gratis brettspill

gratis brettspill

Last ned gratis brettspill for PC

den brettspill har gjort spranget fra fysisk til digital med enorm suksess, og nå kan vi finne nesten alle klassisk brettspill versjonert for datamaskin, i mange tilfeller til og med legge til nye alternativer til det opprinnelige spillet, dra nytte av mulighetene for Internett-tilkobling og multimediaformatene i formatet.

Dermed kan vi finne i denne kategorien spill sjakk der brikkene kjempe mot hverandre i 3D, ordene hoppe av bordet i Scrabble, Monopol eller flerspillerspill som lar deg konkurrere mot folk fra hele verden. Fordi hvis du liker brettspill, kan du ikke begrense deg til brettspill, her har du muligheten til å laste ned gratis klassiske brettspill av alltid for PC.

Monopol, Cluedo, Risiko eller erobring, er noen av de gratis skrivebordsspillene til PC, men i PC-spillsamlingen finner du mange andre titler, noen som er kjent som de som er nevnt ovenfor, og mange andre, mindre kjent enn På samme måte sikrer de timer og timer med moro foran PCen. Ikke gå glipp av muligheten til å laste ned gratis desktop-spill til PC. Hvem av dem skal du bli med?

Brettspillet foretrekkes av sjakkens titaner.

Utmerket domino spill som lar deg spille online spill med spillere fra hele verden.

Spill klassisk monopol på din PC, med animerte brikker og andre funksjoner som vil gjøre deg til å ha det bra.

Spill av brikker med muligheter for å spille i forskjellige modaliteter.

Spill Parcheesi med opptil tre venner.

Det berømte strategispillet hvor du må erobre verden.

Møt Shogi, spillet av sjakk av japansk opprinnelse.

Spill den virkelige Cluedo på din PC.

Lær og perfeksjon din domino-teknikk samtidig som du har det gøy med dette spennende spillet.

Genererer og skriver ut forskjellige bingokort uten gjentatte linjer.

Et flott sjakkspill å lære og ha det gøy på samme tid.

Egendefinerte puslespill 2.0

Lag og løse dine egne puslespill.

Fantastisk utgave av det klassiske brettspillet til PC.

Spill damene mot datamaskinen eller mot en venn.

Nyt Mind Race spillet også på datamaskinen din.

Slå kryssordene inn i et fascinerende vitspill som også beriker vokabularet ditt.

Lær å spille sjakk med din egen virtuelle lærer.

Spill som lærer deg å spille profesjonelt sjakk og dermed bli en ekspert.

Monopolspillet for PC mer trofast mot originalen.

Trivial Pursuit Genus Deluxe 1.0

Den autentiske og ekte Trivial Pursuit i en komplett utgave av autentisk luksus.

En oppsiktsvekkende bingo på spansk for hele familien.

En veldig trofast konvertering for PC av Scrabble, det klassiske spillet av de kryssede ordene.

Et flott sjakkspill, perfekt for både eksperter og nybegynnere, med 2D- og 3D-grafikk.

En domino i 3D så realistisk at det vil se ut som om du spiller for ekte.

Spill backgammon mot datamaskinen.

Den klassiske parchisen å leke med venner, eller mot PCen.

Gratis Chess Planet 1.0.291

Utfordre sjakkspillere fra hele verden.

Program for å administrere databaser av sjakkspill i PGN-format.

Den morsomste måten barna kan lære å spille sjakk på.

Typisk spill av damer med ulike vanskelighetsnivåer.

Arcade spill hvor målet ditt er å eliminere alle fiendens baller fra brettet. Velg riktig retning slik at motstanderne dine blir eliminert og du ikke har noen skade. Etter din tur blir det motstandernes tur. Du har 30 nivåer full av moro.

Damene har alltid vært et klassisk brettspill der du må være oppmerksom og forberede på forhånd til eventuelle bevegelser av motstanderen din. I dette spillet kan du spille mot datamaskinen eller mot noen av vennene dine, du kan også velge fargene på chipsene dine, så det blir litt mer originalt. Utvikle din strategi og vinn alle dine motstandere.

Morsomt spill av trileros hvor du må være veldig oppmerksom på å finne ut hvor de søte fargerike bugs er skjult. Hver gang du slår på nettstedet ditt, uten å løfte bjelkene, vil de flytte dem igjen, så ikke ta av skjermen for et øyeblikk.

Spill denne innovative spilleautomaten inspirert av tegn på dyrekretsen og andre symboler på kinesisk kultur. Gjør din innsats før du begynner å spille, la den begynne å flytte symbolene, og hvis flaks er på din side, vil du vinne din innsats og gradvis øke fortjenesten din, virtuell, ja.

Er du klar til å spille et av de mest populære brettspillspillene i verden? Ta tak i alle dine motstanders brikker ved å hoppe på dem med en av dine egne. Hvis du spiller alle dine trekk godt, vil du sikkert mestre nivået av største vanskeligheter og bli en sann mester for damene.

Når du har litt tid og du ikke er sikker på hva du skal spille, ta en titt på denne nye versjonen av det klassiske kortspillet. Målet er det samme som alltid, for å stable alle kortene i fire forskjellige blokker, hver av dem tilsvarer en dresspinne. Men kortene er ikke i en enkelt cue som vanlig, men de er alle på toppen av måneden, du må tenke mye for å flytte kortene fra den ene siden til den andre og ikke gå tom for bevegelser.

Nå kan du spille et underholdende spill med sjakk fra lenestolen til huset ditt. Før du starter spillet kan du velge vanskelighetsgraden som du vil spille med. Du kan også velge uten å leke med de hvite brikkene eller med de svarte. Da trenger du bare å flytte brikkene dine med den strategien du vil ha. Du har ikke tid, du kan tenke alt du trenger. Du kan spille mot datamaskinen eller mot en av vennene dine.

Med dette spillet kan du spille Blackjack som om du var i et ekte kasino. Før du begynner å spille må du satse på deg, du kan satse på alt du vil, det hvis, alltid nesten. Banken vil gi deg to kort, og du bestemmer deg om du vil fortsette å spille eller du plante. Du vet, hånden vil vinne nærmest 21 eller få 21 eksakt.

Klassisk kabal (påske tema)

Morsomt spill hvor du vil spille et autentisk spill av bingo. På skjermen ser du et bingokort hvor du må krysse hvert nummer som kommer ut og du har det på kortet. Du vil konkurrere mot datamaskinen. Du vet allerede at bingo bare er et spørsmål om flaks, for å se om i ettermiddag er flaks på din side. Hvis du klarer å gjøre Bingo, må du klikke på "BINGO" -knappen.

Sikkert har du aldri spilt et kabinettspill som dette før. Bli med i denne brigaden av vennlige bunnies som vil ta deg til å leve et helt magisk eventyr. Se nøye på kortene du har i tapetet og nederst på skjermen, må du kvitte seg med kortene umiddelbart over eller under det nedenfor, til du ikke har noen igjen.

Klassisk solitaire spill med noen flotte flotte kort. Du må få alle kortene sortert i stigende rekkefølge i fire hauger øverst på skjermen. Hvis du ser en mulig bevegelse, klikk på kortet og hun vil gå til sitt tilsvarende sted alene. Hvis brevet ikke beveger seg, har det ikke sin posisjon. Hvis du ikke kan flytte kortene du har, ta en fra haugen øverst til høyre på skjermen.

Med "Master Checkers" kan du spille det klassiske spillet med brikker. Du kan spille et spill mot datamaskinen eller mot en av dine kolleger. Hver velger om han vil spille med hvitt eller svart, og reglene er de samme som alltid. Gjør gode trekk for å "spise" alle brikkene av motstanderen din.

Kortspill hvor du har 18 nivåer for ikke å kjede deg i god tid. Spillet er basert på de klassiske kabalreglene. Ved starten av hvert spill har du et kort med forsiden opp, og du må søke etter kortet før eller etter det, hvis kortet du trenger ikke står opp på bordet, må du se etter det i køen. Hvis du går tom for taco kort, vil du ha mistet spillet. Prøv å få mange poeng for å motta de tre stjernene i hvert nivå.

Du kan spille en av de mest spillte bordklassikerne fra hele tiden, damene. Men sjetongene er ikke hvite eller svarte, de er blå eller rosa neonflis. Reglene er de samme som alltid, du må komme til motsatt side av brettet ved å eliminere sjetongene til motstanderen din.

Tic Tac Toe er en morsom versjon av en av klassikerne Las tres en raya. Du kan velge om du vil spille i lett eller vanskelig modus. Og du kan også velge om du vil at styret skal være 3x3 at du må få 3 på rad, eller 5x5, så må du få 4 på rad. Du kan justere flisene vertikalt, horisontalt eller diagonalt.

Vil du spille et spill med åtte ball biljard? Vel med "Master Tournament" kan du spille en fin turnering med de beste spillerne fra de mest berømte byene i verden Paris, London, New York og Moskva. I hver turnering må du spille tre runder, og hvis du endelig vinner, kan du investere dine gevinster i en mer luksuriøs taco, som vil være alles misunnelse.

Dette nye bassengspillet vil forføre deg med sin 3D-grafikk og den spesielle utfordringen som legger til den klassiske billiard fordi den er basert på fart. Målet ditt er å spille så mange bilder som mulig innen begrenset tid. Poengsummen din vil avhenge av fargene på ballene som kommer inn i embrasuren. Med hvert nytt nivå vil racket endres, og du må bruke en annen teknikk for å slå ballene.

Brettspill: Ikke alle spill du kan spille med datamaskinen må være action, eventyr eller skytespill hvor du må drepe alle som krysser din vei. I alle gratis spill har vi gjort deg et stort utvalg av brettspill der du kan tilbringe gode øyeblikk på en mer rolig måte. Du kan spille den legendariske parchís, du vet, spise igjen og tjue kontoer, eller tror din strategi for å komme seirende i et spill av brikker eller sjakk. Du kan også spille en av de mest kjente kabaler av all tid, vanedannende mahjong der du har til å tørke ut alle brikkene fra brettet i en begrenset periode og, selvfølgelig, den kabal, uten å glemme bassenget, til hvem Liker ikke å spille biljard en gang imellom? Du har mange spillalternativer, og i noen spill kan du spille et spill med en av vennene dine, så spillet blir mye morsommere.

 • Nyt flere spill ved hjelp av innholdsbehandleren, det er tusenvis av gratis spill fordelt på tema

  På vår nettside prøver vi å tenke på den unike brukeren og utelukkende, slik at vi alltid oppdaterer daglig med de beste online spillene som vi mener er riktige. Derfor ønsker vi å takke deg for at du besøker nettstedet vårt, og vi vil ikke at du skal glemme at Daily Games alltid legger til nye online spill og gratis spill hver dag.

  35 Morsomme bordspill som parchis, det trivielle eller monopolet.

  Spill dominoer mot din PC eller brukere over hele verden.

  Nyt Scrabble på seks forskjellige språk.

  PIECES er et program for å spille den tradisjonelle Tangram, spillet av kinesisk opprinnelse

  Den mest kjente gratis versjonen av Go

  En av de mest kjente bordspillene i datamaskinversjonen.

  Brettspill å nyte på skjermen

  Vis hva du vet i denne originale blandingen av Trivial og Risk for Facebook

  Lær og trene Backgammon mot datamaskinen eller mot en motstander

  En veldig original ny versjon av Monopol for våre datamaskiner.

  GameTec III grupper forskjellige spill: Trick Poker og Black Jack Games

  Parcheesi spill hvor du kan spille mellom 1 og 4 spillere.

  Senku eller ensom engelsk (Peg-Solitaire på engelsk) er et spill med sjetonger på et brett.

  Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

  Det er ingen tilfeldighet at kabal er det mest populære kortspillet i verden. Klar for noen hender?

  Her har du en flott versjon av kabalet som vil avkjøle deg litt.

  Fjern bildet av disse mørke bildene og kom til slutten av nivået.

  Tender dyr, godteri eller frukt - kombinere identiske celler for å rydde brettet før tiden går ut i dette morsomme spillet med å koble Mahjong fliser!

  Omstill kortene på brettet ved å gjøre trapper i synkende rekkefølge.

  Fladre og ha det gøy med fantastiske prestasjoner av par!

  Besøk et rike fullt av magi og sjarm for å leve et spennende eventyr i dette unike kortspillet. Fjern kortene fra pyramiden for å passe dem i riktig rekkefølge.

  Nyt denne deilige versjonen av det kjære brettspillet. Hvor fort kan du kombinere alle deilige burgere, frites og andre matvarer fra spillets chips?

  Tiden går tom! Kan du forene alle disse søte dyrene? De venter på deg i denne fine online-versjonen av det klassiske kortspillet: Mahjong.

  Det er ingen tilfeldighet at kabal er det mest populære kortspillet i verden. Klar for noen hender?

  Oppdag hvor mange typer frukt du kan kombinere i dette raske puslespillet.

  Alle disse vakre sommerfuglene er rotete! Ta del i denne virtuelle verden og omarrangere dem i dette utfordrende spillet med vits.

  Prøv en hånd i dette kortspillet verdig royalty.

  Du kan prøve tre forskjellige versjoner av Sudoku hver dag i dette online spillet. Hver tabell har et annet vanskelighetsnivå. Finn ut om du kan fullføre enkel modus før du går videre til mellomstore og vanskelige moduser.

  Prøv denne unike versjonen av det klassiske brettspillet. Forbind forbindelser mellom matchende fliser mens du kjemper klokken. Kan du rydde brettet før tiden går ut?

  Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

  Lag trapper fra hver pinne fra ess til konge og kolonner vekslende farger.

  Venture på en utfordrende reise. Hvor vil du gå når du vinner hvert bord?

  Er du klar for denne online versjonen av dette kjære kortspillet? Du kan velge en, to eller fire klubber før du starter. Hvor fort kan du fjerne alle kortene fra bordet?

  Solitaire var allerede et populært spill selv i det gamle Egypt. Prøv å slå den fantastiske datamaskinen i Solitaire av den egyptiske pyramiden.

  Sett til å utøve dine ferdigheter i gin rummy med denne online versjonen av det klassiske kortspillet. Kan du slå hver eneste av dine virtuelle motstandere? Noen er gode nok til å utfordre selv de beste kortspillerne.

  Utfordre datamaskinen eller en venn med denne versjonen av dette kjære spillet. Hvor mange runder kan du vinne? Det er på tide å oppdage det i dette morsomme online spill.

  Feire årets ånd med denne sjarmerende versjonen av det klassiske Mahjong bordspillet. Bli med julepynt, reinsdyr, julemann og andre vinterdesigner av hver sjetong før tiden går ut.

  Nyt det pittoreske riket mens du prøver å nå det høyeste av tårnene i dette kortslottet. Kan du bestille dem alle for å oppnå tidsbonus i denne versjonen av det klassiske spillet?

  Du kan spille mot en venn eller mot datamaskinen i denne tidskrevne versjonen av det klassiske brettspillet. Kan du fange alle sjetongene dine før jeg fanger din?

  Det er alltid godt å gå tilbake til klassikken og gjøre det beste du kan i det mest populære brettspillet, Chess Classic. Spill mot datamaskinen eller mot en venn i dette spillet med tidløs ferdighet.

  Er du et sjakk-geni? Nå kan du være! Spill online sjakk mot ekte eller virtuelle motstandere for å øve og bli en sjakkmester. Beskytt kongen for enhver pris!

  Spill mot en venn eller mot datamaskinen i dette sjakkspillet. Tiden går forbi Kan du få en sjekk før tiden går ut?

  Virtuelle sjakk spill er ikke mer vakre enn denne 3D-versjonen med en trebrett og vakkert skulpterte flis. Men innsatsen er like høy og spillet er like brutalt.

  Denne versjonen av det klassiske brettspillet er perfekt for nybegynnere i alle aldre. Kan du checkmate din virtuelle motstander og fange så mange av brikkene som mulig? Det er på tide å finne ut!

  Fang alle delene av sjakkbrettet! Dette spillet av humor og logikk er basert på sjakkens regler, men du må fange alle kongene. Tårnene beveger seg i en rett linje gjennom rader og kolonner. Biskopene beveger seg diagonalt over bordet. Bruk alle stykkene, til og med hestene, for å nå kongen!

  Omstill kortene på brettet ved å gjøre trapper i synkende rekkefølge.

  Besøk et rike fullt av magi og sjarm for å leve et spennende eventyr i dette unike kortspillet. Fjern kortene fra pyramiden for å passe dem i riktig rekkefølge.

  Det er ingen tilfeldighet at kabal er det mest populære kortspillet i verden. Klar for noen hender?

  Prøv en hånd i dette kortspillet verdig royalty.

  Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

  Lag trapper fra hver pinne fra ess til konge og kolonner vekslende farger.

  Er du klar for denne online versjonen av dette kjære kortspillet? Du kan velge en, to eller fire klubber før du starter. Hvor fort kan du fjerne alle kortene fra bordet?

  Solitaire var allerede et populært spill selv i det gamle Egypt. Prøv å slå den fantastiske datamaskinen i Solitaire av den egyptiske pyramiden.

  Nyt det pittoreske riket mens du prøver å nå det høyeste av tårnene i dette kortslottet. Kan du bestille dem alle for å oppnå tidsbonus i denne versjonen av det klassiske spillet?

  Oppdag formuer gjemt i Pyramiden av Solitaire Quest: Pyramid. Fjern alle kortene for å vinne i oppfølgeren til den populære Solitaire Quest: Klondike!

  Du kan spille mot en venn eller mot datamaskinen i denne tidskrevne versjonen av det klassiske brettspillet. Kan du fange alle sjetongene dine før jeg fanger din?

  Spill mot datamaskinen eller en venn i denne online versjonen av det klassiske brettspillet. Hopp mot motstanderens brikker og finn ut om du kan slå din.

  Er du god til å spille brikker? Tror du at du kan slå andre fantastiske spillere fra resten av verden? Hvis ja, prøv denne multiplayer-versjonen av det klassiske brettspillet?

  Det er ikke noe mer avslappende enn et spill av damer på stranden.

  Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

  Oppdag formuer gjemt i Pyramiden av Solitaire Quest: Pyramid. Fjern alle kortene for å vinne i oppfølgeren til den populære Solitaire Quest: Klondike!

  Føler du deg heldig? Prøv deretter denne online versjonen av det berømte kortspillet. Hvor fort kan du stable alle kortene og gå videre til neste dekk?

  Skynd deg, fordi dette morsomme toget er i ferd med å forlate stasjonen!

  Giddy up! Kan du mestre dette wild solitaire spillet?

  Hvor mange trekk vil du trenge å fullføre hver av disse dekkene? Samle kortene i samme dress og nummer, så fort som mulig, i denne online-versjonen av det spennende kortspillet.

  Tid går i denne kompliserte versjonen av det klassiske kortspillet. Kan du gruppere alle kortene før tiden går ut?

  Prøv lykken i dette spennende kortspillet i det gamle vest.

  Du vil bli fanget på nettet av stablingskort.

  Du kan spille mot en, to eller tre virtuelle motstandere i denne versjonen av det klassiske kortspillet. Velg forsiktig dine kort under hvert av trekkene dine og finn ut om du kan slå dem.

  Du kan prøve tre forskjellige versjoner av Sudoku hver dag i dette online spillet. Hver tabell har et annet vanskelighetsnivå. Finn ut om du kan fullføre enkel modus før du går videre til mellomstore og vanskelige moduser.

  Spill denne versjonen av det klassiske japanske puslespillet. Hvor fort kan du fylle tallene i 9 x 9-boksen?

  Tren dine sudoku ferdigheter med denne morsomme og utfordrende versjonen av det klassiske spillet. Kan du fylle ut hver boks med det tilsvarende nummeret før tiden går ut?

  Hodet til Sahara-sanden og oppdag om du kan løse hver av disse utfordrende Sudoku-gåtene. Kan du matche alle tallene i dette online spillet?

  Flytt raskt, fordi denne spennende utfordringen ikke venter på deg.

  Test din sudoku ferdighet med denne serien av komplekse utfordringer.

  Liker du Sudoku? Test dine ferdigheter i dette klassiske puslespillet! Egnet for nybegynnere og lærere, det er mange muligheter å velge mellom i dette gratis online spill!

  Test din Sudoku ferdighet i et 9x9 rutenett som allerede har noen tall. Løser puslespill å legge til numre i de tomme boksene slik at hvert tall bare én gang per rad, vises kolonne og 3x3 kvadrat. Sudokulandia har tre vanskelighetsgrader å takle mye ro og fred, med endeløs oppgave å løse.

  Test dine Sudoku ferdigheter med dette mobile spillet. Legg tallene og finn ut om du kan erobre hvert puslespill før tiden går ut.

  Her har du en flott versjon av kabalet som vil avkjøle deg litt.

  Besøk et rike fullt av magi og sjarm for å leve et spennende eventyr i dette unike kortspillet. Fjern kortene fra pyramiden for å passe dem i riktig rekkefølge.

  Det er ingen tilfeldighet at kabal er det mest populære kortspillet i verden. Klar for noen hender?

  Du kan prøve tre forskjellige versjoner av Sudoku hver dag i dette online spillet. Hver tabell har et annet vanskelighetsnivå. Finn ut om du kan fullføre enkel modus før du går videre til mellomstore og vanskelige moduser.

  Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

  Er du klar for denne online versjonen av dette kjære kortspillet? Du kan velge en, to eller fire klubber før du starter. Hvor fort kan du fjerne alle kortene fra bordet?

  Sett til å utøve dine ferdigheter i gin rummy med denne online versjonen av det klassiske kortspillet. Kan du slå hver eneste av dine virtuelle motstandere? Noen er gode nok til å utfordre selv de beste kortspillerne.

  Nyt det pittoreske riket mens du prøver å nå det høyeste av tårnene i dette kortslottet. Kan du bestille dem alle for å oppnå tidsbonus i denne versjonen av det klassiske spillet?

  Hundrevis av søte og pelskledde dyr venter på deg slik at du gruppen i denne online versjonen av det klassiske brettspillet: Mahjong. Hvor fort vil du kunne gruppere dem alle?

  Test dine ferdigheter på disse vanskelige mahjongbrettene.

  Her har du en flott versjon av kabalet som vil avkjøle deg litt.

  Et spennende eventyr av vitt venter på deg i dette magiske riket. Hvor fort kan du gruppere alle disse lyse gjenstandene i dette 3-i-rad-spillet? Du må velge nøye. Du har bare et visst antall bevegelser i hvert nivå!

  Fjern bildet av disse mørke bildene og kom til slutten av nivået.

  Tender dyr, godteri eller frukt - kombinere identiske celler for å rydde brettet før tiden går ut i dette morsomme spillet med å koble Mahjong fliser!

  Reise nesten til en tropisk øy i dette utfordrende puslespillet. Hvor fort vil du kunne delta i alle blokkene i riktig rekkefølge?

  Fladre og ha det gøy med fantastiske prestasjoner av par!

  Besøk et rike fullt av magi og sjarm for å leve et spennende eventyr i dette unike kortspillet. Fjern kortene fra pyramiden for å passe dem i riktig rekkefølge.

  Nyt denne deilige versjonen av det kjære brettspillet. Hvor fort kan du kombinere alle deilige burgere, frites og andre matvarer fra spillets chips?

  Ingenting er søtere enn denne morsomme, kjente boblespilleren, Candy Bubble! Mål og skyt boblen i riktig farge for å få dem til å forsvinne og tjene mange poeng. Du trenger ikke å være avhengig av godteri for å nyte dette spillet!

  Tiden går tom! Kan du forene alle disse søte dyrene? De venter på deg i denne fine online-versjonen av det klassiske kortspillet: Mahjong.

  Du kan utfordre opptil tre virtuelle motstandere i denne versjonen av det klassiske spillet. Strategisk plasser dominoene dine på bordet og finn ut om du kan slå dem.

  Du må flytte raskt for å holde tritt med disse wobbly mursteinene. Kan du gruppere dem etter deres farge? Arbeid raskt for å holde dem fra å nå toppen av skjermen i dette spennende puslespillet.

  Utfordre datamaskinen eller en venn med denne versjonen av dette kjære spillet. Hvor mange runder kan du vinne? Det er på tide å oppdage det i dette morsomme online spill.

  En av de mest populære spillene i verden kommer til stranden. Husk å sette på solkrem!

  Spill mot datamaskinen eller mot en venn i denne fargerike versjonen av det klassiske spillet med hvite. Kan du oppnå alle tre online før motstanderen din?

  Spill gratis spill online på Juegos.com!

  Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

  Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

  Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  7 + 3 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map