beste spill å spille online

beste spill å spille online

Beste spill å spille online

Spilt i dag: 636

Totalt spilt: 26.717.885

Spiller nå: 8

Hei !! Jeg håper du har det gøy å spille gratis spill online på juegos44.com, vi jobber for å ha det bra, og velg oss når du søker etter spill på nettet.

Den klassiske candy crush sagaen er nå på din favoritt nettside! Bruk musen til å spille, samle candies og få dem til å forsvinne! Hvis du legger til mer enn 3 godteri, får du en bonus.

(Spilt: 144.731 ganger)

Still inn Phineas og Ferb-bilen som du vil, og velg deretter kretsen og hopp på løp. Vinn alle nivåer og bli den beste løperen i verden.

(Spilt: 139.190 ganger)

Hjelp Hulken opprettet i form av en lekmann for å forlate byen som ønsker å fange ham. Bruk musen, pilene og mellomromstasten til å spille og vinne dette utrolige spillet.

(Spilt: 21.582 ganger)

3D-spill hvor du må fylle Rubik-kuben på kortest mulig tid og i 3D! Det er mange moduser på 2, 3, 4 og 5 ansikter.

(Spilt: 21.523 ganger)

Hjelp Ben 10 flykte uten å bli sett fra dette skremmende fengselet for romvesener! Bruk piltastene til å bevege seg og unngå å bli berørt av lasere.

(Spilt: 70.476 ganger)

Jenter spill hvor du må komme for å gi den beste hårstilen til denne vakre babyen ariel, før hun blir den lille havfruen. Bruk musen til å spille og få.

(Spilt: 5,882 ganger)

Denne gangen trenger vår gode venn og kokk Sara oss til å hjelpe henne med å få de beste cupcakes til bryllup! Bruk musen og følg instruksjonene.

(Spilt: 41.634 ganger)

Pleie spill hvor du må lage denne vakre katten har sin munn helt fast! Bruk musen, følg instruksjonene og få denne katten til å være ekte.

(Spilt: 4 430 ganger)

Barbie, som en vakker dukke, kommer ut i alle magasiner, men denne gangen er det dekket av en veldig viktig! For det må du gjøre opp, kamme og fikse det som du vil.

(Spilt: 41.935 ganger)

Minnie Mickeys kjæreste trenger deg til å farge henne og alle bildene hennes for å gi dem til Mickey! Bruk musen til å vinne dette flotte spillet.

(Spilt: 21,006 ganger)

Bob Sponge er i en superoppgave, og du må hjelpe ham med å nå sitt mål. Pass alle nivåene og oppdag hvem du må lagre.

(Spilt: 67.106 ganger)

Utmerket Mario Bros spill hvor du må klare å passere alle nivåene ved å hoppe gjennom boksene og ta diamantene. Men vær forsiktig med at boksene brenner og en gang.

(Spilt: 36.873 ganger)

Eventyrspill hvor du må komme gjennom alle nivåene av dette spillet ved å rømme fengslet i hvert nivå ved å samle gullposene og være den ene.

(Spilt: 16.723 ganger)

Utmerket spill og eventyr hvor du må oppnå nivå etter nivå som angriper dine fiender. Bruk bokstavene A, S, W, D til å flytte og J, K, L for å angripe.

(Spilt: 8,071 ganger)

I dette utrolige spillet må du passere hvert nivå som ødelegger fiendens tropper. Bruk musen til å plassere troppene og starte kampen for landet.

(Spilt: 17 534 ganger)

Zombie apokalypsen kommer og du må kjempe mot dem alle med våpnene dine! Bruk musen til å sikte og skyte! Gå gjennom alle nivåene, og du vil være trygg.

(Spilt: 41.311 ganger)

I dette eventyret må du klare å passere alle nivåene av dette spillet ved hjelp av pilene for å flytte og klare å gå gjennom månen uten at aliens fanger deg! .

(Spilt: 17.435 ganger)

Bil racing spill hvor hovedmålet ditt er å komme seg ut i første omgang i hvert løp. Bruk pilene og bokstaven X til å spille.

(Spilt: 11 239 ganger)

Motorsykkel spill hvor du må flytte med full fart ved hjelp av pilene. Hopp med mellomromstasten og med tallene 1,2,3,4 å gjøre pirouetter.

(Spilt: 11 608 ganger)

I denne muligheten må du passere alle nivåene i dette spillet, slik at verden blir i stand til å få tak i mynten og nå baksiden av fuglen din! Bruk pilene til å snurre og vinne.

(Spilt: 6 674 ganger)

Bruk musen til å kaste denne lille grønne gutten inn i bassenget. Bruk dine ferdigheter og tenk før du handler for å oppnå målet ditt.

Gratis spill å spille online!

3151 Gratis spill

Ta vare på planter og dyr og bygg en drømgård!

Nyt San Fermines med Extreme Pamplona 2-spillet, løp så fort du kan foran oksen, kryss Europa for sine forskjellige skjermer, unngå hindringer og følg adrenalinet i San Fermín-festivaler.

En flott turnering har blitt organisert for å vite hvem som er den mektigste i kampsport, delta og vise at du er den beste.

Hjelp misjonærene og kannibalerne til å krysse elva, pass på at misjonærene er fortapt hvis de er mindre i antall.

Å nei! Dee Dee har infisert Dexters datamaskin, du må hjelpe ham med å bekjempe viruset ved å lede ham gjennom systemet.

Bytt ut deler mellom medabotten og oppdag ferdighetene til hvert parti.

Vår venn Pancho vil komme til himmelen, men når han prøver å klatre finner han hindringer, han hjelper til med å fjerne hindringer på en logisk måte slik at han kan klatre til skyene.

Spill hvor du må eliminere alle fliser av brettet med bilder av World of Warcraft som forbinder to like kort med en linje, du har flere nivåer som du må fullføre.

Bekjemp mot fiender av forskjellige nivåer og streber etter å overleve.

Morsomt spill der du og en venn kan konkurrere til hvem som gir den beste poengsummen. Velg SpongeBob eller Patrick og begynn å spille fornøyelsespark og score poeng.

En annen versjon av Tetris.

Flott pokerspill der du må satse klokt og vinne alle pengene du kan. Du vinner spillet når du forlater alle de andre spillerne uten penger.

Bli den beste pokerspilleren i hele regionen, du må vinne alle pokermesterene for å oppnå det.

Veldig vanedannende spill, oppfølger til den klassiske Bomberman som består av 4 moduser og bringer mange nye krefter.

Ta motstanderen din ut av sirkelen og tjene poeng og bli mesteren til Super Sumo.

Målet med spillet er å samle inn energiselene og unngå laseren.

Samle de radioaktive kostnadene for å nå den kritiske massen og ødelegge fiender.

Veldig vanedannende spill hvor du er en dinosaur som spiser boblene som faller, målet ditt er å spise så mange bobler som mulig, men vær forsiktig, ikke alle er gode.

Kjemp hånden til hånd og slå motstanderen din med de mest dristige online-boksespillene.

Slapp av, ta en dyp pust og skjerpe målet ditt ved å kaste ballen med våre gratis online bowling spill.

Mål avstanden, vinden, hellingen og kast ballen så nøyaktig som mulig i våre golfspill.

Gjør deg klar for dette 2010 og ikke slutte å være super elegant !!

Hjelp disse små prinsessene til å velge deres beste uniform for å starte klasser. Lykke til!

Dette morsomme paret er ikke klar ennå for et super morsomt motorsykkel eventyr. Hjelp dem til å kle med noe virkelig passende!

Hjelp Rosa tilberede en deilig middag å nyte med sin elsker. Gjør deg klar til å se hvor godt du forbereder italiensk mat.

Hjelp Filippo tilberede steker og grønnsaker til grillfestet de vil ha.

Tenk deg at vennene dine kommer hjem og du må lage Lasagne, her vil du lære hvordan det er gjort. Hvis i spillet sommerfugler sommerfugler, bare klikk for å forsvinne dem.

Gjør deg klar for episke kamper! Med 28 klassiske tegn å velge mellom, er mulighetene uendelige!

Hvem ville trodd at brann og vann kunne være uatskillelige venner?

1-36 av 208 spill

Gjør deg klar for episke kamper! Med 28 klassiske tegn å velge mellom, er mulighetene uendelige!

Denne isen er dårlig til keglen! Hjelp ham til å spise alt og samle deilige frukter og godbiter, bryte blokker med is og ansikt sultne fiender mens du unngår å bli knust!

Denne duoen har allerede bestått testene av tre andre gamle templer. Nå møter den mest mystiske av alle!

Har du det som trengs for å vinne en kamp?

Hvem ville trodd at brann og vann kunne være uatskillelige venner?

Brann og vann viser at motsatte poler tiltrekker seg hverandre når de forener for å utforske skogstemplet.

To eller tre spillere kan gå inn i handlingen i dette online spillet. Velg en tank og gjør deg klar for kampen i et spennende felt hvor det er fare i hvert hjørne.

Denne dårlige gutten kan ikke bli varm. Hjelp ham å spise alt.

Spill mot datamaskinen og få 3 kryss i samme rad eller kolonne.

Ikke la dette frosne ødemarket holde barnet brann og barnet vann!

I denne spennende konkurransen må du eliminere bobler av farger med din boblekanon.

Mål dine bomber, og la den beste roboten vinne!

Er roboten din mest kraftige bombefly gladiator? Skriv inn bombingsarenaen og finn ut.

Denne modige duoen prøver å komme seg gjennom en by full av rasende zombier. Kan du hjelpe dem med å komme til utgangene i hvert nivå i denne handlingen og strategispillet? De må samarbeide for å unnslippe hordene til de levende døde.

Oppdag hvem som er den beste bueskytteren i verden i dette fengende bueskytespillet, Archer 2! Kjemp mot døden mot datamaskinen eller en venn!

Fienden er i ferd med å starte et luftangrep. Rask, gå til fortet og forsvare det!

Bryt blokker med is og spis frukten for å vinne! Bad Ice Cream 3 lar deg spille som vanilje, sjokolade og jordbær frossen godbiter. Du vil møte sultne dyr og monstre på 40 isete nivåer. Lag dine egne isete barrierer for beskyttelse!

Noen av de mest kjente helter og skurker i verden er klare til å ta på seg dette gamle skolespillet. Følg dem når de kjemper på hustak, på gata og til og med på toppen av fjellene!

Velg et embrasur, noen!

Fantastisk handling for 2 spillere. Prøv å beseire den andre spilleren ved å trykke på ham og vinne!

Disse sjeldne krigerne brukte for mye tid i solen.

Mer enn et dusin av favorittkarakterene dine fra animeverdenen er ivrige etter å kjempe. Velg en og gjør deg klar til å kjempe i dette arkadespillet.

Bom og slå dine fiender i små stykker!

Du kan spille mot en venn eller mot datamaskinen i denne tidskrevne versjonen av det klassiske brettspillet. Kan du fange alle sjetongene dine før jeg fanger din?

Bruk all din styrke til å slå ned fienden din, Big Toe. En online versjon av det klassiske tommelen kampspillet. Bruk A og L til å kontrollere motstandere og vinn det beste!

Kawai er veldig følsom. Når han løper, er han lykkeligere enn en baby. Og når han faller, gråter han som en baby.

Gjør deg klar til å mestre ringen i dette morsomme pixelerte to-spillers brytespillet! Kan du slå motstanderne dine med gode slag med de roterende armene?

Det er alltid godt å gå tilbake til klassikken og gjøre det beste du kan i det mest populære brettspillet, Chess Classic. Spill mot datamaskinen eller mot en venn i dette spillet med tidløs ferdighet.

Jim og Mary løper bort og trenger hjelp til å unnslippe denne skogen.

Er du klar for et eksplosivt eventyr? La bombingen begynne!

Har du det som trengs for å klatre til toppen av denne episke turneringen av slag? Velg din favorittfighter og gjør deg klar til å kjempe i dette old-school actionspillet.

Gå til bordet og prøv å ta dette miniatyrlaget til seier.

Hvem blir den siste mannen som står i dette raske skytespillet?

Dette multiplayer 3-i-rad strategiske spillet er en fruktbar grunn for å dyrke din konkurransedyktige ånd!

I denne mystiske duellen med sjetonger som forsvinner, er hastigheten banen til å triumfere.

1-36 av 208 spill

¿Qu9eacute; Er det bedre enn å spille et spill alene? Spill med venner eller familie, selvfølgelig! I denne kategorien finner du spill for to spillere hvor du kan konkurrere om poeng eller seier med samme datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. De kan sitte i samme rom, buss, venteplass eller hvor de er! Vi har 2 spiller spill i nesten hver sjanger! En av de mest populære er Bomb It-serien, hvor du prøver å slå ut motstanderen din og utnytte ham. Vi har også mange sports spill eller fotball. Foretrekker du noe roligere? Deretter kan du prøve det morsomme kortspillet Uno. I vår katalog finner du også nye versjoner av spillet Tug War og mange eventyr for å skyte og slåss. Noen spill, som Fireboy & Watergirl krever at du og din lekemann jobber som et lag og ikke som motstandere. Samarbeid eller konkurranse? Du velger Gjør neste gang du spiller en sosial begivenhet. Tross alt henger du ut med vennene dine gratis! Hvis du tror du er veldig dyktig, kan du prøve å kontrollere de to spillerne selv. Det er den vanskeligste testen for motorkoordinasjon!

Friv Games: Hundrevis av spill for å spille online gratis

Det er spørsmålet: Vet du hva Frivillige spillene er? Inntil nylig hadde jeg ingen anelse om hva de var, og en dag begynte jeg å se og finne dem. Hva en oppdagelse.

Friv er en nettside der vi kan finne et godt antall spill for å holde oss underholdt i noen timer ... Ifølge Friv har de mer enn 700 spill, alle gratis. Vi trenger tålmodighet og en god del av vår tid for å prøve dem alle. Kom igjen, det er perfekt for en kjedelig søndag ettermiddag på en regnfull dag.

Friv.com har forskjellige typer spill, inkludert puslespill, bilspill, spill for jenter og gutter, actionspill, Shoot Em Up, sport, Puslespill ...

Friv er spesielt populært blant barn, tenåringer og til og med voksne, siden spillene er enkle å bruke, og er tilgjengelige på alle datamaskiner. Du må bare være foran en skjerm og ... Spill!

I begynnelsen kan det virke gal å bestemme hvilken som skal bestemme seg, spesielt med tanke på at den bare gir oss en skjerm med mini-kvadrater som representerer hvert spill:

Alle er laget i Flash, så vi må ha den nyeste versjonen av Adobe Flash Player installert på datamaskinen vår for å fungere bra.

Blant Friv-spillene finner vi ansikter som er kjent for alle som Svampebob, eller de onde svinene av Angry Birds. Du må bare klikke med markøren på en av dem, og en skjerm som dette vil vises:

Der kan vi se noen instruksjoner om hvordan du håndterer musen, og et par kontroller for å starte spillet. Jeg ville ta bort lyden ...

Friv.com endrer hele tiden spillskjermbildet, noe som kan gjøre det vanskelig å finne spillet som du liker mest.

Noen av de mest populære spillene i Friv er:

  • Angry Birds Rovio: Det populære spillet av fugler mot griser som dukket opp fra Apple Store.
  • Red Driver 2: Vi kjører bilen vår rundt flere racerbaner i en rød bil som konkurrerer mot andre drivere.
  • Demolition Monster Truck - Vi kjører en lastebil og vårt oppdrag er å finne og ødelegge.
  • Panda Tactical Sniper 2 - Vi ble den beste panda snikskytten som fullførte de ulike nivåene av oppdraget.
  • Super Mario Strikers - Vi spiller fotball med Mario.
  • Dibbles - Den berømte Lemmings.

Hvordan kan vi finne de mest populære spillene på Friv.com?

Vi kan finne en liste over de mest populære Friv-spillene på FrivTown-nettstedet.

Side hvor vi også vil kunne se flere spesifikke lister etter kategorier med de mest populære og mest populære titlene.

Så hvis vi ser spesifikt ut for noe spill, er det best å gå til denne siden.

Hva er din favoritt Friv-spill? La oss lage vår egen liste blant alle.

Alle online konsoller og gratis spill juegosd.com

Velkommen til nettet. Jeg oppdaget de beste konsollspillene du kan spille online uten å laste ned noe komplisert program, best av alt gratis og uten grenser til de gode spillene. Slik som Zelda / Mario Bros / Counter Strike 1.6 og best av alt uten å laste ned noe på datamaskinen din. Det beste går aldri ut av stil. Løper med de raskeste bilene som Twisted Metal, GTA San Andreas og mange flere online spill.

Husk at på nettet er det forbudt å fornærme eller misforstå mennesker. Denne nettsiden er å nyte med en venn, eller hvis du kjeder deg, har du det bra å huske de gode tider med Arcade of the 80s. Takk for ditt besøk, og vi er her for å hjelpe deg. Spill alle de gode konsollspillene som er tilgjengelige!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map