de mest populære spillene

de mest populære spillene

Spillene tjener til å underholde oss og ha det gøy. Strategiene som læres i spillene har også søknad i dagliglivet. Elementet av overraskelse ofte endrer egenskapene til spillet.

Spill er morsomme aktiviteter med regler som angir formålet med spillet og måtene målet kan oppnås på. Sports- og krigs spill blir noen ganger spilt for å utvikle ferdigheter som kan brukes senere.

Interaktive spill, multiplayer spill, online spill:

De kuleste gratis spillene for alle! Puslespill, actionspill, multiplayer og mye mer.

Great racing game mikromachines stil, delta i et mesterskap og. 88 nivåer som du kan låse opp når du går gjennom spillet. .

Den beste 100% gratis Online Games-siden på internett med mer enn 5000 spill: Hver dag oppdateres med nye spill? Skriv inn moroa!

Stort utvalg av online spill å leke og ha det gøy, alle slags spill i flash av eventyr, action, biler, sport, strategi, ferdighet.

Spill, gratis spill og online spill. Gratis spill online.

Gratis spill og online spill klassifisert av kategorier i Zap Games. Mange gratis spill for deg å ha det gøy.

En web av gratis spill, uten spill, med alle kategorier for å nyte de beste online spillene, hver dag nye spill for deg.

gratis spill i flash, spill mange flash spill av alle kategorier, eventyr, action, kort, kamp: i juegosxl.com.

Gratis spill er den beste online spill siden av hele nettverket med hundrevis av eventyrspill, klassisk, skyting, sport, strategi og alt.

Hva er de mest populære Steam spill?

Steam er den mest populære videospillplattformen på PC, langt over alternativer som Origin; Derfor er det det beste alternativet for å male markedet, et marked som på grunn av åpningen er svært vanskelig å analysere. Da de fleste spillene ble solgt i fysisk format, måtte du bare se på salgslistene for å vite hvilke spill som var mest vellykkede, men det virker ikke lenger; fysisk salg representerer bare en liten prosentandel av totalen, og online plattformer (som vanligvis ikke slipper data) er de dominerende.

Nå har en ny studie forsøkt å finne ut nøyaktig hvilke som er de mest vellykkede spillene til PC, fra Steam som base; Før vi analyserer dataene, må vi ta hensyn til det Ikke alle bruker damp, og dataene er ikke helt pålitelige. For eksempel ble måling av timer spilt i hver tittel bare introdusert i 2009, og selv i dag er det kjent at det mislykkes med noen titler. Men hvis det tjener til å møte PC-spilleren til en viss grad.

Og det vi kan tydeliggjøre er det Valve er dronningen av sin egen plattform, noe kanskje ikke for overraskende. De første posisjonene til alle grafikkene er sammensatt av spillene sine; for eksempel i listen over spillene som de fleste har. Den absolutte dominator er DOTA 2, etterfulgt av Team Fortress 2, selv om vi må huske på at i dag begge er gratis. Det er samme sak med andre titler som Half-Life 2: Lost Coast eller Ricochet, som har vært en del av pakker med andre mer kjente titler. Det første spillet på ikke-Valve-listen er The Elder Scrolls V: Skyrim, etterfulgt av Civilization V, begge ekstremt populære titlene blant fans.

Men er det rettferdig å si at disse er de mest populære dampspillene? Hvis vi ser den følgende grafen, vil vi innse det mange brukere har ikke engang prøvd de fleste av titlene de har i biblioteket sitt (selv om i tilfeller som Lost Coast kom spillet ut før timene ble telt). Vi har tilfelle av Ricochet og HL Deathmatch Classic, som nesten ingen har spilt de siste årene. På den annen side har de fleste eiere av Skyrim og Civilization V spilt dem.

Dette er et vanlig fenomen i Steam-samfunnet: takket være de konstante tilbudene kjøper vi spill som vi ikke kan spille i mangel av tid eller ønske. Som denne grafen viser, 36,9 av de registrerte spillene spilles aldri.

Derfor er det mer rettferdig å se antall spillere og timer dedikert til hvert spill, og i så fall fortsetter ventilen å dominere, men gir mer plass til andre alternativer; I tilfelle av antall spillere fortsetter DOTA 2 å dominere, men fra midten av bordet vi ser andre spill som Call of Duty Modern Warfare 2, Terraria eller Planetside 2.

Hvis vi distribuerer spillene etter antall timer spilt, er forskjellen med hensyn til den første grafikken enda større, med spill som COD Modern Warfare 2 i høyeste posisjoner og nye billetter som Empire Total War eller Fallout New Vegas.

Derfor kan vi være sikre på en ting: DOTA 2 er det mest populære Steam spillet, uansett hvordan du måler populariteten. Videre er det avhengig av visjonen om ting, selv om alt peker på at ventilen i tide taper kontroll over plattformen, og flere og flere tredjeparts spill teller de mest spillte lister.

Bubble Shooter vil koble deg fra de første boblene du banker ned. Det er et klassisk spill som fortsatt er en utfordring. Selv om det virker lett nok for barn, fortsetter dette attraktive spillet å fokusere oppmerksomheten til spillere i alle aldre. Målet er å eliminere alle boblene på skjermen ved å peke på boblen din for å nå og slå ned et sett med tre eller flere bobler av samme farge. Tilpass dine vinnende strategier i hvert spill! Jo flere bobler du eliminerer med et enkelt skudd, jo flere poeng får du, og jo nærmere blir du til skuespilleren på skytebobler!

Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

Fjern alle ballene fra brettet, skyte på andre baller i samme farge.

Hvor langt kan du gå før du går tom for plass i dette nye puslespillet? Oppdag det nå i TenTrix!

Det er ingen tilfeldighet at kabal er det mest populære kortspillet i verden. Klar for noen hender?

Tender dyr, godteri eller frukt - kombinere identiske celler for å rydde brettet før tiden går ut i dette morsomme spillet med å koble Mahjong fliser!

Du vil bli fanget på nettet av stablingskort.

Liker du fart? Hvis ja, kom deg på denne motorsykkelen og finn ut om du kan passere alle disse merkepunktene på denne overbelastede motorveien. Det er mye trafikk som du må unngå mens du samler mynter og gjør svinger i dette episke 3D-racing spillet.

Du kan utforske et fortryllet undervannsrike i dette 3-i-rad-spillet. Koble raskt til conchshells og eksotiske skapninger. Du kan også tjene daglige bonuser mens du spiller, men sørg for at du er klar over det begrensede antall bevegelser du vil ha på hvert nivå.

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

Sett dine reflekser på prøve i dette raske spillet hvor du må hoppe for å unngå gjenstander som krysser deg.

Det er tusenvis av gratis online spill, men har du vært på utkikk etter en som virkelig gjør tankene dine? Hvis ja, bare spill MahJongCon. Uansett om du skriver "mahjong" eller "Mahjongg", har denne klassiske kinesiske brettspillet vært utfordrende spillere i flere tiår. På MahJongCon kan du nyte fargerik grafikk og et lydspor som blander tradisjonell musikk med moderne arrangementer. Selv kanskje du finner deg selv å ta rytmen i musikken med føttene mens du hastverk med å forene alle symbolene på flisene! Selvfølgelig må du være rask. En bar nederst på skjermen, under mahjongbordet, vil kontrollere tiden, og du har ikke mye å kaste bort. Spesielt når du når de mest kompliserte nivåene. I MahJongCon er det dusinvis av nivåer, hver med større problemer med hensyn til chipsettene. Men ikke bekymre deg for mye, hvis du sitter fast, kan du alltid trykke på Spor-knappen for å få råd som kan hjelpe deg med å gå videre. Kan du fusjonere alle flisene før tiden går ut? Det er bare en måte å finne ut, og det er ved å klikke på Play-knappen!

De 10 mest populære spillene i 2012

Hvem sier at en PC ikke er for å spille? Hva er konsollen for det, og at datamaskinen bare tjener til å jobbe og surfe på Internett? Seriøst, fortell meg, jeg kunne gi deg grunner til i morgen. Selv om det er enklere å ta en titt på vår videospillavdeling i PortalProgramas. En PC er en ideell plattform for alle typer spill, men det skiller seg også ut over konsoller i sjangre som strategi, rolle, handling. og har en endeløs liste over spill indie og gratis original god slik at ingen er igjen uten å spille.

Vil du vite hva som har vært spillene våre brukerne har lastet ned mest i år? Da har du dem, et stort utvalg av titler som du ikke bør gå glipp av før du fullfører 2012.

WarRock er et klart eksempel på hva som har avansert verden av gratis videospill på Internett. Vi har ikke lenger bare den klassiske MMO, men vi kan nyte all multiplayer action av et moderne skytespill. WarRock er ikke bare morsomt, men det viser en flott grafisk og spillbar kvalitet som forsterkes av hele sosialt aspekt av tittelen: markører, klaner, lag, konkurranser. og en moderne kamp arsenal som ikke har noe å misunne for Call of Duty saga.

Den store typen spill sandkasse de har alltid vært svært utsatt for å bli lastet med feil og feil, enda mer så på PC, hvor de må håndtere en rekke forskjellige konfigurasjoner. Men det tar bare en liten lapp for å forbedre spillet hver dag, og Grand Theft Auto IV har blitt optimalisert og dermed blitt en av de mest spillte spillene også kompatible. Ikke rart, med en overveldende gameplay og en kritikk som overgav til føttene i hans dag. Niko Bellics historie antar at GTA er dypeste til dags, og handlingen av Liberty City Det er ubegrenset. Kan du heve Rockstar-baren enda lenger med den fremtidige GTA V?

En "åndelig" arv fra Burnout Paradise, setter denne "Most Wanted" oss i skoene av en hensynsløs sjåfør som driver ulovlige løp rundt i byen for å få penger, rykte og en rekke fantastiske luksusbiler. For dette må vi være de mest dyktige på rattet, og komme vekk fra et politi som vil gjøre alt for å stoppe oss. Et arkadespillespill med stor vekt på visuelt syn og en multiplayer av de mest vanedannende. Ingen trafikkork, ingen bøter, ingen bruktbiler. Ta ut den vilde sjåføren du bærer inne med Need for Speed: Most Wanted.

7. Grand Theft Auto: San Andreas (Patch)

En patch for den ærverdige Grand Theft Auto: San Andreas, viktig i PC for å ha et spill som har blitt arkivert og forbedret over tid. Og at spillet begynner å ha noen år, men spillet har ikke skjedd mye mindre fasjonabelt. Forfader til GTA IV, denne "San Andreas" er et av spillene som mer handlingsfrihet har vært i stand til å gi spillere, og det er at vi skal ha 3 komplette byer for å utforske, full av liv, av mennesker. og av mislighold. Dens mange steder og moroa med håndtering har forbedret dette spillet før fansen, som for tiden savner en rekke biler (sykler, lette fly, biler.) Så omfattende som i dette spillet.

6. Behov for fart: Underground 2

Denne tittelen på Need for Speed-franchisen er den andre delen av en variant som allerede har vist seg å lykkes takket være effektiviteten av sine forslag. I "Underground" prøver vi ikke å få de mest kraftige luksusbilene, men heller Vi tar vare på å endre og finjustere flere hverdagsbiler for å få de beste resultatene i raske urban raser. Større bevegelsesfrihet i en åpen by, bedre håndtering av kjøretøy og en ny dimensjon av sin karakteristiske turbo "Nitro" (som nå oppnås ved å oppnå kvalitetsklipper) har gjort dette spillet til en juvel for elskere av arkadekjøring.

Minecraft. et av årets fenomener, uten tvil, og et av spillene som har vært mer vertiginously vokst i nedlastinger. Og at den første titt på spillet ofte er foruroligende, med super pixelert grafikk i 3D som får oss til å tro at dette er en slags vits. Men nei, hva venter oss etter de kubene er en gigantisk verden å utforske, og et spillsystem så variert som det er morsomt: Vil vi overleve vårt miljø og oppdage mysteriene der ute? Vi kan. Vil vi bygge en mer detaljert verden som om det var et stort byggespill? Ikke noe problem Og spill på en multiplayer-server med andre som oss, slåss, leve opplevelser og bygge sammen? Selvfølgelig Åpne en verden av muligheter med Minecraft, det mest nedlastede PC-spillet for øyeblikket.

Zuma er ikke en ny mote dans å gå ned i vekt, men en av de mest vanedannende spillene man kan finne. Det gir en vri på puslespillets bobler, type spill og setter utløseren i midten, med en linje med fargede baller som omgir oss, og det vil få oss til å tape hvis den når oss. Målet vårt vil være å kaste baller som finner sin samme farge, og dermed unngå vårt nederlag. Hans tilnærming er enkel å lære, men en utfordring med dyktighet på høyere nivåer, noe som de fleste spillere setter pris på. Med fargerik grafikk og en original estetikk til det "tapte tempelet" har Zuma blitt konsolidert blant alle typer spillere, og nå kan vi selv finne den på nettet.

Planter vs. Zombier er et spill som "tårnforsvar", der vi må unngå vårt nederlag ved å plante veien til fienden med mange feller og tårn. Men det er ikke noe spill, siden det er en av de mest originale, morsomme og komplekse av denne typen. I denne tittelen vil vi prøve å beskytte oss mot en invasjon av morsomme zombier ved å bruke "spesielle" planter i hagen vår, som vil kaste frø til inntrenger, blokkere passasjen og til og med eksplodere. Den har veldig fargerik og fargerik tegneseriegrafikk, progressiv gameplay veldig godt tatt og uendelige nivåer, ekstra moduser og til og med en hage til vannet. Det har blitt sagt, veldig komplett så få.

Drift 7 er et gratis multiplayer skytespill, der vi raskt kan møte voldelige urbane kamper mot andre lag av spillere. Med Realism av Modern Warfare og det morsomme av Counter Strike, klarer Operation 7 å slukke vår tørst etter skytespill. Grafikken hans er ikke den mektigste på dette punktet, men de ser bra ut og fremfor alt sikrer en god spilling for alle typer PCer. Denne versjonen er dessuten spesielt tilpasset latinamerikanske spillere, med tekster og lokaliserte stemmer.

Et år igjen våger ingen å unseat kongen. Counter Strike, et spill som startet som Half Life mod, og som har vokst til å bli referansen til multiplayer lag skytespill. Dens lokaler er grunnleggende: et team av terrorister mot en av anti-terrorister; et originalt kart fylt med hull og hot spots; et helt arsenal av moderne kamp som går fra pistolene til de mektigste snikskytterrifler; og selvfølgelig den mest kraftfulle spillingen du kan forestille deg: en kombinasjon av taktikk og handling uten tabuer. I år har det vært utgangen til Counter Strike: Global Offensive, en forbedret utgave som kommer til å bli konsolidering av tittelen. Men 2012 er fortsatt for versjon 1.6, den mest spilte hittil.

Videospillssektoren stopper ikke med å vise oss overraskelser, så hold deg oppdatert på siden vår, for jeg vil ikke slutte å vise deg de siste nyhetene. Og du, Hvilke videospill for PC ser du frem til?

Mest populære spill for barn i forskjellige land

Tradisjonelle tidsfordriv av forskjellige kulturer. Klassiske spill for barn

Pedro Oliver Redaktør av GuiaInfantil.com

i Guiainfantil.com vi har samlet tradisjonelle spill fra 5 forskjellige land, blant de som er, Chile, Mexico, Argentina, Peru, Colombia og Spania. Lær barna dine disse morsomme hobbyene slik at de kjenner spillene deres foreldre og besteforeldre spilte under barndommen.

Spillene er De viktigste tidsfordriv av barn i fritiden. I tider med skoleferier kan barn tilbringe en stor del av dagen, en øvelse som hjelper dem med å utvikle og skaffe seg visse sosiale ferdigheter som vil hjelpe dem til å forholde seg i fremtiden.

Tradisjonelle spill fra forskjellige land

Fra hoppetau til den typiske 'blinde hønen'. Discover hvor de populære spillene er fra med de som likte små og spilte igjen nå med barna dine.

Populære spill i Spania De mest populære barnas spill i Spania. Aktiviteter for underholdning av barn i fritiden og fritiden. Tradisjonelle spill for å undervise barn.

Populære spill i Mexico De mest populære barnas spill i Mexico. Tradisjonelle aktiviteter for meksikanske barn. Barnas underholdning Klassiske spill for barn. Meksikanske tradisjoner

Populære spill i Argentina De mest populære barnas spill i Argentina. Hobbyer for underholdning av argentinske barn. Tradisjonelle argentinske spill. Barnas underholdning

Populære spill i Chile De mest populære barnas spill i Chile. Tradisjonelle tidsfordriv for barn. Barneaktiviteter av chilensk folklore. Barnas underholdning i Sør-Amerika.

Populære spill i Brasil Barnespill i Brasil. Finn ut hva brasilianske barn spiller oftere. Brasilianske spill mest populære blant barn. Gullblind, peteca, amarelinha. Noen av de mest tradisjonelle vitser i Brasil.

Populære spill i Peru De mest populære spillene for barn i Peru å leke med barna dine. Tradisjonelle tidsfordriv av Peru. Peruansk folklore Barnas underholdningsspill.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map