bingo regler

bingo regler

Velkommen til Bingo Hjelp! For å begynne å spille må du huske reglene i spillet.

START ET SPILL:

Når du går inn i spillet, kan du velge mellom to typer spillmoduser:

Bingo 90: hvor du kan spille bingo av livet og synge linje, 2 linjer og bingo.

Tombola 90: hvor du kan spille Tombola og synge duplo, terna, fjerde, femte, tombola og tombolino

Bingo 75: (kun tilgjengelig for mobile enheter) kan du lage spill med maksimalt 4 kort og manuelt ringe tallene ved hjelp av de nye forsterkerne.

Spillet vil begynne når forrige kamp avsluttes. Husk at for å spille et spill må du kjøpe minst ett kort.

Du kan også spille med vennene dine ved hjelp av ett av disse trinnene:

Velg en spiller blant de som er koblet til i chatten. Du vil åpne profilen din og du kan velge alternativet "Retar".

Velger en av dine Facebook-venner i bunnmenyen der du vil se "Retar" -knappen.

DATA PÅ BINGO CRAZY ROMENE:

Maks antall kort du kan kjøpe.

Pris på hver kartong

Antall spillere på rommet

Båt til neste kamp

Antall prestasjoner

Bingo er et sjansespill for flere personer som spilles med 90 nummererte baller og minst ett kort per person.

Bingokortene har 15 tall, delt inn i 3 linjer med 5 numre hver.

Målet med spillet er å være den første til å fullføre hver av premiene for å fylle alle pappene (kalt Bingo i Bingo 90 og Tombola i Tombola 90).

For å begynne å spille må du kjøpe kartonger. I følge rommet kan du kjøpe mer eller mindre antall kort per spiller. Jo flere kort du kjøper, jo mer sannsynlig er du å vinne. Prisen per papp er angitt i egenskapene til rommet.

I tillegg vil du også ha mulighet til å kjøpe to spesielle baller:

Lucky ball: Du kan velge nummeret du liker mest, og når det blir sunget i spillet, vil du vinne en premie.

Ekstra ball: Denne spesielle ballen hjelper deg med å synge Bingo ved å gi deg et ekstra nummer.

Et spill må ha minst 3 spillere å starte. Hvis du forlater rommet for å kjøpe kort, vil du fortsette å spille i spillet med dine kjøpte kort, og du kan når som helst gå inn på nytt. Så du kan spille i flere rom samtidig.

Hvert rom har en nedtelling som angir hvor lenge det vil være før neste kamp starter. Hvis du har kjøpt minst 1 kort og det er nok spillere, vil du begynne å spille.

Du kan gi kort til alle som spiller med deg for å fortsette å spille!

For å gjøre dette, klikk på knappen "Gavekort" (1), som tar deg til et vindu hvor du kan velge hvem du skal gi kort (4) og hvor mange gaver du vil gi til hver enkelt (3).

For å bruke kortene som er gitt til deg, klikk på knappen "Gratis kort" (2), og du vil automatisk bruke alle kortene du har, eller tillate deg å maksimere rommet. Men bare i kjøpsfasen!

UTVIKLING AV SPILLET

Når spillet har startet, vil nummererte baller vises etter hvert

Hvis noen av tallene som vises samsvarer med et hvilket som helst antall kortene dine, blir det automatisk merket (så lenge du har aktivert automatisk oppringingsmodus).

Kortene blir sortert automatisk, slik at de som er nærmere å bli tildelt alltid vil bli plassert øverst.

Kortene som mangler et nummer for å få en premie vil bli uthevet i en annen farge.

Prisnumre

I tillegg kan tilfeldigvis i stedet for å legge et vanlig nummer i pappa, komme med en spesiell premie i form av et bryst. Når du forlater brystnummeret, vil du motta en spesiell premie. Disse priser kan være erfaringspoeng, Playspace-kreditter eller mynter.

Jo flere kort du kjøper, jo mer sannsynlig er du å få spesielle premier!

BINGO MODALITY 90

Syng linjen, 2 linjer, bingo og gal bingo

Hvis vi i noen av kortene våre kan markere alle tallene på en horisontal linje (totalt 5), vil spillet synge linje automatisk, og dermed få prisen som tilsvarer linjen i det øyeblikket.

Det samme skjer med prisen på 2 linjer (10 tall) og med Bingo (Alle tall merket).

Når noen i rommet synger Bingo, slutter spillet og kjøp av kort for neste runde begynner.

Til nå, når du spiller Crazy Bingo, kan du synge de tre premiene du allerede vet: linje, dobbel linje og bingo. Med den nye Bingo 90-modaliteten vil du nå få en ny mulighet til å vinne en ny premie: Loco Bingo-superprisen.

Hvordan kan du få det? Hvis du krysser alle tallene på kortet ditt, før du når nummeret til den uthevede ballen.

El Loco Bingo er en spesiell premie som erstatter Bingo premien i tilfelle du spiller. Denne premien består av en akkumulert pott av de forrige spillene, inkludert Bingo av dagens spill.

TOMBOLA MODALITY 90

Syng doble, tredoble, fjerde, femte, tombola, tombolino og gal bingo

I tilfelle du spiller modaliteten til Tombola 90, vil du kunne synge mange flere premier:

Duplo: ring 2 nummer på samme linje

Terna: ring 3 tall i samme linje, unntatt i linjer med dobbel premie

Fjerde: Merk 4 tall på samme linje, unntatt linjene med en trippelpris

Femte: Merk 5 tall på samme linje, unntatt på linjer med en fjerde premie

Tombola: Merk alle tallene på papp.

Tombolino: Merk alle tallene på det andre kortet. Spillet fortsetter når en spiller allerede har merket alle tallene på kortet sitt.

Crazy Bingo: Kryss ut alle tallene på kortet ditt før du når nummeret til den uthevede ballen.

BINGO MODALITY 75

1 linje, 1 kolonne, 1 diagonal eller 4 hjørner er mulige kombinasjoner for å synge bingo og vinne en premie.

De bingovinnende kortene deltar i runden for den akkumulerte potten. Potten akkumulerer i hvert spill hvis ingen får mønsteret før den angitte ballen. Mønstrene på den akkumulerte potten varierer avhengig av hvilket rom som er valgt.

Hjelp deg selv til å kunne synge før premiene. Les hver forsterker godt for å velge den som passer best for deg.

Nå som du vet regler for bingo kan du allerede synge premier uten å stoppe.

Hvis du liker Playspace Bingo, ikke glem å prøve alle spillene vi har tilgjengelig for deg, som Domino, Parcheesi eller Toma 2.

$ 30 gratis, ingen innskudd

Bingo er et av de beste spillene. Så det er ikke en overraskende måte at flere og flere hus av spill er innlemmet i forskjellige modaliteter av denne spennende underholdningen. Men mange, uansett hvor mye du liker bingo, kan ikke finne det enkelt å registrere deg hvor som helst, sette inn penger og plassere spill for å få pengepremier og nyte dem. Men mange online gambling hus har gjort tilgjengelig for brukerne en måte å vinne første plassering spill uten å måtte sette inn noe beløp før. Dette er en ny måte at noen online bingos bruker for å tiltrekke seg flere spillere, noe som gir dem muligheten til å trene uten å måtte risikere sine egne penger.

Kampanjer fra mange bingos inkluderer courtesybonuser til alle brukerne som registrerer seg i systemet, slik at de kan plassere spill og, hvis flaks er på deres side, for å vinne premier i ekte penger. Mange hus tilbyr også muligheten til å fordoble eller tredoble det første innskuddet som man gjør. Men hvis du er en dyktig spiller, kan du dra nytte av velkomstbonusene for å sette spill og tjene penger for å fortsette å spille, og dermed forsinke behovet for å gjøre et innskudd.

Andre bingoer tilbyr bonuser eller ingen innledende innskudd, slik at du ikke kan delta i øde rom og visse spill uten å måtte gjøre et innskudd og med muligheten til å vinne en pengepremie. En av å være oppmerksom på betingelsene og vilkårene som styrer for hver kampanje for å være sikker på mulighetene som det har noe å registrere seg på et nettsted for å spille med gratisbonusene. Uansett, mange hus som tilbyr muligheten til å vinne gratis bingo penger, de har ikke vilkår og betingelser som er for strenge eller restriktive for spillerne.

Så en del av denne formen for gratis bingo er en god måte å trene og samtidig kan du få noen inntekter hvis våre spill er vellykket, uten å risikere noen investering eller innskudd siden vi ikke har gjort. Å bestemme for en bestemt bingo, må du vurdere både mengden penger i gratis bonuser som tilbyr deg og muligheten til å delta i de forskjellige rommene som tildeles. På denne måten kan du bli en erfaren spiller og være klar til å delta i rom av alle slag.

I bingo er en til en tilfeldig utarbeidet til 90 baller nummerert fra 1 til 90.

1. Vinn personen eller personer som tidligere har krysset ut en komplett rad (Ring linje). En mindre premie er gitt og spillet fortsetter.

2. Vinn personen eller personer som tidligere har krysset hele kortet (Ring bingo). En jackpot er gitt og kampen avsluttes.

De 15 tallene på pappa er delt inn i 3 rader med 5 tall i hver rad.

Bingo er et flott spill for alle aldre, og når barna forstår spillet, kan du blande reglene for å gjøre spillet mer interessant.

Bingokortene har 25 rammer, med den sentrale rammen som en "ledig plass". Ringeren tar ut et stykke og sier høyt brevet og nummeret, og hvis nummeret er i noen av spillerkortene, må plassen være dekket med et kort. Når en spiller har en full vertikal eller horisontal linje, rop "Bingo!" og vinn spillet.

Variasjoner av spillet for barn

For å holde spillet spennende, kan du endre disposisjonen til vinnerkortet, for eksempel den første personen som danner en "x" på sitt kort vinner, eller den første personen som oppnår en diagonal linje. Andre variasjoner inkluderer fire hjørner, alle eksterne bokser, alle innvendige bokser, en bestemt rad eller en bestemt kolonne.

I stedet for å rope "bingo", kan barn etterligne lyden av et dyr, eller de kan gjøre en dumme bevegelse mens man skriker Bingo eller gjør et sakspring eller noe kreativt. Å la barn lage sine egne bevegelser er en god måte å stimulere til kreativiteten deres.

Rules-of-bingo .com - Konto suspendert (Ingen anmeldelse ennå)

Regler for bingo og hvordan du spiller online bingo, med triks og strategier for å vinne i populære bingohaller.

nøkkelord: Bingo Regler

Anmeldelser og vurderinger av Reglas-del-bingo.com

Lenker til denne nettsiden og profiler i sosiale nettverk

Totalt ble det funnet 2 lenker som refererer til Reglas-del-bingo.com. De mest brukte søkeordene i tekstkoblinger Bingo Regler og regler. De viktigste linkkildene til denne nettsiden er Games-kids.com og Inkanegocios.com. Hjemmesiden til Reglas-del-bingo.com og subsite er mest referert av andre nettsteder.

Viktigste linker til denne nettsiden

Tabellen viser de viktigste linkene til Reglas-del-bingo.com. Bordet er sortert i synkende rekkefølge av betydning.

Mest refererte sider av eksterne kilder

Tabellen viser nettsider til Reglas-del-bingo.com, som ofte er knyttet til andre nettsteder, og de er derfor klassifisert som viktig innhold.

Merk: Analysen av de eksterne koblingene er basert på de nyeste dataene.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map