphill Rush sagaen i sin syvende versjon nå på et badeland: Uphill Rush 7 Waterpark. Hopp, akselerere, gjør triks i vannet, konkurrer og vinn. For morsomt!

Hjelpe denne slimete, men energiske sneglen komme hjem lyst!

Denne bartenderen vet alt det er å vite om tropiske drinker. Kan du imponere ham med din mixologi ferdighet? Finn ut om du vil vinne deres godkjenning og respekt i dette simuleringsspillet.

På ditt første besøk i Los Angeles må du gå til stranden, se attraksjonene. Og spis lokalbefolkningen!

Gå tilbake til det gamle arabia for et annet oppfinnsomt eventyr. Denne gangen vil Sinbad gå med deg.

Hvordan kommer Vex ut av denne kompliserte situasjonen? Ledsage ham i dette nye plattformeventyret.

Bli med Dr. Von Hutten og hans team på en ekspedisjon til de sydamerikanske tropene i The Legend of El Dorado Deluxe. Conquistadores kartet viser deg veien til Solens templer. Er det virkelig El Dorado gull, eller er det bare en legende? Bruk all din ferdighet og strategi for å finne gull i dette eventyret!

Prøv å kombinere disse mystiske edelstener i denne spennende tropiske reisen.

Sneglen Bob ble oppfordret til å komme ut av skallet sitt, men veien til å elske er vanskelig og tortuøs.

Bubble Shooter vil koble deg fra de første boblene du banker ned. Det er et klassisk spill som fortsatt er en utfordring. Selv om det virker lett nok for barn, fortsetter dette attraktive spillet å fokusere oppmerksomheten til spillere i alle aldre. Målet er å eliminere alle boblene på skjermen ved å peke på boblen din for å nå og slå ned et sett med tre eller flere bobler av samme farge. Tilpass dine vinnende strategier i hvert spill! Jo flere bobler du eliminerer med et enkelt skudd, jo flere poeng får du, og jo nærmere blir du til skuespilleren på skytebobler!

Kan du parkere bilen din på disse stedene? Manøvrer forsiktig tilbake og ikke krasjer noe!

Det er tusenvis av gratis online spill, men har du vært på utkikk etter en som virkelig gjør tankene dine? Hvis ja, bare spill MahJongCon. Uansett om du skriver "mahjong" eller "Mahjongg", har denne klassiske kinesiske brettspillet vært utfordrende spillere i flere tiår. På MahJongCon kan du nyte fargerik grafikk og et lydspor som blander tradisjonell musikk med moderne arrangementer. Selv kanskje du finner deg selv å ta rytmen i musikken med føttene mens du hastverk med å forene alle symbolene på flisene! Selvfølgelig må du være rask. En bar nederst på skjermen, under mahjongbordet, vil kontrollere tiden, og du har ikke mye å kaste bort. Spesielt når du når de mest kompliserte nivåene. I MahJongCon er det dusinvis av nivåer, hver med større problemer med hensyn til chipsettene. Men ikke bekymre deg for mye, hvis du sitter fast, kan du alltid trykke på Spor-knappen for å få råd som kan hjelpe deg med å gå videre. Kan du fusjonere alle flisene før tiden går ut? Det er bare en måte å finne ut, og det er ved å klikke på Play-knappen!

Er du forelsket? Skriv ditt navn og finn ut om du er laget for hverandre.

Denne jenta ønsket å ha det gøy på fornøyelsesparken, men hennes planer sparte opp! Hjelp henne å komme av denne dementerte bergruten.

Vel, lege. La oss ta pasienten til operasjonen.

Vitser for de mest populære TV-programmene i dette nye Troll Face Quest-spillet! Det beste vitsspillet nå "atacó9quot; til memes og profesjonelle idrettsutøvere, og nå returnerte han med et nytt offer: TV-show! Med over 50 millioner nedlastinger over hele verden, er Troll Face Quest-franchisen allerede den mest vellykkede blant spøktspillene over hele verden. I Troll Face Quest TV Shows vil du kjempe for å herske i en verden av vitser! Oppdag dumhetene til de gåtefulle oppfinnsomhetsutfordringene og ta det gøy av favoritt-TV-programmene dine! Når du går gjennom de geniale nivåene av Troll Face Quest TV Shows, finner du mange scener og tegn fra kjente drama- og komedieshows, blant andre! Sett Netflix og slapp av? Ikke i dag! Vitsen vil være for deg eller for dem. Når vinteren kommer, vil zombiene være klare til å spille vitser i stedet for å smake på deilige menneskelige hjerner! Så du må være forberedt på disse fantastiske slagene av vitser ved hjelp av gule, antropne aper. Du vil også ønske å ansette en eller to korrupte advokater hvis du trenger å komme ut av fengsel raskt. Det er bare et spørsmål om tid før du kommer gjennom dørene til Det hvite hus og gjør vitser. La oss håpe presidenten har en god sans for humor! Den underlige og vanlige verden av kjedelige puslespill og forvirrende skjulte gjenstander som du finner i hvert nivå av Troll Face Quest TV-programmer, kan få deg til å hoppe til taket. Sørg for at du lærer å spille slik at du ikke får dårlig hodepine. Hvis du ikke kan med disse dementerte nivåene av endeløse vitser, kan du ende opp på et psykiatrisk sykehus! Men hvis du holder deg fokusert og rolig, kan du slå disse uopphørlige pranksters i sitt eget spill! Så gjør deg klar for neste utsendelse av vitser. Du er i ferd med å gå på luften!

Hvor mye kan professor Jones løpe i eventyret til Tomb Racer? Kjør, hopp, unn deg og surf gjennom et mylder av hindringer i templer, eksotiske landskap, broer og undergrunner, mens du samler edle steiner, spesielle krefter og mynter. Lås opp fantastiske figurer, som Lara Bones, mumien, agenten 99, Disco danseren og mange flere! Uendelig morsomt!

Å sette pistoler sammen kan være veldig komplisert. Kan du bygge alle disse farlige våpnene og skyte målene? Bare vær sikker på å ta disse skytevåpene seriøst og vær forsiktig når du spiller dette online actionspillet.

Vinn alle troféene til dette opprinnelige mesterskapet som blander pachinko og fotball.

Hva slags jente er du? Ta denne morsomme testen og oppdag svaret.

På denne tropiske øya sner det. Nyt været mens du kombinerer alle disse julepyntene.

Disse aper elsker å hoppe så mye at de nesten glemmer bananer. Bli med i et annet gal eventyr.

Denne kjendisen vet ikke hva jeg skal ha for å gå i rødt teppe i kveld. Men du vet det, ikke sant?

Kombiner ornamenter mens du reiser dette fantastiske vinterlandet.

Hvor lenge vil du være i stand til å motstå i dette fine spillet io? Guide denne lille musen mens du prøver å få mat og vann. Kan du holde det trygt fra andre gnagere, så det blir stort og sterkt?

Prøv dette testspillet for å finne ut hvilket par sko som er mest komfortable for deg.

Oppdag dette morsomme spillet hvor du må hjelpe O'Malley til å fikse huset til sine drømmer! Til tross for en varm velkomst, avslører noen naboer snart sin sanne natur. Emily og Patrick må møte mange vanskeligheter for å unngå å bli kastet ut! Kan du hjelpe dem å gjøre dette huset til et ekte hjem? Nyt Delicious - Emily Home Sweet Home i dag!

Bli med disse ulledyrene igjen i et annet utrolig morsomt eventyr.

Hvilken prinsesse representerer best din personlighet? Svar denne morsomme quizen for å finne ut!

Hva slags jente tror du er i dag? Det vil avhenge av de tingene du liker mest!

Ødelegg undeadene i denne sørgende skytingen. Det er kampen for livet etter døden!

1-36 av 231 spill

Friv kommer fra lunefull og er det nye buzzwordet i spillsteder. Men å ha så mange spill å velge mellom, å bestemme seg for å investere din tid er alt annet enn ubarmhjertig. Når beslutningen er gjort, kan du enkelt nyte ditt valgte spill. Det er en fin måte å slappe av. Hundrevis av spill fant sitt hjem i Friv. Disse spillene spenner fra den mindre kalt Toffy Cat, et boksespill mellom overnaturlige katter, til de mest populære i verden på dette tidspunktet, for eksempel Angry Birds. Vi har så mange Friv spill som det er hele nettsteder viet til å utforske vår katalog. Du har det her, hvor du kan kombinere det med dine favoritt sosiale applikasjoner og se hvordan dine ferdigheter sammenligner med dine venner og andre spillere. I denne kategorien er det alle slags overraskelser av sjangre og stiler, slik at alle kan finne noe de liker. Vi har en rekke spill fra morsomt til seriøst, og begge elskere av sport og skyting og fremtidige fashionistas vil finne sitt ideelle spill.

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

Friv Games-spill for iPhone og Android-telefoner

den Friv online spill De er en av favorittene til voksne og barn. På denne nettsiden finner du mer enn 250 gratis online minispill, klar til å spille dem fra nettleseren din. Faktisk er de akkurat 304 Friv-spill, inkludert skjulte spill.

Men som disse videospill de jobber bare fra nettleseren til PCene, mange av fansen til spillene til friv, De leter etter Apps som tillater dem å nyte Friv spill fra iPhone eller fra Android-telefonen.

Du har sikkert prøvd å få tilgang til Frivs nettside fra mobiltelefonen eller nettbrettet, for å få den ubehagelige overraskelsen at i stedet for den morsomme listen over gratis spill som du likte på din PC eller laptop, vil du bare finne lenker til Apps av gratis spill å laste ned, at mens de kanskje er verdt å prøve (tross alt de er gratis), er sannheten at det ikke er de samme spillene du fant i PC-versjonen.

Å spille på Friv spill fra iPhone, fra en Android-telefon eller nettbrett, hva du trenger er Last ned Friv App. Jeg har funnet to veldig gode som lar deg nyte noen av Friv-spillene fra de mobile enhetene dine. Det er ikke akkurat de 304 spillene du så i PC-versjonen, men i det minste er noe noe, og de er veldig gøy å henge med.

den Friv App for iOS-enheter, det vil si for iPhone, iPod og iPad, kan du laste den ned ved å gjøre det klikk her. Og versjonen for Android-telefoner og -tabler, du kan laste den ned ved å gjøre det klikk her.

Takket være disse appene kan du fortsette å ha det gøy med det beste Gratis Friv-spill på nettbrettet eller smarttelefonen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 29 = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map