elektroniske spill

elektroniske spill

Lysdioder: 3x3x3 = 27 lysdioder (30 lysdioder inkludert) Det er mulig å programmere kan programmeres av USB (animasjon / scener) farge: standard: rød versjon.

Kit for å håndtere oscilloskop

vekselstrøm (AC) vekselstrøm justerbar rettet vekselstrøm til full bølge og halvbølge spenningsnivå krøllet og ruid.

En del av vår EDUKIT-serie takket være et forhåndsprogrammert program med eksempler, lærer denne modulen hvordan man: leser opptil 8 knapper og aktiverer et program.

EDUCATIONAL KIT MED OSCILLOSCOPE - LCD-SKJERM

LCD-skjerm, høy kontrast: 64 x 128 piksler med bakgrunnsbelysning med lysdioder, maksimal samplingsfrekvens for hvit farge: 1MS / s for signaler.

En serie Robot Kits for fremtidig ingeniør. Monter kitsene og finn en fin måte å gjøre deg kjent med elektronikk og mekanikk.

EDUCATIONAL KIT MED OSCILLOSKOPE TIL PC

[b] oscilloskop [/ b]: båndbredde: DC ved 200 kHz ± 3dB inngangsimpedans: 100 kohm / 20 pF maks inngangsspenning: 30 V (AC + DC) slipsbase.

FUTBOLISTA ROBOT MED 6 LEGS - KIT

Monter din egen styringsrobot inkl. Inkluderer: mekanisk sett fjernkontroll med kabelhåndbok (engelsk) strøm: 2 x AA batteri

En del av vår EDUKIT-serie eksplisitt brukerhåndbok. 10 spennende enheter med høy kvalitet, sømløs mikrokontroller-testkort, inkluderer.

Denne robottekselen hjelper deg med å sette dine første skritt i hydraulikkens verden uten motor uten batteri som er ideelt for å ta de første trinnene i hydraulikkens verden.

ideell til å lære prinsippene om mekanikk og bevegelser lett å montere skrutrekker inkl. Strømforsyning: 2 x AAA-batteri LR03 på 1,5.

EDUCATIONAL EXPERIMENTATION KIT - UTEN sveising

En del av vår EDUKIT-serie bygger 10 spennende prosjekter uten å måtte sveise testplater av høy kvalitet med 456 manuelle tilkoblingspunkter.

Solar Rover - Terrengkjøretøy - kjører på solenergi

terrengkjøretøy med 6 hjul 4x4 alder: 8 + anbefalt alder: 14 + motor: arbeider med solenergi 12000 rpm 1.2 VDC med solenergi.

Bli med i kretsløpet i dette vanedannende logikkspillet

Nei, det er ikke en elektronisk manual eller et pedagogisk program som lærer deg alle hemmelighetene til integrerte kretser. Det er mye mer moro: et spill som vil teste logikken og tålmodigheten til mer enn en! Se full beskrivelse

Det er ikke veldig spesifikt, det er mer som et puslespill. puslespill. Mer.

analysert 6. februar 2013

Nei, det er ikke en elektronisk manual eller et pedagogisk program som lærer deg alle hemmelighetene til integrerte kretser. Det er mye mer moro: et spill som vil teste logikken og tålmodigheten til mer enn en!

Målet er det enkleste: det forener alle deler av kretsen slik at de danner en helhet, og ingen av dem forblir løs. Easy? I prinsippet kan det virke, men vi forsikrer deg om at skjermene på høyeste nivå ikke er enkle.

Jo raskere og bedre du gjør kretsene, jo flere poeng. Du har tre vanskelighetsgrader og gode muligheter til å holde deg koblet til skjermen!

Begrensninger av shareware-versjonen:Lar deg spille i 60 minutter

Liste over elektronikk kunst spill

Abonner på Vidaextra

Del Liste over Electronics Arts spill

6. oktober: Tiger Woods PGA Tour 06

7. oktober: FIFA 06

20. oktober: Madden NFL 06

27. oktober: NBA Live 06

17. november: Behov for fart: Ønsket

Oktober er fullpakket med sport og det mest etterlengtede spillet for November, Need For Speed, som går for alle plattformer, PS2, GBA, NDS, PSP, Xbox, PC, GameCube og Xbox 360 kan ha spillet i samme måned.

Del Liste over Electronics Arts spill

Bruk logikk for å fullføre en elektronisk krets.

Er du lidenskapelig om de logiske spillene som gjør at du spinner kokosen? Electronica Det er et morsomt logisk spill som du vil elske. Det er et morsomt logisk spill, der du må fullføre en elektrisk krets så fort som mulig.

For å nå målet ditt Electronica, Du må være med på alle brikkene uten å forlate. Jo raskere du får kretsene, jo flere poeng får du.

I begynnelsen vil spillet gå litt sakte, slik at du raskt kommer til kontrollen av det, og det kan til og med virke veldig enkelt, men litt etter litt vil det bli mer komplisert når du utvikler seg. I tillegg, slik at du kan tilpasse deg perfekt til måten du spiller, presenterer Electronica tre vanskelighetsgrader.

Hvis du liker logikk spill, ikke gå glipp av muligheten til Last ned Electronica gratis for Windows, med denne prøveversjonen av spillet.

Last ned Electronica 1.0 herfra:

 • 100% sikker nedlasting
 • Følg instruksjonene i vår nedlastingsbehandling
 • Nyt programmet ditt

Statistikk: De har lastet ned totalt 20 510 personer, 1 denne uken.

Electronica 1 opptar 3,492 Kb. Filen er vert på Programas-Gratis.net-serverne. Her har du en liste over programmer som også kan interessere deg i våre PC Games, Intelligence and Skill-seksjoner eller Kortspill.

Last ned programmer relatert til Electronica

Finn ut, i hendene på Nick Chase, alt du kan om forsvinner av et originalt manuskript av Leonardo DaVinci.

Vri tastaturet til et musikkinstrument.

Elegant og elektrifiserende Windows logo bakgrunn.

Brann rakettene for å ødelegge ballongene i samme farge.

Prøv å simulere de mulige abstrakte drømmene til PCen som en hyllest til den berømte romanen av Philip K. Dick.

Siste meninger om Electronica

Vær alltid oppmerksom på kunnskap

Det er det beste man kan oppfinne og venter på informasjon for å lære og studere

Design og reparasjon

Artikler relatert til Electronica

Hvis det er en tittel i Grand Theft Auto-sagaen som skiller seg ut fra resten, er det utvilsomt GTA San Andreas, et spill som alle vil laste ned. Spesielt hvis vi snakker om sin versjon for Windows, fordi San Andreas for PC, takket være sine enorme muligheter, er en.

 • Vil du laste ned de beste gratis motorsykkel spillene? Hvis du elsker motorsykler og motorsykkelspill for PC, vet du de morsomme motorsykkelløpene. Det morsomme, og også den mest realistiske, og som får deg til å føle hastigheten. Siden begynnelsen av videospill ,.

 • Last ned The Simpsons spill

  I søkene av spill tar The Simpsons et privilegert sted i folks ønske. Alle Simpsons har sitt gratis spill, vil du laste dem ned? Hvis du har kommet hit og ser etter nedlastingen av Simpsons som kan imponere deg, får du deg til å le og inntrykk.

  45 elektroneksperimenter

  Skrevet av roobre 9. mars 2009 klokka 6:18 p.m.

  Rummaging gjennom søppel "viejos9rdquo; fra huset mitt fant jeg denne boken og jeg spilte med den jeg spilte som barn.

  Det kommer som en electronica gaggle med nok interessante eksperimenter, laget med relativt svært enkle komponenter for å få.

  Så fra tid til annen legger jeg et ark med noe eksperiment du ser, og hvis du vil kommentere for å se hva du synes

  Kommer den inn i ca 100 m?

  Vel, jeg vet ikke, sannheten er at det avhenger mye på spolen ...

  Men du kan gjøre testen, hvis du ser at den ikke kommer, øker svingene

  Hei Roobre kan du sende meg en kopi av bruksanvisningen til electronikit?

  Jeg har en og jeg mistet den samme.

  Jeg klarte å gjøre det med en 30 cm kabel, men det kom ikke til en meter, men jeg klarte å overføre pip

  også esque Jeg har en ødelagt transistor

  den neste avazces at jeg vil kommentere dem.

  Hilsener fra Zaragoza.

  Omfanget er ganske begrenset hvis ...

  Men noen nyheter du forteller oss, og så lærer vi alt

  Du har den på bloggen min

  Jeg gir det til deg hvis du vil henge den

  Jeg vil gjøre mer denne ferien, og jeg vil kjøpe den ødelagte transistoren.

  Jeg er interessert i arket 17 noen må laste opp bildet, takk for arkene som allerede har gått opp

  Hei venner, en hjertelig hilsen fra Venezuela. Jeg er interessert i å vite hvilket spill dette er og hvor jeg kan få en full kopi av den. Min epost er [email protected] Jeg vil sterkt sette pris på din hjelp.

  Hei alle sammen Jeg vil gjerne kjøpe dette spillet, noen som har det, tilbyr å selge den? [email protected] Takk så mye18

  Spillet virker interessant, jeg søkte det på internett, og jeg kan ikke finne det for å sammenligne det.

  Ville det være mulig for noen å dele ISBN-nummeret for å se etter det på den måten? Du kan også sende den til [email protected]

  Jeg har vært på jakt etter en krets i mer enn 20 år som var den første jeg laget. Det var en metalldetektor og jeg vet ikke hvor jeg fikk ordningen, det kunne ha vært fra dette spillet, du kunne ikke fortelle meg om spolen ble bygget med 6 svinger på 1,5 kobbertråd takk. Jeg ville være veldig takknemlig, eller hvis jeg hang det et sted. [email protected] vennligst svar meg og fortell meg noe takk.

  De som er ute etter prosjekter på nettet, det er en colombiansk selskap som jeg ikke vet om det fortsatt eksisterer kalt CEKIT en 20 år siden brakt til markedet noen blader og et spill som heter MR-post, med mange prosjekter som er kult for fans med eller uten kunnskap, jeg laster ned alt fra CEKIT på siden, www.taringa.net, jeg anbefaler dem ...... .Chao min panas ... ..

  Kan du publisere eksperimentene fra 40 til 44? Jeg tror de er gode ideer å sette sammen ...

  hvem hjelper meg å gjøre en voltimetro min e-post er [email protected]

  HELLO, først av alle GRATULERER PÅ DENNE SIDEN, jeg lurer på hvordan TILGANG de første 9 FORSØK 45 VIST.

  Kan en veldedig sjel skanne lysbilder av spillet og sende dem via e-post?

  Tusen tusen takk is05140 (a) hotmail. (com

  Først og fremst gratulerer jeg deg på siden. Jeg skal se etter det spillet siden jeg er interessert i elektronikk og jeg har praktisk talt ingen praktisk kunnskap (montering og det ...). Det er et spill Elektronikk kalt Electronic-Kit de Ingenieria LAMBDA, jeg anbefaler det til de yngste nybegynnere ...

  Hei, jeg har den bringer 35 eksperimenter, men min mor skjøt meg i søpla ved et uhell boken han hadde satt pris på om jeg kan vise i et bilde, fordi jeg vitner for kretsen slår jeg slå av LED, og Jeg trenger det til et prosjekt for skolen.

  Hei, jeg så bare eksperimentene, men bare 5 ... .. Hvordan kan jeg gjøre for å få tilgang til de resterende 40? kan du sende den via post? takk

  Hei, spillet ble kalt og kom Scatron en perforert plattform og komponenter montert plast suportes og etter ordningen ble "stukket" på brettet lekk plast og med en stabel av 4.5V, så løpe.

  hilsener til alle

  Hei !! Q gode eksperimenter, men du fortelle meg at boken kom du i disse skannet esq de trenger en del, og hvor du skal få og donoren trenger separate enheter og andre materialer XFA du hjelpe meg med denne mailen [email protected] repondeme med estare veldig takknemlig ... takk.

  Hei, jeg har mistet heftet i dette spillet (45 eksperimenter), kan du vær så snill å henge opp resten av eksperimentene?

  Tusen takk En hilsen.

  Det er utrolig de nyttige tingene som man kan finne, røre gamle søppel, jeg har nylig funnet en digital valuta omformer, jeg endret batteriet og det virker som nytt.

  Du må gjøre små eksperimenter. Jeg elsket å lese disse bøkene og gjøre tester, selv om jeg i dag tilegner meg investeringer i drømmen min, en annen drøm var alltid å være en elektronisk ingeniør

  Du har alle forsøkene (i den "gamle" versjonen er det 32) på følgende side:

  Selv om de legger aypetronic, er de akkurat de samme forsøkene (og samme forklaringer) som Scatron.

  Hvor er alle forsøkene? I det bildet fra begynnelsen er bare indeksen jeg vil se forsøkene med sine forklaringer

  Spesielt delen av logiske dører, selv om du har hatt problemer med å skanne et bilde, forstod ikke hvorfor hele boken ikke ble lastet opp.

  Du er ikke den eneste som hadde spillet som ikke er så eksklusivt eller paranormal meg selv og jeg har hatt og fortsatt være der ute, men den boken jeg trenger å se diagrammer og det synes som fortsatt ikke er online

  Hilsen takk for at du i det minste forsøker å eksistere det spillet

  Min far har spillet, men han har mistet instruksjonene fra de 45 eksperimentene, og jeg kan ikke finne den i google!. Alle som har spillet, kan du skanne eller ta bilder med mobiltelefonen til instruksjonene, vennligst?

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  7 + 2 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map