bordspillregler

bordspillregler

Vennligst fullfør sikkerhetskontrollen for å få tilgang til brainly.lat

Hvorfor må jeg fullføre en CAPTCHA?

Å fullføre CAPTCHAen viser at du er et menneske og gir deg midlertidig tilgang til webområdet.

Hva kan jeg gjøre for å forhindre dette i fremtiden?

Hvis du er i personlig forbindelse, som hjemme, kan du kjøre en antivirus-skanning på enheten for å sikre at den ikke er smittet med skadelig programvare.

Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du spørre nettverksadministratoren om å kjøre over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter.

Cloudflare Ray ID: 401575cd255397fe • Din IP: 5,189,134,229 • Ytelse & sikkerhet av Cloudflare

Instruksjonskatalog for bordspill og Amazon affiliate butikk

Instruksjonskatalog for bordspill og butikk tilknyttet Amazon

Vi er et søkesete for instruksjoner om brettspill, hvor du også kan finne nyheter og nysgjerrigheter om spillverdenen.

Fra vår nettside kan du kjøpe på Amazon de spillene du vil ha trygt og til den beste prisen

Finn ut om de siste nyhetene om spill, mesterskap, tomter og mange andre ting du kan oppdage i vår nyhetsseksjon

Et stykke blir en dronning når den når den siste linjen av motstanderens felt. Det kalles "krone" for å plassere et annet stykke av samme farge på et stykke.

Damen beveger seg diagonalt, men hun kan bevege seg fremover eller bakover.

Hvis et stykke eller en dame i det hele tatt kan spise et stykke og på den annen side to, må de to stykkene nødvendigvis bli spist eller en dame, er damen tvunget til å spise. Hvis du derimot kan velge mellom to stykker. I virkeligheten er en regel av spillet alltid å spise det viktigste stykket, ved hjelp av den største verdien.

Det er viktig å konvertere brikkene til damer for å få biter av større verdi.

1 ^ studer nøye motstandernes bevegelser

2 ^ prøv å oppnå en dame med størst hastighet

3 ^ Spis så mange brikker som mulig

4 ^ Prøv å låse de motsatte brikkene

5 ^ eier sidene av brettet, for å svekke den motsatte spilleren

6 ^ Bruk mange damer til å spise fiendens stykker

Følgende forskningsarbeid om denne fantastiske sporten kalles bordtennis, ulike aspekter, historisk, vil regulatoriske bli diskutert ... Vi valgte dette temaet fordi vi ønsker å informere mer og vi ønsker å se folk som ikke er en sport for vag som de tror, ​​fordi praktisere det kan veldig lett få en stat i tilfredsstillende måte, foruten å ha det gøy, fordi noen sport er en fysisk aktivitet som har en trippel aspekt: ​​trening, konkurranse og, fremfor alt, underholdning; Selv om det uten tvil er ferdighet og konsentrasjon viktigere enn fysisk trening.

Vi har også til hensikt dette arbeidet for å lære at dette er en sport som alle andre, mye vanskeligere enn mange andre, fordi det trengs mer enn en god fysisk form og et ønske om å øve det, fordi det er viktig å ha god motor koordinering samtidig armen (å slå ballen med racketen), posisjonen til føttene og kroppen (for å skape et godt skudd) og samtidig øyet (for å se hvor ballen går ).

I dette arbeidet ønsker vi å fortelle oss mer om alt som har å gjøre med bordtennis, som mange vet hvordan de skal spille, men vet egentlig ikke alle reglene, som må være på bordet, på marken, hvordan poengene blir lagt til eller hvordan en god service er gjort. Vi ønsker også å informere oss om sin historie og som en sport, og også et spill som moro, som vi vet hvordan en god treningsøkt er gjort for å gjøre en bedre slag bordtennis for å unngå problemer i styrke, smidighet eller oppfunnet kraft.

Prinsippene for bordtennis er uklare og det er ikke kjent med sikkerhet når det ble praktisert for første gang. Vi kan si at det var på 1870-tallet da denne sporten oppsto i England som en avledning av tennis. Det er mulig at tennisspillere i det negative klimaet ville oppfinne en slags miniatyrtennis ved hjelp av et biljardbord eller spisebord, i en tennisklubb, og dele det i to felt med bøker eller samtidig med en streng. Som baller ville tjene noen av de mange eksisterende modellene for barnas spill, eller til og med enkelt tilpassede korkpropper. Raketer vil være bokser av sigarbokser eller spedbarnsvinduer. Utvilsomt er legenden blandet med virkeligheten. Gerald Gurney og Ron Crayden, to dype lærde i historien om bordtennis, er tilbøyelige til denne versjonen. Høyskolestudenter vedtok raskt det da parlorspillet over England. I 1884 ble signaturen F. H. Ayres Ltd. kommersialisert et spill tennis av salong i miniatyr. I juli 1890 patenterte Yorkshire industrialist David Forster et brettspill for rommet, som bestod av et bord omgitt av en slags gjerd for å holde ballen innenfor grenser. Det er ingen bevis for kommersialisering.

I 1891 patenterte John Jaques, produsent av sportsartikler, et spill som heter Gossima, som ikke hadde aksept. I 1891 Charles byttehandel, Gloucestershire, registrert et patent med baller av kork, og rundt tidspunktet James Gibb, som er kjent utøver legger av den AAA, improviserte et materiale som består av et fast nett to dørstolpene og på en overflate av tre hevet fra bakken, oppfunnet et spill på 21 poeng og med gummiboll. Gibb fant i Amerika små celluloidballer, introduserte dem i spillet med umiddelbar suksess. James Gibb foreslo navnet Ping Pong til firmaet John Jaques Ltd., som registrerte navnet. Navnet kommer fra Pings lyd som celluloidballen laget da den rammet de pergamentdekket racketer og Pong-lyden når ballen rørte bordet. Disse pergamentracketsene hadde et 45 cm langt håndtak.

Bordtennis eller pingpong er en racquet sport, hvor to eller fire spillere treffer ballen fra den ene siden av bordet til den andre, hvor ballen må passere over nettet og motspilleren Jeg kan ikke returnere den.

FORANSTALTNINGER AV TABELLEN

Den øvre overflaten av bordet, kjent som spilloverflaten, vil være rektangulær, med en lengde på 2,74 m og en bredde på 1.525 m, og vil ligge i et horisontalt plan på 76 cm fra bakken.

Spilloverflaten kan være av noe materiale og må gi en jevn båt på ca 23 cm når en reguleringsball faller på den fra en høyde på 30 cm.

Spilloverflaten skal være mørk, jevn og matt, med en hvit sidelinje 2 cm bred langs hver kant på 2,74 m, og en hvit bakgrunnslinje 2 cm bred langs hver kant på 1,525 m.

Spilleoverflaten vil bli delt inn i to like felt av et vertikalt nettverk parallelt med bunnlinjene og må være kontinuerlig i hele området av hvert felt.

For dobler vil hvert felt bli delt inn i to like halvfelt med en hvit senterlinje 3 mm bred og parallell med sidelinjene; Midtlinjen vil bli vurdert som en del av hvert høyre midtfelt.

Kulen vil være sfærisk, med en diameter på 40 mm. (Fra 10/01/2000).

Ballen skal veie 2,7 g. (Fra 10/01/2000).

Ballen må være laget av celluloid eller lignende plastmateriale, hvit eller oransje og matt.

Raketten kan være av hvilken som helst størrelse, form eller vekt, men bladet skal. Vær flatt og stiv.

I enkeltpersoner må serveren først tjene riktig; Da må subtraktoren sørge for en korrekt avkastning, og i fremtiden må server og subtractor sørge for riktig avkastning skiftevis.

I dobbeltrom må serveren først tjene riktig; Da må subtraktoren sørge for en korrekt avkastning. da må serverpartneren gjøre en riktig avkastning; Da må subtraktorens partner gi en riktig avkastning, og i fremtiden må hver spiller, i sin tur og i denne rekkefølgen, gi en riktig avkastning.

Spillet vil bli kansellert:

1 - dersom ballen, i tjenesten, berører hele nettet når den passerer over det, så lenge ellers tjenesten er riktig eller om ballen er blokkert av mottakeren eller hans lagkamerat;

2 - hvis tjenesten utføres når subtrahereren eller subtraktoren ikke er klar, forutsatt at verken subtrahereren eller partneren prøver å slå ballen;

3 - Hvis feilene i tjenesten eller når du får riktig retur, eller andre brudd på Reglene, skyldes årsaker utenfor spillerenes kontroll.

4 - dommeren dommer eller assistent dommer avbryter spillet.

Spillet kan avbrytes:

1 - for å rette en feil i rekkefølgen for service, hvile eller sider;

2 - for å angi akselerasjonsregelen;

3 - å påvise eller straffe en spiller

4 - når spillforholdene forstyrres på en måte som kan påvirke utfallet av spillet.

En spiller vil vinne et spill som først når 21 poeng, unntatt når begge spillere eller par får 20 poeng; I dette tilfellet vil spillet vinne spilleren eller paret som først får 2 poeng forskjell over motstanderens spiller eller par.

En kamp vil bli spilt til det beste av 3 eller 5 kamper.

Spillet vil være kontinuerlig gjennom spillet, bortsett fra med autoriserte intervaller.

FEIL I BESTEMMELSEN AV SERVICE, REST ELLER SIDER

Hvis en spiller tjener eller trekker ut av sving, vil spillet bli avbrutt av dommeren så snart feilen oppdages, og skal gjenoppta servering og trekke med spillere som skal tjene og returnere henholdsvis poengsummen oppnådd, i henhold til ordre etablert i begynnelsen av spillet; i dobbeltrom, vil spillet bli gjenopptatt med den rekkefølgen av tjenesten valgt av paret som hadde rett til å tjene først i spillet der feilen ble lagt merke til.

Hvis spillerne ikke endret når de burde ha gjort, vil spillet bli avbrutt av dommeren så snart feilen oppdages, og skal fortsette med spillerne på sidene når de bør være på resultatet oppnådd, i henhold til

Under alle omstendigheter vil alle de så mange som oppnås før du varsler om en feil, være gyldig.

Tjenesten nedenfor, er typen utførelse foretrukket av nybegynnere. Det er lett å lære og hver spiller bør vite hvordan man skal utføre den.

Serveringen fra oven, er en støtende servering og ser ut som utførelsen av frontenden. Din søknad er full av farer.

Ved påføring av kroksparket avhenger suksessen utelukkende på styrken av stansen. Det er en støtende servering, ren og du kan knapt holde fast med retning.

I sidekastet er det ingen rotasjon av ballen. Effektiviteten oppnås gjennom sin uregelmessige bane.

Generelt bør hver spiller mestre to typer tjener (sterk, med retning).

Ting som bør tas i betraktning:

? Konsentrasjon i serveringen.

? Vær oppmerksom på riktig utløsning av ballen i luften.

? Utfør sikker tjener: ved starten av settet, på slutten av settet, etter forespørsel om tid og etter endring med spesielle psykiske belastninger.

? Utfør tjenen til visse motsatte spillere (etter endringen, før usikkerhet, etter en feil.)

? I lag med god mottak, ta kastet til overflater av spillet som ikke er dekket og mellom spillere

Bordtennis er den raskeste ballsporteren i verden, fordi ballen når utrolige hastigheter, spesielt på grunn av muligheten til å oppnå en betydelig rotasjon.

I dagens dager er dette en sport som har en god dominans av asiater, med spesiell høydepunkt for kineserne.

Innholdsfortegnelse

Jeg tror du sannsynligvis ringe ping pong og ikke bordtennis. Jeg vet ikke om du visste, men det er en forskjell mellom dem.

Ping pong er begrepet som brukes når du bare trener for moro, som en spøk, mens bordtennis brukes til å definere hvem som konkurrerer og praktiserer det som en sport.

Bordtennishistorien begynner i England i 1800-tallet, som en måte å spille tennis på i et lukket rom. Først ble bøker brukt som et nettverk, og med hendene ville han slå en ball eller et lokk fra den ene siden til den andre.

Med veksten av populariteten til denne aktiviteten tok et leketøy selskap ideen og utviklet tømmerholdere til å spille. De gjorde mye støy og det kommer navnet "ping pong".

Senere registrerte et engelsk selskap med navnet J. Jaques merkevaren og siden da begynte de andre produsentene å ringe bordtennis.

Med tiden gikk lagene i endring, og sportens popularitet har alltid vært økende over hele verden. For tiden er det anslått at minst 300 millioner mennesker spiller pingpong som rekreasjonsform.

Siden 1988 er bordtennis en olympisk modalitet, som har blitt holdt i Seoul.

Spillet av bordtennis blir spilt av sett, som er nummeret som er definert av arrangementet av arrangementet, å kunne ha 3,5 eller 7 sett og slår spilleren som når mer enn halvparten av settene først.

For å vinne settet må en spiller nå 11 poeng, idet settet bare slutter hvis det er forskjell på 2 poeng mellom spillerne (hvis de har 10 × 10, slutter spillet bare hvis det forblir 12 × 10 eller så videre ).

Hvert spill begynner med tjenesten, og målet er å få ballen til å slå motstanderens felt i løpet av stykket, og han kunne ikke returnere den på samme måte.

Hvordan spille og regler for bordtennis

Reglene for bordtennis sier at tjenesten må starte med å sette ballen i sin åpne håndflate på baksiden, slik at dommeren og motstanderen ser ballen og der får et oppkast på minst 16 cm og når Ballen faller ned og gjør at den slutter på sin side av bordet og deretter på motstanderens side.

I et dobbeltspill, må tjenesten krysses og gjøres fra høyre side til høyre side av motstanderen.

Hvis ballen berører nettet og går til motstanders side, berører feltet i det, anses det for nett, og at tjenesten var ugyldig, ikke teller poeng til noen. Antall ugyldige lanseringer er ubegrenset, det er mulig å gjøre det før lanseringen er gyldig eller ikke klarer å score.

En av de store detaljene i denne sporten er at det er mulig å gi et veldig stort spinn på ballen og dermed oppnå et helt annet antall effekter og hastigheter, noe som tvinger oss til å bruke mye strategi under et spill. La oss se hva som er de mest brukte spinnene:

Cato: Denne effekten får ballen til å "fly" fra motstanderen tilbake til seg selv, fordi dette ikke fjerner så langt frem som normalt og dermed tvunget motstanderen til ikke å sette på ballen og hun ender opp med å stoppe i nettverket .

Topspin: Hvis du vil ha en måte å bekjempe Cato, er dette veien. Topspin er gjort med en rask og sterk oppadgående bevegelse når du er utenfor bordet, fra kne til panne, noe som gjør ballen vende frem og dermed quique er raskere og sterkere, noe som gjør det vanskelig å blokkere motstanderen .

dirigent: Kontrolleren er lik Topspin men bevegelsen er kortere, noe som gir deg mer fart i en mer kompakt slag og i de fleste tilfeller, med det formål å ubalanse motstander, slik blokk som driver og åpne mellomrom for å fullføre punktet .

Over-Driver: Sjelden brukt, fordi det er vanskelig å utføre, er å lage en kontroller som svar på en kontroller. Ballen kommer allerede med effekt og mye fart, og du prøver å gjøre den samme effekten, og dobler hastigheten. Som det er sagt, er det vanskelig å utføre, men når det er gjort riktig, er det ekstremt effektivt.

Dette kan være laget av noe materiale, så lenge det er solidt og flatt og glatt overflate, at hun må lage en quiche på 23cm når ballen og lanseres fra en høyde på 30cm.

Målingene for bordet skal være 2,74 meter lange, 1,52 meter brede og 0,76 meter høye.

Brettet bør også være malt med en mørk og matt farge for å ikke reflektere mye lys og være lett å identifisere posisjonen til ballen. Linjene skal være hvite, dekker endene og dele feltet i 2, ved hjelp av bredden som referanse, med en linje på 3mm for å skille sidene av tjenestene i parspillene.

Nettverket for bordtennisbordet må være et flettet nett, det må ha XNXX høyde og samme avstand utenfor bordet på hver side. Bunnen av nettet må alltid være i kontakt med toppen av bordet.

Ballen som brukes i bordtennis eller bordtennis er laget av celluloid eller lignende plast, veier ca 2,74 gram og med en diameter på 40 mm.

Hei interessant: Ballene før år 2000 hadde rundt 38mm, som ble erstattet av 40mm i OL i Sydney, med sikte på å øke luftmotstanden og øke spillet slik at tilskuerne kunne se bedre spill og så øke populariteten din.

Bordtennisracketen kan være av forskjellige størrelser, former og vekter. Imidlertid må de være laget av 85% naturlig tre. Kniven på racketen kan forsterkes med et lag av lim blandet med fibrøse materialer, slik som karbonfibre, glassfiber eller presset papir.

Tykkelsen på hver av disse arkene kan ikke være større enn 7,5% av den totale tykkelsen eller 0,35 millimeter, med den laveste verdien som gjelder.

Farger på hver side skal være lyse rød og svart, selv om noen av sidene ikke har gummi belegg.

Mer relaterte artikler

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map