ett spillregler

ett spillregler

Spill og moro for hele familien

Én offisielle regler for kortspillet

Variasjonene av UNO finner du her.

Målet med UNO er ​​å kvitte seg med alle kortene som blir "stjålet" først ved å si ordet "ONE" når det siste kortet er i hånden. Den første til å nå 500 poeng vinner. Poeng er mottatt for alle kortene som de andre spillerne fortsatt har i sine hender (se poeng).

Kortene er blandet og hver spiller mottar syv kort. De resterende kortene er skjult i midten og danner dekk. Det første brevet blir avslørt og plassert ved siden av det. Dette dekket er kaste dekk. En spiller er tegnet og runden begynner.

Den første spilleren legger et kort fra hånden i kassetten. Her er det gyldig: Et brev kan bare legges over på et brev med samme farge eller med samme nummer. Svarte kort er spesielle action kort med spesielle regler (se action kort). Hvis en spiller ikke kan sette riktig kort, må han ta et straffekort fra kortstokken. Du kan spille dette kortet akkurat nå, hvis det er verdt det. Hvis ikke, er det turneringen til neste spiller. Hvem setter det nest siste bokstaver, skal si "ONE" (som betyr "Eins") og påpeker at han bare har ett siste brev i hånden. Hvis en spiller glemmer den og den andre noterer den til tide (før den neste spilleren har tatt eller har falt et kort) må han ta to straffekort. Vinneren av runden er han som legger inn det siste kortet. Poengene legges til og en ny runde begynner.

I spillet er det svart action kort med forskjellige funksjoner, som forklares nedenfor.

Brev ta to

Når dette kortet er plassert, må den neste spilleren ta to kort og kan ikke legge ned noen kort i denne runden. Dette kortet kan kun legges på et kort med riktig farge eller andre "ta to" kort. Hvis det avsløres i begynnelsen av spillet, gjelder de samme reglene.

RETURN BREV

Med dette brevet blir adressen endret. Hvis du har spilt til venstre, spiller du nå til høyre og på baksiden. Brevet kan bare legges på et brev med tilsvarende farge eller på et annet returbrev. Når dette kortet er tatt i begynnelsen av spillet, starter giveren og deretter fortsetter spilleren til høyre.

INTERMEDIATE BRIEF

Etter å ha satt dette kortet, blir den neste spilleren "hoppet over". Brevet kan bare legges på et brev med tilsvarende farge eller på et annet innleveringsbrev. Når dette kortet er tatt i begynnelsen av spillet, går spilleren "hopper" til venstre for giveren og spilleren til venstre for denne spilleren fortsetter spillet.

VALG AV VALG AV FARGER

Med dette kortet avgjør spilleren hvilken farge som fremdeles er i spillet. Også den aktuelle fargen kan velges. Et fargevalgskort kan også plasseres når spilleren kan sette et annet kort. Hvis et fargevalgskort tas i begynnelsen av spillet, bestemmer spilleren til venstre for giveren hvilken farge som skal følges.

Brev til å ta fire farger Dette brevet er det beste. Spilleren bestemmer hvilken farge som fortsatt er i spillet. I tillegg må den neste spilleren ta fire kort. Du kan ikke slippe noe kort i denne runden. Dessverre kan kortet bare plasseres hvis spilleren som har den, ikke har kort i hånden som tilsvarer fargene på haugen. Hvis spilleren har et kort med nummeret eller et handlekort, kan kortet imidlertid ta fire farger.

En spiller som har et kort for å ta fire farger kan bløffe og sette det kortet forbudt. Hvis spilleren fanger visse regler gjelder (se straffekort). Hvis dette kortet er tatt i begynnelsen av spillet, blir det returnert i dekk og et annet kort er tatt.

Hvis en spiller ikke respekterer reglene, må han ta ett eller flere straffekort. Reglene er følgende:

 • Én: Hvis en spiller glemmer å ringe "ONE" etter sitt nærmeste kort og den neste spilleren ennå ikke har spilt sitt kort, må han ta et straffekort.
 • Forslag: Hvem lager forslag til sine spillere, må ta to straffekort.
 • Feil stilling: Hvem legger et brev, selv om det ikke er der eller et feil brev, må gjenoppta det og i tillegg få et straffebrev.
 • +4 kan bare settes når spilleren ikke kan bruke den aktuelle fargen med unntak av andre action kort. Hvis spilleren som har +4 mener at kortet har blitt spilt dårlig, kan han utfordre den forrige spilleren. Han må da rettferdiggjøre ved å vise sine kort at han ikke virkelig kunne betjene fargen riktig. Du kan bekrefte dette, den utfordrende spilleren må nå ta seks kort i stedet for fire. Men han ble overført for å få +4 ulovlig, han må ta de fire bokstavene til seg selv.

Spilleren som har plassert alle sine kort først, mottar følgende poeng for kortene til spillerne som fortsatt er i hånden:

Vennligst fullfør sikkerhetskontrollen for å få tilgang til repelis.live

Hvorfor må jeg fullføre en CAPTCHA?

Å fullføre CAPTCHAen viser at du er et menneske og gir deg midlertidig tilgang til webområdet.

Hva kan jeg gjøre for å forhindre dette i fremtiden?

Hvis du er i personlig forbindelse, som hjemme, kan du kjøre en antivirus-skanning på enheten for å sikre at den ikke er smittet med skadelig programvare.

Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du spørre nettverksadministratoren om å kjøre over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter.

En annen måte å unngå å få denne siden i fremtiden er å bruke Personvernpass. Sjekk ut nettleserutvidelsen i Firefox Add-ons-butikken.

Cloudflare Ray ID: 4015c9566287640f • Din IP: 2a02: c207: 2008: 7822 :: 1 • Ytelse & sikkerhet av Cloudflare

Se et spill uten regler: Nerve (2016) Online

Velkommen, du ser på Et spill uten regler: Nerve [En full film] online.

VER-PELICULAS.IO er alltid oppdatert med de beste premierne over hele verden. ha det bra å se på et spill uten regler: Nerve (2016) online.

 1. initiering
 2. PelГculas
 3. Film Et spill uten regler: Nerve

se et spill uten regler: Nerve Online, se gratis En spill uten regler: Nerve online, se film A Game Without Rules: Nerve (2016) online, et spill uten regler: Nerve full film, et spill uten regler: Nerve online HD, et spill uten regler: Nerve Spansk latinsk, Film Et spill uten regler: Nerve Latino Online, se et spill uten regler: Nerve tekstet, på spansk, på spansk latinsk.

¯ LES DETTE! Under spilleren er listen over servere, og når du velger en, vises de tilgjengelige språkene. MERK: Ikke alle servere har de samme alternativene (fordi over tid de blir slettet), nyt.

* 8 kort +2 (tvinger den neste spilleren til å stjele 2)

* 8 bokstaver på tur

* 8 bokstaver reversert

* 4 wildcards (endre farge)

* 4 wildcards +4 (bytte av farge + tvinger neste spiller å tegne 4)

Spill instruksjoner

Hårkort 2Obligat neste spiller til å tegne 2 kort og tilbringe sin tur. Hvis den spilleren også har et "skyte 2" kort, kan han kaste det bort, og den neste spilleren må tegne 4. Så videre. Hvis det er det første spillkortet, følges de samme reglene for spilleren som starter spillet.

Letter shift hopp

Slå hoppeskjema Når en spiller ruller dette kortet, hopper det til neste spiller. Hvis dette er det første kortet på bordet, skal spilleren som starter, gå om til neste.

U-sving brev

Endring av retningskort Dette kortet endrer retningen til spillet (fra venstre til høyre og omvendt). Dette er angitt av pilene på bordet. I begynnelsen av spillet går retningen mot klokken. Hvis dette er det første kortet, vil spilleren som begynner å miste svingen, og fortsetter den neste i retning med urviseren.

Wildcard Spilleren som har dette kortet kan kaste det bort når som helst, så lenge den forrige spilleren ikke har tvunget ham til å stjele (for eksempel med et hårkort 2). Ved å trekke dette kortet kan du bestemme hvilken farge du vil fortsette å spille med.

* Hvis regelen er oppfylt, suger spilleren som har sagt "løgn" automatisk 6 kort (4 av det wild card pluss 2 av en fin for å gjøre en feil).

Poeng i spillet

Verdi av kortene Fra 0 til 9 Din egen verdi

vill + 2 20 poeng

Endring av retning 20 poeng

Hopp over 20 poeng

Wildcard 50 poeng

Joker +4 50 poeng

2 spiller spill

* Når en spiller kaster omslagskortet, vil den andre spilleren også hoppe over svingen for seg selv.

kilde: Innholdet i innlegget er av mitt forfatterskap, og / eller, det er en samling av forskjellige kilder.

Målet med spillet er å kvitte seg med alle kortene dine så raskt som mulig. Den første spilleren som går tom for kort i hånden er vinneren av runden.

Ved starten av spillet gir giveren syv kort til hver spiller, legger resten i midten av bordet og returnerer det første kortet for å gjøre det synlig. Dette brevet blir utgangspunktet.

I sin tur må hver spiller, som starter med den ene til høyre for forhandleren, sette et kort på bordet som har samme farge, tall eller symbol som den øverst på stakken. Noen kort har det privilegium å bli spilt når som helst, mens andre har en bestemt effekt (se nedenfor).

Hvis en spiller ikke kan spille noen av hans kort, må han tegne en fra kortstokken. Hvis det ny stjålne kortet kan spilles, kan du kaste det ved å spille det, ellers slutter din sving og går til neste spiller.

Når en spiller har et enkelt kort, bør han advare de andre spillerne som sier "¡uno! ". Hvis du glemmer å si det og en annen spiller merker og melder deg, må du tegne fire straffekort.

Som nevnt ovenfor, har noen bokstaver en spesiell betydning. Noen av dem kan brukes til enhver tid, mens andre utløser en bestemt handling når de spilles.

Når en spiller spiller dette kortet, blir den neste i turne hoppet over, og svingen går videre til neste spiller. Hvis det bare er to spillere, kan spilleren som har spilt kortet, spille igjen umiddelbart.

Når en spiller spiller dette kortet, er meningen med spillet omvendt. Hvis du spiller med urviseren til nå, vil du spille mot klokken til et omvendt eller tilbakestilt kort spilles igjen. Hvis det bare er to spillere, kan spilleren som har spilt kortet, spille igjen umiddelbart.

Når du spiller et +2-kort, må den neste spilleren trekke to kort før du spiller.

Dette kortet kan spilles når som helst og lar spilleren som spiller den, velge farge han ønsker. Den neste spilleren er pålagt å spille et kort av den fargen.

Dette kortet kan spilles når som helst. Spilleren som bruker den, velger fargen som skal spilles senere, og den neste spilleren må ta fire kort før han spiller.

Når en spiller vinner ved å kaste bort alle hans kort, må de andre som fortsatt har kort i hånden, telle sine poeng.

Den endelige vinneren være minst poeng etter en definert n-antall runder, eller når den taper har nådd den definerte grensen (ofte 500 eller 1000 poeng). Her presenterer vi verdien i punkter i hvert brev:

 • De vanlige bokstavene, det vil si de nummererte, er gyldige fra 1 til 9, etter behov.
 • Spesielle kort, (revers, hopp og +2), har en verdi på 20 poeng.
 • Spesielle kort, (wild card og +4) er verdt 50 poeng.

I denne varianten kan en spiller som har tegnet 2 eller 4 kort, i stedet for å stjele spille en +2 eller en +4. Den neste spilleren må stjele summen av alle + kort som har blitt spilt, med mindre du har en to eller fire og så til neste plikten til å stjele. Du kan ikke spille en +2 over en +4 og vice versa.

Hvis en spiller spiller en +2 etter å ha stjålet, må den neste spilleren bare trekke to kort.

Å være veldig populær, har denne varianten mange navn: respons, akkumulering, akkumulering av mer, respons på mer.

I denne varianten, hvis en spiller har flere kort i samme farge og påfølgende verdi, for eksempel 2, 3 og 4 gule, kan spille dem i den samme tur, i stigende eller avtagende rekkefølge. Det må likevel være raskt nok, siden denne retten går tapt i det øyeblikket den neste spilleren har spilt, og sistnevnte har rett til å gjøre det så snart det første kort av sekvensen er plassert.

I denne varianten, hvis en spiller har nøyaktig samme kort som den øverst i stabelen, kan han spille det umiddelbart, selv om det ikke er hans tur. Den som gjorde avlytningen kan spille igjen, så fortsetter spillet med den neste spilleren etter ham. Et visst antall spillere, kanskje alle sammen, har nettopp passert sin tur.

Hvis avlytingen mislykkes fordi spilleren som prøvde det ikke var rask nok eller fordi han gjorde en feil, vil han ha 3 straffespenninger. Vær derfor forsiktig!

Bare vanlige kort kan skilles, spesielle kort kan ikke skilles.

I denne varianten kan du fange opp et kort som har samme nummer eller symbol, uansett farge, i henhold til avlytningsregelen ovenfor.

I denne varianten foreslår vi at vi kun kan spille en +4 når vi ikke har noe annet valg. Spille et pluss 4 er tillatt, men det vil bli betraktet som a lykt (bløffing i den forstand at andre spillere vil tro at du ikke har noe annet å spille, selv om det egentlig ikke er tilfelle).

Spilleren som må stjele på grunn av +4 kan, i stedet for å stjele kort, erklære at eieren av +4 er bløffing. Hvis dette er tilfelle, kan eieren av fire har spilt et annet kort av fire, vil det være lamplighter som stjal de 4 kort pluss to kort Straffe. Hvis du i stedet spilleren tiltalte ble ikke bløffing og nå hadde ikke annet valg enn å spille 4, vil anklageren må trekke 2 kort mer.

Denne regelen er ikke i det hele tatt uforenlig med akkumuleringsregelen. I dette tilfellet kan det være strategisk lurt å trekke forsiktig kortene i stedet for å svare på en fire og bli beskyldt for å bløffe, og dermed trekke flere kort.

Hopp omvendt etter å stjele kort

Denne varianten foreslår plikten til å bruke sin tur etter at de har stjålet kort (etter en +2 eller +4).

I denne varianten får bokstaver 0 og 7 en spesiell effekt:

 • Når en 0 spilles, sender hver spiller sin hånd til den neste, i dagens forstand.
 • Spilleren som legger en 7, kan, selv om han ikke er forpliktet til å gjøre det, bytte hånden med spilleren etter eget valg. Den utpekte spilleren kan ikke nekte den.

I denne varianten har vi innført åtte tilleggsbrev, den summer bokstaver. De kan spilles når som helst, og alt kan spilles etter dem.

Når en spiller setter en summer bokstav alle må trykke bokstaven "b" så fort som mulig, inkludert den som spilte den. Den tregeste å reagere må trekke tre straffekort.

Sammendrag av tastaturkommandoer

 • Piler: Se på kortene i hånden din.
 • Skriv inn: Spill et kort eller start spillet.
 • Space: stjele bokstaver.
 • C: kunngjør brevet som står øverst på stakken.
 • S: kunngjør resultatene.
 • T: kunngjør hvem som har svingen.
 • U: si en eller påpeke at noen ikke sa det.
 • F: Rapporter en bløff (bare hvis denne ekstraregelen er aktivert).
 • B: trykk på summeren (kun hvis denne ekstraregelen er aktivert).
 • Shift + C: viser kortene etter farge.
 • Shift + H: viser bokstavene etter nummer.
 • Shift + D: Deaktiverer bestilling av kortene.
 • Gå til menyene ↑
 • Gå til innhold ↑

Copyright © 2010-2018, QuentinC The Game Room team

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map