de beste gratis internett spill

de beste gratis internett spill

Gratis spill å spille online!

3151 Gratis spill

Ta vare på planter og dyr og bygg en drømgård!

Nyt San Fermines med Extreme Pamplona 2-spillet, løp så fort du kan foran oksen, kryss Europa for sine forskjellige skjermer, unngå hindringer og følg adrenalinet i San Fermín-festivaler.

En flott turnering har blitt organisert for å vite hvem som er den mektigste i kampsport, delta og vise at du er den beste.

Hjelp misjonærene og kannibalerne til å krysse elva, pass på at misjonærene er fortapt hvis de er mindre i antall.

Å nei! Dee Dee har infisert Dexters datamaskin, du må hjelpe ham med å bekjempe viruset ved å lede ham gjennom systemet.

Bytt ut deler mellom medabotten og oppdag ferdighetene til hvert parti.

Vår venn Pancho vil komme til himmelen, men når han prøver å klatre finner han hindringer, han hjelper til med å fjerne hindringer på en logisk måte slik at han kan klatre til skyene.

Spill hvor du må eliminere alle fliser av brettet med bilder av World of Warcraft som forbinder to like kort med en linje, du har flere nivåer som du må fullføre.

Bekjemp mot fiender av forskjellige nivåer og streber etter å overleve.

Morsomt spill der du og en venn kan konkurrere til hvem som gir den beste poengsummen. Velg SpongeBob eller Patrick og begynn å spille fornøyelsespark og score poeng.

En annen versjon av Tetris.

Flott pokerspill der du må satse klokt og vinne alle pengene du kan. Du vinner spillet når du forlater alle de andre spillerne uten penger.

Bli den beste pokerspilleren i hele regionen, du må vinne alle pokermesterene for å oppnå det.

Veldig vanedannende spill, oppfølger til den klassiske Bomberman som består av 4 moduser og bringer mange nye krefter.

Ta motstanderen din ut av sirkelen og tjene poeng og bli mesteren til Super Sumo.

Målet med spillet er å samle inn energiselene og unngå laseren.

Samle de radioaktive kostnadene for å nå den kritiske massen og ødelegge fiender.

Veldig vanedannende spill hvor du er en dinosaur som spiser boblene som faller, målet ditt er å spise så mange bobler som mulig, men vær forsiktig, ikke alle er gode.

Kjemp hånden til hånd og slå motstanderen din med de mest dristige online-boksespillene.

Slapp av, ta en dyp pust og skjerpe målet ditt ved å kaste ballen med våre gratis online bowling spill.

Mål avstanden, vinden, hellingen og kast ballen så nøyaktig som mulig i våre golfspill.

Gjør deg klar for dette 2010 og ikke slutte å være super elegant !!

Hjelp disse små prinsessene til å velge deres beste uniform for å starte klasser. Lykke til!

Dette morsomme paret er ikke klar ennå for et super morsomt motorsykkel eventyr. Hjelp dem til å kle med noe virkelig passende!

Hjelp Rosa tilberede en deilig middag å nyte med sin elsker. Gjør deg klar til å se hvor godt du forbereder italiensk mat.

Hjelp Filippo tilberede steker og grønnsaker til grillfestet de vil ha.

Tenk deg at vennene dine kommer hjem og du må lage Lasagne, her vil du lære hvordan det er gjort. Hvis i spillet sommerfugler sommerfugler, bare klikk for å forsvinne dem.

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

Dette episke spillet io er en total stampede! Ta kontroll over en firefly og finn ut om du kan overleve og spise alle dine motstandere.

1-36 av 40 spill

Dette episke spillet io er en total stampede! Ta kontroll over en firefly og finn ut om du kan overleve og spise alle dine motstandere.

Du kan konkurrere mot spillere fra hele verden i dette morsomme og fascinerende spillet io. Test dine kreative ferdigheter mens du prøver å gjette tegningene til de andre spillerne. Kan de gjette din?

Det er mye plass i dette området for alle disse slangene. Eller ikke? Hvor lenge kan du forhindre dem i å ødelegge slangen din i dette utfordrende spillet? Du må unngå de andre unnvikende reptilene mens du fortærer hundrevis av kraftkuler.

Kan du finne ut hva som blir trukket av de andre spillerne i dette spillet? Se om du kan vinne hver runde etter hvert som du kommer til å tegne alle slags forskjellige ting.

Kan du sette sammen cellene dine og lage en kraftig sekskantet base i dette utfordrende spillet? La oss se om du kan beskytte dem mot dine fiender og erobre så mye land som mulig.

Kan du slå motstanderen din i dette fantastiske spillet med spinner? Ta kontroll over en spinner og samle power-ups mens du konkurrerer mot spillere fra hele verden.

En ny versjon av det superpopulære spillet Agar.io er kommet! Denne gangen med fargerike vibes! Vokse så mye du kan og blokkere stien til de andre små vibene for å drepe dem.

Hvor lenge vil du være i stand til å motstå i dette fine spillet io? Guide denne lille musen mens du prøver å få mat og vann. Kan du holde det trygt fra andre gnagere, så det blir stort og sterkt?

Hvor mye territorium kan du hevde deg selv i dette spennende spillet? Aduéñate av så mye plass som mulig, mens du prøver å unngå at motstanderne dine kolliderer med stien du forlater. Kan du dominere og overleve mer enn de andre spillerne?

Disse fuglene er midt i en forferdelig og endeløs kamp i skyene. Hvor lenge kan din feathered kriger overleve? Hjelp ham å spise egg som vil hjelpe ham til å bli like kraftig som en drage i dette sprø spillet.

Gjør deg klar for en morsom tegningskonkurranse i dette spillet. Du kan konkurrere mot kunstnere og spillere fra hele verden i ett eller flere temaer. La oss se om du kan oppdage identitetene til berømte videospilletegn mens du tegner dem i sanntid.

Kan du vinne løpet i dette spennende spillet io? Hopp inn i førersetet til en racerbil og gjør deg klar for intens konkurranse. Finn ut om du kan slå din beste runde tid mens du overfører spillere rundt om i verden.

Behør trikset med disse galne grafikkene for å gjøre ditt lyse slange vokse. Det er fargerik mat til slangen overalt, bare vær vekk fra veggene og andre slanger for å bli i spillet!

Samle all maten og ikke la den lille vibratoren røre veggen eller din egen hale i det morsomme flerspillerspillet Super Snake IO!

Vis dine kunstneriske ferdigheter i dette multiplayer online spillet. Kan du gjette hva de andre spillerne tegner? Kan de identifisere dine egne kunstneriske kreasjoner? Det er på tide å finne ut.

Denne modige fuglen og hans venn kommer tilbake i dette morsomme spillet io. Konkurrer mot andre spillere fra hele verden mens du prøver at fuglen ikke rammer rørene. Hvor lenge kan du overleve?

Kan du bli den største og mest onde gelatinøse massen i dette intense spillet? Samle ballene som vil hjelpe deg til å bli sterkere og større når du kaster dem til alle som kommer i veien.

Disse monstrene elsker å spise katter og power-ups, men de kan ikke stå poop mountains! Er du klar til å begynne en episk kamp i ditt bisarre rike? Overlev så lenge som mulig i denne galskapen å spise uten å stoppe i dette morsomme spillet io.

Du kan konkurrere mot spillere fra hele verden i dette unike spillet. Koble alle edelstenene så fort du kan i dette utfordrende 3-i-1-spillet.

I tilfelle du ikke hadde hørt, er bønnene den magiske frukten. Jo mer du spiser, jo mer farts vil du kaste bort! Det er målet med dette spillet, jeg er utrolig gal. Kan du slå dine motstandere med flatulens og overleve lenger? Spis så mange bønner som du kan, mens du prøver å bli den største og mest kraftige rumpa i denne vanvittige arenaen.

Kan du overvinne og overleve mer enn de andre spillerne i dette unike io-spillet? Bygg soner mens du lager stier og oppdag om du kan få motstanderne dine til å krasje i dem. Du må være konsentrert. Du vil eksplodere din berøring din egen måte!

Du må kjempe for din rett til å være en ridder i dette spennende spillet io. Kan du overvinne motstanderne dine og overleve mer enn dem mens du kjemper med din pica? Pick up power-ups mens du lager dueller med dine motstandere og unngå kanten av våpnene sine.

Hvor vil linjen gå i dette utfordrende spillet? Guide ditt poeng gjennom scenen som det blir en endeløs linje og spis hundrevis av kraftballer. Vil poenget ditt overleve i flere timer, eller vil det bli eliminert om noen sekunder?

Ting blir helt gal i denne butikken. Kan du raskt finne steder for alle disse blokkene før det er for sent? Du vil også konkurrere mot spillere fra hele verden i dette spillet. Finn ut om du er i stand til å forhindre at situasjonen blir en total katastrofe.

Det er ingen tid til hvile. Bakken på føttene er dekket i lava! La oss se om du kan slå dine motstandere online i dette intense spillet io. Du må hoppe veldig fort for å overleve.

Dette spillet er definitivt brutalt! Tilbakekall halen din med et poeng og angrep de andre spillerne, før de angriper deg. Kan du unngå et nederlag uten nåde? Ellers vil spillet ende opp med en gang!

Hvor lenge kan du overleve i den episke kampen som venter på deg i dette spillet? Kjenn fighteren din med flott antrekk eller tilpass den på hundrevis av forskjellige måter før du begynner å håndtere slag for alt som krysser deg!

Ingen sa at det å være en herre ville være lett. Du må organisere soldatene dine for å forsvare landene dine, finne nok gull til å betale dem og bygge mange hus til bønderne dine. Tror du at du kan håndtere alt dette? Hvis ja, skriv inn dette utfordrende spillet og konkurrer mot andre aspirerende herrer rundt om i verden.

Hvem vil si at landbruket kan være så intens? Kjemp for ressurser mens du møter en internasjonal gruppe spillere i dette sprø spillet io. Du må samle steiner, mat og tre for å bygge en gård og våpen som vil holde deg trygg.

Du kan bli avhengig av dette spennende spillet io. Bygg et fantastisk kjøretøy som kan forsvare mot spillere fra hele verden. Målet med spillet er å bruke kroker til å fange og ødelegge motstanderne dine.

Føler du litt ondskap? Du kan trene din mørke side i dette utfordrende spillet. Finn ut om du kan dominere dine motstandere mens du utforsker en verden full av spill og magi.

Se på alle disse zombiene som kjører som galne! Kan du gjøre noe med dette? Bli med spillere fra hele Internett i dette actionfylte spillet. Eliminere utøde så fort du kan!

Hvor stor kan du gjøre slangen din? Gjør det vokse så mye du kan, mens du konkurrerer mot andre reptiler i dette spillet. Du må hjelpe din slange å unngå å krasje mot rivaler og mot seg selv.

Du har aldri spilt et bassengspill som dette! Du kan konkurrere mot en internasjonal ekspertgruppe i bassenget i dette utfordrende spillet. Ditt mål? Sett så mange baller som mulig i embrasures så raskt som mulig.

Skriv inn denne virtuelle 3D-verdenen og konkurrer mot spillere fra hele verden i dette episke spillet. Skjul bak hjørnene for å utforske hele rutenettet.

Hvor lenge vil du overleve i dette klebrig spillet? Finn ut om du kan beseire de andre spillerne før kaoset går i stykker!

1-36 av 40 spill

Gratis Online Girls Games

Tusenvis av spill for jenter online som du vil elske! Bli din egen stylist med stylist spill, kle seg spill og sminke spill, eller leve en vill opplevelse med våre hestespill eller andre dyre spill. JuegosChicas.com er full av gratis jente spill! Føles som et palass med prinsessespill, perfeksjonere dine kulinariske ferdigheter med matlagingsspill, eller la kreativiteten flyte med våre flotte musikkspill! Spill online jentespill med vennene dine for å slå toppscorer og del dine kreasjoner! Hvis du leter etter morsomme jenter spill, har du dem på JuegosDeChicas.com! Vi legger til gratis jente spill hver dag!

Juegosdechicas.com har den største samlingen av gratis online spill. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

På denne nettsiden finner du det beste gratis daglige spill online av internett, minispill, flash spill, sport, action, plattformer, spill for jenter, barn.

Er du klar til spille og ta av kjedsomheten din?

I hver seksjon finner du de best karakteriserte spillene og de nyeste tilleggene, hvis du for eksempel liker flyspillene, kan du øve på landing og ta av med dem. Hvis du er action spill og arkade du kan spille spillet av morderen piranha eller hvis du liker skytespillene, vil du bli en fantastisk snikskytter i snikskytterseksjonen. Også hvis du liker sport har vi de beste sports spillene på nettet eller de beste kjørespillene for biler og motorsykler.

De beste Android-spillene uten internett

Tenk deg at du er i en situasjon hvor du kjeder seg som en østers, ta ut smarttelefonen og se forferdet at du ikke har en Internett-tilkobling. Før du gråter, kan Android spare deg. Her finner du de beste spillene for Android som du kan spille uten at du trenger en Internett-tilkobling (offline).

Utvalg av de beste Android-spillene uten Internett-tilkobling

De fleste spillene i denne listen er kompatible med "Spill av spill", men de trenger ikke en konstant tilkobling til serveren. Dette betyr at de kan synkroniseres med spillserverne for å huske evolusjonen deres, dele sine poeng og få blant annet ekstra innhold.

Et abstrakt spill litt som Badland. I dette tilfellet er hovedmålet å nå en portal for å unnslippe problemet. Problemet er at du må tvinge tyngdekraften ved å trykke på "Freeze" -knappen og dreie på hjulet. Det er ganske morsomt, den første fasen inneholder 25 nivåer og har et lydspor som er verdig til flotte animerte filmer.

Vil du være litt redd? Sitt på et mørkt sted, koble hodetelefonene og start "Into The Dead". I denne tittelen er spilleren nedsenket i en post-apokalyptisk verden hvor de utøde er kongene. Du må bare gjøre en ting, prøv å unnslippe så mye som mulig, men hvor lenge kan du holde fast?

Hvis du noen gang har spilt Monument Valley, vil Mekorama også like deg. Ved denne anledningen må vi hjelpe en liten automatrobot til å nå toppen av tårnet, som selvfølgelig befinner seg i en tredimensjonal verden.

Vi må angi måten og forberede forutsetningene før den kommer slik at den kan passere. En blanding mellom dine puslespillløsningsevner og din romlige visjon vil være nøkkelen til å ikke svette mye med dette spillet.

Dette er en interessant blanding av sjangere. Den har et snev av grafisk eventyr blandet med noe som Candy Crash, og målet med alt er å gjøre med en god båt. Ja det kan virke litt surrealistisk, men sannheten er at kombinere alt dette, det eneste som gjør det, er å øke graden av avhengighet.

Gå til områdene i tide og hold bilen i ett stykke. Dette er hemmeligheten for ikke pendle, men det er ikke så enkelt som det virker. Dynamikken i spillet ville kvalifisere det Dejavu, siden du må gjenta igjen og igjen til du får det. Alt er perfekt synkronisert igjen og igjen.

Warship Battle: 3D World War II

Stille er ikke ekte simulering. Det er et actionspill med kontroller som er ganske intuitive, der du vil styre et krigsskip under væpnet til tennene. Sværheten er fokusert på å få kontroll over skipet for å hindre at du synker, men samtidig forsøke å synke fienden. God kurs og godt mål er nøkkelen til å synke motstanderens skip.

Tuning din bil og kjøring på stranden, kan du trenge noe annet? Kretsene er spektakulære, spesielt utsikten som noen ganger gjør at du mister din oppmerksomhet på veien. Pass på hindringene på kantene på sporet og med glidene i hjørnene, velg vel når du skal slippe rakettene, og du kommer alltid til å komme først.

Alle ønsker å drepe zombier når som helst, det er en ubetinget betingelse for Huaman-rase. Historien som omgir spillet har også en viss berøring av aktualitet. I en moderne sivilisasjon som den nåværende synker økonomien i en dyp krise og befolkningen opprør mot politikerne, som har tømt lommene. Og til slutt avsluttes et smittsomt virus til transportøren i et dyr som du må utslette.

Minecraft er ikke en nyhet for noen, men ikke lenge siden, dette kjære spillet for spillere hadde sin Android-versjon under pseudonym Pocket Edition (pocket edition). Optimalisert for smarttelefoner, kan du opprette en pixelert verden eller nyte steder som er opprettet tilfeldig. Fra enkle hytter til flotte slott eller forsvare mot farlige skapninger med våpen og rustning.

Den klassiske Plants vs Zombies fornyes med noen forbedringer i sin andre utgave. Nyheter på både siden av plantene og zombiene. Hva er målet ditt? Beskytt hjernen din! Velg plantene og en god strategi for å overvinne. Lås opp faser og utforske forskjellige verdener i dette eventyrspillet.

Anbefalt av en av våre lesere, Valiant Hearts er et spill som kombinerer puslespill, eventyr og action. Det er en blanding av leting, puslespill og eventyr, satt i første verdenskrig, hvor du vil kjempe med fire anonyme helter som vil ta deg til en annen tid for å gjenoppleve noen kamper.

Vi startet med en tidløs klassiker: Temple Run 2. Det er et "uendelig løp" -spill, en av de som skal begynne å løpe og aldri fullføre. Du må reise jungelen og unngå eller hoppe hindringer langs lengden og bredden av veien.

Dra fingeren opp, ned eller sidene du kan rotere, hoppe eller hakke, avhengig av rutenes problem. Hvis du feiler, vil du falle til tomrommet, eller du vil bli fanget av monstrene som jager deg. Konseptet av spillet er enkelt, men super effektivt og vanedannende.

Stack er et spill med selvforbedring. De første spillene varer bare noen få sekunder, men styret biter deg fort. Den har en læringskurve og en gameplay som ligner på Flappy Bird. Designet og grafikken er veldig forsiktige, og i hvert spill endres det av solor.

I utgangspunktet består det av stabling av blokker, som er i kontinuerlig bevegelse, og når du berører skjermen de faste. Hvis et stykke er igjen utenfor den ene under, blir det automatisk slettet og for å plassere neste stykke vil du ha mindre overflate. Bygg ditt eget tårn av babel og konkurrer i verdensrangeringen (verdensrekordet passerer allerede 3000 blokkene). Å dele dine beste spill hvis du trenger internett, men ikke å spille.

Faktisk er dette spillet ganske enkelt, men absolutt slipper det den knyttede aggressiviteten vi har noen dager (jeg vet ikke om jeg har lagt merke til dette spillet fordi jeg jobber). Mekanismen i spillet er enkel. Det består av å slå alle objekter på kontoret på en bestemt tid. Du starter med en amerikansk kriger stil bat. Jo raskere du ødelegger, jo flere poeng får du, og med deg får du nye våpen med større destruktive kraft. Jeg tror det er det ideelle spillet for de endeløse møter med sjefen.

Ubisoft bringer oss med dette piratopplevelsen. Med utrolig grafikk, som utvikleren han vanligvis gjør, gjør spillet oss en fransk pirat av spanske navn, Alonzo Batilla du må navigere havene, slåss været og mot onde pirater, synker båter til fullys og få store skatter. Et episk spill som virkelig garanterer timer med moro.

Bedre asfalt 8 enn Real Racing? Vel for smaker farger. Asfalt 8 tilbyr veldig god grafikk i et spill som er ren fart, sammen med et lydspor som gjør spillopplevelsen fantastisk. For den galne kjøringen vil alle tilgjengelige racerbiler glede de som kjører dem gjennom de smale gatene i spillet, og nyter HD-grafikken. Prøv det!

Jeg har alltid trodd at det enkle er det gode, og det er det som skjer med prikker, med det enkle utseendet, det inneholder mange timers underholdning. I dette spillet må du kombinere så mange poeng av samme farge som mulig på 60 sekunder, eller med så få trekk som mulig. Det er en form for lokal multiplayer å leke med vennene dine og uten behov for en internettforbindelse.

Et eventyrspill som belønner deg hver handling er synonymt med å bli hekta på den. Med Badland må du kontrollere et lite skogdyr gjennom mørke og sverdete områder med skygger og hindringer. Personlig, minskar scenariet av spillet meg om plattformspillene fra 2000-tallet. Det finnes en singleplayer-modus, men også lokal multiplayer-modus. Den gratis versjonen har 40 nivåer, og hvis du betaler for hele programmet, vil du få ytterligere 40 å overvinne.

Det er et rollespill med vintage estetikk og ligner veldig på de gamle spillene av fangehuller og labyrinter. Du vil kontrollere en gruppe små barn gjennom spillet, hver med en annen personlighet, typisk for RPG. Tegnene til Knights of Pen & Papir +1 er alltid i samme del av skjermen, og hvilke endringer er bakgrunnen, med forskjellige monstre og huler. Det er morsomt å spille en RPG med folk som, i spillet, spiller en RPG. Interessant og strålende spill.

Fortsetter med fantasy spill, Sorcery! 2 er en blanding mellom "Velg ditt eget eventyr" og et rollespill. Du vil spille som en ridder, og forskudd vil avhenge av svarene dine på bestemte spørsmål. Det er mye å lese inne i spillet, kanskje mer enn bare et spill, men det turbaserte systemet er morsomt og godt arbeidet. Grensesnittet er enkelt, og middelalderstilen gir en interessant berøring. Absolutt er det verdt å prøve dette spillet.

Vi fortsetter å snakke om rollespill, det er at Shadowrun Returns er et spill med 3D-grafikk svært gode, og hvor du finner et godt utvalg av våpen, magi og forskjellige evner. Det gir deg en spillopplevelse som du nesten ikke finner i andre spill. Det handler om et mystisk drap som fant sted i et futuristisk Seattle.

Grafikken har mye dybde, veldig godt arbeidet mekanikk, samt effektene når du skyter med våpen eller staver er veldig interessant. En av de beste spillene på Android, uten tvil.

En av de store spillene, se hvor du ser ut. World of Goo er briljant designet, fantasifull og intelligent, til tross for å ha et par år bak det, er det fortsatt et av de beste spillene på Google Play. Det har noen likhet med det gamle spillet "Lemmings", hvor du må lede mange skapninger gjennom en skjerm uten at mange av dem dør.

Problemet er å kunne skape strukturer som gjør at du når slutten av nivået, unngår feller og hindringer. Hvert nivå smaker som seier, og det er på grunn av innsats, og ikke fordi du kjøper noe i app som hjelper deg. Kombinasjonen av farger, visuelle effekter og lyd gjør dette spillet til en god opplevelse.

Du skal spille som Billy, fiskeren, hvis jobb er ingen andre enn å fange fisk, som synes åpenbart. Men ikke bare fange dem, men i Ridiculous Fishing må du gjøre det takket være en rekke forskjellige våpen som maskinpistoler, bazooker eller pistoler. Enhver fisk du får får deg til å tjene penger for å utvikle våpnene dine, men vær forsiktig med blekksprutene, de vil prøve å stjele deg. Det er veldig underholdende, og kontrollene er flotte og grafikken nysgjerrig jo mindre. Du finner ingen type kjøp i appen. Anbefalt spill.

Dumm måter å dø 2 følger i fotsporene til forgjengeren, men nå er det mye raskere. Korte spill, som en makabere OL, der vi må overvinne en serie tester for å unngå å dø. Dens gore-naive design virker fantastisk for meg. Jo mer du spiller, jo raskere det fungerer, betyr det at overlevelse ikke blir lett, og det blir mer og mer komplisert. Vær forsiktig når du er offentlig, er dette spillet så engasjerende at du kanskje savner et rop fra tid til annen!

Dette spillet er et puslespill-stil plattformspill med en viktig vekt på historien. Thomas var alene har en minimalistisk design, de mange flash stil lysene og dens enkle skygger design er ikke altfor sett på Google Play.

Spillet består av å lede Thomas (et rødt rektangel) og andre tegn gjennom serienivåer som venter på deg. Du må, med forskjellige kontroller, fullføre hvert nivå, ja, i samarbeid med venner for å lage lagdeler som hjelper deg med å overvinne oppgavene.

Hvis du er ute etter noe dypere, med mer grafisk og følelsesmessig opplevelse, er dette ikke spillet ditt, men for enkelheten er det verdt å prøve.

Denne artikkelen vil bli oppdatert med flere og flere offline spill. Hvilke er dine favoritter?

Svar på en rekke spørsmål riktig for å vinne uvitenhet i dette flashspillet.

Sett inn kode på webområdet ditt:

Ingen kommentarer er skrevet i dette spillet.

Vil du sende en kommentar?

Hvis du ikke har en brukerkonto enda, må du registrere deg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map