de beste gratis online spillene

de beste gratis online spillene

De beste gratis online spillene

Topp 10 beste gratis MMORPGs av 2017

Dette er vårt utvalg av de beste gratis MMORPGene. En topp 10 med det vi vurderer å være de beste online rollespillene, spill som vanligvis deler bestemte egenskaper, som en vedvarende verden, sosiale interaksjoner og progression ... Mer »

Topp 10 beste gratis nettleser spill av 2017

Vårt utvalg av de beste gratis spillene for nettlesere. En topp 10 med de beste og mest interessante nettlesertitlene. Fra bybyggs spill og styringsspill til sanntidsstrategispill.

TOP 10 Beste gratis skytespill av 2017

Vårt utvalg av de beste gratis skytespillene. En topp 10 månedlig med de beste gratis online skytterne, inkludert flere undergeneratorer, som MMOFPS, taktiske skyttere eller skytespillere.

TOP 10 Beste gratis MOBA-spill av 2017

Vårt utvalg av de beste MOBAene gratis. En topp 10 med de beste MOBA-spillene, real-time strategispill der spillerne kontrollerer en enkelt karakter i en kamp mellom to lag.

Topp 10 beste gratis MMORPGs av 2016

Dette er vårt utvalg av de beste gratis MMORPGene. En topp 10 med det vi vurderer å være de beste online rollespillene, spill som vanligvis deler bestemte egenskaper, som en vedvarende verden, sosiale interaksjoner og progression ... Mer »

TOP 10 Beste gratis nettleser spill av 2016

Vårt utvalg av de beste gratis nettleser spillene. Denne topp ti omfatter de beste, mest interessante, morsomme og underholdende nettleserene, som omfatter både city management spill og strategiske eller actionspill.

TOP 10 Beste gratis skytespill av 2016

Vårt utvalg av de beste gratis skytespillene. En topp 10 med de beste skytespillene (unntatt FPS-skyttere i den første personen), en liste som inkluderer fra strategispill til mer direkte og frenetiske actionspill.

TOP 10 beste gratis MMOFPS av 2016

Vårt utvalg av de beste gratis MMOFPS. En topp 10 med den beste massive multiplayer shooteren i første person, spill som generelt legger vekt på ferdighetene til spillerne, selv om det også har RPG-elementer.

Topp 10 beste gratis nettleser spill av 2015

Vi gir deg vårt utvalg av de 10 beste gratis nettleser-MMOene fra år 2015. Uten ytterligere forsinkelser inviterer vi deg til å se vår rangering og oppdage nummer 1!

Topp 10 beste gratis skyttere av 2015

Som hvert år gir vi deg de beste spillene til skyttere eller skyttere spredt over måneder, uten ytterligere forsinkelser forlater vi deg med lister, forhåpentligvis eller

Topp 10 beste gratis MMORPG av 2015

Vi gir deg de beste spillene i 2015 hver måned, da det alltid er mange endringer og utviklinger gjennom året, håper vi at du finner det interessant og prøver noe.

Topp 10 beste gratis MMOFPS av 2015

Vi gir deg en liste over hva for oss er de 10 beste månedlige MMOFPS, slik at du kan ta en titt og ha det gøy så mye som vi gjør når vi prøver dem.

Noen ganger er det ikke lett å bestemme hvilke online spill som skal spilles, siden det er mange titler med svært forskjellige sjangere, det være seg MMORPG, MOBAS eller MMORTS, av forskjellige temaer, fra fantasispill til science fiction-spill; noe som gjør det vanskelig å vite hvilke som er de beste spillene i markedet. Hver måned samler vi de beste titlene i forskjellige kategorier: de beste gratis MMORPGene, den beste MMORPG for gratis nettleser eller de beste gratis MMOFPS blant andre. I tillegg hvert år gjør vi en liste over de beste gratis MMOs, som den beste MMO av 2013 eller 2014. Hvert sett av vår topp ti er innført av en kort oppsummering, ledsaget av en reporter om han har endret sin stilling, eller om det er en nytt spill i lister. Hvert oppsummering er ledsaget av et par bilder, en lenke til den offisielle nettsiden til spillet og vår tittelprofil.

Bubble Shooter vil koble deg fra de første boblene du banker ned. Det er et klassisk spill som fortsatt er en utfordring. Selv om det virker lett nok for barn, fortsetter dette attraktive spillet å fokusere oppmerksomheten til spillere i alle aldre. Målet er å eliminere alle boblene på skjermen ved å peke på boblen din for å nå og slå ned et sett med tre eller flere bobler av samme farge. Tilpass dine vinnende strategier i hvert spill! Jo flere bobler du eliminerer med et enkelt skudd, jo flere poeng får du, og jo nærmere blir du til skuespilleren på skytebobler!

Ensomeren kan underholde deg i flere timer. Det er også klassisk versjon av spillet. Opprett fire stabler med kort av samme farge i stigende rekkefølge. Vil du ha tålmodighet til å vinne?

Fjern alle ballene fra brettet, skyte på andre baller i samme farge.

Hvor langt kan du gå før du går tom for plass i dette nye puslespillet? Oppdag det nå i TenTrix!

Det er ingen tilfeldighet at kabal er det mest populære kortspillet i verden. Klar for noen hender?

Tender dyr, godteri eller frukt - kombinere identiske celler for å rydde brettet før tiden går ut i dette morsomme spillet med å koble Mahjong fliser!

Du vil bli fanget på nettet av stablingskort.

Liker du fart? Hvis ja, kom deg på denne motorsykkelen og finn ut om du kan passere alle disse merkepunktene på denne overbelastede motorveien. Det er mye trafikk som du må unngå mens du samler mynter og gjør svinger i dette episke 3D-racing spillet.

Du kan utforske et fortryllet undervannsrike i dette 3-i-rad-spillet. Koble raskt til conchshells og eksotiske skapninger. Du kan også tjene daglige bonuser mens du spiller, men vær sikker på å være oppmerksom på det begrensede antall trekk du vil ha på hvert nivå.

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

Sett dine reflekser på prøve i dette raske spillet hvor du må hoppe for å unngå gjenstander som krysser deg.

Det er tusenvis av gratis online spill, men har du vært på utkikk etter en som virkelig gjør tankene dine? Hvis ja, bare spill MahJongCon. Det spiller ingen rolle om du skriver "Mahjong" eller "Mahjongg", dette klassiske kinesiske bordspillet har vært utfordrende spillere i flere tiår. På MahJongCon kan du nyte fargerik grafikk og et lydspor som blander tradisjonell musikk med moderne arrangementer. Du kan til og med finne deg selv å spille musikkens rytme med føttene mens du skynder deg for å forene alle symbolene på flisene! Selvfølgelig må du være rask. En bar nederst på skjermen, under mahjongbordet, vil kontrollere tiden, og du har ikke mye å kaste bort. Spesielt når du når de mest kompliserte nivåene. I MahJongCon er det dusinvis av nivåer, hver med større problemer med hensyn til chipsettene. Men ikke bekymre deg for mye, hvis du sitter fast, kan du alltid trykke på Spor-knappen for å få råd som kan hjelpe deg med å gå videre. Kan du fusjonere alle flisene før tiden går ut? Det er bare en måte å finne ut, og det er ved å klikke på Play-knappen!

Velkommen til JuegosJuegos.co.ve! Du er en av de mest besøkte nettstedene i Spania online gratis spill, vi har vært siden 2003-sporing for deg rundt på Internett på jakt etter de beste spillene, legge til minst 6 nye daglige spill, og vi allerede har i vår katalog med over 15 000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

På toppen finner du snarvei til sist spilte og din personlige liste over favoritt spill, hvor du går og legger alle spillene du finner mest interessant, og du ønsker ikke å gå glipp av det for verden, for at du bare trenger å trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille, eller du har passert alle skjermene, kan du enkelt fjerne den fra listen over favorittspill, for dette er det bare å klikke på "X" røde du ser på høyre side av hvert spill på rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer med søket du vil se på toppen finner alle spill i en praktisk og enkel måte, er det bare å gå ved å skrive det spillet du ønsker, og som ved et trylle du går å se hvordan de er utplassert umiddelbart alle spill gratis match søket bestilt av resultatet så du ikke gå glipp av de beste spillene, vil du også se en snarvei til seksjoner som kan interessere deg mest, og som inneholder søkerelaterte spill.

Vi har gratis spill for alle aldre, fra barneleker for barn, hvor de kan male og farge tegnene dine favorittserier, til massive flerspillerspill for voksne der du kan utfordre spillere fra hele verden i fantasiverdener .

Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde fra hvor som helst.

Gratis spill å spille online!

3151 Gratis spill

Ta vare på planter og dyr og bygg en drømgård!

San Fermines nyte spillet Extreme Pamplona 2 mбs rбpido kjøre som du kan før oksen, haunting Europa gjennom sine forskjellige skjermer, unnvike obstбculos og kjenne adrenalinet av feiringen av San Fermнn.

En flott turnering har blitt organisert for å vite hvem som er den mektigste i kampsport, delta og vise at du er den beste.

Hjelp misjonærene og kannibalerne til å krysse elva, pass på at misjonærene er fortapt hvis de er mindre i antall.

Å nei! Dee Dee har infisert Dexters datamaskin, du må hjelpe ham med å bekjempe viruset ved å lede ham gjennom systemet.

Bytt ut deler mellom medabotten og oppdag ferdighetene til hvert parti.

Vår venn Pancho vil komme til himmelen, men når han prøver å klatre finner han hindringer, han hjelper til med å fjerne hindringer på en logisk måte slik at han kan klatre til skyene.

Spill der deberбs fjerne alle brikkene fra brettet med imбgenes World of Warcraft koble to matchende fliser med et oppdrag på nettet, har du flere nivåer deberбs fullført.

Bekjemp mot fiender av forskjellige nivåer og streber etter å overleve.

Morsomt spill der du og en venn kan konkurrere til hvem som gir den beste poengsummen. Velg SpongeBob eller Patrick og begynn å spille fornøyelsespark og score poeng.

En annen versjon av Tetris.

Flott pokerspill der du må satse klokt og vinne alle pengene du kan. Du vinner spillet når du forlater alle de andre spillerne uten penger.

Bli den beste pokerspilleren i hele regionen, du må vinne alle pokermesterene for å oppnå det.

Veldig vanedannende spill, oppfølger til den klassiske Bomberman som består av 4 moduser og bringer mange nye krefter.

Ta motstanderen din ut av sirkelen og tjene poeng og bli mesteren til Super Sumo.

Målet med spillet er å samle inn energiselene og unngå laseren.

Samle de radioaktive kostnadene for å nå den kritiske massen og ødelegge fiender.

svært vanedannende spill der du er en dinosaur bobler som faller spist, målet serб du spiser noen bobler som mulig, men vær forsiktig så alt er ikke bra.

Kjemp hånden til hånd og slå motstanderen din med de mest dristige online-boksespillene.

Slapp av, ta en dyp pust og skjerpe målet ditt ved å kaste ballen med våre gratis online bowling spill.

Mål avstanden, vinden, hellingen og kast ballen så nøyaktig som mulig i våre golfspill.

Gjør deg klar for dette 2010 og ikke slutte å være super elegant !!

Hjelp disse små prinsessene til å velge deres beste uniform for å starte klasser. Lykke til!

Dette morsomme paret er ikke klar ennå for et super morsomt motorsykkel eventyr. Hjelp dem til å kle med noe virkelig passende!

Hjelp Rosa tilberede en deilig middag å nyte med sin elsker. Gjør deg klar til å se hvor godt du forbereder italiensk mat.

Hjelp Filippo tilberede steker og grønnsaker til grillfestet de vil ha.

Tenk deg at vennene dine kommer hjem og du må lage Lasagne, her vil du lære hvordan det er gjort. Hvis i spillet sommerfugler sommerfugler, bare klikk for å forsvinne dem.

Alle online konsoller og gratis spill juegosd.com

Velkommen til nettet. Jeg oppdaget de beste konsollspillene du kan spille online uten å laste ned noe komplisert program, best av alt gratis og uten grenser til de gode spillene. Slik som Zelda / Mario Bros / Counter Strike 1.6 og best av alt uten å laste ned noe på datamaskinen din. Det beste går aldri ut av stil. Løper med de raskeste bilene som Twisted Metal, GTA San Andreas og mange flere online spill.

Husk at på nettet er det forbudt å fornærme eller misforstå mennesker. Denne nettsiden er å nyte med en venn, eller hvis du kjeder deg, har du det bra å huske de gode tider med Arcade of the 80s. Takk for ditt besøk, og vi er her for å hjelpe deg. Spill alle de gode konsollspillene som er tilgjengelige!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map