friv spill

friv spill

Gjør deg klar for episke kamper! Med 28 klassiske tegn å velge mellom, er mulighetene uendelige!

Leter du etter et eksentrisk racing spill? Her har du det

1-36 av 3167 spill

Match de samme fliser for å rydde brettet.

Gjør deg klar for episke kamper! Med 28 klassiske tegn å velge mellom, er mulighetene uendelige!

Prøv det mest vanedannende fysikkbaserte bil- og motorsykkel-raceringspillet for moro og endeløs adrenalin.

Bli med disse små detaljene om kjærlighet i Mahjong!

Gjør deg klar til å ta noen av de galeste sporene og veiene i Russland. Ta del i et kort løp, test dine parkeringsferdigheter eller prøv en av de andre modiene i dette spennende racing spillet.

Leter du etter et eksentrisk racing spill? Her har du det

Denne duoen har allerede bestått testene av tre andre gamle templer. Nå møter den mest mystiske av alle!

Kombiner veien til en veldig glad jul!

Gjør deg klar til å begrave plantene dine: Zombiene kommer, og bare kraften i blomstene kan stoppe dem.

Freddy Fazbears pizzeria åpnet igjen for å betjene sin klientell. Hva kan gå galt? Finn ut hvor lenge du kan overleve nattskiftet på denne farlige pizzeriaen i dette spennende actionspillet.

Har du det som trengs for å vinne en kamp?

Moto X3m er tilbake i denne andre avdelen hvor du må utføre triks, vinne løp og konkurrere mot andre dyktige motorsyklister. Vil du kunne vise deg på banen og bli den neste motocross-mesteren?

Hvem ville trodd at brann og vann kunne være uatskillelige venner?

Hei, jeg fortalte deg ikke å sprenge den boblen. Å, ja, det er det du må gjøre.

Brann og vann viser at motsatte poler tiltrekker seg hverandre når de forener for å utforske skogstemplet.

Du vil trenge nerver av stål for å nå den endelige linjen i dette episke motorsykkel racing spillet. Denne øya er vakker, men rasebanene er fulle av hull med brann og gigantiske sagger!

Vent på at sjefen din skal vende rundt og kysse gutten din så lenge som mulig.

Spill Besieged Kingdom, et forsvarsspill med online tårn og fullskjerm på A10

Freddy Fazbear, Bonnie og alle deres dødelige robotvenner gikk tilbake til å gjøre sine ting. Hvor lenge vil du vare mot dem da de fortsetter ødeleggelsen i dette skremmende actionspillet?

Isak har en veldig dårlig dag. Moren hans ble gal. Ah! Og i tillegg er det et fangehull under sengen hans.

Fyll inn ditt eget navn og navnet på din hemmelige kjærlighet og se hvor mye du samsvarer med

Dagens gratis burgere vil aldri være det samme hvis Marty og Rita ikke finner veien hjem.

Kattestøtkraften returnerte, og denne gangen er de klare til å møte seg i en episk kamp mot vaskebjelket. Målet ditt er å komme seg seier fra kampen, utrydde fiender og ha det gøy som galt!

Hvor mange menn kan denne jenta få på stranden?

Disse søte, små hårbollene er fanget! Frigjør dem med ditt mål og vær helt i Woobies!

Ikke la dette frosne ødemarket holde barnet brann og barnet vann!

I denne spennende konkurransen må du eliminere bobler av farger med din boblekanon.

Gå til stranden og løp gjennom sanden på denne spektakulære sykkelen før tiden går ut.

Bob har kommet tilbake, og denne gangen er han strandet på en øy! Vokt dere for kannibaler.

Hva er din lommestørrelse personlighet?

Er roboten din mest kraftige bombefly gladiator? Skriv inn bombingsarenaen og finn ut.

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

Ta kontroll over denne supermektige laser og ødelegge så mange motbydelige romvesener som mulig.

Gjør deg klar til å gi alt i denne galne og svimlende oppfølgeren til det berømte racing spillet!

Velg instrumentet ditt og prøv å gjenta valgt melodi.

Rex er en flamethrower dinosaur som ønsker å smake på byen Paris. Vil du ledsage ham?

1-36 av 3167 spill

Friv kommer fra lunefull og er det nye buzzwordet i spillsteder. Men å ha så mange spill å velge mellom, å bestemme seg for å investere din tid er alt annet enn ubarmhjertig. Når beslutningen er gjort, kan du enkelt nyte ditt valgte spill. Det er en fin måte å slappe av. Hundrevis av spill fant sitt hjem i Friv. Disse spillene spenner fra den mindre kalt Toffy Cat, et boksespill mellom overnaturlige katter, til de mest populære i verden på dette tidspunktet, for eksempel Angry Birds. Vi har så mange Friv spill som det er hele nettsteder viet til å utforske vår katalog. Du har det her, hvor du kan kombinere det med dine favoritt sosiale applikasjoner og se hvordan dine ferdigheter sammenligner med dine venners og andre spillere. I denne kategorien er det alle slags overraskelser av sjangre og stiler, slik at alle kan finne noe de liker. Vi har en rekke spill fra humoristisk til seriøst, og både elskere av sport og skyting og fremtidige fashionistas vil finne sitt ideelle spill.

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

FrivLand - Frivillige spill | Jogos Friv | Friv Games

Friv.land er et flott sted å spille de aller beste gratis spillene. Alle disse friv spillene kan spilles på mobilen din, pute og nettbrett direkte uten installasjon. Enjoy!

Strike Squad er et html5 shoot defense spill på Friv.land. I dette spillet må du laste på våpenet ditt og gjøre deg klar til å skyte noen fiender når de kommer til deg fra alle sider, eller du finner dem gjemmer seg i rom! Ikke husk å samle mynter for å låse opp våpen du liker. Ha det gøy!

Vinteren kommer! Prinsesse Anna og Moana vil sette på en vinterserie sminke. Kan du hjelpe dem? Nå er du en makeup artist, vennligst i henhold til fargen på deres skinn for å gjøre opp jentene. Når du er ferdig med alt, ikke glem å velge de riktige kjoler for dem!

American Football Challenge er tilgjengelig nå på Friv.land. Amerikansk Har du en fancy for sport? Amerikansk fotballbasert spill varmes opp hjertets hjerter. Gå inn i retten og godta utfordringer. Spill og fang alle baller. Football Challenge spillet holder en kamp hvor du utfører talentet ditt i friv 4 ublockert.

Airwings Missile Attack er et rivende spill på Friv.land. Du tjener som flydriver og styrer et fly gjennom sjøen. En rekke farlige missiler angriper deg. Deres mål er å hindre deg i å gjøre oppdraget. Gjør dette oppdraget mulig. Airwings Missile Attack-spill forbedrer kjørevilkårene i friv 2-spilleren.

Fem netter på Freddy's 1 2 3 4 5 er sjokkerende handling på Friv.land. Ta en tur og utforske en hjemsøkt butikk. Flere djevel hemmeligheter venter. Mørke krefter kan ikke stoppe deg fra å søke sannheten. Fem netter på Freddys 1 2 3 4 5 spill av www.friv.com ulåst øker din braveness. Nerve deg selv! Kjemp for livet ditt!

Shoot Up er klar til å spille og vise skytefaren på Friv.land. Blokker kommer snart til deg. De vil ta livet ditt bare med ett trykk. Spillere er absolutt absorbert i dette spillet. Cheer deg selv opp ved å ødelegge blokker på Shoot Up spill av rriv. Beveg smart og ta tak i energiboller for å øke kraften din.

Du er en lykkelig kanin når du blir med Ado Stunt Cars i Friv.land. Kjøpe en ultimat sportsbil og oppdag utfordrende tortuous spor. Ta risiko og oppleve farer på banen. Master kjøreferdigheter og evnen til rask respons. Ado Stunt Cars spill gjør hjertet ditt godt på friv unblocked spill.

Barbie har nettopp gått gjennom en forferdelig breakup på grunn av Ken Leaving Barbie. Hun trenger å vurdere jenta til å være ved siden av henne og hjelpe henne på Ken Leaving Barbie spillet online på friv land. Vil du være hennes venn og empati med henne i denne vanskelige tiden? Sjekk ut Ken Leaving Barbie gratis spill for en unik historie.

Er du en fan av mote? Elsker du å lage antrekk med et bestemt tema? Hvis du gjør det, bli med Princesses Fairies Dress spill på friv spill 2018 for å bevise dine ferdigheter og erfaring. Modellene dine vil bli tre vakre prinsesser. Er du nysgjerrig? La oss finne ut hvem de er på Princesses Fairies Dress gratis spill!

Mr Bean Hidden Stars 2 er et absorberende spill på Friv.land. Har du noen gang sett en episode av Mr. Bean TV show? Det er en berømt serie som mange mennesker elsker å se på. Du har en avtale med Mr.Bean. Reise til London og slipp i huset hans. Chill out ved å spille Mr Bean Hidden Stars 2 spill av frive4school.

Velkommen tilbake til Minecraft World 2! Minecraft er et spill om å plassere blokker og gå på eventyr. Spill den andre delen av Minecraft World på friv.land. Hjelp Steve til å komme hjem, prøv å få diamanter og få poeng. Men pass opp, Ghast, Hens og zombier vil prøve å drepe deg

Du er engrossed i Nail Doctor på Friv.land. Din jobb er en lege som er ansvarlig for pasienter som lider av skader på føttene. Opplev arbeidslivet til en lege. Det er en syk person med det alvorlige såret. Ha henne en hånd på Nail Doctor spill av friv jo jo. Gjør det bra og stopp smerten.

Block Pixel Cops er et fantastisk Minecraft-inspirert skytespill på Friv.land. I denne verden er alle politiet infisert av et virus. Din oppgave er å skyte dem alle og prøve å være i live hvert nivå. Se opp for disse pikslene Cops som er godt trente, de kan jage når som helst.

Pizza Realife Cooking fryder deg i Friv.land. Er pizza din favorittmat? Hvis du er en pizza elsker, bør du ikke gå glipp av dette spillet. Forbered ingredienser, pynt og bake pizza. Arbeid som en profesjonell kokk. Pizza Realife Cooking spill av frnv jogos er et drømmekjøkken hvor spillerne utfører matlagingskunnskaper.

Mr. Bean Hidden Car Tires fokuserer på hvor mange dekk du søker etter på Friv.land. Du er en følgesvenn av Mr. Bean. Han er kjent for mange seere rundt om i verden. Møt den morsomme mannen. Noen dekk gjemmer seg i bilder av Bean. Se etter og samle dem. Mr. Bean Hidden Car Dekk spill av www.friv .com gir deg glede.

Monster Machines Hidden Letters er et spill som krever god syn på Friv.land. Du skal reise til bilens rike. La oss føle slaget av livet i det robotte landet. Spillerne er over månen i Monster Machines Hidden Letters of friv.games. Åpne øynene dine og fokus på bokstaver i alfabetisk stil.

Highway Rider Extreme er et raske spill på Friv.land. Har du behov for fart? I så fall hopper du på denne motorsykkelen og finner ut om du kan gjøre det forbi sjekkpunktene på denne travle motorveien. Sett på en hjelm og kjør motorsykkel i dette spillet!

Trollface Quest Internet Memes er veldig morsomt spill på Friv.land. Du blir en trollmann som går overalt og gjør vitser. Spøk rundt, gjør narr, morsomme ting og gren ut. Tenk utenfor boksen. Trollface Quest Internet Memes-spill av www frive lar deg le høyt. La det regne memes. Mye tid!

Lost Kitty er flott eventyrspill på Friv.land. Du må hjelpe tapt kitty nå hjemmet sitt. Flytt boksene over hindringer for å lage trygg vei. Denne søte katten gikk tapt i denne skogen, kan du hjelpe ham med å komme hjem? Flytt boksene over hindringer for å lage trygg vei. Samle power ups.

Minecraft Block Match er et matchende spill på Friv.land. Du graver mot fargerike kuler. Wrack din nerve og gjør oppdrag gjort. Ikke ha det travelt! Ikke kast bort bevegelser! Hang rundt Minecraft Block Match spill av friv unblocked for skolen for å nyte glede øyeblikk. Skryt av dine kranglete prestasjoner.

I dag ønsker Elsa å gå til dyrehagen, så hun må forberede seg på denne fantastiske dagen. Kle henne for å få henne til å se fint ut Når hun går til dyreparken, ha det gøy med dyr. Besøk de vakre dyrene i dette Elsa zoo spillet og vis dem litt kjærlighet! Noen av de søteste apekatter og løvepenger vil være her, så få kameraet klar og ta. Enjoy!

Prinsesse Elsa og snømannskjoler gjør deg glad på Friv.land. Over fjellene og krysse elver, kommer du til Arendelle og møter prinsesse Elsa. Hun har en ide. Hun vil bygge en snømann. Kan du hjelpe henne ut? Princess Elsa og Snowman Dress Up spill av jogosfriv sprekker spillere opp. Du går på lufta.

Når det gjelder racing spill, kan du ikke ignorere Finger Driver Online på Friv.land. Kjør til bil på en tom gate. Likevel kommer ingenting lett. Banen er ujevn og farlig. Hvordan krysser du målstreken? Fingerdriver Online spill i frivillige spill er årsaken til fryktelig frykt. Ikke gi opp! Håper til slutten!

Anna Save Sven kommer til å appellere deg på Friv.land. Du sover på Arendelle land og besøker Anna. Hennes kjæledyr, Sven, er skadet. Gi henne en hjelpende hånd for å ta Sven medisinsk behandling. Du kan hoppe for glede når du spiller Anna Save Sven-spill av friv.com unblocked. Hva med å herde det vakre dyret med en gang?

Mildly Infuriated Bird er en online arkade som unngår spill på friv.land. Mildt smittet BirdDo du liker flappy fugl? Du må hjelpe denne fuglen unngå alle hindringer på skjermen. Ikke glem å samle mynter. Ha det bra!

Du fikk et spark ut av Archery World Cup of Friv.land. Det er intet mindre enn et skytespill. Du er sannsynlig å finne det vanskelig å fullføre herculean oppgave. Ikke gi opp. Sikt på oksen og skyv rett. Noen råd er at praksis gjør det perfekt. Bueskyting World Cup sikkert vinner hjertet ditt på friv \. Hvorfor begynner vi ikke?

Mine Clone 3 blir din kopp te første gang du ser den på Friv.land. Du bruker fantasien til å skape en helt ny slagmark. Kom til å blåse og eliminere alle fiender. Å spille Mine Clone 3 spill av wwwfrivcom brenner kreativiteten. Det er ikke et stykke kake til beste motstandere. Bli en modig kriger.

Hit-PC-spillet er oppdatert for Android på friv.land! Hvis du har spilt sint fugler, vil du være interessert i dette spillet Mortar Watermelon. I dette spillet må du starte en vannmelon for å samle ulike typer mat og legge dem alle i en kurv. Nyt disse nivåene!

Ladybug har til oppgave å lage voksstatue for de nye medlemmene av frosne søstre Elsa og Anna. Hjelp Ladybug fullføre sminke og kle seg opp arbeid. Deretter velger du din favorittprinsesse blant prinsessens voks statuer.

Spill Gratis Alle Angry Birds Games Online

bestangrybirdgames.com er den beste nettsiden hvor du kan spille gratis alle Angry Birds spill og mer enn 10000 gratis online spill. du kan search og finn alle spillene du vil ha lett .Alle versjoner av sint fugler er tilgjengelige: sint fugler spill ,Rio ,rom, stjerne kriger, stjerne kriger 2, gå, ninja, dårlige griser, årstider og alt sint fugler på nettet .Vi legger også til nye spill hver day.we garanterer 100% morsomt, du kan starte og spille sint fugler here.site er lett å navigere og laster raskt. du kan dele og leke med venner og familie .gled deg med å spille sint fugler på nettet og ha det morsomt

Spill gratis Angry Birds 3 spill online. I denne tredje delen ...

Ja, suksessen og herligheten fortsetter med utgivelsen av ...

Har du prøvd det eller ikke ennå? det er ...

Det er neste og nye generasjon av sint fugler ...

Waw det er virkelig awsome de nye Angry Birds epic. ...

Det er en annen visjon, oppfattelse og oppfatning, dens ...

Spill beste gratis spill spill friv spill spill

Angry Birds Action Angry Birds Action spill Angry Birds Action ...

Om Pokémon Go spill Pokémon Go er en stor ...

Spill gratis India vs Australia Cricket Game online

Det er på tide for deg å gå videre og starte ...

Det er en annen og ny sesong av sagaen. ...

Eventyret fortsetter fra jord til rom, flere effekter ...

Ja, Stella er her, er du klar til å spille ...

En viktig omsorg er gitt til dyr av mange mennesker ...

Spill gratis Angry Birds 2 spill her på vår side, ...

Uten tvil likte du og likte den forrige versjonen ...

Liker du utfordringen? Liker du racing? Så, du kan ...

Vi vet at mange av dere elsker GTA online spill med ingen ...

Vi har også det kjente og populære candy crash spillet ...

Spill Ben 10 gratis spill online, Ben 10 spill det ...

Spill super sykkel racer gratis flash spill online

Mario er et veldig populært og kjent spill i ...

Spill gratulerer hjulspill online og gratis her i bestangrybirdgames.com

De fleste av har likt og elsket det morsomme og fantastiske ...

Angry Birds Fight gratis online spill er en veldig morsom ...

Angry Birds Stella pop gratis online spill, den nye versjonen ...

Spill Angry Birds nå i flash slik at du kan spille ...

Angry Birds Super Racing spillet er et spill hvor du var ...

Virkelig eliminasjonsperioden har kommet. du vil vite det ...

Spill Bouncing Ball spill online gratis

Så du ninja før? hvis ikke er det ...

Spill Angry Birds Halloween online gratis. Ha det gøy og ...

Spill Angry Birds Friends Game Online gratis. Du ...

Du har et stort antall kizi fiender å drepe, ...

Elsker du racing og biler? ok, du er ...

Gratis spill Alle Angry Birds spill og mer ...

Spill King of Fighters spillet online gratis. Du bør ...

Spill Gratis Pacman Game Online. Din mat er som en ...

Sonic er en stor saga og suksess i historien ...

En annen fantastisk versjon av sint fugler, ny moro og ...

Spill gratis online Angry Birds Unlock Game. Bruk de unike kreftene til ...

Spill gratis Cricket super sixes utfordringsspill online

spille gratis Power cricket t20 spill online

Spill gratis online cricket spill

Spill gratis India vs England Cricket Game online

Mange Internett-brukere ser hvor de skal spille sint fugler , Dette spillet har blitt veldig kjent ord bredt. barn og voksne liker det og ønsker å spille det, hjemme, på skolene på jobb, hver gang de har en pause, tar de sine smarte telefoner, tabletter eller bærbare datamaskiner til å spille sint fugler spill og ha det gøy. er en ekte suksesshistorie, en stor underholdning og kommersiell suksess. Etter suksessen til den første versjonen sint fugler, Selskapet hadde gitt ut mange andre versjoner.

Konfronter leiesoldatene fra din pansrede bil

Fotballkamp med lag i Russland 2018

Kom tilbake til skolen med mote og mote stil

Kjør med maksimal hastighet på motorveien uten å krasje

Unnslippe fra zombiene og flytte dem hvis de nærmer seg

Freestyle konkurranse med alt terreng gjennom skogen

Redd barna og jakten på nattlige skapninger

Dressing konkurranse modeller med stil og mote

Kjør og konkurrer på en firhjuling på stranden

Oppdrag: Utfør en rengjøring fjernet zombier

Opprett et russisk fjell og sett deg på den

Kamp mot en sivilisasjon av romvesener

Å vaske oppvasken kan være veldig morsomt

Motocross med svært ekstreme hindringer

Du er en tidligere agent Swat som utrydder zombiene

Ormer som blir spist for å øke størrelsen

Du er parkeringsplassen med god 3D-grafikk

Fotball 11 mot 11 stil Play Station-spill

Fang tyvene med hjelp av politiet hunden din

Tren og vis hva du vet om boksringen

Tredje avdrag av den store Strike Force-actionsagaen

Kjør og parker 3D-bussene i terminalen

Spis de små ballene og ikke la dem spise deg

Forbered deilige smørbrød i restauranten

Exodus fortsetter å unnslippe zombie-viruset

Du kontrollerer en tyrannosaur gjennom Londons gater

Planterne må forsvare hagen til zombiene

Overlev i en verden av Minecraft-stilblokker

Redd Papa Louie og hans venner på en øy

Hodet fotball med stjernene i Champions

Fullfør oppdragene i slaget ved Bajoterra

Snigel Bob 8, fortsetter sagaen med nye eventyr

Det er på tide å sparke baken på internett-trollene

Cook og dekorere etter en smak en kake med bursdag

Du er en space pirat på jakt etter flotte eventyr

Lag tatoveringer i butikken som en profesjonell

Ny versjon av dette spillet nå med lastebiler

Konkurrer i århundreskiftet med Kick Buttowski

Overlevelseszombie et spill som er veldig skummelt

Klipp og trim Pou hår på frisøren

Rengjør havet med den fantastiske Sponge Bob og Patrick

Spill de nye Plants vs Zombies 2 med forbedringer

Kryss elva: et spill bare for smarte mennesker

Hjelp Hei Kitty til å rydde og dekorere sitt flotte hus

Forbered noen deilige smultringer i fornøyelsesparken

Barbie hus er en katastrofe, og de må rense den

Raze 3 med nye oppdrag og mye mer handling

Homer kommer på en motorsykkel og vender seg i en metallisk ballong

Kul og morsomt brytespill med tommel

Kast piler på eplet uten å slå din venn

Candy Crush en av de beste spillene i ansiktet

Dragon Ball og hans venner kjemper mot zombier

Ny versjon av Uphill Rush med flere spor

Konkurrer i Nascar mot mer enn 30 biler på banen

Hvilket fotballag er det beste i verden?

Plasser dynamitt for å ødelegge fiendens broer

Bil støtfanger konkurranse alle mot alle

Ansikt gladiatorer og tur det romerske imperiet

Du er Dragon Ball, og du møter flere fighters

Lær å lage mat med Rachel deilige kaker

Super Rally 3D de beste billøpene

Hit Homers rump og kast ham i luften

En av de beste lastebilspillene i 3 dimensjoner

Scooby og Shaggy må unnslippe fra et spøkelse

Du står overfor en tungt bevæpnet kommandogruppe

Street Skate simulator spill i 3 dimensjoner

Flott Ben 10-spill hvor du møter mutanter

Spill street style fotball med din hakke

Racing i lastebiler bevæpnet til tennene

Bli med ballene i samme farge i dette Suma-spillet

Tarzan må hoppe i lianas og tur på den store jungelen

Baseball spill som emulerer et ekte spill

Concentrate og nå slutten av labyrinten

Pirates of the Caribbean spillet: Turner redder Elizabeth

Unngå livvaktene for å komme til Justin

Du er legen og du må utføre en operasjon

Du er en vagabond som går i gatene veldig sint

Ta blokken til hullet for å passere skjermene

Den berømte Pato Lucas går gjennom opptaksstudioene

Race i Jet Ski, et flott spill i 3D

Fullfør Suricata-oppdraget i dette strategispillet

Du må lage et fly for å komme til den andre øya

3-dimensjonalt Counter Strike-spill

Jerry plager Tom og jakter ham rundt i huset

 • navn: friv
 • Det er: Katalog over online Flash-spill
 • URL:http://www.friv.com/
 • kategori:spill
 • Tags:online spill, flash spill
 • 11. august 2008
 • nettsted
 • 4.3 av 5 basert på 35994 lesere og 12 942 kommentatorer.

FRIV er det kuleste / kuleste / mest kule gratis spillområdet på Internett og har mer enn 250 flotte friv spill klar til å bli spilt i et enkelt klikk.

friv er et mini-spill galleri laget i Flash, hvor du kan se nesten alle spillene med et blikk. I hvert spill viser navnet ditt og en liten fangst av hva som venter på deg når du skriver inn det. Ved inngangen til venstre er det et panel med kontrollene (mus og tastatur) og til høyre spillet som sådan. Foreløpig er dette nettstedet en av de mest populære. Men hva gjør det så populært?

Hvorfor elsker vi Friv-spill?

Å vite at du ikke elsker sine spill, kan du se vår Friv video på YouTube. Det er flere grunner til å bli forelsket i spillene dine Jeg tror at disse er 4 store nytte:

 1. Det beste utvalget av spill. Den har litt av alt og ofte det beste i hver kategori.
 2. Lett å navigere Ved å ikke ha tusenvis av tusen spill er det enkelt å finne favorittene dine og vite alt.
 3. Designet er veldig morsomt og tilpasser seg skjermen.
 4. Rask å laste.

Ikke alt kan være perfekt, ikke sant? Vel, dette er hva jeg tror de kan forbedre:

 • Det har ingen mobilversjon! En stor synd.
 • Det har heller ikke navn eller instruksjoner på spansk, noe som noen ganger er nyttig.
 • Å ha alltid de samme spillene kan bli kjedelig.
 • Han legger ikke til Unity Games ennå.

I de senere år har nye nettsteder vært svært lik Friv.com, en av dem er Kizi, dette har et større utvalg av spill, har et brukersystem og til og med noen egne spill. Hvilken er bedre? Godt spørsmål Begge er gode muligheter til å ha det gøy på nettet, Kisi har kanskje flere alternativer å spille, men det gjør det mindre lett å navigere, på den annen side har Friv et veldig godt utvalg og nok mest. Personlig liker jeg Kizi mer. Hvilken liker du mest?

Andre nettsteder som er like er: Yepi, Poki og det siste Y8, hvis du vil vurdere dem også.

Uten tvil friv Det er for øyeblikket det mest populære spillområdet på nettverket, og har vært i flere år, men jeg håper du legger til nye og attraktive nyheter for å gjøre det enda bedre.

Fortell oss alle på nettet til 20: hva synes du om dette nettstedet? Hva er dine favorittspill? Hvilke spill vil du at de skal legge til?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 5 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map