frankenstein spill

frankenstein spill

Frankenstein spilleautomater

Meninger fra spillerne om Frankenstein:

Den mГЎquina sporet Frankenstein ( "Frankenstein") ble laget basert på den berømte romanen av Mary Shelley "Frankenstein". Ved å spille i dette laget kan spillerne se mange ting som minner dem om den berømte romanen.

Frankenstein spilleautomat ble lansert i 2011 av Net Entertainment. I den automatiske maskinen er det fem trommer og tjue betalingslinjer.

Blant maskinens symboler vil spillerne se helgene til Mary Shelley, følgende:

  • Dr. Henry Frankenstein
  • Monsteret opprettet av Frankenstein
  • Assistenten til Dr. Fritz

I tillegg til å tolke tegnene ser vi en bank som sier hjerner (hjernen), en gammel vindmølle, energistråler av blått og rødt.

Gamle vindmølle - spredning. Tre møller aktiverer ti gratis spinn. To tegn med møllen vil gi spillerne ytterligere fem gratis spinn.

Stråler blå energi - det ville symbolet. Det kan vises i andre, tredje og fjerde spillbeholdere.

Stråler av rød energi - det er et brannveske symbol. Bytt alle symbolene i spillet, unntatt scatter, og et multiplikator symbol.

Bonus spill av maskinen

I Frankenstein-spilleautomaten er det premier som inkluderer gratis spinn. Og de er tilgjengelige for spillere takket være utvidelsessymbolet.

Hvis du ikke er redd for et monster opprettet av Frankenstein, last ned maskinen på datamaskinen din og nyt spillet gratis eller spill for penger. Finne Frankenstein spilleautomat kan gjøres på ethvert online kasino. Vi ønsker deg et vellykket spill!

Liker du spilleautomater å spille gratis? Åpne Frankie Dettoris Magic Seven.

En av de mest berømte monstrene i verden vil gå på jakt etter en skatt. Bli med Frankenstein når du søker etter tonn gull i dette eventyrspillet. Du trenger hjelp til å hoppe over pigger og andre farlige hindringer.

Trenger du hjelp? Se på vår spillguide.

Fortell oss hva du synes Eventyret av Frankenstein. Legg igjen en kommentar eller dele et tips.

Du må logge inn for å skrive en kommentar!

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 50 = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map