betalte spill

betalte spill

Velkommen til JuegosJuegos.com! Du er en av de mest besøkte nettstedene i Spania online gratis spill, vi har vært siden 2003-sporing for deg rundt på Internett på jakt etter de beste spillene, legge til minst 6 nye daglige spill, og vi allerede har i vår katalog med over 15 000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

På toppen finner du snarvei til sist spilte og din personlige liste over favoritt spill, hvor du går og legger alle spillene du finner mest interessant, og du ønsker ikke å gå glipp av det for verden, for at du bare trenger å trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille, eller du har passert alle skjermene, kan du enkelt fjerne den fra listen over favorittspill, for dette er det bare å klikke på "X" røde du ser på høyre side av hvert spill på rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer med søket du vil se på toppen finner alle spill i en praktisk og enkel måte, er det bare å gå ved å skrive det spillet du ønsker, og som ved et trylle du går å se hvordan de er utplassert umiddelbart alle spill gratis match søket bestilt av resultatet så du ikke gå glipp av de beste spillene, vil du også se en snarvei til seksjoner som kan interessere deg mest, og som inneholder søkerelaterte spill.

Vi har gratis spill for alle aldre, fra barneleker for barn, hvor de kan male og farge tegnene dine favorittserier, til massive flerspillerspill for voksne der du kan utfordre spillere fra hele verden i fantasiverdener .

Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde fra hvor som helst.

Velg ditt favorittland og deretter 3 tegneserier i dette flotte tegneserie sportspillet, ToonCup 2016! Kontrollene er enkle å lære og 2D-grafikken er ganske enkelt vakker! Gjør deg klar til å ha det gøy med fotball!

Den nyeste bølgen av Bobs forbrytelser tar ham til Russland. Bli med som han stjeler smykker, tar sjeldne dukker og tar andre verdifulle varer fra en av de sikreste bygningene i Moskva. Bob trenger hjelp for å unngå sikkerhetskameraer, høyteknologiske alarmer og noen av de sterkeste sikkerhetsvakterne på planeten.

1-36 av 109 spill

Bob kom tilbake med sine gamle triks, men denne gangen har han noen nye gadgets! Hjelp ham å infiltrere hemmelige laboratorier og andre maksimale sikkerhetsbygg i dette mobile spillet. Du må holde det trygt mens du unngår forskere, vakter, sikkerhetskameraer og mer.

Du kan utforske denne fantastiske skogen mens du kobler hundrevis av kaker og andre desserter i dette 3-i-rad-puslespillet. Kan du pakke dem opp i de riktige gruppene før tiden går ut?

Velg ditt favorittland og deretter 3 tegneserier i dette flotte tegneserie sportspillet, ToonCup 2016! Kontrollene er enkle å lære og 2D-grafikken er ganske enkelt vakker! Gjør deg klar til å ha det gøy med fotball!

Disse boblene er mer dårlige enn pesten. Gjør dem forsvinne så raskt som mulig.

Disse fargerike ballene vil forårsake mange problemer når de er ferdig synkende på skjermen. Du må håndtere kanonen for å ødelegge dem! Kan du eliminere dem alle i dette unike 3-i-rad-spillet?

Velg ingrediensene i din magiske oppskrift for kjærlighet.

Du er den eneste som kan hjelpe denne modige bilen til å redde kjæresten sin. Løs alle gåter og overgå nivåene. Det er for gøy! Spill gratis

Det lille grønne monsteret Om Nom har returnert og er sulten enn noensinne! Bli med Professor, en gal vitenskapsmann (ikke ond!) Bestemt for å studere grunnen til at Om Nom elsker kjærester gjennom en rekke eksperimenter. Oppdag skjulte premier og låse opp nye nivåer!

Nyt et fargerikt magisk eventyr med dette online spillet. Det er mange bilder i denne boken for virtuell farging. Vil du lage en grønn snømann; eller dekke en snøfnugg med hundrevis av forskjellige farger? Du kan la fantasien fly!

Gjør deg i disse bileventyrene for å vinne hjertet av drømmens jente!

Utforsk verden av mandala i dette unike og åndelige fargespillet. Mal designene med rød, gul, grønn og andre farger.

Er du klar for denne utfordringen? Finn ut hvor raskt du kan samle disse berømte byene i dette puslespillet. Du kan selv velge hvor mange brikker du vil ha hvert puslespill.

Disse to prinsessene elsker dagens mote, men de er sent for å gå til klasser i morges. Kan du hjelpe dem med å sette på et flott antrekk før de går til campus i dette kle seg spillet?

Cassie og hennes mor går til en bursdagsfest. Bli med dem mens du velger søte kostymer å ha på deg i dette kle seg spillet for jenter. Du kan også velge leker som Cassie kan bære.

Tror du at du kan designe en egendefinert kjole til denne unge moteklæren? Du må ta vare på målingene før du velger et elegant stoff og begynn å gjøre det i dette mote spillet.

Er du god til å kombinere? Tjene penger i denne flotte matchen 3 spill som ligner på Diamond Dash! Ha det gøy med ekstravagante tegn og få dem til å smile. Kombiner mer enn tre ansikter for å tjene flere poeng! Aktiver spesiell kraft for å eliminere hele raden. Spill mot klokken eller med en begrenset mengde bevegelser. Ha det gøy med mer enn tretti nivåer av Inside Pudding Land!

Hvor mange av disse komplekse matematiske problemene kan du løse? Gjør ditt beste for å oppdage løsningene til hver enkelt før tiden går ut i dette online pedagogiske spillet.

Din favoritt tegneseriebil er tilbake; Yep Wheely er kommet tilbake og er klar til å starte med deg til et nytt utfordrende og morsomt eventyr!

Kan du slå dine virtuelle motstandere i dette morsomme og utfordrende kortspillet? De har fantastiske evner. Spill kortene dine på riktig tidspunkt og gå hjem vinner.

Kan du fullføre alle disse kompliserte puslespillene av bilder av ulv og andre ville dyr i deres naturlige habitater? Du kan velge å dele bildene fra minimum 16 stykker til maksimalt 100 i dette online spillet.

Disse to søstrene designer sin egen dukkehus. Du kan hjelpe dem med å velge møbler, dekorasjon og mer i dette spillet for jenter.

Sery har en date med en kjekk fyr i kveld. Hjelp henne med å finne noen søte antrekk og vakre tilbehør i alle disse gavekassene. Det er opp til deg å forlate henne vakkert i dette spillet for jenter.

Alle disse skilpaddene er veldig skitne. Kan du rydde dem i dette bedårende actionspillet? Gi dine skall en god skrubbe!

Disse syv vennene lever i et fantastisk rike fullt av magi og skal til å handle på deres favorittbutikk. Kan du hjelpe hver enkelt velge et fantastisk antrekk i dette herlige kle seg spillet?

Disse søte kjæledyrene er alle blandet! Kan du bli med i dette unike og morsomme match-3-spillet? Grupper alle ponniene, delfiner og mer slik at de kan være sammen igjen.

Barbara besøker den nyeste butikken i byen, men kan ikke bestemme hva han skal kjøpe. Hjelp henne til å prøve flotte antrekk og velge mange tilbehør i dette kle seg spillet for jenter.

Det klassiske brettspillet er i ferd med å ta en ny sving. Bokstavelig talt! Finn ut om du kan kombinere slangene og trappene i spilleautomaten mens du nyter dette spennende kasinospillet.

Kids Tangram er et morsomt puslespillløsende spill som krever få ferdigheter, men kan spilles i flere timer. Lær å bruke figurer som passer til dyrs konturer uten å bekymre deg om tid.

Så mange ingredienser og så lite tid! Hvor fort kan du hjelpe alle kunder i dette travle pizza stedet? Ta dine bestillinger og lag dine pizza så fort du kan i dette vanlige matspillet.

Dette boutiqueet håndteres på en litt annen måte. Noen av klærne er enkle å finne, men andre er gjemt i gavepakker. Bli med Eliza mens du ser etter pakker, og noen søte antrekk, i dette spillet for jenter. Hun vil gjerne finne noen ting for henne og også for hennes baby.

Et herlig spill av Pou der du bør bidra til å bade barnet ditt etter instruksjonene trinn for trinn. Spill gratis på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet eller hvilken som helst mobil enhet.

Kan du koble alle disse nummererte ballene i riktig rekkefølge? Prøv å oppnå en høy poengsum mens du blir med i dette utfordrende spillet med vits.

Hvor lenge vil du kunne holde tritt med klokken i dette spennende matte spillet? Løs likningene så fort du kan, mens du legger til, subtraherer og mer!

1-36 av 109 spill

Juegos.com er hjemmet til ideelle spill for hele familien. Spillene du finner her passer for barn i alle aldre. Noen er enkle å underholde de små og andre er designet for eldre barn. Utover nivået av kompleksitet ble disse spillene spesielt utviklet for barn. Det vil si at innholdet er egnet for hele familien. Enda bedre: Mange av spillene ble utviklet for utdanningsformål. Dine barn kan leke med tegnene i favorittfilmene, for eksempel minionene til My Favorite Villain og de frosne prinsessene. De kan lage musikk, tegne og male på nettet, designe sine egne kjæledyr og stjerne i episke eventyr. De kan til og med lære alt fra interaktive quizzer, fra geometriske former til flaggene i verdens land. Disse barnas spill er den morsomste måten å lære for både de små og de eldre! Hvis barna dine liker pistol spill, er det ikke bedre at de i det minste lærer matte på samme tid?

Spill gratis spill online på Juegos.com!

Juegos.com inneholder morsomme spill for hele familien! Hundrevis av gratis spill på fingertuppene, uansett om du er barn eller besteforelder, nybegynner eller ekspert. Prøv actionspill for eventyrere, matlaging for gourmeter, eller favorittene til hele familien som bobleskytespill, bingo og 3 på rad! Hvis du elsker utfordringer, trene hjernen din med vanskelige puslespill som Mahjong eller inviter vennene dine til å konkurrere i online multiplayer-spill. Spill spill som er enkle å forstå, men deilig å mestre. Med spill av barn, spill av jenter og spill av sport til mansalva, er det mange spill for alle. Oppdag loot av gratis online spill fra Juegos.com!

Juegos.com har den største samlingen av gratis spill online. Vi legger til nye spill hver dag!

Copyright © 2018 SPIL SPILL Alle rettigheter reservert.

Velkommen til Trucoteca.com ditt nettsted triks, feller, nøkler, prestasjoner, trofeer, koder og alt relatert til hjelpemidler i videospill, både konsoll og PC.

Hvis du vil vite andre triks om ditt daglige liv, skjønnhet, motor, DIY, elektrisitet, daggry, triks generelt som vil gjøre livet ditt lettere skriv inn delen av generelle triks

Velkommen til JuegosJuegos.mx! Du er på et av de mest besøkte nettstedene i Spania av gratis online spill, siden 2003 har vi sporet Internett for deg på jakt etter de beste spillene, vi legger til minst 6 nye spill om dagen, og vi har allerede i vår katalog mer enn 15.000 spill klassifisert etter kategorier hvor du kan sortere etter "nyere", "best karakter" og "mest spilt" slik at du ikke savner noen.

I den øvre delen finner du direkte tilgang til din siste spill og din personlige liste over favorittspill, hvor du kan legge til alle spillene du synes mest interessante, og at du ikke vil gå glipp av noe i verden, for dette må du bare trykke på knappen som du vil se rett over hvert spill, og det er det, du vil ha spillet lagt til dine favoritter, og du kan få tilgang til dem komfortabelt fra hvilken som helst side på nettet. Og når du blir lei av å spille, eller du har passert alle skjermene, kan du enkelt fjerne den fra listen over favorittspill, for dette er det bare å klikke på "X" røde du ser på høyre side av hvert spill på rullegardinmenyen eller Vel trykk "Fjern fra favoritter" knappen som du vil se over spillet.

Kan du ikke finne spillet du leter etter? Ingenting skjer med søket du vil se på toppen finner alle spill i en praktisk og enkel måte, er det bare å gå ved å skrive det spillet du ønsker, og som ved et trylle du går å se hvordan de er utplassert umiddelbart alle spill gratis for å matche søket sortert etter score, slik at du ikke savner de beste spillene, vil du til og med se en snarvei til de seksjonene som interesserer deg mest, og som inneholder spill relatert til søket ditt.

Vi har gratis spill for alle aldre, fra barneleker for barn, hvor de kan male og farge tegnene dine favorittserier, til massive flerspillerspill for voksne der du kan utfordre spillere fra hele verden i fantasiverdener .

Ahh! Og ikke glem å besøke oss med mobilen din eller nettbrettet. Vi sporer Internett hver dag på jakt etter den nyeste utviklingen i spill med HTML5-teknologi, slik at du kan underholde fra hvor som helst.

  • De mest populære Free Games of Minigames

   Snowboarding Supreme 2

   Sett på snø støvlene og hodet til bakkene for å øve dine ferdigheter på snowboardet ditt. Prøv å fullføre hvert kurs å skaffe så mange poeng som mulig mens du gjør gode stunts uten å bryte beinet ditt! Ha det gøy.

   Kjør rundt byen som røver forbipasserende for å få så mye penger som mulig! Kjør bort fra politiet mens du slår innbyggerne i byen mens du prøver å sette noen få dollar i lommen.

  • Kjemp til du er den siste mannen som står! Overlev på slagmarken mens du samler våpen, power ups og andre ting som kan være nyttige i kampen. Skyt motstanderne dine nådeløst, og unngå å dø i dine motstanders hender. Hvor lenge vil du være i stand til å holde seg i live i denne virkelige kampen? Gå inn i slagmarken, hent opp våpenet ditt og overlev kongens kamp

  • Sworm.io er en forbedret versjon av den populære Slither.io multiplayer-tittelen. I denne HD-versjonen forblir spillet det samme. Du starter med en liten orm mens du spiser ulike mineraler spredt på bakken for å vokse og øke din styrke. I tillegg til standard mineraler kan du også finne forsterkere som vil forbedre din evne til å overleve og angripe. Forsøk å dyrke ormen din, unngå å lide skade fra andre spillere og møte farlige fiender. Kan du erobre Sand av Sworm?

  • Guide din lille hær gjennom et ugjestmildt sted fullt av ville dyr, monstre og alle slags fiender som er klar til å drepe deg. Forsvar livet ditt for enhver pris mens du prøver å overleve og samle alle gullmyntene du kan for å oppdatere troppene dine. Bli med en venn for å angripe de største og farligste menneskene og stå øverst på leaderboardet. Lykke til!

  • Warpix.io er et episk multiplayer kampspill med utmerket 3D grafikk, enkel, men morsom. I denne tittelen må du gå inn i arenaen og kjempe mot spillere fra hele verden. Lag din egen karakter og personliggjøre det! Når du har opprettet din karakter, kan du begynne å kjempe. Bruk et enormt sverd og takle harde slag på dine fiender mens du samler noen planter for å gjenopprette helsen din og få erfaring. Stå opp med seieren!

  • Big Shot Boxing

   Big Shot Boxing gir deg muligheten til å leve en profesjonell bokser fra en debut til sin pensjon. Velg hvordan du trener din fighter og styrer deres fremgang. Få erfaring med hver kamp, ​​finn din egen kampstil og forlatt K.O. til dine motstandere før de gjør deg picadillo. Lykke til!

  • Hjelp Donald Trump spille et spennende spill golf! Du må bare regne ut styrken og kastets retning for å få et hull i ett. Lykke til!

  • Nyt et kreativt, avslappende og morsomt puslespill for alle aldre! Det er ingen tidsbegrensninger, det er ingen straff for feil og ingen feil løsning. Slapp av, ta deg tid og prøv å finne en løsning på hvert av de 35 nivåene som venter på deg i spillet. Eliminere alle stykkene av puslespillet i riktig rekkefølge og ha det bra!

  • Vis hvor mye ordforråd du kjenner på engelsk og legg brevene sammen i riktig rekkefølge for å bygge ord! Jo lengre de er, jo høyere poeng får du. Ha det gøy!

   Gi små berøringer til basketballen og skyt så mange ganger som mulig før tiden og energien løper ut. Lykke til!

   Elsker du retrospill? Vel, prøv dette nye multiplayer-spillet .IO inspirert av det klassiske videospillet Bomberman! Velg din favorittrobot og prøv å drepe så mange fiender som mulig, mens du prøver å unnslippe dem slik at de ikke dreper deg. Samle alle elementene du trenger for å være den beste roboten i rangeringen. Du finner svært nyttige ting som fjernbomber, atombomber eller til og med noen spesielle evner som vil beskytte deg eller gjøre deg i stand til å hoppe over hindringene uten å ødelegge dem. Så løp for livet ditt og overlev så lenge du kan!

  • EvoWars.io er et morsomt multiplayer spill satt i en episk fantasiverden hvor du vil styre en modig kriger bevæpnet med et enormt sverd, som du vil prøve å drepe dine fiender. Flytt deg raskt rundt kartet og prøv å unngå andre spilleres slag mens du dreper så mange motstandere som mulig. Kan du dominere slagmarken og proklamere deg selv vinneren?

  • Mortal Kombat 4

   Nyt den fjerde delen av Mortal Kombat, det berømte kampspillet for N64! Velg ditt favorittkarakter og nyt en god kamp mot døden. Gjør de mest voldelige og ødeleggende treffene du vet hvordan du skal gjøre. Slå motstanderne dine og vinn turneringen!

  • Ta på hundrevis av farlige skapninger i et spennende multiplayer-spill hvor du må nådesløs skyte dine fiender for å samle energiballer. Beskytt deg selv mot angrepene dine motstandere og øk din poengsum for å nyte nye og kraftige våpen som vil tillate deg å være uforgjengelig!

  • Hjelp den lille reven til å krysse utfordrende nivåer av dette puslespillet. Dra elementer til feltet for å nå de høyeste edelstener i dette plattformeventyret og få nøkkelen til å åpne utgangsdøren. Lykke til!

  • Teen Titans Go: Jump Jousts

   Det er på tide å kjempe sammen med Teen Titans! Prøv å låse opp alle tegnene ved å håndtere alle slags kraftige slag mot dine motstandere i harde kamper. Kan du hjelpe din helt til å vinne mesterskapet i Jump Jousts? Lykke til

  • Har du noen gang vært på kino og du kunne ikke nyte filmen fordi det var for mye støy? Hjelp de tre ninja bjørnen til å skjule alle som drikker deres drikke høyt, hvem snakker for høyt eller hvem som gjør støy å spise popcorn. Slå av folk for å tjene poeng og se filmen stille. Ha det bra!

  • Golden Spider Solitaire

   Har du en kjedelig dag? Spill Solitaire Reordering kortene i brettet gjør trapper i synkende rekkefølge.

  • Spill med to venner til denne tankekrigen i 3D! Målet med War of Metal er å beseire motstandernes lag. For dette skyter du uten å stoppe motstanderne dine, men vær forsiktig! kulene spretter av veggene, så du må være forsiktig med strategien din. Velg spillmodusen du liker og nyt denne spennende showdownen!

  • Lag din egen legende og finn den sanne kraften i Dragon Awaken. I en farlig fantasiverden vil du anta rollen som en kriger født til å gjøre gode ting. Sammen med dine kamerater og etter ordre fra kommandanten din, angrep du drageens leir. Men noe gikk galt! Du har endte opp med makten ved å bli en legendarisk drage ridder!

  • Raaaaft.io er et unikt spill der du må prøve å holde seg flytende i en verden oversvømmet med vann. Det er lite land igjen i verden, og du må bruke en stor flåte til å transportere deg selv. Denne flåten er ditt eneste transportmiddel og din eneste måte å skaffe ressurser på for å overleve. Hold deg til det for enhver pris og se på plassen med de andre spillerne. Samle alle slags ressurser for å overleve og nok mat til riktig vedlikehold av ernæring og hydrering. Ha det gøy!

  • Usikre Kapittel 2

   Live en unik opplevelse med dette flotte psykiske indie horror spillet. Sett deg selv i skoene til en ung mann som står fast om natten i skolen etter en bilulykke. Utforsk miljøet mens du samler nyttige objekter, og finn en vei ut av dette marerittet. Ha det gøy!

  • Bart Simpson Island Escape

   Bart Simpson har alltid vært en dårlig gutt, men denne gangen har han overgått seg! Lei av den kjedelige flyturen han gjorde med sin familie, bestemte han seg for å hoppe fra flyet ved fallskjerm og endte med å falle på en mystisk øy full av farer. Hjelp ham å overleve på dette merkelige sted ved å samle nyttige gjenstander. Vil du komme hjem trygg og lyd?

  • Irrasjonell karate er et street-kampspill hvor du vil sikte mot å slå dine motstandere til de er K.O. Nyt 3D-animasjon og gjør deg klar til å vise hvilken pasta du er laget av. Kan du slå dine fiender på slagmarken?

  • Rider Online er et morsomt motorsykkel racing spill hvor du vil utføre fantastisk akrobatikk og triks mens du reiser gjennom en endeløs verden av neon. Unngå hindringer på veien og samle diamanter for å låse opp kule nye sykler. Lykke til!

   Snail Bob 5: Kjærlighetshistorie

   Nye nivåer! Sneglen Bob kommer tilbake med nye utfordringer og skjermer. Den styrer mekanismene i hver fase, og bruker logikk for å veilede deg til utgangen.

  • Air Wars 2 er et fantastisk multiplayer luftfartsspill hvor du tar kontroll over ditt eget fly, og du må møte spillere fra hele verden! Oppdraget for spillet er å fange flagget før motstanderne og ta det til flybæreren din. Samarbeide med teamet ditt for å dominere himmelen og forsvare flagget ditt.

  • Crazy Wars er en intens og episk førstepersonsskytter med 3D-grafikk basert på kamp. En krig har brutt ut og du må velge din side for å være en del av det! Bruk en rekke forskjellige våpen, for eksempel pistoler, maskingeværer og hagler og delta i en gruppe spillere fra hele verden for å prøve å eliminere motstanderne. Kan du erobre Crazy Wars arena og demonstrere din evne som soldat?

  • Ado Cars Drifter

   Ha det bra med et morsomt kjørespill hvor du vil kjøre alle typer kjøretøy, mens du tjener poeng ved dribling. Det er 30 nivåer som du kan låse opp og mange kjempebra biler for å føle hastigheten. Lykke til!

  • Nyt et fantastisk 3D labyrint spill full av liv. Målet ditt er å rulle ballen rundt på planeten og oppdage hvordan du kommer til avkjøringen. Face dead ends og prøv å huske og visualisere hele labyrinten mens du går. Lås opp nye planeter og demonstrer din oppløsningsevne og din fantastiske orientering. Ha det gøy!

  • De onde skjelettene har invadert din favorittstrand, og nå er det opp til de modige surferne å ødelegge dem i dette morsomme, fartsfylte bueskytespillet! Drep fiender før de dreper deg og vis din smidighet med bue! Enjoy.

  • Forretningsmann Simulator 3

   Tredje del. Lag mye penger ved å skape flere bedrifter og leke med aksjemarkedet! Klikk på hver bedrift for å forbedre og øke kapitalen, ansette ledere for å hjelpe deg med å drive virksomhet og bli en millionær entreprenør. Lykke til!

  • The Little Giant

   Hjelp vår venn The Little Giant flytter raskt og intelligent gjennom alle nivåer. Hopp fra ett sted til et annet og sørg for å unngå farlige og utfordrende feller for å komme til den endelige vortexen. Lykke til

  • Angi den forbudte skogen i Safe Haven i dette spennende kamp- og overlevelsesspillet. I år 2050 erklærte verdensregeringen at enhver skog i verden ville være en begrenset sone, og ingen forklaring ble gitt til befolkningen. Men det vil ikke stoppe deg! Venture i skyggen og beskytt ditt hjem som ligger inne i en skog full av hundrevis av farlige skapninger ivrige etter å komme inn. Hovedmålet er å overleve og drepe skapninger som krysser veien! Lykke til

  • Multiplayer .io versjon av Trap Adventure 2! Sett deg i skoene til en modig eventyrer som du går gjennom ondskapsfull katakomber fulle av fiender og skatter. Samle mange rikdom og tegne sverdet ditt for å ødelegge alle som står mellom deg og de dyrebare gullmyntene. Lykke til!

  • Plutselig er du i mørket i en gammel asyl, og ditt eneste verktøy er et kamera med blits. Du hører noen underlige lyder og føler din egen pust mens du dør av frykt. Du går ned trappene, men lydene er fortsatt de samme. Hva skjer? Er det noen med deg? Hva slags skapning er etter deg? Den eneste måten å oppdage det er å ta et bilde. Hvis du noen gang ønsket å bli profesjonell fotograf, er det nå en god tid å gjøre drømmen din til virkelighet. Finn avkjørselen og unnslippe trygg og lyd!

  • The Quest of Towers

   Beskytt Warriors hovedkvarter i The Quest of Towers. Et morsomt tårnforsvarsspill hvor du må planlegge din defensiv linje og konfigurere tårnet for å beskytte landene dine mot invasjon. Samle edelstener som lar dine rivaler stå bak for å forbedre styrken på tårnene dine. Vil du kunne utvise alle dine fiender?

  • 3anglez er et minimalistisk arkadespill hvor du må lede en svart trekant gjennom et stadium fullt av fargede trekantede objekter, mens du samler mynter og unngår å treffe noen av veienes hindringer. Vær nøye med omgivelsene dine, gå på turboen og skynd deg bort fra dine fiender. Hvor lenge vil du kunne overleve?

   Bli kvitt dine hensynsløse sjefer og aniquílalos en etter en med forskjellige våpen som du finner på veien. Prøv å samle inn nok dokumenter og informasjon for å komme unna med det og gjøre opp for din dårlige oppførsel. Lykke til!

  • Feudal Wars er et online episk spill hvor du må bygge og styre din egen hær for å kjempe mot spillere fra hele verden. Som i Age of Empire-stilen må du bygge en rekke ulike strukturer, for eksempel ressursproduksjon, militær trening eller forskningsanlegg. Hver bygning har en annen bruk og vil bidra til økonomien og dannelsen av hæren din. Tren og undersøk nye enheter og bruk dem til å erobre fiendens territorier og baser. Tenk nøye på hvordan du distribuerer din styrke og ha det bra!

  • Exocraft.io er et utmerket multiplayer spill hvor du vises på en ukjent planet med oppdraget å trekke ut de verdifulle naturressursene du finner på overflaten. Kontroller et gruveskip, utforske denne underlige planeten og sørg for å være forsiktig med krystallvernerne da de vil forsøke å stoppe deg og ødelegge gruveskipet ditt. Når du samler ressurser, kan du selge dem for å tjene penger og kjøpe nytt utstyr. Start et nytt eventyr!

  • Cyber ​​Rider Turbo

   Kjør bilen i cyberspace og unngå alle slags hindringer underveis. Bruk dine gode reflekser for å komme så langt som mulig uten å krasje, og nyt et fantastisk spill av estetikk og retro musikk. Lykke til!

  • Bekjemp døden mot andre spillere i dette fantastiske Multiplayer 3D-actionspillet! Samle kraftige våpen og ødelegge fienden før de dreper deg. Du må bare være oppmerksom på omgivelsene dine og avgrense målet ditt for å ødelegge dine fiender. Lykke til!

   Ha det bra med en ny versjon av den berømte Geometry Dash. Overvinne alle nivåer unngå farlige pigger og alle slags hindringer. Vil du kunne fullføre alle nivåene?

  • Ultimate mega mechs

   Kjør de ultimate mega-mechene for å bekjempe de fremmede inntrengerne! Reise til Amazonas jungel hvor de har skjult, infiltrere og forsøke å ødelegge dem for å redde planeten. Oppgrader til roboten og gjør deg klar for starten på en stor krig! Lykke til

  • Border of Insanity

   Dykk inn i et episk spill for å overleve i 3D, der du må bruke dine ferdigheter for å prøve å overleve en zombieapokalypse. Du sitter fast i en stor by, og du er den eneste overlevende. Resten av befolkningen har forvandlet seg til kjøtt-å spise zombier! Plutselig hører du en nødtransmisjon på radioen som informerer deg om et trygt område. Du må gjøre alt som er mulig for å komme til lyet trygt og sikkert! Er du klar for handlingen?

  • Handless Rich Man

   Prøv å samle mange billetter for å bli veldig rik! For å gjøre dette, må du risikere hånden din og sende den gjennom en guillotin som er i stand til å kutte hånden din i blinkende øye. Hvor mange billetter vil du kunne samle?

  • Kamp for galaksen

   Etter en lang og utmattet reise gjennom universet, har en planet som er egnet for menneskelig liv blitt funnet! Ta kommandoen over de mest avanserte styrkene i galaksen og slåss for kraft! Bygg baser og bekjempe fiendens kolonier for å få territoriet og dermed kolonisere den nye planeten.

  • Organiser flere soldater for å løpe over takene på bygninger mens du dodger fiendens helikopterpistol. Unngå å bli ødelagt for enhver pris og kom så langt som mulig!

  • Gruvevernene jobber fra morgen til natt og utvinner edelstener uten hvile. Koble til det store samfunnet av små menn i Gembrawl.io og bruk bomber til å bli kvitt en av dine fiender mens du får høyest poengsum og første plass. Ha det bra!

  • Det første du bør gjøre er å koble smarttelefonen din til Airconsole.com for å bruke den som en kommando. Final Drift er et raske 3D-racing spill fra 1 til 4 spillere som presenterer en svært komplett fysisk kjøreopplevelse. Nyt 6 spennende spor mens du styrer med din mobiltelefon pedalene til din splitter nye sportsbil. Ta kurvene i full fart uten å forlate kretsen og kryss målstreken i første posisjon!

  • Er du en god tegneserier? Vis det som spilles mot folk fra hvor som helst i verden i dette morsomme spillet! Prøv å tegne objektene, konseptene, dyrene eller menneskene du foreslår før tiden går ut. Lykke til!

  • Geometri Dash: Emoji

   Ny online versjon av den berømte Geometry Dash denne gangen omgitt av fine emojis! Er du klar til å overvinne en nesten umulig utfordring? Du må sette dine ferdigheter til grensen og hoppe gjennom farlige hindringer og skarpe feller. Hvor langt vil du kunne komme uten å dø i forsøket?

  • Velg din favorittspiller og gå til fotballbanen for å sparke ballen i Kwiki Soccer. Målet er å overvinne motstanderen og score et mål før tiden går tom. Ha det gøy!

  • Øv knivkastet og test dine reaksjonsferdigheter for å bli en god lærer. Målet er å treffe uten å forlate målet i bevegelse. Hvis du ikke målretter, mister du, så du må begynne igjen. Etter hvert som tiden går, blir det vanskeligere, så du må sette alle dine energier i å oppfylle målet ditt og slå din egen rekord. Lykke til!

  • Ta kontroll over bataljonen din og få til å overleve en episk krig. Bruk en bunker til å forsvare troppene dine fra fienden og få alle slags våpen for å hindre at fiender går fram og tar over hele territoriet. Start luftangrep om nødvendig og stige til seier!

   Ser du deg selv som en god sjåfør? Fullfør alle nivåer av spillet ved å parkere på alle oppgitte parkeringsplasser. Prøv å ikke treffe noen av hindringene og ha det bra!

  • TrollFace Quest: Videospill 2

   De mest vridne pranksters har returnert med et nytt trolling spill, Troll Face Quest Video Games 2! Parodi de ikoniske videospillene og last ned buksene til tegnene. Glem deg i en dementert verden av videospill full av ondskap og seirende salt!

  • Zombie Arena 3D Survival Offline

   Zombie Arena 3D Survival Offline

   Nyt en episk første person shooter tittel med fantastisk grafikk. I dette spillet må du bruke dine overlevelsesevner for å fullføre en rekke forskjellige spillmoduser samtidig som du eliminerer bølger av blodtørstige zombier. Flytt raskt og sikte nøye på å ødelegge dem alle. Få penger og kjøp nye våpen som maskinpistoler, pistoler og til og med episke raketter. Kan du overleve zombieapokalypsen?

  • Våre mest etterspurte spill, hva venter du på å prøve dem?

   Fem netter på Freddy's

   Oppdag en av de mest skremmende casual spillene, den berømte Five Nights at Freddy's (også kjent som FNAF 1) utviklet av Scott Cawthon.

   Du er en sikkerhetsvakt som heter Mike Schmidt, og du starter en ny jobb på Freddy Fazbear Pizza Pizza, hvor det er ryktet at noen animatronikk, som dekorerer restauranten, går om natten til ro. Målet ditt i spillet er å overleve i arbeidstiden fra midnatt til 6 am (6 minutter i spilletid) uten å bli angrepet av noen av tegnene. Få tilgang til et nettverk av sikkerhetskameraer installert i hele pizzeriaen for å spore bevegelsene dine. Vi anbefaler at du slår på lysene på begge sider av sikkerhetsposten for å se om det er en animatronic i nærheten, og kan lukke dørene.

   Er du klar til å være redd?

   Oppdag det siste kapitlet i denne skremmende sagaen: Fem netter på Freddy's 4 (FNAF 4)

  • To bassengspill i en, den typiske for alle stolpene, den såkalte 8-ballen og Straight Pool. Spill for en eller to spillere.

  • Du må velge et tegn og starte kampen. Målet er at bare en kan bli igjen. Vis at du er den beste ved hjelp av våpen. Spill for en eller to spillere.

  • Idrettshodet: Fotballmesterskap

   Idrettshodet: Fotballmesterskap

   Også kjent som de store fotballspillene. Velg ditt favoritt engelsk fotballag og vinn ligaen ved å lage så mange mål som mulig. Spill for en eller to spillere.

  • Super Mario World Online

   Online versjon av den klassiske Super Mario World for Super Nintendo-konsollen! Gå gjennom de forskjellige nivåene samle alle mynter og eliminere dine onde fiender. Hopp og unngå farlige hindringer!

   Parchees de Playspace er et klassisk multiplayer bordspill hvor du kan spille og utfordre vennene dine. Som du forbedrer i spillet kan du låse opp prestasjoner og premier som du kan dele med vennene dine. Det vil bli spesielle premier for vinnerne av rangeringen hver uke.

   1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
   Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  3 + 5 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map