fargerike hender i sirkel

fargerike hender i sirkel

Slik kombinerer du farger med kromatisk sirkel: Oransje og Grønn

Tegning, maleri og til og med fargelegge i SiloCreativo. Også siden jeg ønsket å være forfatter siden jeg var liten, med denne bloggen oppfyller jeg drømmen min og jeg skriver for å dele det jeg lærer. Hva har du noen tvil om? Vel, her er jeg!

For en stund siden startet vi en serie artikler der vi så psykologien til hver av fargene og hva de overfører. Hver farge har en rekke følelser og i vår hånd er det vi bruker dem for å få det vi vil ha.

Når vi snakker om design, er det mest "avgjørende" stedet å velge farge i logoen. Normalt etter at du har valgt det, er de andre designelementene (som web, grafiske elementer ...) formet og i stor grad de avhenger av de valgte fargene. På grunn av dette, du må ta hensyn til fargen (uten å glemme navnet og typografien). Hvis vi velger det riktig, sender vi det vi ønsker. Men som vi sa, er logoen monocolor, vi ofte nødt til å lete etter en kombinasjon av farger hvis du noen gang trenger å innføre andre farger, for eksempel for web, så vi vil hjelpe vær klar over deres mulige kombinasjoner og velg noen av dem.

I dag, akkurat som vi gjorde med fiolett og blått, skal vi dele annerledes kombinasjoner av grønn og oransje ved hjelp av kromatisk sirkel. Det er verdt å huske at når vi har kombinasjonen, må vi lete etter nøkkelen som passer best til prosjektet vårt, det være seg et web, en logo .... Og se inne i fargen, de beste kombinasjonene av den.

Som i det foregående tilfelle, hjelper vi hverandre med kromatisk sirkel. Det vanlige er at når du tar en stund med å kombinere farger, ikke gå glipp av kromatisk sirkel så mye, men tro meg, det er en god alliert. også i mange kombinasjoner vises de samme fargene, men vi må være tydelige om den overordnede fargen og dermed hovedfargen. For eksempel er komplementet av grønt fiolett og derfor violettgrønt, men avhengig av hvilken av de to er min hovedfarge, vil kombinasjonene mellom de to være helt forskjellige og overføre forskjellige følelser.

Så ... la oss begynne å kombinere! I dette tilfellet vil de være grønn og oransje, men du kan gjøre det med fargen valgt av deg. Hvis du fortsatt er i tvil om valg av farge, anbefaler jeg at du leser hurtigveiledningen for fargen og infografien i farger

La oss starte med kombinasjonene!

MERK: I hver av fargene i områdene vises webnummering av fargen (#), som du enkelt kan angi i Illustrator- eller Photoshop-redigeringsprogrammer eller direkte i webkoden.

Kombinasjoner fra fargen oransje

  • Komplementær kombinasjon: Som du kan se, kombinerer vi oransje med sin komplementære farge, blå. Det er en kombinasjon som er veldig brukt da begge er farger med svært positive konnotasjoner. På den ene siden blå er fargen til det uendelige av ro og fylde og oransje av forandring. På denne måten, Blået myker oransje og gir det litt ro. Oransjen er veldig til stede, men med den blå hånden som søker balanse.
  • Monokromatisk kombinasjon: Hvis vi vil cÅ forfølge all styrke som oransjen er i stand til å overføre, En oransje monokromatisk kombinasjon er vårt beste valg. Nøkkelen er å kombinere ulike typer oransje, utskriftstoner med mer styrke og mer nøytral. Oransje er en farge med stor kraft, så vær forsiktig med hvordan du bruker den.
  • Triadisk kombinasjon:Det er kanskje den mest kreative kombinasjon ved å introdusere oransje og lilla (fargen på ekstravaganse). En kombinasjon med mye styrke der den grønne er ansvarlig for mykning og derfor å balansere balansen. Min anbefaling: Det er veldig bra at du bruker de tre fargene, men husk hierarkiet av hver av dem. Den lilla er veldig sterk, og hvis du passerer ... kan du få motsatt effekt.
  • Tetradas kombinasjon: Du vet allerede at i denne combination bruker vi to komplementære farger. Som for orange-blå kombinasjon, legger vi den grønne-rosa og dermed oppnå innføre grønne (som vi allerede hadde sett i andre kombinasjoner) og rosa, fargen på de positive kvaliteter, og du kan skrive ut tegnet vi søker .
  • Analog kombinasjon: Kanskje det er mest representative kombinasjon av varme farger. Hvis vi tenker på sommeren, er det fargene som kommer til tankene. Den har mer kontrast enn monokrom rekkevidde, fordi selv om den gule og røde er nær oransje er ikke det samme, men husk at hvis vi kontrast, dette er ikke vårt sortiment.

Kombinasjoner fra den grønne fargen

  • Komplementær kombinasjon: Det er eksemplet som vi legger til i begynnelsen av artikkelen. Selv om vi i forrige artikkel kombinerte disse to farger, i dette tilfellet den grønne er hovedfargen og den fiolette den som setter kontrastnoten. Den grønne, fargen på naturen er påvirket av fargen på det ekstravagante, skaper kontrast.
  • Monokromatisk kombinasjon: Hvis vi bruker en monokromatisk kombinasjon av grønn, Det vanligste er at vi bruker det til noe som er knyttet til det naturlige eller det økologiske, Å være en farge veldig festet til dette. Uansett må du være forsiktig, vel Grønn er også fargen på ungdom og uerfarenhet.
  • Triadisk kombinasjon: Dette er en veldig brukt kombinasjon, fordi den blågrønne kombinasjonen er en av de mest positive egenskapene som følger med den, og med forening av rød gir den styrken som andre farger ikke har. Vi oppnår samtidig, har harmoni men kontrast.
  • Tetradas kombinasjon:Som i tilfelle av oransje farge, finner vi kombinasjonen av to komplementære farger, inkludert blå og gul. Fra det blå kommer vi å snakke i hver av kombinasjonene fordi det er en farge som er nær grønn og det skaper harmoni. På den annen side har gul, en lys farge, den styrke som kombinasjonen av tidligere farger trenger.
  • Analog kombinasjon: i dette tilfellet finner vi en kombinasjon som ligner på om vi snakket om monokromatisk, men skaper noe mer kontrast. Vi inkluderer nyanser av grønn-gul og grønnblå. De er svært lik monokromatiske, men perfekte hvis vi ønsker å inkludere andre toner som gir bort ungdommens kvaliteter som vi snakket om.

Kombinasjoner av farger ved hjelp av kromatisk sirkel

Tegning, maleri og til og med fargelegge i SiloCreativo. Også siden jeg ønsket å være forfatter siden jeg var liten, med denne bloggen oppfyller jeg drømmen min og jeg skriver for å dele det jeg lærer. Hva har du noen tvil om? Vel, her er jeg!

Siden uken har vi gjort en god gjennomgang av fargene, med en rask guide, der vi viste de viktigste egenskapene til hver av dem, er tiden kommet for å gå et skritt videre og fordype oss i fargen harmonier eller hva er det samme, fargekombinasjonen.

Sikkert mange ikke fanger deg ved overraskelse, vi har flere ganger snakket om rekkevidde av farger og kombinasjoner vi kan få med dem. Avhengig av hva hver av fargene representerer. Det viktigste er å velge fargen som vi ønsker å forlate, og selvfølgelig å ha klart valg av fargen.

Som du alle vet, fargen rød er fargen på Creative Silo, så alle eksemplene skal gjøre det ut fra denne fargen.

Som vi sier, det er enkelt å kombinere farger gjennom det de representerer. Vi kjenner de følelsene de representerer, er ikke det samme bruk rød enn blå, og kombinasjonen mellom dem er svært annerledes enn hvis vi bruker grønt og gult ... Hvis vi snakker om varme, men fra en ny perfectiva, kan kombinere oransje brun, men hvis vi søker å tiltrekke seg oppmerksomhet, vi bedre komme kombinasjonen av oransje med lilla. Som vi har gjentatt flere ganger, du må kjenne hver av fargene for å kunne kombinere dem med hverandre (Kom igjen, en siste se på hurtigveiledningen før du begynner!)

Men det er visse ganger når vi noen ganger har problemer med å jobbe med farger gjennom det de representerer. Vi er ikke sikre på om den kombinasjonen av farger er bra for det vi leter etter.

På grunn av dette er det a verktøy som gjør fargekombinasjonen mye lettere: kromatisk sirkel. I det kan vi se hver av fargene representert av hva som kan være en nyttig guide for å tegne hovedkombinasjonene mellom dem.

Vi kan kombinere fargene som vi ønsker, men fargekonjunkturene kan hjelpe oss med å gjøre dette lettere. Når vi snakker om harmonier, husk at de er generelle kombinasjoner av farger, der vi kan spille med forskjellige farger.

De viktigste harmoniene er:

Avhengig av hvilken effekt vi vil opprette, må vi velge en av dem. Det er ikke det samme, hvis jeg vil skape kontrast eller hvis det jeg leter etter, er mykhet ... La oss se hver av dem!

MERK: Husk at vi skal se hver av dem fra den røde farge, men at alle kombinasjonene er gyldige for alle farger i kromatisk sirkel. I hver av kombinasjonene tar vi fargen rød og dens rene kombinasjoner, og vi vil variere tonen og intensiteten for å oppnå det sortimentet av farger som passer best til det vi leter etter.

Som navnet antyder, dette fargespekteret vil være basert på en enkelt farge. Ikke gjør feil, det er ikke et kjedelig utvalg i det hele tatt. Vi tar en farge, den som vi liker mest og derfra, kan vi gå opp og ned på metningen og få toner som starter fra den første, er forskjellige fra hverandre.

I tillegg til å være veldig lett å gjøre (alltid husk å få dem ut fra en farge og ikke ta to eller tre lignende) kan det være svært nyttig å representere et bestemt humør, eller for et prosjekt som fremhever en enkelt farge.

Det eneste du må huske på er at det ikke er et område der det er en kontrast, så hvis du er ute etter kontrast, er dette ikke ditt utvalg. Uansett, Et godt alternativ, det kan være å bruke et monokromatisk utvalg og introdusere en farge som gjør kontrast, som vi vil se neste, en farge av sin analoge harmoni.

Det er det perfekte spekteret av farger hvis du er ute etter en kontrast. Komplementære farger er de som I kromatisk sirkel plasseres de på motsatte steder. For eksempel er komplementærblå gul, grønn er magenta og rød er cyan. Bruken av disse områdene av farger kan være et godt element hvis vi er ser etter oppmerksomhet, de er ikke gode farger for å gå ubemerket

Komplementære farger er mye brukt i reklame, på grunn av den høye kontrasten de produserer som resulterer i et kall til handling.

Triadisk fargekombinasjon

De er konstruert med tre familier av farger som er jevnt fordelt i kromatisk sirkel (se på tegningen). Disse kombinasjonene opprettholder kontrasten av komplementære fargekombinasjoner, mens du skriver ut harmonien som disse fargene mangler.

Den beste bruken av denne kombinasjonen er å ta en dominerende farge som brukes i større grad enn de andre fargene. Disse fargene skriver ut styrke og levende kontrast.

Det er kjent som en ordning av Komplementær dobbel farge fordi den bruker 4 familier med farger, to par komplementære farger. Dette resulterer i svært pulserende kombinasjoner og med mye kontrast og intensitet.

Det er en harmonisk sammensetning, men den eneste ulempen er at det har flere forskjellige farger, det er også mer komplisert enn resten. På denne måten kan en god ting ta en som dominerende.

Denne fargeskjemaet bruker tre eller flere familier som er plassert side om side i kromatisk sirkel. Det er et fargevalg som vi finner i naturen som gjør det behagelig og rolig.

Oppretter mer kontrast enn det monokromatiske skjemaet, men ikke så mye som komplementære farger. Når du bruker dette spekteret, er det best å ta en overlegen farge, en støttefarge på rekkevidden av den første og tredje farge for å komplementere den og skape kontrast.

Med disse retningslinjene vil det ikke være noe fargeområde som vil motstå deg! Husk at det viktigste er å eksperimentere og fremfor alt å vite hvor vi vil starte fra og hva vi ønsker å oppnå med våre farger.

Når vi har fargene som vi ønsker å starte, de rene farger, kan vi endre kontrast, intensitet ... til vi når fargetonen som best passer det vi leter etter.

Hvis vi er klart at vi ønsker å gjøre en triade av analoge farger og disse vil være grønn, grønn og blå, vet vi at det er mange mulige kombinasjoner med disse tonene, som ikke er den samme blå porselen kobolt blå eller smaragdgrønt flaske.

Så med valget av en triad åpner en rekke muligheter. Og det er her vi bør velge den som passer best til vårt prosjekt!

Forresten! Jeg påminner deg om å delta i konkurransen til de 1000 fans på facebook! Og du kan vinne en av de tre pakken vi slår sammen med en tabellkalender 2015 og vår WordPress-mal Crhistopher!

Vitenskapen om farge ofte brukt på dekorasjon og grafikk er også veldig nyttig i moteindustrien til fordel for kromatisk harmoni. Teoretikere og kunstnere hevet rasjonell studie av harmonier av farger, fra røde, gule og blå primærfarger med en enkel formel gjennom fargehjulet, der de kombineres for å skape sekundære, grønn, lilla og oransje og Disse danner den tilstøtende primære og tertiære med hvilken totalt 12 farger er oppnådd. Dette er systemet som vanligvis tar fagfolk som arbeider med maling og tekstiler, men innen makeup og selvfølgelig i mote også kan bruke den til å kombinere farger harmonisk

Fra kromatisk sirkel er det tre fargeklassifiseringer:Primær - De er rene, de kan ikke oppnås med blandingen av andre. Sekundær - De oppstår å kombinere to primaries, eksempel: grønn, lilla. tertiæres - vi får dem etter å ha blandet en grunnleggende og en sekundær. Selv om de også kan klassifiseres som kald og varm.

Nå er det slående å lage kombinasjoner som mange anser et overskudd sammen, og derfor er du ikke sikker på farger? - Basert på sirkelen, vil du vite hvilke toner som brukes fantastisk, og du vil være sikker på at vitenskapen om kromatisme støtter ditt utseende. I følge kromatisk sirkel kan du spille med tre typer kombinasjoner

Monokromatiske kombinasjoner: når vi knytter nyanser av samme farge, eksempel: Mørkegrønn, lysegrønn; Disse er ideelle, spesielt når vi tar vare på våre proporsjoner, og vi ønsker å stilisere silhuetten ved ikke å lage blokker av farge.

Kombinasjoner av komplementære farger: når vi knytter motsatte farger i kromatisk sirkel. En primær og en sekundær farge vil alltid være motsatt, for eksempel. blå - oransje, gul - fiolett. Derfra kan vi begynne å spille med dristige kombinasjoner, hvis du velger sterke toner eller subtile med bleke. På denne måten kan farger som anses som vanskelig å kombinere, finne en løsning med motsatt, for eksempel hvis du spør hvordan du kan kombinere oransje, sjekk ut den komplementære, den blå - sammen oppnå en slående blanding

Eksempel komplementær kombinasjon 1

Eksempel komplementær kombinasjon 2

Analogkombinasjoner: oppnås ved å kombinere farger som følges i sirkelen, med andre ord-naboer, Eksempel: Rød, oransje og sennep, som det fremgår av minitegnet, og du kan bruke to eller tre toner på rad. Ved første øyekast ser fargene ut til å ha ingenting til felles, men sammen fungerer de som en enhet takket være fargevitenskapen - når de følges i sirkelen, er deres tilknytning relatert. Det skjer også med fiolett og fuchsia eller forskjellige nyanser av grønt og blått. Denne typen kombinasjon unngår å blande kalde og varme toner.

Hvordan du ser å blande farger i antrekket ditt, kan være en enkel og morsom oppgave; når du kjenner de som støtter deg, sjekk ut dette enkle verktøyet som du sikkert vil oppnå effektkombinasjoner!

Takk for at du besøker!

Og hvis du liker disse og andre mote og stil notater, følg Trends Vip via

Finn fargene for DIN verden ..

Kombiner farger med CHROMATIC CIRCLE

Det er den tradisjonelle sirkelen basert på fargene rød, gul, blå og dens derivater. Isaac Newton utviklet det første sirkulære fargediagrammet i 1666. Siden da har forskere og kunstnere utstilt varianter av dette konseptet.

Uten å late som å gå inn i detaljene i teorien om farge, vil jeg referere til begreper som vi enkelt kan bruke og dermed oppnå bedre resultater når vi velger fargepaletten.

For dette vil vi huske sammensetningen av fargene i sirkelen:

Primærfarger er de tre rene fargene som ikke er sammensatt av noen blanding, det vil si at de ikke kommer fra andre farger, disse er: rød, gul og blå.

Sekundære farger er de som er oppnådd fra blandingen av to primaries. Disse er: oransje, grønn og fiolett.

Tertiære farger er de som dannes ut fra blandingen av en primær og en sekundær som er tilstøtende i kromatisk sirkel.

I et eksempel: Blå (primær) og gul (primær), danner grønn (sekundær). Hvis vi ønsker å oppnå en tertiær fra denne blandingen, for eksempel en lysere grønn, vil vi legge til mer gul, tvert imot hvis vi vil at grønt blir mer intens, vil vi legge til mer blå.

De tertiære er da de forskjellige nyanser av sekundære farger med mer eller mindre mengde av noen av de primære farger som komponerer den.

Analoge farger er de som ligger ved siden av hverandre i sirkelen.

Motsatt eller komplementære farger er de som står overfor i kromatisk sirkel. Det motsatte av en primær vil alltid være den sekundære farge oppnådd med de to gjenværende primærfargene. Eksempel: motsatt til blått blir oransjen oppnådd fra gul og rød.

Vel, opplyste disse reglene, vi observerer at rekkefølgen av fargene i sirkelen svarer til dem. Hva er bruken av å kjenne dem?

Avhenger av effekten vi ønsker å oppnå, hvis vi ønsker maksimal kontrast mellom to farger, tar vi to som står overfor, eller toner avledet av to farger som står overfor sirkelen.

Maksimal kontrast ved bruk av motsatte farger i kromatisk sirkel

Følgende illustrasjoner presenterer noen grunnleggende formler for å oppnå harmoniske farger, enten fra analoge eller motsatte.

Ordning basert på analoger

Ordning basert på motsetninger

I denne videoen er noen praktiske tips for å kombinere farger med kromatisk sirkel.

En interaktiv palett for å prøve forskjellige kombinasjoner.

Mer om Ordninger av farger oppnådd fra sirkelen.

Og den interaktive Colour Wizard-paletten (på engelsk), veldig intuitivt å bruke.

Blanding av farger 1: Fargenes teori og fargerike hjul

Et av de aspektene som mest forbløffer oss om oljemalerier, er fargen og de enorme mulighetene pigmentene gir oss, til å danne noen tonalitet som vi kan se i naturen og i ethvert objekt.

For å ta opp spørsmålet om farger og fargeblanding i oljemaleri, er det viktig å først vite den grunnleggende teori, som i vårt tilfelle vil være mer enn konsepter for å være en sjekk på hvert maleri sesjon, så lærer farge går hånd i hånd med lær å male i olje, og så med opplevelsen vil blandingen av fargen bli mindre systematisk og mer intuitiv, som maleriet vil bli mye mer behagelig.

Fargehjul eller fargeskjul

Først av alt vil jeg avklare at her skal vi snakke om klassisk fargeteori som er det som er nyttig for maleren til praktiske formål, hvor primariene er gule, blå og røde. Men hvis du ønsker å fordype deg i faget av farge, kommenterte du at det også er den moderne teori om lys farge, RGB-modeller (brukt av TV-skjermer) og teorien om fargepigment i CMYK-modellen, som er den som brukes i skrivere, skrivere og noen andre næringer (selv om noen artister har vedtatt det). Det er rikelig med dokumentasjon på internett som du kan søke om du ønsker å utdype emnet.

De er nyanser som ikke kan hentes fra blandingen av andre farger. Disse er røde, gule og blå. Inne i fargeskjulet danner de en trekant.

De kommer fra blandingen av to primære farger, og de er grønne, oransje og lilla:

rødt + blått = lilla

rød + gul = oransje

blå + gul = grønn

De oppnås ved å blande en sekundær med en primær, slik:

oransje + gul = gul oransje

oransje + rød = rødaktig oransje

grønn + gul = grønn gul

grønn + blå = blågrønn

lilla + rød = rødlig lilla

lilla + blå = blå lilla

Disse fargene ikke tydelig se på tradisjonell kromatisk sirkel, er det en blanding av en primær eller sekundær eller tertiær farge med sin komplementære (se nedenfor for definisjon), i ulike mengder, slik at fargen er "skitne" litt , men uten å miste sin tendens. Således er for eksempel en okkerfarge en gul som en liten fiolett har blitt lagt til, som er dens komplement. Se artikkelen Hva er komplementære farger i maleriet for?

Som nøytrale farger er hvite, svarte og grå. Fra det fysisk-teoretiske synspunkt blir de ikke ansett som farger siden hvit oppstår når overflaten reflekterer alt lys, mens svart oppstår når alt lyset absorberes. I oljemaleri kan den svarte fargen dannes ved å blande andre farger, mens hvitt ikke kan dannes, og vi kan betrakte det som en primærfarge.

De har lignende nyanser og støter til hverandre på hjulet. For eksempel rød og rødaktig oransje, eller blå med blåaktig lilla. I et maleri arrangert side ved side skaper de harmoniske effekter med svært liten kontrast. Til venstre gir jeg et eksempel på bruk av analoge farger i et stort område av sammensetningen: analog gruppe grønn-gul-grønn-blågrønn. Det er arbeidet "The Tower of Babel" av Brueghel.

Komplementære farger

De er rett overfor hverandre på fargeskiven. En primærfarge er komplementær til en sekundær farge. En annen måte å se på, er å se etter fargen som trengs for at de tre primærene skal være til stede.

Dette punktet vil være til stor hjelp for å løse problemer med å skaffe bestemte farger i våre blandinger. Rød er komplementær til grønn, gul er komplementær til lilla og blå er komplementær til oransje. Komplementarier er ekstreme kontrastfarger, og når de brukes sammen i et maleri, kan de produsere lyse og levende bilder.

Til høyre ser vi et klart eksempel på bruk av komplementære farger for å oppnå en munter, slående og levende sammensetning: en oransje blomst på en blå bakgrunn som er den komplementære fargen.

Tone eller nyanse: Kort sagt, vi kan se det som fargen selv, det vi kaller tonalitet, som rød, gul, oransje, etc. Det refererer til ren tilstand av farge, uten å legge til hvitt eller svart.

Verdien, lysstyrken eller lysstyrken: det refererer til klarhet eller mørke i en farge. Eller sett på en annen måte er mengden av hvite eller svarte som har en farge. Lysere farger har en høy verdi og reflekterer mer lys, mens en lavverdig farge er mørkere og absorberer mer lys. Dette konseptet er svært viktig for oljemaleri, fordi en maleres suksess eller fiasko ligger i hans evne til å skille mellom de forskjellige verdiene for tonalitet og å oversette dem til hans arbeid, og gi ham dybden, definisjon av passende skygger og lys. Denne egenskapen gjør det mulig for oss å uttrykke forskjellige følelser av romlighet, volum, konturer, etc. i vårt maleri. Dens søknad er svært bred, og vi vil adressere den i andre kapitler.

Metning eller intensitet: det refererer til levetid eller blek av en farge, og er relatert til renheten. Jo mer mettet farge på et objekt, jo større er følelsen at den er i aktivitet eller bevegelse. For eksempel bruker kadmium rød direkte fra tuben, ville vi ha en høy intensitet, en levende farge i intens, men når de blandes med andre fargeintensitet redusert vilje, vil det se mer misfarget og grå, og derfor også definert som mengden av grå som har en farge. Metningen kan senkes til maksimum ved tillegg av komplementæret, siden fargen er nøytralisert og tar den til en grå tone. Det reduseres også ved å legge til hvitt, svart eller grått.

I maleriet er røde, gule og appelsiner kjent som varme farger, mens blues, fioler og greener er kjent som kalde farger. Temperaturen på en farge påvirkes av fargene som omgir den. For eksempel vil en gul farge se varmere om den er omgitt av en fiolett, men dens "varme" vil ikke bli sett så mye om den er omgitt av en oransje.

Også, vi kan se hvor kalde farger gir en ide om avstand, mens varme farger gir følelsen av nærhet.

I følgende to verk av kunstneren Vicent Van Gogh ser vi tydelig et eksempel på en sammensetning med kalde farger (Starry Night) og et arbeid med varme farger (Vase med tolv solsikker).

Så langt har vi tatt opp de mest relevante aspektene av teorien om farge for å lære å male i olje. I artikkelen MIX OF COLORS 2 vil vi lage vårt eget fargehjul med olje!

52 kommentarer på "Color Mix 1: Color Theory and Color Wheel"

Jeg setter stor pris på å kunne regne med informasjonen du gir oss. Vennligst fortsett å stole på meg når jeg slipper ut ny informasjon om maleriet. Takk

Takk for din vennlighet ved å gjøre oss kjent med slike interessante ting. Begge oljene og hvordan du tegner uten å vite hvordan du gjør det, tillater oss å gjøre våre kreasjoner bedre. Gud tillater ham å leve mange år for å kunne instruere de som følger ham. Jeg gjentar min takknemlighet.

Jeg føler meg veldig takknemlig og begeistret for "lysene" og informasjon som gir oss om oljemaleriets kunst. Ra.

er veldig god informasjon for de som starter og for de som har glemt jeg fant denne siden på jakt etter maling, og jeg fant det veldig bra

Jeg har trent i noen måneder, jeg startet oljemalerier, som en ung mann jeg ikke var dårlig på kunstnerisk tegning, jeg fikk gode karakterer, jeg har fortsatt noen ark hjemme og andre som mine brødre har. Med førtidspensjonering på grunn av sykdom bestemte jeg meg for å dedikere meg to dager i uken, to timer om dagen! Jeg elsker det!

Jeg leser alle artiklene dine praktisk talt hver dag. Jeg vil male og fremfor alt leser jeg artiklene dine nesten daglig. Jeg ønsker `å ha veiledningen, hva jeg må gjøre for å kjøpe den.

Veldig vennlig hilsen.

Pedro García Fernández.

Hilsener Pedro, guiden ga den gratis, du må bare fylle dine data i skjemaet på denne siden, eller på linken som sier "Free Guide" -menyen, og riktig skrive mail til deg sender en Svar på den e-posten med lenken til veilederen. hilsen

Hei, jeg er veldig takknemlig for alt du deler med oss, må Gud velsigne deg og opplyse deg for all godhet du legger inn for å få all din kunnskap til hver person som liker å male. Mange takk.

Det er svært verdifullt å vite hvordan man lager fargeblandinger ved å bruke primære og komplementære farger, samt å kombinere kalde og varme farger. suksess

Ønsker å vite i mange år at det er krososmatisk, vet jeg ikke om det er skrevet slik, og det er bare på grunn av en drøm jeg en gang hadde.

På den annen side jeg beundrer alle maleri, men ikke helt male noe, men hvis en gang deltok på et fire klasser av 3 timer each've gjort noen kulltegninger hverandre ga dem farge, men jeg ønsker å gi meg å se om jeg prøver å male, siden jeg beundrer denne kunsten, selv om jeg som sagt ikke vet noe om dette, og jeg er 66 år gammel, men da jeg gjorde maleriene, var det omtrent 5 år siden -

Hei Marina, Selvfølgelig kan du begynne å male, hvis det er ditt ønske, skjer ingenting hvis det i utgangspunktet ikke går som forventet, det handler om å vite hvordan materialet fungerer, å lære å blande, å holde rent farger. Hvis du leser alle artiklene jeg har delt i denne bloggen, vil du ha de grunnleggende konseptene. Husk at du kan starte med økonomisk støtte, så du ikke begrenser deg selv av frykt for å skade et dyrt lerret. hilsen

Det er veldig interessant å kjenne verkene i olje, og blandingene som er de store suksessene til en maler på sin inspirasjon som vil gi verden sine suksesser for å bli beundret, god informasjon

Ok ok ... Så for deg har fargeteorien ingen betydning? , Ikke engang for nybegynnere i maleriet?, Leser du Parramon?, Begynner han med denne teorien om lys før han nedsetter seg i praksis og bruk av pigment. Alle som ønsker å begynne å male må vite dette om lys, ja eller ja, det er veldig uansvarlig å tro at det ikke er nødvendig å male. Hvis du begynner å bruke praksis før teorien til en student for eksempel da når du vil vite mer om dette av maleriet, og oppdage i seg selv fargenes teori du skal tenke? ... men læreren min snakker ikke om dette, eller kanskje vil tenke, at artikkelen Carito på "Color Mix 1: fargelære og fargehjulet" ikke snakke om noe så ... Vel jeg tror du er litt forvirret du tror fargelære er fargehjulet med primære farger rød, gul og blå. Det viser seg at nei, teorien om farge er teorien om lys selv RGB-farger (rød, grønn, blå), etter min mening bør du endre tittelen til blogginnlegget for noe som "Blanding av farger 1: primære farger pigmenter og egenskaper av farge ", ikke snakker om lys du kan ikke nevne teorien om farge, du bør også nevne at fargesirkelen ble erstattet av den vi allerede har diskutert. På denne måten vil du unngå å forvirre flere mennesker i fremtiden, kanskje begynneren ikke skjønner det, men en erfaren maler som meg innser at artikkelen er veldig forvirrende. Vel en hilsen er verdsatt innsatsen jeg vil gjerne ha en side og oversette kunnskapen min så vel som deg, en hilsen og jeg vil gjerne se noe av arbeidet ditt.

Hei! Vel, slik at det ikke er sagt at jeg ikke hører på mine kjære lesere, har jeg allerede lagt en forklarende merknad i artikkelen. Det jeg prøver å forklare er at jeg selvfølgelig vet teorien om lys, og sikkert i fremtiden skrive en artikkel om det, men for nå, så min tid er redusert first'm skrive om hva jeg spør leserne og hva Det har vært mer nyttig for meg, og det er fortsatt mange problemer som skal løses. Denne bloggen er min personlige blogg der jeg dele med leserne, og som avklares på siden oppfordret meg, vet jeg ikke tenkt å erstatte en Academy of Fine Arts. Når du har adressert de mest avgjørende problemene, diskuterer vi andre emner, inkludert teorier og historie.

Som du er en god leser, kommenterer du at du også kan ha din blogg på internett er veldig enkelt, det er mange tutorials på nettet som du kan studere, vi ville elske hvis du kunne oversette din kunnskap på nettet, fordi mye informasjon som mangler i spansk for de som ønsker lære å male og ikke kan eller ikke er interessert i tilgang til et akademi. Hilsener!

Fargemodellen er foreldet, ingen maler med rødgul og blå, modellen som ble akseptert i det siste er cmyk, se på skrivere og andre utskriftsenheter, jeg bruker dette systemet. Jeg kjøper bare prussian blue, cadmium yellow og Carmin de Garanza blekk (magenta), jeg blander og jeg har alle de fargene jeg vil ha ...

Hei, husk at her snakker vi ikke om skrivere eller skrivere, som faktisk bruker cmykmodellen, vi snakker om oljemaleri. Og selvfølgelig, bruker hver artist paletten du foretrekker det, faktisk er det malerne i store mestere som ikke bruker blå eller cyan, men svart, er for eksempel Anders Leonard Zorn, som i utgangspunktet brukes: svart, okergult og en halv rød kadmium. Andre bruker om lag 24 farger, en annen fem, en annen åtte, etc. Her kan vi ikke snakke om ukurante farger, fordi jeg tviler på at de store mestrene av maleri og mange av de største artistene i vår tid er foreldet. Her er det viktige resultatene. På den annen side tror jeg du er litt forvirret siden preussisk blå er for langt fra cyanen, fra den cmykmodellen du nevner. Tilsvarende er karmin Garanza ikke magenta, gul kadmium må bruke en selvfølgelig, og hvis du ønsker å bruke CMYK-farger, trenger du den sorte fargen. Jeg tviler på at du kan gjøre noe uten hvitt, eller at du kan lage en grønn eller oransje mettet med bare de fargene du nevner. Når du sier jeg har hver farge jeg vil ha ... avhenger av hvordan du håndterer stilen du ønsker farger, utvalg av nyanser i bildene dine. hilsen

Vel, når jeg snakker om disse tre fargene CMYK og skrivere det er det beste eksempelet for å se fargelære er sant, fargen har blitt studert i mange år har trukket millioner av studier og tilsynelatende denne modellen kommer til å velte alle. Med dette mener jeg de er de fargene vi bruker til å male i den virkelige verden etter Newton oppdaget så lett brytes ned eventuelle endringer, lys malt med røde, grønne og blå ... farger Kunstneren må forstå dette og gjøre en konvertering av disse fargene å male i den virkelige verden (pigment), dette ville være å bruke de komplementære fargene på ovenfor (rød, grønn, blå) Når det gjelder å bruke fargehjulet med rød, gul og blå, er det er mot fargelære, hvorfor det er verdt denne teorien da?. Når jeg snakker om prøyssisk blå, er dette en akseptert farge i den virkelige verden (pigmenter), som ville være den blå cyan lys, som skjer med kadmium gul og karmin Garanza, ville dette være konvertering av lys gul farge og magenta (lys farge) for å pigmenter ville bare etterligne disse lyse farger i verden pigment, ville en magenta blekk være umulig så lett ...

Selvfølgelig bruker jeg sort og hvitt (luminocidad og metning), men dette er en annen sak ... bare oppsummere Jeg tror ikke fargelære er forklart og deretter forvrengt ved å bruke en modell eller fargehjulet som går mot dette, rett og slett Jeg støtter meg selv i teorien.

Hei, jeg forstår din posisjon og leser denne forklaringen av deg. Jeg ser ikke noe motsigelse med det som er blitt forklart i denne bloggen. Det du foreslår er at teorien om lys skal forklares, noe som etter hvert må tilpasses pigmentene som du sier. Jeg vil forklare hvorfor jeg ikke snakker spesifikt om teorien om lys. Har du sett de andre artiklene om fargeblandinger? Vel, fargene du bruker er bare noen av de mange nyanser som har kommersielle boliger for utvalgene av blått, gult og rødt, det vil si etter alt du ikke bruker teorien om lys, men hva som fungerer i Virkelig liv, fordi du ikke kan male med lyse farger. Selvfølgelig vet vi teorien om lyse farger, alle eksperimenter nedbrytning av lys spektra, dannelsen av lyse farger, subtraktiv og additiv syntese, etc. men som du sier må du tilpasse den til pigmentfarge teorien ... lyset er lys, pigmentet er pigment, det har ingen diskusjon. Denne bloggen som jeg har sagt, er en hjelp for de som starter i verden av maleriet ... så jeg er ikke i å forklare denne teorien av lys, er ikke praktisk eller nybegynnere ivrige til å male sin første male dem interesser ... når hjulet forenklet fargen blir undervist (som vi har gjort i andre artikler) snakker rød som et område, ikke akkurat som kadmium rød du ser i grafen, er dette for forenkling å ikke sette alle nyanser rødlig. Med dette fargeskjulet, hvem forstår ikke så blå og gul som grønt? Dette trenger ikke teorier, tar praksis, ta gul maling (tonalitet som har, sitron, kadmium, hansa, etc) og bland med blå (Prusia, Pthalo, kobolt, etc) og ingen teori kan benekte at grønn er dannet, enten en intens grønn, en grønn jord, lysere eller mørkere .. men grønn tross alt. Når personen innser den praktiske delen, ekte, jordnær maling, hvis du kan grave og studere teorier, historie, begreper, osv ... men for nå denne bloggen er praktisk, for nybegynnere og amatører, husker ikke tenkt å erstatte kurs i et fakultet for kunst, hvor selvfølgelig er undervisningen i teorien om lys inkludert. Hjernen, sinnet, minnet må være til tjeneste for kunstneren, ikke omvendt. Hilsener.

Carito: Jeg begynner å male i olje og snuble med mange vanskeligheter for å blande fargene og få den jeg vil ha. Jeg har nettopp lest denne artikkelen, og jeg er sikker på at det vil hjelpe meg mye. Takk og jeg gratulerer deg for dette arbeidet som du gjør for de av oss som elsker å male. Chao.

Veldig interessant studie, jeg vil gjerne ha tips til å male kombinere farger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 − 13 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map